Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Most néztem az emailemet, Vrucsincá babája megszületett! Aki jelentkezett a listára, emailben is megkapta, sőt képet is Olivér babáról!

Az üzenet:
Szia Reka! Vrucsinca vagyok a Babanetrol. Tegnap este 7-kor megszuletett a kisfiunk Oliver. 3080g es 49cm. Normal szules volt. Udv: Ildi

Hatalmas gratula Ildinek és Olivér babának! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari,
ja még azt akartam mondani, hogy nekem a (beépített) erkélyen van a szárító, az erkély falán van egy lyuk, ahol kivezetjük a párát.
Ebből a szempontból a pinyó nem olyan jó hely. A párát muszáj elvezetni, különben penészes lesz a fal. Nekem először csak simán az erkélyre ment, de hiába nyitottam ki 2 haralmas ablakot, így is penészes lett a sarok.
Vannak ugyan "vízgyűjtős" gépek, de azok kisebb hatásfokkal dolgoznak, állítólag nem olyan jók. De tapasztalatom az nincs vele amúgy.
üdv
p
penna

Sziasztok Lányok!

Látom mindenkivel- a kisebb nagyobb bajokat leszámítva -minden rendben van.Képennek igazán örülök!

Nálunk is minden ok. Ma voltam NST és uhán is. A doki megdícsért,hogy milyen jól "csinálom".A babókával is elégedett!

Szeretném ha segítenétek egy kicsit.KépHol vásároltátok meg a málnalevél teát? Pontos cím kellene.Nagyon megköszönném, ugyanis nálunk nem lehet kapniKép, és egy isemrősöm küldené Pestről. Neki kellene a cím.

Köszönöm
Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Gratula Ildinek!KépKép Sok tejcsit kívánok!
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 3 hét + 0 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 1 hét + 3 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 1 hét + 4 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 1 hét + 0 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 39 hét + 5 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 39 hét + 0 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 0 hét + 1 nap
Kuha Első baba 2005.08.28. Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 38 hét + 3 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 38 hét + 4 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 38 hét + 4 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 37 hét + 6 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 37 hét + 5 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 37 hét + 2 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 37 hét + 0 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 36 hét + 6 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 36 hét + 6 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 36 hét + 4 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 36 hét + 4 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 36 hét + 3 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 36 hét + 0 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 37 hét + 5 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 35 hét + 5 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Csaba Szt. István 30 év 35 hét + 6 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 35 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 35 hét + 5 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 35 hét + 2 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 34 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 34 hét + 4 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 34 hét + 3 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 34 hét + 1 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 34 hét + 1 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 33 hét + 2 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 34 hét + 3 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 33 hét + 1 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 32 hét + 6 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 33 hét + 2 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 33 hét + 2 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 32 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 32 hét + 2 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 31 hét + 6 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 31 hét + 5 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 31 hét + 4 nap
And Első baba 2005.10.17 I. Női Klinika 30 év / Bp 31 hét + 2 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 30 hét + 0 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 27 hét + 3 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 25 hét + 1 nap
</pre>
penna

Penna,

Nem semmi gyorsasággal lövöldözöd a táblázatot! Kép Köszi szépen... Kép

Mikorra volt kiirva Ildi?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szilvi!

A Jókai patikában lehet kapni málnalevélteát Újpesten... a pontos cim IV. ker Árpád út 77, az Újpest Központ metrómegállóhoz közel. A patika és a biobolt egybe nyilik, a málnalevéltea a bioboltban van. Kb 200 forint egy csomag, sztem vegyen belőle 2-3-at a barátnőd, ha már postán kell küldeni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ildi!
Nagy Gratula a kicsi Olivérhez!
Nektek is Jó Egészséget és Sok-Sok Fincsi tápláló tejcsitKép

Olyan ciki, hogy majdnem mindenkinek ugyanazt írom, de mit is lehetne ilyenkor kívánni? Kép Kép Kép
Csak a legjobbakatKép

Rokica!
Köszi a mailt!
08.16-ra volt kiírvaKép

Penna!
Köszi, hogy ilyen gyorsan frissíted a táblitKép
Pusszanccs!
ImádunkKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

OFF következik...

Megann:

Légkondisok: Három éve vettem át anyukámtól az autót, azóta minden évben elromlott a légkondi. Igy ezévben is. Nyár eleje próbálom megjavittatni, ami azért macerás, mert ők Budaőrsön vannak, én Újpesten, csak hétköznap 8 és 5 között vannak nyitva, hétvégén nem, és természetesen mig dolgoztam, addig nagyon macerás volt odavinni hozzájuk, mert nem elég hogy ráment egy szabadnapom, de még anyukámat is be kellett szervezni, hogy legyen aki Budaőrsről hazaszállit, majd vissza, mikor kész volt a szerelés.

Hogy miért hozzájuk vittem? Jó kérdés. Mert utánszerelt légkondi, és ők csinálták anno 10 évvel ezelőtt, ők a márkaszerviz, legalábbis a légkondi részére.

Szóval végre eljutottam oda, hogy elvigyem az autót, mikor kivettem egy hét szabit, talán még emlékeztek rá, valahol a huszonvalahanyadik hét környékén. Első dolgom volt hétfőn bevinni nekik az autót, hogy biztos el tudjam intézni a légkondit, mert ugye akkor volt a kánikula, jó lett volna, ha van. Akkor kiszedtek belőle egy alkatrészt azzal, hogy azt nekik rendelni kell, majd hivnak ha meglesz, hogy mikor vihetem vissza az autót hogy beszereljék. Hát mondanom se kell, hogy nem hivtak, nekem kellett rájuktelefonálni, és végül is péntek délutánra akartak visszarendelni, amikor már esélyem se volt, hogy átszervezzem a napomat hogy eljussak hozzájuk. Úgyhogy csúszott az egész még két hetet a legnagyobb kánikulában, amig legközelebb szabadnapom volt. Akkor visszavittem, berakták az alkatrészt, ez persze jó sok pénz volt. Ezek után elvittem az autót itt Újpesten egy ismerőshoz 140000 km szervizre, aki felháborodottan mondta, hogy valami csapágy a légkondi éksziján teljesen el van rohadva, ezt észre kellett volna venniük, ki kellett volna cserélni, micsoda dolog hogy az én állapotomban ezt csinálják velem, ráadásul le is állhat az autó az út közepén. Mondta, ő le is szerelte az ékszijat. Majd megütött a guta, hogy sokhetes kinszenvedés után végre volt kondi, erre leszereli. Mondtam neki, rakja vissza, visszaviszem, csinálják meg. Mondanom se kell, majd szétrobbantam a méregtől.

Az ismerő szerelő megigérte nekem, hogy bár eljönni nem tud velem hogy elmagyarázza, milyen hibát is talált, majd telefonközelben lesz mikor én odamegyek, és telefonon elmondja nekik. Ezt megbeszéltük jól, pontosan megmondtam neki, mikor vergődöm ki újra Budaőrsre. Természetesen EGÉSZ NAP ki volt kapcsolva a telefonja, engem meg ott kerülgetett a guta, hogy nem tudom elmondani, milyen problémát talált. Végül is megtalálták a csapágyat, és mondták hogy jogos. Akkor aztán ékszij le, csapágy le, kompresszor ki, légkondi már megint működésképtelen. Megint megigérik, ahogy van alkatrész, hivnak. Persze nem hivnak, nekem kell két nap után rájuktelefonálni.

Ez volt ma.

Mondtam nekik, megyek 2 és 3 között. Mivel belekeveredtem valami irdatlan dugóba, MÁSFÉL ÓRA alatt értem ki Újpestről Budaőrsre. Közben újra a guta kerülgetett a hülye fülledt melegben légkondi nélkül. Félúton odafele felhivnak, hogy jövök-e vagy sem, mert nekik most el kell menni!!!! Mondtam, hogy dugóban ülök, de megyek, mit tudok csinálni, megvárom őket. De itt már vérben forogtak a szemeim. Odaértem, vártam még 2 órát a szerelésre, miután is volt pofájuk egy olyan munkadijat felszámitani, amitől majd kiesett a szemem, plusz az alkatrészek árát, mindezt azután, hogy már első alkalommal mikor széttúrták az autó belsejét észre kellett volna venniük a hibát és egy füst alatt kicserélni minden hibás alkatrészt.

Megann, kellett neked kérdezni? :D

Bár ott lettél volna velem, hogy elküldted volna őket a búsba...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

VrucsincáKép

Hatalmas gratulációmat küldömKép
Sok tejcsit, egészséget és boldogságot!!!!!!Kép
De jó sorben jönnek a bébikKép

Penna!Kép
Azon gondolkoztam, hogy nem lehetne megoldani, hogy a tábliban szerepeljen hogy ki hanyadik héten szülte meg a bébijét???
Jó lenne látni, ki mikorra vaolt kiírva és mikor szült.
Megoldható ez???

Mea
mea

Hát ez szuper, ilyen hírekre visszanézni!

Vrucsinicá!
SOK SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!KépKépKépKépKép

Lányok!
Szomorúan konstatáltam most fürdés után a tükörben, hogy hiába áztatom én magam mandulaolajba meg stb...egy két pici repedés van a hasam alján!Kép
Gyakorlatilag csak tükörből látni mert annyira lent van...nem tudom hová fog kerülni ha majd lemegy a pocim...
Pedig azt hittem megúszomKép, most tényleg nekikeseredtem, pedig tudom hogy ez ezzel járKép
Közben hazaért a párom, mutattam neki is, próbál vígasztalni, hogy ez ezzel jár, és hogy ő így is szeret... és hogy nem gáz egyáltatlán...

Hát, ez van....és még van egy-két hét, addig még több is jöhet...

Megann 36+3

Kép

Kép
megann

Nekem ma este megint rettentetesen fáj a pocakom alul, mintha leszakadna de rendesen fáj.
Ez normális???
Alíg bírok menni már....KépKépKép
Félek, hogy ez már nem normális...
Szerintetek???

Görcs de nem menzijellegű és folyamatosan Kép

Mea
mea

Megann!Kép
Ne légy szomorú, kit érdekel az a fránya csík!!!Kép
Most megnézem magam én is alaposabban, de állítólag igazán szülés után jönnek elő, ill. csak akkor lehet látni sokaknálKép
Sajnos ez ezzel jár....
Nehéz de babókánkért mindent!!!

Mea
mea

Vrucsincá! Gratulálok én is! Tényleg mi mást lehet írni ilyenkor?Kép Persze sok tejcit kívánok én is, és várjuk a szüléstörténetet!

Mea, hívd fel a dokidat, vagy nem lehet ilyenkor? Félni semmi esetre se félj, fel vagy készülve, úgyhogy semmi rossz nem történhet, max. szülni mész előbb utóbbKép És akkor már téged is irigyelhetünk majd!! De addig is kitartás és írj ha jobban vagy, vagy ha valami történt! Meg különben is írjKép

Hari

Kép
Kép
hari

Vrucsincá

Gratula a picihez, kívánok jó egészséget és hosszú boldog életet a kis jövevénynek!!!!Kép

Rokica
köszi a címet!

Ha valaki esetleg tud még címet írja meg!Kép
Köszönöm!

Szilvi
37

Kép
Kép
kismama2004

Rókica!

KépKépKépKépKép
Nem is tudom mit mondjak!
Azt hiszem hogy én torkomszakadtából üvöltöttem volnaKépKép
És elküldtem volna őket a .............ba(na ide most gondolj amit akarszKépKép)

Tudod én se vagyok az a fajta, aki a terhességből valamiféle jóindulatot vagy valami pluszt akar kicsikarni, de azért szerencsére akad néhány ellenpélda, amikor bájosan vigyorog az eladó és a szebb hust adja a hentes a pult alól, és amikor esetleg előreengednek valahol, így az ember hozzászokik a végére a kicsit "méltányosabb" bánásmódhoz és ilyenkor BUMMMM, JÖN EGY ROHADT NAGY POFON....NEHOGY ÁLMODJ TOVÁBB...ÉS ÉN AZ ILYET K.......VA ROSSZUL VISELEM!

FELHÁBORÍTÓ!!!!SAJNÁLOM HOGY ÍGY MEGJÁRTAD!!!
Akkor most biztos nem tudod kétkézzel szórni a pénzt!
Azt kívánom költsék gyógyszerre a mai bevételüket(tudom ez most gonoszul és szélsőségesen hangzik, de sajnos -mint már kiderült még néhány témában- nagyon indulatos és kíméletlenül szigorú tudok lenni)

Akkor most én is mesélek egyet ezzel kapcsolatban csak röviden:
Tudod, nekem volt piercingem amit 1-2 hónapja vettem ki, azóta kicsit piros a lyuk körül, gondoltam nehogy baj legyen elmegyek a bőrgyogyira, mit mondanak, előtte felhívtam a rendelőt, hogy a nyári szabadságolások miatt megkérdezzem a fogadási időt, meg hogy mikor érdemes menni.
Na a nő marha arrogánasan válaszolt hogy folyamatosan 20-an vannak a váróban és hogy fogalma sincs mert egy orvos van és hogy ne is kérdezzek ilyet...
Na erre egyből felment a pumpa, és gyorsba rárivaltam, hogy megértem ha nem így mondja akkor is, és hogy le ne harapja már a fejem mert ilyet mertem kérdezni, csak mint ismétlem 8 hós terhesen nem biztos hogy megéri nekem 3 órát ülni a váróban csomó más esetleg "fertőző beteg" társaságában...
Na erre visszavett a nő, hogy nyugodjak meg, mert mindig előre szokták engedni a kismamákat, meg a pici gyerekkel érkezőket.
Na ehhez képest a váróban kb 10 ember volt, férfiak, nők, fiatalok, idősek vegyesen....hát azt hiszed eszébe jutott valakinek előreengendi...,???Szerencsémre nagyon gyorsan ment a sor, de volt már olyan hogy 2-3 órát ültem ott és amikor ott jártam, pont fullasztó eső utáni dzsuvás idő volt, majd megfulladtam a levegőtlen váróban...
Na ennyit az empátiáról stb....nagyon szomorú hogy hova halad ez a társadalom...

Lányok, bocs az OFF-ért.........

Megann

Kép

Kép
megann

Mea,
hát, egyrészt plussz oszlop kellene, már így is van elég. Sztem túl sok lenne az adat. Másrészt sztem semmi jelentősége nincs, hiszen ezek csak számolt adatok. Harmadrészt akik már szültek, ott az utsó mensi helyett írtam be a szülinapot, úgy számol újra a képlet, (terhességi kor helyett babakort) és én már nem tudom, hogy akik már szültek, éppen mikor tették. Falinát tudom, ő 37+3 volt, de azt is csak azért, mert berezeltem, hogy Úristen, akár 3+4 hét múlva is jöhet a bébim.Kép

Megann
de jó neked, hogy ilyen gondjaid vannak. Én Kevinnel totál szétrepedtem, már nem is számolom a csíkokat, nemhogy kettő miatt keseregjek...
Van egy csomó dolog, ami az anyasággal jelentőségét veszti. Számomra az egyik a csíkjaim száma.Kép azt nem mondom, hogy az EGÉSZ külső nem számít, persze, érezze jól magát az ember a bőrében, de még ha totál csíkos is lesz a hasad, és soha többé nem vehetsz fel "köldökpólót"Kép no, akkor mi van? Elárulom: semmi!KépKépKép

üdv
p
penna

Penna, köszönöm szépen az üzletet, meg fogom nézni. Jó lenne, mert így talán tényleg minden beleférne. Most van egy kombi hűtőnk, de nagyon rozoga már, nem túl megbízható, viszont különböző technikai okok miatt, amit most nem részletezek, jobb lenne, ha külön fagyasztót és külön hűtőt vennénk, persze mind a kettőből 85 cm magas kellene. És akkor ha még egy ilyen szárító is beleférne, az tuti jó lenne. A pinceablakon nem lehet szerinted kivezetni a párát? Vagy hülyeséget kérdezek?

Képzeljétek sütöttem fincsi kis csirkecombikat, meg csináltam rizst is, pont mire az uram hazaért, hogy friss legyen. Elkezdett enni, de csörgött a telefonja, a szomszéd kért tőle elemlámpát. Kiment és kb. háromnegyed órája kint van. A kajának persze annyiKép Mindegy igazából, én bevacsoráztam, csak ilyenkor nem igazán értem miért nem lehet azt mondani a szomszédnak, hogy befejezi a vacsit és utána kiviszi a lámpát. Minek szarozok én itt a vacsival, ha utána nem is értékelik. Bocsi, tudom megigértem, hogy nem panaszkodom rá többé. Csak most olyan pipa vagyok. De ki is megyek és leteremtem inkább. Vagy legalább is megnézem mit csinál.

Hari

Kép
Kép
hari

Kismama!

Jaj gyorsan, pontos címet nem tudok, de az Örs Vezér téri SZTK-ban a bejárat melletti gyógynövényesnél vettem én is 1 hete, akkor még bőven volt.
Õrs Vezér tér valamennyi... az IKEA és a SZTK és s volt Skála vagy Sugár által közbezár kis parkot kell keresni(ez a 3 épület adja ki az U alakot.
El se lehet téveszteni és ha esetleg mégsem megy, ott bárki járókelő tudja hol az SZTK!

Kép

Kép
megann

Hari!

Nyugi, a kajálással mi is sokszor járunk így.
Szólok hogy kész a kaja, kiszedem, ő meg kiabál hogy még egy e-mailt elküld stb...én erre tüntetőleg elfogyasztom a kajámat ha nem ér ki addig amíg eszem ,akkor én befejezem és bevonulok a szobába..........ő meg egyen egyedül.
Én azt hiszem hogy ennyi "tiszteletet" megérdemlünk, hogy jó kajákat pakolunk eléjük...
Mondjuk ez olyan dolog szerintem hogy ki mit hoz otthonról...én pl a férjemtől is elvárom hogy megköszönje a kaját...engem erre neveltek, én az anyámnak a mai napig hálálkodom, hogyha csak egy kávét iszok nála akkor is...
Ez mindenkinek jár!

Mea!
Köszi a vígaszt!
Én is úgy gondolom hogy a babóért mindent, csak olyan váratlanul ért...

Penna!
Jó lenne ha tényleg így lenne ahogy mondod!
Egyébként a köldökpólótól nem igazán tartok azt kb 18-20 évesen viseltem utoljára, akkor még azt hittem karcsú vagyok, és egész jó alakom vanKépKépKép azóta elszállt 7 év, rájöttem hogy ugyan nem vagyok kövér, de bomba alakom sincs így inkább már a csinosabb nőiesebb darabokat, vagy a sportosakat favorizálom...

Kép

Kép
megann

Na megnéztem, autót szerelnek... Illetve nem nevezném autónak, inkább füstgéphez hasonlít. Viszont kicipeltem a kukát a kapualjig, fáj is most a pocakom. Olyan hülye vagyok mint a se....emKép De úgy utálom, hogy hetente 1x viszik el a kukát, csütörtök reggel, és minden szerda este egy para, hogy a párom kiviszi a kukát vagy sem. Szólok neki 5x, a vége mindig veszekedés, mert ugye ő mondja, hogy majd kiviszi, aztán néha meg nem és akkor egy hétig nem tudom hova tenni a szemetet. Ha meg csak zsákba kiteszem az udvarra, akkor vagy a cicák, vagy a kutya vagy a sündisznó szedi szét és takaríthatom össze. Na mindegy, gondoltam ma okos leszek és nem veszekszem, kiviszem én. Csak húztam a lépcsőig, mert annyi eszem van, hogy emelni azért nem emelem, de ez is elég volt. Így viszont remélem nem megy neki mikor bejön, mert akkor meg azért fogunk összeveszniKép

Megnéztem az email-t, köszi Rokica. Tök aranyos Vrucsincától, hogy gondolt ránk és küldött üzit, meg képet. Én ilyet nem garantálokKép
Nekem az is olyan jól esik, hogy Falina és Szmercsa szán ránk időt és ír néha. Persze Szmercsa tehetne már fel képet!!!!! De ez már csak a kiváncsiságom, amúgy tényleg tök jó, hogy egyáltalán eszükbe jutunk a tündérkéik mellettKép

Hari

Kép
Kép
hari

Na most rámjött a szófosásKépKépKépBocsi!

Mea!
Ez a hasfájósdi úgy hallom normális, nekem is fáj pontosan 2 db napja, és egészen lent a hasam alján, folyamatosan pl mondjuk 2-3 órán át, aztán abbamarad, mivel én is merémülök mindig és nyorsan vízszintesbe teszem magam...
Mástól is hallom hogy így van....
De ha nagyon aggódsz menj el a dokidhoz!

Kép

Kép
megann

Sziasztok! Kép Kép Kép

Most olvasok vissza, már két archiv oldal meg volt, ez még nem. De már tudok írni, a lap aljára Kép
Szeretném megköszönni a sok drukkolást Beni mandulaműtéjéhez, meg együttérzést, amiket írtatok. Nagyon jól esett. Olyan kedvesek vagytok!
Ma jöttünk haza a kórházból, elég sok rossz élménnyel, nem akarom részletezni. Lassan túl leszünk rajta.

Benianyu
32+4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu, remélem tényleg hamar túl lesztek rajta, sajnálom hogy rossz élményekkel jöttetek haza, de talán egy gyereknél ez hamar elmúlik, nálad talán tovább fog tartani. Jobbulást kívánok Beninek, remélem veletek meg minden rendben van a pocaklakóval. De legalább már itthon vagytok az már jó dolog. Pihenjetek és ne szomorkodj, bár tudom ezt könnyű mondani.
Hari

Kép
Kép
hari

Vrucsincá!

Megkésve egy kicsit, de gratulálok!
Sok tejecskét, jó egészséget és sok boldogságot! Kép Kép Sajnos én is csak ilyen közhelyeket tudok. Kép És azért próbálj meg pihenni is!

Luc, köszi! Reméltem, hogy megúszom a bőrgyógyászt. Kép

Zsóf
32+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Végre sikerült visszaolvasnomKép

Gratulálok én is Vrucsincának!! Jó egészséget kívánok mindkettejüknekKép

Luc: Te már a 34. héten ctg-zel? de jó, akkor nemsokára nekem is leszKép egy hét múlva megyek csak UH-ra, és majd akkor egyeztetek a továbbiakról. Krasznai dokiról annyit, hogy évek óta ő az első nőgyógyász, akiben megbízom. ez nálam nagy szóKép végső véleményt szülés utánKép

Bodza! köszi az infot a könyökléssel kapcsolatban!
Tegnap voltunk 4D UH-on és ott megint harántban volt, tehát forgolódik, de azt nem éreztem, hogy a lábait dugta volna felfelé az elmúlt hetekben, úgyhogy asszem könyökölgetek, aztán meglátjuk...

4D-n egyébként úgy aludt a mi kis kincsünk, hogy meg sem moccant. és az arca elé tartott a kezét. mondtam, hogy olyan, mint az apja, mert ő is utálja, ha nézegetik, és úgy is alszik, mint a bundaKép de nagyon jó volt látni, hogy nőtt, és rendben van (ez a doki is azt mondta, hogy rendben a méhszáj) a fejmérete kicsit kisebb, összességében egy héttel kevesebbet számolt a gép, de legalább konzekvens a 18. héttől kezdve, úgyhogy remélem minden ok, legfeljebb nem lesz óriásbébi (egyikőnk sem volt az). és kértünk dvd-t és akkora élmény hallgatni tök hangosan 5+1-ben, ahogy zakatol a szíveKépKép

és be is vásároltunk egy csomó babacuccot, úgyhogy haladunk... Kuha! most már értem a türelmetlenségedet. csak nézegetem, fogdosom ezeket a kis apró rucikat, és alig várom, hogy már legyen benne valakiKépKép

Uxi, együttérzek sereghajtás ügybenKép

Hadd kérdezzelek benneteket, mellszívót vettetek-e, és elektromosat-e? én az elektromos felé hajlanék, viszont AVENT-ből áll. nincs, de abban meg tetszik ez a tároló rendszer. viszont vki meg azt mondta, hogy ráér utána megvenni, amikor látom, hogy mennyi a tej, meg ilyesmi. halvány dunsztom sincs az egészről, pedig már olvasom a szoptatós könyvet, meg múltkor vki ajánlotta a szoptatásért.hu-t, bevallom, én nagyon tájékozatlan voltam (de pótolom...)
és még 1: milyen melltartó betétet vettetek? mert én most kipróbáltam az aventeset (a hétvégén is sikerült egy édi kis foltot produkálni a ruhámra, és mindenki észrevette, csak én nem, a párom, meg ahelyett, hogy direktbe megmondta volna, hogy menjek be átöltözni, utólag mondta, hogy de hát ő próbált mutogatni, meg minden, amiből én persze semmit nem vettem észreKép) szóval kipróbáltam, és vastag, és nem kényelmes, de lehet, hogy annak is eljön az ideje, hogy kényelmes lesz...

(aki szerette a megasztáros Caramelt, ajánlom azt a CD-t, amin a döntős dalai vannak rajta! ma vettem meg, nagyon tetszik)

és annyit írtatok csokikról, meg ilyesmi, hogy most szerencse, hogy az emeleten ülök, és lusta vagyok lemászni egy kis finomságértKép

szegény Beni, a ma este biztos nem kellemes neki, de gondolunk ráKép holnap már jobb lesz, és azután egyre jobbKép

asszem mégis lenézek a konyhábaKép köszi csajok, pusszKépKép

KépKép
KépKép
and

Benianyu, sajnálom a rossz élményeket, pedig látod mennyire gondoltunk rátokKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Drága Benianyu!
Kívánom, hogy a kicsi Beni minél előbb felejtse el ezt a rossz élményt és gyógyuljon meg!
SzegénykémKép Annyira sajnálom.
Még egy felnőttnek is nehéz (mint a férjemnek), de egy gyereknek mindig sokkal rosszabb.
Vettél neki valamit?

Rokica!
Most jutottam el odáig, hogy elolvassam a történeted.
Na, mélységesen Felháborított!
De én nem így vittem volna vissza!
Nincs a szerelésre garancia?
Én tuti perrel..stb fenyegetőztem volna és egy fillért sem kaptak volna tőlem. A másik, hogy nagyon megköszönném annak a kedves ismerősnek, hogy ki volt kapcsolva a telefonja.
Nem szeretem ha hülyének nézik az embert.

Hari!
Ne idegeskedj!
Egyél nyugodtan, a párod majd eszik ha éhes lesz.

And!
Végre valami jó isKép
A mi picurkánknak is kisebb a kobakjaKép
Nekem pesztonka elektromos mellszívóm van, amihez van orrszívó is.
Nekem is tetszik a Aventes cucc, csak nagyon drágállomKép (Bár mit nem?)

Csíkok miatt nem aggódni!!!
Nekem még nincs, de lehet, hogy szülés után fognak látszódniKép

Na így estére nekem is lett egy storymKép
A férjem hazajött.
Kerékpárral közlekedik és az erdő mellett elgázolta egy autóKép
Tulajdonképpen csak leszorította. A jobb oldala teljesen lesérültKép
Szegénykémnek fáj, de még az autót sem látta, nemhogy a rendszámot. Az árokba zuhant. Nem tudom, mire jó ez. Nem szeretem az ilyen tréfát.
Szóval, most tök ideg vagyokKép

Le is lépek pihizni!
Puszi lányok!
Jó éjt!
Angelani
36+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Vrucsincáéknak a picurhoz!!!!KépKépKép

Rokica,Kép
Nem tennéd fel ide a képet róluk, hogy mindenki láthassa Õt?
Hát nem irigyellek a légkondi történet miatt. Azthiszem én is rájuk borítottam volna az asztalt. Úgy, de úgy tudom utálni, hogy ha egy nő viszi szervízbe a kocsit, akkor automatikusan hülyének nézik.Kép Anno volt egy VW bogaram amit imádtam és sokszor bütykölgettem is. Kéretik nem kinevetni.Kép
Szóval azóta van egy kis tapasztalatom autószerelés ügyben és már jópárszor küldtem el szerelőt aki át akart vágni. Mégis van nekem is pár ilyen bosszantó storym: Pár éve nyaralás alatt elromlott a kocsiban az üzemanyagszint jelző. Ettől ugyan még a világ végére elmehettünk volna, de naívan azt gondoltuk, hogy hazaindulás előtt még elvisszük a helyi márkaszervízbe, hogy ne otthon kelljen szabi alatt rohangálni vele. 1 napig nem volt autónk, ezalatt megcsinálták, otthagytunk egy kupac pénzt és azt hittük minden rendben. Aztán hazafelé úgy 50 km után ott maradtunk a semmi közepén, az út szélén. Mindez 40 C°-os melegben, a kocsiban az üvöltő akkor óvodás korú nagyfiammal. Kiderült, hogy egy csepp benzin nincs a kocsiban. A tele tankot a szervízben leszívták, a műszert meg "kiakasztották", hogy azt higyjük jól működik. Hát sajna ilyen is van.Kép
Ha esetleg legközelebb máshova akarod vinni az autót légkondi ügyben: van egy csak autólégkondival foglalkozó cég a Nagykőrösi úton jobb oldalon, az M5 bevezető szakaszán a szervíz úton, a Hunyadi u-i felüljáró előtt. Könnyű megtalálni, jó nagy táblája van. Nekem eddig csak jó tapasztalatom volt velük és aránylag korrektek az áraik.

Megann,Kép
Ne keseredj el! Ha csak pár csík van és az is alul akkor 1-2 év múlva semmi nem látszik majd belőle.Kép Ki fog fehéredni és nem nagyon fog látszani. Sajna nekem rengeteg lett az első terhességem alatt. És hiába nincsenek újak, a régiek igencsak csufik.

And,Kép
Nekem 2 típus vált be melltartóbetétből:
A Chicco Sensitiv-je és a Medela betétje. Mindkettő eldobható fajta. A többi típust és a moshatókat én nagyon vastagnak találtam. Ezek nem olcsók, de nagyon vékonyak, mégis jó nedvszívók.

Penna,Kép
Sajna megint kimaradt a táblicskuból Pocibébink neve.Kép Beírnád majd? Márton Ábel-nek fogják őt hívni.

Ma többször is éreztem olyat, mintha a babó ütemesen, úgy 10 másodpercenként rugdosna. Szabályos időközönként mozgott egy ponton a pocakom le-fel. És ezt vagy 5 percig csinálta. Mitől lehet? Ilyen amikor csuklik?

Megyek, mert nem tudom mi vár rám holnap. Kristófnak tegnap 40 C°-os láza volt, ma meg semmi, viszont hihetetlenül nyűgös volt. A doki nénink szerint valami vírusfertőzést szedett össze. Kép

Humi
34+4
humi

Na jól becsokiztam, na ezt szárnyaljátok túl szénhidrátmiattaggódókKép

köszi a tippeket melltartóbetét és mellszívó ügyben, ha vkinek van még véleménye szívesen veszem!

Angelani! légyszi, nem írnád le, hogy neked ilyentájt milyen méreteket mért az UH? biztos írtad, én meg mindenkiét elolvastam, de most olyan jó lenne összahasonlítani!

Humi, szerintem csuklás volt! nekem is volt már ilyen 2-3x, csak nekem kevesebb, mint 10 m.percenként, mintha én csuklottam volna olyan ütemben.

and 31+3

KépKép
KépKép
and

Lányok!

Köszönöm szépen az együttérzést az autósokkal kapcsolatban. A legnagyobb baj, hogy én ilyen nyuszi vagyok, nem szeretek asztalt borogatni, jobb a békesség meg kulturált viselkedés, stb. Persze ez mind csak kifogás. Na ezért nem vagyok én jó üzletasszony. Inkább tűröm szó nélkül hogy átverjenek mint hogy patáliázzak. Nekem a terápia való, ahol azért fizetik nekem a jó sok pénzt, hogy türelmes és megértő legyek. Bár a 40 000 forintos tarifáig még van hova fejlődnöm. :D De ha a Medical Centerben ennyit kérnek...

Humi, neked meg külön köszi a légkondis cimét. Már jó ideje kérdezősködöm, hogy hol van errefele, de legalábbis Pesten autólégkondis, de eddig még senki se tudott mondani egyet se.

És igen, ilyenkor csuklik a baba. Kép Nekem is 35-36 hét táján kezdte el, amikor már panaszkodtam, hogy ilyet sose szokott csinálni, azóta naponta többször érzem hogy csuklik.

Megpróbálom feltenni a képet Olivér babáról.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

éljen,éljen,még egy baba!!!KépKépKépGRATULÁLOK VRUCSINCÁNAK,MINDEN JÓT A KIS OLIVÉR MANÓNAK!!!
nagyon cuki baba!!!Kép

Szegény Beniék,gyors regenerálódást és felejtést,bármi is történt!

nekem is csinálja az ütemes kopogást,de már régebb óta érzem,én is úgy döntöttem,hogy ez a csuklás lehet.ha ülök,olyan,mintha a széket kopogtatná.vicces dolog!
most is csináljaKép

még mindig nincs babaszobánkKép,kezdem feladni és beletörődni,hogy egy másik családhoz fogok bekéreckedni szülés után!ha ezen a héten se érkezik meg az asztalos haver(nekem ugyan nem),szétkapom magam a szekrényt és rendbevágom egy nap alatt a szobát,majd én megmutatom!
A KUKORICÁS MINDENSÉGIT!!!
ez a hét még...UFF,én beszéltem!!!Kép

Nyúlné,33+3

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szép jó reggelt mindenkinek!

And!

Mellszívó ügy!Hát ez bizony röhejes de még én se tudtam dönteni...Kép pedig már a 37. hétnél vagyok...
Én vettem Aventes tárolópoharkat, tejeszacsit, meg cumisüveget, meg terjgyűjtő kagylót, mert én úgy gondolom, hogy ha másfajta mellszívót is veszek, ezeket akkor is fogom tudni használni, egyszerűen csak át kell önteni ezekbe a lefejt tejcsit, mennyi is 10-20 másodperc???Kép
Én is az elektromos felé kacsintgatok, nekünk egy ismerősünk mondta hogy az aventes kézi olyan fárasztó a kéznek, na én meg nem akarok még ezzel is fáradni...
Úgyhogy most a Madela elektromos változata felé kacsintgatok...ami sajna 18000 ft körül van( igaz most a Minimanóban 10% engedmény van rá), de hát most már tényleg nem tudom mit csináljak, mi van ha egyáltatlán nem is lesz szükségem mellszívóra?KépKép

Csíkok!
Hát belegondoltam és még mindig szerencsésnek mondhatom magam, hogy csak most és csak ennyi jelentkezett. (mondjuk még bármi megeshet 2-3 hét alatt)
Pont eszembe jutott egyik ismerősünk barátnője, aki ugyan még csak 24 éves de a fenekén meg a combján végig olyan fehér csíkok vannak pedig még gyereke sincs...ez tényleg alkati kérdés lehet...
Lehet hogy ez olcsó vigasz, de vigasz...

Megann 36+4

Kép

Kép
megann

Vrucsincá! Kép

Én is gratulálok Neked, és örülök, hogy minden rendben volt! Nagyon cuki Olivér baba! Kép

Csíkok: engem elkerültek az első babánál is és -kopp-kopp lekopogom- most sincs rajtam, pedig a +17 már rajtam van. Kép Szerintem ez is alkati kérdés, vagy a balettos multamnak köszönhetem esetleg.

Dóri
32+3
Vendég

Vásárlás: tegnap betértem a jó kis újpesti áruházba, felmásztam az emeletre és vettem jópár dolgot meglepően alacsony áron. Szopis melltartó 100% pamut 790Ft, rövidujjú pamut hálóingeket darabját 790-ért és 990-ért. Asszem ettől olcsóbban még a kínain sincs Kép, úgyhogy akinek kell, ajánlom.

Dóri
32+3
Vendég

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Tegnap már nagyon fáradt voltam tovább olvasni és reagálni.
Így utólag szeretnék gratulálni Ildinek és Olivérnek! Sok boldogságot kívánok az egész családnak! Kép Kép
Rokica, köszi a képet!

Még egyszer leírom, hogy nagyon megható, hogy ilyen kedvesek vagytok és drukkoltok nekünk. Most már egész jól van Beni is, itthon jobban aludt, sőt átjött hozzánk éjjel az alvóskutyájával. Fizikailag hamar túl lesz rajta, a lelki része a nehezebb, de azért a kisgyerekek hamar regenerálódnak.
Kapott ajándékot, egy kutyás bábot, nagyon aranyos, tetszett neki, jó puha, lehet vele aludni is.
A kórházi állapotok siralmasak, bár ebből ő sokat nem vett észre, mert mindene meg volt, ami ott kellhetett. Ezt főleg én éreztem. Pl. nem volt wc papír, kéztörlő, szappan sehol, zsufoltak a szobák, alig van nővér (amúgy is, de most még szabadságolások is vannak).

Benianyu
32+5

benianyu

Dori!

Hol van az az ujpesti áruház??
Címet vagy odajutást le tudod írni???
Én is elmennék megnézni....

Megann

Kép

Kép
megann

Dóri,
Ez a régi Újpesti Állami Áruházban volt, ahol alul Plusz van? Ott én is vásároltam már, jó pamut dolgokat, bugyikat, trikókat. Majd benézek megint hálóing ügyben.
Örülök, hogy tudtatok vásárolni a kuponból. Kép Meg annak is, hogy jól nyaraltatok Kép

Benianyu
32+5

benianyu

Sziasztok Lányok!

Megann
Köszönöm neked is a címet!

Benianyu
Remélem Beni hamar elfelejti a rossz emlékeket, és hogy nem fog több problémát okozni az a fránya mandula!!! A lényeg, hogy már otthon vagytok, így talán neki is és neked is könnyebb!

Mellszívó
Én egy kézi nagyon egyszerű mellszívót vettem, amit a kórházba beviszek. Ha nem lesz rá szükség, akkor nem dobtam ki egy halom pénzt az ablakon, ha meg szükség lesz rá akkor még szülés után is be lehet szerezni.

Roki
Milyen érdekes, bár már sokszor mondtad, de én úgy képzeltem, hogy kimondod amit gondolsz. Valahogy az írások alapján inkább ez jön le nekem. Sajnálom, hogy (ha ilyen akarsz lenni)nem vagy ilyen, de meg is értelek, mert én sem szóltam volna vszínűleg. Istenem, vannak ilyen és olyan típusú emberek. De ezt te tudod a legjobban!

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

A téli babásoktól jöttem át egy kérdéssel. Vettem Pampers New Baby 3-6kg-os pelenkát, de már a boltban bizonytalan voltam, mert van New Baby 2-5kg-os is. Szerintetek inkább vegyek az első időre 2-5kg-ost? Fogalmam sincs, hogy mekkora lesz a Drága. Az apuja és én is 3,2kg körüliek voltunk. Még jó, hogy van kettő fajta.Kép

Szilvi
26+1
szilvi26

Kismama!

Milyen típusu mellszívót vettél??
Úgy értem, milyen márkájút???

Megann 36+4

Kép

Kép
megann

Szilvi!

Szerintem elég először a 2-5 kg ig!
Én is olyat vettem, végülis a kisbaba napi pelusfogyasztása 6-10 db, úgyhogy egy csomag alig tart ki pár napot, úgyhogyha veszel 1 csomag 2-5 kg.osat és kicsinek találod, akkor a következő csomag már 3-6 kg. os is lehet...

megann

Kép

Kép
megann

Megann,

Nekem Medela Electric van és nagyon szerettem. Egyszerű a használata, rá lehet csatlakoztatni a cumisüveget is. Bár nem az Aventes méretet.

Szilvi,
Szerintem az első egy-két hétre jó simán a 2-5 kg is. Aztán majd meglátod, ahogy nő a pici.

Benianyu

benianyu

Megann

Még a júliusi Brendon akció során vettem. Mister Baby van a dobozán.Halál egyszerű!Eredeti ára is csak 1999 ft, akkor 899 ft volt ha jól emlékszem.
Be van skálázva, használhatjuk cumisüvegnek is mert van hozzá cumi is. Igaz két lyuk van rajta, nem pedig egy.Kép

Szilvi
37

Kép
Kép
kismama2004

Megann, BenianyuKép

Köszi a válaszokat, akkor beszerzek egy csomaggal.Kép
szilvi26

Vrucsincá!

Nagyon kis cuki Olivér!

Lányok! 105 cm a derékbőségem. Kép Kép Gergővel a szülés előtt 104 volt. Mi lesz itt?

Humi!

Autószerelés Kép Kép Kép Nekünk Citroen kacsánk van, azt is lehet szerelgetni. De tényleg hülyének nézik az embert a szerelők,meg a férfiak általában. Egyszer ez mondjuk épp kapóra jött. Zöldkártyát kellett csináltatnom, és mivel a motor kissé kopott, a műszer kiakadt. Én meg ártatlan szemekkel néztem a fejét csóváló pasira, hogy valami nem stimmel? Így megadták a zöld kártyát, gondolván, szegény kis buta... Kép
Egyszer viszont leállt a kocsi az út közepén. A szélén munkások dolgoztak, és kárörvendtek. Mikor kiszálltam, kinyitottam a motorháztetőt, visszatettem a leesett gyertyakábelt, beszálltam és elindultam, elkerekedett szemmel néztek utánam. KépKépKép

Zsóf
33

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Gratulálok OlivérhezKép! Nagyon aranyos!

KÖLDÖKSÉRV:
Hari, tényleg nekem van köldöksérvem.
De nyugodtan írhatsz ide is nekem, mert mindkét főrumot nyomon követem, úgyhogy ide válaszolok.Kép

Már a 16. héten kijött, pedig akkor még sehol sem volt a hasam. Azt vettem észre, hogy rettenet fáj, különösen, ha hanyatt fekszem, és utána felkelek.
Egy picit kidudorodott, meg tényleg az egyik oldala mintha kijjebb lett volna.
Atz orvos megvizsgálta, ugyanazt mondta, mint neked, hogy enyhe köldöksérv.

Azóta sajnos bejött, amitől féltem, nőtt a hasmmal együtt.Kb. 1 centire dudorodik ki az egész, és szélesebb is lett, az alja úgy 2 centis lehet.
A férjem szerint olyan, mintha még pici orrom lenne, el is neveztük periszkópnakKép.
Ha hanyatt fekszem, visszahúzódik.

Sok gondot nem okoz, már jó ideje egyáltalán nem fáj, csak kellemetlen, ha szűk nadrág nyomja, így pl. a kismamabugyikat sem tudom igazán hordani, mert irritálja.
Mivel vissza lehet nyomni, és nincs benne semmi (nem kemény), azt mondta a doki, nem kell vele semmit tenni, simán lehet így is szülni.
Ha netán csázsár lesz, akkor megműtik azt is egyúttal, egyébként meg meglétjuk szülés után. (De én szeretném, ha megműtenék később mindenképp, nem lenne jó, ha a következő babánál is előjönne).

Szóval én azt tapasztaltam, hogy bizony nő a hassal együtt, de nem olyan vészes mértékben. Bár nekem még a java hátravan.

Uxi
30+1

KépKépKépKépKép
uxi

Mellszívó: Én is gondolkodom a Medela elektromoson, de az a baj, hogy nem tudom, az nem hangos-e?

Pl. vége a szoptatásnak, a baba elalszik, én meg elkezdek ezzel fejni, akkor nem ébred rá fel?

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Én nem voltam tüdőszűrésen 3 éve.
Akkor lehet, hogy nekem is kell majd?
Én nem akarom, hogy röntgenezzenek a babával!
Én is kíváncsi vagyok, mindenkinek menni kell-e.

KépKépKépKépKép
uxi

Benianyu!

Igen, az az, amit leírtál, igazi régi rendszerű épület. Kép

Melyik kórházban voltatok? Kép

Megann!

Árpád út és István út sarka. Központ felöl jőve, ha a Váci útról kanyarodsz le balra Újpest felé az Árpád úton elmész addig a kereszteződésig, ahol lámpánál lehet balra kanyarodni (István út), 12-14-es villamos is közlekedik, rögtön ott van a sarkon bal kéz felől. Parkolni visszafordulva a lámpánál kis utcában vagy az Árpád úton lehet.

Tömegközlekedve pedig kék metró Újpest Kp. végállomásnál leszállva jutsz el. Ha kijössz a metróból asszem jobb kéz felől vmelyik kijárat.

Dóri
32+3
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?