Sziasztok!
Bocsi a nagy eltűnésért, de nem semmi időszak van mögöttünk (és előttünk). A vállalkozásunk nagyon beindult (lakásfelújítással és ingatlankarbantartással foglalkozik), élni sem volt időnk. Persze ezt elsősorban a párom csinálja (egy barátjával + most már embereink is vannak), de ebből kifolyólag szinte soha nincs itthon. Én meg mostanáig el voltam kényeztetve, mert korábban rengeteget segített. Fokozta a helyzetet, hogy két hónapig kocsim sem volt, mert a párom azzal dolgozott. De a héten végre vettünk egy kishaszongépjárművet a vállalkozásnak. (Persze használtat, elég olcsón, de nem is indult be az első nap, amikor a párom sietett volna.
Szerencsére csak az aksit kellett kicserélni.)
Sajnos a páromnak fel kellett mondania a suliban, ahol eddig tanított, mert semmiképpen nem bírta a kettőt együtt. Pedig szerettük volna, ha még legalább egy évig tanít. Részben a biztonság miatt, de azért is, mert szeretett tanítani. Csak három gyereket nem tudott eltartani belőle.
Mindezek mellett év végéig én még dolgozom a munkahelyemnek, és persze lelkesen TAVASZ-ozom. Szeptember 20-ára megint tüntetést szervezünk az akadálymentes közlekedésért. Ja, és azért én is dolgom a vállalkozásban, mindent ami marketing és adminisztráció én csinálok.
Na, de most már abbahagyom a "jaj, de nagyon elfoglalt vagyok" témát.
Inkább írok picit Liliről is: beszélni még mindig nem beszél, de most már tényleg mindent megért. Pl. reggelire virslit szokott enni, és én mindig mondom neki, hogy "vigyázz, forró, fújjuk meg!". Egy jó ideje, már ha csak meglátja a virslit, elkezdi fújni. A múltkoriban kint voltunk az udvaron és kosaraztunk. Lili is ott téblábolt körülöttünk, de nem nagyon foglalkoztunk egymással. A nagyoknak mondtam, hogy a labda nagyon puha, fel kellene fújni. Mire Lilin azonnal elkezdett fújni.
(Pedig azt sem gondoltam, hogy egyáltalán figyel arra, hogy mit beszélünk.) Fogalmam sincs, hogy miért nem beszél, biztos, hogy tudna, ha akarna. De majd csak akar egyszer.
"Báty"-ot egyébként ő is imádja, mi bratyónak hívjuk.
Közösség: Lilire is ráférne már. Januártól mindenképpen megy is bölcsibe, de gondolkozom rajta, hogy már hamarabb elkezdjük. Csak egyelőre arra sincs időm, hogy beszoktassam.
Judit,
Barátnőd kisfia jobban van? És az allergiád? Lekopogom, én még egyelőre nem vagyok az, de már én is kezdek félni, annyi ismerősöm lett hirtelen allergiás.
GyeZsu,
Hogy vagytok? Kezdenek már múlni a rosszullétek? Bár nekem olyan hihetetlen, hogy van olyan, hogy az ember terhes, és nem hány.
Én mind a hárommal végig hánytam, még a szülések napján is. Többek között ezért is kizárt, hogy még egy gyerekem legyen. (Legalábbis ha rajtam múlik.
Max. örökbe fogadás jöhet szóba.)
Puszi:
Anna