sziasztok
And,
köldökzsinór-vér téma:a párom akarta, hogy levetessük, de szerintem nagyon drága csak az, hogy tárolják neked és ezzel tudtommal semmire sem mész, ha valami gond van, csak ha sok-sok pénzed van, mert azt külön meg kell fizetni, hogy az őssejtekből neked bármit is klónozzanak,ha ne adj' isten egyszer szükség lenne rá.Én sok-sok pénz hÍjján nem tudtam az ügy mellett dönteni.
cigi:
erről már párszor ment a duma itt,
nekem is az a véleményem, hogy jobb lenne ezt szigorúbban venni és baromira megbüntetni azt aki nem kijelölt helyen gyújt rá és eldobálja a csikket.talán kevesebb probléma lenne akkor a nemdohányzóknak.
én dohányoztam 4évig, egyetem alatt,a baba miatt szoktam le, iszonyú nehéz volt de boldog vagyok, hogy megszabadultam ettől, gusztustalan szokás, állati büdös!!!nyÍlt légtérben is nagyon nehezen viselem, ha megérzem a szagát.ebédeltünk egy kerthelységben egy étteremben vasárnap és egy aranyosnak tűnő idős igényesnek kinéző házaspár ült le a közeli asztalhoz, erre a nő rágyújtott.
nagyon sz@rul állt neki.elgondolkoztam, hogy én tuti nem akarok olyan idős asszony lenni, akinek bagó lóg a szájából!na jó, nem fikázkodok itt!
egy biztos, mikor cigiztem régen, soha nem gyújtottam úgy rá, hogy kismamát,kisbabát, vagy egyéb nemdohányzót zavart volna.de akik rágyújtanak Így, azok nem a bosszantásunkra teszik, egyszerűen csak annyira függők szegények, hogy még a gondolattól is bepánikolnak, hogy nem bagózhatnak és az idegességtől rágyújtanak...
Kuha,Mea
Nem tudok feltenni képet, mert mostanában csak a laptopról tudok Írni ide, ezen meg még kicsi hosszú i-betű sincs, nemhogy képek
de
a baba előbb-utóbb mindenkinek "leszáll", szerintem csak kicsit látszik először, aztán a 38.héttől már jobban, a párom azt mondja, ő napról-napra nagyobbnak látja a hasam, én meg nagyobbnak is érzem...
szerintem a baba beékelődését abból veszed észre, hogy irtóra nyomja minden idegszáladat, néha a combom közepéig érzem a nyilallásokat.Na meg abból, hogy kb. 5percenként szaladgálhatsz wc-re, néha úgy érzed mindjárt bepisilsz és mikor megkönnyebbülve levágódsz a wc-re, akkor meglepődsz, hogy az a 3 csepp késztetett erre a rohanásra...ja, ami a legjobb, hogy képzelj el egy rohanó teknőst
mert az izületeid olyan készek lesznek lehet, hogy még felülni is 10percbe telik, nemhogy lábraállj!
durvaaa
)
persze biztos nem mindenki jár Így, én mindenesetre.De már megszoktam. nem is emlékszem már, milyen volt átaludni az éjszakát, most már örülök, ha este10-től reggel 8-ig csak 3-4szer kell felkelnem pisilni.van, hogy úgy nyom Lilla, hogy ki kell mennem 6-7-szer, hogy aztán 3cseppet produkáljak- de már megtanultam félálomban csinálni
Na, elég a panaszkodásból! A Babyért mindent!!!
Benianyu,
sajnos nem ismerek olyan anyukát aki ott szült ahol én és fogadott szülésznőt, de azért köszi a tippet!talán talizok még eggyel.
Annamami,
aranyos vagy
Bodza,
köszi szépen!!!ez jó ötlet és meg is mondom páromnak, ha este beszélünk erről!
ez lesz a reális ár nekik.
na, eleget járattam az ujjam itt, sziasztok