Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Engem is kiakasztanak ezek a frontok. Hangulatilag és mindenhogyan... levert és álmos vagyok...

Itt voltak anyáék, megnézték a babaágyat, az új hazahozósrucit. De anyunak már nem tetszett a fejvédő, miért van itt,nem fog kilátni tőle, nem jó ez... mama pedig kontrázott....
Aztán anyu örökös témája: a pólya. Kell az, nagyon jó, abba kell tartani, a gerincének is nagyon jó, melegíti.... abba kell haza hozni... én az autósülésben akartam haza hozni, nem a kezemben. Félteném csak a kezemben haza hozni, pólyában. Annyira lénygtelen dolgok, tudom, hogy neki fontosak ezek a dolgok.... de miért erőlteti ezt a pólya dolgot? nem értem. Na mindegy.
Ti miben hoztátok haza a gyerkőcöket? Annyira változó, hogy ki miben hozza haza, nem? Ahogy kialakítja a dolgokat, úgy lesz.....
Bocsi, hogy kiakadtam, csak nem értem, hogy miért kell mindig sorolni valamit... tudom, hogy jót akar....

Na, szép estét nektek! Jó alvást! Bár ezekben a frontokban....
birolili

Sziasztok!

Csak gyorsan annyit LILI, én polyában hozztam haza, leginkább azért mert akkor épp -25 C fok volt Kép

De - mivel szeptember végéig- nagyon meleg lesz, szerintem a polya tulzás lenne. Persze meleg kell majd a kis Zsófinak de nem ennyire...

KépKép
KépKép
nana09

Lili, Ti hozzátok haza? Akkor meg hagyd Rá, csak mondja, Ti meg úgy csináljátok, ahogy ketten eldöntitek! Mi autósülésben hoztuk haza, mondjuk május volt, de épp hideg. Nekünk is javasolta a gyerekorvos a pólyát, h könyebb abban megfogni, szoptatásnál alátámaszt. Meghallgattam, de nincs pólyánk, nem is volt. Neked meg, van szoptatós párnád,igaz? A védőnő pl. azt mondta nem kell pólya, és egyébként se minden gyerek tűri el. És sztem az autósülés biztonságosabb,mint a kezedben,még ha nem is laktok messze! A fejvédő meg igenis kell az ágyba, majd meglátod, Hanci már 3.nap a sarokig kúszott. Az elején nem lát ki így se úgy se, mert csak 20-30 cm-re lát, és még nem élesen! És úgyis fölé hajolsz később is.
Mégegyszer mondom (ja és a gerekorvos is ezt tanácsolta): A Nagyszülőket meg kell hallgatni, aztán úgy csinálni, ahogy Ti jónak látjátok, nem kell vitatkozni, meg semmi. Okés? És ne aggódj, és főleg ne bosszantsd fel Magad ilyenekkel!

Na megyek, mert méltatlankodik a drágám!

Kép
seriff

Sziasztok!!

hajnal 5 kor indultunk haza Pestről(lagziból) és mostanra már összeszedtem magamKép
Olyan jó kaja volt, de a táncot nem kockáztattam, mert elég érdekesen néztenm volna ki ahogy a 60kg csinikkel lejtek a parkettenKépJó este volt és sokáig bírtam ( a bokám nem de az meg már lelohadtKép
Annyi minden történik veletek, nem is lehet számon tartani.

Nana! gratula az autóhoz:azzal foglalkozz, hogy neked könyebb lesz vele. Aki meg ilyeneket mond az tuti irigy. Kit érdekel:vegyen ő is és fizesse a benzintKép

Lili! Én tuti autósülést viszek:messze lakunk és nem hiszem, hogy a pólya akkor védelem. Persze mondják, hogy tart és melegít és a méhben sincs helye mozogni, de az autósülés biztonságosabb. Én kaptam kölcsön egy kókuszbetétes pólyát, de akkor se abban hozom haza:lehet szoptatáshoz jó lesz.

Roz! fogad? áki? jobban vagytok?

Kecsoné! Mikor és kéne jönni a pici Katának? Szerintem ha jönni akar akkor jöjjön, meglesz és itt az öröm is.

Hanci nagyon aranyos és a pici Emese is.

Jaj, pelust kéne mosni meg ágyatösszerakni meg festeni: de olyan fáradt vagyok: de majd jövő héttől mindent elkezdek: ROZ! küldj energiát, de csak úgy hogy neked nem legyen kevesebb!!!

Mino: egy kitartó harcos a Bálint, és nagyon ügyes fiú, hogy szépen fejlődik.

Ha valakit kihagytam, bocsi, de az éccakázás nem nekem való márKép
puszika

Ja, Lili! holnap 14.30. nézd meg a képet amit felraktam az albumba (bepa)én már tudni fogom ki vagy:asszem

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,

Roz, a receptek sajna nincsenek meg elektronikusan, csak füzeteken, meg fénymásolatokban. Írok pár nevet, ha érdekelnek, akkor szívesen odaadom a gyűjteményt, hogy részletesen átnézd.
Szóval: köles majonéz, kesudió tejszín, málnajoghurt (sajna csak tofusat találtam eddig)mandula-napraforgó tejfölkesudió sajtszósz.

Most ennyi! A gyerekeim ma szinte semmit nem aludta, ennek köszönhetősen mostanra beájultak. Lassan én is megyek!

Lili, mi is autóslésben hoztuk haza a lányokat, pólyánk nekünk sem volt, én egy egyszerű kispárnára fektetem Emesét, amikor szopiztatom. A szoptatós párna is jó, de ahhoz most Emse bújik oda alvás közben.

Pussz, jó éjszakát:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok4

Halad a meló. Már hétfőtől jöhetnek a festők és ha minden jól megy akkor hétvégére már át is költöztetjük Lillát. Ma is voltak kőnűvesek, mert a ház elejét még nem fejezték be, de már szerencsére bent nem kell porolniuk, így már elviselhetőek. Délután elmentün Alsónémedibe fagyizni. Voltatok már ott? Nagyon klassz fagyi van. Csavaos, de van választék, és mindegyikből lehet kérni egyszerre, mert súlyra mérik. Lillácska most próbál szunyókálni, Bea meg a kisollóval a kezében várja, mert le akarja vágni a körmét.Kép
Nem tudok minden témához hozzászólni, mert egy kicsit sok a lemaradásunk.Kép Mi pólyában (és mózeskosárban) hoztuk haza Lillát, és ha jól emlékszem az idő is jó volt akkor éppen, utána már jöttek a hidegek. Nekünk nagyon tetszett, mert tényleg nagyon jól lehetett tartani benne a gyereket, sőt mi az elején a babakocsiba is így raktuk bele. Ha hideg, szeles időben jön haza a baba hasznos lehet.Lili ha gondolod kölcsönadjuk (még Én is ebben jöttem haza 25 éve), mert azért kár venni, és majd meglátjátok milyenek lesznek a viszonyok.

Kati asszem 24-re van kiírva. Mostanában nagyon el van bújva. Tegnap átmentem a férjét megkérdezni, hogy van-e már baba, mert rég láttuk, és a szomszédokkal azon tanácskoztunk, hogy már megvan-e a kicsi.

Lilla elaludt közben, köröm levágva. Kép

egy közös grillezést már Mi is összedobhatnánk !!!!Kép Vagy fagyizást, sütizést a Jakoban, mert ott van Minosüti is ! Kép

Itt van Lilla, és a képen látszik a kezére való sín is, bár még ki tudja magát húzni belőle. Kép

Kép

Jó Éjszakát !!!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea, tünibündi a kis Lilla. Bea meg angyalka ha Õ akart körmöt vágni. A kezecskéje alakul már a picurnak? Egyszer mindennek vége lesz és akkor Lilla is saját kuckójába mehetKép

Hideg vanKép ez az idő valami gyötrelem, és még asszondják nincs klímaváltozás meg globális felmelegedés...hiszi a piszi.
Asszem ma nem kell bikini után kutatni.
De a babáknak biztos jobb, sőt sétálni is lehet, scak több ruci kell.

Puszi

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok Kép
bapa be csini kismami vay Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

HAHÓ!

Hol van ma Mindenki?

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok

mi itt vagyunk bár baromi álmossan niki tegnap este nagyon későn jött meg anyóstól hajnali 1 ig üvöltött mert kézeljétek el valami összecsipkedte de vagy 40 csipés van hasán láván hátán mindenán fenisztis rázó és egy kis hideg borogatás sem használt adtam neki egy kálciumot na az egy kicsit segített ki kell deriteni mittől lett ilyen a kicsiket sorra sirta fe tibor mérgében felhivta hajali 1 kor anyóst odatartotta nikinek és mondta hogy halllgassa meg este 7 óta ezt csinálja niki ugyhogy el is döntöttük többet nem mehet ki hiába vettem neki ninden rovart szúnyogot kullancsot bilhát ... távoltartó sprayt bizti nem fujta be na mindegy rádasul apa 4 re ment dolgozni hulla volt éppen vissza aludtam volna mikor reggel 1/2 7 kor csöngetett a kőmüves pedig ugyvolt hogy ma nem is jön ugyhogy teljessen kivagyok annnyira-de annyira sajnálom szegény nikikét ha látnátok hogy néz ki elkeserítő

nana
kiprobáltad az uj autót milyen ??

beáék
gyümikkel hogy álltok ?

többiek merre jártok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Az autóval sajna még csak 1x mentemKép

Szegényke! Mennyire szenvedhet attól a rengeteg csipéstől. Dani meg allergiás az összes csípésre, egyetlen egy szunyog csípte meg a pár napja, de borzalmasan nézett ki. Óriási nagy kemény dudor lett a lábán, amit bibi-nek hív, nem vakarja és reggel megállapitotta "gyogyul". Úristen milyen lehet 40???

Ráadásul akkor azt sem tudjátok mi csípte meg, ugye?

Én is pont most jutottam arra az elhatározásra hogy nem engedem a Danit a férjem anyukájához. Dani 2,5 éves és még soha nem volt vele kettesben, eddig az anyosom nem is igényelte (hogy öszínték legyünk és ennek én nagyon örültem is), de most elkezdett erőszakoskodni.

Elöször már kezdtünk hajlani rá a férjemmel, de szerencsére ő is egyettért abba hogy NE!
Nagyom megbizhatatlan és felelőtlen anyukája van... Meg is keseritette rendesen a férjem gyerekkorát...Ezt most már a férjem is elismeri és egyettért velem csak hát természetesen ez nagyon nehéz neki.

Szóval én megértelek. Szerintem ha egy anyos vagy anya, mindegy, nem tud felelöségteljesen viselkedni egy kisgyerekkel akkor ne is vigyázzon rá!

Tudom ezek kemény szavak és bocs mindenkitől aki nem igy látja, de nekem ez a véleményem

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok lányok!

Teljesen el vagyok veszve!
Marci nagyon nyűgi, alig enged vmi mást csinálni!
Most alszik, gondoltam benézek.
Csak átfutottam az írásokat, de benneteket nem lehet utólérni.
Nagyon szépek a babák!!Kép Kép
Örülök hogy mindenki jól van!

Mino, jól esik hogy emlékszel még rám!

Nem emlékszem irtam-e, de voltunk szegeden Marci sérvével.A doki azt mondta 3 éves koráig nincs teendő és álltalában visszahúzódik.Már kezdem elfogadni a látványt,olyan szörnyű.Kép

Van vmi jó módszeretek tejszaporításra????Nagyon fontos lenne! Várom a jó tanácsaitokat!

Mennem kell ezer a dolgom, kihasználom hogy alszanak a gyerkőcök!

Sziasztok! Legyetek jók!

KépKép

KépKép
liolga

Szia Liolga!

Tehetnél fel képeket majd a kis Marciról szerintem csuda szép kisbabakisfiú!

Bizti te is tudod, hallotad, olvastad... A rengeteg folyadékbevitelt a tejszaporitásra. Nekem ez segített a leginkább, töménytelen mennyiségü sürü rostos levek (persze nem mind, mert a hasfájosság nagy ÚR!)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hát borzalom ez a szél.
És úgy látszik hogy minden az ellen szól hogy mi nyaralni menjünkKép
Hétvégén lekaszáltattuk a telket mert gazos volt már.
Erre ma reggel hozta a póstás a büntit mert gazos a telek:20.000 ft.
Az ideg elkapott szombat délelőtt 10.000 ért lekaszálták most meg ez a büntetés....
Erre bementünk az Auchanba apa pénzt akart felvenni, nem volt elég pénz az automatába kiírta hogy ongyenes tranzakció stb...
menjen egy másik autómatához.
Átmegyünk egy másikhoz a városban erre ott meg lekértük az egyenleget és amit fel akartunk venni eltünt.
A NYARALÁS 90.000 FT-JA valahol a légben köröz.
Rohantunk a bankba, ott azt mondták, hogy még a mai nap folyamán szólnak hogy mi történt és mit lehet csinálni.

Mai napi történés röviden de már elég volt.
ÉS MÉG CSAK HÉTFÕ VAN.

Majd később még írok mind3enkinek de most egy kicsit ideges vagyok..

Kép

Kép
samchee

Csináltam egy ki albumot, ez a mi családunk!
Köszi Nana, igyekszem sokat inni, de néha már a fülemen jön ki.Kép

Szép napot mindenkinek!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6494&page=1&image=153664

KépKép

KépKép
liolga

SAM!

Proba megnyugodni!!!!
És ne izgulj hétvégétől megint jó (meleg!!!) idő lesz!
Akkor gondolom ez az O.. Bank volt. Belőlük már nekem is nagyon elegem van...Nem akarlak rémisztgetni de nem a gyorsaságukról és a rugalmasságukról híresek.(de azért a pénz bizti meg lesz!!!)

KépKép
KépKép
nana09

LIOLGA!

Meseszép gyerköceid vannak! Marci annyira formás és szép, husi kisbaba. Álmodni sem lehet szebbet!

Gratulálok hozzájuk! Lili hány éves? Hogyan viszonyul a kistestvérhez?

KépKép
KépKép
nana09

liolga
gyönyörüek ez a gyerekeke nem tudom miért emlékeztem ugy hogy neketek marci az első babaátok na mindegy nagyon szépek vagytok Kép

sam
ne aggódj bizti minden rendben lesz a büntit nem lehet elintézni elmenni az önkormányzathoz és bemutatni hogy le n kaszálva??
én is mindig ettől parázok hogy egyszer csak bünti csekket küldik a mi telkünk miatt igaz most levan kaszáltatava nem küldtek előtte felszólítást ?? mert én ugy tudom azt kötelező küldeni !!

apa most két diszcsigával állított haza a a csjoknak Kép de szerintem olyan fölösleges addig a gyerekeknek ilyen állat míg nem tudnak róluk gondoskodni és felelőséggel lenni értem itt ez alatt az etetést tisztántartást .. .
voltak már halaink is amit kb 1 hét alatt meguntak csak a baj volt velük utánna és nem győztem őket takaritani és azt 12000 ft ot mire bevásároltunk mindent ami kelett jobb helyre is eltehettük volna na mindegy most kint mászkálnak az akváriumban tőzeg kelett nekik meg egy pár saláta levél
apa szerint a tökéletes állat nem büdös nem zajos és nem kell sétálni vinni Kép
mondtam neki hogy nem győzzük majd elosztogatni ha elkezdenek szapoorodni az egyik ismerőse nyerete ennek is a szüleit 2 hónapja egy futóveresnyen de akkor még kicsik voltak mára baromi nagyok lettekl és már az egész utcának csigái vannak Kép
mi is csigafarmot nyitunk majd Kép

ákosom meg bealudt 3 kor de jó lesz estére ki tudja mikor alszik majd el

többike merrre jártok ??????????!!!!!!!!!!!!
tényleg lili meg bepa meg melissza valószinüleg a felkészítön vannak legalább most nincs melegünk
majd meséljetek meg azt is hogy össze futottatok e végre Kép

basszus és most meg betörte a szél az ablakot de jó na megek takarítani

Kép

Kép

Kép
roz23

sikerült még bettem pár fotót akit érdekel Képhttp://www.babanet.hu/album/main.php?album=2486&page=1&image=153710

Kép

Kép

Kép
roz23

Hello4

Szépek a gyerkőcképek!

Beáék most odavannak gyógytornásznál. Szépen halad a tornáztatás. Már nem tartja állandóan ökölben, és fog is vele.
Lilla már egy egész őszibarackot megezik, és utána még megy a tápszer is. Farkasétvágy van.Kép Ma veszek nekei almát holnaptól az jön. Most rohanok a csajokért, aztán irány a város, mert kiscipőt kell venni.

Mindenkinek nyugi, ma még jövünk ! Kép

KépKép
KépKép
sbea

Nana, Lili 4 éves lesz novemberben.Imádja a kisöccsét, de szerintem a képek magukért beszélnek! Néha már úgy kell leállítani hogy hagyja már egy kicsit nyugodtan!KépHál Istennek nem féltékeny, bár azóta sajnos nem jut anni idő rá mint Marci előtt.Igyekszem vele is foglalkozni de nagyon nehéz, mikor az egyik órdit, azt próbálom vigasztalni vagy a baját orvosolni, közben meg a másik :anya gyere, anya ezt csináld, azt csináld.Néha kiborul a bili olyankor kicsit kiabálok de mikor mindenki lehiggadt, szépen megbeszéljük.

Roz neked is nagyon szépek a gyerekeid!Kép

Megyek mert felébredtek!

KépKép

KépKép
liolga

Roz!
Sajna a januári határozat miatt nem kötelesek küldeni felszólítást.
Kijönnek megnézik, és ha gazos akkor bünti pedig egy deka parlagfű sem volt mert arra én is allergiás vagyok.
Felhívtuk őket telefonon ha fellebbezünk akkor az 10e forintos illeték bélyeg de a büntit akkor is be kell fizetni. Majd később ha úgy gondolják akkor vissza kapjuk.
A telefonnal anniyt értünk el, hogy nem bízzák meg valamilyen maszek fickót hogy jó drágán levágja a mi költségünkön.

Liolga!
Nagyon szépek a gyerkőcök és komolyan irigyellek némelyik fotó annyira művészi.

Nana!
Nem az O... bank volt, hanem a Raif.... Az előzőtől jöttünk el kb egy éve mert meguntuk a hülyeségeket.
Erre mosz kezdi a másik.
Nem tudom hogy ha már a hét így kezdődik ugyan mi lesz a vége?
Milyen autót vettetek?
Apa is szeretne újítani de mi csak részletre tudjuk megvenni sztem.
Van egy 13 éves Astránk és szeretné ha majd lenne jogsim és akkor jó lenne nálunk is kettő.

Sbea!
Nagyon szép a kis Lilla. Mindíg olyan jó kedvűnek látszik.
Hogy álltok a hamizással?

Bocsi ha valakit kihagytam.

Még jövök.....

Kép

Kép
samchee

Seriff! Kobudo! Sygnum! Birolili! Kecsone Kati!
Merre vagytok?

Kép

Kép
samchee

hát csajok kiakadtam beszaladta dokinőnkhök a rendelőbe nikinek kérni valamit a csípésekre és hallom amint a doki kérdezi csajtól hogy mit eszik a babája mondja csaj hogy mivel a tápszert nem fogadta el a gyerek azt eszi amit ők erre a dokinő hogy főzeékeket mondja csaj nem ,mindent rántothúst .... mondja neki a doki hogy hogy rágja meg a gyerek hát nincs is foga erre a csaj hogy ő megrágja és ugy adja neki közben az is kiderült hogy a gyerek 4 HÓNAPOS

teljessen ki vagyok akadva ha ezt valaki meséli el sem hiszem na az ilyen gyereknek nem lesz ételallergiája csalábnkiütése .... én aki a széltől is óvom a gyerekem meg minden vacakot elkap összeszed mindját ki is hajtom őket meztelen auz udvarra homokozni Kép majd éjfélfelé beterelem őket Kép és kapnak egy üveg sört Kép
nem semmi az embereknek a felfogása
nem lehetet volna másik tápit probálni vagy ha már az nem esetleg tényleg gyümit meg főzit adni nem rántothúst füszeres kaját

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!Kép

Beszéltem ma Noéval! Kép Olyan jól esett, ő mindig úgy megnyugatat engem, persze Nektek is nagyon-nagyon sokat köszönhetek... Kép Amit köszönök nagyon!!!!! Kép Jól vannak, azt mondja, állandóan mennek látogatók, már elege van... Bálintot próbálják a rendre szoktatni most már.

Rozi, szegény Niki, nagyon sajnáltam, ahogy olvastam, hoyg mi történt. Mit adott a doktornő rá? De ez a sztori sem semmi, amit leírtál... 4hónapos kis csöppségnek... Merész az anyuka...

Sam, sajnálom, hogy így indul a hetetek. Nem lehet ezzel valamit tenni? Valaki nem tudna segíteni? A nyaralás annál jobb lesz meglátod! Kép

Liolga, nagyon szépek a gyerekeid! Kép Ez a kis maszatgyuri gyönyörű! Kép Dögönyözni való kis husi! Kép

Ma köszöntünk egymásnak Bepával, eddig eljutottunk... A várakozás alatt beszélgettem az ismerősömmel, aztán meg már menni kellett be. Így csak ennyire futotta. De megismertük egymást. Kép
A szülésfelkészítő jó volt, jó rövid volt, a szoptatásról volt szó, mikor indul meg a tej, a baba-mama szobáról, és az ottani ellátásról, mármint babaellátásról is mondott egy pár szót a szülésznő, aztán az anyakönyvezésről. Azt hiszem ennyi volt. Jövő héten szülőszoba látogatás lesz és egy videófilmet is levetítenek a szülésről. Most már talán lelkiekben felkészüéltem, hogy meg tudjam nézni.

Ma már elkezdtem mosni Zsófi kis cuccait. Bár anyósom varrja a lepedőket, és a textilpelenkákat, ezért ezeket csak jövő héten tudom majd kimosni. De remélem minden elkészül, mire kell mennünk... Kép

Sbeáék, gyönyörű még mindig ez a kis vacak csajszi! Kép Hogy álltok a szobácskájával?

Ja, és köszönöm a pólyás hozzászólásotokat! Kép Azt hiszem autós ülés lesz belőle... Büntetnek, ha nem abban viszed. Noé mesélte, hogy egyik ismerősék most vitték haza a babócát, és pólyában, mózeskosárban és a rendőr megállította őket, hogy tilos így vinni, aug.1-től büntetik azt, aki nem autósülésben szállítja a gyerkőcét. Hát ez komoly érv az autósülés mellett.

Kisbabócások hogy bírjátok ezeket a frontokat?
Én remélem, hogy nem szülök meg egy frontra sem... Kép

Puszi mindenkinek, este még benézek.

Lili+Zsófi (34+1)
birolili

Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt ezen az oldalon. Nekem még nincs babucim, most tervezzük. A segítségeteket kérem. Szülész-nőgyógyászt keresek, aki rendes, hozzáértő, megbízható. Dr. Nyirádi Jenőt ajánlották már, igaz, már nyugdíjas, de azt mondják vállal még szüléseket.
Kérlek segítsetek, vagy ajánljatok, ha van egy kis időtök a babucitok mellett. Egyébként mindenkinek össznépi gratulka a babákhoz,kicsikhez,nagyokhoz.
Sziasztok, és várom a válaszokat.
tél_leánya

Szia Tél leánya!
Igazából én orvost nem tudok ajánlani csak azt tudom, hogy Korányi Lászlóhoz ne menj.
ÉÁn nagyon megbántam hogy nála szültem.
Itt a csajok Szabó Gáborhoz és Kazacsay dokihoz járnak és még nem tudom kihez.
Üdv a csapatban.

Roz!
Tényleg elég fura a nő hozzáállása a dolgokhoz.
Oké hogy egy 4 hós baba eszik főzeléket zöldséget vagy gyümit de rántotthúst?
Sajnálom szegény gyereket!!

Lili!
Nyugi nem hiszem hogy még ki akarna bújni Zsófi baba.
Nyugodj meg tudja ő is hogy legalább a 37-dik hétig benn kell maradnia.
Beszéld meg vele isKép
Hallgatni fog rádKép

Kép

Kép
samchee

ROZ,
Borzalmas amit írtál, de nagyon jót nevettem a kihajtom, beterelem... elképzeléseden.
Egyébként ez sajna igy van! Én is mindig mindentől óvtam, féltettem...és immunhiányos lett szegény (állitolag, bár nem gy tünik)
Ismerek olyanokat akik még nagy szélbe sem adnak sapit a pár hónapos babájukra, mégsincs semmi baja...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, bocs kicsit elvesztem ma, de szabin van a férjem, így lefoglalja a szgépet! Most azt mondjátok meg, h kell-e járóka vagy nem, ezen agyalunk, és mindenki mást mond. És ha kell, mikortól?

Sam, sajnálom ami történt, mi a CIB-nél vagyunk, ott nem történnek ilyenek, viszont nagyvárosonként csak 1 max. 2 saját automatájuk van, egyebekből felvenni meg 600 ft.

Roz, ez azért nem gyenge, rántott husi! Remélem a dokinő tudott adni vmi szert Nikinek, és már nem viszket annyira szegénykének. Szinte hihetetlen, h aki a legtöbbet dolgozik, még plusszmunkát is kap a széltől! Sajnálom! Áki felébredt a csörömpölésre? Hogy néz ki egy díszcsiga? Életemben nem hallottam még!

Időnként teljesen beparázok, amikor Hancinál fiatalabb, viszont súlyra nagyobb babákat látok. Igaz Õk mind többel is születtek, de akkor is furcsa Aztán persze megnyugszom, h valszeg éhesen ordítana, ha nem lenne elég a tejcsi. Nem tudom...

Tél leánya, én Sz. Gáborhoz járok. Attól függ milyen típus vagy, de sztem mindenképp vki fiatalabbat válassz Kép!

Lili, mi babszemkénk jól bírja a frontokat, éjjel ugyanúgy alszik, mint eddig, nappal meg ugyanúgy csak fél-háromnegyed órákatKép! NA de ébren is kell lennie, és álandóan beszél a pelenkázón lévő macihoz, és esténként hozzánk is! Drága.

Bea, Királylány gyönyörű! Hova jártok tornázni? Szereti Lillácska?

Most mennem kell, készül az esti lecsó.
pusszantás mindenkinek!

Kép
seriff

Sam ha nem titok miért bántad meg hogy a Korányinál szültél? Már csak azárt mert kiváncsi vagyok nálad mit "cseszett" el?Én is jártam hozzá! Egyébként mindegyik doki egy...!Tudnék mesélni!

Elég durva a rántotthúsos sztori,;nemsemmi anyák vannak!Aztán meg ne csodálkozzon ha mindenféle betegségekben fog szenvedi a gyerek már kiskorában.És mennyi ilyen van?!Kép

Tél leánya:igaz hozzá nem jártam, de a fiatal Nyirádira azt mondják jó. Nem tudom .Én kb.5 orvoshoz jártam de, nem tudnám kihez menjek ha problémám lenne most.
Eddig kihez jártál?

Lili én is a hordozót ajánlom, pláne a rendőrök!Kép

Most mennem kell! Mindenkinek szép estét!Kép

KépKép

KépKép
liolga

Szia Tél leánya!

Én a Nagy Károlyhoz járok, már vagy 5éve. Nagyon szeretem, bízom benne.
Igaz,nagyon sok betege van, és nem tud mindenkit személy szerint megjegyezni, de azért próbálkozik... Kép Gondolom más orvosok sem tudják megjegyezni a betegüket...
birolili

Sziasztok Csajok, Pasik!

Szamcsi
inkább nem is mondok semmit a kényszerkaszálásos, büntetős sztorihoz. Én is a hajamat tépném!! A Bankra sem mondom...Egyik sz.r, a másik f.s! A reklámjaik nagyon szépek, de ennyi... Kép Kép Kép
A nyaralás meg tuti kafi lesz, hiszen holnaptól jön a meleg, és szerda-csütörtökre itt a kánikula! Élvezheted az új fürdőrucidat, és ne felejts el 30.000 faktoros naptejet vinni!!! Kép Kép Kép Kép
JA, írtam emilt is pár napja, és végre ma átment.. Kép

Liol
Még szép, hogy emléxem Rád! Jól lehet Veled dumcsizni, és vitázni is. Szal veled szemben kimondhatja az ember egyenesen amit gondol, mert Te is ilyan vagy. Vagy tévedek?!?! Kép Kép
Harapnivaló a kispasi valóban, és gyönyörű a lánykád is! A melled felett Marci is úgy alszik, ahogy Bálcsi is néha szokott.. Kép Kép
A Párod fotózott a császárnál a műtőben az üvegfal mögül?
Marci sérve lágyék részen van, vagy a köldökében, vagy talán herékben?
Egyetértek a tejszaporításjoz nagyon sok folyadék kell, én még iszom a laktoherb-et, de asszem Te is.. A többiben szerintem tud Neked segíteni Roz és Kobudó!!

SbeaZsolti
Milyen pipőt kaptatok? Fotó?? Kép Kép Kép
A többi telefonon már megvolt az Asszonnyal! Kép

Nana
Kép
Látod sárga színem? Fúúúúú, de jó Neked! Van új autód! Tényleg, lenne pár kérdésem, ami az autóval kapcsolatos, de nem nyílt fórumba való. Lehetne emilben?
Immunhiányos a Kispasid?? Ne mond már... Max nem elég erős az immunrendszere. De az helyreállhat!

Roz
Nagyon klasszak a fotók! Na de Áki báki hol marad? Azért néha Te is mosolyoghatnál valamelyiken! A rántotthúsos sztori állati!! Kép Kép Kép
Szerintem a lányaidat tényleg valahova hajts ki a rétre szaladgálni, aztán estére várd őket haza egy jó pacal pörkölttel, aztán kívánság szerint jöhet a sör, vagy a fröccs!
Hát ez az "anyuka" óriási... Kép Kép Kép Kép

Kob
Bocs, hogy nem kerestelek a tali miatt, de Papusz 3 keresztgyerekének volt szülinapi partija. Voltak vagy 20-an. Bálintot megviselte, hogy koradélután a Tesómékkal a játék-ajándékok után mászkáltunk, aztán meg a sok sivítozó gyerkóc, hangosan dumáló felnőtt, a rengeteg idegen szag... Oltári nyűgös volt. 10 körömmel kapaszkodott belém, amikor hazaértünk! Csak úgy bírt sokdik próbálkozásra elaludni. 6 órát aludt kimerülten..
A lovasos séta hogy sikerült? Kamillkának tetszetteka pacik? Emi baba jól bírta?

Lilke
Telcsin szintén megvolt.. Kép Kép Kép

Téli lányka Kép
Nem gondolkodsz inkább fiatalabb, esetleg modernebb gondolkodású dokiban? Pl. a Nyirádinak a fia is praktizál, bár van akinek jó, és van akinek kevésbé jó élményei vannak vele kapcsolatban. Én Kazacsay Laci párti vagyok, és császsáros voltam. Mivel sokat van szike a kezében, a császár miatt nem kellett aggódnom. Egyébként nagyon család-gyerek párti, és anyatej mániás. 10 éve hozzá járok. Sok problémával kelett szembenéznünk a terhesség, szülés idején, de mindent bevállalt, és flottul megoldott. De vannak fiatal, lelkiismeretes rezidens orvosok is, pl: Csuka doktor, vagy az ifjabb Tankó dr.
De a Pusztai és a Nagy Karcsi is klasszul bánt a pácienseivel.. Az infók egyenesen a páciensektől jöttek, és láttam a kórházi pár hetes tartózkodásom alatt. Jó hírű a Szabó Gábor (Kazacsay "női" nála szülnek, most hogx ő szabira ment, többek között a barátnőm isKép
A Szabó László, azoszt.vezető főorv. Õ is nagyon jó fej, korrekt, informatív doki.
Én ennyivel tudok beszállni infó ügyben.

Bálin bömbölentyűre kezdett, pocókája görcsöl..
Futok, masszi és ölelés...

Pusszancs

KépKép
mino

Seriff!
Igen ami ilyen kisebb bank annak nem sok saját automatája van. Én Erste bankos vagyok és nem sok saját gépe van ahol olcsó.

Liolga!
Nálam nem akarta megindítani a szülést annak ellenére hogy Hannának kihagyott a szive.
A főorvos rendelte el az indítást mert már akkor az nst papírok nagyon rosszak voltak és kikihagyott a szive.
Amikor megszültem akkor derült ki hogy a méhlepényem egy része el volt halva és már nem volt neki elég oxigén stb.
Ha nem indítja meg időben akkor lehet hogy mindkettőnknek baja lett volna.
Ja és a szülésnél csak a végére jött be meg egyszer megvizsgálni, nem is ő indította.
A varrat szedésről meg inkább nem is nyilatkozok az a teteje az egésznek.....

Neked mit cseszett el?

Kép

Kép
samchee

SZIA MINO!

Sajna, az elmult 6-8 hónapban szinte állandóan beteg volt a "kispasim". Ill. Hála Az Égnek 2 hónapja kutya baja(ezt most le is kopogom)
Pont mi után találkoztunk tüdőgyulladást is kapott, meg 2 oldali arcüreggyulladást,meg... MINDENT! Utána vérvétel, akkor ezt állapitooták meg, hogy immunhiány vagy csak gyenge immunrendszer más-más infot kaptunk, a véreredményt sajna mi nem láttuk. A dokinő előirt újabb immunerősitő kurákat - hozzáteszem elööte is már többen "átestünk", mindhiába-. Valahogy akkor elegem lett hogy a gyerek hónapok óta gyógyszert szed gyógyszerrel és mindig egyre betegebb.
Anyukámnak és a saját anyai megérzésemnek köszönhetően Megálljt parancsoltam! Attól a naptól kezdve semmit nem adok neki és KUTYA BAJA!!! (mégegyszer Hála Minden Égi és egyéb Erőnek...)

A mail cimem zsuzsi19@fibermail.hu.

KépKép
KépKép
nana09

Hali!

Sajna cipőt nem sikerült szereezni, mert a Casablancakjnaiboltban nem volt méret, és a petőfin lévő gyerekboltba is csak a héten hoznak árut. Máshova már nem volt idő benézni, mert jönni kellett haza a gázszerelőhöz. Holnap már jönek a festők.

Liolga!
A szomszédunk (nem Kati) akinek 3 gyereke van, azt mondja, hogy neki a sör (alkoholmentes) vált be tejszaporításra. Este megiszik egy nagy pohárral, és reggel van tej bőven.

Seriff!
Locskai Mariannhoz járunk gyógytorrnára. Igazából Lilla nem élvezi nagyon, bár ma csak fél óra után kezdett el bőmbőlni. Eddig az elejétől a végéig átsírta az egy órás foglalkozást. Lehet, hogy legközelebb már hangja sem lesz?Kép

Ez az anyuka tényleg érdekes lehett, bár Én már 6 hónaposan azt ettem amit a felnőttek. Meg is nőttem rendesenKépKépKépKépKép

Tél_leánya!
Mi Tankónál voltunk, de nem merem szívből ajánlani, mert azért rendesen elnézte az ultrahangunkat. "Ettól függetlenül" rendes csávó.

Mindenkinek Jó éjt!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Lili! bocsi, de ma annyira rosszul voltam, hogy nem bírtam semmire se figyelni: szóval a kórházból annyi maradt meg:mit egyen a ygerek amíg nincs tejem.(holnap megméretetm a vérnyomásom, mert ma össze vissza ment a szívem)
Zsófi meg tuti nem akar kijönni.
Van valami ami esetleg erre utalna?

Mindenki! tej vagy tápszer?mert cukros teával ne pótoljon senki. ez az egy amit el akarok kerülni mindenképp

Liol! Marci édes de a tesója meg egy tündérlány. Itt csak ilyen szép babák vannak, Hanci, Áki, Bálint, és a többiek egyszóval, ha nekem nem lesz ilyen szép a babám, akkor ....
Bár Benedek lesz a legszebb nekem. az tuti.)

Tél_leánya ! én az ifjú Nyírádyt tudom ajánlani, nála szülök kb. 6 hét múlva. Mivel rendszeresen járok hozzá (és nem sokkal a baba fogantatása előtt ismertem meg)nagyon rendes. Bár tényleg volt akinek volt rossz tapasztalata (ugye, Lili), de Velem mindig korrekt volt. Eddig az én babavárásom rendben történt (az elején egy kis para, de utrogestan megoldotta) és a doki sem volt túl aggódó. Pont jó. Sőt ő a terhesgondozó is Lakiteleken (itt lakok) és itt is ok.
SZóval éán ajánlom, de ma a Pusztairól hallottam nagyon jókat egy kollégámtól.

Roz! ablak? csípések:anyósnál történtek? ennyire felelőtlen is lehet egy nagyi? rémísztő (mert az én anyukám még a széltől is óvta az unokaöcsémet...)
na megyek pihizni, meg nézem a helyszínelőket (ez az egy amire rá vagyok kattanva:9

Jó éjt szép álmokat!
Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Épp most gyönyörködtem a csajokban és elképesztő milyen hamar megnőnek.
Ez inkább csak Bogira értendő de annyira furcsa hogy még most volt akkora pici baba mint most Hanna.
Bár már Hanna is 11cm-ert nőttKép
Nagyon nagy áldás egy baba és rengeteg öröm és aggódás meg minden egyéb, de legfőképp Boldogság.
Nem tudom megérteni azokat akik nem akarnak szülni....

Roz!
Miért van az ha a lányát oda adja az ember a nagymamának valami nyűggel kapja vissza.
Nálunk Boginak a nunija volt tiszta piros és nyűgösködött sírt miatta.
Alig akarta megengedni, hogy megnézzem, mert szégyellős egy kicsitKép
Megkaptátok már az oltást?
Csajok hogy vannak?

Nana!
Már kérdeztem: Milyen az új autód?
Tipus! Szín! stb.. persze ha nem titok és publikusKép
Hidd el sokkal jobb a gyereknek ha nem tömik minden féle antibiotikummal meg egyéb sz...okkal, mert azok gyengítették le.Sztem nincs semmi baja az immun rendszerének csak max annyi hogy egy kicsit legyengült de az rendbe fog jönni.
Mostanság már a harmattól is féltjük a gyerkőcöket és sajna ez nem a legjobb de ösztönös...
Hogy telt a hétvége?

Seriff!
A járókával kapcsolatban annyit:
Boginak volt és amikor még ilyen kúszó-mászó volt akkor elviselte de utána már üvöltött amikor elkezdett menni. De ez szoktatás kérdése is lehet.
Én is nézegettem már Hannának mert szerettem volna de nálunk helyhiány miatt nem valószínű hogy lesz.
Mivel mostanság nem szereti a hordozót ezért ha a konyhában vagyok akkor a szőnyegen van két vastag pléd félbe hajtva és ő azon tornázik.
Nem egy hiper megoldás de ez vanKép
Hogy vagytok?

Sbea!
Örülök hogy hamarosan készen lesz a szoba. Várom a képeket.
Sztem a cipőt nézzétek meg a Severben is a régi Baumax helyén. Bár nem tudom milyet szeretnétek.
Nagyon jó hogy Lilla kezdi megszokni a dokit.
Egyébként régen engem is etetett már anyu négy hósan majdnem mindennel, de akkor sztem más volt a nézet....

Kobudo!
Remélem ma többet pihiztek a csajok és tudtál te is pihenni tőlük.
Emese hagy éjszaka aludni?
Apának tetszik a sütő terve amit küldtem?

Liolga!
Fentebb már leírtam hogy miért bántam meg a dokit.
Meg szerintem varrat szedés előtt ivott mert dőlt róla a szesz meg a cigi kevert szaga.
Pedig amikor magán rendelésre jártam aranyos volt figyelmes és amikor kezdődtek az nst-k és nem mentem magánra akkor kezdett ilyen b.... lenni.

Mino!
Remélem az emilemet megkaptad. Nem vagy néha úgy hogy álmodban is a Bálint popót rázod?
Én anno sokszor álmodtam azzal hogy baba feneket rázok álmomban isKép

Birolili!
Mi mózeskosár pólya változatban hoztuk haza Hannát.
De nálunk a mózit kölcsönbe kaptuk mert az olyan volt hogy a hátsó ülésre beköthető övvel és azt engedélyezik.Boginál is és Hannánál is ennyi volt a pólya használat mert utálták.
Össze vissza csusziztak benne meg nem tudtak mozogni.
De szinte mindenki hordozóban viszi haza.
Az utolsó felkészítő a legjobb amikor látjátok a pici babukat is meg a szülőszobát.
Talán az a legjobb az egészben.

Bepa!
Hogy viseled ezt a minden féle időt?
Mennyi idős vagy pontosan?

Kecsone!
Semmi baj hogy mentél pihizni.
Kitartás már nem sok van hátra és karodban foghatod a pici KatátKép

Sygnum! Meenta! Merre vagytok?

Képzeljétek el délután a szomszéd kaja maradékot dobált át a kutyánknak.
Van egy erdélyi kopónk és egy kistestű korcsi amit tavaly a menhelyről mentettünk kiKép
És mivel a kicsi állandóan ugat mert mozgás van az úton a szomszéd utálja.
A kaja maradékok között amit elszedtem tőle darabolt tabletták voltak.
Na ez már a mai napra betette a kaput..
Szivem szerint átvágtam volna az ő kutyájának de annyira álat nem vagyok hogy megmérgezzem.
De a gazdival megkóstoltatnám...Kép
Most már kétszer szedtem el Mollytól a zacskót amiben a kaja átjött. De mi van ha éjszaka megeteti?
Ennyi hülye ember van a világon????

na ez jó hosszúra sikerált

jó éjszakát mindenkinek.

sam

Kép

Kép
samchee

sziazstok Kép

ez igen alig győztem elovasni Kép

na szóval
a csípéseink a doki azt mondta amit csináltam jól csináltam de 3* 1/2 ampula kálciumot adjak meg használjam a rázot hát okosabbak nem lettünk azért még az este felugorottam a netre és elvastam hogy ha szódabikarbónás vizben fürdik meg gyerek nem viszket neki hát igy is tettem van itthon ilyen aloe verűs spray a biztonság kedvért még azzal i befujtam bár üvöltött az t mondta csip meg fáj... de ez csak nyügi volt mert aez a szer oolyan mint a víz ugyhogy be biztositottuk magunkak szódabikrabónás fürdő kalcium a nagyobb csípésekre rázo meg ez a szer nem is vakarózott éjszaka vagy csak olyyan fáradt voltam hogy nem vettem észre
az ablakunkat beragasztottam kisszoba ajtónak az ablaka tört ki én voltam buta mert nyitva hagytam az ablokakat a padlásszobában meg kisszobában hirtelen olyan szél lett hogy kivágta és már ki is tört nem esett ugyan ki minden darabja ugyhogy bentlévőket széles ragaszóval jó sok soron bergasztottam
szobakészítés hm.. az most áll már csak festés lenne apumra várunk ja meg az ablakra ákiszobájában mert egyedi ablak kell 4-6 hét alatt yártják le éljen
tegnap kicsit mgijedtem mi lsz nikivel az oviban mindig rajtam csüng és sir ha leteszem

tél leány
én a Nagy dokinőhöz járok hát szerintem ő sem a tuti én is jártammár a konchoz és altorjayhoz is de egyik sem jött be a fiatal nyirádi sem viszont a meddőségin a szabo nagyon rendi ő forvos de nem tudom ki a tuti doki

mino
ákiról is volt kép az albumban csak a 7vvégén rakosgattam fel ezeket a képeket és akkor ezt a párat nem tette be nem tudom miért én meg nem való vagyok a szép gyerekeim közé Kép annyira örülök hogy ennyit itt tudsz lenni Kép

lili
ne aggódj semmin ne agyalj annyit a szülésen olyan spontán dolog az egész minden rendben lesz hidd el és jobb helyre nem is születhetne zsófi baba olyan aranyosak vagytok ezzel az énekléssel verseléssel Kép na meg az ágyat is milyen ügyessen összeraktátok látod megy ez neketek Képja egyébként én is a hordozóra szavazok bár nekünk nikivel még volt pólyánk de mikor kibontottam mindig mint a kisőrült kapálozott ugyhogy szerintem hiányzik nekik az a kis mozgás elégé lefogja őket póly meg az ülés szerintem is biztonságosabb

bepa
energia átküldve Kép remélem hasznát veszed mi a baj a vérnyomiddal ?? egyébkánt m,inden oksi??ti hogy álltok már a babaholmikkal ??

beáék
nagyon ügyessek vagytok gyorsan haladdtok szuper kiváncsi leszek lillácskának hogy fog tetszeni képzeljétek nálunk adri visszakerült teghnap a szobájába ott nem sok feseni való lesz ugyhogy ugydöntöttünk hogy visszatesszük a kiságyat mert már nem birtunk nézni ahogy szenved a nem lvástól mert ő minden neszre ébre és UTÁLTA nem tudom mi történt ugyhogy ki kellett hizni ujra és csak velem volt hajlandó elaludni

sam
ez a szomszéd nagyon durva nem bszéltetek vele
bankal mizujs ??pénz?

liolga
nálatok hova jár oviba a kislányod várja már a kezdést ? teljes napra fog járni ??

seriff
jön a séta idő mára már jó időt mondanak
hancika hogy birta ez a hüvi időt nem volt nyügi a szél miatt

nana
nikinek is ugyan ez volt a baja mindig beteg volt és nálunk meg lett a megoldás kivették a manduláját meg a fülébe tettek tudust azóta 2-3 szor volt beteg és a mütét egy éve volt de ugy képzel el hogy előtt kereker 3 hónapig volt tüdögyulladása kisebb kihagyásokkal a doki ugy magyarázta nekünk hogy mivel a fül nem tisztul rendessen visszafertőzi mandulát és ettől lesz mindig beteg mi is kaptunk broco.. valami immunerősitőt és a vérképe 1 tizeddel lett jobb egy kura után a műtét óta viszont 1-2 komolyabb 1 kisebb megfázása volt nálunk sem a házidoki vette észre hanem az orr fül gégáén a doki hogy meg van nagyobbodva mandulája

kob
a receptek cimei nagyon jól fangzanak főleg a kesú tejszin ezt hajtom már vagy 1 hónapja valahogy jó lenne ha összetudnánk hozni egy randit persze nem csak a receptek miatt

beszéltem tegnap balimmal hazajöttek a nyaralásból de beteg lett nagyfia jól érezték nagyon magukat

hu megyekmert csak irok irok közben már rég reggeli idő van sziasztok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ez a topic nagyon halad... Kép Kép
Mindig annyi olvasni valóm van, pedig csak fél napra hagylak itt beneteket. Kép

Sam egy kicsit durvának találom a szomszédotok viselkedését! Én is utálom az itteni szomszéd kutyájának az ugatását, de eszembe nem jutna megmérgezni.

Rozi, remélem, ogy már jobb lesz Nikinek ettől a sokmindenfélétől ez a sok csípés. Kép Azon gondolkodtam, hogy majd én is ilyen leszek biztosan, hogy internethez ülök, kutatok minden után, hogy mi legyen, hogy jó legyen, elmúljon... Kép Nagyon lelkiismeretes vagy! Kép
Már most egy csomó cikket kerestem hasfájásra, fogzásra, homeopátiáról... szoptatásról... telefonszámokat. Van egy pszichológus ismerősöm, ő is ezt ajánlotta, hogy a baba születése előtt gyűjtsek össze infókat.

Bepa, remélem ma már jobban vagy! Kép Az utolsó szülésfelkészítőn talán már beszélgetünk is egy kicsit. Kép Kép
Tényleg, ti hogy álltok a babakelengyével? Hiányzik még valami?
Nálunk nekem hiányzik a szoptatós melltartó, a babónak digitális lázmérő és orrszívó.

Milyen orrszívót érdemes venni?
És milyen és mekkora szoptatós melltartót? Egy kosár méretet rá kell számolni, igaz? A tescoban kívül a nő at mondta, hogy nem kell, mert nyúlnak ezek a melltartók.... Hát amit én felpróbáltam, az majdnem hogy nyomta a cicimet, és még akkor mi lesz, ha beindul a tejci? Na, hát nem vettem meg... Nem volt e-s kosaruk. Hát igen, nagy mellekkel élek.... Kép

Sbeáék, biztosan meg fogja Lilla szokni a tornát, a keresztlányunk is nagyon szépen megszokta, hetente jártak ide Kecskemétre ők is. Egyre ügyesebb lesz a kicsi kezével! Kép

Nincs semmi jele, hogy meg akarna születni Zsófi, szerencsére, csak írtam, hogy ezeket a frontokat, nagyon nehéz kibírni, remélem, hogy babó nem érez belőle semmi komolyat. Bár ezt nem mondanám, mert nagyon mocorgós mostanában. Kicsi lesz a helye, és minden kis mozgását lehet nagyon érezni. Kép Apa nagyon szereti érezni. Puszilgatja, beszél hozzá. Tegnap későn ért haza apa, és én még varrtam a kis képet Zsófinak, és mikor elkezdett beszélni hozzám apa, úgy megörült Zsófi, nagyon elkezdett rugdosni. Ennyire ismeri már a hangját. Kép 18hetes kora óta Zsófinak hívjuk és már az eleje óta puszilgatja és beszél a pocaklakóhoz. Tuti ismeri már a hangját. Kép

Na, jól belemerültem... Kép

Napközben is be fogok nézni, mert titeket elég követni... Kép

Lili+Zsófi
birolili

Sziasztok lányok!

Köszönöm,hogy befogadtatok, és még inkább, hogy ennyien és ilyen hamar válaszoltatok!!! Kép

Na, szó se róla feladtátok a leckét.Most gondolkodhatok. Szégyen gyalázat, de eddig egyszer voltam az öreg Nyirádinál (gyógyszert íratni, utána azt is házidok intézte).
Dr. Szabó Gábor magánrendelője merre van?
Jaj lányok, ez olyan nehéz döntés. Bár tudom, hogy nekem kell majd kihordanom, meg világra hoznom, de akkor is. (szeptemberi babakészítés, júniusi babaszülés a tervem, merthogy akkor leszek 30 éves)

Köszönöm szépen.
tél_leánya

Csináltunk Apának képeket...
Kép
Dani annyira édes volt!
Még egyet majd rakok fel

KépKép
KépKép
nana09

nana de szépek vagytok Kép

képzeléjétek nem találom a csigákat az akváriumban taln megszökterk brrrrrrrr mert akkor már riasztom is haza apát én utálom őket
és még egy baki mára mikor pakoltam össze fürdőszobába összetörtem apa uj parfümjét alig hiányzott belőlle egy boss elemens aqvát na azt hiszem lesz hiszti Kép Kép na megyek megint áténézem ezt a vacakat hátha elbujtak valamelyik fabardab alá

Kép

Kép

Kép
roz23

ROZ,

Jó kis mozgalmas életed lehet nap mint nap!
Egyébként én is sokszor gyanakodtam a Dani mandulájára (állitolag én is állandoan beteg voltam egészen addig amig 2,5 évesen ki nem vették a mandulámat) De az orvosunk azt mondja semmi baja a manduláinak. Nem tudom... Most örülök hogy Minden Ok, aztán majd összel, ill. ha megint elkezdünk járni a bölcsi játszócsoportba meglátjuk...
Roz a ti képeitek is nagyon édesek, tegnap megnéztem. Gyönyörüek a lányok és annyira mások. Nem? Ugy értem egyikük szöke kék szemü, Niki meg barna hajú és barna szemü

Tél leánya!
Nekem ugyanez volt a problémám! Ezért is kezdtem el ide írni. Nekem már van egy kisfiam,tehát van egy kis tapasztaltom a szülést tekintve. Egyet biztosan tudok hogy nem akarok mégegyszer szülni ... Szóval én az orvosváltásom óta egyszer voltam már a Szabó Gábornál. Az elmúlt hónapokban sok helyen sok embertől érdeklödtem, őt mindenki jó szívvel ajánlotta. Több ismerösöm pár hónapja szült is nála, mindenki nagyon meg volt elégedve!
Magánrendelő: Doki Centrum, Hosszú u.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nagyon szépek vagytok a kisfiaddal. Kép

Roz, jó csigakeresését Neked! Kép
birolili

seriff te kérdezted a járokát ugye ??
ha nem akkor bocsi
nálunk az a tapasztalat hogy nagyon hasznos pl én viszem minden hova van kettő is egy rácsos és egy naylyukú hálós áki imádja főleg mikor az udvarra kiviszem és abban van egy szav sincs lát mindent és mindenkit mozoghat szabadon .. nem beszélve arról hogy mikor anyuékhotz átmegyünk ugy ott csak egy vékony szőnyeg van máshol mindenhol metlaki betesszük az étkezőbe és figyel mindenkit nagyon szereti meg vannak előnyei pl mikor nálunk adri már mászott egyedül nem lehetett fél pillanatra itt hagyni értem itt ez alatt a wc-re menést csengetéser kimenést és őő utlta napközben a kiságyat ebbe beletettem és nyugott voltam mig kimentem a csengetésre vagy hasonlók ugyhogy szerintem haszno bár náltok hanci még egyedül van és jobban minden pillanatban tudsz csak Õrá figyelni igy lehet hogy nektek nem fontos de később mikor már mászik és az udvaron szeretnétek lenni akár te napozni vagy bármit csinálni viheted magaddal és szerintem tetszeni is fog neki hogyy nem csak a lakásban nézelődhet

Kép

Kép

Kép
roz23

basszus és még mindig nincsenek meg a csigák

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, annyit írtatok, h alig győztem elolvasni!

Nana, azt hiszem Apa el lesz ájulva ettől a képtől! Nagyon jól néztek ki rajta, és sztem nagyon hasonlít Rád Dani!

Roz, mi újság a csigákkal?Hancika nem izgatta magát a széllel, a babakocsink szélbiztos teljesen. Ma éjjel, megint megéhezett 2-kor, és pár korty után beájult,gondolom a múlt hetet pótoljaKép!

Lili, nekem nem jött be a szoptatós melltartó, tökéletesen megteszi a másik is sztem, azok amiket a terhesség alatt is hordtam.

Sam, köszi a járókás tanácsot, és köszi jól vagyunk, de most épp elalvás előtti kengurumama megy.
megyek is

Kép
seriff

azt mondták zoo centerben hogy turjam át homokot hátha oda bujtak :-/ megyek keresek gumi kesztyűt és neki látok de ha ott sincsenek akkor apa fogja körbe csuszni a lakást hogy megkeresse őket az tuti Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Halihó!

Sam
Hát ez nem semmi!Nem semmi doki!Én a lányomat születem nála,eddig minden ok is volt de a 6 hetes kontrolon derült ki hogy a méhlepény egy darabja bentmaradt.Kép Igaz gondolhattam volna hogy vmi nincs rendben, de mivel az első szülésem volt, nem tudtam hogy a vérzésnek meg kellett volna már hamarabb szünnie.Na a lényeg hogy egy eü.-i küret,amiután kiderült hogy nem jól csinálta úgyhogy mégegyszer kikellett hogy kaparjanak! Ennyit erről.Még jó hogy teherbe estem ennyi beavatkozás után.Mert hát volt még 3 vetélésem a Marci előtt, de akkor már nem hozzá jártam.

Mino
Szeretek vitatkozni<értsd jól! Kép
Bálintról láthattunk már képet,vagy nem raktál fel?Kíáncsi vagyok a kis fiúcskára!Kép
Igen bent volt a műtét alatt kamerázottis meg csinált képeket.Ha érdekelnek a képek küldhetek, vagy rakhatok fel ide.Rendes volt a doki mert egy szó nélkülmegengedte hogy bent legyen.Azt mondta a párom hogy szép piros vagyok belűről.Elég dúrva lehetett élőben!

Köszi a tippet Sbea, kipróbálom az alkoholmantes sört.Igaz ittam e célból csak az alkoholos volt. 1 pohárkával, remélem nem lett baja, bár nem vettem észre semmi rajta.Egyébként útálom a sört.Kép
A Tankó ultrahangos tudásáról annyit hogy a Marcira azt mondta hogy nem élő terhesség, nem lát szívhangott.Menjek be hozzá akorházba hétfőn(mert ez csütörtöki nap volt)-és kikapar.Kép
Mondom nekem tiszta "pozitív" élményeim voltak az orvosokkal.

Bepa
Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb.Kép Ez igy természetes. Bár én nem vagyok elfogult.

Roz
Nálunk Lili a hetényi Micimackó oviba jár.Szeret oviba járni, de elvan most itthon, szerintem én jobban váromKép,De szerintem jobb neki az oviban, gyerekek között, én most nem tudok annyi figyelmet szentelni neki.KépÕ egyébként már tavaj is egésznapra járt!

Lili
Én pomt most akarok venni elemes orrszívót.Van olyan nekünk amit a porszívóra kell csatlakoztatni, de a Lili félt tőle, kín szenvedés volt mire kiszívtuk neki.Meg most a Marcinál pl éjszaka kellett volna szívni, de az egész ház felébredt volna ha az éjszaka közepén bakapcsolom a porszívót.Praktikusabb az elemes.Igaz jóval drágább amit mi néztünk Pesten az 10000Ft volt.Nem tudom kecskeémten hol lehet kapni, most én is azt keresek.

Nana tök jó ez a kép, szép a kisfiad!Kép Mennyi idős?
Úgy alszik mint a bunda! Ez a nagy kánikulában készült.Kép

KépKép

KépKép
liolga

Köszi Seriff (és persze Mindenki)

Dani szerintem is nagyon hasonlit rám. Sajna belsőre is...ja és a horoszkopunk is ugyanaz. Pont ma délelött "jól összevesztünk" és közben hivott anyukám aki meg is állapitotta hogy, "Úristen mi lehet ott ha két ilyen makacs, önfejü személyiség összeveszik". Persze szerinte Dani nem rossz, nem csintalan, nem harcoskodik velem, nem mond ellent...
Holnaptól megy 2 napra Dani a Mamihoz, meglátjuk utána mit mond! KépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?