Új privát üzeneted érkezett!

Szia Liolga!

Hát ezt a Marci-babát tényleg "meg tudnám zabálni" és milyen HUSI!!!

A kisfiam 2,5 éves, mi pont most probálkozunk a kistesó projekttel, remélem mihamarabb összejön, de attól egyre jobban félek hogy fogok birni a Danival ha lesz egy hugicája (mert hogy azt szeretnénk) persze azért egy kis husi Marcit is elfogadnék.

Orszivó nálunk ugyanez!!! Semmi, de semmi nem borzalmasabb annál mint az üvöltö, könyörgő Danit lefogni, hogy kiporszivozhassuk a noziját. Már mindent kiprobáltunk hogy ne kelljen ez a drasztikus megoldás, de semmi nem jött be. Sajna lehet hogy ez is közrejátszott a betegség-halmaz kialakulásához...Nem mindig volt szívünk a férjemmel ezt csinálni vele!

Sajna én sokáig nem tudtam hogy van már elemes is, de a tapasztalataimból kiindulva MINDEN PÉNZT MEGÉR!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, drágaságom morog az ágyában, úgyhogy csak egy pill-re jöttem. Apa elment a Mátrába motorral.

Roz, Neked is köszi a járókás tippet, bár mire HAnci mászik, sztem már nem tudok napozni, jövőre meg nem hiszem, h benne maradna, amikor már járni tud. NA mindegy, tanakodunk-tanakodunk, aztán majd meglátjuk.

NAna, mi a horoszkópotok?

Kép
seriff

SERIFF,
Bak

Ja, járókánk nekünk is volt (van). Mi már túl későn probálkoztunk vele. Dani 8 hónapos volt mikor megvettük. Beleraktuk ő pár perc probálkozás után FELÁLLT (ott elöször) és ennyi, már ki is akart jönni. Szóval azóta is a padláson van a vadiúj járóka.

Szerintem ha már mászik úgyis kicsi neki amig kisebb nálunk az autósülésben vagy játszószönyegen volt és azt nagyon élvezte.

KépKép
KépKép
nana09

Ja az autóm Nissan Micra Comfort 4 éves, szóval nem a legujabb, nem egy szépség (mármint a formája) de garanciális és állitólag jó minöségü megbizható autó. Pici és aranyos (de azért elférek benne a 180 cmmel) Csak városi futkározásra vettük, ha messzebre megyünk arra ott a másik

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Mino,ezt már tök rég akartam írni, h egy barátnőm kisfia addig volt hasfájós,amíg az Anyukája Laktoherbet ivott.De lehet véletlen is, csak Neki a gyógynövényboltban mondták, h sok babának okoz ilyen panaszokat.

Bepa, ez a táplálás dolog elég"vicces". Ha beikszeled,h csak a saját lefejt tejedet kapja, közlik Veled, h az első napokban az biztos nem lesz elég (mellesleg elég,és minél többször mellre teszed,annál hamarabb lesz "rendes" tejed,nemcsak colostrum), ha a bentlévő anyák tejét xeled be, közlik, h nincs bent elég nő ( de ha van is, ki tudja mifélék, dohányoznak-e,stb), ha a tápszert,oda van írva, h nem véd egy esetleges későbbi tehéntejallergia kialakulásától, cukros tea csak folyadékpótlásra.Egyébként mindegy mit x-elsz, mert ha rooming inben vagy,lehozzák az aznapi adagot és Te döntöd el, h odaadod-e(mellesleg Hanci kiköpte a tápszert a csecsemős nővérre), a teával ugyanez a helyzet. Éjjel meg nem tudod, h mit adnak Nekik odafent. Nekem utolsó nap este egész pohárnyi tejcsim volt lefejve, de pont mikor jöttek Hanciért, akkor ébredt fel, felvitték Vele a poharat is, és odaadták neki, aznap éjjel lehozták 1-kor, de persze akkor nem volt éhes, de vmiért sírt, amikor visszavitték,és jött a nővér a másik babáért, közölte, h nagyon sírt, de hiába próbálták a teát, nem kellett Neki.Szóval okos volt.Kép Sygnum elérte, h minden éjjel levitték Leot. Azt hiszem, h az hogy fent mit adnak,nem tőlünk függ, sajna xelhetünk bármit.

Én is csak olyan esetekre gondoltam a járókát,mint Roz, wc, főzés, mert most elvan a gyerekülésben, de időnként ki akar ugrani belőle,és ezt megelőzendő letenném a földre,igazán csak 1-2 órát lenne benne naponta. De Anyukám készíti a játszószőnyeget,addig meg pléden vagyunk. Szóval majd meglátjuk.

Bea, megírnátok Tankó magánrendelőjének a számát? Egy bajai barátnőm jönne Hozzá a 18-20hetes UH-ra, de a rendelőnél nincs szám kiírva! Köszike!

Nagyon gáz, nekünk nincs is orrszívónk, se digi hőmérőnk. Asszem lesz kapokodás,ha egyszer kelleni fog.

Liol, Marci csoda édes! Mindig így alszik? És éjjel? Beállt már vmi rend?

Tényleg, Mino és Nálatok?

Kép
seriff

Sziasztok,

hú, rettenetes mennyiségű termés összejött, amióta írtam!
Kamilla tegnap du. elment Szegedre a nagymamáékhoz, ha minden igaz pénteken megyünk érte. Eddig jó viselte, igyekeztem én is. Tegnap életünk leghosszabb tévézésén estünk túl, Emese aludt, 4 éve nem néztem enni műsort nyugodtan végig Kép Ma délelőttre azért megcsömörlöttem, ennyi volt.

Roz, nem semmi a csigakeresés, ha megkerülnek, fényképezd már le őket, mert én sem láttam még díszcsigát!! Murisak lehettek így! A rántott húsos sztori sem semmi, bár én megrögzött szoptatáspárti vagyok. A védőnő sem szólt semmit, vagy nemnagyon látogatta a anyukát?
A recepteket szívesen odaadom! Jövő héten már lesz Kamilla is, ha Nektek is jó, valamikor elugrunk hozzárok, és akkor megnézzük egymást. Gondolom én jobban tudok mozogni, mint Ti a három poronttyal, de persze szívesen látunk mi is Benneteket nálunk.
Orrszívó: elemest láttam a Batthyányi utcai orvosi műszer boltban, de ha nincs, megrendelik. Én is néztem tavaly, de kicsinek tűnt a szívóereje, ráadásul Kamilla imádja a porszívósat.

Autósülés, Lili: nagyon ellene vagyok annak, hogy bekötött ülés nélkül szállítson bárki bármilyen korú gyereket az autóban, ne a büntetés legyen a visszatartó erő, hanem a gyerek biztonsága. A hajam égnek áll, amikor láűtom a pár éves gyereket a két első ülés előtt állni menet közben. Kamilla nem hajlandó addig elindulni, amíg nincs bekötve. Pedig elég eleven egy lány! Ha véletlenül elfelejtem bekötni, még a garázsból sem szabad kiállni addig, amíg be nem csatolom!

A többit később, Emese enni kér, puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

csak egy pár sorra jövök orsszívó nálunk porszivos van üveggel keztük de én béna vagyok 2 összetörtem és jött a műanyag nálunk is szereti niki magának szívta/ja adri hát ő mást tészta őt a gyógyigyikal is meg kell erőszakolni ákinak meg 1-2 alkalommal használtuk mert pár hetes baucinak nagyon törtyögött egy kis anyatejjel kiöblitve szívtuk neki nem reklamált az elmese ugy tudom 9-10 ezer körül van nem tudom milyen de a hagyományost ne vegyetek ezt a műanyag gumipumpás csodát na az mindenre jó csak orr szivásra nem

kob
remek ötlet nagyon szívessen látunk benneteket valamikor bár mi kicsit még szét vagyunk de attól még szuper lesz persze csak ha benneteket nem zavar Kép
a védőnő csak hallgatja bamén az ilyen sztorykat mondja ő hát nem kellene de em nem mondja el hogy ezzel milyen gondjaik lehetnek később és én igy vagyok ezel hogy amíg csak lehet szopi de 6 hóig mindenképp Kép

seriff a kis hanci tényleg már mászik nem semmi kiscsaj bár nálunka lányok is ilyen ügyik voltak de áki kis lust ( tipikus pasi Kép )
nagyon vigyázzatok magatokra míg nincs apa Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Most csak gyorsan mert rengeteg melóm van.
megvolt a röntgen és ott kérdezte a nőci hogy miért nem uh? Miért kért a doki röntgent?
Mindegy nagy nehezen megcsinálták, majd holnap irány Bán doki.

Nekünk soha nem volt porszívós orrszívónk. Lehet kapni ezt a Pesztonka elektromos orrszívót, Bogi imádja és magának szívta le régen.
Már amikor megvettük ő úgy lett beállítva hogy ez a ő kis feladata felügyelet mellett.
Szerencsére mikor az orr mandulát kivették előtte nagyon jó volt és az óta sincs gondom vele.
Most Hanna örökölte és ő sem sírt eddig.

Tescoban és eü boltban is lehet kapni, 6-7000 ft.

A pénzt vissza utalták a nyaralás megoldva....

Még jövök, muszály mert van termelés bővenKépKépKép

Kép

Kép
samchee

Roz, sztem félreértettél, még nem mászik Hanci, csak reggelente ébred az ágy sarkában, odáig-az Apja szerint-teknőskúszásban jut el.Tipikusan fent a popója az égben,és ide-oda riszálja.Hát nő a lelkemKép! A fejecskéjét édesen tartja,és néz mindenfeléKép. Inkább Apa vigyázzon a hegyi utakon, de már elefonált is, h odaért, nemsokára indul vissza. El akarta vinni Hancit a hátizsákbanKép!

Sam, sajnálom, h rtg-re kellett mennetek. Nem tudom, nem ismerem ezt a dokit, de ha vmi gyanús,és nem vár 3 ill. 4hónapig, akkor az UH jobb, a szögeket pontosan le lehet mérni.Épp elég rtg sugár ér még később mindenkit. De félre ne érts, nem Te tehetsz róla, hiszen Te csak azt tetted amit a doki mondott!
Amúgy ez egy fiatal orvos?
És mit mondtak,hol volt eddig a pénz? Hová tűnt?

Kob, Te mit néztél a tvben? Én StTropaiz-t és Életképeket szoktam, ha épp Hanci úgy engediKép.

Kép
seriff

Seriff!

Nem egy fiatal doki és heti egyszer jön el Szegedről.
Nagyon aranyos meg úgy láttam érti amit csinál.
Majd holnap meglátjuk mit mondd a képre.

A pénzre igazán semmit nem mondtak annyi a lényeg a csaj szerint hogy felvételkor az automata zárolta az összeget hogy ne lehessen kétszer felvenni.
Bár én ezt nem értem de mindegy.
Hanci szeret hason lenni?
Babó utálja egy perc után üvölt hogy meg kéne fordulni....

Kép

Kép
samchee

seriff
igen én voltam a béna Kép már olvasni sem tudok Kép

ja és igen alaktoherbe tea az édekömény tartalma miatt okozhat hasfájást sajna ekkor kell inni a kecskeruta fű teát ami egy zacsi kb 80 ft Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ja és igen abban igazad van hogy mire ti oda kerültök tényleg fölösleges lesz mert jön a tél akkor meg ugyis bent csuszik mászik a

XSIGÁK MÉG MINDIG NINCSENEK MEG :o :o Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

a második rész következik! Emese kajcsi megvolt, főztem barackleveset, és Apa készen van az ablak körüli gletteléssel, csiszolással.

Tejszaporítás, Lilga: nekem legjobban a szoptatás előtti és alatti rengeteg vízivás jött be. Persze mindennap megiszok én is legalább 1 liter Laktoherbet. És rengeteg szoptatás. Egyébként miért akarsz szaporítani? Nem gyarapodik eleget Marci Egyébként gyönyörűek a gyerekeid, megnéztem a fotóalbumot is! Szóval: sokat sír, vagy nem hízik?
Sok jó ötlet van még a Szoptatós füzetben, azt ismered? Ja, és ki a védőnőtök? Mi is Hetényben lakunk, nekünk Szentirmay Zóra, és Õ hozta. Bár már Kamillánál is olvastam, és sokat segített.

Mino, semmi gond a hétvégével, vasárnap meg nem volt olyan jó idő, így itthon maradtunk! De azért a tali nem marad el, ok?

Seriff, úgy tudom a keresztféléves képzésre (eü. közgazdász, ugye valami ilyesmire jelentkezel) valamikor jan.-ban van a határidő, nem? Majd járhatunk akkor együtt Szegedre... Pár konzultációnk Nekünk is lesz. A nagyszülők már előre örülnek, hogy akkor majd náluk lesznek a gyerekek.
Egyébként tegnap mindegy volt, hogy mit nézünk, csak végre végignézhessünk egy filmet. Cobra 11, TV Paprika, Spektrum, ilyenek voltak.
Hanci súlya miatt meg ne aggódj! HA a doki elégedett a gyarapodással, akkor Te se izgasd magad rajta, mi sem vagyunk egyformák, miért pont a babók legyenek azonosak, nem?

Sam, elég gázosak, hogy ne mondjam, szomoróúak a történetek, amiket írtál, remélem a kutyáitok túlélik a szomszédot. Nem beszéltetek Velük? Vagy nem olyanok?

Nana, mennyire súlyosak Dani betegségei? Mindig lázas, vagy köhögés, orrfolyás? Amíg nem lázas, KAmillának lándzsás útifű szirupot adok, dokihoz el sem viszem. Azóta (2,5 évesen kezdtem így kezelni) nem lázasodik be, és 2-3 nap alatt elmúli, sőt ritkultak is a betegségek. Igaz, Õ 1,5 évesen kezdte a bölcsit, és ha nem járt közösségbe semmi baja nem volt. A gyógyszerbeadásnál meg nálunk nagyon bevált a fecskendős módszer. Most már Õ nyomja be a szájába, nagyon szereti az orrszi-porszit is, Õ is saját magának csinálja...

Puszi Mindenkinek:

Kobudo
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Liolga, ha hiszel a homeopátiában, akkor Urtica urens CH5 és Ricinus communis CH5, mindkettőből napi 4*5 golyó serkenti a tejtermelést. Vigyázz, csak a CH5 hígítás jó, a magasabb apasztja a tejet. Nekem bejöttek, túlzottan is.

Bepa, én azt xeltem be, hogy semmit nem kaphat, csak az én tejemet. Azt persze nem lehet tudni, hogy mit adnak neki éjjel -mint ahogy Orsi is írta. Nekem nem is kellett mondanom az 1. éjjel, hogy hozzák le, automatikusan hozták, mert ezt xeltem be.

Orsi, járókán én is gondolkodtam, de nővérem lebeszélt, az ő gyerkőcei nem maradtak meg benne. Viszont van puzzle szivacs szőnyeg és a Kikában lehet kapni hozzá "kerítést", amit addig lehet bővíteni ameddig akarod. Ezen a megoldáson még gondolkodok.

Mi kínlódunk továbbra is. Az előbb 40 perce aludt rajtam, megpróbáltam letenni, azonnal felébredt. Kajálásban is visszatért a gyakori evésre.

Este megpróbálunk elmenni vacsizni, ház. évfordulónk van. Kíváncsi leszek rá, mit fog működni a Kisasszony.

Éva

Kép
sygnum

Roz, átmentetek végül Varga drnőhöz?

Kép
sygnum

Kobudo
Sajnos kevés a tejem,tápszert kap pótlásnak,ezért szeretnék szaporítani.Szedem az Urtica Urens homeopátiás bogyót, iszom a laktoherbet, megmost vettünk egy elektromos mellszívót, (mert a kézitől már kikészült a kezem)-hogy minél többször ki legyen űrítve a mellem.Most ezekkel próbálkozom, majd kiderül beválik-e.Mellé sok folyadék.Ismerem a Zorát, Lilivel ő volt a védőnőnk.Kaptam az enyémtől olyan szoptatós füzetet, de szinte mindenhol ugyaazt lehet olvasni.Dehát mindkinél más válik be ezért is érdekel kinek mi jön be.

Seriff
Mártonka attól függően ébred vagy nem , hogy milyen estéje volt.Ha kimerül akkor reggelig bírja.Lilivel sokkal egyszerűbb volt,ilyenor már átaludta az éjszakát.Soha nem sírt, nyugodt baba volt, nem úgy mint Mártonka.Biztos igy az hogy a terhesség alatt ha sokat idegeskedszakkor a baba is olyan lesz.

Többieknek is szép napot! sziasztok

KépKép

KépKép
liolga

Köszi Syg, végre vki megtudja mondani hogy kell szedni hogy jó legyen!!KÖSZI!!!!!!Eddig csak az UU-t szedtem pedig a Ricinus is van itthon csak azt nem tudtam hogy kell.Még 1x köszi!!!!!Kép

KépKép

KépKép
liolga

SYG egy kérdésem lenne!
Nem kell néhány nap után szünetet tartani?

KépKép

KépKép
liolga

Sziasztok!

Végre ide jutottam a gép elé. Elképesztő mennyiséget írtatok, alig bírtam elolvasni.

Mi vasárnap este hazaértünk a nyaralásból. Nagyon jó volt, gyerekek élvezték, mi nem kevésbé. Úgy volt, hogy a nagyobbik fiam tegnaptól úszótáborba megy, de vasárnapról hétfőre virradó éjjel belázasodott. Olyannyira, hogy alig bírtuk levinni a lázát, volt hűtőfürdő, vizes törölköző, hányás, szóval minden finomság. Hétfő reggel az orvosnál kezdtünk, de persze nem tudtak mondani semmit, valszeg valami vírus.

Napközben sokat aludt, én is vele. Ha nagy nehezen sikerült levinni a lázát, tuti, hogy egy óra múlva megint 39 fölött volt. No mindegy, utoljára tegnap este volt magas láza (38,8), éjjel lement, azóta max. hőemelkedés. Szóval ez a tipikus egy napos vírus. Tegnap semmit, ma minimálisat evett, de nem baj, tisztuljon csak ki.

Még szerencse, hogy a kisebb nem kapta el (inkább lekopogom). Ma délutánra már rendeződött a helyzet, ugyanúgy veszekednek mint előtte, zeng tőlük a ház. Most éppen egy autón vesztek össze. Nem mintha nem lenne vagy ötven belőle.

Néhány dolog, ami hirtelen beugrik: Bán dokit ismerjük, ő műtötte Marcit köldök és hasfali sérvvel pár hónapja. Mi meg vagyunk vele elégedve, mindig hozzá megyünk ilyen sebészeti dogokkal (kukiigazítás, csipőficam ellenőrzés, sérv).

Kecsone! Szorítok Neked, hogy sikerüljön kihúzni mire visszajön a dokid, mert tudom, hogy az biztonságot ad. De ha mégsem így alakul, akkor se izgulj, mert szerintem jó kezekbe kerültél.

Holnap megyek védőnőhöz, nagy élmény lesz a nagy fiammal várakozni, pláne, ha vérvételre is mennem kell. Negatív vagyok, megcsináltattam a hasszúrást, megkaptam az anti-D-t és emiatt ellenanyag termelés kezdődött bennem. Eleinte csak havonta kellett ezért pluszban szúratnom magam, de így a végéhez közeledve már 2-3 hetente visszarendelnek csapolásra. Pedig nagyon utálom.

Liolga! Melyik az doki, akiről írod, hogy benned "hagyta" a méhlepény egy darabját?

A babák gyönyörűek, mindenkinek nagy-nagy gratula.
balim

Szia Balim!
Korányi László a doki.Szegénynek nem csinálok jó reklámot.De ez van.
Egyébként Marci köldöksérvével a körzetink, minket is a Bán dokihoz küldött,csak augusztus végére lett volna időpontja a bagolyba, de mi nem vártuk meg elmentünk szegedre egy másik dokihoz.Bán dokiról amúgy én is csak jót hallottam.

KépKép

KépKép
liolga

csak gyorsan egy pár sor megvannak a csigák Kép apa átdurta földet és ot voltak benne de felbuzdultam hamár hozta akkor elfogadom és utánna nézek mi fán terem is a csiga trartás csak azt a télnyt felejtette el közölni velem hogy ezek a csigák villanykörte méretűre nőnek és a testhosszuk kb 15 cm szerintem guztustalanok na mindegy ez van találtam a neten róluk képeket szerintem semmi extra nincs bennük és rosszul modták nelesz tüskés a házuk hasonló mint az éti csiga csak kicsit kúpos a házuk és hataélmas

syg ugy mentünk át egyenlőre a varga dokinőhöz hogy magán rendelésére járunk papirokat egyenlőre hagyjuk bár nekem nagy-nagyon szimpi apa szerint várjunk vele hogy bizonyitson aztán cuccoljunk hozzá szerencsére azóta nem volt rá komolabb szükségünk de bár milyen betegséggel hozz fogok menni a tápszert és az oltást ezzel a dokinkal iratom fel adatom be mert egyenlőre ő közel van és kicsit ezt is semelőtt kell tartanom kocsi hiányában de ez nem fontos ha betegek ugy is hozzá viszem őket apa az aki bizonytalan ő nem nagyon hisz a homeopátriás szerekben nem tudom meggyőzni pedig szerintem sokal -sokal jobbak

megyek is nem tudtam rendessen visszaolvasni mert áki itt csorgatja nyálát a markomba Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

kob
mi is mindent fecsivel veszünk be niki is magának adja be de adri én nem tudom hogy miért tiltakozik mindenn elen sőt álunk az ételt sem fogaja el adri senki kezéből soha csak ha ő veheti el az asztalról akkor inkább nem eszik

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

Mennyit írtatok, hogy bírjátok a gyerekek mellett?
Sam! 34 hetes leszek holnap és úgy tűnik a pulzusom ugrál a vérnyomim rendben (bár a védőnőm szabin van így a ygerekorvoshoz szaladtam be: legalább ismerkedünkKép

Roz. Lili! kelengye: hmmm alakul, nagy dolgok megvannak még ruci kell a babócának meg szopis cuccok.Én nem veszek előre orrszívót, sem lázmérőt (lehet kéne) de most nem érzem még szükségét. Sajna minden annyir adrága, hogy utánajárok mindennek, bár a kiságyban nem alkudoztam magammal, abból nagyon szép lett.

Nana! Dani milyen tünci pasi. Remélem a kisbaba is hamarosan összejön.

Köszi a szopis tippeket, ez a nem x-elek a legjobb. Végül is csak nem hal éhen a drága addig amíg colostrum van. Nem szeretném sem más anya tejét, sem a tápszert. Nagyon ellene vagyok, bár ez a jövő zenéje, nekem mennnyi lesz.

Lehet nem fogok sokat írkálni, mert kissé depis vagyok, és nagyon sok meló van itthon...de ezt nem részletezném, mert akkor tuti bőgök megint.
Örülök, hogy megvannak a csigákKép))
Jó pihenést
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Újabb kérdésekkel szeretnélek traktálni Benneteket, tudom, hogy abszolúte de nem tartozik azokhoz a témákhoz, amikről írtok. Előre is bocsánat a témából való kilengésért. Ti mikor és hogyan jelentettétek be a főnökötöknek, hogy babátok lesz? Nem féltetek tőle, hogy nem tudtok utána visszamenni dolgozni, esetleg nem ugyanabba a pozícióba. (Én két éve vagyok vezetőhelyettes, szeptembertől lesz harmadik éve. Kinevezésemkor dirkete megkérdezte az igazgató, hogy mikor akarok babát. Akkor azt mondtam,hogy nem most. 26 éves voltam akkor.De azóta most lett.) Nem szeretném feladni a karriert, igencsak megküzdöttem érte. Tudom, ha majd lesz babucim, ő mindennél fontosabb lesz, meg minden... Ezért is kérdezem, Ti hogy voltatok ezzel a kérdéssel?
tél_leánya

tél_leánya: 3 hónapot várd meg (vagyis amíg a babuci a hasadban 3 hónapos 12 hetes. ezt amúgy is ajánlják, mert addig bármi lehet)
Ha vezetőhelyettes vagy akkor nem hiszem hogy gondod lesz ha nem is uyganott, de máshol tuti lesz melód. Amúgy én aszt tartom:ha az alkamas körülményket keresem akkor sose lesz alkalmas minden, így csak vágj bele. majd megoldódikKép
Én 10 hertesen szóltam, sajnos azt hittem baj van így el kellet mennem munkaidőben dokihoz (szerencsére vészriadó volt) az én főnököm elég jól állt hozzá, ugyanis pont az unokáját várta:9
ennyi

KépKép
KépKép
bepa77

Éva, én is olyat akartam, de már nem láttam a kerítést a Kikában, sajnos. Egy barátnőmnek is oyan van, ha véletlenül vhol látsz kerítést, légyszi szólj, és én repülök érte!Kép BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTKépKépKép!

Tél leánya, én 9hetesen szóltam a főnöknek, Õ is teljesen jól állt hozzá, pedig anno 4éve az volt a 2.kérdése, h mikor szeretnék gyereket, de akkor még államvizsga előtt voltam. Az esküvőnkön is azt mondta, h bár maga ellen beszél, de mielőbb minél több gyerkőcöt kíván! De tényleg jó,ha csak a 12.hét körül szólsz.

most mennem kell, férjuram kitúr

Kép
seriff

Sziasztok!ű

Most csak gyorsan beírom Tankó számát, mert meccset nézekKép, Bea meg fürdik. Kép
76/48-32-32

Jó éjt!
Holnap írunk! És ezt lehet fenyegetésnek is venni KépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Hali!

Először a kórházi táplálásról.
Amikor Bogival voltam benn rengeteg kismama szült még a csillárról is ők lógtak és volt akit négy napra engedtek ki.
Akkor megmondta a csecsemős nővérke hogy nincs anyatej nem tudnak a babóknak azt adni.
Pedig rengeteget szedtek össze a kis kosárba.
Kis nyomozás után kiderült hogy eladják az anyatej nagy részét a tejleadó állomásnak ezért nincs.
Pedig ott a kismamák nem is voltak teljesen kivizsgálva...
Sztem totál mindegy mit xelsz úgyis azt adnak amit akarnak és ami van.
Sajnos!

Téli csajsziKép
A kiskönyv ha a kezedben van akkor megnyugodhatsz.
Én is azt tettem hogy hat hetesen tudtam meg a nagy hírt és utána én mentem és csináltattam a kiskönyvet rögtön mert én sajna veszélyes dolgokkal is foglalkoztam és így ebben a tudatban egy pillanatot sem akartam a cég területén dolizni.
De nekem a főnök akkor sem mondott semmi rosszat és akár mikor talizunk normális.
De tudom hogy én abba a beosztásba amiben voltam már soha nem mehetek vissza.

Jó éjt!

Kép

Kép
samchee

Tél Leánya,
Én ugyanigy éreztem mint te. Én is nagyon féltem tőle mikor mondjam meg...én is évekig küzdöttem még végre elértem a vezetői beosztást, de már nem birtam tovább! Babát akartam! Sajna én pár hetesen korházba kerültem vészes hányással, ott telefonált a fönököm és ki volt akadva hogy eddig mért nem szóltam.(6 hetes voltam)
Sajnos kicsit meg is romlott a viszonyom a főnökeimmel. Õk valahogy úgy érezték hogy "cserbenhagyom" őket.

Nekem is nagyon fontos volt a karrierem. Küzdöttem, tanultam érte! Mindig úgy gondoltam én nem vagyok és nem is leszek otthon ülő gyereket nevelő házi tündér. Ezt nem nekem találták ki. (na nem is lettem az)

A terhesség alatt végig ugy gondoltam pár hónap max. 1 év és vissza megyek dolgozni. A szülés utáni első hónapokban nagyon hiányzott a munka. Imádtam a kisbabámat, de már mentem volna vissza dolgozni. Persze tudtam hogy mekorra szüksége van rám és hogy most ő az első.

Aztán teltek-multak a hónapok és "beleszerelmesedtem" az én kis Danimba. Rájöttem imádok minden percet amit vele lehetek és hogy még soha nem nevettem ennyit egy nap alatt mint vele.

Szóval a munkám le van tojva(bocsi). Már rég semmit nem jelent és most tiszta szívemből szeretnék még egy gyereket!

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

szokás szerint nálunk már megint mindeki talpon nekem meg majd le ragad a szemem már mindeki elrendezve pelusok kicserélve most játszik a banda

tél leánya
hát ezzel a megmondással én is várnék finoma azért puhatolozhatsz hogy szolnának hozzá
bár minden főnők másként reagál az enyém azóta bunkózik mert sok velem a papir munka állíítolag e nem tudom mirt van rosszul nem is ő csinálja na mindegy a barátnőm is ugyanakkor ltt terhes mint én az ő fönöke meg annyira örült neki nmengette hogy nehezet cipeljen töbször rászolt napközben hogy mostmár üljön le és pihenjen Kép ja és ráadásul pasi volt Kép

nana
már irni akartam tegnap is csajok hát nem csak kinézetre belsőre is ég és föld a kettő
de mikor megyünk az utcán sokszor megkérdezik hogy testérek ?? és tudod mi a fura tesónéknak 2 hónappal később születt a kislányuk mint adri és annyira hasolítanak egymásra mintha ikrek lennének szó szerint bár természetük szintén és ég és föld Kép
niki kis okostoját adri kis bujós bár mind a ketten nagy huncutok az tuti é smivel niki a nagy kicsi minden hülyeségben megy utánna tegnap a celuxal játszottak ugy gondoltam azzal em tudnak semmi extrát csináálni mi addig mosogattunk ákival mire bejöttünk a nagy tekercs celluxot szétszedték és mindenhozóva ragasztottak az ablakra az ajtókra ágyra butorra mondtam hogy sezdjék össze és hordják a kezembe hát nem a kezembe hordáták hanem rám ragasztották és még rám is simogatták egyet sikerült a hajamba is bele tenniük na mire kiszedtem azt mondtam inkább levágom a hajam Kép

most megyek is mert áki hinyol oda dobom magam nekik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok! lehet én keltem a legkorábbanKép csak nem írtam...nem keltegetek senkit. 5.30kor kipattant a szemem, nem mintha aludtam volna.
Csajok: normális, hogy ilyne terhesen (34 hét) fáj a medencém (gondolom a buksija nyomja), és a lábaim alvásnál nem bírnak ki 5-10 percet egy pózban. Sőt tegnap ájjel a derekam is majd leszakadt, menseses fájásaim is voltak. ezek már jóslófájások? Kicsit megijedtem, de aztán abbamaradt és ma éjjel nem volt ilyenKép

Roz! Csigák?Kép
áki megreggelizett?

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

bepa Kép

pihenjsokat légyszi Kép ilyenkor 34 hét körül azért mr minden eléri az embert az alvást felváltja nem alvása sok-sok pis .... ne aggódj minden rendben lesz csak kicsit tényleg probálj pihenni
áki egyébként 1/2 6 kor már evett egyszer csak nem tudott vissza aludni most éppen adri tömi a kezébe a játékokat gyurja mint egy tésztát meg puszilgatja és ő kérte hogy az ő takarojára tegyem ákit ami nagy szó mert ha valaki ránéz a takarójára sirva rohan és már bujik is bele hogy ez az övé Kép
csigák megvannak letakartuk a tetejét egyenkőre gy karton lappal de apa csinál rá hálóból meg fából egy keretet

seriff
apa hazaért rendessen ??
hancinak nem volt kényelmetlen a hátizsák Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Bepa!

Készül a szervezeted a Nagy Eseményre! Ha itt az idő ugyis rájössz. Ilyen majd leszakad a derekam már hetekkel a szülés elött is normális, bár ez az érzés a vajudás alatt is meglesz (bocs ha "túl" öszínte vagyok).

A babóca is készülödik, egyre szükösebb a hely neki, igy sajna nyomja a medencédet...amig mozog rendesen minden ok!

Mi most megyünk BUSSZAL(!) Mamiékhoz. Dani már nagyon várja!

Üdv Mindenkinek!

KépKép
KépKép
nana09

nana
hol lakik a mama niki is imád buszozni meg vonatozni is az anyósomék Ágasn laknak mindig a kisvonattal megyünk ki mert imádják a csajok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ROZ,
Tiszakécskén.

Jártatok már ott? Mindenki! Nyáron nagyon jó hely és én imádom a Tiszát.
Gondolom Roz te nem annyira (mármint a viziszony miatt gondolom)

KépKép
KépKép
nana09

nana
nem voltam én mindig ilyen parázos gyerekkoromban minden 7végén ott voltunk
csak egyszer ott majdnem belefulladtam a vízbe azóta félek rengeteget csúzdáztam és még uszni is tudtam mára minden bátorságom és tudományom elszállt Kép

többiek?? merre vagytok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Azt a mindenét!!!!!!!!!!!4 Kép Kép Kép Kép

Tegnap voltam errefelé is, de annyira gyenge volt a netem, hogy nem tudtam feltenni amit írtam. Olvasásig futotta. Na de az még reggel volt!! Azóta mit csináltatok??? Hihetetlen! Ennyit írni... Kép Kép Kép Kép
(Ennyit olvasniKép

A tejcsis témával kapcsolatban:
az édesköményre én is gyanakodtam a Laktoherb-ben, mivel az szélhajtó növény, hogy esetleg okozhat görcsöket. Aztán 2 dolog szólt az ellen hogy ne igyam:
1. ha bent ragad a puki, az is baj
2. amikor bwnt voltam a kórházban, és Bálint a koraszülött "hotelben" bérelt lakosztályt, egy napig nem ittam, mert elfogyott, és az én drága Papuszom későn ért munkából, és nem tudott behozni. Másnaptól negyedére csökkent a tejcim amit le tudtam fejni. Azt hittem el fog apadni a nehezen beindított tejecském! Már alig vártam, hogy végre először mellre tehessem a Kisfiamat, és rettegtem, hogy mielőtt egyszer is szophatna, nem lesz tejcsim..
Hát leírom, eleve hogy lett tejem:
-a császsáros szobában mindig bent maradtam, amikor hozták a kisbabábak, hogy halljam a sírást, és tudatom ösztönné alakítsa, hogy 3 óránként ez kell hogy történjen: szoptatás. Elkezdtem inni a laktoherbet, és miknden szoptatásnál, amikor a lányoknak hozták a piciket én mindenkihez odaültem egy-két percre, és néztem öket, meg fotóztam mindenkit a saját telcsijével, fényképezőjével. Sokat ittam, nyomtam a teát, és a meleg zuhany alatt masszíriztam a melleimet. Csaszi után
2. éjszaka berobbantak a cicijeim, masszírozás után megjelentek az első cseppek! Hajnalban a zuhanyzóban megkérdezték, hogy szilikonos-e a mellemKép Kép Kép Aztán elkezdett felmenni a lázam.. Én mint az őrült elkezdtem cseppenként fejni a tejcsit. Aztán már annyira fájtak a kéz-ízületeim, hogy már a poharamat is alig bírtam fogni.. Kértem a férjemet, hogy hozza be a mellszívót, hátha az hasonlóan stimulál, mint a gyerek száj, hátha megszippantja, és kinyílnak végre a tejcsatornák. Nem igazán jött be. Féltettek, hogy nehogy ödémás legyen tőle a mellbimbóm.(Féltettek: csecsemős nővérek, osztályos szülésznők, mert látták mit kínlódok)
Aztán mondta a védőnőm, és más is, ha másképp nem megy, akkor jöjjön a Párom, vonuljunk egyik szoptatás alatt be a fürdőbe, és ciki-nem ciki, szívja meg Õ erősen a mellemet, mert mindenki véleménye az volt, hogy ezem csak a Babám tud majd igazán segíteni! Kép
Már lelkiekben készült Papusz, és ekkor megállított a folyosón az egyik szülésznő, mondta mindjárt hozzák a babákat, hozzam a fejőcsészémet, segít!
Nem tudtam hogyan, de gondoltam, ennél jobban már nem fájhat, és nekem tejet kell fakasztanom a Kisbabámnak. Mert ha egyszer majd megszoptathatom, vagy akár üvegből is, de ihatja a tejem, akkor kell, és kész!!
KAtika, a szülésznő kifejte az egyik mellem. 4 órával később a másikat... A kezei már remegtek a megeröltetéstől.. Azt mondta a szerény 40 perces műveletek közben, hogy kiabáljak, jajgassak, sírjak nyugodtan! Én összeszorított fogakkal csak arra gondoltam, LESZ TEJEM!!!!!
Lassam a cseppekből egy-egy spriccelö tejfröccs is felszabadult, amikor egy egy csomó szétrobbant a keze alatt. Aztán otthon Papuszt kértem, hogy fejje a jobb mellem, mert már nem bírta a kezem, csak a ballig. Egyszer elsírta magát..Látta milyen iszonyúan fáj. (Izmos, mirigyes kicsi melleim vannak, és tele volt véraláfutásokkal.)Aztán már néha a mellszívóval is dolgoztam. Aztán szólt a neonatológus barátunk, hogy a fiam emészti a tejet.. Aztán 2 nap alatt Bálint légzése spontán lett, és kivetette a tubust. Aztán egyik óráról a másikra kikerültünk az intenzívről koraszülöttös kórterembe. Aztán visszaköltöztem a kórházba, és 2 óránként menetem ellátni a Fiamat. Aztán a 2. hét vége felé végre mellre vehettem!!!
5 perc után elfáradt, de sírtam örömömben!!! Kép Kép Kép

Néha azt gondolom, (amikor nagy meleg van, vagy nagyon nyűgös Bálint Vitéz és szinte óránként cicit kért), hogy nem elég a tejem, de aztán amikor már többet hagyja pihenni a cicit, akkor már csöpög is, ha meghallja a hívószót! Amikor pedig éjszaka 4-5 órát is alszik, akkor majd kidurran! Megfigyeltem, ha napközben tudok 1 órát is aludni, akkor egyből bőven van tejem.
De egy szoptatással foglalkozó alapítványtól kaptam anyagot, és abban megnyugtattak, ha naponta 2X van széklet, folyamatosan van vizelete, és hetente minimum 150gr-ot gyarapodik a gyermek, akkor minden rendben! (még a széklet színét is leírták..Kép Kép Kép Kép
Bálinttal ma 5. hete vagyunk itthon. (Vagyis ma vagyunk 7 hetesek) 2610gr-val érkeztünk, és mára már 3880gr-ra gyarpodtunk. Leosztva bőven több, mint a heti 150gr! Kép Kép Kép Kép
Liol
Ha gondolod, megkérdezem a csjszit, hogy megadhatom-e a számát Neked, hátha ő is tud valamit segíteni. (pedig amit leírtál, mindenhol azokat tanácsolják. Tényleg nagyon sokat teszel a tejcsiért) Ja és a pihenést ne feledd!!!
A fotó albumunkat itt találod:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6371
(Mino csodája)
Asszem ennyi most elég volt Nektek is!

MAjd később ha tudok, jövök..
Ti szegények.. mennyit írtam megint..
Kép Kép Kép Kép Kép KépKép

KépKép
mino

Sziasztok!

Én ehhez a munkahelyi témához nem tudok szólni, mert államvizsga alatt is ott volt Zsófi már a pocakomban. Kép

Tegnap befejeztem életem első keresztszemes képét Zsófi drágának a szobába. Lefényképezem és felteszem, hogy ti is megcsodálhassátok. Kép
Tegnap még egy másikat is elkezdtem neki. Egy macisat. Kép

Bepa, nekem is nagyon nyomja a szeméremcsontomat a babó. Néha alig bírok elindulni.

Képzeljétek apa elnevezte Zsófit "csuklósbusznak", mert annyit csuklik. Egyik este megszámoltam, hogy hányat csuklik, és 200fölé jött ki. Nem viccelek. KépNapi 2-3csuklás megvan.... Kép

Nana, jó utat Nektek! Kép

Még jövök ma, mert a tegnapit visszaolvasni sem bírtam. Kép
birolili

sziazstok beszéltem minovan icq
és kiötlöttük ha az ö apucijuk vasárnap itthon lesz össze kellene futni a főtéren véleményeket várunk időpontot még várom hogy mit fog irni Képaddig is irjon mindenki hogy mi vélemyénye és hogy rá érne e ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Itt van a művem:

Kép
birolili

Mi még nem tudjuk, hogy Kecskeméten leszünk-e. De benne lennék, ha igen.
birolili

Nagyonagyonagyon tetszik!!!!!

De kis ügyi vagy Lil!!!!

KépKép
mino

lili
nagyon szép nagyon ügyes vagy ez hány nap altt csináltad meg ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sam
E-mail ment

Nana
e-mail még nem ment, de hamarosasn megírom..

Orsi, Neked meg nem megint nem válaszoltam a kérdésedre.. Én nem tudom, miért hullik ki állandóan a fejemből egy csomó minden..

Ha netem normálisan működne, akkor rögtön olvasás után tudnék válaszolgatni, deez igen ritkán jön össze...
A sétát kérdezted egyszer: amikor jó idő van, néhányszor már voltunk a városban este sétálni. Bálint is nagyon jól érezte magát, mert 99 %-ban persze aludt. Papusz büszkén vonult a Petőfi S. utcán végig, és majd elolvadnak a csajok, amikor a tenyerére fordítva viszi a város kellős közepén.. Kép Kép Kép Kép

Roz Drága már leírta a vasárnap délutáni ötletünket.. Bár kétlem hogy mindenkinek egyszerre működne a babája... De páran csak össze futunk! Nekünk általában a késő délután-kora esti órák jöttek eddig össze. De Bálintom is napról-napra alakul. Ja, és persze jó, ha Papusz is hazaér késő délután (Pl: 18:00-körül..)

Ma még próbálok jönni, de nem írok már annyit, mint a szoptatós nekrológom esetében! Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok,

csak gyorsan,mert festés van, takarítanom kell.

A tali ötlet nagyon tetszik, a vasárnap OK, megyünk mindanniyan!

Lili,
nagyon szép a keresztszemes, csak így tovább!

Mino,
csoda, amit megtesztek ezért a kis pöttöm Bálintért! Megkönnyeztem az erőfeszítéseteket a tejcsiért, és látod, ezért gyarapodik olyan jól Bálint.

Liolga,
sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, ha ezt már mind próbáltad Kép Nem akartam nagyon okoskodónak tűnni, így azért zorítok, hátha változik valami. Akkor Ti most nem Hetényben laktok?

Pussz:
Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Liolga, 3-4 napig napi 5 adag, aztán napi 2 adag 1 hétig, így mondta a drnő. gondolom aztán újra lehet kezdeni, ha nem lett több a tej. Bajt biztos nem csinál. Ha a ricinus sem jön be -nekem az volt a jobb- akkor meg lehet próbálni a Lacferinumot is (CH5-7).

Bepa, sztem ez főnökfüggő. Én rögtön megmondtam, kb 7-8 hetesen, mert TP-re mentem.

Mino, én előre megmondtam a páromnak, ha begyullada a cicim, és Picur nem bír vele, akkor ő jön. Láttam nővérem mennyit szenvedett a mellgyuszival, meg a férjem is látta, így semmi ellenvetése nem volt. Sztem jobban jártál volna vele, mint a fejéssel. De a lényeg, hogy végül minden ok lett.

Amikor én azt gondolom, hogy nem elég a tejcsi, akkor is mindig mondom neki, hogy próbálja ki, hogy jön-e. Most már megtanultam, hogy az, hogy tök puha a mellem nem azt jelenti, hogy üres is, így egyre ritkábbak ezek a próbák.

Orsi, olyan kerítést még nem láttam, viszont a Baumaxban láttam uolyat, csak az nem színes, hanem fekete. Hogy mire szánták eredetileg, azt nem tudom. Azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne gyerekbaráttá tenni. Matricákkal vagy vmi elyesmivel.
Puzzle szőnyeg meg most 1000 Ft az ottónál. Igaz nincsenek rajta betők és számok, de színes.
Köszi a gratulációt.

Leo 6 órát aludt éjjel, én 5,5-et. Eddig ez a csúcs. Aztán még aludtunk 9-ig még 2 ébredéssel. Mióta megszületett talán először nem vagyok álmos.
Aztán persze 1,5 óra ébrenlét után 15 percig nem tudott elaludni, pedig már akart. 15 perc után beadtam a derekam és kapott cicit, amin 2 perc alatt elaludt. És le is tudtam tenni.

Roz, az én férjem sem nagyon hisz a homeoban, de az orvosválasztást rám bízta.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!
Megint vagyok , de hogy meddig még nem tudom , kicsit el voltam veszve , de azért olvasgattam . Ma voltam ctg-n. Hát az eleje egy kicsit szenvedősre sikerült mert meghülyült a gép , utánna elkezdett csuklani Kata és mindig elment a szivhang , már kezdtem megilyedni hogy ez miatt bekell feküdnöm ha nem lesz jo az eredmény de kiharcoltam hogy csináljuk meg ujból .M ásodjára azért összejött . Kezdődött Szabó Gábor keresése , érdekes volt mert még az életben nem láttam ugyhogy azt se tudtam hogy kit keressek, na végre megtaláltuk / egy kismamával aki ugyanebben a cipőben járt / . Nagyon szimpi doki rendes volt . Hétfőn kell mennem megint ctg-re ha kibirjuk még addig . Hát nem tudom . Derék fájásom egy kicsit csillapodott de ha folyamatosan fennt vagyok és nem pihenek akkor ujfent előjön , pedig két csajszi mellett elég nehézkes a pihizés . Most egyfolytában mocorog és folyamatosan a holyagomat rugdossa a kis csibész.
Szeretnék mindenkihez szolni egy pár szót de nehéz még sokszor beazonositani a babákat az anyukákkal de egyszer bizti sikerűlni fog igy probálok egy kicsit vegyitve .

Lili
Nagyon ügyes vagy nagyon jo lett ez a kép , én most üvegfesték matricákat gyártok egyfolytában ha van egy kis nyugis időm .

Roz
Csigákról nincs képed véletlen , még nem láttam ilyet hogy diszcsiga . Ja amugy nálunk is teljesen különböznek a lányok kinézetre is meg természetre is . Domika pörgös , nagyszáju csaj , mindent kimond amire gondol . Encsi nyugodt csöndes visszahuzódó . / pedig a terhesség nem volt idegmentes /.

Minó
Mi még nem beszéltünk de a kitartásodért és akaratodért nagyon becsüllek , hát nem semmi amit a szoptatásért véghez vittél viszel . Nagyon tudom becsülni azt aki ennyi mindenre képes azért hogy szopiztatni tudjon. Én is szopis párti vagyok Domika 6 honapig szopizott de sajnos akkor nyaralás alkalmábol egyik pillanatról a másikra nem fogadta el hiába csináltunk bármit , pedig volt tejem de igy fokozatosan elapadt sajnáltam, nagyon mert szerettem volna még nagyon szoptatni . Enikővel teljesen más volt a helyzet Õ teljesen cici függő volt 25 hoig szopizott akkor megbeszéltük vele hogy most vége mert kell a babának is . de szinte fél év eltelt mikorra teljesen belenyugodott , de nem csodálkoznák rajta ha kérni fogja ha a picur szopizik, de majd megoldjuk .

Bepa
Nekem is ez idő tájt fájt nagyon a medencém volt hogy alig tudtam felállni ha ültem vagy feküdtem , nálam ez két három hétig tartott kitartás . Utánna majd jön más .

Balim
Nyaralás hogy sikerült ? Minden rendben volt? Õnellátosok voltatok vagy volt valami ellátás , melyik részre is mentetek? Pocaklakod birta?

Mennem kell mert csajokat ágyba kéne irányitanom, késöbb még lehet hogy benézek.
Üdv mindenkinek : Kati+ Kata 38 hét

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok, most csak egy pillanatra tudok jönni.KépSok a dolog!
Syg
Lehet hogy nehéz a felfogásom, de egy adag alatt mit értesz?
Most úgy szedem ahogy mondtad,hogy napi 4x5 mindkettőből.

KépKép

KépKép
liolga

Rozi, egy délután alatt csináltam meg, nem olyan nagy a kislány.

És köszönjük a dícséreteket, örülök, hogy tetszik nektek is. Kép
birolili

kecsóne

hiszed nem ugyan ebben a cipőben járok mite is a nagyobbuk kislányoddal rettenetessen meg küzdöttünk a tejcsiért a korházban "szépen" szopizott fejni igaz nem nagyon tudtam
mikor hazajöttünk ittam laktót keckekerutát meg szedtem az urticát de mivel áki nagyon sárga volt 3 hétig rengeteget aludt és jevesett szopizott mikor aztán ekezdett szopizni már a nagy adagot a súllyának meg felelőt követelet persze hogy kevés volt aztán elkezdtem 2 mellből etetni ugy már jobban elég volt de kelett a pótlás de mivel féltem hogy a cumi bekavar kiskanálal adtam neki közben folyamatos gondjaiink voltak a jobb cici nem kelett neki aztán mikor már potyogtak a könyeim a fájdalomtól és begyulladt cicitől akkorára mindig elfogadta de most megint ez van péntek óta nem kell neki jobb cici tarthaton forditva probálom becsapni de pár korty után rájön hogy ez nem az igazi a balcici meg kevés potolunk kiskanálal még mindig de szombat óta a bal cici sem kell pedig az idáig szinte minden mennyiségben jöhetett volna mostmár ott tatrunk 180-210 "pótlást" kér tehát teljes adagot de cicire mindig meg probálom tenni a legnagyobb baj az hogy a táp megfogja hasát és már lila az erőlködéstől kúpozni nem akarom gyümit még nem kap ,nem kapott félek mert a testvéreinek is vannak ételallergiái és 6 hós kor alatt nekünk egyáltalán nem javasolt gyümi se semmi most beszéltem egy gasztrós dokival ő azt javasolta hogy széklet miatt max 10 ml gyümilé menjen de félek tőle a kúptól is szóval ez egy ördögi kör miért szokott le a ciciről nem értem ha vigasz kell akkor viszont azonnal cicit akar vagy ha napközben álmi de az evést még sem tudja belőlle fedezni

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?