Új privát üzeneted érkezett!

liolga, 1 dag az 5 golyót jelent

Kép
sygnum

Éva, holnap vsz megyünk a Kikába,és megnézem, meg mi veszünk is ha lesz!

Mino, egy csoda,vagyis 3 vagytokKép!

Hanci beszélget,így most megyek, majd vmikor jövök még!

Kép
seriff

roz, próbáltad a homeot tejcsire? elméletileg 1 mellből is lehetne szoptatni.

Kép
sygnum

http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeop_patol.htm#VÁRANDÓS%20ANYÁK%20TEÁJA

itt láttam olyat hogy anyatej képzőszerek

Kép
Kép
Kép
kecsone

syg idáig csak az urticát de nem igy ahogy te irtad hanem 3*5 bogyesz és 4-5 dobozzal szedtem be nem modták hogy kell szünetet tartani most meg probálom ugy ahogy te irtad

Kép

Kép

Kép
roz23

roz, próbáld meg a ricinust, az urtica nekem sem volt az igazi.

Kép
sygnum

Bepa
ma egész nap azn járt az agyam hogy mivel vidíthatnálak fel hogy ne legyél depi Kép
eszembe jutott hogy valamelyik nap bejött hozzánk egy béka tudni kell hogy én baromira utálom a békákat pókokat....
és ráadásul a bejárati ajtóhoz bujt el de ugy ahogy nyitottuk ki az ajtót mindig odanyomtuk egy kicsit baromi gusztustalan volt hagytam az ajtót nyitva hátha kitalálk magátol de hülye béka nem hgy kifelé még bentebb bentebb jött összeszedtem az összes bátorságom fogtam egy söprüt magamelé kaptam a merevfalú pelnkázót hogy ha mégis ugrani készül akkor inkább arra ugorjon mint rám na persze a hüly dög mindig felém ugrott a csjokak meg tetszett hogy én sikongatva menekülök a békától söprüvel a kezemben na de aztán csak nehez kiterelgettem kb 1/2 óra altt a póén a dologban hogy este vendégeink voltak ahogy kisérem be őket adri szalad elénk meg fogja söprüt és mivel ő men nagyon tud beszélni előadta a dolgokat megfokta a söprűt és sikongatott és mondta bépa -bépa Kép szóval jól beárult a csajom hogy milyen halvérű vagyok Kép

ja csigákról képet nem tudok mutatni mert most még nagyon kicsik kb 1-2 cm és általában napközben még a földben vannak de állítólag baromi gyorsan nőnek egyébként achát csiga a nevük szerintem egyáltalán nem disze a lakásna de mindegy csajoknak teszik hogy daraboljuk nekik az almát ubit meg a zöldségeket Kép értük meg mindent Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

syg akkor megprobálom a ricinust azt hogy kell szedni ?? annak van számozása mint az urticanal 5....
melyiket vegyem ha van számozás ??

kecsóné
köszi a cimet olovastam azt is Kép
ezt egyszer már olvastam és ezért is vettem orbáncfű olajat a gátra hátha meguszom metszést de nem jött össze sajna

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ugyanúgy 5CH-ban és néhány napig napi 4*5 golyót, aztán napi 2*5-öt.
Én nem így szedtem, hanem folyamatosan 4*5-öt, kb. 1 hétig és elég is volt (a ricinus).
Békán jót röhögtem.

Liolga, Roz, a Boironnak vannak ingyenes homeós füzeteik, a gyógyszertárban kérjétek. 1. rész a várandósoknak, a 2. a gyerekeknek, a 3. mindenkinek szól. Kórképek szerint és szerek szerint is lehet bennük keresni, hígítás és hogy hogy kell szedni meg van bennük adva.

Éva

Kép
sygnum

Roz, egyébként sztem nem a szünet volt a gond, hanem hogy Neked nem az a megfelelő szer. Esetleg.

Kép
sygnum

syg köszi holnap ugy is mennem kell gyógyszertárba be i szerzem Kép
mégegyszer nagyon-nagyon köszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Gondoltam van pár percem írok, de mire a d.élőtti termést végigolvastam hát nem semmi.

Voltunk dokinál Hanna csípőjével minden oké.
majd jövök később.

Kép

Kép
samchee

sam syg

talihoz mit szoltok ??

persze ez mindenkinek szól csak mostők irtak azért kérdeztem Kép

nana bepa beáék seriff lili mino kob . melissza liolga balim kecsoné tél leánya és persze mégegyszer syg és sam Kép

hu remélem nem hagytam ki senkit ez a felsorolás az én szita agyammal nem volt jó ötlet milló bocsi ha kihagytam valakit Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szasztok!

először is Roz! jót vidultam. a depim meg magam mögött hagyom, mert a Benedekem a éegfontosabb, a többi majd megoldódik. Bár egy lottó ötös nagyban lendítene a kedélyállapotomon, de azt hiszem ezzel magyarok milliói vannak ígyKép No problem.

Dokinál voltunk ma: és asszondta, hogy nagy a baba és fenn van eléggé, de a méhszájam nem nyílik:tehát minden ok. Vagyis ok, de szétrepedek ülni se állni se feküdni nem tudok, de nem baj, mert tutira tágulok közben és akkor könnyen szülök. Most beszéltem a főnökömmel akinek a lány a a héten szült és csak jókat mondtak a kórházról: kicsit megnyugtatottKép apás szülés volt de minden simán ment.

Tali: én tuti nem megyek, mert vidékről nem szívesen moccanok, pedig sokat kell bejárnom Kecsóra. Szerintem fekszek majd, vagy nemKép

Lili! olyan ügyes vagy, igazi anyukaKép én nem ilyen típus vagyok: lehet mert fiam lesz? nem tudok hímezni se varrani, pedig meg kellene tanulnom. mi lesz az ovis jelekkel?ki varja meg?juj...Nem semmi hogy annyit csuklik Zsófika: én babócám is szokott, de inkább rugdos. igazi pasi:9

Kecsone: kitartás, remélem minden ok lesz a következőkben is.

mindenki: vesetágulat a babánál, volt valakinél. Nálunk van egy pici és Bérczi is Meg a doki is aszzondta, elmúlik valszínűleg: tudtok valamit?

puszika

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

bepa
kisbaba szervezete csodálatos lásd az nikim meg a kis csoda bálintot Kép
ne aggódj a uncsitesóm babájának az agyban volt de a következ uh már nyoma sem volt a ciszták táguéatok gyorsan felszivodnal eltünnek de vannak tt tölem okosabbak is biztos ők is megnyugtatnak Kép
mindenesetre uh nál mindig hivd fel a doki fofyelmét hogy nézze megKép minden rendben lesz Kép
egyébként a lottó 5 ös ide is jöhetne de ezt már egysze én mondtam ugyhogy nem vagyok telhetetlen 1* elég lesz Kép csak jönne már bár most a dupla csp nálunk egy kász vagyon lesz a két tartóssan beteg gyerek miatt olyan 65000 ft körül bár ebből 20 egyből elmegy az ovira meg a szeptemberi nénapokra szülinapokra mert szeptemberben 15 alkalom lesz nálunk pénzt költeni Kép

bepa depi hess mosoly ezerrel és PIHI !!!!!!!!!!!! és NYUGI Kép
e

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

(Ez egy délutáni írásom, csak most működik a netem..)

Bálintka a balomon önkiszolgáló tejbárban van, én meg jobbal pötyögök.. Kép Kép

Köszönöm a kedves, elismerő szavakat a tejcivel kapcsolatban! Jól esett!Kép

Kecsóné Kati
Köszi amiket írtál! Nagyon kedves volt!
Tudod kivel kerested délelőtt a Szabó Gábort, akivel egy cipőben járva a Kacsához jártok?! A barátnőmmel! Miután olvastalak rácsörögtem.
Mondja; 3. gyerkőc, mind lány, barnás ruha, nst 2X is megvolt, hétfőre van kiírva.. Haha, mondom Õ lesz az!
Tehát Jucusom és a férje üdvözletét küldi, ja és kitartást! Kép Kép
Ja, és Kobudó nagylánya Kamilla is szopizik még a kicsi Emese mellett. Kép Nézd meg a felrakott fotóját: tandemszoptatás.

Orsi
Remélem összejön a találka Veletek is!

Éva
Így belegondolva utólag igazad van! valóban talán egyszerűbb lett volna, ha Apa segít... De megmondom öszintén, akkor annyira meg volt(unk) zuhanva lelkileg, hogy nem akartam még ezzel is terhelni, mert egy picit viszolygott, mert valakitől azt hallotta, hogy vacak ízű az anyatej.. Na mindegy...az akkori érzéseket, és cselekvéseket nem tudom így utólag elmagyarázni.. csak a cél lebegett előttünk... És amikor a fejéssel volt kicsi tejcsi, és már nem voltam lázas, már nem is gondolkodtunk, hogy mégiscsak meg kéne szippantani..
Köszi a megnyugtatást a puha mellel kapcsoltaban..én is azt hittem először, hogy na ebben semmi nincs, de aztán volt! Kép
Már Rátok is kíváncsi vagyok nagyon. Leonka oszan klassz csaj a fotók alapján is, el sem tudom képzelni, hogy ilyen nehéz vele.. Annak viszont örülök, hogy ilyen jót aludtatok! már nagyon Rád fért! Gondolom Párodnnak is..
A homeos tanácsokat én is felirtam, hátha szükségünk lesz rá.

Roz Drága
Ha most Bepának nem segített a békás sztori, akkor egy antidepresszáns sem tudna! Kép Kép
Mint délelőtt beszéltük, úgy sajnálom a szopis problémáidat (is)! Remélem sose kerülök a Ti helyzetetekbe!
Tudod: pirosmogyorósétcsoki! Kép Kép Kép Kép

Sam
Tökre klassz, hogy rendben van a csajszika csipője!!!!!!!!! Kép Kép Nekünk is ajánlották a Bán dokit, de én az SZTK-ba vittem Bálintot szűk 6 hetesen. Most csípő UH-ra váruk!
Ezzel kapcsolatban mindig Orsi jut eszembe! Kép Kép Kép

Lilke
hogy vagy? Milyen volt a napod?

Kobu
Már nagyon várom a randit! a szopival kapcs majd én is eszmét akarok Veled cserélni, de mostmár személyesen!! És Neked is köszönöm a kedves szavakat!

Nana, még nem értél haza?
Ugye Te írtad múltkor a nagyszülői felelősségről a véleményed?

Bepa, és Te hogy érzed magad? Tudtál pihenni??? Gyere, és ne depizz magadban!!!!

Orsi-Éva
Az a puzzle-s játszóterep nagyon tetszik nekem is!

Az orrszívós dologban végre sikerült dűlőre jutnom, a védőnőm is segített, elemes lesz! Remélem van belőlük adapterrel és elemmel működtethető is..

KépKép
mino

szia Mindenkinek!

Végre most minden elcsendesedett a nagy cuni kivételévelKép
Magyarul csak a kis cuni alszikKép
Fárasztó volt ez a nap mert valahogy a csajok elég nyűgik voltak. Holnap négy hós oltás nem tudfom mi lesz, de már előre félek.

Roz!
Ti voltatok már az oltáson?
Áki szopizik ezerrel?
Gondolom már nagy én holnap tudom meg Hajcsi mennyit hízott már nagyon kíváncsi vagyok.

Nana!
Apa szombaton megy uszira?
Bár nem tudom mikor olvasod ezt vagy csak egy napra mentetek?
És nem új autóval?
Mi ált sokszor megyünk Kécske felé amikor megyünk anyuékhoz.

Mino!
Tali nyaralás után tuti. Egyébként nincs gáz ha apáéra küldöd. Nyugodtan. Mindíg elfelejtem a visszajelzést engedélyezni hogy megkaptam a levelet. Bocsi
Nagyon önzetlen és bámulatos amit a tejcsiért tettél. Remélem nagyon nagyon sokáig tudod majd szopiztatni.

Kob!
Emese hogy van?
Kamilla nem hiányzik?
Tejcsi leadás sikerült?

Birolili!
A kép nagyon szép volt.
Én imádom a keresztszemes hímzést, én régen mindenfélét hímeztem. Különösen azokat a mintákat csináltam meg amiket bébi kötött pulcsikra lehetettkötni.
Ugyan úgy ki lehetett nézni mintha kötnéd.
Miki meg mini egér stb....

Bepa!
Készülődsz a babára azért van ilyen nagyon változó a kedved.
A félelem bizonytalanság és a tested változá
sa ez a depi.
Tessék sokat kimozdulni!!!!
Mondja ezt az aki szülés után akkora depiben volt hogy alig bírták kiszedni belőle.

Syg!
Örülök hogy végre itt vagy többször.
Hogy vagytok?
Babó nagyon nyűgi még?

Kati!
Remélem minden oksi lesz és a babád megvárja a dokidat.
De várom az sms-t!!!!!

Seriff! Meenta! Liolga! Sbeáék!Balim!

merre jártok?bocsi ha valakit kifelejtettem!

A találka részemről okés csak mondjuk ne mostanság!
Ez a hétvége nem jóKépKépKépKépKép
És a jövő hétvége sem.
Bár ezt elég nehéz lesz megoldani hogy mindenki ott legyen.

Jó éjt nektek

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Átfutottam az eddigieket, csak a csigák, az új autó, Lili keresztszemese meg a fényképek maradtak meg... Tényleg csak átnéztem.

Mi még mindig költözködünk. Hétvégén már Nagykőrösön aludtunk az új, saját lakásunkban. Sajnos a felújítás nagyon apró lépésekben halad, de nagyon szép lesz. Minden új, tapéta, parketta, bútor... Csak az zavar nagyon, hogy én gyakorlatilag semmiben nem tudok segíteni. A konyhát pucolom meg pakolászom napok óta, jó ráérősen, de még a mosogatás is megterhelő a sok állás miatt.

Szóval fáraszt az állás, a meleg, és gyakran kiakadok, kicsit hisztis lettem Kép. Néha szinte fel sem bírok állni, a keresztcsontom fáj, a hójagomra meg ránehezedik a bébi. A pocakom majd szétreped (111 centis), a köldököm környéke most is nagyon fáj. A babuci nagyon változó, hogy mennyit mocorog, de már az is szinte fáj. Múlt éjjel félóránként keltem. Egyre nehezebb.

Amúgy még dokit is váltok, nem is itt szülök Kecskeméten. Lili múltkori kalandja nagyon elgondolkodtatott, ráadásul már előtte is hallottam durvákat. Erre két hete a váróban pont egy olyan nővel kezdtem el beszélgetni, aki nála szült, és rosszabb volt a története, mint amire ezek után számítottam. Megrendült a bizalmam, és abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán itt lesz az adott időben. Mivel Kőrös egyébként is Ceglédhez tartozik, és eddig mindenki elégedett volt, akivel beszéltem, úgy tűnik, átpártolok.

Az új lakásban nincs Net, egyelőre azt sem tudom, hogy jövünk majd ki (azaz: meglátjuk, jut-e rá pénz). Azért próbálom nyomon követni a társalgást. Holnap még benézek.

Minden jót nektek, gondolok rátok.

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!

Hú, ez hihetetlen mennyit írtatok, elolvasni is alig győztem. Ma jártam a védődnőnél, minden rendben, eddig 8 kilót híztam, holnap leszek 34 hetes. És eltűnt a véremből az antitest. Ennek ellenére két hét múlva még egyszer mennem kell vérvételre. A vasam elég alacsony, de a doki is mondta, hogy ne csodálkozzak, a harmadik gyereknél ez már csak így van.

Kecsone! Örülök, hogy szimpi volt a doki. De szorítok, hogy visszaérjen Kacsa, mert biztos akkor leszel a legnyugodtabb. A nagyok időre jöttek vgy túlhordtad őket? A szállásunk részben önellátó volt, de többnyire elmentünk valahová hamizni. Szerencsére egy ismerősnél laktunk gratis, ezért úgy voltunk vele, hogy nem "sajnáltuk" a kajára a pénzt, így legalább tényleg pihenés volt, nem a konyhában töltöttük az időt. Bogláron voltunk egyébként, nem messze a parttól. Pocaklakó sokat mocorgott, eleinte a melegben nagyon szenvedtem, de amint lehűlt jobb lett.

Nekem sajnos nem jó a hétvége, mert baráti találkozóra megyünk. De kívánok nektek jó beszélgetést, ismerkedést.

Lili! Hihetetlen milyen ügyes és türelmes vagy. Nálunk még a babaágy sincs összerakva, ruhák a pincében bőröndben, babakocsi huzatot még kicsit varrogatni és persze mosni kell. Hordozó még bátyáméknál. Szóval sehogy sem állunk. Igaz, mindenünk megvan, nem kell venni semmit csak össze kellene szedni a dolgokat. De amíg a fiúk itthon vannak nem sok esélyem van az előbbre jutásra. Majd ha megkezdődik az ovi, akkor utolérem magam. Pláne így, hogy ma estére a kicsi lett lázas, tudom, hogy a holnapi nap csakis alázsillapításról fog szólni. Sajnos hajlamos a lázgörcsre (egyszer már volt neki), ezért félek egy kicsit.

Szaladok is, megnézem nem ment-e neki nagyon föl. Jó éjt mindenkinek!
balim

Sziasztok!

Danit leadtam, én hazajöttem, apával moziba mentünk, majd séta bent a Főtéren, most jöttünk haza.

MINO,
én irtam a nagyszülői felelőségről. Dani most az én anyukámnál van (nem annál a mamánál akiről írtam) Persze egy anya a saját anyukájában jobban megbizik, tehát bizti elfogult is vagyok, de... Az én anyukám tényleg imádja a Danit, nagyon figyel rá, óvja mindentől és persze a végtelenségig elkényezteti. Azt mondja délután kicsit "helyrerakta" a kisfiam (kiváncsi lennék rá Kép)

annyi időm volt hogy megnéztem az albumot gyorsan. Baby Bálint - ugyszint- gyönyörű, mint itt minden baba (hogy hoztátok igy összeKép)
Mailt várom!!!

Most mennem kell, holnap irok mindenkinek!

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

nana
te mit szolsz a a tali dologhoz ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

MELISSZA,
Cegléd szerintem nagyon jó választás! Én is ott szülném a másodikat is, de ... most ugy néz ki marad Kecskemét.
Pont eszembe jutott mekorra lehet már a pocakod, mert hát tényleg fejlödött rendesen! Hány hét is van elméletileg még hátra a nagy napig?

A Találkozora én nagyon-nagyon szívesen mennék, csak még nem tudom hogy lesz a hétvége. A Balcsi átuszás szombat vagy vasárnap lesz, ma dönt a BIZOTSÁG! A vasárnapnak sokkal jobban örülnék, mert szombaton az egész NAGY baráti társaság végre össze tudna jönni egy sütögetés erejéig, erre mi nem lennénk ott és ha vas. lenne az uszás lehet hogy még a TALÁLKOZÁSRA is hazaérnénk.

SAM.
rég írtál a fogyókúráról. hogy halad? Hol laknak az anyukádék? Az oltáshoz sok ... nem tudom... kitartást!

LILI,
A NAGY MÛ nagyon tetszik! Gratulálok! Ügyes vagy nagyon!

Rámszakadt a szabadság!!! Nincs Dani. Annyi mindent akartam csinálni, de... sajna megjött és mivel ugye már nem szedem a fgátlot nagyon görcsöl a hasam!!

...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

Sam,
az anyatej-leadása ügyében intézem a vizsgálatokat, bár a bőrgyógyászaton szep. közepére van időpont, így megyek egy másik orvoshoz, talán ott hamarabb lesz. Kedden széklet és HIV szűrés az ÁNTSZ-nél, közben elkezdek fejtni, fagyasztom a tejet, aztán a vizsgálatok után kiderül, hogy mehet-e, és ha igen, akkor kinek.
A nagy szbadságunknak holnap vége, bár már nagyon hiányzik Kamilla, Õ viszont nagyon jól érzi magát a mamáéknál...

Melissa, nem voltatok tegnap véletlenül a Baumaxban szőnyeget venni úgy 5-6 körül? Asszem láttalak (perzse, ha Ti voltatok azok...)

Mino, Lackó jót röhögött tegnap, miután befejeztük a dumcsit, hogy mit lehet ennyit pletyizni Kép) Mondtam, hogy ez nem pletykálkodás, hanem eszmecsere, nem? Kép

Puszi, megyek almát reszelni, van vagy 10 kiló...

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

sziasztok.

Melissza:sajnálom, hogy iylen rosszakat hallottál (kis Ny. ugye?) és megértelek,ha elijesztett. Remélem Cegléd ok lezs, és ha nem is lesz neted, azért néha ha közelbe jutsz írj pár sort.

Békás sztori télleg ott volt jót röhögtem. Nem depizek és nem is vagyok egyedül (mivel ped. kiscsalád vagyunk Apjuk is itthon van) Most nagyon pakolunk és festéshez készülünk szóval meló van. Képzeljétek annyi meséskönyvet találtam, hogy nem győzöm majd a mesékkel. meg mondókákat tök szupi. Annyira megörültem.
Ja, kéozeljétek el 3 hete rendeltem babarucikat jutányos áron de még mindig nem jött meg. a csajszi meg váltig állítja feladták már postán, de sehol semmi. Annyira gáz, mert már mosnám ki a rucikat. (csak hogy sajnáljatok egy kicsit: 4 szintes családi házban lakunk a férjemmel ketten(nemsoká3-an) és msot teljeskörű pakolászás van, mert a babaágynak se nagyon volt már hely. anni cucc van itt. SZóval dobálok ki mindet amit lehet...ááá annyi kacat van és semmit nem fogok a gyerekeimre hagyni az tuti. ű

na megyek pakolni, ja és ebédet se tudok csinálni kivel konyhátfestünkKép

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Balaton-átuszás elmarad!!!

Igy ha minden jól megy, vasárnap én el tudok menni.

Hahó! Hol vagytok???

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

Nana ez szuper akkor kob nana és mino meg mi idáig többiek ??

én ma nagon platty vagyok minden rosszul sült el meg rengeteg meló van ma majd jelentekzem vasárnapot meg még pontositjuk ha meglesz az összlétsám

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana!
Az oltás elmaradt mert a doki azt javasolta, hogy ne utazás előtt oltsuk be hanem majd ha visza jöttünk.
Örülök is neki meg nem is.
Anyuék Kuncsorbán laknak,ez Szolnok felé van.
A fogyókúra hol van hol nincs.Néha ha depis vagyok akkor feladom, mert nincs akarat erőm. Aztán folytatom de így nem nagyon mennek a kilókKép

Roz!
Én a talit kihagyom mert akkor nem leszünk már itthon.

Már csak két nap!!!!

Még jövök

Kép

Kép
samchee

Nahát ez érdekes, soha nem hallottam még Kuncsorbáról, pedig elég jól ismerem a környéket. Megint okosabb lettem Kép

Sam KITARTÁS!!! És szuper jó időtök lesz! Meleg, de nem kánikula.

KépKép
KépKép
nana09

OK. Szóval már látott Kobudo a BauMaxban, Lili a szülésfelkészítőn, ja, meg még álmában is Kép.

Ma voltam védőnőnél, minden OK. 34 hét. 16 kiló. Mást nem is írok.

Vasárnap mikorra tervezitek a találkát? Nem tudom még, hogy megyek-e. Mindenesetre a hétfői szülőszobalátogatáson szeretnék résztvenni. Bepa, Lili?

Kép
Kép
melissza

vasárnap este olyan 6 körül tervezzük remélem minnél többen leszünk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana!
Kuncsorba nem Kécske környékén van csak arra felé szoktunk menni haza.
Ez a falu kb. 120km Kecsótól.
Én is remélem hogy jó idő lesz bár még nem is néztem meg.
És totálisan elmarad az átúszás vagy csak halasztanak rajta?

sam

Kép

Kép
samchee

Szasztok!

Melissza: hétfőn mi megyünk felkészítőre.amúgy én is +16 kg vagyok...remélem már nem lesz több, mert így is alig bírom a súlyunkatKép

Roz! jobb a nap már?

Sam! tuti jó elsz az idő, a gyerkőc meg ari a többiek meg kit érdekelnek. Ja ne főzz, inkább kérd meg a sógornőd(akár konyhatündér akár nem) neki ugye nincs babócája?

Nana! miért marad el az átúszás?
pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Hali!

Roz, ha Leo engedi, taliban benne vagyok. Igaz, a párom vmit betonozni akar, de majdcsak eljutok vhogy. Hol akartok talizni?

Bepa, fiúknál picit gyakrabban fordul elő tágulat, rendszerint rendbejön. Ne aggódj, nem lesz vele gond.

Mino, nem igaz, hogy rossz az anyatej, én megkóstoltam. Csak kicsit fura "emberi" tejet inni.
Nem biztos, hogy mindenki úgy érezné, hogy nehéz Leoval. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy uolyan érzékeny vagyok, mint ő. Ráadásul engem anyám hagyott sírni, sőt mikor nagyobb voltam még ki is csúfolt érte -mindig könnyen elsírtam/om magam-, gondolom ezért érzem úgy, hogy minden áron meg kell vígasztalnom Leot, ha sír. És ez nem ment mindig. De most rátaláltunk a megfelelő homeós szerre és egyre jobban megy az alvás. Legalábbis az elalvás többnyire sírás nélkül megy. Ha van is sírdogálás, az nem ugyanaz, mint mikor úgy ordított, hogy nem vett levegőt.
Igaz, most éppen nem lehetett őt letenni, apán alszik 40 perce, de legalább alszik.
Egyébként meg egy kis tündérke, az éjjeli ébredések sem zavarnak annyira, ha nappal nem fáraszt le a sírással.

Sam, javulunk.

Kobudo, bőrgyógyászhoz miért kell menni? Én az Irinyire szoktam menni, nem kell időpontot kérni se, de lehet, és nagyon szeretem azt a dokit. Ha érdekel leírom, mikor rendel.

Orsi, találtatok kerítést? Hanna hogy bírta a kirándulást?

Éva

Kép
sygnum

bepa sajnos nem ma valahogy minden amihez nyulok elromlik reggel kezdődőtt fekapcsoltam a csillár a 3 ból 2 izzó egyből kiment aztán a tea főzőt is mikor kapcsoltam be elszállt aztán meg a víz forraló fel vagyok töltve energiával vagy mi van nem értem a konténert rosszul tették le beborult az árokba adri kiente magát habfürdővel és bebujt az ágyba ákinak jön a foga és vizes ugy tett be egy csövet hogy 1 cm kilóg a többitől ugyhogy fölöslegessen jött ki a burkolo nem tudta megcsinálni most jött vissza vizes bentebb teszi holnap meg jön a burkoló a vg kft nem érem utol hogy emeljék vissza konténert mert szabadkézzel lehetlen de nincs szabad autójuk már elég !!!!!!!!!!! ja és megint 1/2 6 kor keltünk és éjjel is 2 sze volt fent adri
ugyhogy gondolhatod Kép de mindegy nekem már kínomban már csak röhögök na amig pötyögtem adri kiboritotta teát a szőnyegre megyek is takaritani Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

syg a főtérre tervezzük aztán majd meglátjuk mino 6 óra körüli időt mondott Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

syg
dettó én is ilyen siros vagyok voltam még ha valki megbánt akár egy szóval is képes vagyok elbőgni magam és ez csak fokozódott amióta itthon vagyok még ha anyuval beszélgetünk is és esetleg kibukok hogy én ezt már nem birom akkor mindig mondja is ezrét ne sirjak de nem birom ki ugyhogy elég sokszor elpigyeredem de én ilyen vagyok ezt mindenki tudja sőt bátyjám is pedig ez egy pasinál azért más és már 27 éves és képs anyunak elsirni magát ha valami otthon nem ugy megy mi ilyenek vagyunk Képerősek de sírossak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

syg
nem tudod mi a neve anak a fogzási kúpnak ami homeos vibo.... vagy valami hasonló áki már nagyon szenved semmi idáigi trükk nem jöt be

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. A bejelentés még várat magára, hiszen, még várandós sem vagyok, de én már előre izgulok, meg tartok az ilyenektől.

Újabb kérdések: (remélem nem gond)
Milyen a vajúdás? Milyen a tolofájás? Olyan , mint egy hasmenéses görcs? Vagy,mint egy borzasztó szorulás? Az nekem nem megfelelő válasz,hogy olyan,mint egy nagyobb menstruációs görcs, mert nekem még akkkor sem (de egy cseppet sem) görcsöl vagy fájdogál a hasam, ha megjön a piroskám, sőt észre sem szoktam venni, csak a naptárból. Bocsánat, hogy együgyűnek tűnök, de gondolatm tőletek bátran megkérdezhetem, hisz ki más, ha nem Ti tudjátok ezt a legjobban.

Találkáról: én úgy tudom, hogy vasárnap a nyári fesztivál miatt a főtéren rendezvény lesz, és nagy tömeg.

Köszönöm,
Ági
tél_leánya

tél leánya Kép

hát akkor nehéz lesz elmagyarázni hogy milyen egy fájás pedig én már 3szor szültem Kép
a tolofájás szerintem nem fáj a vajoudás hát az változó nekem volt egy nagyon hoszzú de könnyű egy 2,5 nehéz és volt egy inditott ami fájásokkal együtt meg volt 1 óra alatt ez inkább fársztó mint nehéz volt
a tolofájásnál azt érzed hogy bármit csinálhatsz de nyomnod kell ekkor kiabál a dokid hogy nyomd mint mikor nagydolgodat végzed a vajudás fájások ott igazán az a legfontosabb hogy tudj koncentrálni és ha felkészülsz tudod kb mikor jön a fájás akkor már nem olyan nagy gáz szerintem én az első szülést végig járkáltam tusoltam és gugoltam ez volt a legjobb szerintem az a jó hogy hanem rohamossan szülsz mint pl én ákit mert ott nem tudsz felkészülni ott már csak jönnek a nagy fájások jobb ha természetesen elindul magátol először fáj aderkad aztán görcsölgetsz majd beállnak a fájásidők és egyre rövidülnek szerintem nem vészes és a legcsodálatosabb dolog főleg mikor rádteszik az olyan gyönyörű tudjátok mi a fura nikit és adrit nekem csak megmutatták messziről és mikor ákit rámtették egyből elhallgatott nem sirt csak ismerkedett a nővérkék is meglepődtek s ugy érzem mintha sokkal szorosabb lenne vele a kötelékem persze csajokat is imádom de ő valahogy más nagyon anyás is és imád a mellkasomon lenni vag ycsak még kicsi és azért nem tudom de ő olyan más nyugodt és egyszerűen sugárzik beőle a szeretet irántam mintha mindig azt kérné szemével ugy nem mész el ugy felveszel és mikor felveszem azonk a nyugott szuszogás szinte megszünik körülöttünk a világ ha esetleg van egy pörgösebb napunk mr mind a ketten alig várjuk a fürdetést mikor csak kketten vagyunk és imádhatjuk egymást a csajokat os imádom de ők valhogy nem hagyják magukat ennyit szeretni ők már szelessek mennek minden felé de ő csak engem akar és ez olyan jó Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

még annyit akartam irni az előbbihez hogy én azt hitem hogy nikivel mindennél szorosabb lesz a kötelékünk amin keresztül mentünk és mégis apjához ragszkodik jobban pedig ő egyszer sem ment vel kórházba vagy csinált vele tornát... /pedig lett volna rá lehtősége mert napont 7 szer volt anno tornánk/ és ez nekem kicsit rosszul esik én annyit de annyit dolgoztam nikivel és mint a multkor is beszéltük már egyszer hogy fejünkhöz vágja gyerek hog y nem szeret niktitől telán még rosszabul esik lehet hogy évek mulva rájön hogy menyi mindet megtettem érte hogy ő ugy élhessen most ahogy él de addig is minden egyes ilyen dolga mikor ellök magától vagy azt mondja em szeret a duplán fáj

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, csak fél piil., mert jön Apa és kitúr innen.
Mino,Éva, kerítés nincs a Kikában, csak olyan lapok, e azt az Alföldben is lehet venni, 2.5 négyzetéter kb. 4-5ezer ft. Mi végül vettünk egy összecsukható,ámde fa járóát,néhány nap múlva kezdjük póbálni.
Az utat jól bírta Hanci, kivéve azt a 2x5-10 perc ordítást, amíg Bp-en állt a sor.
na sziasztok,mennem kell

Kép
seriff

Roz, Viburcol kúp, naponta max. 5 db adható. Ha esetleg nem jönne be, nézek vmi mást.
Nem lehet, hogy Niki pont azért húz jobban az apjához, mert Te mentél vele a kórházba, Te tornáztattad és nincsenek jó emlékei ezekkel kapcsolatban? Meg sztem tul.képpen az anya nevel, az apa meg "csak" játszik a gyerekkel. Nálunk legalábbis máris így van. A férjem egy nagy-nagy gyerek és tudom, hogy mindig szövetkezni fognak "ellenem". Õ biztos mindig meg fog pl. engedni olyanokat, amiket én nem és ő a játszópajtás lesz és nem szülő.
Egyébként nekem is hasonlóak az érzéseim, amikor Leot nem tudom megvígasztalni. Megteszek mindent, úgy érzem, hogy ki van nyalva a popója, ő meg csak sír és sír. Tudom, hogy ez nála nem tudatos, nem velem akar kitolni, nem hálátlan, egyszerűen ő csak a sírással tud jelezni, de nekem szarul esik.

Tél leánya, az biztos, hogy felismered. Amúgy meg sztem mindenkinek más és más. Nekem pl. nem is annyira a hasam fájt, hanem a derekam. És inkább olyan hasító érzés volt, mint görcsölés. Nekem egyáltalán nem hasonlított a menszeszes görcsölésre, pedig azt szoktam, de rendesen.
A lényeg sztem az, hogy engedd jönni a fájásokat, ne tiltakozz ellene, és gondolj arra, hogy a babáért vannak. Õ is keményen dolgozik és ha figyelsz a levegővételre és erre gondolsz, akkor nincs semmi gond az egésszel.
Õszintén szólva én sajnálom, hogy ezt csak néhányszor (még max. 2*) fogom átélni.

Orsi, nem drága az egy kicsit? Nem olyan régen volt a Plusban is, az is betűs-számos volt, de csak vmi 1200 volt.
Leo még a kméti piros lámpákat is utálja, nemhogy a pesti dugókat... Épp mondtam Robinak, hogy én el sem mernék indulni vele messzire. Bár...a cici mindig kéznél van.

Na jó éjt!

Kép
sygnum

Hello!

Gyorsan, átlapoztam a mai termést. Van anyag Kép
Taliban mi is benne vagyunk, feltéve ha a mesterek holnap elvonulnak, és Mi hétvégén megoldjuk az átköltöztetést. Gyönyörű szoba lesz.A délután 5-6 az jó, de nem a főtéren kéne megejteni a dolgot, mert ott Hírős Hét van, millió emberrel.

Holnapig gondolkozzunk a babakocsis találkozó helyszínén:
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szia Tél Leánya!

Nekem szint ua. mint Sygnek. A menstruáció nekem is baromira szokott fájni, de a vajudás egyátalán nem olyan volt. Derékfájás! Ezerrel! Ugy ahogy Syg mondja hasító érzés és ugy érzed elviselhetetlen! De nem ám!!! Elmúlik! Pár óra szenvedés, érte egy életen át jutalom! A tolofájás nekem sem fájt, csak erő és Összpontosítás kell.

Este megint bent voltunk a főtéren a barátainkkal. Nagyon hiányzik a Dani, de kicsit jó volt "fiatalnak" lenni (és valahogy szabadnak)

Mindenkinek jó éjt!

Holnap irjatok ám sokat!!!

KépKép
KépKép
nana09

jó reggelt Kép

áki 4 nél tovább nem birt aludni azóta itt ül a kezemben a drága Kép

beák akkor várjul az ötleteket

syg ezzel teljessen egyetértek ezzez az apás dologgal nálunk is a játszás nagyon megy de egy fél napra sem tudnám itt hagyni őket gyedül mert bizti elfelejtene enni adni vagy hasonlók és itt most nem tulzok ő egyébként is ilyen magával szemben is ha én nem szolok hogy enne kellene vady hasolók akkor őt nem érdekli

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!
Csak egy pillanatra tudok most jönni. A vajúdás nekem életem legfájdalmasabb és legcsodálatosabb élménye volt. Egy csoda.Bár nekem a kitolás volt a legrosszabb.Mindenki azt mesélte, hogy a kitolás már tulajdonképpen nem is fáj, inkább már egyfajta megkönnyebbülés,hogy nyomhat az ember.Na nálam ez nem volt.Nekem nem volt ilyen nyomási ingerem. Állandóan kérdezték, hogy érzem e már azt a kakilási ingert, de nem jött.Úgyhogy mikor jött a nagy fájás akkor kellett nyomnom, de nem volt mellé meg az a "segítség".De akkor is gyönyörű volt.
Találka helyszínre még nincs ötletünk, de du. ha apa hazajön majd kitaláljuk.
Nálunk is apa egy nagy gyerek. Minden gyerkőc imádja az utcában. Nagyon szeret velük foglalkozni.Meg nekem is nagy segítség.Nagyon házias és nagyon sokat segít. Lillát is nyugodtan rábízhatom.Egy tündér (néha azért ördög szarvakkalKép )Bár ha ezt most elolvassa akkor végem, ettől a dicshimnusztól még elbízza magát.Na megyek, mert sok a dolog.Du. majd jövünk.
Sziasztok babák,mamák és papák

KépKép
KépKép
sbea

képzeljétek az este valaki tele horda konténerünket apának tombol az agy hogy milyen szemét emberek vannak de rácseszett mert a kamera felvette ugyhogy feljelentjük és képzeljétek ráadásul az utcákban lakik mondtam éppen apának nekünk is lopni csalni hazudné kellene és akkor hátha nem esne ilyen szarul hogy igy toltak velünk ráadésul 10000 ft ért hozták ki a konténert a multkor is volt már kint egy abba is pakoltak de nem ilyen pofátlanul hogy tele na mindegy csak most tombol az agyam a dühtől

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz kevesebb ma az energia? nem ment ki semmilyen gép?
Olyan szép volt amikt Áki születéséről írtál. Az igazság én nagyon szerettem volna kislányt, de a fiúk tuti anyásabbakKépaminek én örülök, mert a picim fiú leszKép

Remélem a tali jól fog sikerülni és mindenkinek nyugis lesz a babája.

Ahogy írtok a vajúdásról: nem is lesz nehéz. első hallásra. Olyan felkészült csajoknak tűntök, mármint úgy értem hogy fejben oldottátok meg a vajúdást és nem a fájdalomra figyeltetek. Sokat hallani, hogy menniyre ordítanak szülés közben és nagyon fáj: de a ti szavaitokból csak azt lehet érezni (amit én is gondolok) hogy ez egy tök természetes dolog.Jön és aztán egy életen át élvezi az ember a gyümölcsét. Hajrá mindenki.irány szülniKép

na pusz

KépKép
KépKép
bepa77

látom már Roz a mia nap is jól indul: mekkora mocskok vannak. Én nem is értem az iylen embereket.Nem volt gyerekszobájuk, de a saját szomszédjával iylet tenni...Nem is csodálom, ha pipa vagy és a legkevesebb a feljelentés: bár max. bírság lesz szerintem...

KépKép
KépKép
bepa77

Pontosan Bepa! Egyénként Jó reggelt!

Ezt nagyon jól látod! Én meg se nyikkantam végig mellettem egy 18 éves lány (aki nem hiszem hogy fel volt készülve az anyaságra és ezt nem csak a kora miatt értem) annyira orditott hogy az alattunk lévő emeletről feljöttek szólni, hogy nem tudnak a betegek aludni.

Engem egyébként az is befolyásolt hogy láttam régen a Spek..-on egy dok.filmet hogy a japán nők siri csöndben szülnek és hogy a jajveszékelést hallani milyen trauma az éppen megszületni igyekvő babának.

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?