Új privát üzeneted érkezett!

Dudukly:

Van olyan gyógyszertár, ahol neked is kiadják... Nyáriaknál nem egy anyuka beszerezte, csak meg kell találni azt a patikát ahol kiadják.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsófy, én is örülök, hogy visszanéztél.

Benianyu, jó a kép, bár így szemből nem is látszik a pocid.

Juci!
Szerintem Judy reálisan látja a helyzetet. Lehet, hogy 25 évesen elképzelhetetlen, de 35 évesen az ember egészen másként látja a világot. Valóban, megbékél a "hibáival", ahelyett, hogy változtatni akarna rajta. Én is több mint 10 kg plusszal kezdtem a babavárást, a korom miatt is kapok rendesen a körülöttem lévőktől. Kóbor kedves bíztatását (hogy nem csak a várandósság alatt szerzett narancsbőr múlik el a szopi alatt, hanem a korábbi is), már én is láttam valahol, de amikor a sógorom 27 éves barátnőjének elmeséltem, hogy a várandósság alatt nem hordok az utcán ujjatlan blúzt/pólót, mert hurkás lett a karom (lásd Vicki Iovine jótanácsaitKép), de majd elmúlík, rögtön az az epés mejegyzése volt, hogy "Ennyivel 30 felett is???". Sajna a csajszik egy rész úgy fél a 30-tól, mint a tűztől, de én pl. még sose voltam ilyen boldog: akármennyivel vagyok felette. Néha Benianyuval itt mosolygok, amikor pl. Hari nosztalgiával emlegeti az alföldi papucsot, mert nem kapott ifjonc korában. Nos, én se egy párat koptattam el. Kívánom, hogy 10 év mulva Te is legalább annyira boldog légy, mint most.

D
dudukly
Isaszeg

Roki, Neked van? Nem lehetne fényezgetni?

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly
Hányas vagy? (meg lehet kérdezni?)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Közben meglestem a táblában. 71-es, igaz? Én is Kép és én tök fiatalnak érzem magam.
És hordok ujjatlant is. Kép

Kép

benianyu

Dudukly:

Nekem nincs, mert én még nem köteleztem el magam a homeo mellett. Viszont lehet leslattyogok itt a munkahelyem melletti gyógyszertárba, mert eléggé felkészültnek tűnnek homeopátiás szerekből. Próba cseresznye. Ha megkaparintom, természetesen lefénymásolom.

Mi is a kiadvány neve?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Én is csatlakozom a 30 felettiekhez... szeptemberben leszek 31. Nekem a 30 nem volt olyan nagy durranás, viszont a babakényszert szerintem rámhozta. Kép Biztos nem véletlen kezdtem eltrehánykodni a fogamzásgátlást. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu, persze: 1971.10.30. Nekem nem okoz gondot, csak ha valaki úgy emlegeti: "Jaj, azt hittem, Te már lemondtál a gyerekválallásról! Nem félsz, hogy nem fogod tudni felnevelni?" stb. Na olyankor kapok idegbajt, mert:
- nálunk a családban (hála Istennek) mindeki hosszú életű (80 felett),
- 20 évesekkel is történhet baleset,
- szerintem sokkal nyugodtabban, kiegyensúlyozottabb kapcsolatban élek, mint 10 évvel ezelőtt,
- egészen mások az elvárásaim magammal és a családommal szemben.

Penna: elfelejtettem, én is aznap megyek laborra, és nekem a doki kiírta akkorra az első ctg-t is. Vizsgálatra persze szerdán megyek a rendelőbe (31-én). De remélem 25-én nem kerülök dugóba és talizunk, ha nem rohansz nagyon.

D
dudukly
Isaszeg

sziasztok!

Vrucsincá,
Kép úgy legyen! Mert a nagy nyomástól amit a baba csinál, iszonyúan fáj az aranyerem és már semmi sem használ ráKépirtó kellemetlen...

Penna,
köszi a korrekciótKép

Megann!!!
Nemááá!Na jó.Meg tudlak érteni, nekem a múlt hétem volt, hogy még vásárolni sem volt kedvem, úgy begubóztam, majdcsak elmúlik a rosszkedv!
a nyákdugó nekem már a 36.héten kijött de van aki nem is találkozik vele,csak a szülés előtt.nekem mikor nyÍlni kezdett a méhszáj, kijött és azóta is találkozom - gondolom az újratermelődött - darabjaival.
Nekem AVENT mellszÍvóm van, egyenlőre nem viszem a kórházba, de ha szükségét látom majd behozatom a párommal.

Hari, Juci,
én is kivagyok a gondolattól, hogy a párom 1-2 nem túl higénikus kezű családtagja a babám felé/-hoz nyúl...azt hiszem én rájuk fogok szólni, hogy a pici baba nem tárgy, nem kiskutya, nem kell neki, hogy az anyukáján és az apukáján kÍvül mások is "taperolják"!
Az én anyósom is már a kórházba is be készül jönni...feleslegesen, mert sem a szülészetre, sem a babához nem jöhet be elvileg senki, csak monitoron tudja megnézni.A saját anyukám is csak a hazajövetelünk előtt 1 nappal jön hozzánk, vagy csak aznap.

Benianyu,
köszi, én is emlékszemKép

Davallia,
Rókinál tökéletesebben nem tudnék a nyákdugaszról Írni!

Rokica,
kösziii!megnyugtatott a leÍrásod a nyákdugaszról, hogy lehet sárgás is, mert nekem először szinte barnás volt, de azóta hol kisebb, hol nagyobb fehér, kicsit sárgás nyunyák jönnek.
KépKép undi

Aniko, Falina!!!!

óriási GRATULA!!!!!!!!!!
sok-sok jókÍvánság!!!Néha azért Írjatok tapasztalatokat!

üdv.
Zsófy
38+5
zsofy

Benianyu, szerintem alkati kérdés. A Te karod szép. (És ezen a fotón látszik a szép pocid isKép.) Az enyém hurkás, a combom karfiolos. A lényeg, hogy a pasim odavan értemKép, amikor "siránkoztam" azt mondta, inkább a combin legyen a karfiol, mint a tányérján (azon ő csak döglött állatot tud elképzelni, semmi reformkaját: így már érthető a 125 kgKép).

Roki: a kiadvány címét én se tudom pontosan, csak azt, hogy 3 részes, babaváróknak és kisbabásoknak szól. Az egyetemi gyógyszertárban ez alapján tudták miről van szó, de azt mondták, hogy az szakembereknek van, nem laikusoknak. Én sem köteleztem el magam a homeo mellett, csak olvasgatok, az ember gyakran kerül olyan helyzetbe, amikor már mindent kipróbál/megtesz, pl. ismeretlen kiütések, hasfájás, stb. esetén. Ez olyan tájékozódási mánia, mint a Tied.

D
dudukly
Isaszeg

Én is csatlakozom a 30 felettiekhez... szeptemberben leszek 31. Nekem a 30 nem volt olyan nagy durranás, viszont a babakényszert szerintem rámhozta. Kép Biztos nem véletlen kezdtem eltrehánykodni a fogamzásgátlást. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dudukly,

Teljesen fel vagyok háborodva, hogy valaki egy 33-34 éves nőnek olyan kérdést mer feltenni, hogy fel tudja-e nevelni még a gyerekét. Hát könyörgöm, az átlagéletkor 70valahány év, miért ne tudnánk felnevelni azt a kölyköt?! Meg különben is micsoda bunkó, tapintatlan, tahó beszólás már az ilyen! Grrr.

Abban meg teljesen igazad van, hogy egy huszonéves nő manapság még egyáltalán nem biztos, hogy olyan stabil kapcsolati és anyagi háttérrel rendelkezik, hogy be tudna vállalni egy gyereket. Egyre tovább járunk suliba, egyre később házasodunk (láss engem, nekem még mindig nem "sikerült" :P) Természetes hogy mindezzel együtt a gyerekvállalás is későbbre tolódik.

Az az érdekes viszont, hogy egy férfinél senki nem kérdőjelezi meg, ha 40 vagy 50 éves korában gyereket csinál, hogy vajon fel tudja-e még nevelni? Valahogy azt a legszebb férfikornak tartjuk, és senki nem ütközik meg, ha egy ilyen korú férfi gyereket vállal.

Kivéve a páromat, de ő maga a kakukktojás... 37 évesen úgy gondolja, hogy ő már most majdnem túl öreg a gyerekvállaláshoz, többek között ezért is nem akar kettőnél többet, mert parázik, hogy addigra matuzsálemi kort ér el.

Hát mindenkinek megvan a maga bogara. :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nem hiszek a szememnekKép Kép Kép

Anikó!
NAGY GRATULA!
ÖRÜLÜNK A PICI BALÁZSNAK!
JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK FINOM TEJCSIT!

De jó lenne minden napra így érkezniKép

Jujj! Úgy izgulok.
Tuti Szmercsánál is van már valamiKép
Reméljük!

Én is már úgy várom a szülést.
Nem félek és sokat is álmodom vele.
Inkább a szoptatssal álmodok, mert nekem az a parám.
De sajnos néha nagyon badarságokat álmodom.

Roki!
Szerinted ez mitől van?
Ne nézzetek hülyének, ez álom.
De az éjjel kismacskákat szoptattam álmomban.
Persze a babát is utána. És a cicimből végül kakaó folyt.
Most már egy jót nevetek, de ez már kínos.
Viszont egyszer láttam a babánkat. MErt eddig egyik álmomban sem láttam Õt teljesen.

Dudukly!
Köszi a tippet, de én már itt újpesten nem találtam úszógumit csak állatosatKép
Na az nem jó.

Málnalevél teát sem kaptam, de megnéztem a pelenka árakat.

A DM-ben a Babylove 2-5kg-os 26db-os 899Ft
ennek 34,58/db, tehát 35Ft darabja. Állítólag jó pelus.
A Rossmann-ban 2-4kg 28db-os 999FT
ennek a darabára 35,7 vagyis 36Ft.

Szóval itthon valószínű, hogy használni fogunk textilpelust is.
Mert napi minimum 5-8 pelus is elmehet. Akkor viszont a legolcsóbb pelust nézve is ez havi minimum 7000-9000Ft.
De még nem vettem 1csomag liberot vagy pamperst sem!
Na mind1.

Majd megoldjukKép
Lépek pihenni, mert nagyon fájokKép
Puszi!
Sziasztok!
Angelani
35+4

Kép
angelani

Ti is észrevettétek, hogy élénkebbeket álmodtok? Mivel átlag minden 2 órában felébredek pisilni, ezért nagyon élénken emlékszem egy csomó furcsa álomra.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,
meg tudnátok mondani melyik az az oldal ahol meg lehet nézni az adatok alapján, hogy mekkora a baba?
Köszi: Kriszti
Gratula a babásoknak Kép

KépKép
Kép
csikken

Dudukly, én egy jó fél évvel még nálad is öregebb vagyok. Kép (március 18)
Amúgy, köszi a dicséreteket Kép tényleg most jól érzemmagam a bőrömben.
A férjem tegnap azt mondta, hogy jobban nézek ki pocakosan, mint előtte. Most örülök neki, de majd bele kell húznom, hogy a baba után is tetszem neki újra.
Mi is hosszúéletű család vagyunk, a nagy és dédszülőim, már aki megélhették az öregkort, elég sokáig éltek. Remélem, az én szüleim is hasonlóan sokáig fognak élni!
Egyébként a férjem 15 évvel öregebb nálam (a második felesége vagyok). Õ aztán tényleg nem fiatal babavállaláshoz, de mi nem így gondoljuk. Jó kondiban van, sportol stb. Viszont nincs se anyósom, se apósom. Ami lehet előny is és hátrány is. De ez adott. (Beninek csak egy pár nagyszülője van, pl., de van egy pótnagyink)
Tényleg fiatalokkal is történhet bármi.

Rokica, üdv a harminc felettiek között. Jó ám itt lenni Kép Õszintén szólva, lehet, hogy én is azért vettem ilyen könnyen a 3. és 4. X közötti akadályt, mert Beni már a pocakomban volt a 30. szülinapomon.

Egyébként, szerintem, ahogy a környezetemben látom, mára igencsak kitolódott a szülési életkor. Régebben 23-25 év volt az átlag, ma inkább 27-29 felé tolódik. És ez így rendben is van.

Hú, de hosszú lettem.
Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Gratulálok Anikónak a pici fiához!

Voltam ma bent Falinánál és a pici Jázminnal is találkozatam. Aranyos a kiscsajszi. Éppen aludt mikor kihozták, majd a kezecskéjét tömködte a szájába.
Teszek fel egy képet.
Nagyon starmmul viselte az egészet és boldog, hogy túl van az egészen. A várakozást siker koronázta.
Jó fej volt a dokink, mert én mentem ma vérvételre és összetalálkoztunk a folyóson és ő is azzal fogadott, hogy meg van a baba és minden rendben.

Minyu!
Átadom az üdvözletet.

Nekem is görcsölget a hasam, valószínű, hogy jóslófájások. Lányka sokat mozog. Doki múlt héten mondta, hogy nálunk is augusztusban meg lesz. Csakhogy még rengeteg dolgom van addig. Ablakpucolás stb.

Penna!
Jázmin 52 cm, kérlek javítsd ki.
Nálunk pedig Kincső Emese lesz a Csenge helyett.

Kriszta

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szívből gartulálok Falinának, és Jázminnak, nagyon sokat gondoltam rájukKép
sü_ti

Jaj de szép kép Kép Tündériek mindketten Kép

Még egyszer gratula, és sok tejcsit. A kis öklöcske helyett cicit a szájába a babának! :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok
nemtom ki kérdezte, de sajna csak a betűket tudom formázni, a hátteret nem. Persze nem kizárt, hogy lehet, de nekem nem megy.Kép
A hibákért bocsika, javítottam mindent(azt hiszem).

Dudukly
nem sietek, úgyhogy fussunk össze mindenképp!!Kép

Rokica
A címe:
"Homeopátia babáknak, mamáknak"
Nekem az első 2 rész van meg, az Ave Maria patikában (sztem egy sarokra lehet tőled) sírtam ki. Az első két rész:
I. Várandós kismamáknak (kék)
II. Születéstől a gyermekkorig (sárga)

A 3. nemtom mi, de nagyobb gyerekeknek van 2 féle könyvem is, amiben minden benne van.
Az Ave MAriaban van egy teltebb, hosszú hajfonatos nőci, na ő nagyon profi homeopatikus, mindig tud segíteni. És rá kell szépen is nézni, hogy kapj ilyen füzetet. Kép

üdv
p 33-1Kép

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 1 hét + 5 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 0 hét + 1 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 39 hét + 0 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 38 hét + 5 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 38 hét + 3 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 37 hét + 5 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 37 hét + 3 nap
Kuha Első baba 2005.08.28. Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 37 hét + 1 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 37 hét + 2 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 37 hét + 2 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 36 hét + 4 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 36 hét + 3 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 36 hét + 0 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 35 hét + 5 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 35 hét + 4 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 35 hét + 4 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 35 hét + 2 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 35 hét + 2 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 35 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 34 hét + 5 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 36 hét + 3 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 34 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 34 hét + 4 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 34 hét + 0 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 34 hét + 3 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 34 hét + 0 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 33 hét + 2 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 33 hét + 2 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 33 hét + 1 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 32 hét + 6 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 32 hét + 6 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 32 hét + 0 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 33 hét + 1 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 31 hét + 6 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 31 hét + 4 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 32 hét + 0 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 32 hét + 0 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 31 hét + 1 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 31 hét + 0 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 30 hét + 4 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 30 hét + 3 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 30 hét + 2 nap
And Első baba 2005.10.17 I. Női Klinika 30 év / Bp 30 hét + 0 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 28 hét + 5 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 26 hét + 1 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 23 hét + 6 nap
</pre>
penna

Ja, ez lemaradt: Anikónak hatalmas gratula!Kép
Szüléstörténetet nem akarsz írni? Mármint hogy hogy zajlott az egész.
üdv
p
penna

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Penna!

Köszi agyors reagálást,csak a Kincső maradt le.
Kincső Emese.

Megadom a számom, ill. e-mail címem, hátha szükség lesz rá.

70-450-1500
tool.orabt@chello.hu

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Falina!
SOK BOLDOGSÁGOT A GYÖNYÖRÛ PICI LÁNYHOZ!!! Kép Kép Kép

Anikó!
GRATULÁLOK A KISFIADHOZ ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!! Kép Kép Kép

Penna!
Köszi, hogy betettél a táblázatba.

Én Csepelen a Királymajori gyógyszertárban kaptam a homeos füzetet, de csak a várandós kismamáknak szólót, ill. egy másikat is: homeopátia mindenkinek mindenkorra és homeopátia az alapoktól. De én vettem is rendes könyvet:Gyermekek gyógyítása homeopátiával (2490 Ft volt) és rengeteg minden van benne, én magamnak is ebből a könyvből nézek dolgokat ha kell.

UH értékelő: www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Puszi mindenkinek
judy68

Minden újdonsült anyukának, és a készülődő kismamáknak:

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_elsohet1

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

A topic-ok közül messze ez tetszik a legjobban. Lehet, hogy mert kicsit előrébb jártok, így pontosabban értesülök arról, hogy mi vár rám. Ezenkívül technikai dolgokban is hihetetlen mennyiségű információt kaptam tőletek.

Gratulálok én is a babákhoz!

Judy68!
Köszi az infot a babamozgásról. Én azért kicsit nyugodtabb lennék, ha több hírt adna magáról. De úgy látszik ez egy titokzatos baba, még a nemét sem tudjuk.

Dudukly!
Nem vagy egyedül. Én is 71-es vagyok és első babát várok. Bár nekem senki nem mondta még, hogy ez késő. Sőt egy csomó olyan ismerősöm van, aki több nálam és még csak tervezgetnek. Én azért számolgatok időnként és sokszor előjön a "csak egészséges legyen" gondolat. De lehet, hogy a fiatalabbak sem veszik lazábban, és ugyanúgy izgulnak mindenegyes vizsgálat előtt.

Rókica!
Tőled már annyi infót lestem el, hogy külön állományban gyűjtögetem a gépemen. Köszi!

Bojti
28+5

Bojti és Gábriel

Kép
bojti

Bojti:

Örülök hogy segiteni tudtam. Kép

rokica az információ-mániás

Tejmentes blog
Életkör
rokica

SziasztokKép

NAGYON NAGYON GRATULÁLOK FALINÁNAKKépA KICSI JÁZMINHOZKép
és ANIKÓNAKKép BALÁZSKÁHOZKép !!!!!!!!!!!!!!

Annyira örülök,hogy itt bőgök...tiszta hülye vagyokKépKépKép És az a kép Falináról és Jázminról gyönyörűűűűűűűűűKépKépKép

annamami
26+1
annamami

Kép

Pocim a betöltött 26.héten!Kép
annamami

Annamami,
Milyen szolid kis pocakod van! Nagyon csinos Kép

benianyu

Sziasztok!

Csodálatos a képKép

Annamami!
Csini vagyKép

Lányok!
Mi ez a korbeli marhaság?
Mindenki akkor szül, amikor sikerül vagy úgy akarja.
Nincs korhoz kötve (hacsak a természet közbe nem szól).
Nem az számít, hogy menniy idősen szülünk, hanem, hogy milyen anyukák leszünk.
Irgum-burgum!
Igaz, én is szerettem volna 18 évesen szülni, de hát csak 10 évvel később sikerülKép
De biztos így kellett lennie. Most leszek a legjobb anyuka.
Más lehet, hogy csak 35 évesen. Ebben nincsen semmi kivetni való. Van aki kénytelen várni, de van olyan is aki (BOCSI), de szó szerint potyogtatja a gyereket.
Én mindenkit egyenértékűnek tartok. Szerintem akik itt vannak a topikon (és nem csak itt vannak ilyen emberek), nagyon jó fejek és még ha el is hagyták azt a bizonyos 3. X-et, akkor sem régimódi anyukák. Itt mindenki tök jó fej, senki sincs úgymond begyepesedveKép
Most akkor én meg érezzem magam kellemetlenül, hogy csak 28 éves vagyok?

Már úgy várom a következő jó híreket.
Szmercsa?
Tegnap óta csak a sírás kerülget (örömsírás).
Higyjétek el! Én még soha sem örültem ennyire más Boldogságának! Kép Kép Kép
Anniyra megváltoztam.
És ezt nektek KÖSZÖNÖM!

Na már megint bőgök.
Majkd visszajövök!
Puszi!
Sziasztok!
Angelani
35+4

Kép
angelani

Rokica!

Nem válaszoltál a kérdésemreKép
Megbolondultam?
Az álmaim egyre hülyébbekKép
Macska szopiztatásKép

Ja! A pocakom egész nap keményedik, de nagyon fent. Olyan mintha a lábát dugná oda a babónk és az feszítene ennyire. Lehet ez? Már majdnem a cicimet rugdossaKép

Na tényleg megyek.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

BenianyuKép

Köszi!Kép
Hááát és szolíd 12 kg plusz!!!KépKépKép
DE NEM ÉRDEKEL!!!!Kép
Mi már egyszer alapítottunk 2.feleségek klubját,most bevesztek engem is a 30-asok klubjába is???KépKépKép Jönnék szívesen!!!Kép
A Margitszigetes kép tök jó,bár én nem ismertelek korábban,azért igaza lehet a férjednek,mert most nagyon jól nézel ki!Kép De ezt már többször és többen is megállapítottuk itt...KépKépKép

AngelaniKép
Köszi neked is a dicséretet,nagyon jól esik bevallom....most kezd ugyanis olyan érzésem lenni néha,mintha örök idők óta terhes lennék....nektek nincs ilyen????
Persze édes teher ez!KépKépKép
annamami

Hát milyen újabb jó hírre jövök?
Anikó!!!!Kép
Hatalmas gratula a babához!!!!!!!Kép

Én is egyre furcsábbakat álmosom mostanában, csupa hülyeséget.

Most esére olyan nyűgös meg álmos lettemKép

Ja és rá álltam ma a m,érlegre és 66,3 !!!volt.
Nem létezik, hogy egy hét alatt 1 kg-ot híztam, vagy igen???
A kezeim továbbra is be vannak durranva, vizesekKép
Pedig hűvös vanKép

Nem baj, szerdán védőnő meg doki, kiváncsi vagyok minden ok-eKép

Meg 37.héten szokott még egy UH lenni, ugye???
Jujj de várom már, hogy mekkora a manónkKép

Annamami, Benianyu!Kép
Csini pocakokKép

Falina!Kép

Annyira édik vagytokKép
De jó már láthatod, foghatod ölelgetheted a pici lányodKép
Irigy vagyokKépKépKép
Már lennék én is túl a szülésenKép
De tudom még várnom kell a picireKép

Mea
mea

Ja és olyan jó látni ahogy tudunk örülni így egymásnak és összetartunkKép

Jó kis csapat lettünkKépKépKép

Mea
mea

Hűha!

ANIKÓ!NEKED IS TISZTA SZÍVBÕL GRATULÁLOK, FANTASZTIKUS ARANYOS BABÁD VAN!!
JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEKKépKépKépKépKépKép

Na én ma kellőképpen kicsavarogtam magam, legalább nem gonoszkodtam senkivel, és egy csomó mindent elintéztemKép
Rendeltem egy ágyat az M1 auchanban, voltam a terhesgondozóban(mehetek az utolsó nagy vérkép vizeletreKép), voltam bőrgyógyásznál, voltam függönnyösnél megbeszélni a felmérést, voltam az építkezésen, na szóval csavarogtam egész nap. Remélem az éjjszakám ennek megfelelően végre jól fog telniKép

Voltam a Rákóczi úti turiban, hát volt nagy "ereszdelahajam". Rengetegen voltak, mondjuk nem is csodálom mert rengeteg jó cucc érkezett!
Természetesen a babás turiban kezdtem és ismét kifogtam egy cimkézett még vadiúj 62-68 as rugit, amihez rá volt tűzve egy babzsáknyuszi!Hát ezt le fogom fényképezni mert annyira édesKépKépKép
Persze tudtam volna vásárolni még annyit hogy otthagyhattam volna az egész bankkártyámat, na de hát azért nem kell 100 db egyméretű ruha!Kép

És vettem egy farmert is magamnak 1990.-ért Dorothy Perkins, na szerintem ez se volt még senkin, mert sehol semmi nyomát nem látom hordásnak, viselésnek. Felhúztam csípőig, persze a derekát úgyse tudtam most begombolni így megállapítottam hogy szülés után pont jó leszKép
Nagyon gondolkodom hogy holnap visszamegyek, mert tényleg nagyon sok szuper dolog van!Kép
Ajánlom nektek isKép

Annamami!
Hú de csini vagy, azannya......Kép
Na kb nekem is ekkora volt a hasam 26. héten, de súgok valamit...lesz ez még nagyobb isKépKépKépKépKép

Mea!
Ne hülledezz a súlyodon igaz ma én is szívinfarktust kaptam a magam 73,5 kg-jával(60-61-ről indulva), de hát ez van, engem már nem érdekel...
Úgyhogy ennek tiszteletére holnap rakottkrumplit fogok csinálniKépKépMég ma este összekészítem, holnap meg csak megsütöm és zsupsz be is falomKépKépKép, hadd nőjőn az a babóKépKépKép

Angelani!
Hihi!MacsaszopiKépEz jóKépVégülis a cicák is aranyosakKépKép

Na megyek rakottkrumplit főzni!KépKépKépKép

Megann 35+1

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Most néztem meg századszorra a képet a pici Jázminról és Falináról. Annyira édes! Még Apának is megmutattam Kép

Annamami
Köszi Kép
Amúgy persze, hogy beveszünk a harmincasok közé Kép
Jó vékony lehettél, ha ezen a képen 12 kilóval több vagy, mint előtte.

Mea,
Köszi Kép
Tényleg jó kis csapat vagyunk Kép

Megann,
Látod, milyen jó, hogy csavarogtál. Úgy hangzik, hogy jobb a kedved, mint reggel.

Küldenél nekem holnap ebédre egy kis rakott krumplit, nagyon szeretem Kép

A te ötleted alapján gondoltam, hogy benézek én is a turiba, csak ide a lakótelepibe. Szerettem volna venni még egy hosszú nadrágot, mert csak egy teljesen hosszú van, a többi halász, vagy térd, de ilyen időben megfagyok bennük. De zárva volt Kép.

Szerdán reggel kell mennem az első áramlásvizsgálti UH-ra. Remélem, mindent rendben fognak találni. Így legalább láthatom a kis focistámat újra.

Pussssz
Benianyu

benianyu

Róki!

Azt hiszem hogy csak és kizárólag a fájdalomtól félek. Ezügyben már beszéltem a dokival, hogy EDA-val szeretnék szülni...
Na jó jó, de aztán ki tudja, hogy hogy fog összejönni nálam az EDA?? Lesz e elég idő hogy beadják, és állítólag ugye adnak egy adagot és megvárják hogy kiürüljön a hatás és hogy rendesen érezze a fájásokat a szülő nő, és aztán adják a következőt, ha még látja értelmét az orvos, mert állítólag a tolófájásokra már nem adnak...
Te ezt hogy tudod Róki???

Szereztem málnalevélteát, pocsék íze vanKép ti mennyit isztok egy nap belőle???

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Mi ez az áramlásvizsgálat???
Bocsi a tudatlanságomértKép
Ez a ctg??

Kép

Kép
megann

MegannKép

IGEEEEEEN.....én is megyek turkálni!!!!!!
Te hánykor tervezed??? Összefuthatnánk!!!KépKépKép
És ha már jössz,hozol egy kis rakottkrumplit is?KépKépKép Nyamiiiii...Hamiiiiii....Kép
Ja! és szerintem én is EDA-val fogok szülni.....

BenianyuKép
Köszi-kösziKépKépKép
áramlásvizsgálat...hmmm..izgiKép
Gyere te is ,ugorj el a Rákóczi útra,hidd el megéri!!!Én rendszeresen járok...Kép
annamami

Mindenki EDA-val szeretne szülni???
Én annyira félek attól is , hogy a gerincembe szurkálnakKép hogy lehet hogy ettől jobban rettegek mint magától a szüléstőlKép

Ki szeretne teljesen természetes módon szülni???

Mea
mea

MeaKép

Szerintem RokicaKépKépKép
annamami

Annamami!

Örülök, hogy így belelkesültél!
Szerintem nem fogsz csalódni ezúttal sem, bár az igazi őszi overálok, kabátkák még mindig nem jöttek meg a babacuccok közé...
Hát hogy én mikor megyek, az jó kérdés, amikor a kakas 3-at kukorékol, vagy valami ilyesmiKépKépKép
Magyarul foglmam sincsKépKépKép
Reggel a festőkkel kezdek az építkezésen, aztán 9-ig be kell vágtatnom a laborba vérvételre, aztán vissza az építkezésre, úgyhogy sajnos egyedül kell hogy hagyjalakKép, mert rám nem lehet számítani mostanság.
Viszont én is nagyon belelkesültem most terítettem ki az uj farmeromat az ágyra és gyönyörködök hogy milyen ügyi voltam, a kisbabaruha meg már a mosógépben vanKépKépKépKép

Rakottkrumpli meg lesz egy kazallal(kezdő háziasszony létemre mindig elmérem az adagot), úgyhogy jut mindenkinekKépKép

Benianyu!
Akartam már kérdezni, hogy Beni után direkt így terveztétek a tesót(viszonylag nagy korkülömbséggel), vagy így jött össze.
Csak azért kérdezem, mert Téged a Jóisten is anyukának teremtett, mindig meséled hogy épp hova vittétek Benit, és ez olyan jó dolog, hogy ennyire igyekeztek ingergazdag környezetben nevelni a gyerkőcöt.
Így szeretném én isKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!

Nyugalom, szerintem majdnem mindenki "normál" módon akar szülni!Kép
Nem emlékszel?? Már közvéleménykutattam ebben a témában jó régen, és akkor alig akadt aki EDA-s gondolkodású lett volna!Úgyhogy ti vagytok a döntő többség!

Kép

Kép
megann

Megann,

Igazából most megyek először, nem tudom teljes pontossággal az áramlásvizsgálat lényegét, de leírom konyhanyelven.

Áramlásvizsgálat = magzati keringésvizsgálat, más néven flowmetria.
Ez egy speciális UH, amin megvizsgálják, hogy a baba megfelelően jut-e oxigénhez, illetve minden fontos, számára nélkülözhetetlen anyaghoz a méhlepényből, a magzatvíz mennyisége és állaga rendben van-e.
Erre nálam azért van szükség, mert a kis pocaklakóm kisebb kb két héttel, mint az utolsó menstruáció napjától számított hetek szerint kéne, hogy legyen.

Mea,
Én természetes módon szeretnék szülni. Beni is úgy született. Meg rajta kívül még több millió, inkább millárd pici baba a világon. Kép

Benianyu

benianyu

OK Megann,értem...
bár egy icipicit szomorú vagyok,hogy nem talizunk....Kép...na majd jól lefotózom holnap,hogy miket vettem,a rakottkrumplit meg már gondolatban befaltamKépKépKép
annamami

Megann,
Milyen kedves vagy! Kép Kép Így alakult, hogy 4 év lesz köztük. Kicsit kevesebbet szerettem volna, de most már nem bánom.
Tényleg Beni a mindenem, meg gondolom a pici lesz majd nem sokára. Most még Beni a legfontosabb. Minden gondolatom ő. Apa ezt néha nem veszi igazán jó néven, de sajnos bele kell törődnie.

Benianyu

benianyu

Annamami,

Még dolgozom, nem nagyon tudok elszabadulni a Rákóczi úti turiba. Kép
Meg a babának mi nem veszünk (családi babona) semmit a szülés előtt.
Persze Beninek és magamnak lehetne Kép

Benianyu

benianyu

Sziasztok

Flowmetria
keringésvizsgálat, a méhlepény és a köldökzsinór keringését nézik spéci uh-val.

Benianyu,
nekem a kiírás előtt egy héttel meg a csaszi napján csinálták. Ha az van a leletre írva, hogy "centralizált" vagy "beszűkült" az nem jelent jót, akkor már nem a teljes köldökzsinór keresztmetszetben áramlik a vér, azaz romlott valamelyest a baba ellátottsága.
Persze ennek is vannak mértékei, kiírás előtt egy héttel "enyhén centralizált" volt, és akkor még hagyták, de amikor 2 nap alatt romlott, akkor már nem.
Nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen!

Az anyaság meg nem kor kérdése. Előbb-utóbb sztem minden nőben feléled ez a biológiai ösztön. És akkor leszel jó anyuka, ha ezt az ösztönt összhangba tudod hozni a párkapcsolati, mhelyi és egyéb helyzeteddel. Van aki ezt már 20 évesen meg tudja tenni, van aki csak 35 felett.
Én pl már 21 évesen elvált voltamKép de abban a házasságomban eszembe nem jutott volna szülni. Nekem valahogy ez szorosan Petihez kötődő dolog volt, mert neki a megismerkedésünk után akár 2 héttel szültem volnaKép holott addig eszembe sem volt. Tudjátok, a szokásos: karrier, jó fizu, céges kocsi meg mobil...minek ide gyerek? (Azt is kb 2 hét alatt döntöttem el, hogy Õ lesz az, akihez mégis férjhez megyek, mert többé nem akartam.Kép)

jó éjt
p 33-1
penna

Benianyu
amúgy: neked nincs néha lelkifurid a pocakbabó miatt? Márminthogy nem "törődsz" vele annyit, mint anno Benivel?
Én legalábbis sokkal kevesebbet figyelek "befele" mert ugye kifele kell, erre a kis pernahajderre, aki összefirkálja a falat az eladott lakásunkbanKép. Szóval az első télleg az ő boldogsága, és nem a pocakbaba, és ez az elsővel nem így volt, akkor ő volt mindenekfelett.
Néha meg Kevin miatt van lelkifurim, két éves, még kicsi gyerek, szüksége van anyára teljes mértékben, és ha megérkezik a pici, biztos kevesebb jut neki belőlem...
Jaj, olyan bonyolult.
p
penna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?