FALINA, BKRISZTA!
BOCSÁNAT HOGY ÉN IS OSZTOM AZ ÉSZT DE CSAK EGY-KÉT NÉPI BÖLCSESSÉGET SZERETNÉK FALINÁNAK ÁTADNI(BÁR BIZTOS MÁR TUDJA), DE TALÁN....
BKRISZTA, HA ESETLEG FALINA NEM TUD JÖNNI IDE HOZZÁNK, ADD ÁT NEKI LÉGYSZIVES!!!!
NÉPI TEJSERKENTÕ ÉTELEK(BÁR MINDENKINEK MÁS JÖN BE, EZEKET TÖBB HELYRÕL IS HALLOTTAM):
- ALKOHOLMENTES SÖR
- RÁNTOTTLEVES
HOMEOBOGYÓ: URTICA URENC C5 VAGY C9!!
FALINA!
Ne keseregj semmin, csak ügyesen, okosan, fog jönni az a tejcsi, csak no para!És napi 4 liter folyadék (főleg szmentes ásványvíz)
Hari!
Húúúúúúúúú de jó, ugye kapunk képet a kiságyról???
(meg a kedvenc cicámról
)
Egyébként én pont úgy jártam mint te!
Utólag konstatáltam hogy már tök sok ruci van, és ráadásul még a "jövendő ajándékokat" se kalkuláltam bele!Úgyhogy én is attól tartok, hogy lesz amit rá sem adok.No de nem baj, kezdők vagyunk
, ez van, majd a másodiknál már rutinosabbak leszünk
, bár az se biztos, mert lehet hogy ugyanúgy nem fogunk tudni ellenállni, mint most
, ilyen a női természet, GONDOSKODÓ
(Inkább több mint kevés legyen
)
Párod meg hadd fintorogjon, ő ehhez FÉRFI!!
Szerencsére enyém nem kotyog bele ilyenekbe...tudja hogy nem az ő dolga a mennyiség megítélése!
Ja és ne izgulj, fel se kapod a fejed és máris a 40. hétnél jársz!És nem akarlak elkeseríteni, de a para bennem csak nőttön nő
, nemhogy csökkenne....
Jaj, egyébként elmesélem nektek, hogy tegnap elhoztuk a bababútort
Összeszerelve szerintem már csak az én kórházi tartózkodásom alatt lesz, mivel ugye nem tudjuk, hogy ide jövünk haza vagy az új házba, de nagyon jól jártunk úgy érzem!
És képzeljétek a Diósdi cégnél a nőci férje nagy kertész és "gazdit" kerestek, két hatalmas fikusznak, ami már kiszorult a lakásukból....és hát mi rácsaptunk a lehetőségre és jutányos barterügyleg keretében szereztünk 2 db 2 méteres faformájú gyönyörű növényt
Nekünk meg pont jó lesz, mivel most a 60 nm es lakásunk teljes növénykészlete(20 cserép), tuti el fog tünni a 300nm es házunkban
Olyan kedvesek voltak, megígértük, hogy küldünk majd fotót, hogy milyen jó helyre kerültek a növények!
A tegnapi kertiprati meg jól sikerült, igaz én szinte végig fetrengtem egy nyugágyban, mert a bébi megint a májamat pécézte ki, a férjem meg úgy kiütötte magát mézespálinkával
, hogy nem is részletezem
Szegény!
Rajta nevetett az egész csapat!
De hát ugye aki nem bírja, ne igyon
Megann 36+0
Azta!!!!!!!