Új privát üzeneted érkezett!

Pocakszállásról:

Hát nekem még nem szállt sehova. Kép Ugyanolyan magasan van. Bár tudom, nem mindenkinek látványos a változás, de a doki is mondta múlt héten mikor felnyúlkált, hogy még igen fent van.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Uxi
a pocak úgy "száll fel" hogy hirtelen (32. héttől kb) megnő a baba, nyomja a gyomrot, rugdossa a rekeszizmot...stb. Ekkor jönnek a légszomj és tsai.
Aztán amikor beilleszkedik a feje, az egész bébi lejjebb kerül, és akkor kicsit megkönnyebbül a mama, kömnnyebben lélegzik. És esetleg még a tenyere is befér a melle aláKép
üdv
p a SzakértőKép
penna

Mea,Kuha,Rokica és többiek!

Én is elég pocsékul vagyok csak nem mindig mondom!
Én se gondoltam volna hogy ilyen lesz a vége, amikor olyan jol viseltem az elejétől...ugye Mea, te se...
Ma pl nekem is annyira fáj délután óta a hasam alja, hogy csak na...és ráadásul úgy érzem mintha megint ki akarna lukadni a hasam, biztos megint nő a babó.
És a non plusz ultra, hogy nem úgy rugdos ahogy szokott, hanem a délelőtti csend óta egyfolytában forgolódik, hogy szinte teljesen nyomonkövethető a hasamon az útvonala, aztán a végén meg egy marha nagyot rúg belémKépKép
Hát ez nem semmi....

Ki is irta hogy görnyed a WC-n?Hát nem tudom hogy csináljaKépKép, de én szinte már nekidőlök a mötöttem lévő tartálynak, mert egyből zsibbadni kezd(olyan bizsergős, száztüvezős) a hasam fölötti és a mellem alatti pár centis csik....

Uxi!
Nézd a jó oldalát, legalább most izelitőt kapsz mindenből, igy tudod, hogy gyakorlatilag az összes többszázfajta fájdalom normális a végére!

Róki!
Én nem tudom hogy van ez a kajálás dolog, de egy hete pl folyamatosan csak kenyérfélét és péksüteményeket ennék...szerinted mitől van ez???
Előtte meg non-stop csokival zártam a napot, piros mogyorós 1 tábla, milka fél tábla és társai...KépKépKép:

Mea!
Fentiek alapján én is kijelentem hogy 14 kg nál tartok...tudom ez nem olyan sok mint a 25, de egész egyszerűen kidöglöm, ha feljövök a másodikra, már a karomat is nehéz 2mp nél tovább a magasba tartaniKép

Pocakleszállás ügy: Na akkor én még nagyon messze vagyok, nem hogy tenyérni, de még 2 ujjnyi hely sincs a hasam meg a mellem között, mondjuk mondta is mindenki kezdettől, hogy mennyire fent van a hasam, látszik hogy lányom lesz...Na ez is valami népi mendemonda lehet, mi???

Penna!
Húúú biztos fini lehet a lime-os radler...elvileg én ugy tudom hogy szlovák eredetű ez a sörfajta, de mindegy is, áldom az eszét annak aki kitalálta...
Egyébként van is itthon nekünk is, na most én is kirúgok a hámból és megiszok egy pohárkávalKépKépKép
Én tuti fogok behozatni a kórházba a párommal alkolholmentes sört meg sprite-ot, a sörben nagyon hiszek, ugye az összetevői(maláta, komló, élesztő, stb) miatt, szerintem ez biztos jó hatással van a tejképzésreKépKépKép

Kuha!
Vigasztaljon a tudat hogy én ugye pont 2 héttel vagyok előtted és ha tovább folytatom a fornettis sütizabálást, sajtos rúddal és társaival karöltve, garantáltan én is fogok 16-nál tartani...

Na befogom, ti is irjatok valamit...

Ja....nagyon örülök, most nagyon beindultak az épitkezésen a dolgok...ha minden jól megy és babó időre jön, akkor tuti hogy meglesz a költözés még szülés előttKépKépKép

Megann 36+2

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

A mai napom is mászkálással teltKép
Viszont ma többet mozog a babóKép
Magához tért egy kicsit. De most meg kb. fél órája szédülök egy kicsit. A gyomorsavam szétmarja a nyelőcsövem. Hiába szedem be a Rennie-tKép
A kisfiam még annyira fenn van, hogy szinte kidugja a lábát a számonKép
Bár ezttől még megeshet bármi.
Azt hiszem megmérem a vérnyomásom, mert már régen szédültem. A vizeletem jó lett, a hüvelykenetben nincs gombaKép
Viszont az Aerob pozitív. Nem emlékeztek, hogy ez micsoda? Elfelejtettem. Remélem, a babát elkerüli ha rossz.
Ja, meg mindenre érzékeny vagyok? Van valami baktérium is. Hát ez már hihetetlenKép
Naponta többször fürdök, szexet még TV-ben sem nézek, akkor mitől lehet?
A bugyikat külön mosom, vasalom. Elegem van már, hogy mindig valami rossz történik velem.
Holnap megyek CTG-re. Bízom benne, hogy ott valami jót is mondanak már! Megnézetem UH-on is, hogy nőtt-e valamennyit.
Jajj, lányok!
Mikor lesz vége a parának?
Kicsit dagadok is.
De már nem sok van vissza.
Kibírnám, csak a babát féltem.
De holnap majd beszámolok, hogy mit mondtak.

Penna!
Tök jó a történetKép

Mea!
De másnak is van panasza!
A combcsontom (vagy forgóm?) Kiakad és alig bírok mozdulni. A derekam ketté törik, a lábaim nagyon fájnak, a szeméremcsontom ketté nyílik, állandóan tele van a gyomrom és mégis éhes vagyok, néha fájdogál a hasam, nyilallgat a méhszájam, nem kapok levegőt.....és még sorolhatnám. Ha k2 percnél tovább ülök, akkor szinte a buszról sem tudok leszállni. Felfele már emelő daru kell.
De még így is szép a terhesség, mert valóban átélem a dolgot. De ez már terhességKép

Én ha rosszul vagyok, vagy történik valami szokatlan, mindig úgy megijedek. Szerintem ez még fokozza a rosszullétet. De nem magam miatt félek, hanem a babót féltem. Ma vettem egy kifogó fürdőlepedőt (Tetra). Nagy csalódás, mert azt hittem, hogy ez is kapucnisKép
Voltam ma a Lehel téri babadiszkontban. Elég jó, de ez is zsúfoltKép
Meg vettem 1db NUK cumisüveget (üveg), hozzá egy pótcumit, ami szilikon, mert latexel adják. Ugyanúgy 1-es méret. Meg a rossmannban vettem chicco fertőtlenítő folyadékot (ezt mindenféleképpen vettem volna, csak a sterilizálót nem veszem meg). Vettem neki puha fejkefét, bébi fürdőszivacsot isKép
Olyan örömmel vettem meg a dolgokatKép
Jelentem, most már mindene meg vanKép Kép Kép
Max. még egy szemcseppentő, vagy kiskanál kell a vitamin beadásához. A többit meg a doki írja fel. Ja! És vettem a penny marketben BabyTime nedves törlőkendőt. 80db van benne és 299Ft. Kamilla és Aloe Vera van benne és nincs semmi más illatanyag. Nem is olyan illatos mint a johnson's vagy a többi, de vastag és jó. Szerintem nincs annyi allergén anyag benne. Az illata egyáltalán nem jön be, de nem az a lényeg.
Na befejezem a hülyeségeimet.
Még mindig szédülök.
Deeee! Legalább a kisfiúnk kirúgja az oldalamKép
Úúúúgy fáj, de annyira örülök nekiKép Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
36+5

Kép
angelani

Csajok,
a Budapest portálon kívűl hol lehetne még utánanézni az aug. 20-i (és 21-i) programoknak? Vizi-és légibemutató, esetleg kifejezetten gyerekprogram érdekelne. A Margit-szigeti gyerekdolgok idén elmaradnakKép és a Bp portálon nekem nem mindig egyértelmű a hely vagy a pontos időpont. A várakozást-mászkálást meg kihagynám, csak odamennénk vmi jó kis programra...
köszipusz!
p 34+00
penna

Sziasztok!

Látom Megann is megküzd mindenfélévelKép
Akkor most már megnyugszom, hogy ez is teljesen normálisKép
Éhes vagyok és húst-hússal ennék. Ez mitől van?
Lehet, hogy az éhségtől szédülök? Mit is ettem?
Olyan sokat zabáltam ma már.
Reggeli:
1db kifli, fél paradicsom, 3szelet felvágott.
Kinder maxi king, kávé, üdítő.
kókuszcsók 1/3 zacsi.
A lehel téren vettem egy gyros-os táskát+fél liter zöldalmás ücsit.
Ja, akkor nem is ettem ma sokat.
Én meg úgy éreztem, hogy egész nap csak ettem.
Így leírva nem is sok, csak az édesség mennyiségKép
Most is egy twix csokit zabálok.
Akkor inkább váltok kiflireKép
Most kajálokKép
1db kifli, 3 szelet felvágott, a pari másik fele+1 szelet sajtKép
Nem csoda, hogy a kicsi Erhard itt tombolKép
De lökött vagyok! Elfelejtek enni. Bezzeg az édesség megy.

Na kajálok!
Sziasztok!
Angelani
36+5

Kép
angelani

Angelani!

Ejnye bejnye!
És hol van a gyümölcs az étrendből???
Hogy twix csoki vagy fikli(kifliKépKép) az tök mindegy, nagyrészt csak szénhidrát!(tudod, mondom én aki egy hete csak sütikéket kekszikéket meg fornettit eszekKépKép)
Tessék már végre rendesen enni, jó???
Leletügyben nem tudok segiteni, de holnap értékeltesd ki a dokiddal az uh-n és ha el akar siklani felette, kérdezz rá konkrétan arra amit nem tudszKép

Most lehet hogy hülyeséget irok, de egy kis szodabikarbonátol szerintem semmi baja nem lesz a babónak, ha ennyire szenvedsz, van étkezési kiadású is, az nem akkora tisztaságú mint a patikai és bárhol lehet kapni..esetleg próbáld ki, ha már a rennie nem segit!

Penna!
Van egy oldal az a neve hogy egyperces.hu.. én onnan rendeltem meg már ezer éve a programajánló nevű hirlevelet, amit emailben küldenek el minden héten az aktuális szabadtéri és egyéb programokkal.
Esetleg nézd meg, mert archivumban ott vannak az elküldött hirlevelek több hónapra visszamenőleg.
Egyébként nagyon reklámozzák a Városligetnél a Hunyadi várnál a családi kikapcsolódást, nem tudom ez mit takar..esetleg utánanézhetsz ha érdeke...szép idő lesz elvileg bármilyen szabadtéri dologhoz...
Mi a Budai Várba fogunk felnézni (ha birokKépKép)a Mesterségek Ünnepére, olyan jó szokott lenni mindig, a férjem ott ismerte meg tavaly, hogy mi is az a puliszka(látszik, urigyerekKépKépKép, mondogatom is neki, hogy: Persze gróféknál ez nem kajaKépKép)..már előre várja, hogy megint ehessen..KépKépKép

Megann 36+2

Kép

Kép
megann

Hmm! A Mesterségek ünnepéről eszembe jutott a mézeslepény szilvalekvárral, amit valami hasonló rendezvényen ettünk néhány éve. Kép Kép

Angelani!

Tessék enni! Kép Egy kiflihez akár egy egész paradicsomot is meg lehet enni. Kép Vagy kettőt. Éppen az imént bontottam fel egy nutellásüveget. Kép

Zsóf
32+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Csak átfutottam a mai "termést". Kristóf jó alaposan belázasodott, 40 C°-ot mértem a popsijában. Valószínűleg oltási reakció, de attól még nagyon nyüszi volt szegény. Ennek megfelelően egész nap nyűgös és rosszkedvű voltam én is.

Kóbor,Kép
Köszi az ágy ötletet. Szerintem valahogy így fogjuk majd csinálni. Amúgy olvastam még aznap este amit írtál, sőt írtam rá választ is, csak éppen a Babanet hülyéskedett és nem tudtam elküldeni.

Megann,
Le sem merem írni, hogy még csak 4 kg-t szedtem fel. Mondjuk azért az hozzá tartozik, hogy rengeteg plussz kg-mal kezdtem (92 kgKép), szóval így is drukkolhatok, hogy ne lépjem át a mázsás határt. Abban reménykedem,hogy szülés után talán kevesebb leszek, mint előtte. Álom...álom...Kép
Amúgy nem fogyóztam egy percig sem, csak időnként rám jön a gyomorégés és ha nem veszek be azonnal valami gyógyit, akkor még mindig belép a Róka Rudi effektus. Ami még érdekes, hogy pont fordítva hat rám a terhesség, mint kellene, azaz nincs étvágyam. Úgy szólnak rám itthon, hogy ettem-e ma már. Olyan furi.

Angelani,
Pont ugyanezt érzem, mint te. Nagyon pocsék.Kép
Az elmúlt 3 napban nekem is alig mocorgott Picurka, de ma szerencsére újból beindult egy kicsit. Kristóffal végig idegeskedtük a terhességet, mert ha egy nap 1-2-szer éreztem valami enyhe megmozdulást az már jó volt (olyan,hogy napi 10 mozgás sosem volt nála). Ezért aztán korábban és sűrűbben is volt Ctg. Aztán mikor megszületett kiderült, hogy alíg fél méteres volt a köldökzsinór és a lepény is picike volt. Nem tudták rögtön születés után a pocakomra tenni a babát, mert nem ért el addig a zsinór.Kép
Gyomorégés ügyben pedig ha kevés a Rennie akkor használj Maalox szirupot vagy Talcid tablettát. Mindkettő szedhető terhesség alatt (épp a napokban nézte meg nekem gyógyszerész) és erősebbek a Rennie-nél. Sajna az már nekem sem hat fél óránál tovább.

Azért van jó hírem is.Kép Megvettük a babakocsit. Nekünk testvérkocsi kell, mert még Krizsi is babakocsis a 15 hónapjával. Egy egymás mögötti üléses Graco Stadium Duo-t vettünk. Úúúúggyy örülök neki.Kép Nem új, de pont úgy néz ki, mintha az lenne. Azért döntöttünk így, mert szerintem nem sokáig lesz rá szükség, későbbre meg ott van Kristóf mostani babakocsija amihez van hordozónk és testvérfelállónk is.

Beninek megy a drukk!

Megyek, még vasalok egy kicsit, mert ma nem csináltam semmit.

Humi
34+3
humi

Haliho!

Meghogy szuletestortenet! Kép Egyelore orulok, h. elek! Kép
Ma van az elso nap, hogy kicsit el tudok vonatkoztatni a babas dolgoktol es leulhettem a nethez.
Visszaolvasni nem tudok egyelore.

Ha vki irt nekem szopival kapcs. tanacsokat, nagyon szepen megkerem, hogy copizza be nekem egy mailbe es kuldje el az alabbi cimre:
tima kukac freemail pont hu
Ezt konnyebb most olvasnom, mint esetleg itt atsiklani vmi jotanacson.
Sajnos meg mindig nincs eleg tejem, a szopi sem megy, igy meg mindig fejek es matol kap potlast tapszerbol. Kép

Latom azert, hogy Zsofi is megszult.

Penna,
nem kell bepanikolni, hogy en 3 hettel korabban szultem! Kép A terhessegem eleg kacifantos volt es a vegen bogyok tartottak bent a Babam. Amiket amikor elhagytam, ra par napra be is indultak a fajasok. Mondjuk laikuskent lehet, hogy nincs koze a 2-nek egymashoz, csak en latok osszefuggest.

Falina
falina

Hari,
a Kriszti altal ajanlott Mondokaskonyvek Fuzesi Zsuzsatol nekem is nagyon tetszenek, en is ajanlom. Mondjuk kicsit huzos az aruk. Kép

Szmercsa,
gratulalok a Picidhez! Kép

Bkrisztina,
tuti az uj butordarabotok!

Noh, vissza olvasgatni az eddigi lemaradasomat.

F.
falina

Jó reggelt!Kép

Már fent vagyok Kép
Most éjjel csak 3x mentem pisilniKép

Megann!Kép
Nem mondod, hogy Te is annyit híztál mint én???Kép
Akkor tényleg nagyon hasonlóan haladunkKép
Lehet, hogy egyszerre is szülünkKép

Angelani!Kép
Látom Neked is vannak panaszaid.
Megijjedtem, hogy csak én vagyok így de akkor ez normális ezek szerintKép

Egész éjjel esett nálunk csendesen.
Nálatok milyen az idő?

Olyan nyomi leszek ma megint, pedig du.2-re el kell mennem a rendelőbe dokihoz táppénzes papírért.
De ez az utolsó szerintem, vagy még talán 1x megyek.

Na jó majd később visszanézek.

El sem hiszem: már csak kiírt dátumhoz is csak 3 hét van hátra!!!
Mi van ha hamarabb jön a kisasszony, akkor már csak kb. 1-2 hét!!!
Hihetetlen és utána itt fekszik majd a hálónkbanKép

Na lelépek!

Puszika Nektek és szép ébredezést!

Mea(36+3)
(És úgy szaladnak a napok, Nektek???)

Mea
mea

Jó reggelt!

Hát elég nyugtalan éjszakám volt. Tegnap szerintem túlerőltettem magam, főleg a bevásárlással, és úúúúúúgy fájt a medencém minden felkelésnél hogy alig birtam kibicegni a WC-re. Ezenkivül minden egyes ágyba visszatérésnél előjöttek a mensiszerű görcsök. Nekem ez csak vizszintes helyzetben és éjjel jön elő, nem egészen értem hogy miért. És nem szakaszos, hanem állandó jellegű. De tegnap már volt olyan kellemetlen, hogy azon gondolkoztam, beveszek egy fájdalomcsillapitót.

Apropó, fájdalomcsillapitás. Az Istvános előkészitőn azt mondták, napi 5-7 Paracetamol megengedhető ha nagyon kellemetlenek lennének ezek a szülés előtti jóslófájások. Egyenlőre még kiváncsi vagyok, milyeneket fájdogálok mielőtt bevennék valamit, de mondjuk ha ez hetekig eltart, akkor tuti beveszek valamit. Az igazi szülőfájásokat nem fogja egy vagy két szem Paracetamol eldugni előlem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Ezek a görcsök nálam is éjjel jelentkeztek.
Ma jó volt, kivéve, hogy cca. 15x pisiltem, mert este ettem majd 2 kg dinnyét. Mondtam is a férjem nek jobban járunk, ha a wc-én ülve alszom.
Plusz este 1/210-kor hozott a szomszéd 2 nagy cső főttkukoricát, ami olyan finom volt, hogy nem lehetett elrakni mára. Idén még nem ettem.

Tegnap késő du megtáltosodtam kivasaltam az összes inget meg a maradékot.
Ablakpucolás tolódik, mert esett és megint esik, olyan, mint ha ősz lenne. Nekem bejön ez az idő.
Főznöm is kell. lehet, hogy sárgaborsófőzeléket csinálok pörivel, meg a férjem nyúz a hajdina levesért.
Mesterségek udvara kint van Balatoncsicsóról is egy fazekas, nála szoktuk venni a cserépdolgainkat. Az összes virágom lassan olyan kaspóba kerül amit ő készít.A mostani nyaralásról is 15db-bal jöttünk haza meg más egyéb cuccal. Nekem ezek a gyengéim. Minden ami természetes. /nádtetős parasztház, kemence, népi dolgok/

Augusztus 18-21. között a Mesterségek ünnepén kinn lesz Nyers Csaba is, aki ősi vas főzőedényben készít ételeket. Gabonafélék hozzáadásával./ásatások folyamán találták a mintát az ősi edényhez, majd az alapján elkészítették/ Nagyon tudom ajánlani, mert isteni kaják szoktak lenni.
Ha valakit érdekel, megírom, hogy idén még milyen rendezvényen lesz ott. Ja és 12-től szokott kaja lenni.
Valószínű, hogy mi is elmegyünk.

Falina!
Köszi a dicéretet, nagyon jó rajta feküdni.

Kriszta
35+5

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Újpestiek!

Tartozik még valaki a Király utcai rendelő körzetébe? Hallottatok már Dr. Horzsa Éváról vagy Dr. Kálmán Mihályról?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Tudom, hogy itt már lerágott csont, de hiába
kerestem vissza , nem találtam.

Mit csináltatok a kapott, vagy turizott színes kisruhákkal, amiket csak 40 fokon lehet mosni?
Lehet ezeket valahogy fertőtleníteni előtte, vagy mossam ki 60 fokon őket?

Főleg a turisaknál én nem érzem elégnek, ha egyszer kimosom 40 fokban, ki tudja, hol tartották őket.

Uxi
30

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok Lányok!

Roki,

hát szégyen gyalázat, a szénhidrát diétát én sem nagyon tartom beKép Pedig korábban tényleg a semmi édesség alapelvet legalább betartottam. De most... Egy időben zsíros kenyeret zabáltam, képzelhetitekKép Most már ez elmúlt rólam, de most meg állandóan anyukám fnatasztikus baracklekvárjával tömöm magam, persze, az is tiszta cukor. Tegnap vettem a páromnak két tábla csokit. Két kockát muszáj volt megennem. Kb. fél éve nem ettem csokit! Szörnyű. Na rá is állok a mérlegre, bár úgy vagyok vele, hogy már nem is érdekel... Úgyis mindegy már. Hát: plusz 11 kg... Mióta itthon vagyok (1 hónapja) azóta jött fel négy. Ha minden héten egy kiló, akkor a végére akár 16-17 is lehetKép Mindenki azt mondja, hogy nem is látszik, és feljön a kismama-gatyóm is, amit a 16. héttől hordok. De akkor hol van???? A gyereken??? Eléggé izgulok, hogy óriásbébi lesz. Sajna a 29. hét óta nem tudom, mekorra lehet, akkor 1500 g volt. De azóta eltelt hat hét, és a doki azt mondta, csak a 38. héten csinálunk UH-t. (És ha addigra ki akar jönni???? Töl rossz volna, ha előbb beindulna a szülés, és akkor közölnék, hogy mondjuk, 4,5 kiló és irány a műtő. Normál szülést szeretnék!!!!) 4D-re meg sajnálom nagyon a pénzt még egyszer.

Penna
igen, a Vajdahunyad várban lesz valami "kenyérünnep" elnevezésű rendezvény. Ezen és a Mesterségek ünnepén kívül másról én sem hallottam.

"Terhek"
Hát.... én eddig nem panaszkodhatom, de tegnaptól (amikor a 35. hétbe léptem) mintha elvágták volna. Éjszaka csak egyszer szoktam felkelni pisilni (3-kor), de nappal megállás nélkül WC-re járok. Mondtam is a páromnak, hogy lehet, hogy odaköltözöm. A hasam nőtt egy kollekciót vasárnapról hétfőre, olyan érzés volt, mintha a gyerek fogná, és szétcipzározná középen, hogy halihó, itt vagyok. Ráadásul a hasam alját elég szép csíkok "díszítik", és most már a köldököm felett is annyira feszül, hogy állandóan kenem testápolóval, mint egy félőrült, hogy hátha ott mégse fog kirepedezni... Egyébként minden tünetet produkálok én is, amit írtatok. Kivéve a haskeményedéseket, szerencsére azok elkerültek, összesen kétszer volt az egész terhesség alatt.
Én már annyira szeretném a kezemben tartani a kis lurkót! Mindig nézegetem az ágyát, és elképzelem, hogy ott van benneKép
Mi is mindent megvettünk már. Tegnap találtam DM-es törlőkendőt, sensitive ez is, és csak 499-be kerül (Babylove). Szeretem a DM-es dolgokat, kipróbálom, hátha jó lesz. De van egy csomag Nivea Sensitive is, erről csak jókat hallottam.

Most kezdem igazán tehetetlennek érezni magam, végre, hogy elviselhetőbb az idő, annyi mindent csinálnék, de fizikai korlátaim vannakKép Tegnap elmentem a Pólusba gyalog, nekünk nagyon közel van, és két óra múlva alig bírtam hazavonszolni magam. A lakótelephez közelítve megpróbáltam emberibb mozgásformát felvenni, mert még megsajnálnak a szomszédokKép

Ma rengeteg elintéznivalóm van, holnap CTG+fodrász és be kell mennem a munkahelyemre is.

And,

neked akartam írni, hogy nekem már múlt héten (34.) elkezdődtek a CTG-k.

Na befejezem a litániát!

Luc
35
lucretia

Uxi!

Ha nagyon aggódsz, híg vanishes vízben áztasd a rucikat, az fertőtleníti. Egyébként a vasalás is jó a mosás után. Szerintem ne mosd őket 60 fokon, mert lehet, hogy összemennek.

Zsóf
32+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Uxi,

én a a következőképpen mostam:

95 fokon textilpelenkák+ tetra fürdőlepedő.

40 fokon egy adag ruha

30 fokon még egy adag ruha.

Új színes ágyneműhuzatokat szintén csak 30-on mostam, mert eresztettek színt.

De minden adagnál dupla öblítést csináltam, és mindent kivasaltam, amit csak lehet. A vasalás fertőtlenít! De úgy tudom, csak a száraz, a gőzölős nem.Állítólag, ha ecetet használsz öblítéshez, az is jó.

Szerintem ne mosd 60-on, amit nem lehet, mert lehet, hogy kidobhatod az egész kollekciót, úgy összemennek.
lucretia

Luc!

A DM-es Babylove sensitive törlőkendő tényleg jó, mi is ezt használjuk Gergőnél, Bubusnak is ilyet vettem. Dupla csomagban meg csak 450 ft. Próbáltunk másfajtákat is, amiket kaptunk (Johnson's, Nívea), de egyik sem jobb.

Zsóf
32+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Luc:

Pont most vágtam be vajas piritóst (igaz, barna lenmagos kenyérből!!!) egy jó adag meggylekvárral, hát ennyit a szénhidrátmentes diétáról... Mondom, az utóbbi időben nagyon kivánós lettem az édességek iránt. Ja, és egy szelet dinnye is lecsúszott már igy reggel, meg egy adag tej. És még 10 óra sincs! Igaz hatkor megint kidobott az ágy.

Lehet ma meg kéne próbálni megülni a fenekemen. Minden már megszült anyuka azzal biztat nagy lelkesen, hogy neki is pont igy fájt a hasa. Ha mindenkinek pont úgy fáj, akkor hogyhogy soha senki nem tudja eldönteni, mikor kéne a kórházba indulni? Én nem érzem úgy, hogy ezek még kórházat igénylő fájások lennének. De majd holnap megnéz a doki, hátha megemberelte magát a baba és lejjebb ment.

Én is úgy érzem, végre itthon vagyok, lehetne intézkedni, erre computert szerelek, bevásárolok, egyszóval csakis olyan dolgot csinálok, amit eddig is, és amik eddig torlódtak, azok torlódnak ezután is.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt mindenkinek!

Uxi!

Én is kaptam kölcsön egy-két babarucit, és függetlenül attól, hogy mondjuk rokontól + barátoktól kaptam, én is átmostam őket. Mondjuk ami nem olyan kényes anyagból van, azt simán kimostam 60 fokon. De ha nem akarod ilyen magas hőfokon, akkor inkább most át többször. Bár , az az igazság, hogy volt olyan ruci, amit én is 2x mostam, és nekem még most is olyan furcsa, hogy "idegen illata" van.
Biztos Te is találkoztál már ezzel, hogy valahogy mindenkinek megvan a saját illata, és érzed, hogy az nem a tiétek.

Lányok!

Megmutatom Nektek, legújabb alkotásomat! Soha nem voltam egy kreatív alkat, de gondoltam, kipróbálom!

Szóval, íme:

Kép

Hogy tetszik?

kuha (38+3)

Kép
kuha

Roki
mi nem a Királyba tartozunk, de oda járunk Pálos drnőhöz. Õ a homeopata, de ha nem is vagy híve, akkor is: a hozzáállását, ahogy hozzányúl a gyerekhez...nagyon tudom ajánlani!
Pl: pénteken kint volt Kevinnél, magas láza volt. (Nem moost, ez pár hete volt). Felmerült, hogy vérvételre kellene menni hétfőn, amikor ő már szabin lesz. De ennek ellenére azt mondta, hogy ha megszúrták reggel szóljak neki (megvan a mobilja) és odaszól a laborba, hogy még aznap megmondják, mi az eredmény, és visszahív engem. A szabija alatt. Más dr simán küldene a helyetteséhez.
Még nyár elején herpesz lett K. fején(!!) el nem tudtam képzelni, mi az, de akkor is küldtem neki sms-t, és ő úgy kérdezte szintén sms-ben, hogy mekkorák a foltok, hogy néznek ki, stb. Pedig akkor is szabin volt, de odaszólt a helyettesének, hogy soron kívűl nézze már meg. Tényleg olyan érzésem van, hogy bármikor hívhatom, ha úgy érzem, baj van, és ez nagyon fontos!
Ja, és a lényeg: nem foggad el egy fillért sem, akkor sem, ha házhoz jön.
Neki is több gyerkőce van, nagyon hozzáértőnek találom, és mindig megnyugtatja az én lelkemet is. Ha valamit megsiratok, ha elköltözünk innen, az ő...Kép Hol találok még egy ilyen dokit...?
Azon gondolkozom, hogy még Taksonyból is ide hordom a kicsit, legalábbis oltani tuti, mert a kivezető szerek miatt jobb lenne egy homeodoki. Attól függ, tud-e ajánlani vkit arrafelé.

üdv
p 34+1
penna

Penna!

Én Csepelen lakom és a mi gyerekorvosunk is homeopatha is. 97-től lakunk itt, azóta hozzá hordom. Korábban már írtam róla. Rajta van a listán is, amit Te tettél fel. Taksonyhoz ez közelebb van. Nem akarok eőszakosnak tünni, te döntesz, csak azért szóltam, hogy itt a leendő otthonotok "közelében " is van. A kicsit is elvállalta már.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

SziasztokKép Megint volt mit olvasni szerencsére.

Kuha, tök ari a kép! Lassan én is azon gondolkozom, miket kéne a baba közelébe tenni, amik aranyosak, és majd felkeltik a figyelmét. De egyenlőre jó lenne ha teljesen kész lenne a szoba, mert addig ugye még csak tervezgetni lehetKép Bár az is valami.

Tünetekkel kapcsolatban én már nem is írok semmit azt hiszem minden lehetséges panaszt leírtatok márKép A múltkor egy másik fórumon írtam, hogy itthon ülök terhesen és rámtámadt egy csaj, hogy meg sem érdemlem a gyereket, ha én ezt terhességnek hívom. Persze páran a védelmemre keltek, én meg válaszra sem méltattam, de az is biztos, hogy neki nem volt még pocaklakójaKép Tényleg minden kellemetlenséget megér a kis lurkó, de azért igenis van, hogy "teher".

Ma megyek a dokihoz!!! Már alig bírok a seggemen ülni, hajat mostam, fürödtem, takarítottam, de nem akar múlni az idő. 13 órakor kell indulnom, de szerintem sose lesz annyi. Ha legalább nem lenne ilyen az idő, akkor bemennék előbb nézelődni a városba. De így! Nálunk nem csendes eső volt éjszaka, hanem leszakadt az ég! Elég rosszul aludtam, ráadásul a cicánk (legkissebb) se nagyon akarja tudomásul venni, hogy már nem jöhet be a hálószobába, úgyhogy kb. fél órán keresztül kaparta az ajtót reggel, hogy engedjem be. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a bukóra nyitott ablakon akar bemászni! Akkora kis balfék, majdnem beszorultKép De hát hiába, megszokta, hogy bejöhet és velem alszik. Most viszont, mióta kész a padló, meg közeledik a baba, nem akarom már beengedni. Én ugyan nem féltem a cicáktól a babát, de azért biztos ami biztos. Igaz csak ez az egy szoba lesz ahova nem tudnak bejönni, de itt legalább néha magára hagyhatom majd a gyerkőcöt. Ja, már meg van a légzésfigyelő, igaz még anyuéknál van, de majd átmegyek érte. Remélem nem fogom hasznát venni. Már csak a bébiőrt várom, de még nem jelentkezett az a hölgy aki ígérte. Mindegy, mert legrosszabb esetben az utolsó pillanatban veszünk egyetKép

Csajok, itt kezd kisütni a napocska!! Akkor lehet hogy mégis előbb indulhatok?Kép Olyan nagyon türelmetlen vagyok. Aztán lehet, hogy megint 3 perc alatt lerendez a dokiKép Bár inkább mint hogy találjon valami gyanúsat.

Tegnap is voltunk kint a telken, persze megint este. Nekem olyan kényelmetlen az autózás, ti hogy vagytok vele? Minden kis huppanónál "lengett" a pocakom és Lili baba majd kirúgta a hasfalamat. Mondjuk jó messze is van Páty, bár eddig nem tűnt fel, csak most pocakosanKép Meg az a szörnyű kipufogószag! Viszont felhúzott ablakkal még rosszabb, mert akkor meg cigifüst van ugye. Na mindegy, túléltük, de már nem sok kedvem van autózni sem.

Meg enni sem. Én is rettentő éhes tudok lenni, de az első, második falat után már nem kívánom. Kivéve a gyümölcsöt szerencsére. Így viszont az elmúlt egy hónapban csak 1 kg jött rám. Talán nem érem el a 70 kg-ot. Legalább is remélem. Bár már mindegy végül is.

Na befejezem, mert nem fog elférni a képernyőn a sok hülyeségem.

Hari 32+4

Kép
Kép
hari

Kriszta,
nagyon köszi, ha nem tud a drnénink senkit, hosszútávon ott a közelben keresek, az tuti, évekig nem járható út a 30 km távolság Újpestre... Ilyen kincset sajna úgyse találok még egyetKép de legalább homeopata legyen. És ha még te is adsz "referenciát", az külön jóKép
üdv
p
penna

Megint a szokásos hányinger+hányás így déltájban. Kép Pedig reggeliztem normálisan meg ettem gyümit is. Nagyon várom már, hogy történjen vmi változás e téren.

Hari, nekem az autózással nincs gondom szerencsére. Pedig 8 órát ültem a kocsiban míg leértünk a tengerhez a múlt héten. Úgy látszik ebben szerencsés vagyok. Kép

Dóri
32+2
Vendég

Rokica
Ne haragudj, nem tudtam, hogy ilyen drága. Gondoltam, hogy nem ingyen vannak ott a szolgáltatások, de hogy ennyire sokat kérnek egy óráért, azt nem tudtam. Hát, segíteni szerettem volna és nem jött be.
És kitartást Kép kívánok itt a finisben Neked és a többieknek, nem könnyűek az utolsó hetek, tudom.
Vezso
vezso

Sziasztok!

Az egyik mellbimbómon van egy fehér zsírmirigyszerű dudor, és mellette néha hámlik a bőr. Szerintetek a nőgyógyásznak, vagy bőrgyógyásznak mutassam meg?

Zsóf
32+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf!

Nekem is van ilyesmi, a doki azt mondta, bőrgyógyinak mutassam. Azért vetett rá egy pillantást, és mondta, hogy nem rosszindulatú.

Luc
35
lucretia

Sziasztok!

Szia Kriszta!
Az előbb voltam a másik topicban (csepeli anyukák), most már képben vagyok!
A homeopata doki nevét, elérhetőségét el tudnád nekem küldeni priviben? Õ egyébként "fizetős"?
Te hol fogsz egyébként szülni?

Most nem tudok többet irni

Mindenkinek szép napot!
Judit
judy68

Kuha a falvédőt, azt hol vetted? Vagy azt is a Babadiszkontban?

Végeztem a dokinál is, persze nem most, csak most tudtam leülni a gép elé. Minden rendben volt, megnézte a méhszájamat is, nem mondott semmit, úgyhogy gondolom zárva vanKép Annyit azért közölt, hogy könnyű szülés lesz, ha ez megnyugtat. Hát meg nem nyugtat, de minden esetre jó, hogy ezt mondta, mondtam, hogy szaván fogomKép

A méretek: BPD 85,3
AC 299,4
FL 64,9
és 2335 gr.
Most szept. 29-ére írt a gép. Hát majd kiderül. Minden esetre nem lesz törpe ha jól nézem.

Következő alkalommal már nekem is lesz CTG, meg tenyésztés is.

Úgyhogy kicsit megnyugodtam, a cuppanó hangra azt mondta a csuklást hallom. Hát nem tudom, mert amikor érzem hogy csuklik akkor nem szoktam hallani ezt a hangot, ezzel csak ritkán találkozom, de lehet hogy olyankor nagyobbakat csuklik. Ja, és képzeljétek, tele volt a hólyagja, mondta a doki, hogy mindjárt pisilni fogKép Hát nem édes? Belepisil a pocakomba. Na jó, eddig is tudtam, de így olyan fura volt látniKép

Hari 32+4

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Ismét én vagyok, kicsit visszaolvastam.

A pocakleszállásról: Nekem mind a 3 terhességem alatt végig lent volt a pocakom, soha nem kinlódtam légszomjjal, nem nyomta a gyomrom. már 2-3 héttel ezelőtt egy bevásárlókp-ban azt mondta a pénztárosnő, hogy biztos nemsokára szülök, mert nagyon lent van a pocakom. Erre mondtam neki, mindig is lent volt. Szóval, nem általánosithatók ezek a tapasztalatok. Én magamon igazán nem is igen vettem észre, hogy már"lent van a pocakom". A lányom a 38., fiam a 39.héten született, de ezt előre nem lehet megjósolni, mikor lesz a "nagy nap". A terhességi heteket sem lehet mindig pontosan meghatározni, ugyhogy pár hét eltérés lehet. Azért nem szeretnék október előtt szülni, sőt inkább csak a közepe felé, valahogy ugy állitottam be magam (meg a fiam is okt. 18-án születettt) és addig még ezernyi elintézni valóm van.
Puszi mindenkinek
Judit
judy68

Ja, és nem tudom ki írta régebben, hogy köldöksérve van. De most nekem is azt mondta a doki, hogy enyhe köldöksérvem van, és hogy szülés után nézni kell visszamegy-e. Most már legalább tudom miért fájKép Pedig nincs is kifordulva, csak egy ici-picit az egyik oldala néha kijjebb áll. Viszont néha tényleg tud fájni. Remélem azért szülés után eltűnik.

Hari

Kép
Kép
hari

Judit!

Küld el az e-mail címed és megírom a doki nevét elérhetőségét.

Párom most csinálja kiságyat, már áll a váz.
Nem kellett elmennem fejvédő után, ma megvette ő. Örültem, hogy nem kellett bemennem a városba.
2 napja úgy fáradok, hogy az hihatetlen.
Ma rámtelefonált a szülésznőm, hogy hollnap menjek CTG-re, ne hétvégén. Kivánci vagyok mi lesz.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Na én is megjöttem!

Rókica!
Ne is mondd ezt az evés dolgot, tudod mit ettem ma??Reggel anyukámmal a picaon inditottam egy diós patkóval, aztán hazamentünk én ledőltem anyukám addig csinált saját gyúrt tésztából káposztás tésztát, és most hogy hazajöttem rátámadtam a hűtőben nyugvó piros mogyorósraKépKép
Na ezt überelje valaki felül szénhidrátbanKépKépKép
Nem tudom mi lesz igy a vége....

Kuha!
Szerintem nagyon ügyi vagy és édi a képKép.
Mibe fogadunk, hogy tigrincs helyett a baba fotója fog belekerülni..KépKépKépKép

Hari!
Jaj egyem meg a kis foltos cicádat!
Látod, hogy ragaszkodik hozzádKépKép???Ez olyan jóKépKép
Egyébként mivel nem csak a saját szobájában lesz a pici, hanem mindig ugye ott ahol te vagy, nappali, konyha stb...ugyis fog találkozni a cicusokkal, ugyhogy a szervezete hamar meg fogja szokni a jelenlétüket, csak arra kell figyelni nehogy allergiás legyen a pici a cicusszőrre!
De jó dolga lesz a babónak ennyi selymesszőrű tappancsossalKépKépSosem lesz egyedül, mindig lesz játszópajtás, akinek meghúzhatja a copfját(azaz a farkátKépKépKép)

Uxi!
Én a mosószerhez tettem ecetet!
Egyébként volt olyan ruci amire az volt irva hogy 40 fok, én megpróbáltam 60 on és semmi baja nem lett...na ezzel most nem biztatni akarlak, nehogy tönkremenjenek a szép babaruhák...

Mea!
Szerintem ugyan együtt haladunk, de szerintem nem fogunk együtt szülni.Szerintem te néhány nappal ki fogsz előzni engemKépKépKép
Bár van egy érzésem, hogy én sem a kiirt időpontban fogok szülni!
Te jó ég, tényleg már csak 1-2 max 3 hét van hátra!

Mivel a párom megint meccsen van, ezért megyek összerakok megint 2-3 dobozt!

Megann 36+3

Kép

Kép
megann

Ja, még 1. Uxi kérdése kapcsán (ruhamosás-fertőtlenítés) olvastam a minap, hogy a szárítógép is nagyon jó baktériumölő! Ami pollen meg por meg stb. megtapad(na) a rucin, amikor még vizes (vagy lóg és szárad), na azt mind kiszedi. Mondjuk logikus, magas hőfokú levegővel dolgozik, az öli a bacikat.
Tudom, nem mindenkinek van, pedig szupi találmány, mi szállítási sérült Bosch-t vettünk 50 ezerért, és imádom. Nem gond, hogy hova rakjam a szárítót, és ha nem hagyom benne a rucikat, vasalni sem kell! (Ui a száraz ruha a saját súlyától nyomódva gyűrődik meg, ha frissen-melegen kiveszem a gépből, gyönyörűen lehet hajtogatni és eltenni.)
Bocs a kampányértKép de tényleg nagyon jó találmány.
üdv
p 34+1
penna

Penna!
Nekünk is van száritógép és én is imádom!
Nem kell bajlódni teregetéssel(ami akárhogy csinálod is csikot hagy).
Mondjuk szerencsére nekünk van egy bejárónénink, aki mindent kivasalKép
Viszont a kombi gépeket (mosó+ szárito) nem ajánlom, mert csak feleannyi ruhát képes száritani egyszerre mint amennyit mosni...
Ezt tegnap mondta a mosógépszerelő!

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

Szuper, akkor minden ok...
Mondjuk az érdekelne, hogy a doki mi alapján állitotta, hogy könnyű szülés lesz??
Széles a csipőd, vagy mi???
Azért a te babód is szép kis súlyú lesz, ha kihúzza a végéigKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, én sem tudom mi alapján állapította meg, szerintem nem túl széles a csípőm, mondjuk nem is keskeny. De amúgy a "kézi vizsgálat" után mondta. Lehet hogy ott érzett valamit? Vagy a baba súgta neki?Kép Nem tudom. De nem is volt szó a szülésről, úgyhogy nem hiszem, hogy csak megnyugtatásnak szánta, mert nem tudhatta, hogy félek. Illetve most nem is félek, már elmúlt. Pár napig tartott, addig nagyon rossz volt mikor eszembe jutott a szülés, de most már úgy látom túl vagyok rajta. Aztán lehet hogy még visszatér a paraKép

Kár, hogya kombi mosógépet nem ajánlják, mert már épp kezdtem gondolkozni rajta, hogy kéne venni egyet, de két gép nem fér el nálunk. Bár lehet, hogy a pincébe le lehetne vinni. Na ezt még kitalálomKép

Hari

Kép
Kép
hari

Hari
ált egymásra szokták rakni a 2 gépet, alulra a mosót, felülre a szárítót, mert abba ugye nem megy sok liter víz, nem olyan nehéz.
A kombiról én sem hallottam még jót.Kép
üdv
p 34+1
penna

Hari!

Na mindenesetre kivanom hogy tényleg könnyű szülésed legyenKép
Nekem is fel fellángol a félelmem aztán elmúlik, ugyhogy azt nem garantálom hogy még nem jön rád parahullámKépKépKép

Nem tudom milyen mosógépetek van, de nekünk elöltöltős a mosógép is meg a szárito is, úgyhogy jól megférnek egymással hegyén-hátánKépKép
Azaz nekünk emeletes a mosoda, sőt még a száritó tetején van a lavor meg a ruhakosár isKépKépKép
Mindig is igy volt és még nem vesztek össze a masinákKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Penna!

Kép

Kép

Kép
megann

Hari!

A falvédőt nem a Babadiszkontban, hanem az RS Bútor-ban vettem. Nem volt mondjuk olcsó (5.100 Ft), de nagyon megtetszett a férjemnek is, úgyhogy gyorsan megvettük.

kuha (38+3)

Kép
kuha

Kuha, nem csodálom, hogy megtetszett neki, (meg gondolom neked is) nagyon jól néz ki.

Megann, Penna, az se lenne rossz, ha egymás tetejére tenném, de nekünk nagyon kicsi a fürdőnk és a mosógép felett van a cirkó, úgyhogy nem tudnám rátenniKép De a pincén nagyon gondolkozom, főleg hogy akkor talán a mosógépet is le lehetne vinni, és akkor kicsit nagyobb lenne a hely a fürdőben. Akkor csak a pincébe kéne helyet csinálni, viszont ott mehetne a közös áramrólKép Még spórolnék is vele. De lehet hogy a páromnak nem tetszene a dolog, bár végül is én szoktam mosni, nem ő. Na majd kitalálom. Igazából főleg télen jönne jól a szárító, mert nyáron igaz hogy bacis lehet, meg pollenes a kertben, de legalább elfér és megszárad. Viszon télen nem nagyon van helyem hova teregetni, és ha még babaruhák is lesznek, meg pelusok most, akkor aztán főleg nem tudom hol fogok szárítani. Meg azért vonzó lenne csak berakni aztán meg összehajtani és eltenniKép

Még gondolkozom egy sort. De több jó háztartási gépről ne írjatok, mert most akarok hűtőt is venni, és mindent nem lehet egyszerreKép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Hát visszaolvasni nem volt még időm, de most érkeztem meg a dokitól.
Lányok!
Voltam ma (egész)délelőtt UH-on és CTG-n.
Nem tudom, hogy pénteken olvasta-e valaki, hogy aki doki ott volt az Uh-on, nem igazán értette a feladatát. Tényleg nem!
Ma megnézte az ottani doktornő, aki ért a genetikához. Teljesen más adatokat mért, mert Õ megmérte a babát és láttam is. Nem egy táblázat alapján írta fel a dolgokat. A CTG jó lett.
Itt az eredmény:

Pénteki (hibás):
Egy élő magzat. Kpf. Lepény mellől.
BPD: 89mm
THQ: 84mm
FL : 68mm
Norm.Flow.
Közepes menny.magzatvíz.

Mai (Jó):

BPD: 86mm
THQ: 93mm
FL.: 65mm
Norm.Flow.

A mostanin viszont átlagosnál árnyalattal kevesebb magzatvíz.
Tudom, nem sok a különbség, legalábbis két adatnál. De 3mm-ert ment össze a feje?
Viszont a THQ meg 9mm-ert nőtt.
Na ennyit sem szokott nőni 5 nap alatt.
De azt mondta a doktornő, hogy normális, csak nincs nagy fejeKép
A súlya rendben vanKép
Viszont amit nem tudtam a hüvelykenettel kapcsolatban az az AEROB, az egy kicsit gáz. Illetve érzékeny vagyok mindenreKép
Most az utolsó két-három hétre kaptam Klion hüvelytablettátKép Mert penicillin érzékeny vagyokKép
A szőlőcukrot még mindig kell ennnem, hogy hízzon a baba. Bár most meg azt mondta a dokim, hogy kis duci lesz. Ki érti ezt? Akkor miért is hízlaljam?

A másik, hogy a mai napom elég kemény. Úggy érzem már, mintha egy nagy kődarabot nyeltem volna le. Nem keményedek, hanem annyira feszít már a hasam. Tele a gyomromKép
Már majdnem minden mozdulata fáj a babónak. Persze örülök, hogy mozgolódikKép
Jövő héten szabin lesz a dokim. Majd augusztus 31-én kell mennem vissza. Addig CTG és a Flowmetriára adott beutalót. Szeptember 5-én kórházKép
Már most beszélek a babóval, hogy akkor inkább szeptember 3-án kibújunkKép Kép Kép
Na, csak álmodom rólaKép
De ha nem indul meg 10-ig, akkor megindítjákKép

Lépnem kell, mert a bátyám meg akar nézni valamitKép
Persze órákigKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
36+6

Kép
angelani

Vezsó,

Ne hülyéskedj, köszönöm hogy gondoltál ránk és próbáltál segiteni. Nekem is leesett az állam mikor először meghallottam az áraikat. Az ilyen tarifát nem is tudom minősiteni, nincs az a szolgáltatás ami ezt megérné szerény véleményem szerint, pláne hogy én is szakmabeli vagyok. Kép És tudom, mennyit kér más pszichiáter magánrendelésen. Nekünk "csak" annyi a gáz, hogy tudnia kell angolul, és ismernie kell a spéci kezelési módot ami a párom betegségére indokolt, amit nem mindenki ismer.

Megann:

Én ma annyira felhúztam magam megint a légkondisokon, hogy bedobtam még egy Ritter mogyorós csokit is. Most meg nekiálltam egy pohár vörösbornak relaxáció felkiáltással, ha már ennyire felhúztak. Jól átvertek szerintem, a baj csak az hogy ilyenkor csak magamban dühöngök és én szégyellem magam az ő helyében hogy van pofája igy bánni valakivel. Én vagyok a világ legjobb vevője szerintem, mindent lenyelek és mindent kifizetek. A fene egye meg.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
A vörösbor jót tesz ilyenkor Kép Kismamáknak külön ajánlják is. Vacak légkondit akartak rádsózni?
Még arra gondoltam, hogy a SOTE-n lehetne megkérdezni még az angolul tudó pszichiátert esetleg. Megkérdezhetem, hogy a párodnak milyen betegsége van? Persze megértem, ha nem szeretnéd elmondani vagy ha már volt szó róla...És akkor bocsi, tényleg.
Vezso
vezso

Hari, de igen, lehet mindent egyszerre! KépKép
Van egy hely, ahol Bosch-Siemens gépek vannak. Szállítási sérült, szépséghibás, kiállított darabok. 2-3 hetente jön szállítmány, lehet előre "rendelni" is, a Maya nevű nőci felírja, elteszi, és felhív, ha jött olyan, amilyet szeretnél. Mert a jó cuccokat elkapkodják ám hamar! Bár mi is csak "beestünk", de mégis volt választék. Mi az új házba mindent innen veszünk majd. Már sok barátnőm hálálkodott, tényleg nagyon olcsó, és emelett a garancia is érvényes. Viszont csak Mayával szabad tárgyalni, képben van a gépekről, szállítmányokról, és nagyon aranyos! Ha több mindent veszel, még további engedményt is ad!
A mi szárítógépünkön sem fedeztem fel semmi hibát, és ez a típus boltban 130 ezer. Vettünk mellé egy hier-szuper Bosch mikrót, ami amúgy 80 ezer, 35 volt nála.
http://www.domesztetika.hu/
üdv
p 34+1
penna

Roki!

Mi történt a légkondisokkal???
Hogy vertek át??Szereléssel??
Nem volt már garancia???

Rá se ránts a csokira, én most ettem meg egy fél krinolint paradicsommal paprikával lilahagymával meg persze kenyérrel plusz egy bögre tejcsi!KépKép
Csoda hogy hizok???KépKép

Mi lehet Csillámmal???
És szegény Beni hogy viselhette a mai tortúrát.
Elvileg ha minden ok, akkor holnap jön Benianyu ugye???

Megann 36+3

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?