Cory
Graulálok, és drukkolok, hogy nunis legyen!
Cas
Bocsi nem válaszoltam, de igen csak az anyakönyvi kell a dm-s bónhoz! Mi az hogy a jövő héten mentek nyaralni, most voltatok? Már megint mentek?????
Aranyhold
Köszi, a mosdatással nincs gond, így szoktuk ha meleg van ja és minden tisztába rakásnál. Lásd alul
Hajrá a padlizsán krémmel! Én még nem próbáltam!
Szilvi
Szerintem is egyeztessünk, nekem is minden nap jó, kivéve 31-e szerda.
Voltál a vöröskeresztnél az oktatáson? Milyen volt?
Tényleg Myrával mi van? Csomó mindent kérdeznék tőle a kórházzal kapcsolatban, mert elég furcsa dolgokat láttam, hallottam.
Hmmc
Tesód meddig van nálatok? Ja és bocsi vasárnap úszi után nem mentünk fel, gondolom észre vetted. Amúgy nagyon sajnáltam, hogy nem jöttök. Anyám akart jönni, de mondtam neki, hogy vele nem lesz időm foglalkozni, mert Veled fogok dumálni.
Úszás: múltkor rosszul jött ki a dolog. Ez az uszihely egy panzióban van, múltkor 10.30 helyett már 10-re ott voltunk, az óra 10.30-kor szokott kezdődni. Most nincs oktató, de ilyenkor is az óra időpontjába javasolják, hogy menjünk. Szóval fél órával korábban ott voltunk és a szálló két fiatal suhanca (20 év körüliek) szinte elfoglalta a medencét, folyamatosan ugráltak meg kicsit hangoskodtak, a térben persze iszonyú hang volt, mivel vízhangzott is. Kori ezt nagyon nem bírta, ő üvöltött, míg a fiúk örömükben voltak hangosak. Megkérdeztem a recepcióst, hogy mi vagyunk itt korán, vagy ők vannak itt rossz időben? A srácoknak nem szabadott volna ugrálniuk, de addigra már teljesen mindegy volt, mert Kori szinte vigasztalhatatlan volt. Tök sokáig hüppögött. Most vasárnap is mentünk úszni, de már az előtérben remegett, bent már sírt és az úsziból nem lett semmi. Azt beszéltük férjemmel, hogy szerintünk a múltkorit megjegyezte és már retteg ettől a helytől. Szóval valószínű, hogy más helyet kell néznünk. Felhívtam a budakalászit, kicsit mást mondtak, mint Myrának, de nem sokban. Nem olcsó ez sem (2.500,-Ft/fő a gyerekre nem kell fizetni, ahova járunk ott 2.300,-/2 felnőtt). De tegnap hazafelé beugrottunk a Corinthia Aquincumba, az oktatósat nem tudták megmondani, mert nyáron ott sincs. De be lehet menni babával felnőttnek 2.200,-/fő és hétköznap, gyereknek 0-12 éves korig 1.600,-. Kaptam árlistát és ha jól olvasom, akkor hétvégére pedig 4.600,-Ft. Azt hiszem jövő hétvégén elmegyünk Budakalászra, mert oda legalább abba az időbe lehet menni, amikor akarunk (hétvégén 10-22-ig).
Nézzétek meg sima Margitosba két kép szülés előttről, tiszta jó nosztalgiázni!