Sziasztok!
(Ez egy délutáni írásom, csak most működik a netem..)
Bálintka a balomon önkiszolgáló tejbárban van, én meg jobbal pötyögök..
Köszönöm a kedves, elismerő szavakat a tejcivel kapcsolatban! Jól esett!
Kecsóné Kati
Köszi amiket írtál! Nagyon kedves volt!
Tudod kivel kerested délelőtt a Szabó Gábort, akivel egy cipőben járva a Kacsához jártok?! A barátnőmmel! Miután olvastalak rácsörögtem.
Mondja; 3. gyerkőc, mind lány, barnás ruha, nst 2X is megvolt, hétfőre van kiírva.. Haha, mondom Õ lesz az!
Tehát Jucusom és a férje üdvözletét küldi, ja és kitartást!
Ja, és Kobudó nagylánya Kamilla is szopizik még a kicsi Emese mellett.
Nézd meg a felrakott fotóját: tandemszoptatás.
Orsi
Remélem összejön a találka Veletek is!
Éva
Így belegondolva utólag igazad van! valóban talán egyszerűbb lett volna, ha Apa segít... De megmondom öszintén, akkor annyira meg volt(unk) zuhanva lelkileg, hogy nem akartam még ezzel is terhelni, mert egy picit viszolygott, mert valakitől azt hallotta, hogy vacak ízű az anyatej.. Na mindegy...az akkori érzéseket, és cselekvéseket nem tudom így utólag elmagyarázni.. csak a cél lebegett előttünk... És amikor a fejéssel volt kicsi tejcsi, és már nem voltam lázas, már nem is gondolkodtunk, hogy mégiscsak meg kéne szippantani..
Köszi a megnyugtatást a puha mellel kapcsoltaban..én is azt hittem először, hogy na ebben semmi nincs, de aztán volt!
Már Rátok is kíváncsi vagyok nagyon. Leonka oszan klassz csaj a fotók alapján is, el sem tudom képzelni, hogy ilyen nehéz vele.. Annak viszont örülök, hogy ilyen jót aludtatok! már nagyon Rád fért! Gondolom Párodnnak is..
A homeos tanácsokat én is felirtam, hátha szükségünk lesz rá.
Roz Drága
Ha most Bepának nem segített a békás sztori, akkor egy antidepresszáns sem tudna!
Mint délelőtt beszéltük, úgy sajnálom a szopis problémáidat (is)! Remélem sose kerülök a Ti helyzetetekbe!
Tudod: pirosmogyorósétcsoki!
Sam
Tökre klassz, hogy rendben van a csajszika csipője!!!!!!!!!
Nekünk is ajánlották a Bán dokit, de én az SZTK-ba vittem Bálintot szűk 6 hetesen. Most csípő UH-ra váruk!
Ezzel kapcsolatban mindig Orsi jut eszembe!
Lilke
hogy vagy? Milyen volt a napod?
Kobu
Már nagyon várom a randit! a szopival kapcs majd én is eszmét akarok Veled cserélni, de mostmár személyesen!! És Neked is köszönöm a kedves szavakat!
Nana, még nem értél haza?
Ugye Te írtad múltkor a nagyszülői felelősségről a véleményed?
Bepa, és Te hogy érzed magad? Tudtál pihenni??? Gyere, és ne depizz magadban!!!!
Orsi-Éva
Az a puzzle-s játszóterep nagyon tetszik nekem is!
Az orrszívós dologban végre sikerült dűlőre jutnom, a védőnőm is segített, elemes lesz! Remélem van belőlük adapterrel és elemmel működtethető is..