Sziasztok!
A mai napom is mászkálással telt
Viszont ma többet mozog a babó
Magához tért egy kicsit. De most meg kb. fél órája szédülök egy kicsit. A gyomorsavam szétmarja a nyelőcsövem. Hiába szedem be a Rennie-t
A kisfiam még annyira fenn van, hogy szinte kidugja a lábát a számon
Bár ezttől még megeshet bármi.
Azt hiszem megmérem a vérnyomásom, mert már régen szédültem. A vizeletem jó lett, a hüvelykenetben nincs gomba
Viszont az Aerob pozitív. Nem emlékeztek, hogy ez micsoda? Elfelejtettem. Remélem, a babát elkerüli ha rossz.
Ja, meg mindenre érzékeny vagyok? Van valami baktérium is. Hát ez már hihetetlen
Naponta többször fürdök, szexet még TV-ben sem nézek, akkor mitől lehet?
A bugyikat külön mosom, vasalom. Elegem van már, hogy mindig valami rossz történik velem.
Holnap megyek CTG-re. Bízom benne, hogy ott valami jót is mondanak már! Megnézetem UH-on is, hogy nőtt-e valamennyit.
Jajj, lányok!
Mikor lesz vége a parának?
Kicsit dagadok is.
De már nem sok van vissza.
Kibírnám, csak a babát féltem.
De holnap majd beszámolok, hogy mit mondtak.
Penna!
Tök jó a történet
Mea!
De másnak is van panasza!
A combcsontom (vagy forgóm?) Kiakad és alig bírok mozdulni. A derekam ketté törik, a lábaim nagyon fájnak, a szeméremcsontom ketté nyílik, állandóan tele van a gyomrom és mégis éhes vagyok, néha fájdogál a hasam, nyilallgat a méhszájam, nem kapok levegőt.....és még sorolhatnám. Ha k2 percnél tovább ülök, akkor szinte a buszról sem tudok leszállni. Felfele már emelő daru kell.
De még így is szép a terhesség, mert valóban átélem a dolgot. De ez már terhesség
Én ha rosszul vagyok, vagy történik valami szokatlan, mindig úgy megijedek. Szerintem ez még fokozza a rosszullétet. De nem magam miatt félek, hanem a babót féltem. Ma vettem egy kifogó fürdőlepedőt (Tetra). Nagy csalódás, mert azt hittem, hogy ez is kapucnis
Voltam ma a Lehel téri babadiszkontban. Elég jó, de ez is zsúfolt
Meg vettem 1db NUK cumisüveget (üveg), hozzá egy pótcumit, ami szilikon, mert latexel adják. Ugyanúgy 1-es méret. Meg a rossmannban vettem chicco fertőtlenítő folyadékot (ezt mindenféleképpen vettem volna, csak a sterilizálót nem veszem meg). Vettem neki puha fejkefét, bébi fürdőszivacsot is
Olyan örömmel vettem meg a dolgokat
Jelentem, most már mindene meg van
Max. még egy szemcseppentő, vagy kiskanál kell a vitamin beadásához. A többit meg a doki írja fel. Ja! És vettem a penny marketben BabyTime nedves törlőkendőt. 80db van benne és 299Ft. Kamilla és Aloe Vera van benne és nincs semmi más illatanyag. Nem is olyan illatos mint a johnson's vagy a többi, de vastag és jó. Szerintem nincs annyi allergén anyag benne. Az illata egyáltalán nem jön be, de nem az a lényeg.
Na befejezem a hülyeségeimet.
Még mindig szédülök.
Deeee! Legalább a kisfiúnk kirúgja az oldalam
Úúúúgy fáj, de annyira örülök neki
Puszi mindenkinek!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
36+5