Szmercsa!
Hát ez szuper szüléstörténet(sehol a fájdalom, sehol a szenvedés), ha volt is, szerintem már rég elfelejtetted
Gratulálok mégegyszer!
Marha irigy vagyok
Rókica!
Hi-hi, ez a kis poci inkább viccesnek hat...
De ki mondta hogy ez olyan úgynevezett "fel nem fedezett" terhesség volt. De ha ezt állítja valaki, akkor nekem is sántít!
Ennyire célirányos fotók szerintem se készülhettek..
Lucretia!
No nem baj, végülis a lány címe megvan!
A légzésfigyelője érdekelt volna használtan, de úgy döntöttem, hogy megvárjuk amig megszületik!
EDA:Hurrá, végre egy kis pozitív hozzászólás a témában(én mindenképp edával szeretnék szülni)
Angelani!
Na most kapsz egy kis fejmosást
Hát nem okultál még eleget innen, hogy a babók ezt direkt csinálják a CTG-ken???
Megmakacsolják magukat, bújócskáznak, dierekt kicsesznek a kiváncsiskodó ketyerékkel, hogy aztán jól odasózhassanak a kis lábaikkal a bordáid közé
Ilyen a természetük
Szerintem ott fönt összebeszélnek, hogy már csak dafke sem fognak produkálni semmit
És látod, Mea is teljesen más adatokat kapott mint amire számított, szerintem sem tudnak pontosak lenni ezek a kütyük, ezt millió eset beigazolta már...
Úgyhogy ne parázz, egyél finomakat és egészségeseket, pihenj sokat, ha jólesik, és nem lesz semmi gond.....növeszd csak azt a babót bátran...
Egyébként a mi pici lányunk meg az apjával szórakozik
, úgy rugdosódik hogy csak na és erre szólok az apjának hogy nézze már mit művel, erre apa odanéz, és hirtelen síri csönd honol odabent
, és amikor a férjem elkezdi elmozdítani a fejét akkor megint éktelen bulizásba kezd
.
Huncut kis pimasz
Rokica!
Azért ne feledd, hogy nem eszik olyan forrón a kását.
Anyukám amikor elsőbe iratott teljesen ki volt akadva, hogy én vagyok a legkisebb az osztályban, és hogy úr isten, nincs e valami bajom...
Aztán 14-15 éves koromban kijöttek apám génjei rajtam és hirtelen megnőttem
, lefogytam
, jelenleg 170 cm vagyok(és hosszúcombú ha épp nincs rajtam 5 kg felesleg), pedig anyukám 150 cm és sajnos születésünk óta 100 kg körül mozog....
Úgyhogy ne edd olyan forrón azt a kását
Kóbor!
Együttérzek veled a rémes éjszaka miatt, remélem jobban vagy....
Valahogy fel sem merült bennem hogy visszaélhetnek az adatokkal.
Monjuk én az ilyen telefonon zaklató(közvéleménykutató és egyéb emberkéket), igen csak "súlyos" szavak kíséretében rázom le.
Szerencsére eddig 1-2 alakalommal fordult csak elő
Megann 35+5