Sziasztok!
Olvaslak mindig benneteket, csak ekkor tudok hosszabban írni.
Látom, mindenkinek van ám dolga....
Mi ma apával már megvettük a maradék cuccokat, jövő héten már rendezgetem őket, egy kis cuki hazahozós rucit is vettünk, hófehér. Apának ez volt a kívánsága, hogy fehér legyen. Az az igazi...
A szülinapot a lábam még mindig nem pihente ki, teljesen eltűnt a bokám. Nem értem, hogy miért.
Mit lehet vele csinálni?
Rozi, aranyos ez a kép.
Seriff, a Te Hannád is már milyen nagylány...
Sygnum megint régen jelentkezett...
Képzeljétek, Melisszával álmodtam.
Hogy miért, fogalmam sincs...
Kobudo, a babák így vándorolnak a kiságyban? Édes.
De jó, hogy tanulni fogsz... Szerintem Neked simán menni fog!
Én is szeretnék jövő szeptembertől tanulni valamit. Fejlesztő Pedagógiát, vagy Pedagógiát... Majd még kiderül. Vagy az angolt kellene feltornáznom megint olyan szintre, mint érettségikor.... (Ha szoptatási kérdéseim lesznek, akkor fordulhatok hozzád?)
Sam, mi is imádunk grillazni, van egy spéci grillazőnk, eljegyzésünkre kaptuk, de sajnos itt Kecskeméten nem tudjuk használni, mert a szomszédék itt vannak a nyakunkon...És idősek... Tehát nem hiszem, hoyg örülnének, ha az orruk alá grilleznénk... Solton a Duna parton szoktunk grillezni a barátokkal. nagyon szeretem.
Nana, én is gratulálok az új autódhoz!
Mi is nemsokára lecseréljük a kicsi Golfunkat, mert lehet, hogy kicsi lesz Zsófinak és nekünk...
Meg sokat is fogyaszt itt városon belül... Nekem csak 1,5éve van jogsim, de ezt az autót álom vezetni. Nagyon szeretek vele menni.... Ha lenne sok pénzünk, ez maradna nekem, és egy nagyobb a családnak...
Mino, utolsóként, de annál nagyobb szeretettel!
Rettentő sokat gondolok rátok! Örülök, hogy ilyen sok időd volt, viszonylag sok, hogy tudtál írni Nekünk!
Jó hallani mindig felőletek.....
Te is hiányzol ám!
Már a finisht emlegetitek? Még csak 34hetesek vagyunk...
Vagy ez már nagyon a vége?
Még sok dpolgom van, maradjon a kislány ott bent. Sokat beszélgetek vele, annyira jó, hoyg kommunikál velem. .O Egyre jobban tudom, érzem, hogy mindent ért amit mondok... Ha a nevén szólítjuk, arra mindig mocorog.
Nem is hiszem el, hogy ilyen van....
Gyönyörű dolog. Apa ma nagyon el tudta képzelni már, hogy mi lesz, ha itt lesz velünk. Már nagyon várjuk.
Én is egyre többet gondolok a szülésre, az érzésre, hogy ő a miénk, velünk van... és lesz is mindig...
Van egy olyan kérdésem, hogy ha vattát viszek a kórházba, nem Tenát, akkor hány csomaggal tegyek? Seriff azt hiszem Te mondtad, hogy Neked ez jobb volt, mint a Tena. Mennyi kell belőle?
Sbeáék, biztosan gyönyörű lesz a kicsi Lilla baba szobája...
Tegyél képeket, várjuk! Felénk is jöhetnétek, ja, és jó a csengőnk, csak többször kell megnyomni.
A postás tegnap reggel ébresztett, azóta tudom, hogy jó.
Ha valakit kihagytam, annak bocsánat, mindenkit szoktam olvasni, és szeretettel gondolok rátok!
A repülőnapot mi is láthattuk, itt volt mellettünk az egész, egész nap csak a repülőket lehetett hallani. A szomszéd bácsi kukkerral nézte őket.
Kobudo, én csatlakoznék a sétára, de majd inkább babakocsival, Zsófival.
Jó éjt Nektek, szép estét!
Lili+Zsófi (33+6)