Sziasztok!
Épp most gyönyörködtem a csajokban és elképesztő milyen hamar megnőnek.
Ez inkább csak Bogira értendő de annyira furcsa hogy még most volt akkora pici baba mint most Hanna.
Bár már Hanna is 11cm-ert nőtt
Nagyon nagy áldás egy baba és rengeteg öröm és aggódás meg minden egyéb, de legfőképp Boldogság.
Nem tudom megérteni azokat akik nem akarnak szülni....
Roz!
Miért van az ha a lányát oda adja az ember a nagymamának valami nyűggel kapja vissza.
Nálunk Boginak a nunija volt tiszta piros és nyűgösködött sírt miatta.
Alig akarta megengedni, hogy megnézzem, mert szégyellős egy kicsit
Megkaptátok már az oltást?
Csajok hogy vannak?
Nana!
Már kérdeztem: Milyen az új autód?
Tipus! Szín! stb.. persze ha nem titok és publikus
Hidd el sokkal jobb a gyereknek ha nem tömik minden féle antibiotikummal meg egyéb sz...okkal, mert azok gyengítették le.Sztem nincs semmi baja az immun rendszerének csak max annyi hogy egy kicsit legyengült de az rendbe fog jönni.
Mostanság már a harmattól is féltjük a gyerkőcöket és sajna ez nem a legjobb de ösztönös...
Hogy telt a hétvége?
Seriff!
A járókával kapcsolatban annyit:
Boginak volt és amikor még ilyen kúszó-mászó volt akkor elviselte de utána már üvöltött amikor elkezdett menni. De ez szoktatás kérdése is lehet.
Én is nézegettem már Hannának mert szerettem volna de nálunk helyhiány miatt nem valószínű hogy lesz.
Mivel mostanság nem szereti a hordozót ezért ha a konyhában vagyok akkor a szőnyegen van két vastag pléd félbe hajtva és ő azon tornázik.
Nem egy hiper megoldás de ez van
Hogy vagytok?
Sbea!
Örülök hogy hamarosan készen lesz a szoba. Várom a képeket.
Sztem a cipőt nézzétek meg a Severben is a régi Baumax helyén. Bár nem tudom milyet szeretnétek.
Nagyon jó hogy Lilla kezdi megszokni a dokit.
Egyébként régen engem is etetett már anyu négy hósan majdnem mindennel, de akkor sztem más volt a nézet....
Kobudo!
Remélem ma többet pihiztek a csajok és tudtál te is pihenni tőlük.
Emese hagy éjszaka aludni?
Apának tetszik a sütő terve amit küldtem?
Liolga!
Fentebb már leírtam hogy miért bántam meg a dokit.
Meg szerintem varrat szedés előtt ivott mert dőlt róla a szesz meg a cigi kevert szaga.
Pedig amikor magán rendelésre jártam aranyos volt figyelmes és amikor kezdődtek az nst-k és nem mentem magánra akkor kezdett ilyen b.... lenni.
Mino!
Remélem az emilemet megkaptad. Nem vagy néha úgy hogy álmodban is a Bálint popót rázod?
Én anno sokszor álmodtam azzal hogy baba feneket rázok álmomban is
Birolili!
Mi mózeskosár pólya változatban hoztuk haza Hannát.
De nálunk a mózit kölcsönbe kaptuk mert az olyan volt hogy a hátsó ülésre beköthető övvel és azt engedélyezik.Boginál is és Hannánál is ennyi volt a pólya használat mert utálták.
Össze vissza csusziztak benne meg nem tudtak mozogni.
De szinte mindenki hordozóban viszi haza.
Az utolsó felkészítő a legjobb amikor látjátok a pici babukat is meg a szülőszobát.
Talán az a legjobb az egészben.
Bepa!
Hogy viseled ezt a minden féle időt?
Mennyi idős vagy pontosan?
Kecsone!
Semmi baj hogy mentél pihizni.
Kitartás már nem sok van hátra és karodban foghatod a pici Katát
Sygnum! Meenta! Merre vagytok?
Képzeljétek el délután a szomszéd kaja maradékot dobált át a kutyánknak.
Van egy erdélyi kopónk és egy kistestű korcsi amit tavaly a menhelyről mentettünk ki
És mivel a kicsi állandóan ugat mert mozgás van az úton a szomszéd utálja.
A kaja maradékok között amit elszedtem tőle darabolt tabletták voltak.
Na ez már a mai napra betette a kaput..
Szivem szerint átvágtam volna az ő kutyájának de annyira álat nem vagyok hogy megmérgezzem.
De a gazdival megkóstoltatnám...
Most már kétszer szedtem el Mollytól a zacskót amiben a kaja átjött. De mi van ha éjszaka megeteti?
Ennyi hülye ember van a világon????
na ez jó hosszúra sikerált
jó éjszakát mindenkinek.
sam