Hello lányok!
Hát én az éjjel majdnem elpatkoltam.
Hajnali 4 kor arra keltem hogy iszonyatos görcsben van a hasam, felkeltem elmentem pisilni, inni, aztán visszafeküdtem, aztán egy kicsit alábbhagyott mire a bal oldalamon a derekam körül nagyon elkezdett fájni.
Na felkeletem, átmentem a nappaliba hátha a kanapé kényelmesebb, de nem
Úgy elkezdett egy ponto szúrni, hogy levegőt nem tudtam venni, persze a szokásos pánik hányingerrel, szédüléssel,hasmenéssel
.Aztán gyorsan visszaültem, nehogy elájuljak és összetörjem magunkat miközben esek
, aztán szép lassan felálltam, elmentem zuhanyozni,aztán szép lassan jobb lett, visszafeküdtem aludni(inkább ülve alvásnak nevezném), de persze nem tudtam elaludni, úgyhogy most tisztára ki vagyok!
Azt hittem hogy a mentőt kell hivnom annyira ki voltam akadva.
Mostmár hetente lesz egy ilyen rosszullevős napom???
Mi a fene ez???
Talán megint egy idegre csücsült a babó???
Miért csinálja ezt velem??
Tisztára kikészülök, az a legnagyobb baj, hogy egyből megadom magam és bepánikolok!
Mellesleg a férjemet nem keltettem fel, mondván hogy úgyis elmúlik, ez azért tőlem hőstettnek számit!!!
Csak jövő hét pénteken megyek hivatalosan az orvosomhoz, remélem addig nem sűrűsödnek ezek a dolgok!!
Boccs a panaszáradatért, de ......
Én mostmár kezdek ideges lenni Szmercsa miatt!
Mi lehet vele???? Ugye minden OK???
Marcusz!
Mi Bergon kocsit vettünk, még nem próbáltuk ki, de nekem vidékre a dombtetőre(huzatos, szeles), ez tűnt a legpraktikusabbnak.
Bár még nem próbáltuk ki, szerintem nagyon jó a rugózása, tágasabb mint a többi kocsi, és nagyon jól letéliesithető!
A súlya valóban nem csekély, de mivel én is meg a férjem is csak és kizárólag autóval közlekedünk,és kertes házba költözünk ősszel, nekünk nem jelent akkora gondot a tömege.
Ha bkv-val közlekedsz, emeletes házban laksz, vagy ilyesmi, akkor talán tényleg van könnyebb súlyú is.
Na én elhúztam aludni egy órácskát mert van mit behoznom!
Megann 35+3