Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Isten éltesse Anikó Bencéjét. Remélem jó egészségben találja!

Rebekának is minden jót kívánunk!

Lányaim:
Kép

Zs.
zerko

Zsuzsa, gyönyörű ez a kép!
tandrea

Sziasztok,

jöttem az elmaradásomat pótolni: minden szulinapost Isten éltessen!! Ma foleg Bencust Kép

Bellana, de jó látni a nevedet Kép Fiúk szépségesek!

Én pedig köszönöm a névnapi jókívánságokat, megleptetek!

Soraya-Kriszta
(aki holnap 9 hetes a kistesóval Kép)
soraya

SziasztokKép

Először is:

Anikó, Drága legkedvesebb (voltKép) pocaktársam!
Bencuskának nagyon boldog első szülinapot kívánunk mind a hárman!!!
Örülök, hogy már jobban vagytok!Kép

Panó
Utólag is boldog szülinapot Benikédnek!

Linda Drága!
Úgy örülök Neked!!! Anikó már mondta a telefonban, hogyí visszatértél, már alig vártam, hogy olvassalak!
Restellem, de sajna nem jött össze a válasz sms. Amikor Te írtál pont pakoltunk be a kocsiba, aztán meg gondoltam inkább hívlak, de mindig lehetetlen időpontokban jutott eszembe, így azóta sem jött össze.Kép Én saram, nem mentegetem magam, de ígérem a napokban megpróbállak felhívni! Becsszó!Kép
Atomkáid gyönyörűek és hihetetlen nagyot nőttek mind a ketten! Annyira jó lenne már találkozni, ha mész Ritához mi is megpróbálunk Gergővel, nekünk sincs messze.Kép

Minden más szülinapos babának boldog szülinapot, de egyszerre olvastam el a szombat óta írtakat, így most már nem emlékszem még kinek volt.

Mi szuper jót nyaraltunk, de sajna az idő, ami Nektek enyhülést hozott, nekünk lerövidítette a nyaralást. Holnap jöttünk volna haza, de mivel ma is esett, úgy döntöttünk, hogy teljesen értelmetlen ott maradni. Szerettünk volna ma elmenni a Veszprémi állatkertbe, de ez így kútba esett sajnos. Így reggel összepakoltunk és fél 11-kor el is jöttünk.
Sajna az első napunk (vasárnap) meg a dokizás miatt ment el, de azért 5 után jót sétáltunk és nézelődtünk a Füredi sétányon, már akkor kinéztük a strandot is, így másnap reggel tudtuk, hova megyünk. 2 napig szuper idő volt, délelőtt, délután strandoltunk, persze 11-3-ig otthon voltunk, akkor kajált Gergő, meg pihiztünk. A szállásunk is nagyon jó volt, valószínűleg jövőre is ide fogunk visszamenni. És a Balaton megdöbbentően olcsó volt! Tényleg nem számítottam rá, hogy ilynen árak lesznek, mert mikor utoljára voltam, még jóval drágább volt minden. Most viszont teljesen normális árak voltak és tök jó kiszolgálás.
Gergő nagyon élvezte a strandot, a vizet is, de főleg a nagy teret, a füvet, ahol lehetett mászkálni. Mindenkihez odamászott, mindent meg akart nézni és elkezdett iszonyatosan dumálni.Kép Be nem állt a szája, tök cuki volt!Kép És mindenkire mosolygott, tök idegen emberekkel összebarátkozott, nagyon édes volt.
Aztán jött a hidegfront, akkor 1 napig nagyon nyűgi volt, de ez sem volt vészes. Kirándultunk, szóval amíg nem esett, addig klassz volt. Én nagyon szeretnék jövőre is visszamenni!
Ja, és a strandon megvolt az első homokozásunk is, csomó gyerek között, amit hihetetlenül élvezett! Annyira kis társasági lény a drágám, hogy az hihetetlen! Akkor érzi jól magát, ha megyünk, ha emberek között lehet. Ja, és már most kiszúrja a kislányokat! Minden gyerek érdekli és nagyon vigyorog a kisfiúkra is, de a kislányokat máshogy veszi észre, ezt így nem tudom leírni, látnotok kéne.Kép

Képeket majd holnap hozok.

Zsuzsa
Fantasztikus a kép a lányokról!Kép

Timi
A Te képeid is nagyon jók lettek!Kép

Soraya
9 hetes? GRATULÁLOK!!!!!! Akkor ezért nem jársz erre, mert Te már a 2006-os tavaszi kisbabákba írogatsz!Kép
Utólag is boldog névnapot!

Most eldugulok, majd holnap jövök.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

JA!
Gergő lázáról annyit, hogy 2 nap alatt elmúlt, de a lázon kívül semmi nem volt, észre sem lehetett Rajta venni, csak estére éreztük a buksiján, hogy melegebb. Szóval érdekes volt, elmúlt. Lehet, hogy fog? Szerintem soha nem fogom megtudni.Kép A lénye, hogy nem lett semmi baja!

PuszKép

avocado

Sziasztok!

Anikó: Bencusnak Boldog szülinapot kívánok én is ! Kívánom, hogy most mrá tényleg legyen vége a rossz szériátoknak! Béres cseppet, c-vitamint szedtek? Mikor anno a nagyobbik lányom állandóan beteg volt, a Béres csepp-pel tudtuk helyrehozni az immunrendszerét...

Soraya: Boldog névnapot és gratulálok a kistesóhoz! Hogy érzed magad? Mennyi lesz így a korkülönbség? Könnyü várandósságot kívánok!

Zsuzsa: természetesen ismét nagyon szép a fotó a lányokról, gyönyörüek ebben a ruhában és Zsófi frizurája is nagyon profi! Hogy bírta a fordászt vagy Te csináltad? Ezt a képet elô is hívatjátok és kiteszitek a falra vagy csak úgy nekünk készült Kép ?

Avocado: örülök, hogy Gergô láza nem volt komoly. A Balatonról hasonló véleményen vagyok, mi is kellemesen csalódtunk az árakban és a kiszolgálásban. Szerintem Bp. a nagyon drága... Képek lesznek?

Nanda: ti jártok ki Horvátországba? mennyi idô nektek az út? Úgy hallottam, hogy hatalmas dugók vannak, meg balesetek miatt elterelések min. 15 óra...Kép Te mit tapasztaltál?

Rita: jó, hogy Lilla szépen meggyógyult! Nem semmi mennyi szót tud már! Kép Biztosan sokat foglalkozol vele és tehetséges is !

Nalika/Hajni: nagyon nagylányos Timi abban a piros ruhában Kép Nektek is szuper tortátok volt! Horváth cukiból? szalad az idô a babákkal.....

Emma továbbra is elviselhetetlen éjszaka, többször felkel...már feladtuk...

Üdv: zsuzsi
zsu26

SziasztokKép

Csak gyorsan, mert tegnap elfelejtettem!

Nalika
Nagyon édes a lányka! És a torta is cuki! Evett belőle?Kép

Macs
A Te lánykád is tündér abban a ruhában! Kár, hogy nem tudsz jönni, hiányzik a humorod!

Zsuzsi
Éjszakák: és Emma nem nyugszik meg, ha cicizik? Mert nekünk teljesen ok az éjszaka, Gergő többször rácuppan, de nekem olyan, mintha aludnék végig. Persze mikor van valami és sír és a cici sem segít, az nem túl jó, de szerencsére ez elég ritka. Persze a mi ágyunkban alszik az első szopitól, de így nem vagyok kóma, tényleg szuperül ki tudom magam pihenni. És mostanában 7-ig alszik a Drágám, szóval szuper!Kép
Sokan mondják, hogy nem jó, hogy velünk alszik, megszokja, stb, de nem foglalkozom velük, mert ez nekünk így működik, nem tudok mit csinálni. 6 hetesen is ilyen volt, most is ilyen, és ezen szerintem csak 1 hónapig üvölteni hagyással tudtam volna változtatni (vagy még úgy sem) és azt én nem akartam. Az a lényeg, hogy Neked is jó legyen, ami kialakul!

Most mennem kell, majd még jövök, csak megyünk bevásárolni, nincs itthon semmi.

pusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

SORAYA: gartulálok, ez szupeeeer!!!! Kép Kép Kép És örülök, hogy nem felejtettél el te sem. Kép

ORSI: semmi gond, azt hittem nem is kaptad meg. Kép
Sajna az én telefonom hol működik-hol nem. Kép Ált. nem. Majd kell új, csak anyagilag elég vacakul állunk, úgyhogy nem tudom mikor lesz.
Alvás: nálunk is dettó ez megy és engem se érdekel ki mit gondol, mert próbálkoztunk eleget a külön altatással és nem ment. Ami a Daninál működött az a Gergőnél nem. Õ tök más, még pofira és természerben is. Úgyhogy mi is együtt alszunk már jó ideje. Igaz mostanában elég nyugtalan, valszeg fogzik szegény. Kép
A talit akkor majd összehozzuk. Kép

Zsuzsi: megértelek, nekünk is nehezek mostanában az éjszakák, valami extrán kakák, nna. Igaz, Gergő mióta megszületet rossz alvó. Danival pl. sosem volt ilyen gond. Már 2 hónapos korától átaludta az éjszakákat úgy hogy fel sem kelt. Szóval azt gondolom ha az nem volt az én érdemem, csak szerencsések voltunk, akkor ez meg nem a mi "hibánk". Persze ettől még pocsékul érzem magam reggelente. Kép Mostanában ahogy írtam Orsinak, Gergő milliószor felkel. Kép Én csak reménykedem benne, hogy a fogaitól van most ez, mert amúgy velünk már egész jól aludt. Tarts ki, csak jobb lesz valamikor! Kép

Linda
bellana

Hajni: szia. Kép Hogy megnőtt a kicsid! Kép Klassz volt a torta! Kép

Zsuzsa: szép a kép. Kép Párod csinálta?

És akkor a szelíd motorosok. Kép

Kép
bellana

Méghogy szelíd?!
bellana

Sziasztok
tegnap este megérkeztünk,és a Rabac Budapest távolságot mindössze 6 óra alatt tettük meg.Du. fél 5 -kor indultunk vissza,és fél 11-kor Maxi már ágyikóban aludt.De elmondanám,hogy ha ez az átkos balatoni út nem lenne ilyen zsúfolt kamionokkal,és kész lenne az autópálya,akkor -1 óra még lejönne ebből.Én most is az esti elindulásra szavazok,semmiképpen nem pénteken,és szombaton,hanem vagy vasárnap,vagy hétköznapi elindulással!Akkor tuti nincs káosz.Mindenhol tudtunk jönni.Kép

A TALI MÉG ÁLL,Kép
TEHÁT AUGUSZTUS 9-ÉN VELENCÉN(AZ ÚTVONALAT MELLÉKELEM MAJD).KÉRLEK JELEZZETEK NEKEM MIKOR,ÉS HÁNYAN JÖTTÖKKép

Most ennyi,majd este még visszajövök,és olvasok is.

Puszi,
Nanda
nanda

Sziasztok lányok!

Most jöttünk haza nyaralásból, még ki se pakoltam, így nincs időm olvsgatni, de majd később próbálom pótolni. Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket Beni nevében!Kép

Anikó!Kép
Bencusnak is nagyon boldog első szülinapot, remélem minden rendben veletek!Kép

A többi babának is boldog szülinapot, akinek mostanában volt vagy lesz!Kép A napokban megpróbálok még jönni és feltenni pár képet az egy évesről!

Linda!Kép
Nagyon szépek a motorosaid!Kép

Mindenkinek puszi!
Panó
panó

Sziasztok!

Nandám, mi az új telcsiszámod? Elküdenéd mailben?
bellana@citromail.hu (az én számom ugyanaz)

Panó: Kép Puszi Kép
bellana

Majd később jövök:
a telefonszámom:
KépKépKépKépKépKépKépKép
06-305-37-56-00
KépKépKépKépKépKépKépKép

puszi
Nanda
nanda

Sziasztok LányokKép

Este néztem az időjárásjelentést és iszonyú sz.. időt mondanak a jövő hét elejére.Kép Szerintetek ne toljuk el 1-2 nappal a talit?
Nanda ez a kérdés elsősorban Neked szól! Szerintem nem lenne túl jó, ha esőben bent kéne csücsülnünk, ráadásul jó hideget is mondtak. Most még van időnk átgondolni, de szerintem jobb lenne csütörtökre, vagy péntekre tenni, akkorra már 25 fokot mondtak.

Rita merre jársz?

Anikó: jobban vagytok?

Linda
"Szelíd" motorosaid írtó cukik!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Linda, Orsi: köszi a soraitokat! Sajnos nálunk egy lányom sem bírt velünk aludni, így mindig ki-be rohangálok a gyerekszoba és a hálószobánk között, néha az ágyamban szoptatom meg Emmát, néha a nappaliban, de van mikor csak simán hisztizik, nem enged semmit, csak befeszíti magát...Kép Az a gond, hogy próbáljuk leszoktatni ezekrôl az éjszakai felkelésekrôl, így hagyjuk kb. max. fél óráig üvölteni, legtöbbször visszaalszik, de van, hogy óránként újrakezdi, ilyenkor nem bírom tovább és nevelés helyett, (következetlenül..Kép ) megszoptatom vagy megitatom...Kép Az elalvással semmi gond, szépen kialakult a rutinszer? elaltatás, már énekel velem Emma, nagyon édes Kép Csak éjféltôl 2-3 óránként felébred... Mondjuk most megint nagyon nyáladzik, gondolom fogzik....)
Szóval jó lenne, ha mellettem elaludna és csak szopira ébrednék fel, de a kisasszony szereti a saját ágyát, már 4 hetesen kifejezte ezt...ha velünk van az ágyban rögtön bohóckodik, hangosan gagyog és bukfencezik, mindegy milyen késô van...Kép

Nanda: nem semmi 6 óra alatt lent vagytok! 200-zal mentek ? Kép mi sajnos csak péntek este tudunk elindulni, akkor ezek szerint fel kell készülnünk kb. 15 órás útra? Kép Mire megérkezünk,szegény férjem is kivülrôl fogja tudni az összes gyerekdalt Kép vagy a gyerekek fognak kicsit csápolni metallicára, majd meglátjuk ki erôsebb a családban KépKépKép
Mikor lesz a tali? ha marad idônk a készülôdés mellett, akkor szívesen mennénk mi is!
mailcímem, ha valaki leírná a részleteket, köszi: zsuzsi17@hotmail.com

Bellana: aranyosak a srácok! Kép múltkor néztem meg "kismama magányomban" a szelid motorosok c. filmet, a végére jól elszomorodtam... sokáig csak hallottam a címét a filmnek, de nem tudtam, mirôl szól...
Féltékenység elmúlt nálatok? Gergôt jól lehet megpuszilgatni, nagyon ennivaló fogása lehet Kép legalábbis a képrôl nézveKép

üdv. zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Most csak egy gyorsat!

Zsuzsi:

Mi Horvátországba Banjole-ba (Pula) tíz óra alatt értünk le Egerből. Mindezt úgy, hogy baromi lassan, max. 100-zal mentünk az autópályán is, mert este fürcsi után indultunk, és nem akartuk a házigazdát már hajnalban kelteni...szóval elég haladósan le lehet érni, bár attól is függ, hová megy az ember...Kép

Jóéjt mindenkinek !Előttem már összemosódik minden, megyek alszok egy kicsit!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Köszi Timi az infót!
Jó éjt! Kép Kép
Kép
zsu26

Sziasztok,

csak most tudtam idejönni,még mindig a bőröndöket pakolomKép

Először is minden szülinapos babát Isten éltesse sokáig az első szülinapján!Kép

A talival kapcsban...
Látom tényleg rossz időt mondanak,esőt és hideget,így azt gondolom,hogy nem érdemes bent fagyoskodnunk,hanem inkább tegyük át máskorra.Nekem sajnos a jövő héten már nem jó a többi nap,de következő héten lehetne bármelyik nap.Hétfőtöl csütörtökig.(Aug15-től.)
Szóval aki tud jönni jelezzen,megpróbálom az emil címeket is begyűjteni,és azokra írni,akié nincs fent a topikban,az írjon nekem egy HELLO-t a :
nanda77@citromail.hu -ra.Kép

Utazás:
Asszem nekem tényleg marha nagy mázim van,mert akkor sincs nagy baj,ha nem alszanak.Olyan jól elszórakoztatják egymást,hogy minden nagyobb hiszti nélkül több órát is kibírnak alvás nélkül.
Tény,hogy bekészítek mindenféle játékot,rajzolót,kaját,stb...és megy a zeneKépApa zenéjét imádják,ha nyűgösek,csak bekapcsolja,és mintha elfújták volna a hisztit.Kép
Megint ugyanott voltunk,és elmondhatom,hogy nagyon szuper volt azt leszámítva,hogy 2 napig ott is szakadt az eső.Szerencsére a szállodának volt benti medencéje,így nagyon jól elvoltunk.Ott volt az egyik barátnőm a kisfiával,és a férjével,így társaság is volt.Volt,hogy elindultunk a Maxival,és az ő kisfiával,négyesben a parti sétányon babakocsival,mire a manók elaludtak,olyan eső kerekedtett,hogy a bugyinkig eláztunk,a kicsik meg olyan békésen horpasztottak,mintha mi se történt volna.Kép
Vissza fogunk menni oda,mert tényleg nagyon jó.A kaja is nagyon finom volt,minden este más tájegység ételeit kóstolhattuk meg.Én a Mayát még sosem láttam ennyit enniKép Úgy tömte magába a rákocskákat,a friss grillezett halakat,és tengeri herkentyűket,hogy már attól féltem,valami baja lesz.KépÁllandóan az apjával akart lenni,és képzeljétek a Maxi is,úgyhogy volt néhány órám arra is hogy kicsit olvassak VÉGRE!!!Persze nem mondhatnám hogy nem pihentünk eleget,a gyerekek nagyon jól aludtak,Maxi este 8-tól reggel 9-ig húzta a lóbőrtKép
És délután is 2 órát aludt.A tengeri levegő csodákra képesKép

Más...

KépKépKép!!!!!tudja valaki mi lehet Süncsiékkel?Már nagyon sok emilt próbáltam küldeni Nekik,de nem megy el,visszadobja ,hogy hibás cím,ill.hogy nem működikKép

Keresztelő?
Képzeljétek a körzetünkben lévő templomban,nem hajlandóak megkeresztelni a Maxit,mert nem vagyunk házasokKépMaya már meg van,de oda nem tudom visszavinni,mert nem az a lelkész bácsi van már ott,és nem tudom,hogy ott is mit szólnának.És messze is vanKép

Olvasni megint nem nagyon tudtam,csak a képeket csodáltam és tényleg gyönyörű gyerekeink vannakKép

Puszi mindenkinek,

Nanda-akinek most lelkifurdalása van,de ígérem igyekszek pótolniKép
nanda

Sziasztok!

Szóval ami lemaradt, mert megint sz@rakodott a gépem..

Az egyéves adatok 8800g és 74 centi. Egyedül még nem megy, de ami késik nem múlik Kép Egyébként nagyon huncut kiscsajszi Kép Ja, és két foggal is büszkélkedik.

Nanda,
csak most tudom megköszönni az ausztriai útbaigazítást. Könnyen odataláltunk és a H&M tényleg szuper!!! Jövő héten megint megyünk Kép

Zsuzsi,
igen Horváth cuki Kép Mi Újpest központban lakunk, így nincs messze..

Orsi,
te kérdezted? mert igen evett a tortájából Kép Elég sokfélét evett már, így mertem adni neki. Különben nagy cicibubus Kép

Linda,
szia!! Hogy milyen nagy fiaid vannak Kép Dani még mindig nagyon helyes Kép Gergő is kezd rá hasonlítani...

Anikó,
hogy vagytok???

Soraya-Kriszta,
nagy-nagy gratula!!!

Na lelövöm magam Kép

Köszönjük a többi köszöntést is, mindenkinek viszontkívánjuk Kép

Puszi mindenkinek,
Hajni
nalika

SziasztokKép

Nalika
CicibubusKép Én cicistának hívom Gergőt, de ez sokkal jobb!Kép

Nanda
Úgy sajnálom, hogy nem jó már ez a hét!Kép Mert nekünk meg a jövő hét nem lesz jó, ugyanis jön a család és már előkészülünk a 18-ra, Gergő szülinapjára. Ha esetleg utána lenne, de az sem jó, mert akkor már 20-a van...szóval így mi valószínűleg erről lemaradunk.KépKépKép Pedig már annyira szerettem volna Veletek találkozni, még nem is láttam Mayát csak fotón.

Most mennem kell, mert Mókuska úgy döntött, nem hagy írni.Kép

PusziKép

ORsi

avocado

Sziasztok
Gyorsan bekukkantottam Kép

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT! Igazán jól esett, hogy rólunk is megemlékeztetek...

Mi is hasonló jókat kívánunk Minden elmúlt szülinaposnak és névnaposnak! Kép

Kép

Rebeka 9kg és 73 cm volt az 1 éves mérésen- de ez egy héttel korábbi adat, ugyanis dokinénink szabira ment utána....

A képen látható, h a szülinapi torta-kutyája egy szálat nem foglalkoztatta Kép
Csak az alma!

Tehéntej?
Tojásfehérje?

Ti mit gondoltok? Mikor?

Rohanok, most nem olvasok. de ami késik nem múlik Kép

Puszi Nektek%
Sziasztok

Ági

delice

Kép

Még valaki?

Kép

delice

énisénis!Kép

bnéhtimi, Timi, 25, Eger, Bak, Lilla Bianka, 2004.06.06.

Köszi!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

szia!
okés
csinálom Kép

delice

Lányok!KépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon nagyon sokat gondolkoztam ezen a talin,főleg,hogy beszéltem Orsival reggel,és nagyon szomorú volt,hogy nem jöhet el.És arra jutottam,hogy ha marad a keddi dátum,vagyis a 9-e,akkor ide is jöhettek hozzánk,mert itt bent is el tudunk lenni.Vagy akár szerda is.De Velencét biztosan csak a jövő héten(15-e után) tudnánk megejteni,vagy utána.
Mit szóltok hozzá?
Bocsi,hogy így bonyolítom az egészet.de nagyon szeretném,ha minél többen itt lennétek!

Még valami,nagyon sokatoknál nem találtam email címet,kérlek írjátok meg nekem!

nanda77@citromail.hu

Köszi,Puszi,

Nanda
KépKépKépKépKépKépKépKép
nanda

Sziasztok,

Zsuzsi,
Azt az ugrálós macit hogy tetted oda be? Nagyon édes!

Nanda,
Nagyon sajnálom h rossz lesz az idő én már annyira beleéltem magam a keddi taliba! Következő hét szerdához mit szóltok? Email ment Kép

Soraya,
Gratula a kistesóhoz! Ilyen kis korkülönbséget akartatok? Jól viseled? Hányinger stb?

Orsi,
Örülök hogy mégis el tudtatok menni nyaralni és már nincs láz.

Üdv
Andi

Zerko,
Gyönyörűek a lányok,mint egy kis angyalok Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika,
megkaptam az emailKépköszi

AKKOR ÉN MÁR NEM AKAROK ITT MINDENKIT MEGKAVARNI,
AUGUSZTUS 17-ÉN.SZERDÁN VELENCÉN,ROSSZ IDÕ ESTETÉN ITT BPESTEN LESZ A TALI.
NNNAAA VÉGREKép
VÁROM A JELENTKEZÕKET!
ORSI NAGYON SAJNÁLOM,DE A KÖVETKEZÕ TALIN BIZTOS TALÁLKOZUNK MAJD.Kép

puszi Nanda
nanda

Sziasztok!

Zsuszi, Linda: majdnem egy évig egy ágyban aludtam én is Dáviddal, és minden gond nélkül átszokott a saját ágyába miután átköltöztettük az egyik testvéréhez. Van hogy éjszakánként nyugtalanul alszik, de egy kis simizés után visszaalszik, szinte soha nem kell kivenni az ágyából.

Ági, utólag is boldog születésnapot Rebekának!
Tehéntej: újabban két éves kor után ajánlják a tehéntejet, de pld. a két nagyobb fiam is egy éves kora után kapott tejet és igaz hogy eleinte nagyon nem szerették, de bajuk nem lett tőle.
Tojásfehérje: 15 hós oltás előtt kell adni, de addig még van időd. Én 13 hónaposan adtam Dávidnak és nem volt gond.

Beírnád a táblázatba a másik két fiamat is:
Márton, 1998.02.08.
Balázs, 2001.10.26.
Köszönöm.

Pár kép a gyerekeimről:

Marci és Balázs a sógornőmék medencéjében:
Kép

Dávid:
Kép

Marci és Balázs itthon a homokozóban:
Kép

Apa és Dávid:
Kép

Sziasztok
Andrea
tandrea

Helló!

Soraya!
Gratulálok!
Kicsikét irirgyellek is, de remélem hamarosan csatlakozom!Kép

Nanada!
Azt hiszem jó nekünk később is, bár kicsit függ attól, mennyi munka lesz. Most épp nincs, de sebaj!
KeresztelőKép
Miért szeretnétek? Vallási alapon, vagy egyéb?

Nagyon boldog születésnapot mindazoknak, akiknek nem kívántam
Kicsit el vagyok maradva, bocsánat!

Zerko!
Nagyon csinik a lányok!Kép

Nalika! Delice!
Szépek a torták! Gondolom finomak is voltak!

Mi az idén nem tortáztunk, de majd jövőre!Kép

Bellana!
Szelíd motorosok!Kép

Olivér túl van tojáson-tejen, szerencsére semmi extra. Tojást 13hó körül, tejet két napja kapott direktben reggel. Iszogatta, de azt hiszem igazából az tetszett neki, hogy bögréből itattam.
Új szokása, hogy először csak a nyelve hegyét hajlandó kidugni, nem ám mindenfélét beletömködni az ő kis szájába! Szigorú ellenőrzés van a "határon"!
Gyümölcsöt nem tudunk belediktálni, azonban minden ami hús, vagy sós, de harapni kelljen, mert ami nyomkodható az nem kell.
Egyedül is boldogul a sültkrumplival és husidarabokkal.Kép
Olyan nagy fiú már!Kép
Elszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy egy éve még alig volt 50cm-nél nagyobb!
De lesz még egy pindurkánk!Kép

Ennyit rólunk!
Mindenkinek további szép estét!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Nanda Drága!
Annyira aranyos vagy! De ne okozzon Neked az gondot, hogy mi nem tudunk menni! Lesz még tali, azon ott leszünk!Kép Különben, ha esetleg rossz idő lenne és 17-én nálatok lenne, akkor azért lehet, hogy elugranánk.Kép

Andrea
Szuper jók a képek!Kép Az összes kispasid cuki!Kép
Azért azt a medencét el bírnám viselni az udvarunkon.Kép

Eszter
Olyan jó volt olvasni Téged!Kép Tényleg annyira furi, hogy már elment 1 év, valahogy hipp-hopp elszaladt! Én is ma nézegettem Gergő képeit és Õ is annyit változott, már olyan kisfiús. És egyre szebb, teljesen odavagyok érte!Kép

Most megyek, gyorsan lekicsinyítek pár képet, amit már régen ígérek.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Sok-sok idő után megjöttem a tanyáról, most egy hétig itthon leszünk aztán megyünk vissza megint. Visszaolvasok, de szerintem már csak holnap jövök

Puszi mindenkinek

Jerry
jerry

Szóval itt van "pár kép".Kép
Bocs, hogy sok, de van elmaradásom még az előző utazásunkról is és most van kedvem felrakni.

Anyósoméknál a fűben
Kép

A közelben egy játszótérenKép
Ez a komolyság azért van, mert írtóra figyelte a gyerekeket, akik ott játszottakKép
Kép

Itt már kicsit élénkebbKép
Kép

Hát még itt! Imádott csúszdázniKép
Kép
Kép
Kép

Most már semmit nem lehet enni előtte, így ha fagyiztunk, Õ tölcsért evettKép
Kép
Kép

Az ottani strandon
Kép

Ez meg már unokatesóméknál
Kép
Kép
Kép

Itt volt 11 hónaposKép
Kép

Az első dinnyeevésKép
Kép

Ez pedig már a nyaralás
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Befejeztem!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Nanda!

nem tudok olyan sűrűn jönni a költözés miatt, de mi 9- én költözünk, tehát a későbbi időpont jobb nekem is, akkor tudunk mi menni!!!!
próbálok mailt ,dobni, csaK nem jutok ide.. majd utána, de nem :-)
na most kitöröltem egy csomót.. ááá..

inkább búcsúzom, fáradt vagyok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

szóvsl nem sűrűn jutok ide. Remélem hamar sikerül az ADSL- t is költöztetni, párom munkájához nagyon kell. Meglátjuk mit jelent a VIP ügyfél. Nekem eddig bejött :-)
Kész a festés, takaritás (na ez nem teljesen), hulla vagyok, de más nem lesz, marad a retro konyha, fürdő, mert tavasszal teljes átalakitás lesz. Én nyár végére tervezem a kistesót, meglátjuk. Addigra kész kell legyünk teljesen, mert Levivel is az utcsó 2 hó fekvés volt, ugy is 37. héten jelentkezett. Szóval nem lehet kicentizni, meg különben is, nagy pocakkal.. nyáron..
Soraya, gratulálok!!

Nanda, keresztelő nem házasoknak.. miért akadály ez?! az addig ok, ha nem vagy megkeresztelve te sem, vagy legalább az egyik szülő. Római kat. pap kellene?

Bocsi mindenkitől, de megint eltűnök kicsit. Már nincs sok hátra..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Ujra itt vagyok. Kép Minden rendben velunk, Lili jol van. Csak annyi melom volt, hogy nem volt idom masra a Lilizes mellett. Kép
Lelkem meg alszik, de en mar fenn, hiszen most is dolgoznom kell. Van munka boven.
Lili szokincse bovult megint a papucs-al es a cipo-vel. A cipot szipo-nek hivja, de a papucsot csak pucs-nak. Kép Olyan edes. A ket szo kozti kulonbseget is kezdi erteni, ahogy eleteszem a papucsot es a cipot. Elmentunk szombaton a Baumax-ba, Lili velem setalt mikozben a papa vasarolt es Lili minden gyerek elott megallt, vigyorgott es mutogatott a cipojukre mondvan, hogy szipo vagy pucs. Kép Az egyik kislany nem ertette, de en tolmacsoltam neki, hogy Lilinek nagyon tetszik a cipoje. Mit ne mondjak egy nagyon elhasznalt, koszos csunya cipo volt. A kislany is csak csodalkozott. Kép De Lili odavolt erte.
Majd Lili odament nagy dobozokhoz es elkezdett dobolni rajta. Allatira elvezte. Ezt latvan egy idosebb kislany, csatlakozott hozza. Kép Jo kis dobparti volt. Kép Lili nagyon probal baratkozni, de a tobbseg mindig elhuzodik, ha megprobalja oket megsimogatni vagy megerinteni. Kép
A kertben minden viraghoz odamegy, megszagolja, es utana hapci-zik egyet. Persze direkt, jatekbol. Kép Ujabb szokasa, hogy o hintaztat engem. Be kell ulnom a nagyhintaba es o elottem allva a hintat fogva hintaztat. Kép Jo eros.
A betegsege ota megint felsir ejszakankent egyszer vagy ketszer, de egy kis simogatas utan visszaalszik. Majd ez is elmulik.

Zsuzsa: nagyon szep a kep a lanyokrol. Ki keszitette? Nalunk 2 hete penteken volt egy profi fotos, elhozta az egesz studiojat, atrendezte az egesz lakast es keszitett kepeket Lilirol. Mar rem kivancsi vagyok milyen lesz. Hat nem semmi volt a fotozas. Oriasi lampak, hajmegvilagito stb. Kép Es hat ugye Lili meg baba. Nem lehet neki megmondani, hogy maradjon egy helyben.

Kriszta: Gratulalok a babahoz. Ha jol emlekszem ez a hatodik babad? Vagy hanyadik is? Kép Olyan reg nem voltal, hogy mar nem emlekszem, hogy hany gyereked van. Kép

Zsuzsi: Sokat beszelek Lilihez es mindig elmondom neki mi van a kezemben, vagy ha o ramutat valamire, mindig mondom mi az. De inkabb Lili nagyon tanulekony. Meg tud jegyezni mindent. Legalabbis en ezt vettem eszre. Ugy tunik az apja tenyleg okos eszet orokolte. Kép O nagyon szerencses. Ugy tanult az allamvizsagara is, hogy az elozo nap elolvasta a konyvet es mar tudta is. Nem csodalom hogy 3 diplomaja van. En is jo tanulo vagyok, de ennyire jol nem fog az agyam. Kép Nekem tobb nap kell, hogy megtanuljam a konyvet. Kép

Orsi: nem lesz abbol gond, hogy Gergo allandoan veletek alszik? Marmint ugy ertem kesobb? En nem ertek ehhez, de mar hallottam egy-ket ismerostol, hogy mennyire nehez es problemas volt leszoktatni a gyerekuket errol kesobb. Vagy tervezitek, hogy majd atszoktatjatok? Minel idosebb a gyerek, annal nehezebb lesz neki elmagyarazni. Szerencses az akinek a gyereke magatol atmegy a sajat agyaba, vagy magatrol leszokik errol, de en meg ilyet nem hallottam. Mondjuk mindenki mas. Kép En aludni se tudnek ha Lili mellettem lenne. Amikor beteg, at szoktuk hozni egy kis kenyeztetesre, de egy fikarcnyit se tudok aludni. Minden egyes pisszenesre, mozdulatra feleberedek. es Lili nagyon mozgekony almaban. Korbe-korbe mozog az agyaban is. Es, szoval, ize, ha este van kedvunk ahhoz, hat akkor akadaly lenne a Lili az agyunkban. Kép Szoval mi ilyenek vagyunk. Kép
Nagyon jok a kepek! Kép Gergo nagyon edes. latszik, hogy elvezte a nyaralast. Kép

Linda: Szelid motorosok. Kép Gyonyoruek. Kép

Nanda: megkaptam az utvonal leirast. Koszi. Nekunk is jobb a 17-e.
Keresztelo: szerintem paptol fugg a keresztelo. Van amelyik elfogadja, van amelyik nem, hogy nem vagytok hazasok. Sajnos probalkozni kell. A legegyszerubb, ha felhivod a kornyekbeli templomok irodait es megkerdezed, hogy van-e erre lehetoseg. De peldaul nalunk Godon ezt nem is kerdeztek, csak a Lili adatait vettek fel es, hogy mi szulok, meg a keresztszulok meg vagyunk-e keresztelve. De a legjobb lenne ha osszehazasodnatok. Kép Miert nem akartok? Vegul is van 2 gyonyoru gyereketek, ti is osszeilletek. Kép Sok valtozas nem lesz, csak annyi, hogy lesz egy papirotok rola. Kép

Agi: Nagyon jol mutattok a kepen. Kép Ha te vagy az a kepen, akkor legalabb mar ismerlek. Kép

Andrea: Szerintem David azert turte olyan jol az atkoltoztetest a sajat agyaba, mert ott van neki Balazs. Kepek nagyon jok! Kép Gyonyoru 3 fiad van. Kép

Jerry: varunk vissza a beszamoloval. Kép

Vera: Hol vagy?

Na, jo sokat irtam. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Lányok!

Fotók tündériek! Vagyis inkább a babák tündériek rajta.Kép

Ági!

Köszi, hogy betettél a táblába!Kép

Nálunk most nagy üvöltés van, kisasszonyt betettem ágyába, hogy hátha alszik egyet. 11-14-ig szokott aludni, viszont ma nekem nem jó az az időpont.Kép Délben megyünk mázsáltatni, mert 14 hónapos lett a nagylányom! Két éves koráig írom a havi súlygyarapodását...
Na meg álmos is ettől az időtől, de nem alszik, nincs hozzászokva...így marad a nyekergés.Kép Már reggel, mikor kinyitotta szemét, közölte, hogy "tátá". Nagyon menős, és nem nagyon bírja, hogy ha nem lehet menni. Már a délelőtt folyamán többször mondta, hogy menjünk, de sajan itt esik folyamatosan.Kép

Most szaladok, megmentem a kiságy fogságából, egy fél óra múlva újra próbálom az altatást! hátha akkor sikerül, és tudunk menni méreckedni.Kép

Legyetek jók, szebb napot mindnekinek!

Puszi!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Rita
Velünk alvás: igazándiból, amíg Gergő éjjel is szopizik, addig nem nagyon látok más megoldást. Mert volt vagy 2 hét, még kisebb korában, amikor mindig visszavittem, de totál kóma voltam tőle. Eleve ébren sem tudtam maradni a szopi alatt, aztán úgy 1-1,5 óra múlva felébredtem, akkor átvittem (ami Õt egyáltalán nem zavartaKép) és megint aludtam 1,5-2 órát, mire újra cici kellett Neki. Most az ágyában alszik el, és első cicizésnél jön hozzánk és mindegy hányszor kel (most különben néha sűrűbben, szerintem fog a ludas)így tök jól alszunk. Szerintem ahány gyerek, annyi féle, látod Mariannál ez nem működik és pont a gyerek miatt. Pedig Neki is mennyivel kényelmesebb lenne. Én már régen nem foglalkozom azzal, hogy ez, vagy az milyen nehezen szoktatta le az együttalvásról, vagy a cumiról a gyerekét, mert csak görcsölnék miatta. Egyelőre még szopizik éjjel és e miatt így csináljuk és ez mindenkinek jó a családban.Kép Ha majd már nem lesz éjszakai cicizés, és akkor is ott akar aludni, akkor ráérek gondolkodni a megoldáson.Kép De én úgy gondolom most, hogy ha nem fog éjjel cicizni, akkor aludni fog.Kép

Timi
Jó méricskélést!Kép
Mi a jövő héten megyünk, valószínűleg kedden, tehát még 2 nappal a szülinapja előtt, de a szülinap pont csütörtökre esik és akkor már mégsem akarom a Drágámat védőnőhöz cipelni! Az a nap az övé lesz!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Orsi,
Akkor félig drukkolok hogy ne legyen jó idő és ti is tudjatok jönni Kép Nagyon jók a képek! Ez milyen bevásárlókocsi hogy eléri Gergő?

Rita,
Lilid nagyon ügyi! Veronika is ilyen kis barátkozós, mindenki felé nyújtogatja a kezét amikor sétálunk. Na majd a talin összeereszthetnénk őket.

Zsuzsa,
Nagyon profi ez a kép!

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok
egy gyors kiegészítés csak...

Kép

nincs több jelentkező? Kép Kép

Ági

delice

Rita Kép

nincs 6 gyerekem, nekem csak Martin van...hát tényleg jól elfelejtodött a "régi banda" errefelé Kép

Orsi Kép
csak halkan kérdem, biztos hogy egy ilyen jó súlyban levo 1 éves gyereknek szuksége van éjjel többször szopni? Nem csak a megszokás? Vagy éhes valóban? Persze te tudod, ha nektek így megfelel, akkor nem szóltam Kép

Gratulációkat köszönöm, igen, terveztuk ezt a babát, másfél év lesz a korkulönbség.

Sziasztok,
Kriszta
soraya

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánok a babáknak Kép
Orsi!
Nagyon huncut Gergő a képeken,olyan kis zabálnivalóKép
míra is szokott köztünk aludni,de olyankor én az ágy szélén vagyok mert a drága keresztbe szokott aludni és engem túr kiKépDe ha már nagyon nem férek visszateszem az ágyába hagy pihenjek már én is kicsitKép
Soraya!
Nagyon sok boldogságot a pocaklakóhoz is Kép
Tervezett baba ő?Martin hogy van?
Anikó!
Anyukám már nem élKép és mikor először megláttalak,picit megdöbbentemKépHa találok képet róla felteszemKép
Bencus hogy van?Meggyógyultatok márKép
Linda!
Akkor csak 2 vonatmegállónyira lakunk egymástól?
Mi Felsőgödön élünk.A Föci tér környékén laktok?
Szelíd motorosokKép Kép
Nanda!
én Rita függő vagyok és szerintem menni fogunk a talira Kép
keresztelő:
Nekem a nagypapám,egyik nagybátyám és felesége is lelkész,így nincs gond h.ki keresztelje meg MÍrát KépNagypapám azt mondta mikor megkérdeztem h.természetesen elvállalja,csak azt kellene kitalálnom mikor legyen és a keresztszülők kik legyenek Kép

Míra most már szinte csak sétálva hajlandó közlekedni,állandóan körülötte kell lennemKépHa nem veszi észre akkor nagyon ügyesen megy "nagy" távolságokatKépHa nem fogom meg a kezét akkor meg hisztizikKépAmikor állva végzi akkor annyira édesKépTegnap óta mindenki "Ette"(Eszter)Kép
Hugi addig mondogatta neki a nevét hogy mást nem is nagyon hajlandó mondaniKépMég apa is EtteKép

Alig várom már hogy egy kicsit jobb idő legyen mert annyira nem szeretem a hidegetKép
Pusz Vera

KépKép
viranka

Mese!
Írj egy mél címet nekem hogy a képeket el tudjam küldeni a big2-velKép
viranka@citromail.hu
vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszi a kép-gratulációkat! A képek műteremben készültek. Persze lesz belőle nagyítás, kapnak a nagyik, rokonok, de szerintem a fal megússza Kép

Kinek milyen tapasztalata van vízbe való pelusokkal?

Tali: a jövő hét nekünk sem jó. Kép Nyaralunk...
Kipróbálunk egy bababarát helyet Harkány mellett: <a href="http://www.csiribiri.hu/" target=_top> Csiribiri</a>

Soraya: mi van Ildiékkel? Minden oké? Szoltatok találkozni???
Jön a tesó??? Kép Ez nagyon jó!!! Szívből gratulálok! Õk majd hamar összenőnek!

Orsi: dinnye Kép Edinának is nagyon ízlett! PErsze utána meg nagyokat pukizott Kép

ZSuzsi: nem nyugtatni akarlak, de az eddig szuper alvó Edinám pár hete minden éjjel 1-3 órát fennt van. Én is kivagyok. ÉS persze nem azért, mert éhes!
Zsófi haját én csináltam. Kép

Linda: aha, ő követte el a képeket! HA ki kellene fizetni, azt nem is akarom tudni, mennyi lenne. Rengeteg olyan kép lett persze, ami "nem jó".
A kisebbik szelíd motoros fején mi az a kis bibi??? NEm is olyan szelíd?

Nanda: keresztelő Kép Zsófinál nálunk is minden oké volt még, bár már akkor megkaptam, hogy ha nem járok bizonyos foglalkozásokra, akkor majd...
Most már a plébános felé sem akarok menni! Utálom, ha kellemetlen helyzetbe hoznak. Pedig én szerettem volna.

Nalika: akkor jól belehúzott a te kis filigrán lánykád Kép

Delice: tehéntej téma volt pont a múlt héten. Timi vetette fel. Én majd adok, de csak a nyár után!
Tojásfehérje: evvel meg tudod, hogy adni kell a 15 hós szuri előtt, mert abban tenyésztik, és ha allergiás rá a baba, előtte jó, ha kiderül!

Rita: a férjem követte el a képeket, de persze nem itthon, hanem műteremben. Na itt is volt technika. ÉS persze szenvedés, mert ők sem azt csinálták, amit kellett! Főleg ha egyszerre akartad őket fotózni! És igyekezni is kellett, mert hamar elfáradnak ebbe a gyerekek!Sok film ment pocsékba!
Szavak. Kép Edina is nagyon helyes, mert ha megyünk sétálni, és mondom neki, hozza a cipőjét! De ha szólok neki, hogy a szandit vesszük fel, megy és kicseréli. Kép

Na, csatolok még műtermi gyöngyszemeket Kép

Kép

Kép

Zs.
zerko

Hali,

Zsuzsa,
Mi jártunk babaúszásra és a Huggies úszópelust vettük ami nagyon jól bevált. Kicsit drágább az átlagosnál mert a DM-ben a 12 db-os kerül 1799 ftba. Csiribirin én is gondolkoztam, a bababónusz program keretében láttam de nekünk túl drága volt. Majd írd meg milyen volt.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Zsuzsa
Ezek a fotók is tündériek!Kép Hát igen, én is hallottam árakat.Kép Sajnos nekünk ezért nem lesznek soha ilye fotóink, pedig nagyon tetszenek!
Úszópelus: mi is a Huggies-t próbáltuk, jó volt. De én vettem Liberót is, szerintem az is ugyanolyan jó, kicsi olcsóbb. Azt még nem próbáltuk ki, mert ugye 2 nap után már nem strandoltunk, hála a "szuperrr" időjárásnak.Kép

Vera

KösziKép
EtteKép Nagyon cuki lehet!Kép
Gergő is imád gyalogolni kézen fogva, de még 1 kézzel nem szereti. És állandóan gyakorolja az egyedül állást. Kíváncsi vagyok mikorra lesz ebből járás?Kép
Én is szeretnék fotókat, ha lehet! Nem kell mind, csak a Gergős képek!Kép

Soraya
Valószínűleg szüksége van rá. Szerintem sem lehet éhes, de ettől függetlenül nem a megszokás, mert mindig változik. Normál esetben 2x kel, egyszer éjjel és egyszer hajnalban, de most, hogy szerintem a foga bántja, van, hogy 3-4x is. És éppen ezért, mert szüksége van rá, nem lehet leszoktatni. Gondolhatod, hogy mi is próbálkoztunk, van is, ha felébred és megitatjuk, akkor alszik tovább, de amikor cici kell, akkor hiába minden, most már mutogat, szóval egyértelmű. Hál istennek mindannyiunknak jó ez így, különben már biztos zombi lennék. Mondjuk sírni akkor sem tudnám hagyni, de ez én vagyok.
Amúgy pont ma beszélgettünk erről a védőnővel és azt mondta, hogy addig szoptassak, amíg csak tudok és ha Gergő éjszaka is igényli és ez nekem nem okoz gondot, akkor nyugodtan, csak jó lesz a gyereknek tőle, rossz nem.Kép
Mondjuk mondhatna mást is, én akkor is így csinálnám, csak szerencse, hogy egyformán gondolkodunk.Kép

Zita
Ha már ez a téma, akartam kérdezni, hogy Réka szopizik-e még éjjel?

Andi
Annyira aranyos vagy!Kép

Na, most el, de azért ma még próbálok jönni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nagy nehezen idejutottam,nem tudom meddig sikerül.Köszönjük mindenkinek a köszöntést,nagyon aranyosak vagytok.Kép

ElQször Sorayához szólnék:SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK A POCAKLAKÓHOZ!!!! Kép Úgy örültem,amikor láttam,hogy írtál,és fQleg,hogy milyen csodálatos hírt hoztál.Kép
Írsz most valamelyik másik topicba? Szeretnék tudni Rólatok idQnként,hogy vagytok,mi volt a vizsgálatokon,tudod úgy,mint tavaly.Kép Izgulhatnánk megint együtt a hajrában Értetek.Mikorra vagy kiírva?
Puszilom Ildiéket is! Hogy bírja?

Orsi:Kép Tök édik a képek.Nekem a bevásárlókocsisok a kedvenceim.Nagy kópé a fiad,ez látszik rajtuk.Kép

Zsuzsa:gyönyörqek a képek,nagyon irigy vagyok.KépImádom a mqtermi felvételeket,de valszeg nekünk sem lesz a piszkos anyagiak miatt.Kép
Jó pihenést Nektek! Reméljük most jobb idQt fogtok ki.

Zsuzsi:Nekünk a jobb éjszakákon ébred 2-3 óránként Bence,ha ez vigasztal valamennyire.Bár gondolom nem.KépTegnap pl.este 9 és 12 között háromszor volt fent.KépUtána meg nem emlékszem,annyira elfáradtam.Csak teszem a dolgom,mint egy gép.Kép

Vera:anyukád Kép Igen,emlékeztem,csak nem akartam írni.Képre kíváncsi vagyok.És akkor ezek szerint legalább elsQ látásra szimpi lehettem.Kép
Ette Kép Olyan édesek ez a lurkók.Bence a "GergQt "mondja nagyon szépen.KépBüszke is a nagyfiam,hogy ez volt az elsQ szava.Kép

Andrea:édesek a képek.KépMedence jó lehet.HOmokozót mutattam a gyerekeknek,teszett nekik.MOndtam,hogy majd leteszteljük.Kép
Rólad nem láthatnánk képet?Én még nem is láttalak.Kép Várják már a fiúk az utazást?Hol fogtok lakni?

Mese:már biztos nem olvasod,de jó költözést holnapra! Kép

Linda:KÉpek szuperek.Kép Óriási lett GergQ,mióta nem láttam.JövQ héten én is készülök Bencével mérésre,kíváncsi vagyok...

Nanda:egy kicsit drukkolok,hogy roszz idQ legyen(de csak egy kicsit! ),akkor nagyobb az esély,hogy eljutunk Hozzátok.Már nagyon szeretnélek látni Titeket.Mi már nem férünk bele az óriásbrigádba,Bence nagyon lemaradt a fiaitoktól.
kereszetlQ Kép Nálunk sem volt egyszerq,a keresztmamit együtt keresztelték Bencével.De nem mindenhol vállalják el.

Na,ezt most elküldöm,aztán próbálok még olvasni.

Pussz:Anikó
vakili

Vera:Bence jól van,még szedi a 6.antibikát,remélem,ha abbahagyjuk,akkor is így marad.

Soraya:dehogy felejtQdött el a "régi banda",csak szerintem Rita összekevert Ildivel.Ildi írta mindig,hogy mind az 5 gyerek náluk van.Kép

Nanda:nagyon házasság-ellenesek vagytok? Mert Ákos is a 3. gyerek keresztelQjével egyszerre vette feleségül a párját,és oylan helyesek voltak.Kép

Eszter:drukkolok,hogy minél elQbb sikerüljön a babaproject.KépBencének nem merek ilyesmiket adni enni,mert Q harapni nagyon szereti,de rágni nem tudja a kaját.Fuldokol tQle.Kép

Nalika:KÉpek Kép Örültem,hogy írtál.

Na,most tényleg mennem kell,ez is nagy szó tQlem.

Anikó
vakili

Ja,bocs még egy kicsit:egész jól sikerült a szülinap,bár Bence nem nagyon értékelte az ajándékokat.Kép Kicsit szomorú voltam emiatt.Nyqgöske is volt,de a torta az teszett Neki.Kép

Anikó
vakili

SZiasztok!

Andrea
Köszi szépenKép
Természetesen, már be is írtam!
Olyan kétes érzéseim vannak a tehéntejjel kapcsolatban..

Timi
Igazán nincs mit! Kép

Rita
Igen, én vagyok a képen Kép

Soraya
Én is hadd gratuláljak Kép
Egy kicsit nem voltam mostanában: megkérdezhetem milyen idősek vagytok?

Nanda - Zerko
Keresztelő
Hát igen, a katolikus papok nem igazán keresztelik meg a "házasság nélküli" babákat. az itteni papnak még az is baj, ha nem katolikusul esküdtek! De nálunk (reformátusoknál Kép ) ez jóval rugalmasabban működik. Persze a lelkész felajánlja, h esetleg nem akarnak-e megesküdni (amennyiben tudomása van róla, vagy a beszélgetéskor kiderül)...

Zerko
Igen, igen, a fehérjére emlékszem. de azért félek egy kicsit.
Műtermi képek CSODÁLATOSAK!! Kép
Áruld már el mi a titka ezeknek a bombajó képeknek? Csak a gépen múlik? Beállítások?
Én is seretnék ilyeneket a picinyemről.

Orsi
Annyira jó, hogy ilyen sokáig tudsz szoptatni Kép
Én szerettem volna, de nem jött össze, nem úgy jött össze. Amikor a 10. hót betöltöttük, már csak harapott KépKép
Akkor hagytuk abba.

Én nem mertem Rebekát strandra vinni, védőnéni nem javallotta. ezek szerint csak óvatosságból tette?

sziasztok Kép

Kép

delice

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?