Sziasztok
Lanyok
Dokim benne van az eheti Nok Lapjaban,errol a Fiu-Lany megvalasztas kerdeserol nyilatkozik
O genetikus is
Zsuzska
Ne aggodj,mar volt csaszid,tudod mire szamits,az hogy nem altatnak nagy elony,ugy fel leszel dobva hogy a fajdalom is eltorpul Alfi baba latvanyatol
IGaza van Doinak
irtam en is fentebb hogy csaszarnal olyan nincs hogy csak afel oldalad zsibbad, ott aztan derekig szinte "lebenulsz"arra a 6 orara.
Leirom ha ez segit:Szoval beballagtm a mutobe kis kateteres zacsimmal a kezemben
.Ott felultem az agyra,lehajoltam,az aneszes beadott egy erzestelenito injekciot,majd a gerincedbe a spinalis nnagy tus injekciot.Ez nem faj,en is be voltam sz...va de hidd el nem rosszabb egy atlag szurasnal
Utana ahogy lefektetnekm ar nem erzed a labad,rogton letakrnak es ereztem hogy egy karcolas van a hasamon(na ez volt a szike)nehany huzas,stb es 5 perce ra mar kint is volt Alex
Odaadtak az arcomhoz kicsit,amjd elvittek apukaval furdetni ,oltoztetni,utana vissza megint,kozben engem varrtak.Baba le a csecsemo osztalyra,en meg az intenzivre.
En azt hittem hogy minden sokkal jobban fog fajni,de a felepules is nagyon gyorsan ment,masnap mar setaltam,persze fajt kicsit a hasam de a siman szuloknek is fajt csak epp nem a hasa
Dori
Jo bulit mara,remelem az ido is jobb lesz,mert kerti party hidegben nem tul jo...Ennyit megerdemeltek igazan,a fiuk tuti jok lesznek a nagyival.
Hat nem semmi amiket irsz az elso honapokrol.En is hasonlokat hallottam.Na ezert dontottem a kicsit nagyobb kor kulonbsegben
Ha mar Alex kozossegbe jar,konnyebb lesz a nap nagy reszeben a kicsivel,es jobban oda tudok ra is figyelni,megerdemli majd ugyanazt a kitunteto figyelmet mint a tesoja
Mivel elegge fiura szamitok,igy is jo tesok lesznek remelem kb 4 ev kulonbseggel
Nekem van noverem,batyam is de egesz mas a kapcsolatom mindkettovel.
Noveremnel mivel a az elsok ikrek,igy a kisteso aki 2,5 evre szuletett nem okozott bennuk semmilyen valtozast,mert ugy mar igy is osztoztak anyun
Novereme vegtelen turelemmel rendelkezik a harom fiuval szemben
Pusz
Kata