Sziasztok!
Még mindig nem sok mozgást észleltem
De néha mintha kidugná a popsiját.
Általában ha rossz idő közeleg, akkor egy kicsit nyugisabb, de most mitha bekábítózott volna
Ha megbököm (sajna néha megteszem), akkor reagál, de nem mindig.
Szerintem az én idegességem is sokkolja. Tegnap előtt meg mintha vidámpark lett volna a hasamban.
Térült-fordult...
Még attól is félek, hogy a köldökzsinór tekeredett rá nagyon és ettől sem tud jól mozogni.
Velem is ez volt a baj. Nem mozogtam és anyukám elment dokihoz. Azt mondták, hogy ne hisztizzen. Ez volt szerdán én meg szombaton megszülettem
A nyakamra volt 3X rátekeredve + a bal lábamra. Majdnem megfolytottam saját magam
A nyakamon talán fél éves koromig volt meg a 3db lilás, pirosas csík, mint akit megfolytogattak. Hála Istennek elmúltak, de nyelőcsövem szűkebb let és ferdüléses is. Bár igazából már nem okoz gondot. A bal lábam meg nem fejlődött rendesen a combcsontnál és műteni kellett. először csavarokkal és platinával rögzítették, majd kivették őket. Mondjuk jobb így, mert ha nem műtenek meg, akkor most a bal lábam 10cm-el lenne rövidebb.
De akkoriban, amikor anyukám volt erhes még nem ultrahangoztak. Végülis megszülettem és leszámítva az egyéb bajaimat, egészséges vagyok
Most megmozdult
Jajj, de jóóóó!
A múltkori vészhelyzet is az eszembe jutott
Már él bennem a para rendesen.
Pedig el akartam menni vásárolni neki cumisüveget. Mert akárhogy is kell vennem legalább 2db-ot. A biztonság kedvéért. A tejhez meg mindenféleképpen üveget szeretnék és nem műanyagot. Már van egy műanyag, 1-es szilikon cumival
Kell még popsitörlőt vennem. Meg elkellene egy pár textilpelus is
Igaz van már kb. 20-25db, de legyen inkább több.
Jó lesz később port törölni
A kórházi pakk, 95%-ban készen van.
A babarucik kimosva, vasalva. Csak az a gáz, hogy nem volt hely és ahogy betömörítettem egy kicsit meggyűrődtek
De tiszták és nagyjából sterilek. Még a komódját is össze kell rakni.
Szerintem holnapra készen lesz.
Na megyek, de ha nem leszek ideges, akkor rendesebben visszaolvasok és reagálok.
Csak rugná már ki az oldalam a lusta fiúnk
Puszi!
Jobb napot, jobb időt!
Sziasztok!
Angelani
36+4