Új privát üzeneted érkezett!

kob Kép
köszia bókokat Kép anyatej hm de jól jönne nekünk is csak mivel valszínű hogy áki is tejalergiás nem kaphat olyan anyától tejet aki tehéntejet fogyaszt de ezt kitól várjam el nekem is nehéz betarani
ez a depi dolog ismerős mikor nikit naponta 7 szer tornáztatni kelett nem tudtunk kimozdulni és akkor az udvarunk sem volt még ilyen klasz és itt még bolt sincs a közelben csak 1 kenyérbolt ahova babakocsival nem lehet bemenni szóval nagyon ismerős

én most éppen ezzel a hülye mandulával küzdök hogy leszedjem ezt a barna héját mert adrinak mandula tejet meg tejfölt kell csinálnom apropó nem tud valaki olcson mandulát 2800 ért szoktam venni kg át most de már annak sincs akitől idáig vettük a kókusztejet már umja adri a diótejet meg nem szereti szóval most meg vagyok lőve mert össz fél kilót tudtam most venni és az csak 1 adag tejfölre és 1 adag tejre elég ami nagyon kevés és boltban meg 3000-4000 ft között van kilója

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ma megvolt a nagy bevásárlás!!
VAN FÜRDÕRUCIM!!!
Igaz a tizedik boltban tudtuk megvenni de mostmár legalább tudom hogy hová ne menjek be egyáltalán.
A Tescoban az egyik butikban ahol nacit akartam nézni a nő kapásból rávágta hogy :Kövér méretet nem tartunk!!
Mondtam neki én is egy kellemeset és kijöttem.
Egyébként sem vagyok megelégedve magammal de ez betette a kaput.
Fürdőrucit végül szil-Coopban találtam az emeleten.
De körutunk közben egy borzalmasan jó boltot fedeztünk fel.
A régi Baumax helyén nyílt a Sever nevű bolt.
Nem kínai és hatalmas a választék, minden korosztálynak.
Tiszta és borzalmasan segítőkészek és türelmesek az eladók.
Egy jött elénk elmondtam neki miket keresek és mutatta azokat amikre ő gondolt. Minden ruházati részen voltunk és mindenhol segített keresett stb.....
utána a pénztárhoz kísért.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, és ráadásul nem drága.

Nagyon köszi a dicséreteket a csajokra.

Írjatok!!

Kép

Kép
samchee

sziasztok!

csak gyorsan végigfutottam ezt az oldalt.

bepa, apás szüléshez jogod van, egyébként bemehet az apa akkor is, ha az apás szoba foglalt (barátnőmnél is ott volt)
gátvédelem az orvoson és a szülésznőn múlik. én megbeszéltem a dokival, ha leo buksija nem lett volna ilyen nagy, akkor ő megcsinálta volna, de sajnos kellett a metszés, sőt robi szerint még tovább is repedt. mellesleg a heg "vége", ami a repedés lehetett, sokkal szebben gyógyult. én azt olvastam, hogy a repedés, persze nem mindegy mekkora, jobban gyógyul, mint a metszés, mert az csak a bőrt érinti, a metszés meg az izmot is.

roz, cseréljünk, én adom a diplomám, te add nekem a türelmedet. sztem semmit nem számít, kinek milyen a végzettsége. ami fontos, hogy milyen ember.

oltást nem kapta meg leo, mert hőemelkedése volt. valószínű a melegtől, de inkább elhalasztottuk holnapra.
a sírdogálás nem a melegtől van, hanem attól, hogy nagyon érzékeny és aktív baba és egyszerűen nem tud kikapcsolni. addig nézelődik, figyel, amíg egyszer csak észreveszi, hogy ő baromi fáradt, akkor meg már nem tud máshogy elaludni, csak ha álomba sírja magát. nagyon kimerítő hallgatni ahogy ordít és nem tudunk neki segíteni. hiába kezdem el az első jelre, ásításra altatni, nem áll le. ringatás, sétálgatás, éneklés, Paff, komolyzene, labda, párnán altatás, fürdés... semmi nem jön be. most is ordít az apja karjában.
kétségbeesésemben próbáltam már a cumit is, vagy öklendezik tőle vagy kitologatja a nyelvével.
szóval kínlódunk, de nagyon

éva

Kép
sygnum

SAM,
Örülök hogy sikerült a fürdőruha vásárlás. Remélem a TEscoba ez nem az a bolt volt amit én mondtam, bár biztos nem mert ott csak fehérnemü volt. A kislányaid tényleg nagyon szépek.

ROZ,
Sajnos nem tudok okos tanácsot adni Nikivel kapcsolatban, de tökéletesen megértem az aggodásodat és a férjedet is megértem, ő csak probál megnyugtatni.
Amikor Daninak tüdőgyulladása volt én is ugy éreztem megörülök a tehetetlenségtől és attól ahogy szenved és annyira szerettem volna az ő fájdalmait is átvenni,(pedig nekem is tüdőgyulladásom volt egyidejüleg)

még szeretnék irni Mindenkinek, de egyedül vagyunk Dancival és türelmetlenül hiv.....

KépKép
KépKép
nana09

Halihó itt Mino-Papa!
Hívom a tornyot,tornyom a hívót!!!
Sziasztok MINDENKINEK!
Gyorsan probáltuk átfutni az oldalt.Rengeteget irtatok.Teljesen levagyunk maradva, alig tudunk gép elé ülni,akkoris általába S.Z.A.R....
Bálint-gazda tünci, akkora,hogy HÚÚÚÚ.Állandoan kajálna,mindene az ANYUKÁJA.Ha nincs kedve aludn,ordítva végigkúszik a kiságy tulsó végéig.(ott koppan a rácsnál)
Egyébként nagyon jó gyerek.Mamausz jolvan ,mindig van elég teje,a cukrai kezdenek beállni.Kapott egy új inzulint.Próbál pihenni,hogy mindig toppon tudjon lenni ha Bálint felébred.(Nem mindig sikerül)
Probálunk többet ittlenni.
PUSZI MINDENKINEK MINO,BÁLINT,BÁLINTAPU.

KépKép
mino

jaj de jó rólatok hallani mino Kép bár nekem is csak egy telfon lene hogy mi van veltek de ahoz 10 gyugis perc kellene és nem biztos mikor nekem meg van a 10 gyugis perc neketek is pont akkor van nyugitok e most szombaton igykszem keriteni egy kis időt hogy beszéljünk Kép

syg
mi is pont igy jártunk az oltással áki most kapta volna 4 hósat de ő a nagy meleg miatt nem kapta meg mert a mltkor is 39,2 ig ment láza és doki azt mondta hogy ebben a dög melegen nincs szükségemég a lázra is igaza volt csak én meg már ugy "megbeszéltem" Ákival meg csajoknak i smondtam hogyha hazajövünk dokitól ne nyuzzás egybl ákit mert szurit kap niki már várt minket hidegvizes ruhával a kezében Kép (áki lábára borogatásnak szánta Kép )
igazán nem keserek a suli miatt csak mikor niivel terhes lettem annyira másként terveztem dolgokat csak hát az élet közbeszolt és ugy nem akarok csinálni egy sulit hogy gyerek kárára ne ezt jól leirtam megint de remélem érted hogy érte Kép

lilke hogy sikerült szülinap??

mennem kell mert hazért apa is csöppek alszank niki meg már az esti mese könyvet keresi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Végre hűvösebb van, erre meg szakad az eső, így se nagyon lehet sétálni menni!Kép

Mino, jó,h bejelentkeztetek,és örülök, h jól vagytok! Bizotsan óriási már Bálint,és remélem, h nem miatta jártátok a dokikat,vagy ha igen,minden okés!

Sam, én is átéltem már hasonlót egy boltban,ahol közölték, h az a baj, h a csípőm 2 számmal nagyobb,mint a derekam.Mondtam, ez igaz, de fordítva jobban esett volna, ha a derekam vékonyságát emeli kiKép! Annyira buta eladók vannak, de nem is érdemes több szót pazarolni erre!

Éva, ez a hűvös idő sem hozott javulást? Kis mimóza Leo, úgy gondolom! És az ujjacskáját megtalálta már?

Nálunk 2.5 órás napközbeni alvást hozott a hűvös tegnap+ 2x1órásat.Kicsit féltem az éj miatt, de végül nem volt gond.

Kob, hát tervezni azt úgy szoktam-talán mert nem merem elhinni,h ez a nap is kb.olyan lesz-hogy reggel, amíg alszik,így 9-ig,gyorsan megfőzök, meg írok ide,stb, aztán a többi dolog meg ahogy alakul,ha jó idő van, akkor séta vmelyik evés után, bolt, stb.

Roz, és akihez Bp-en vittétek Nikit? Õ mit mond?
Ezt el sem tudom képzelni, h mandulából, dióból csinálsz tejet,tejfölt! És milyen gyakran csinálod?És mennyit iszik Adri?Biztosan nagyon munkás dolog, sajnos nem ismerek manduladealert. Azt tudom, h Szentkirályon sok dió van, legalábbis mi onnan kaptunk egy csomót.

Nana, hogyhogy kettesben maradtatok Danival estére? Szorítunk holnap, legalább süssön a Nap, h a víz ne legyen hideg!

Többiek hogy vagytok? Lili,Bepa, Balim, Kecsóné, Melissza a frontok nem zavarognak? Babák hogy bírják?

Kép
seriff

Nana!
ELMARAD A BALATONÁTÚSZÁS!!!!!!
ELMÉLETILEG JÖVÕ HÉTEN SZOMBATON LESZ!!!!

majd még jövök

Kép

Kép
samchee

sziazstok Kép

seriff
nem igazán értem a pesti és kecskemti orcvosokat mert mind a ketten különböt mondanak pesten ugy csinálják a vérvételt hogy gyógyit nem szabad beadni neki előtte itt kecsón meg be kell adni előtte a multkor eeg re pesten ezt mondták hogy nem jó mert hogy éber állapotban nem csinálnak jó eeg et tehát alvás közbeni eeg kelett volna de itt nem csinálják ugy sőt a multkor aaz eeg doki még mesekönyvet is adott ninknek meg keszet is rágcsikált közben azt is tőle kapta pesten azt mondták elég mr vizsgálatot csináltatunk hamár meg lehet beszélni nikivel hogy maradjon nyugton ne mozogjon... itt meg azt mondták hogy havonrta csináltassunk havonta igaz nem viszem mert féltem ezektől altatásoktól szóval nem tudom mit csináljak már teljessen kivagyok ettől a herce-hurcától
ezeket a tejeket nem olyan bonyi csak tényleg melós a legmelósabb a mandula tej mert mire leküzdöm azt a barna héját az regeteg isdő deaz a legfinomabb Kép

a multkor azt hiszem sam te kérdzetd mit szoktunk még itthon csinálni tegnap sárga dinnyét és görög dinnyét ettünk annak a magját letisztitottam megmostam és ma azzal játszunk taáltam, itthon darálatlan mákot csak papir kell és ragasztó és csodás képeket csinálunk igy bekenjük a papirit ragsztóval és rá a magokat ha még lenne itthon egy kis búza vagy roz hu most eszembe jutott hogy van kás a na meg rizs is ebből szupi kis képeket csinálunk ma nikivel van még 1-2 préselt falevelem most szekrény pakolás közben találtam azt is ráragasztjuk mardarat állatok at csinálunk igy szerintem tezseni fog a csajoknak Kép

megyek is puszika Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ja és mivel várhatóan holnap is vacak idő lesz a sódert amit hoztak az épitkezéshez tele volt kagylóval meg csiga házzal már egy szatyorral összeszedtek a lányok és egy csomó olyan van benne ami teljessen ép holnap ezeket fűzzük fel szélcsengönek ma kiválogatjuk meg megtisztitjuk csak azért nem ma fűzzük fel mert nincs itthon danil holnapra meg hoz anyum

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Itt vagyunk, mindig olvaslak benneteket, csak nem tudok mindig írni.

A szülinap jól siekrült, apa nagyon örült, készítettem neki fini tiramisu tortát, nagyon örült, hogy én csináltam, aztán meg az ajándéknak is nagyon örült, régóta szerette volna. Kép
Itt voltak sógornőmék, anyósomék, este 9-kor lett vége mindennek, nekem meg jól bedagadt a lábam... Be kell látnom, hogy napi egy óra pihenés most már kell. De nem szeretek feküdni. Egyre nagyobb Zsófi, rengeteget nőtt a pocakom. Apa is mindig azon csodálkozik, hogy milyen nagy... Kép Most már bojler... szokta mondani.. eddig csak vízmelegítő volt... Kép Ez az ő kis hasonlata...

Rozi, falraakaszthatóü kis tárolót szeretnék készíteni Zsófinak, a Praktika újságból néztem ki, nagyon tetszik, megvan a sablon is, csak varrógépen nincs, de van varrónő ismerősöm, aki talán segít.... Az anyag a keresztszemes hímzéshez való, ezért varrok rá valami kis édes figurát. Minden kis tároló zsebre. Van még jó pár hetem. Ha tényleg szept. 18-án érkezik Zsófici.

Seriff, Zsófi nagyon szokott mocorogni a hidegfrontokra, tegnap is egész főzés alatt rugdosott. Bár lehet, hogy attól, hogy Gryllust hallgattunk, énekeltük apával... Kép

Minoék, örülök nektek!Kép Kép
Majd hívlak most már, lesz időm. Bár a jövő héten még átgondolom, hoyg mi kell.... Még most mászkálok, amíg lehet, aztán itthon olvasok, hímezek...

Én is megnéztem a Tscon kívül azt a fehérnemű boltot, ahol 1500forint a kismama melltartó, jó minőségű, vissza is megyek felpróbálni. Kép Lehet, hogy kettőt is veszek.

Na, még jövök, most bemegyek a véreredményemért, megjött.

Puszi!
birolili

Jó reggelt!

A Balaton-átuszás elhasztásának én nagyon örülök. A munkahelyén a szabadságolások miatt rengeteg munka hárult rá a héten (tegnap este is ezért voltunk csak kettesben) Tegnap este már hulla volt a mi drága kis APInk és az uszás edzésekre sem maradt ideje...szóval örülök hogy inkább a jövöhéten lesz.

ROZ a szüleim házánál van két nagy diófa. Én nagyon szívesen adok neked diót, csak a megtörést nem tudom vállalni. A Mamám is bizti nagyon örül neki ha ezzel csak egy ici-picit is tudunk segiteni.

Képzeljétek most hivtak hogy menjünk ma este a Lovas... rendezvényre és holnap a Repülőnapra is. Kapunk ingyen jegyet! Hurrá

Még jövök...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana!
Hátha jövő héten útközben találkozunkKép
Tök jó nektek hogy kaptatok ingyenjegyet.
Apa is szeretett volna kimenni a holnapi napra megnézni a versenyt de belátta hogy nagyon sokba kerül a jegy pláne hogy köv. héten irány a nyaralás.
Bogi imádja a repcsiket úgyhogy lehet hogy majd csak ki kell mennünk valahogy.....

Roz!
Nagyon köszönöm a tippeket az itthoni játékra.
A tejcsivel kapcsolatban nincs tippem, de majd körbe nézek.
Ezt a tb nem támogatja valami módon?
Most lehet butát kérdeztem....

Lili!
Pihenj sokat.A hímzés tényleg nagyon jó ötlet.
Így lest tényleg olyan igazi babás a környezete és tudod hogy te fáradtál érte.

Majd még jövök!
Írjatok sokat

Kép

Kép
samchee

lili
grylust mi is nagyon szeretjük a minimaxon mindig kilesem mikor van és mindig tátcolounk rá Kép a maszkabál az a cime multkor gomba volt niki kedvenceKép

nana
aranyos vagy de dióonk van sok de tejfölt csak mandulából tudok gyártani Kép
hu ez repnap jól hangzik bár nekünk baromi hangos adri még a furótol is fél de a lovas napra kimennék csajok imádják az állatokat

Kép

Kép

Kép
roz23

SERIFF,
úgy tünik hogy akkor hasonlo alakkal "küszködünk". Nekem is vékony a derakam és széles a csipöm ráadásul még magas is vagyok, igy egy borzalom a ruha vásárlás...

Nagyon sokat gondolkodtam a kis LEOn. Nem értem miért sir szegényke ennyit?
SYG a babakocsi sem segit??? Az első pár hónapban minden baba nagyon szereti a babakocsit ill. a bölcsöt. A ringatozás megnyugtatja őket.
Dani január elején született, hideg volt és nagy hó,de szinte az egésznapot a babakocsiban töltötte csak ott volt nyugodt.

ROZ, bizti én vagyok nagyon buta, de elképzelni sem tudom hogy lehet dióból és mandulából tejet meg tejfölt késziteni. Számomra egyre hihetetlenebb az amit te nap mint nap végig csinálsz a gyerköceid mellett. Én még soha nem találkoztam ennyire önzetlen, odaadó és türelmes emberrel mint te. Az önzés szikrája sincs meg benned. Szeretnék csak hasonloan alázatos anya lenni mint te. és ez sokkal da sokkal többet ér mint akár 5 diploma

KépKép
KépKép
nana09

ez tejcsi nagon felkeltetteaz érdeklődés be is irm hogy csinálom

rizs és mandula tejfől

10 dkg rizs
10 dkg mandula

1 csésze víz
olaj
1 citrom leve

a rizst jó puhára megfőzöd ha sok viz maradt rajta leöntöd hozzáadod a mandulát citromlevét sót és az olajat apránkét hozzáadva turmixolod össze amig kmény nem lesz

tejek

10 dkg kókusz
1 ek. méz
1/2 víz

a kókusz reszeléket 1/2 liter forrásban lévő vizzel leforrázod hagyod 10 percig állni és utánna leszüröd én adrinak jó sok kakaó porral forrócsokit szoktam csinálni nagyon szereti
de ezek a tejek neem olyan tartalmassak nem sűrűk vizszerüek de finomak én ezzekekkel sütök főzők a rizs mandula dió tejet is igy csinálom Kép

szóval nem olyan bonyolult és igazán én ezt azért szeretm megcsinálni inkább mint megvenni mrt abszolut nincs bene tarositoszer és sokkal sűrűbb és finomabb mint a bolti

nana
jól esnek a szavaid nagyon de én sem vagyok tökéletes és nagyon bánt ha esetleg egyszer egyszer nincs kedvem annyira nekülni játszani vagy mesét olvasni mint pldául most is nikinek ma már kb 10 szer elovaastam kecskegidákat és már látom hogy megint azt keresi Kép pedig direkt elővettem vagy 10 másik könyvet hogy válasszon de nem megyek is mert ugy is addig nyúz mig el nem olvasom Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szörnyen gyötör a lelkiismeret de nincs kedvem semmihez...

Rakok fel képeket. Ezek pont 1 éve készültek az állatkertben.
Kép
Kép

Írjatok!

KépKép
KépKép
nana09

Mi is voltunk olyan picik mint ti most...
Kép
Itt pont 4 hónapos a Dani

KépKép
KépKép
nana09

nana
édes volt dani ilyen picinek hogy meg változot a kis arca milyen kis vékony lett Kép
a szemeddel mi lett végül ?
a férjed mivel foglalkozik ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Dani hihetetlenül DUCI kisbaba volt. Rengeteget evett! Most is rengeteget eszik csak gondolom most már lemozogja mert nagyon vékony.

Hú a szemem köszi rendbe jött, már semmi nem látszik.

A férjem egy nyomda gyártáselökészitésének a vezetője.

Gondolkoztam rajta és te akkor is oriási áldozatokat hozol meg nap mint nap. Én hozzád képest egy "önzö dög" vagyok, pedig a régi énemhez képest már önzetlen...

Ebből az ingyenes repülőnapból itt a fejem fellett kezd már kicsit elegem lenni!

Nem is értem Dani hogy alszik már ilyen régota. Már lassan 3 órája és csak 1,5 szokott.

ROZ, nálad alszanak a gyerköcök? Ákit nem szokta zavarni a lányok "viháncolása", mert gondolom az van ha játszanak

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok Drágák!

Csodák csodája, de véletlenül van most netem! Bepróbálkoztam, és lőn csoda.. Bár ezzel egyidejűleg Bálintom folyamatos nyöszörgő sirdogálása üvöltésbe csapott át... Ilyenkor annyira sajnálom! Ma nem tudom mi van vele.. Egész éjjel jófiú volt, szokásosan ébredt, evett, remekül aludt, aztán reggel nyolc óta szenvedés van. Gyakran úgy csinál, mintha éhes lenne, aztán megesik rajta a szívem, megnyugtatónak adok neki cicit. Aztán persze elpunnyad, és az első böfinél kiderül, hogy túlette magát..
Most is 1,5 órája tornázunk, masszírozom, ringatom, nagy nehezen elalszik, de már megint nyüszög..
Már nem tudom a hasfájásra sem ráfogni, mert nem úgy sirdogál, nyögdécsel. Szerintem egyszerűen csak ilyen nyűgös napja van.
Szerintetek??

NA szóval annyira szeretnénk itt lenni, de vagy a netünk nem működik, vagy dokihoz visszük Bálintot, vagy nekem kell mennem (persze viszem Bálcsit is, nincs mese), vagy vannak nálunk ismerkednek a Kisfiunkkal.. JA és még egy verzió: esetleg Bálcsi csinál programot.. Kép
Papusz is gyakran mondta, na most megyek és írok a lányoknak, mert azt sem tudjuk kivel, mi a helyzet, különbenis elfognak bennünket felejteni..
Pedig nagyon sokat drukkoltatok nekünk! És ez tényleg segített!
Próbáltam visszaolvasni az elmúlt 1 hónapot, amíg ringattam Bálcsit, de most megint a megnyugtató ölelésemre van szüksége.
Max majd fél kézzel pötyögök..Kép Kép Kép

Roz Drágám
Én is mondhatnám, hogy fel sem hívtalak már mióta.. Pedig nagyon imádlak, és nagyon sokat gondolok Rád, és télleg marhára önzetlen nő vagy! Kép Kép Kép

SbeaZsolti
Sétatársak! A következő fagyi azt hiszem várat magára, míg megint meleg lesz! Bár van a Jakóban süti is!! Diabetikus is van ám! Kép Kép Kép

KicsiLil
Hihetetlen, hogy már ennyire elszállt az idő!! Már Te is a finisben vagy! Pedig amikor még csatlakoztál...Már hiányzol ám Te is..

Orsi
Nekünk meg ha jól emléxem, lassan találkoznunk kellene félúton, amikor mész Hancival a Dombáruházba babakocsissan.. Kép Kép Kép (Ezt is már ezer éve beszéltük..)
Láttam Kawa Z 750-tek van. A motorozásról majd később!De vérbeli nagytúrázók vagyunk ám...
Vagyis most csak az én motorom van meg, mert Papuszétól megváltunk. (Babócára felkészülés, házbővítés, kocsi jobbra cserélése...indokokból.)

Kobu-"szomszéd"
Vele"tek" (háttérzaj Kamilla és Emese) nemrég beszéltem telcsin, és remélem hamarosan talcsizunk megint személyesen, de már a közös többszörösökkel! Kép Kép Kép

Sygnum
Ti is elvagytok veszve, mint mi... Látom Leo még mindig csak a testetek közelében nyugszik meg..Szinte olyan az egész szitud, mintha úgy szültél volna meg, hogy Kicsilányod még mindig hozzád van "csatolva", csak mostmár kívülről! Kép

Sam
Tőled meg tényleg csak pár utca választ el.. Infót Rólatok csak a Heténynetes srácoktól kaptam... Kissé Morbid.. Kép Kép Kép Kép Kép Mi is lassan talizhatnánk..

Liol
Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy visszatértél! Pár hónapja még jókat eszmecseréztünk. Ha lesz kedved, leírod EMILben, hogy milyen volt a császárod? Milyen jó, hogy végül nem a Marci nevet választottuk!!! Kép Kép Kép Szép a kis Krampusz! És milyen erős! Bálint is kezdi már fitogtatni az erejét! Kép Kép

Aztán; Mentának gartulálok a kis Jövevényhez! Melissza, Bepa, Nana, és az (nekem) új lányoknak:
sok pusszancs!!

Életem értelme, kicsi Fiam elaludt végre...Talán.

Még annyit, hogy úgy nézett ki a szemecskéjével gondok vannak, de miután 2X megjártuk Pestet, a dokik azt mondták, hogy elkezdett spontán gyógyulni! Hát mit mondjak! Eszelősen boldogok voltunk a hír hallatán!!!
Még pár vizsgálatunk hátra van, többek között a csípő UH, aztán vissza ortopédia, a fejlődés neurológia, és két hét múlva ismét szemészet. Aztán majd egy vérvétel még..
Élek-halok ezért a gyerekért! Annyira imádom! Ha ránézek mindig elérzékenyülök, hogy mennyit küzdött, és milyen kemény legény, és hogy belőlem egy darab!
Szentimentális vagyok..
Nem tudom, örültök-e nekem, mert megint szófo..som volt... Jöjjek még egyáltalán?? Kép Kép Kép

Tényleg nagyon hiányoztatok!

Talán azt a babakocsis találkozót is megkéne szervezni... vagy akár többször is...akár spontán is!

Pusszancs: Noé

KépKép
mino

Roz

Dió van nálunk is ezerrel! Ha érik, szólok, és akár szedhetnénk együtt is a gyerekekkel! Legalább Te is kimozdulnál.

Balatobn átúszásról annyit, hogy Papusz tegnap fájó szívvel olvasta a régebbi üziket.. Õ gyakran átúszta a Balcsit. De az utóbbi két évben a sok munka nem engedte! De lehet, hogy most mi sem! Kép

KépKép
mino

Sziasztok MINOék!

Nagyon örülök hogy újra itt vagytok! A kis Bálintnak tényleg nagyon sokat szoritottam...

Most gyorsan csak annyit -ha már itt vagytok - hogy pár hónapja nem érdeklödtél Dr. Kiss Katalinnal kapcsolatban??? (már egyszer kérdeztem csak akkor biztos nem olvastad)

KépKép
KépKép
nana09

Szia Nana!

Igen, én voltam, aki a Kiss Katalin felől is érdeklődtem!
Na mesélj, mit tudsz??

A háziorvosunknál vagyunk, mert persze nem maradt idő az orvos választásra..

KépKép
mino

sziasztok Kép

mino visszatért Kép de jó hallani rólatok
mi az nem jösz ezt meg se halljuk töbett!!!!!!!!!!! Kép imádunk rólatok olvasni és nagyon várunk mindig

annyira aranyos mindenki ezekel a felajánlásokkal lehet hogy mégis élek vele mert most gondolkodtam és lehet hogy kiprobálom dióval megcsinálni ezt a rizstejfölt sőt eszembe jutott hogy ha kicsit agyalok ilyen joghurt szerűséget is tudok csinálni de ezen még filózom hog hogy

most megek mert most lett kész egy adag tejföl és csajok hordják el kiskanállal Kép
kikenik a házat

nana egyébként az én csajaim igazi rosszaságokat tudnak csinálni
mosoporban fürdeni öblitóvel femosni sót nyali és ragasztót haba kenni ha sikerül teszek fel egy olyan képet amikor filctollal tanultunk rajzolni Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Minó!
Milyen morbid dolgokat hallotatok a Heténynetes srácoktól?
Komolyan kíváncsi vagyok rá!
Írd meg légyszi....

Kép

Kép
samchee

MINO!!!

Akkor mi már találkoztunk!!!

Egyszer az orvosirendelő elött odajöttél megkérdezni tőlem mi a véleményem a doktornőről!

Nem tudom emlészel-e és bocs ha nem voltam túl kedves, de már nagyon elegem volt az állandó orvoshoz járásból (akkor már hosszú hetek óta beteg volt a Dani)

KépKép
KépKép
nana09

Hello!
Mi is megvagyunk még, de megy a szobacsinálás Lillának,é és semmi időnk nincs olvasni,írni. Talán egy hét múlva kész lesz és akkor majd rakok fel képet.
Most tényleg csak ennyi, mert összeesek, de majd írunk.
Mindenkinek ÜDV!

Torony

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép

beáék
hol tarrtotok most lillácska szobájával nem zavarja felfordulás ?? zajok...?? és ezek a jövö menő frontok ??

tényleg többiek nálatok babucik hogy bírják ezt a hirtelen lehülést ? nálunk a csajok már ösztönössen tiltakoznak a reggeli öltözködés ellen niki mindig bugyiban lenne nem akarja elfogadni hogy mostmár nincs 35 fok és mostmár kell zokni is Kép

remélem jó időtők lesz ma nana a repnapon

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Itt minden oké,bár Hanci nem tudom miért,de hajnali 1/2 2-kor megéhezett,addig nem akart aludni,amíg nem kapott cicit,pedig eddig mindig legalább 1/2 5-ig bírta.Mindegy,biztosan nem evett eleget este! Amúgy hideg vagy meleg ugyanúgy alszik-ill. nemalszik nappal.

Ma olyan őszies napsütés van,ahogy látom,mert kint még nem voltunk. A repnapnak szerencse ez az idő,mert az előzetes reményekkel szemben,h 200ezer látogatót várnak,mindössze 35ezer jegy kelt el elővételben.

Mino, végre hogy hallottunk Felőletek, már kezdtem aggódni,h Bálinttal vmi gond lehet! És azon tanakodtam este,h hányhetes is a drága, 6 ugye? És a cukraidat a hidegfront nem zavarta össze? Ja, és már nincsenek Domb áruházas séták,már nem alszik a drágám annyit,és a babakocsiban meg még nem bír ki ébren 2 órát,úgyhogy asszem ez jövő tavasszal,ha már ül,vagy togyog és az idő is jó,akkor lesz legközelebb.De a találkát nem kéne addig halogatni!(a moci amúgy 1000-s, de ez lényegtelen)

Nana, remélem jól érzitek ma magatokat!És már tavaly is nagy kópé volt a fiad!

Sam, Ti is kimentetek végül?

Roz, Nálatok már mindenki ébren? Hanci bepróbálkozott 8körül, de erőtlen voltam még,így aztán még most is szundít.

Bea,Zsolt,jó munkát! Kis királylány meg csak nézi, ahogy dolgoztok? Adjatok Neki is munkát!Kép

Kob, Liol,Melissza, Menta, Bepa, Balim, Kecsóné,Lili, Éva hogy vagytok?

Ma jönnek Anyukámék,úgyhogy max.este jövök.

Szép napot mindenkinek!

Kép
seriff

Még rakok fel egy képet, így indultunk tegnapelőtt sétálni.Amikor ráadtuk ezt a sapkát,majdnem megzabáltuk....Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

bocs az eltűnésért, de kicsit sűrű a hetem.
Üdv Mino!!!Remlélem Bálintgazda többet fog pihenni és a net is rendbejön:kíváncsi vagyok én is mi van Veletek.

Ígértem képet:megpróbálom berakni, igaz 3 hete készült.

(lehet csak fotóalbumba megy:ott bepa:benedek néven futok majd)
Mi is megvettük az ágyat, babakocsit, ágyneműt matracot meg apróságok egy részét. Én totál el vagyok hűlve mekkorát akasztanak a boltosok egy babán. Mi van amikor valaki ikreket várKép
Na sebaj,, a lényeg minden szép legye.
Ma este esküvőre megyünk Pestre. Remélem azért 2-ig legalább bírom. Addig pihizek amíg el nem indulok.
Ez a repülőnap betette a kiskaput, mert mi csak a 44-es felől tudunk bejutni Kecskemétre de az tuti 2 órás dugó. Szóval kerülünk Félegyháza felé. (de inkább, mert mikor dugóban vagyunk mindig attól parázok, hogy akkor indul el a szülés amikor se előre se hátra.) na megyek mókuskák, nagyon jó hétvégét és sok puszi az összes baba hasáraKép

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok Drágák!

Pötyögés bal kézzel, jobbomon szopizik Bálint Gazda. Kép Kép
Szamcsi
Jaj, Te félreértettél!!!!!!!!!! nem mondanak a fiuk morbid dolgokat, hanem az a morbid, hogy itt lakunk egymás szájában, és a közös szolgáltatónktól kapok csak mini infót Rólatok! Pl: hogy megvagytok, éltek, hogy nektek is szarakodott a netetek.. Csak ennyi! a helyzetre értettem, hogy morbid. Kép Kép
(remélem megnyugodtál)

Roz Drága
Örülnék, ha élnétek a dió szedés lehetőségével...Elvégre mikor is mozdultál ki mostanában?!? ) )

Nana
Én bizony emléxem Rátok! Kispasid közlekedési eszközzel volt, ugye? (bicaj v. kismotor) Mondtad, hogy van magán rendelése is a dokinéninek.. És kérdeztem, hogy gyakran ad-e antibiotikumot, meg higy fiatal, modern felfogású-e. Asszem fel volt kötve a hajad, és a kerítés előtt beszélgettünk.
Nagyjából jól emléxem? (bár amiota itthon vagyok, egyre hülyülök..látszik, hoy nem pörgetem 100on az agyam..Kép Kép

Orsi
Bocsesz, nem akartam ledegradálni a gépállatot! Kép Kép Sógoromnak 750-e van.
Hát föképp Bálinttal jártuk az orvosokat, sok dolgot ki kellett szűrni az esetleges betegségek, rendellenességek közül. Drágám 6 hete valóban, szerdán tölti a 7-et. 4 hét alatt néhány szerv működése, fejlődése spontán helyre állt. Csodálkoztak is a dokik! Tényleg CSODA ez a gyerek!Kép Kép Kép
A találka pedig látom, egyetértünk..Már csak össze kéne beszélni a kis rózsaszín ördögsapis Hancinak és az én férfiember Bálintomnak, hogy fésüljék már össze valamikor a napirendjük egy órácskáját.. Kép Kép

Bepa
Köszi Neked is, hogy szeretettel gondolsz ránk! Nagyon jól esik. Kép

Most megyek..

Szuper napot, repnaposok pedig meséljetek, mulatósok mulassatok, szoba építők kitartsatok! Ti többiek henyéljetek, vagy babázzatok! jobbakat nem kívánhatok Kép Kép

KépKép
mino

sziasztok Kép

seriff igen nálunk akkor már mindeki fent volt áki 1/2 6 kor kelt adri meg 1/2 7 kor este is nagyon nehezen aludtak el pedig 8 ko ők mindig alszanak már és még 9 kor ráztam áki popijá Kép
viszont mot meg mind kettőalszik niki várja papát mert kiviszi ákasra magughoz holnap hozza :
(

mino
szupr hogy ujra ilyen gőzerővel tudsz irni Kép örülök neki Kép
hu kimozdullni mikor is nem tudom 3 hét alatt 1 szer voltunk anyunál a másik utcában meg egyszer ákival a utca végén dokinál Kép
jó kis távok mi Kép
egyébként csajok rendszeressen "csavrognak" apával de én akkor ha áki is akrj ithon százezzer pakolom az elmaradt dolgokat most is mennem kellene de semmi kedvem annyira kupit csináltak csajok reggel hogy azt sem tudom hol kezdjem a pakolást meg mosnom is kell mig jóidővan és fogam is fáj (igaz már 1 hónapja de nincs időm elmenni )ráadásul este niki rosszat álmodott és beleis rugot Kép szóval majdnem elintézte ne keljen fogdokihoz mennem Kép

ma elmentünk parkettát nézni hát nem ismertem az én okos ügyes nagylányomra rohangált mászott fel monfdenre baumaxban diegoban voltunk nagyon elszomorodtam hirtelen tehetelennek tüntem pedig apjuk néha hogy fel van háborodva ha ilyet lát és midig meg is jegyzi nem tudja az anyja megneveli hát most látthata hogy mi lányunk sem külömb sokszor a kis béka adri meg persze menne utána hülyeség ragadós na mindegy azért hazaértünk persze a nagy rohanásban elfelejtettem mindent tudó kistáskám és persz hogy baumax közepén lett éhes meg szomjas niki egyébként vagy egy nagy válra akazthatós táskám és abban van minden ülekepapir peleka viz rágcsa tű cérna váltóruhák mind 3 gyerekre ... az táska egy kincs pedig mindig viszem na mindegy leglább most azt is látta apa hogy mennyire nem fölöslegse ez cipelni Kép pedig mindig mondja nem kirádulni megyünk csak boltba

Kép

Kép

Kép
roz23

Üdv Mindenkinek!

A repülőnapról a családom lebeszélt hogy Danival ne menjünk ki, nekik - céges ügyben - már nagyon korán reggel ki kellett menniük és már akkor is nagyon gázos volt.

MINO, nagyon örülök hogy kiderült mi már "ismerjük" egymást. Nagyon jól emlékszel, az "elhülyülés"-ben egyébként sajna van valami. Az én agyam -a munkámból kifolyolag is- nagyon gyorsan pörgött. Most meg... Néha ugy érzem magam teljesen leépültem!

A kis Bálint tényleg egy CSODA. Emlékszem a nyaralásunk alatt is rengeteget gondoltam rátok, hogy minden ok legyen

A doktornővel kapcsolatban már kicsit vegyesebbek az érzéseim... Viszont az nagy előnye, hogy kimegy házhoz az oltásokat beadni. Ez szerintem sokkal jobb, mint egy zsufolt rendelöben várni órákat.

SERIFF, Hanna tényleg nagyon kis zabálnivaló és még milyen lesz!!! A legédesebb hónapok állnak elöttetek!

ROZ, teljesen együttérzek. Hányszor éltem át mostanában hogy "hová lett az én okos nagy fiam és ki ez a kis hisztizös ördög helyette". Ez sajna ugy tünik hozzátartozik....

Ja egyébként azért is nem mentünk ki, mert tegnap kaptam (vettünk nekem) egy AUTÓt és most teljesen el vagyunk telve vele. Ez az első saját autóm. Sokkan most támadnak minket hogy minek nekünk 2 autó, hogy fogjuk birni fentartani stb.

SBEA, a kis Lillácskáról már tényleg régen láttunk fényképeket!

KépKép
KépKép
nana09

az előbb el is felejtettem tündéri ez a kis Hanci Kép

nana ez bizti valami életkori sajátsság vagy ki tudja lehet hogy rosszul nevelem nem tudom

tettem be egy két uj képet az albumunkba ide teszem a cimét http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2486&page=1&image=153416

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Minó!
Köszi a gyors választ.
Valószínű akkor tényleg én értettem félre a dolgot.
Tegnap egész este ezen agyaltam valyon mi az a morbid dolog.
De akkor oké.
Egyébként ha leírod hogy pontosan merre laktok jövő héten v.melyik délután nagyon szivesen meglátogatlak a csajokkal.

Nana!
Gratula az új autódhoz!!!
És hidd el jobb hogy nem mentetek a rep.napra mert sztem ott hatalmas a hangzavar.
Mi csak a közelében voltunk de köszönöm elég volt.

Seriff!
Édes a Hanna baba.
Õ pontosan mennyi idős? Néha kihagy at agyam egy kicsit.
Végül mi is maradtunk a popónkon itthon és rendeztünk egy nagy családi flekken sütést úgyhogy ma készülök ezerrel.
Éppen bosszankodtam is mert két fajta tejszínből egyiket sem lehetett felverni mert betúrósodottKép
Neked is jó mamizást!

Roz!
Fel a fejjel.
Én most ezen a nem fogadok szót témán túl vagyok Bogi is olyan 3-4 éves kor között idegen helyen önállósította magát és egyik pill. másikra eltűnt.
Akaratos volt meg szófogadatlan.
De ez majd változni fog.

Puszi Nektek majd jövök.
Írjatok sokat.

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

na, mégegyszer megpróbálok írni, a délelőtti levelem ugyanis eltűnt!

Mino, örülök, hogy jelentkeztél, bár pár napja beszéltünk is, de jó rólad mindig hallani! Bálint Baba nagyon ügyes, nagyon erősek ezek a pirinyók, bízz benne. Egyébként tegnap se Emese, sem Kamilla nem aludt! Most is felébredt, bár gyakorlatilag egész nap aludt, most is megfőztem mellette, Õ a hordozóban ücsörgött!! Olyan kis édes Kép)

Nincs kedve holnap délután valakinek sétálgatni a városban? Esetleg a díjugrató világkupa felé elnézni? Kamilla imádja a lovakat is.
Most meg a repülőnapon van a mamáékkal és Apával. Beszéltem velük, végig a nyakában ült, és ujongott a a repülők láttán! Kép Kép

Roz, Kamilla ugyanilyen, néha annyira kiborulok Tőle, mintha készakarva nem fogadna szót. Valószínűleg tényleg erről van szó, próbálgatnak Bennünket. Valamelyik nap elsírtam magam, annyira elkeseredtem, hogy nem tudom jobb belátásra bírni. Aztán kedvesen kijött, és megkérdezte, hogy Anya, mérges vagy? Ne legyél mérges!
Ja, régebben jártunk egy vegán főzőtanfolyamra, ott kesudió tejföl, majonéz meg ilyesmik is voltak. A szójával hogy álltok? Tojás? Tofuból is jó kis majonézt lehet csinálni, meg volt hamis tojássaláta, az íze és kinézete olyan mint a tojásosé, pedig semmi állati nincs benne. Ha érdekelnek a receptek szívesen kölcsönadom a gyűjteményt.

Nana, gratula az új autóhoz, lassan Nekünk is be kell újítani egyet, bár lehet, hogy kismotor lesz belőle.

Nem is meséltem, hogy felvételizek Szegedre közgazdász szakra távoktatásban. A gyed miatt tandíjmentes, interneten és e-mailben lehet érintkezni az oktatókkal. Remélem bírni fogom a gyerkőcök mellett, bár a vizsgaidőszak lesz a zűrösebb.

Lili, nagyon haladsz Te is a végefelé, lassan szeptember, és mintjárt itt lesz ZSófi is. Kíváncsi vagyok én is, hogy milyen lesz!

Seriff, mintha csak most született volna Hanna, meg Leó is, nem?

Sam, jó grillezést, lehet, hogy Nekünk is azt kellene csinálni holnap. Nem tudnál felrakni egy képet a most elkészült kerti grillsütőről? Lackó is arra készül, jól jönne az ötlet. VAgy e-ailben küldenél egyet? A cím a profilomban van! Előre is köszi.

Puszi Mindenkinek:

Kobudo

Kép

Kép

Kép
kobudo

most látom 6 képet be sem rakot hu de kikaszt ez a vacak na mindegy

kob
ééééééédes ez a csöpp lány az a szoptatós párna mögötte ? ő is kis bujós lesz kis helyen érzi jól magát adr is ilyen volt mai napig olyan kis szeretgetős imád bujni Kép
hu én nayon mennék de niki nincs itthon és holnap délután adri is a keresztanyucinál lesz nagyon elvagyyok itthon maradva be kell hoznom most kicsit megint fogy az energiám olyan lassan komótosan haladdok a dolgokkal ez hülye fogfájás teljessen kikészít
a receptek hu nagyon jól jönnének kesú tejszint hatom mindenhol sajna a szója sem jó nekünk de minden ötletet várok most arra probálok rájönni hogy ebből a rizs tejfölből hogy tudnék joghur szerüséget gyártani a cukorig már eljutottam arra gondoltam kockkázok bele öszibarackot meg egynek a leve be kiprobálom hátha sikerül

nana
az előbb elfelejtettem gartulálok az autódhoz Kép
bár nekem is lassan ujjítani kéna jogsimat Kép olyan régi upsz jövöre most számolok jövőre lesz 10 éve hogy vizsgáztam bár tolatni na azt nem tudok Kép mindig ha megyünk valahova anyuék autójával ugy állok be hogy véletlenül se keljen tolatni Kép ez valahogy nem megy pedig vizsgán ezt csináltam csont nélkül Kép ez bizti az elhülyülés szindróma Kép ki tudja Kép és ne hallgas az ilyen megjegyzésekre ti tudjátok hogy fent tudjátok e tartani vagy sem és neked is kényelmesebb gyerekkel igy közlekedni látnál engem milyen muris vagyok tolom a tesókocsit karomon vagy nyakamban ül niki mert lusta gyalogolni a kezemben meg fogom a kismotort mert mindig kikönyörgi hogy vigyük és még sem ül rá szóval szerinte jó ötlet volt és megérdemelted Kép

beáék
kidolgoztátok ma is magatokat ???

sam
jó grillezést
hogy pácolsz husit én soktan tejszinbe fokhagymába isteni csirkemelett ugy egészben ahogy a hentesnél megveszed és kicsit bedaradolod és uhgy a pácba hmmm. isteni Kép

többiek merre jártok ??
lili syg balim kecsoné melissza liolga bepa ?????
irjatok jó lenne rólatok is hallani
bár balimék elvileg még balcsin vanak vagy nem ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Olvaslak mindig benneteket, csak ekkor tudok hosszabban írni.
Látom, mindenkinek van ám dolga.... Kép

Mi ma apával már megvettük a maradék cuccokat, jövő héten már rendezgetem őket, egy kis cuki hazahozós rucit is vettünk, hófehér. Apának ez volt a kívánsága, hogy fehér legyen. Az az igazi...

A szülinapot a lábam még mindig nem pihente ki, teljesen eltűnt a bokám. Nem értem, hogy miért. Kép Mit lehet vele csinálni?

Rozi, aranyos ez a kép. Kép

Seriff, a Te Hannád is már milyen nagylány...

Sygnum megint régen jelentkezett...

Képzeljétek, Melisszával álmodtam. Kép Hogy miért, fogalmam sincs... Kép

Kobudo, a babák így vándorolnak a kiságyban? Édes. Kép
De jó, hogy tanulni fogsz... Szerintem Neked simán menni fog! Kép Én is szeretnék jövő szeptembertől tanulni valamit. Fejlesztő Pedagógiát, vagy Pedagógiát... Majd még kiderül. Vagy az angolt kellene feltornáznom megint olyan szintre, mint érettségikor.... (Ha szoptatási kérdéseim lesznek, akkor fordulhatok hozzád?)

Sam, mi is imádunk grillazni, van egy spéci grillazőnk, eljegyzésünkre kaptuk, de sajnos itt Kecskeméten nem tudjuk használni, mert a szomszédék itt vannak a nyakunkon...És idősek... Tehát nem hiszem, hoyg örülnének, ha az orruk alá grilleznénk... Solton a Duna parton szoktunk grillezni a barátokkal. nagyon szeretem. Kép

Nana, én is gratulálok az új autódhoz! Kép
Mi is nemsokára lecseréljük a kicsi Golfunkat, mert lehet, hogy kicsi lesz Zsófinak és nekünk... Kép Meg sokat is fogyaszt itt városon belül... Nekem csak 1,5éve van jogsim, de ezt az autót álom vezetni. Nagyon szeretek vele menni.... Ha lenne sok pénzünk, ez maradna nekem, és egy nagyobb a családnak...

Mino, utolsóként, de annál nagyobb szeretettel! Kép Rettentő sokat gondolok rátok! Örülök, hogy ilyen sok időd volt, viszonylag sok, hogy tudtál írni Nekünk! Kép Jó hallani mindig felőletek.....Kép Te is hiányzol ám! Kép Kép
Már a finisht emlegetitek? Még csak 34hetesek vagyunk... Kép Vagy ez már nagyon a vége? Kép Még sok dpolgom van, maradjon a kislány ott bent. Sokat beszélgetek vele, annyira jó, hoyg kommunikál velem. .O Egyre jobban tudom, érzem, hogy mindent ért amit mondok... Ha a nevén szólítjuk, arra mindig mocorog. Kép Nem is hiszem el, hogy ilyen van.... Kép Gyönyörű dolog. Apa ma nagyon el tudta képzelni már, hogy mi lesz, ha itt lesz velünk. Már nagyon várjuk. Kép Én is egyre többet gondolok a szülésre, az érzésre, hogy ő a miénk, velünk van... és lesz is mindig... Kép Kép

Van egy olyan kérdésem, hogy ha vattát viszek a kórházba, nem Tenát, akkor hány csomaggal tegyek? Seriff azt hiszem Te mondtad, hogy Neked ez jobb volt, mint a Tena. Mennyi kell belőle?

Sbeáék, biztosan gyönyörű lesz a kicsi Lilla baba szobája... Kép Tegyél képeket, várjuk! Felénk is jöhetnétek, ja, és jó a csengőnk, csak többször kell megnyomni. Kép A postás tegnap reggel ébresztett, azóta tudom, hogy jó. Kép

Ha valakit kihagytam, annak bocsánat, mindenkit szoktam olvasni, és szeretettel gondolok rátok! Kép Kép

A repülőnapot mi is láthattuk, itt volt mellettünk az egész, egész nap csak a repülőket lehetett hallani. A szomszéd bácsi kukkerral nézte őket. Kép

Kobudo, én csatlakoznék a sétára, de majd inkább babakocsival, Zsófival. Kép

Jó éjt Nektek, szép estét!

Lili+Zsófi (33+6)
birolili

@[smiley: Convertible: [12/12_7_21]]

nana ezt neked küldöm remélem beteszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hát ez nem sikerült mindegy egyébként egy piros spotautóból lebegő haju smiley lett volna Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kezdek egy kicsit parázni , nagyon közelit az idő. Szerintem megint meglesz hamarabb , most legalábbis nagyon ugy érzem , tegnap ota le akar szakadni a derekam , /a lányoknál is igy kezdődött/ lehet hogy holnap már külön leszünk ?
Gyönyörüek ezek a picike babák ! Élvezzétek ki ezt a hüvös időt mert állitólag lesz még nagyon meleg aug-ban.
üdv mindenkinek Kecsoné

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap találkoztunk SygnumÉváékkal a ház előtt. Nagyon nagyon édes a kicsi Leo, és olyan kis mimóza,rámsolyogtam,és már görbült is a szája lefelé, de végül nem sírt! Hanci meg érdeklődve nézte,hogy Ki Õ? És bár még, azt mondja Éva,csak 2napja, de este 8-9től alszik, kb 7-ig, közben 2x eszik, de akkor félálomban,és rögtön vissza is alszik,"csak" épp nappal állandóan rázogatni kell a popóját, nem lehet letenni,vagy max.10 percre. De tüneményes egy csajszi, az tuti!

Az én drágám meg tegnap egyfolytában "beszélt", annyira nézte a babakocsi belső sarkát, hogy gondoltam odateszek vmit, ami a kék-fehér csíkoknál érdekesebb, és a kis színes rágóka-macihoz beszélt! És,amit eddig még nem, nézte a kezét,arrébb rakta és követte, szóval lassan megtalálja mostmár!És egésznap mosolygott!

Nana,gratula az autódhoz! Milyen? Jó vezetni? Ne törődj vele,mit mondanak mások, a Ti dolgotok és kész! Vezess óvatosan!

Sam, Hanci pontosan 12hetes ma. Hogy sikerült a flekkenezés? Szép idő volt hozzá! Nálunk jövő szombaton lesz, mert a drága férjem 16-án lesz 30éves, és jön pár barát.

Kobudo,nagyon cuki Emese így az ágy sarkában! És képzeld,egy közös vonás,én meg februártól "járok" majd Szegedre,eümenedzsment, közgazdász szakra, csak az 5 péntek-szombat. Na majd megoldjuk vhogy! Kicsit félek, mert eddig ilyesmit nem tanultam, és vsz az elején kínai lesz, de nem gond.

Lili, lehet,h tényleg kell majd másik autó, Hanci is kinőtte a kis FiatotKép! Főként persze azért,mert 3ajtós volt.Na de ebben az óriásban,mostmár elférünk!Jaj, majdnem elfelejtettem, 2 csomag vattából és kb 8-10(nem emlékszem pontosan) tekercs gézből gyártottam "betétet". És jól látom, vasárnapra fog érkezni Zsófi?

Mino, szoktatok nagyokat sétálni? Merre ? Ügyes,erős és hihetetlenül kitartó Bálint! Na de milyen is lehetne,ilyen szülők mellett!? Apukám mindig azt mondja, h ....szülőknek csak ....gyereke lehet,és a pontok helyére bármi beilleszthető! Ja,és az itthonlét alatti hülyülés az megy nálam is, sokszor nemhogy azt nem tudom, milyen nap van, azt se, hogy hétvége vagy hétköznap,főleg pár napja szabin van a férjem is,és így totál kész. Ezért is fogok tanulni vmit!

Kecsoné Kati!
Mi újság? Egyben vagytok még? Kazacsay már szabin van?

Roz, remélem ma éjjel könnyebben elaludtak a csimoták!Hanci 1/4 11-kor beájult,és reggel 1/2 7-kor éhezett meg, 7óta meg még alszik. Tündér ez a gyerek,én mondom! És ne legyél mérges,ha néha rakoncátlankodnak a csajszik, a rosszaság is kell! (mondom én, aki még nem is tapasztalt ilyet,na majd pár év múlva emlékeztessetek,ha panaszkodok!Kép)

Mindenkinek szép napot! Vigyázzatok,nagy szél van!

Kép
seriff

sziasztok Kép

seriff
köszi ma már jobb volt az éjszaka
igazán nem mérgelődők imádom az itthoni kis csinytevéseiket csak elkeseredem mikor niki ilyen "neveletlen " valahol boltban mamánnál...
ilyen még nem volt
hu áki nagyon rázenditett megyek majd még jövök

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok !

Egyben vagyunk még! De meddig ? A derekam még mindig le akar szakadni , már lehet hogy jobb lenne külön, de félek is egy kicsit , hogy lányokat mennyire fogja megviselni a külön töltött napok, és utánna levő felfordulás . Domika aranyos volt tegnap , mondta hogy ha meglesz a kicsi Kata akkor Õ nem is akar menni oviba mert segitenie kell itthon / pedig imád oviba járni / . Kazacsay szabin van csütörtöktől jövő hét vasárnapig , átadott addig dr.Szabó Gábornak . Hát kiváncsi vagyok már nagyon hogy milyen szülés lesz minden ugy lesz-e ahogy elképzeltem .
Sam
kitartás mindjárt mentek nyaralni már csak párat kell aludni .

üdv Mindenkinek : Kecsoné /37+4/

Kép
Kép
Kép
kecsone

kecsoné ne aggódj minden simán fog menni Kép
csajokat se félsd az az 5 nap majd szépen bejárnak minde nap gondolom már jó előre elmontad nekik hogy majd mész a korházba beszéljetek róla és akkor könnyebben fogják venni nagyon szorítok neked hogy minden klappul menjen ügyes csajszi vagy te Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szép napot mindenkinek!

A tegnapi grillezés vagy flekkenezés nagyon jól sikerált.
Mindenki jól érezte magát, ettünk ittunk beszélgettünk.
És persze a csajszimat csak etetés időben láttam.
Semmire sem volt gondom, még a pelócserére sem.
Végre egy kicsit ki tudtam kapcsolni.
Este már nem hűvös volt, hanem hideg!
És mit ne mondjak ma sincs valami fergeteges jó idő, na de pár nappal ez előtt meg a melegre panaszkodtam.
Hát nem jó már nekem semmi sem?Kép
Ma van apával a megismerkedésünknek az évfordulója. Bár előre tervezett program nincs majd lesz valahogyan, nem akartam tervezni mert a csajszik úgyis átírják.

Lili!
Én a helyedben tuti nem foglalkoznék azzal hogy a szomszéd mit gondol.
Az a saját területetek és senkinek semmi köze hozzá.
Meg gondolom nem napi háromszor grilleztek azt a néhány alkalmat meg ki lehet bírni nekik is.
Bár nem tudom mennyire megértőek a szomszédok de sztem ne foglalkozz velük.

Roz!
Biztosan nagyon fincsi lehet a pácolt pipi husi, de sajna apa semmit nem eszik meg ami repül.
Ebbe bele kell érteni a csirkét, tyúkot, liba, kacsa sőt még a pulyka is bele tartozik.
Így én halat és sertést pácoltam. Egyenlőre egyszerű fűszerkeverék és olaj amit kipróbáltam, de nagyon fini volt.

Kati!
Én kitartok a nyaralásig, remélem te is.
Nyugodj meg a csajok nagyon alkalmazkodóak lesznek.
Nálunk Bogi tudta miért vagyok benn és nagyon örült amikor apával bejöttek napi 2+ legalább.
És tudta hogy a kistesó hoz majd neki valamit és annak nagyon örült.
Szóval őkm is meg fogják érteni és nem lesz vele gond.

Seriff!
Hanna imádja a babakocsiban a játékot.
Most jött el az az idő amikor már minbdent megfog és mindenre nyitott.
Sztem nyugodtan rakjál neki oda valamit.

Kob!
Küldöm az emilt remélem meg is érkezik mert nem tul jó mostanság a net.

Írjatok!

Kép

Kép
samchee

na ez nap sem volt idáig semmi ákit nagyon megviselik ezek a jövö menő frontok nagyon nyügike volt még ma igaz aludz egy nagyobbat 10-1/2 1 ig de előtte és azóta csak sir most iszont uglátszik be jött cicike trükk most csend van karikásak a kis szemei olyan édes szerintem nagyon fáradt Kép

seriff
még csak 12 hetes a kis Hanci ugy repül az idő ahogy beszélünk róla meg látom a képeken sokkal nagyobbnak tünik Kép
nálunk adri volt ilyen nagyon babakocsiban játszós én az csinátam fogy volt e za felfűzűtt játéksor azt tettem be neki belülre nekünk tépőzáras karikával lehet feltenni ugyhogy szinte bárhova tehető a babakocsiban

Kép

Kép

Kép
roz23

még valami kob a recepteket mailben át tudod küldeni ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?