Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, úgy tűnik, elkészültünk a babaszobával, ma végre elhoztuk a szekrényeket is. Kép Annyira örülök neki, 3 hete még nem mertem volna kijelenteni, hogy ma itt fogunk tartani. Van még 3 polcunk, amit fel kell szerelni, aztán tényleg kész! Teszek is fel nektek képeket. Annyira tetszik, nem bírok betelni vele.
Tudjátok, azért vagyok ilyen lelkes, mert nem egy már meglévő szobát rendeztünk be, hanem ki kellett alakítani egy szobát, tehát rendesen falaztunk stb. És álmodni sem mertem volna, hogy ilyen jól fog sikerülni.
És megmutatom mai szerzeményemet is, a falvédőt. Szerintem nagyon vagány...

Kép
Kép
Kép

Üdv: kuha (38+2)

Kép
kuha

Bocsi, még csak 38+1 vagyok , már a holnapon jár az agyam Kép

kuha

Kép
kuha

Pgsuska!

De jó, hogy jelentkeztélKépKépKép
Fúúúúúúúúúúúúúú most aztán sárgulok rendesen, ennyi szép helyen...imádok utazniKép, no de majd utazunk picurral isKépKép, legalábbis így tervezzük!
Képeket minél hamarabb, bár már mondom így is versenyre kelhetek a mocsári gólyahír színévelKépKépKép
Szorítunk továbbra is a mielőbbi babásodásértKépKép

Kuha!
Hűűűűűűűha ,ez aztán a cuki kis babaszobaKép
Nagyon szép lettKépKép, ügyesek vagytok!
Én is úgy összerakatnám már a bababútorokat, de hát ugye nem tudjuk még, hogy hova fog születni a babó, így meg ugye minek összerakniKép.
Lehet hogy majd csak anyukám fogja felszerelni ágyneművel stb az ágyikót meg mindent, amíg én kórházba leszekKép
Pedig úgy csinálnám én...
Na mindegy, nem sopánkodok itt nektek...

Egyébként valahogy jártányi erőm sincs, állni nem jó, ülni nem jó, feküdni pálne nem...nyűgös vagyok, fáj a hátam......
Na jó tényleg nem rinyálok többet...

Megann 36+1

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Na, jó sok minden történt ma. Elmentem gyerekdokihoz, aki nagyon kedves volt, bár kérdezte, hogy nem zavar-e, hogy kicsit messze van (3 metrómegálló). Mondtam, hogy minden relatív, én gyerekkoromban a város másik végébe jártam orvoshoz, és nem zavart. De szimpatikus volt, és felírta a recepteket, amiket majd a szülés után lehet kiváltani a gyerek nevére és az én TAJ számomra (8-assal az elején).

Délután szereztem illóolajokat az Aromax mintaboltjából, meg vettem 800 Ft-ért egy kismamától Aventes tejgyűjtő zacsikat (a 20 db-ból még 18 van a dobozban+ csatok és matricák). Vrucsincá! Ha jársz Kika felé (bár ha jól emlékszem, te bajai vagy), ott még volt ilyen zacsi 1850,- Ft-ért.

És a lényeg! Voltunk dokinál, és MEGFORDULT A BABA! Szépen a fejecskéje van lenn, úgy ahogy annak lennie kell! Farfekvéses babák anyukái! Tényleg érdemes könyökölni, ajánlom mindenkinek! És ami még izgalmas: 2 cm-re nyitva van a méhszáj! Erre azt mondta a doki, hogy akár még hetekig is kitarthat odabent, de ez valószínűsíti, hogy korábban érkezik a vártnál. Most egyébként 2900 g körül van.

Azután ajánlott szülésznőt, Schlenker Évát. Tud róla valaki valami infót? Doki után fel is mentünk hozzá az első CTG-re. Kedvesnek tűnt, közvetlen volt, de egy találkozás után még nem tudok igazán véleményt alkotni. A CTG-n volt néhány keményedés, azt mondta, de egyébként állítólag még jól érzi magát odabent a baba. A CTG-s papíron egyébként nem tudok elmenni. Mit jelent az, hogy FMP 38 %?

Úgy érzem, sürgősen össze kell pakolnom a cuccomat.

Kóbor! Köszi a tippet, már néztem a Nandu honlapját, de nem mertem rendelni, inkább most magam állítom össze az olajomat (rózsát nem rakok bele, csak rózsafát).

Kuha! Sok sikert a dokiválasztáshoz!

Uxi! Az én pocakom is nagyon eres. Ez mitől lehet?

And! Igen, én könyököltem, nem tudom attól-e, de megfordult a baba! Egyébként írjátok légyszi (ez a többieknek is szól), hogy hol tartotok, mert így nem tudjuk megítélni, hogy érdemes-e már könyökölnöd! Ja, jó, közben látom, hogy 31-nél tartasz. Akkor még van időd (nekem is ezt mondták, és mindig ideges lettem tőle), de ha megnyugtat, nyugodtan könyökölj!

Megann, Hari! Szépek a pocakok!

Benianyu! Egy kalappal holnapra neked is és Beninek is!

Angelani! Ha naponta összesen 10-szer megmozdul, akkor nincs baj. Nekik is lehet lustább napjuk, szóval szerintem ne izgulj!

Bodza 35+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy még nem indultam szülni, csak egész napom autószerelési programmal ment el... Újpestiek, nem tudtok véletlenül Újpesten vagy legalábbis a városnak ebben a részében autóklimást ajánlani? Jelenleg Budaőrsre hordom az autót, abszurdum.

Angelani!

Nekem azt mondta a dokim, minden nap reggel ugyanabban az időben (mondjuk 9kor) kezdjem el számolni hogy hányszor érzem mozogni a babát. Ha nem jutok el 10-ig, akkor másnap reggel be kell menni a kórházba. Nekem eddig nem volt probléma, időközönként szokott mozgolódni, és minden nap csuklik egy párszor. De ha nem érzed a babád 10x mozogni egy nap, akkor feltétlenül menj be hogy nézzenek meg!!!

Páromtéma:

Még mindig ideges, látszik rajta, délután mikor hazajöttem feszült a húr, szabályosan hisztizett. Nem velem, de akkor is. Mostanra lehiggadt hálistennek. Elkezdtem keresni neki másik pszichiátert, de hát nem könnyű olyat találni, aki angolul is tud, ismeri a betegségét, és jártas abban a fajta terápiában amit erre ajánlanak. Sajna nála minden változás, pláne ami nagy és hirtelen, feszültséget vált ki, és tudtam előre, hogy a gyerek ilyen lesz. De most hogy pszichiáter sincs akinek kiélje magából ezeket az indulatokat... szóval ez igy nem jó. Maga a pszichiáter ilyen hirtelen elvesztése önmagában elég a labilitás kiváltására. Mindenféleképpen kell valakit találni, aki legalább a gyógyszereit felirogatja neki, és hát ideális esetben aki a terápiáját folytatja, csak az ő betegsége még spéci kezelést is igényel. Ráadásul most mindenki nyaral, tehát nem lesz könnyű menet, nehéz bárkit is találni, nemhogy interjúvolni, hogy megfelel-e.

Nem tudom, ki kérdezte, de sajnos a régi pszichiátert nem tudjuk elérni. Egyszerűen eltűnt. Hogy beteg azt is csak onnan tudjuk, hogy családi ismerős, és más forrásból eljutott hozzám, hogy kiújult a rákja, áttétei lettek, és valószinűleg menthetetlen. Párom mondta, hogy kb 2-3 hete elment (ő azt hitte, nyaralni), és aug. 8-ra volt időpontjuk a rendelőjében, amit a párom lezárva és sötéten talált mikor odament. Azóta nem tudom, kereste-e a pszichiátert, vagy legalább az asszisztensét. Nem is nagyon akarom nagyon forszirozni a témát, mert párom már egyszer kifejtette, hogy szerinte most nem fontos neki pszichiáterhez járnia. Ha vitába szállok vele, félő hogy megmakacsolja magát, erre hajlamos. Inkább szép lassan puhatolózom, és közben keresem a következő pszichiátert, és alkalmas pillanatban összehozom őket. Azt már mondtam neki, hogy én értem, hogy velünk akar lenni a babával, és emiatt nem akar semmi más elkötelezettséget vállalni, de nekünk fontosabb, hogy őneki erre az időre meglegyen a megfelelő támasztéka, mert az ő stabilitása fontosabb annál, mint hogy minden percet velünk töltsön, pláne ha feszült és veszekszik. Nagyon nehéz vele ilyesmit megbeszélni, mert csapong a két véglet között, hogy minden az ő hibája, vagy hogy minden az én hibám (betegsége egyik tünete), tehát vagy én csinálok valamit rosszul, vagy ő, de átmenet nincs a kettő között. Olyan, hogy elmondaná hogy mi baja van és akkor megbeszéljük és próbálunk alkalmazkodni egymáshoz, ez idegen a gondolkodásától mikor igy felhevül valami témában. A legjobb az amikor egyszerre mindkettőnk hibája valami, tehát magára is haragszik meg rám is, de előbbre nem jutunk... Viszont mikor jó kedve van, akkor meg azért nem lehet vele megbeszélni, mert akkor semmi negativot nem lát, akkor csak kedveskedni, bókolni akar, meg az ő kifejezésével élve, a jó dolgokra koncentrálni. De hát minden párkapcsolatban vannak súrlódások, kellenének kompromisszumok, és én szeretném nem feltétlenül ilyen heves kitörések közepette megkapni, hogy mi nem tetszik neki... aztán mikor lehiggad akkor ellegyinti. Szóval szeretném ha valami higgadtabb formában elő tudná adni nekem, ha valami zavarja, de idáig még nem jutottunk el. A végletek embere.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari, Kuha

Egy kicsit belekotyogok, remélem nem haragszotok meg érteKép
Hasleszállás: ez is egyfajta tévhit, hogy látszódnia kell, akkor van közel a szülés. Sok mindenkinek nem látszik, hogy beilleszkedett a baba feje, pedig mégis. Ez a has formájától is függ, ha pl csúcsos a has és nagy a baba, akkor hogyan is látszódhatna, hogy már beilleszkedett?
kitartás az utolsó napokra!

marq
Kép
Kép
marqueza

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Rókica!

Sajnálom a problámaidat, remélem találtok rá mihamarabb megoldást, mert tényleg nem lenne jó, ha most magadra maradnál ennyi "nehéz" helyzettel.

Egész jót aludtam, remélem ti isKép
Úgy látszik jót tesz ez a front!

Szerintetek mi lehet Csillámmal???
Gyanus nekem, mert mostanában jött sűrűbben.....

Igazából nincs semmi mondanivalóm, csak jöttem sasolni, hogy nem érkezett e uj baba
az éjszakaKépde ugy látszik még bújkálnak egy kicsit!
Na nem baj...

Megann 36+2

Kép

Kép
megann

Jóreggelt!

Örülök ennek a hűvösnek, csak annak nem, hogy éjjel megint alig aludtam és folyamatosan görcsölgettem.
Tegnapi CTG 15-43 között volt a múlt szerdán 10-20. Vasárnap kell menni újra és 26-án dokihoz.
Éjszaka nagyon olyan érzésem volt, hogy nem húzom már sokáig. Pár napja megint jön a hányingerem, mint az első terhességnél.
Tegnapra kész lett a méretrevágott kókuszmatrac is.

Kuha szép a szoba, bizti jól fogja érezni a picur magát.

Angelina számolgasd a pici mozgását, ez az időjárásváltozás is befolyásolja őket.

Bodza örülök, hogy megfordult a baba. Valóban húzhatja is a baba a 2cm re nyitott méhszájjal.Nálam az utolsó vizsgálatnál volt nyitva 1,5-2 ujjnyira délután és még aznap megszületett a lányom, de ez 39+2napos terhességnél volt és az egész kölök 2500g volt.
Én nem fakadnék sírva, ha már kibújna, 2 hete és 2 napja volt 2540g.

Benianyu!
Remélem minél hamarabb túllesztek a műtéten és Beni jól fogja viselni.

Róki!
Szép nagy a pocid.

Nem tudjátok van e valahol akcióban fejvédő?
Ma el szeretnék menni venni és tömegközlekedve jutok csak el, mert férjem elvitte az autót.
Arra gondoltam, hogy megnézem a Ferenc krt.-on és a Mester utcában. Nagyon szeretném, ha sikerülne halványsárgát kapni, mert az egyik lepcsi is az. Lehet, hogy a végén elcsábulok esetleg baldahinra is. Eredetileg azt nem akaok, mert van, de majd elválik menetközben.

Kriszta
35+4vagy36+4

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szia Kriszta!

A fejvédőt én a Babadiszkontban vettem (Lehel út), azt hiszem, kb. 2500-2800 Ft lehetett. Ez volt az első hely, ahol sikerült végre csak fejvédőt vennem, és nem kellett megvettem az egész szettet (baldachin stb.) Próbáld meg ott.

Kuha 38+2

Kép
kuha

Valaki kérte Csűrös Erzsike telefonszámát, talán Megann?

Ime: 20/913-3426

Már megint ide vagyok tapadva a computer elé, mert megigértem a páromnak, hogy elfaxolok neki valamit, de már többedik órája "szerelem" az állitólagosan Windows XP-be épitett fax programot mert állandóan hibaüzeneteket produkál nekem. Mindjárt megunom és letöltök valahonnan egy ingyen programot, a fene essen a Microsoftba.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Tegnap este voltunk uh-on, minden rendben volt, szép nagy babuci lesz úgy tűnik. Kép Csak pár adat az összehasonlítás kedvéért, BPD:84mm, AC:288, HC:288, Fe:59.5 Bocs', akit untattam ezzel.

Még jövök! Bocs', hogy enm tudok mindenkinek reagálni, annyi minden történt 2 hét alatt, míg nem voltam net közelben, hogy csak pillogok. Gratula mindenkinek és kiváncsi vagyok ki lesz a következő babás! Kép

Dóri
32+1
Vendég

Sziasztok!

Sokan írtatok arról, hogy "leszáll" a has.

Ezt értem, de mikor kell neki "felszállni"?
Mármint nekem eléggé lent van, talán túlzottan is. Az nem baj?
A gyomrom közelében néha érzem a babát, illetve legtöbbször a köldököm és a gyomrom között, de valahogy a hasam zöme lent van, köldökagasságnál van legkijjebb, aztán elindul befele.

Eresség: szerintem azért van, mert vékonyabb a bőrünk, hisz ki van feszülve, és kilátszanak az erek is.

Uxi
29+6

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

AZ én hasam is olyan eres. Meg a mellem is. Kép Pedig kenegetem minden nap, de ez erre nem használ.

Dóri
32+1
Vendég

Kuha!

Köszönöm szépen.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kuha!

Hova esik ez a diszkont a Lehel úton.
Tömegközlekedve jó a metró?

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket, de tegnap olyan alvós napom volt. El akartam menni a védőnénihez, de felhívni se volt erőm, majdnem egész nap csak szundiztam.

Benianyu, nagyon szorítok, remélem minden rendben lesz. Szerintem azért jó dolog, hogy a mamam már bent lehet a korházban, régen (amikor én voltam kicsi), akkor nem lehetett. Így biztos megnyugtatóbb a gyereknek is. Viszont nekem mandula-kivételről csak rossz tapasztalataim vannak: kivették 5 éves koromban, aztán megint 12 évesen és 19 voltam, amikor megint visszanőtt, de nem engedtem kivenni. Amikor éppen nem volt mandulám, akkor minden torokgyulladás hangszál, és tüdőgyusziba ment át. Szóval én eléggé elbizonytalanodtam, hogy valóban ki kell-e vetetni, főleg kisgyerekeknél. Viszont remélem, ez csak extrém eset, a többi gyerkőc, és biztos Beni is, jól viseli a műtétet.

Marqueza, Uxi: sokszámú ismerőseim mindegyikénél megfigyeltem, amit a szakkönyvek is leírnak, hogy a pocak először felszáll (a gyerek a gyomrot rugdossa, nyomkodja, az ember alig kap levegőt), szerintem Uxi lassan Te is érezni fogod. Nekem az volt a meglepő, amikor felsepertem a kb. 12 nm-es konyhánkat és lihegtem a végén. Szülés előtt viszont, határozottan leereszkedik a pocak, közvetlenül előtte nagyon feltűnő, lehet, hogy nem a mamának, aki minden nap szembesül a pocakkal, hanem a dokinak, védőnőnek, stb. Anyósomnál a szomszéd lány 3 éve volt úgy, hogy mondta, még 2 hete van a kiírt időpontig. Ránéztem és mondta, hogy kizártnak tartom, úgy leereszkedett a pocija. Mondta, hogy ő semmi változást nem észlelt. Anyósom is csak nézett, hiszen ők minden nap látták. Na, 2 nap mulva megszületett a kisfia. Tehát, azért kell az idegen szem, mert az jobban látja a változást. Vagy jók az összehasonlító fotók is, amit Roki tesz fel.

Roki, drukkolok, hogy találj dokit, megkérdezem a tesóimat, hátha az amcsi ügyvédek között van olyan, aki szintén pszichológusra szorul.

Dori, én örülök, hogy felteted az adataidat, nekem 2 hete mértek, azt hittem, milyen nagy a babó, de pl. a feje 3 mm-el kisebb. Bár a mérési pontosságról már írtam. Mindenesetre szép nagy a Te kicsid is.

Falina, ha olvasol, láttam a kagylós 5letedet. Vigyázzál, a leírások szerint csak a fejésnél/szopinál kifolyó tejet lehet felhasználni, a nap közben kicsorgó hamar megromolhat, ki kell önteni. Bízom benne, hogy szépen összeszoktok, az egyik barátnőm mondta, hogy a korházban valószínűleg cumiztatták a gyerekét, ezért neki csak úgy sikerült szopiztatnia egy ideig, hogy a szopi végén cumisüvegből odaadta az előző alkalommal lefejt tejet. De aztán kb. 12 hét mulva már nm kellett kiegészítést adnia, szépen szopizott a babó. Gondolom elkényelmesedett a korházban a cumisüveggel, aztán nem akart erölködni a cicivel.

Legyetek jók, és vidámak, a borongós idő ellenére is!

Dudukly (34)
dudukly
Isaszeg

Benianyu!

Drukkolok Beninek, stram kis kölyöknek láttam, úgyhogy biztos jól fogja viselni a műtétet. Ha kell, akkor sajnos kell. Kép Én is voltam már Gergővel kórházban 3 napot bent aludtam vele, és a gyereknek ez nagyon megnyugtató volt (nekem is persze), szerencse a szerencsétlenségben, hogy manapság tényleg megoldható az ilyesmi.
Vigyázz Magatokra nagyon!!! (A kuponos baldachinos ágynemű garnitúrát megvettük egyébként, plusz anyu megvette nekünk az ugyanolyan színű takarót meg zsebes tartót is. Úgyhogy köszi mégegyszer.)

Dudukly!

A mérések tényleg pontatlanok, szerintem ahány gép annyi adat. Lényeg, hogy mindene rendben legye a babának. Kép Gondolom a 4D-s ultrahangok azért pontosabbak, mint a "sima" kórházi kütyük, bár ez sem van így feltétlenül.

Dóri
32+1
Vendég

Lányok!

Nem ide tartozik, de hátha láttatok valahol a nagy bevásárlások közepette: iskola köpenyt hol lehet venni? Nem nylon anyagú vackot hanem vmi normális külleműt (már ha van). Segítsetek légyszi!!

nagyon köszi Kép
Dóri
Vendég

Rókica

www.medical-center.hu
Nézd meg ezt a honlapot és sztem hívd fel őket, hátha tudnak segíteni orvost keresni, aki angolul is tud. Õk részben a Magyarországon élő angol nyelvű külföldiek orvosi ellátását végzik, és sokan igen kitűnően beszélnek angolul. Azt nem tudom, hogy olyan orvos van-e, akit Te keresel. De hátha tudnak ajánlani. Dr Csermely Gyula, aki úgy tudom alapította ezt a céget, a szülészem az Istvánban. Akár őt is megkeresheted ezen a magánklinikán telefonon, hogy segítsen.
Vezso
vezso

Halihó!

most nem tudtam visszaolvasni, de majd pótolom.
tegnap egész nap babacuccokat vettünk, jól kidöglöttem, majd 1-2 képet csinálok és megmutogatomKép
most megyünk 4D-re, nagyon várom egy picit aggódom is..

és továbbra is:
HAJRÁ BENI!!!KépKépKép

and 31+2

KépKép
KépKép
and

Sziasztok LÁnyok,
mondjátok csak Zsófy, Falina, Anikó szüléstörténete hol olvasható? Hol lehet megnézni a babákat? Jelentkeznek időnként?
Nem volt időm visszaolvasni Kép, pedig olyan kíváncsi vagyok mi van veletek Kép Remélem, mindenkivel minden a legnagyobb rendben Kép
Tegnap hasfájós éjszakánk volt Kép de túl vagyunk rajta Képszegénykém úgy szenvedett, és valszeg én voltam a hibás, mert kukoricát ettem KépKépKép úgy szégyenlem magamat!!! ma úgy tűnik, hogy eddig minden rendben van!! Kép
puszi Nektek!!
Vigyázzatok magatokra, ha lesz egy kis időm jövök olvasgatni
szmercsa
szmercsa

Szmercsa!

múlt hét hétfőn tettem fel képet Falina babájáról.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szmercsa!

Itt van az első Falina + Jázmin kép:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=595432#POST595432
én nagyon el voltam alélva, olyan szépek. Születéstörténetben még csak Te voltál olyan rendes, hogy írtál néhány bátorító, bíztató szót, a többiek még semmit se. Mondjuk, Falina császár4ral szült, arról gondolom nincs nagy élmény...

Dori, szerintem is benne van ennyi tévedés a mérésekben, nekem is hagyományos uh-m volt, én nem járok, csak a kötelezőkre, majd ha kint lesz, csodálhatom eleget, amig bent van, fejlődjön nyugodtanKép.

Kriszta, a babadiszkont a Lehel téri mertómegállónál van, hátrafelé, a ferdinánd-híd irányába kell feljönni, akkor a bal oldalon van egy ház földszintjén. Ha még aktuálisKép.

D
dudukly
Isaszeg

Falina, most látom, a délelőtti üziből hiányzott egy kötöjel. A barinőmnek 1-2 hétig kellett cumisüvegből pótlást adnia.

D
dudukly
Isaszeg

Na csúcsosodott a helyzet, egész reggel a Windows XP-t installálom újra, mert természetesen egyik dolog a másikhoz vezetett (csak egy faxot akartam küldeni...) és beszart az egész gép.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kitartás Roki, ez így szokott lenni. A "pici-puha" vírusokkalKép
dudukly
Isaszeg

D,

Sztem nem virus volt, hanem döglődik a vinyó... bár sose lehet tudni. Ugye volt rajta mind SP2, meg virusölő program is. Persze ez még nem jelent semmit. Most meg még mindig az SP2-t próbálom lecsalogatni a MS lapjáról. De lehet itthagyom, csinálja egyedül.

Ugyanis akkor fuccsolt be teljesen, mikor elkezdtem update-eket letölteni a Microsoft-tól. Akkor aztán se előre se hátra, bejelentkezésnél kijelentette, hogy ezer bocsánat, de az Explorer most bezár. Azt nem is nyitott ki többet.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vezsó,

Köszi a linket, már ismerem őket. Külföldi páciensnek (TB kártya nélkül) egy óra 40 000 forint.

Nem irtam el.

Negyven. Ezer.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,
péntek óta nekem sincs netem (3 komoly vírus volt rajta, egy betárcsázós, egy trójai, meg még valami) elég komolyan szétrongyolta az egyik rendszerfájl-t, nekem is újra kellett installálni az egészet (Rokica, együttérzek), minden cuccom cd-n van (jelenleg a tábla is) és most próbálom újra "belakni" a gépet.

Benianyu
csak átfutottam az utsó 2 oldalt, látom műtét, vérvételKép Nagyon drukkolok nektek! Remélem, hamar kiheveritek (Beni is, meg te is...)

Egyelőre ennyi, majd jövök még
üdv
p 34+00
penna

Lányok! Ti mikortól kezditek szedni a homeós bogyókat? Én nagyon gondolkodom, hogy 2 cm-re nyitott méhszájjal majd csak úgy a 37. héttől szedem. Rokica! Te gondolom, már szeded, nem? Egyébként sok sikert a gép-újjáélesztéshez.

Bodza 35+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Hurrá!

Egy gonddal kevesebb, meggyógyult a mosógépKép
Azaz egy melltartómerevítő jött ki és bekerült a motortér meg a dob közé ezért volt olyan a hangja mint a rásolyé, és ezért volt rossz!
Ezt 5000- ből megúsztamKép
Többre számítottam, bár mondta a pasi, hogy ki ne dobjuk ezt a gépet, mert a maiakat csak 5 évre tervezik, ez meg vagy 8 éves és még meg se nyikkant!Kép

Lányok!
Segítség!Õrült módon elkezdtek rám rakódni a kilókKép
Ti hogy álltok ezzel így a vége felé???
Feszül az egyetlen kismamagatyámKép, eszem ágában sincs venni másikat!!!

Róki!
Nálad mi a helyzet??? Tudod még tartani az "okos" étkezést???Úgy tudom, te az utóbbi időben megreformáltad az étrendedet és mintha azt írtad volna, hogy nemigen moccant a mérleg az utóbbi időbenKép

Mea!
Te hogy állsz, mi végig fej fej mellett haladtunk eddig időben is, súlyban isKép

Angelani!
Mi a helyzet babamozgás ügyben??
Látod, ma az enyém hallgat nagyokat!!!!

Megann 36+2

Kép

Kép
megann

Bodza!

Te melyiket gondoltad elkezdeni???
Mivel olyan nagy tanakodás volt itt a homeopatia hatékonyságáról, egyenlőre úgy döntöttem hogy csak az Urtica Urens-t fogom szedni szoptatáshoz....

Ja ki is mondta hogy nem bírja meginni a sört???
Szólok hogy én sem, de van egy jó találmány: RADLER a neve, a corában lehet is kapni alkoholos változatban, na az tényleg fini.
Igazából a radler nem más mint 1/2 sör + 1/2 sprite, nagyon fini, és ha mi magunk kerverjük alkoholmentes sörből, máris ihatjuk mi is, hogy legyen sok tejcsiKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!

Én voltam aki nem bírja meginni a sört.
Olyan lusta vagyok, hogy hihetetlen. Szerintem most jön ki a sok stresz a lakáseladás miatt.No meg, hogy napok óta alig alszom. Ma gondoltam délelőtt pihenek végre egy kicsit. 3x próbáltam, minden alkalommal telefonnal sikerült ébreszteni. Erről ennyit.

Dudukly köszi az infót. Felhívtam őket cca. 2 db van 2400,-Ft körül. Felhívtam a Brumi-macit is, ott 1200-tól kezdődnek. El kéne mennem, de nincs erőm hozzá.Ilyen se sűrün fordul elő velem, hogy nincs kedvem kimozdulni.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Megann! Én Caulophyllumot meg Cimicifugát vettem. Eezekből akartam felváltva naponta 5 golyót beszedni. De még várok vele egy kicsit.

Kriszta! A Brumi maci hol van? Én sem szereztem még be fejvédőt. A babaszobán van egy lány, ő 1200+postaköltségért varrna nekem 280 cm hosszú fejvédőt. Ezek szerint ez nagyon megérné. Ha kell, megírom a címét.

Bodza 35+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok
csak még gyorsan a poci "leszállásáról": nekem az előzőnél azt mondták, hogy ha a melled alá be tudod úgy illeszteni a tenyeredet, úgy, hogy már nem "domború" részen van, hanem szinte függőlegesen, na akkor van lent a pocak.
Hát, nemtom.Kép
üdv
p 34+00
penna

Volt egyszer egy ferfi, aki nagyon
belefaradt a mindennapi munkaba. O
mindennap dolgozni jart, a felesege meg csak
otthon ult. Szerette volna,
ha a felesege is megtudna, mi mindenen megy
keresztul nap, mint nap, ezert
egy este igy imadkozott:

Mindenhato atyam! Mindennap dolgozni jarok, es
naponta 8 orat robotolok,
mikozben a felesegem csak itthon ul.
Szeretnem, ha o is megtudna, mi
mindenen megyek keresztul, ezert kerlek uram,
add, hogy egy napra testet
cserelhessunk. Amen.

Es Isten az o vegtelen bolcsessegeben
meghallgatta a ferfi a kereset. Es a
ferfi masnap reggel mar noi testben ebredt.

Felkelt, reggelit keszitett a parjanak, felebresztette a gyerekeket,
kikeszitette az aznapi ruhajukat, reggelit adott nekik, becsomagolta a
tizoraijukat, elvitte oket az iskolaba, hazament, osszeszedte a
vegytisztitoba valo holmikat, es elvitte, megallt a banknal is, penzt
vett
fel, elment bevasarolni, kifizette a szamlakat, es rendezte a
csekk-konyvet is. Kicserelte a macska almot, es megfurdette a kutyat.
Ekkor mar delutan egy ora volt, es igyekeznie kellett, hogy be tudjon
agyazni, hogy rendet rakjon, porszivozzon, es meg a konyhat is
felseperje
es felmossa. Es mar rohanhatott az iskolaba a gyerekek ele, akik
hazafele
meg vitatkoztak is vele egy sort. Kitett egy kis sutit meg tejet, es
ravette a gyerekeket, hogy irjak meg a leckejuket es tanuljanak.
Ezutan
felallitotta a vasalodeszkat, es tevet nezett, mikozben vasalta a
ruhakat.
Fel otkor nekiallt krumplit pucolni, es zoldseget mosni, hogy egy kis
salatat keszitsen. Kisutotte a hust, es egy kis zoldbabot is parolt melle
vacsorara. Vacsora utan kitakaritotta a konyhat, beinditotta a
mosogatogepet, majd elrakta a tiszta edenyeket, megfurdette a
gyerekeket,
es agyba dugta oket. 9-re mar nagyon faradt volt, es bar a napi
munkaval
meg nem vegzett, ugy dontott o is bebujik az agyba, ahol meg
elvartak
tole, hogy szeretkezzen, es o ezt panasz nelkul meg is tette.

Masnap reggel, amikor felebredt, azonnal
leterdelt az agya melle, es igy
imadkozott:

Mennyei Atyam! Nem tudom, mire szamitottam.
Belatom, hiba volt, hogy
irigykedtem a felesegemre, mert kepes egesz nap
otthon lenni. Kerlek Uram,
nagyon kerlek, csinaljuk vissza a cseret!

Es Isten az o vegtelen bolcsessegevel ezt felelte:

Fiam, latom, tanultal a leckebol, es ezert
boldogan cserelem vissza a
dolgokat abba a formaba, amiben eredetileg is
voltak.
Csak kilenc honapot
varnod kell meg.
Tegnap este teherbe estel.
penna

Sziasztok!!!Kép

Majd elalszom, éjjel nem tudok aludni továbbra sem, 4 x pisi, derékfájás stbKép

Kuha!Kép
Nagyon szép a szobaKép

Megann!Kép
14 kg-nál tartok már.
Mondtam, hogy én ütni fogom a 15-ötKép
Te???

Nyűgös is bagyok tegnap óta, fáj minden izületem, 2 nap alatt 3x vádligörcsöm voltKép
Nehezen bírom már....
Pedig nagy a tűrőképességem, de tényleg mindenem fáj.

Alul az izületeim majd szétszakadnak.
Biztos feszít már lent a baba feje vagy nem tudom...

Nekem sokat mozog a Drága, éjjel sem hagy aludniKép

Majd még jövök, de folyt. a megkezdett takarítást.

Puszika

Mea(36+2)

Mea
mea

Ja és gy érzem teljesen kitölt már a bébiKép
A pópóját meg lábikóját állandóan érzem a jobb oldalamon, amúgy is arra fekszikKép
És szerencsére múlt heti UH-n is fejjel lefelé tartozkodott bennemKépKépKép

Már várom, hogy kibújjon, mert már édes klis teher!!!Kép

De még legalább 2 hétig ki kell bírnunkKép

Mea
mea

Penna!

Nagyooon jó! Kép Találó. Kép

Dóri
Vendég

Másnak nincs ennyi panasza így a vége felé????Kép
Csak én nem bírom már...Kép???

Mea
mea

Mea,

én még jóval előrébb tartok, de már minden bajom van. Hányok, mert a bébi a gyomromat nyomja, meg éjjel vádligörcs, zsibbadás és fájnak a csontjaim. Mi lesz később nem tudom..

Dóri
32+1
Vendég

Dóri!Kép

Szegénykém... hát kitartást kívánok!Kép
Amúgy én is kb.2-3 hete vagyok ramatyul.
Tehát 8-9 hónap a húzós tényleg.

Mea
mea

Mea
látod, ez az igazi átverés. Mert egy hónap ugye 4 hét, és a 40 hét az tesók közt is inkább 10 hónap, mint 9...
Csak a 9 jobban hangzikKép

Nálam a légszomj, a hányinger (vagy inkább öklendezés, bocs) játszik leginkább.
És nemtom ki írta, de a reggeli (és éjjeli) felkelés is horror. Annyira fáj a pocakom alja! Ha meg még nagyon kell pisilni is, akkor szinte derékszögben görnyedve megyek a wc-ig.
Az éjszakai forgolódásról már ne is beszéljünk, kész tortúra. Ja, és Apa szerint már horkolok is néha. Tökciki, de ha egyszer alig kapok levegőt...??!!
Viszont így is boldog vagyok, mert elkerült a magas vérnyomi, meg a vizesedés (szinte semmi!) ami az előzővel volt, és hát, nagyon sz*r volt.

Falina szülésekor (a tábla szerint 37+3 volt, amikor szült) jól bepánikoltam, babaruha-mosás, hálóing-és köpenyvásárlás...én is elkezdem összerakosgatni a kórházi pakkot. Csak lassacskán, de elkezdem.

üdv
p 34
penna

Mea!

Megnyugtatlak, nem csak Te vagy ilyen "nyűgös". Én sem bírom már, nekem is nagyon feszít "odalennt". És az éjszakákról ne is beszéljünk, szinte semmit nem alszom. Este az elalvás simán megy, aztán kb. 2-3 óra körül, a harmadik pisi-járat után kész vagyok, nem bírok visszaaludni, csak forgolódom az ágyban. Úgyhogy már nagyon unom! Kép

Megann!
Tudom, hogy nem fog megvígasztalni, de én múlt hét keddi mérlegelésemkor tartottam + 16 kg-nál. De most már nem érdekel, pedig akkor kétségbeestem egy kicsit.

Penna!
Képzeld, nekem az anyukám ugyanezt mondta a pocak leszállásával kapcsolatban. Először furcsán néztem rá, de ezek szerint biztos van benne valami. Nem tudom, hogy mi a "leszállás" átfutási ideje, de nekem a tenyerem még simán domború részen van, úgyhogy én még sehol sem vagyok.

kuha
(38+2)

Kép
kuha

Megann
a Radlert én is ííímádom!! Amúgy meg a sört nem bírom meginni, de ez a citromos változat, ez maga a tökély.
Ha megkívánom, én még így terhesen is legurítok 1-2 dl-t. Bár csak 1 üveg fogyott a készletemből, a nagy melegben. Mi mindig hozunk kintről is (Ausztria) ha épp kimegyünk vásárolni, ott szinte minden márkának van ilyen változata. A Kaiser's sörnek pl citrom+lime ízűje van, az isteni!Kép
üdv
p
penna

Bodza!

Mester u. 13.IX. ker.
Penna!
Nagyon találó volt.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Hát, nem megnyugtató, mi vár rám..

Itt én vagyok a sereghajtó, úgyhogy ti már rég babáztok mint, mikor nekem elérkezik a légszomj és társai.Kép
Most még csak alváshiány van.

Nem írtátok, mikor "száll fel" a pocak.
Ha jól veszem ki, akkor még van addig 2-3 hetem.
És én akkor fogok ismét dolgozni menni, véget ér a nyári szünetKép.

Más: van valakinek tapasztalata a CAM Apollo babakocsival?

Uxi
30-1Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi,

Ne aggódj... a nyári babásoknál én vagyok a sereghajtó. Õk már rég azon nyűglődnek, miért nincs tejük meg miért sir állandóan a gyerek, én meg még itt pocakosodom.

Mea!

Ma én is borzasztó nyűgös vagyok, egyedül se akarok lenni, társasághoz nincs türelmem. De szerintem ennek most több köze van ahhoz hogy reggel jól beszart a gépem, és azóta azt szerelem. Elmentem a Tescoba bevásárolni, és hát komolyan volt olyan hogy legszivesebben beletoltam volna a kocsit a tömeg közepébe.

Pláne mikor a grillcsirkés pultnál két embert is elém vett az eladó, ami szerintem a szemétség netovábbja, mikor látja hogy ekkora pocakkal várakozom ott. Szóval én terhességem alatt egyszer sem gondoltam úgy, hogy járna nekem a megkülönböztető bánásmód, de azért itt a 9. hónap derekán azért már annyi tisztesség lehetne benne, hogy legalább nem vesz elém embereket. Ilyenkor irigylem Megann szókimondóságát, mert én utálok patáliát csapni, attól nemhogy megkönnyebbülök hanem még rosszabb passzban leszek. No mindegy.

Megann!

Reformkonyha sajna már nem igazán megy. Az elmúlt pár hétben kivánós lettem, lecsúszik az édesség is, bár próbálom magam tartani a sok gyümölcs, zöldség, sovány hús diétához, de mikor egy kis M&M is lemegy mellé a moziban (mint pl a hétvégén), akkor ez diétásnak nem nevezhető. Ennek megfelelően a kilók is jönnek és már 15-nél tartok.

Voltam ma a védőnéninél is, hát... lassitott felvétel a nő, és komolyan mondom, rosszabb mint én a terhességi hormonmérgezésemmel, hogy nem tud egy értelmes mondatot befejezni. Komolyan mondom, néha csak bámultam rá, hogy most mit is akart mondani tulajdonképpen? Szóval felejthetős. Arról nem is beszélve, hogy semmi újat nem tudott mondani, de azt jóóóóó lassan.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Pocakleszállással kapcsolatban: Gergővel még a szülés előtt közvetlenül sem fért be a tenyerem... Pedig már egy jó ideje azt mondta a doki, hogy beilleszkedett a feje. Lehet, hogy azért, mert majdnégy kiló volt? Kép

Szlovéniában az összes fiatal egy Smile nevű citromos sört ivott. Szerintem még jobb, mint a Radler.

Vettem ma a Babyfunban szoptatós hálóinget, 3790 ft, egész jó.

Zsóf
32+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?