Új privát üzeneted érkezett!

Hát én már nem is tudom mit gondoljak.....

Nekem ugye van már két lánykám és szerencsére(kopp-kopp)nem nagyon betegesek.
Én egyátalán nem vagyok gyógyszer párti,csak ha már minden kötél szakad!
Dorottyával nem is tudom mikor voltunk dokinál,az allergiáját leszámítva(de az szezonális és idén tök jó szert kapott,nem is prüszköl,nem fáj a szeme hál'Istennek!)ezen kívül semmi gyógyszert nem szed.
Virág sem túl gyakran beteg,de ha valami lenyomja,akkor SOHA nem úsztuk még meg antibiotikum nélkül,mert őt sajnos két éves koráig az Édesanyja rögtön antibiotikumokkal tömte,akkor is ha csak egyet köhintett és sajnos hozzászokott a szervezete és másra már nem is reagál,pedig komolyan mindennel próbálkoztam nála,de a vége mindig az antibiotikum lett,mert olyan magas lázakat tud produkálni amin sem borogatás,sem hűtőfürdő sem semmilyen természetes gyógymód nem segít...Kép
Sajnos ez vanKép
Így hát elhatároztam,hogy majd Marcinál másképp lesz......homeobogyikban én sem vagyok járatos,csak most kezdtem nézelődni ez ügyben és megkérdeztem a védőnőt,aki mondta,hogy a két gyerekorvosunk közül az egyik(nő) kizárólag ilyen módon gyógyít,a másik(ffi)pedig"hagyományos"antibiotikumos doktorbácsi.Egyébként Virágot is a doktorbácsihoz szokta vinni Apa.
Na én úgy gondoltam eddig,hogy mejd szépen összeismerkedem ezzel a homeopata doktornénivel és Marcival hozzá fogunk járni...de most Roki írásai alapján elbizonytalanodtam.....
Lehet,hogy nem is annyira jók ezek a szerek???
Ugyanakkor én is azt tapasztalom Virágnál,amit BenianyuKép Beninél,hogy már 1-2 nap után sokkal jobban van az antibiotikumtól,de azt ugye 4-5 napig szedmi kell és én feleslegesnek tartrom terhelni a kis szervezetét.Kép
Higgyétek el Virágnál is bevetettem mindent,de sajna az ő szervezete már nem reagál enyhébb szerekreKép és nem akarom,hogy Marcinál is ez legyen....Kép
Akkor most mit csináljak???
Segítség!!!!!
annamami

Rokica!

Nem tudom, hogy honnan van az információd a mellbimbó edzéssel kapcsolatban, de van néhány kórház, ahol OTT (oxytocin terhelés teszt) helyett illetve előtt, a várandós mamát elküldik "birizgálásra", ami nem más, mint a mellbimbó ingerlése, és figyelik, hogy ennek hatására mit produkál a méh. Szóval én inkább kihagynám a törölközős edzést.

Csillam!

Hogy vagy? Vizesedés? Apukámat kifaggattam, hogy meséljen, kinek is mutogatta a fényképeinket. Kép

Jó babavárást mindenkinek!

Zita
pzita

Annamami
én beszéltem a drnéninkkel, hogy ismer-e homeopatát az új környéken, ahova költözünk. Szerencsére igen...Kép No, de a lényeg: azt is mondta, hogy ha fiatalabb dokit keresek, azok általában már képben vannak homeo ügyben, vagy ha nem is, nem nyomják azonnal az antibigyót, hanem enyhébb szerekkel próbálkoznak. Inkább a "régivágású" dokik a nagy gyógyszerfelírók,a fiatalabbak már tudják, tanulták, hogy ez azért nem jó. (Lásd Virág...Kép)
Kidőltem.
üdv
p 33
penna

PennaKép

Igazad lehet,mert a doktornéni fiatal a doktorbácsi pedig régivágású,jó ötvenes.
Mostmár muszáj lesz megnéznem magunknak ezt a doktornénit!Kép

Én is kidőltem!

Pussz: annamami
annamami

eltűntem egy kicsit, látom felforrósodott a hangulatKép

Rokica, egyetértek azzal, amiket írtál, és Duduklyval is. Ha az a lány így mondta volna el, nem is szóltam volna semmit, de az ő fejében nem volt ez ennyire tiszta, az tuti. Én csak azt akartam mondani, hogy félre azért ne informálják már a fiatalokat. a tabletta fő hatása az ovulációgátlás, úgy tudom. én azt gondolom, hogy mindent mondjunk el részletesen, pro és kontra, és majd mindenki eldönti maga, hogy mit akar. szvsz vannak elavult hagyományok, amelyeket már rég meg kellett volna változtatni. na de valláspolitikába már tényleg ne menjünk bele, csak a tudatlanság nem teccett
egyébként én 10 évig szedtem fogamzásgátlót, és semmi baja nem lett a ciklusomnak. ma már nagyon korszerű, alacsony hatóanyagtartalmú szerek vannak, sőt vannak előnyei is a tbl-nak..
Penna, ez tényleg elég ijesztő, amit írtál, vagyis én nem értem, na mindegy nem is kell...
azt meg pláne, hogy amerikában inkább megműttetik magukat, minthogy tbl-t szedjenek...

Annamami: az antibiotikumtól szerintem ne félj annyira, ha jó az orvos, aki adja...

KépKép
KépKép
and

SziasztokKép

Már nem bírok aludni.
Úgy hogy benéztem, hátha valaki megszült vagy ilyesmiKépKépKép

Ma megyünk dokihoz du.-án, most sajnos nem lsz UH, majd talán jövő héten.

Meg megyek 11-re védőnénihez is, kiváncsi vagyok miket mond majdKép

Puszi mindenkinek és szép napot!!!Kép

Mea
mea

Hol vagytok Csajok???Kép
Alszotok még???Kép

Mea
mea

Jó reggelt!

Most már második éjszaka telt el rendszeres keményedésekkel és mensiszerű görcsökkel. Ez ugye jó jel? Nappal nem nagyon szokott lenni, csak elvétve keményedik be a hasam. Még tudok aludni miattuk, de mikor kétóránként pisitúra van, azért észreveszem.

Még három nap a munkahelyemen...

Párom már megint nem bir magával, ma reggel kitalálta, hogy összeesküvés megy ellene én, lányunk és doki részéről, miszerint mi még nem akarjuk, hogy megszülessen.

Látom rajta mikor nehezen bir magával, csak azt nem tudom, milyen lelki megkönnyebbülést vár attól, hogy megszületik a pici. Biztos hogy egy időre sokkal nehezebb lesz, mint most. Neki pláne, mert én mondjuk ha kényelmetlenül érzem magam a bőrömben, arra megoldást jelenthet ha megszületik a baba, de őneki biztos nehezebb lesz. Bár lehet azt várja már hogy valami konkrétat lehessen csinálni, és ne várakozni kelljen. Lehet ezt birja rosszul.

De hát istenem, ez nem kivánságműsor, hogy mikor jöjjön a baba.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari hova tűnt? Már ő se irt egy pár napja, vagy csak én nem láttam?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nem akarunk összeütni egy telefonlistát? Én szivesen elvállalom hogy egy file-ba belerakom mindenki telefonszámát/email cimét és szétküldözgetem köztünk. Hogy legalább SMSben tudjunk érdeklődni egymás iránt.

Ha érdekel valakit, küldje az infóját a rokica kukac yahoo pont com cimre.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,
ha már infó...szóval valakinek majd át kell vennie a táblát. Aug-szept még valszeg tudom csinálni (kb a saját szülésemig) de aztán költözünk, egy ideig tuti nem lesz net, utána meg a 2 gyerek mellett kitudja mikor tudok majd jönni...
A múltkor sem tolongtatokKép, de most muszáj lesz, mert különben egyszerűen nem lesz tábla...
Roki, én küldöm a számom.
üdv
Penna 33+1
penna

Sziasztok!

Rókica! Nekem a 32. hét óta vannak rendszeres jósló fájásaim, de a babóca még most sem mutat semmi hajlandóságot arra, hogy kibújjon. Pedig jó volna, ha legalább egy kicsivel a vártnál hamarabb kijönne, mivel a dokim változtatott a szabadságán, és nem 8-19-ig lesz külföldön, hanem pont 25-től 10 napig, én pedig 26-ra vagyok kiírva.
De hát ez tényleg nem kívánságműsor... Majd kibújik a baba, ha ő úgy érzi Kép

Ildi 37+5

Kép
vrucsincá

Ildi,

Nálunk is jobb lenne ha kicsit előbb jönne a baba, akkor párom is minden nagyobb veszteség nélkül otthon tudna maradni velünk, a forditómunka körüli gondok is megoldódnának (pont aug végére lesz egy határidős munkánk, amit ha akkor szülök, el kell passzolni valakinek). De hát mint mondtam, nem kivánságműsor.

Én edzem magam, hogy most és szept 12 között bármikor... mert ugye 30-ra vagyok kiirva... plusz max 2 hét amit engedélyeznek túlhordásra, tehát az utolsó lehetséges napom szept 12.

Nem kiirás dátumáról kéne beszélni, hanem a kiirás haváról, úgy pontosabb lenne :P

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Há-há Rókica, lebuktál!KépKépKép
Egy barátnőm mondta, hogy a vajúdás+szülés alatti-utáni homeocuccok jól le vannak írva a csnet fórumon. Ki akartam másolni, odakukkantottam, erre mit látok...??
Rókica mint homeopátia iránt élénken érdeklődő fórumozó...KépKépKép
Vagy rosszul értettem, mégsem vagy szkeptikus?Kép
üdv
p 33+1
penna

Sziasztok!
Marcusz vagyok a téliektől.Bocs, hogy beleszólok, csak egy pici kérdésem lenne: Tegnap Bergon babakocsikat nézegettem, van valakinek tapsztalata róluk, vagy esetleg olyat vett?
Ti milyen babakocsikat vettetek?
21+0

Kép
marcusz

Penna:

Élénken érdeklődő, de szkeptikus... ha végigolvasod a nyári babásokhoz irt hozzászólásaimat, ami leginkább jellemzi őket szerintem az a frusztráció, hogy nem lehet megbizható információt kapni az adagolásról, mindenki mást mond, a fórumozó anyukák is, a szakkiadványok is, a weblapok is...

Mondjuk valóban azon a fórumon nem adtam hangot (ennyire) a szkepticizmusomnak, mert tudom hogy ott a legtöbben rendszeresen használnak homeopátiás szereket, és nem akarok igazából vitába szállni senkivel, aki hasznosnak tartja.

De itt már nem tudtam visszafogni magam. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Marcusz:

Nehezek. Ha BKV-zni kell vagy lépcsőzni, inkább egy könnyebb kocsit válassz.

Nyári babások között pont most merült fel, hogy még a 9-10 kg-s kocsik is milyen baromi nehezek, és már többen mondták, hogy kéne egy második kocsi ami könnyebb és amivel lehet utazni, de egy csomóan inkább kendőznek/kenguruznak.

Viszont ha kertvárosban laksz, ahol csak ki kell tolni az utcára, oda nagyon jó.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Aki szeretne bekerülni a telefonszámos táblázatba, légyszi a következő infót irja meg:

1. babanetes nicked (hogy felismerjelek)
2. igazi neved (nem baj, ha csak a keresztneved, ha nem akarod elárulni magad :D)
3. telefonszám
4. az email cimre rájövök Kép

rokica kukac yahoo pont com

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Visszaolvastam, Penna egyetértek Veled a homeopátiát illetően. Ha jól eltalálod a szert, nem kell többfélével kisérletezni, 3-4 nap alatt rendbejössz, vagy előbb. Ezért kell egy jó könyv, amiben maximálisan le vannak irva a tünetek és nem kiválasztod az első szert, ami pl. a köhögésnél le van irva, hanem összehasonlitod a tüneteidet az ott leirtakkal és a legjobban egyező bogyót használod. Persze ez elsőre bonyolult és ha nincs homeopata doki a közelben, saját magad csak enyhébb bajoknál próbálkozz. Én is szoktam immunerősitőt (Echinacea) adni a gyerkőcöknek + vannak kombinált készitmények is, ott egyértelmü a dolog, pl. influenza megelőzésre. Persze vannak olyan esetek, ahol az antibiotikum elengedhetetlen, de tényleg ne a legkisebb megfázásra, köhécselésre, mert ez egy idő után, amikor tényleg komoly a baj, nem fog hatni.

Pusz mindenkinek és szép napot
judy68

Hello lányok,

Nem rég jöttem meg a flowmetriáról. Szerencsére minden rendben van. Danibaba még mindig kisebb az átlagnál, de már inkább csak egy héttel és nem kettővel. Szépen fejlődik, de pici. Főleg a haskörfogat mérete kisebb, de az áramlás rendben van. Azt mondta a szonológus, hogy a lepény kisebb, mint az átlag, de ez alkati kérdés. Simán kihúzhatom a 40. hétig és nem lesz nagy baba. Két hét múlva kell mennem még egyszer. Úgyhogy megnyugodtam egy kicsit Kép Kép Kép

Rokica, nekem is feltünt, hogy Hari eltünt (de szép költői). Én is küldöm az elérhetőségemet mélben.

Benianyu
31+4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Halihó!

Megann!

Amiben látttad Falina Jázminját az valóban pólya.

Bojti!

Helyes a kutyus!

Angelina!

Jót vigyorogtam a kis irományon.

Tegnap nem is írtam csak belestem, mert reggel 8-tól este 3/4 9-ig úton voltam, ügyintéztem, a végén már baromi fáradt voltam.
Elhoztam a kiságy bútorlapjait, már csak a férjemnek el kell készíteni. /Nehéz lesz, mert a héten vidéken van, tegnap se aludt itthon/
Holnap viszont én is elmegyek vele valószínűleg 2 napra.
KépKép\popjpeg
{250397,}KépKép

Ezek a képek kicsit sötétek lettek, mert a múltheti borus időben készültek. Ez lesz Kincső Emese járgánya.
A héten vettünk még egy báránygyapjú takarót is Neki.

Tegnap találkoztam egy kolleganőmmel aki eredetileg szülésznő, ránézett a hasamra és azt mondta 2 hét, pedig nem is találkozott a dokimmal, hogy összebeszéljenek.
Mondott még egy érdekeset amit eddig soha nem hallottam. Figyelni kell a szájszélét e felső és alsó ajkat, amikor az elkezd kifordulni, akkor már nincs sok hátra. Állítólag a hormonok ahogy elkezdenek dolgozni, annak hatására alakul így. Majd lesem kiváncsi vagyok rá, hogy bejön e.

Ma megyek CTG-re utána felmegyek Falinához is babanézőbe. Tegnap beszéltünk, azt mondta, hogy Jázmin egyre ügyesebben próbálkozik szopni. Nagyon szuperül vannak, valószínű hétvégére már haza is mennek. Õ is fizetősben van és nagyon jó minden, kultúrált az egész. Én is ilyenbe megyek inkább kifizetem azt a plusz pénzt, de akkor normális körülmények vannak. Bent van a fürdő, hűtő stb, zárható a szoba. Azért tartom lényegesnek, merta Söfi anyavédelmi központ is és ide hoznak be anyaotthonokból meg különböző helyekről is embereket és sok a lopás. Januárban nem tudtak adni olyan szobát ami ok. lett volna, mert annyira nagy volt a zsufi. Ekkor tapasztaltam, hogy mennyire vegyes volt a felhozatal. Áprilisban már normális kórterembe kerültem amikor volt a biopszia.
Mi így beszéltük meg a férjemmel, ha megtehetjük, akkor inkább ezt a fizetős lehetőséget választjuk.
Nem fársztok senkit tovább.

Kriszta
34+5 vagy 35+5 majd kiderül

Kriszta és Kincső
bkrisztina

IRC valaki?

http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi

Nicknek beirod a sajátodat, channel pedig #babanet

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hello lányok!

Hát én az éjjel majdnem elpatkoltam.
Hajnali 4 kor arra keltem hogy iszonyatos görcsben van a hasam, felkeltem elmentem pisilni, inni, aztán visszafeküdtem, aztán egy kicsit alábbhagyott mire a bal oldalamon a derekam körül nagyon elkezdett fájni.
Na felkeletem, átmentem a nappaliba hátha a kanapé kényelmesebb, de nemKép
Úgy elkezdett egy ponto szúrni, hogy levegőt nem tudtam venni, persze a szokásos pánik hányingerrel, szédüléssel,hasmenésselKép.Aztán gyorsan visszaültem, nehogy elájuljak és összetörjem magunkat miközben esekKép, aztán szép lassan felálltam, elmentem zuhanyozni,aztán szép lassan jobb lett, visszafeküdtem aludni(inkább ülve alvásnak nevezném), de persze nem tudtam elaludni, úgyhogy most tisztára ki vagyok!
Azt hittem hogy a mentőt kell hivnom annyira ki voltam akadva.

Mostmár hetente lesz egy ilyen rosszullevős napom???
Mi a fene ez???
Talán megint egy idegre csücsült a babó???
Miért csinálja ezt velem??
Tisztára kikészülök, az a legnagyobb baj, hogy egyből megadom magam és bepánikolok!

Mellesleg a férjemet nem keltettem fel, mondván hogy úgyis elmúlik, ez azért tőlem hőstettnek számit!!!
Csak jövő hét pénteken megyek hivatalosan az orvosomhoz, remélem addig nem sűrűsödnek ezek a dolgok!!

Boccs a panaszáradatért, de ......

Én mostmár kezdek ideges lenni Szmercsa miatt!
Mi lehet vele???? Ugye minden OK???

Marcusz!

Mi Bergon kocsit vettünk, még nem próbáltuk ki, de nekem vidékre a dombtetőre(huzatos, szeles), ez tűnt a legpraktikusabbnak.
Bár még nem próbáltuk ki, szerintem nagyon jó a rugózása, tágasabb mint a többi kocsi, és nagyon jól letéliesithető!
A súlya valóban nem csekély, de mivel én is meg a férjem is csak és kizárólag autóval közlekedünk,és kertes házba költözünk ősszel, nekünk nem jelent akkora gondot a tömege.
Ha bkv-val közlekedsz, emeletes házban laksz, vagy ilyesmi, akkor talán tényleg van könnyebb súlyú is.

Na én elhúztam aludni egy órácskát mert van mit behoznom!

Megann 35+3

Kép

Kép
megann

Angelani!Kép
Írtam Neked a télibe!

Szikeev.(téli)
szikeev

Megann!

Te szegény! Nem irigylem az éjszakádat! Szerintem ha ennyire megijedsz, nem lenne jobb mégiscsak bemenni a kórházba, hátha ott megnyugtatnak, hogy minden rendben van, és lehet még fájdalomcsillapitót is adnának. Max hazaküldenek, hogy még nem szülsz.

Szmercsa miatt sztem még ne aggódj. Péntek du beszéltem vele utoljára, ha szombaton ment be szülni, ÉS megszült aznap, akkor is ma mehet haza legkorábban. Ha császárral szült, akkor meg holnap legkorábban. De ha bármi apró komplikáció felmerült, akkor bent tartják biztos ami ziher alapon.

Arról nem is beszélve, hogy lehet hogy nem az lesz az első dolga hazamenetel után, hogy ránézzen az internetre. Kép

Ezért lenne jó az a telefontáblázat, akkor tudnánk nála személyesen is érdeklődni!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann,
Szörnyű éjszakád lehetett. Kép Kép Kép Remélem, nem fog visszatérni. Jó, ha tudsz most egy kicsit pihenni. Biztos rád fér.

Most olvasom (köszi, Rokica), hogy Szmercsa szombaton megszült! Nagy gratula neki!!!! Sok boldogságot és egészséget a babának és mamának!!!!
Szerintem azért a hazatérés után hamar be fog ide is kukkantani.

Írtam Harinak egy sms-t, majd jelzem, ha válaszol.

Benianyu

benianyu

Sziasztok Lányok!
Remélem, még emlékszetek ránk, bár ezer éve nem jártam erre, és most sem tudtam visszaolvasni azt a rengeteg levelet...

Nagy- nagy gratula Anikónak és FalinánakKépKépKépKép!!!

Remélem mindenkivel minden okés.
Én, így a finisben elég ideges vagyok már, a költözésünk is várat még magára, úgyhogy majd egyszerre lesz annyi gondom, mint a fene...
A kórházi pakkom sincs még összeállítva teljesen, és csak kapkodok ide- odaKép RÉMES!!!

Majd még megpróbálok benézni, ha nem jön össze, akkor szülés után jelentkezem.
Pusza mindenkinek

Kati
38+0
Vendég

ÁÁÁ a fenébe, még az alvás se megy nekemKép

Benianyu hi-hi!
Szerintem Rókica csak "feltételezve" mondta hogy Szmercsa talán szombaton ment be...
A tuti csak annyi, hogy Rókica pénteken még beszélt vele, és még nem volt bent...KépKépKép

Róki!
Az én telefonszámom 0620-466 1984. Meg Megann...
Engem már be is rakhatsz a tábliba....Képarra az esetre ha nyomtalanul eltünnék napokraKép

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!!!

Én nem irtam hogy Szmercsa megszült!!!! Csak annyit hogy én pénteken beszéltem vele (akkor még otthon volt) és azt próbáltam vázolni, hogy még akkor is HA szombaton megszült (amit nem tudunk) ma tudna legelőbb hazamenni...

Bocs, nem akartam félreérthető lenni!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann,

Tényleg átfutott a szemem a "ha" szócskán, (biztos tudat alatt) ami jelen esetben pedig elég meghatározó.
Rokica, nincs kedved felhívni Szmercsát, vagy küldeni neki egy sms-t, hogy mi újság.

Benianyu

benianyu

Rokica,
Most már látom, Megann felhívta a figyelmemet!
Nem voltál félreérthető, csak én olvastam bénán.

benianyu

Hari írt, hogy minden oké, csak nincs netük. Ahogy lesz jön újra! Kép Kép Kép

benianyu

Jól elbeszélgetek magammal Kép Kép Kép

benianyu

Benianyu,

Ha tudnám a számát... Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mindenki aki szeretné, hogy utánaérdeklődjünk a topicról, küldje el az elérhetőségét (nickjét, nevét, telcsi számát) a rokica kukac yahoo pont com cimre, és én továbbitom a listát.

Eddig hárman vagyunk rajta. :P

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann!
Köszike!

Kép
marcusz

Rokica,
Ezek szerint péntek délután itt beszéltél vele utoljára, ugye?

benianyu

Megyek haza, otthon majd bekapcs. Pusz. Benianyu

benianyu

Benianyu:

IRCen.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok Kép

Megszületett a fiam szombaton, tényleg pénteken mentünk be Kép és ma hazajöhettünk KépKépKép
És nagyon jó, és nagyon boldog vagyok, és majd jövök mesélni Kép természetes úton született, gyönyörű, egészséges!!!!!!!!!!! Kép

puszi
szmercsa

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem a Ctg-sekhez: Milyen értékek között szokott mozogni nálatok a méhösszehúzódás? Milyen sűrűn jártok? Szoktatok fizetni a dokinak?

Mást nem is nagyon tudok írni. Remélem, mindenki jól van!

üdv
Kata

KépKép
baby20

Szmercsa!

G R A T U L Á L O K!!! Kép Kép Kép

Annyira irigyellek! Azért majd leírhatnád, mi volt+ képet is tehetnél fel!
Puszi
Kata

KépKép
baby20

Kép

KépKép
baby20

Szmercsa
nagy nagy gratula nektek!KépKép
Kérek adatokat a piciről a táblába!
üdv
p 33+1
penna

Szmercsa!
Én is gratulálok nektek! Várjuk a szülésleírást és képeket Kép
Ildi

Kép
vrucsincá

Szmercsa! Gratulálok!!!!!!!Milyen volt, írjál minél hamarabb, és tegyél fel képeket!!!!! De jó neked, nem tudok még betelni a hírrel! Bár sejtettük, hogy ez lehet a helyzet, de azért így egész más, hogy már tuti. Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok és írjál, írjál, írjál......!!!!!!!!!

Kép
Kép
hari

SZMERCSA!

Én is sokszor gratulálok nektek! Sok boldogságot és sok tejcit! Igen, kérünk majd képet is! Kép

(Olvastad esetleg a délutánit is? Én már simán elhittem Rokica feltételezését is.)

Benianyu
31+4

benianyu

Szia Hari,
Jó, hogy újra van netetek! Kép

benianyu

Sziasztok lányok

Látom nem tétlenkedtetek!
Anikó, Szmercsa, Falina nagyon gratulálok és remélem minden rendben van és jól vagytok.

Nagyon örülök az új emberkéknek, több tapasztalatot oszthatunk meg így.

Én tegnap voltam CTG-n és a babának esze ágában sincs még kijönni, így hétvégén lemegyünk Balcsira, kicsit kikapcsolódni.

Pr. 35+4

Kép

Kép
prüntyi

Nem voltam pár napig, mert nem volt internetünk, de a telefonomon olvastalak ám titeket amikor tudtam. Rokica, Benianyu, nagyon jól esett, hogy hiányoltatok!!

Falinának és Anikónak is nagy gratula így utólag! Olyan jó, hogy "megindultak" a babák és mindenkié egészséges! Juccnak is megírtam az első 2 babát, és ő is mindkettőtöknek gratulál, és mindenkit üdvözöl. Mindjárt megírom neki Szmercsát is.

Olyan kiváncsi vagyok, Szmercsa az első, aki "rendesen" szült, milyen lehetett. Remélem nem fog elrémiszteni minketKép Bár nem hinném, most biztos ő a legboldogabb ember a földönKép

Most már úgy várom, hogy én is láthassam a babánkat. Mostanában nem hogy kevesebbet mozogna, hanem egyre többet. Jövő héten megyünk UH-ra szerdán, jó lesz megint látni legalább így monitoron és hasfalon keresztülKép

Én úgy szégyellem magam, de nagyon irigy vagyok azokra, akik már ölelhetik a kis lurkókat! Persze nem rosszindulatú irigység ez, csak már nagyon vágyom rá én is. De azért persze szeretném, ha még bent maradna és csak akkor jönne ki, ha már itt az ideje, csak lenne már itt az az időKép

Remélem Szmercsa minél előbb jössz és írsz nekünk, bár gondolom most van ennél fontosabb dolgodKép De ha jössz, akkor írjál jó sokat, mindenről!!

Hari 31+4

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?