Sziasztok!
Ujra itt vagyok.
Minden rendben velunk, Lili jol van. Csak annyi melom volt, hogy nem volt idom masra a Lilizes mellett.
Lelkem meg alszik, de en mar fenn, hiszen most is dolgoznom kell. Van munka boven.
Lili szokincse bovult megint a papucs-al es a cipo-vel. A cipot szipo-nek hivja, de a papucsot csak pucs-nak.
Olyan edes. A ket szo kozti kulonbseget is kezdi erteni, ahogy eleteszem a papucsot es a cipot. Elmentunk szombaton a Baumax-ba, Lili velem setalt mikozben a papa vasarolt es Lili minden gyerek elott megallt, vigyorgott es mutogatott a cipojukre mondvan, hogy szipo vagy pucs.
Az egyik kislany nem ertette, de en tolmacsoltam neki, hogy Lilinek nagyon tetszik a cipoje. Mit ne mondjak egy nagyon elhasznalt, koszos csunya cipo volt. A kislany is csak csodalkozott.
De Lili odavolt erte.
Majd Lili odament nagy dobozokhoz es elkezdett dobolni rajta. Allatira elvezte. Ezt latvan egy idosebb kislany, csatlakozott hozza.
Jo kis dobparti volt.
Lili nagyon probal baratkozni, de a tobbseg mindig elhuzodik, ha megprobalja oket megsimogatni vagy megerinteni.
A kertben minden viraghoz odamegy, megszagolja, es utana hapci-zik egyet. Persze direkt, jatekbol.
Ujabb szokasa, hogy o hintaztat engem. Be kell ulnom a nagyhintaba es o elottem allva a hintat fogva hintaztat.
Jo eros.
A betegsege ota megint felsir ejszakankent egyszer vagy ketszer, de egy kis simogatas utan visszaalszik. Majd ez is elmulik.
Zsuzsa: nagyon szep a kep a lanyokrol. Ki keszitette? Nalunk 2 hete penteken volt egy profi fotos, elhozta az egesz studiojat, atrendezte az egesz lakast es keszitett kepeket Lilirol. Mar rem kivancsi vagyok milyen lesz. Hat nem semmi volt a fotozas. Oriasi lampak, hajmegvilagito stb.
Es hat ugye Lili meg baba. Nem lehet neki megmondani, hogy maradjon egy helyben.
Kriszta: Gratulalok a babahoz. Ha jol emlekszem ez a hatodik babad? Vagy hanyadik is?
Olyan reg nem voltal, hogy mar nem emlekszem, hogy hany gyereked van.
Zsuzsi: Sokat beszelek Lilihez es mindig elmondom neki mi van a kezemben, vagy ha o ramutat valamire, mindig mondom mi az. De inkabb Lili nagyon tanulekony. Meg tud jegyezni mindent. Legalabbis en ezt vettem eszre. Ugy tunik az apja tenyleg okos eszet orokolte.
O nagyon szerencses. Ugy tanult az allamvizsagara is, hogy az elozo nap elolvasta a konyvet es mar tudta is. Nem csodalom hogy 3 diplomaja van. En is jo tanulo vagyok, de ennyire jol nem fog az agyam.
Nekem tobb nap kell, hogy megtanuljam a konyvet.
Orsi: nem lesz abbol gond, hogy Gergo allandoan veletek alszik? Marmint ugy ertem kesobb? En nem ertek ehhez, de mar hallottam egy-ket ismerostol, hogy mennyire nehez es problemas volt leszoktatni a gyerekuket errol kesobb. Vagy tervezitek, hogy majd atszoktatjatok? Minel idosebb a gyerek, annal nehezebb lesz neki elmagyarazni. Szerencses az akinek a gyereke magatol atmegy a sajat agyaba, vagy magatrol leszokik errol, de en meg ilyet nem hallottam. Mondjuk mindenki mas.
En aludni se tudnek ha Lili mellettem lenne. Amikor beteg, at szoktuk hozni egy kis kenyeztetesre, de egy fikarcnyit se tudok aludni. Minden egyes pisszenesre, mozdulatra feleberedek. es Lili nagyon mozgekony almaban. Korbe-korbe mozog az agyaban is. Es, szoval, ize, ha este van kedvunk ahhoz, hat akkor akadaly lenne a Lili az agyunkban.
Szoval mi ilyenek vagyunk.
Nagyon jok a kepek!
Gergo nagyon edes. latszik, hogy elvezte a nyaralast.
Linda: Szelid motorosok.
Gyonyoruek.
Nanda: megkaptam az utvonal leirast. Koszi. Nekunk is jobb a 17-e.
Keresztelo: szerintem paptol fugg a keresztelo. Van amelyik elfogadja, van amelyik nem, hogy nem vagytok hazasok. Sajnos probalkozni kell. A legegyszerubb, ha felhivod a kornyekbeli templomok irodait es megkerdezed, hogy van-e erre lehetoseg. De peldaul nalunk Godon ezt nem is kerdeztek, csak a Lili adatait vettek fel es, hogy mi szulok, meg a keresztszulok meg vagyunk-e keresztelve. De a legjobb lenne ha osszehazasodnatok.
Miert nem akartok? Vegul is van 2 gyonyoru gyereketek, ti is osszeilletek.
Sok valtozas nem lesz, csak annyi, hogy lesz egy papirotok rola.
Agi: Nagyon jol mutattok a kepen.
Ha te vagy az a kepen, akkor legalabb mar ismerlek.
Andrea: Szerintem David azert turte olyan jol az atkoltoztetest a sajat agyaba, mert ott van neki Balazs. Kepek nagyon jok!
Gyonyoru 3 fiad van.
Jerry: varunk vissza a beszamoloval.
Vera: Hol vagy?
Na, jo sokat irtam.
Puszi nektek Rita