Sziaszok
Dori
Vegre itt a huvos ido.Bar tegnap Alex kicsit megkergult az esotol,de mara mar kipihente
Ismeros ez a gyerek harc,amikora a noveremek voltak itthon es anyueaknal osszegyult az 5 unoka hat zajszint az volt
Mindig valamelyik sirt,veszekedtek jatekokon,pedig aztan anyueknal mar gyerek paradicsom van,ovodat nyithatnanak a sok jatekkkal
Alexet is megcsiptek a hetvegen a szunyogok,12 csipes volt rajta es nemelyik eleg durvan megdagadt.Mar rutinos leven rogotn Fenistil csepp es hamar elmulik
Gondolom az aradasok miatt van iden ez a sok szunyog,de nekunk si van spray-nk de nem 100%-ban hasznal...
Nalunk eves teren nagyon bejon a jo levego,mega dedi foztje,amikor ott nyaralt 1 hetig anyueknal utana kijelentette hogy a dedi jobb levest foz mint en
Hat ez van a na
Andi
Gratula a babahoz
Annyira sajnalom hogy csalodott vagy, es en valahogy gondoltam hogy ez lesz a vege hogy apuka nem hagyja hogy Te legyel bent.
Nem tudom mi lehet a bibi hogy ilyen hamar visszamesz,de talan az hogy kicsit sokat voltal veluk?,Es ugy eltek meg hogy ez az O kicsijuk.Remelem azert rendezodnek a dolgok es meg kicsit tudsz babazni miutan hazamennek a korhazbol.
Zsuzs
Errol Dori tobbet tud mondani,de a csaszarnal mindenkepp hasznal az epiduralis injekcio,anelkul el sem kezdik,ne aggodj
tenyleg nagy elmeny,hogy fent vagy es latod felsirni
Kitartast a vegere,remelem nem lesz korhaz a dolgobol.Jo hogy van segitseged.Martin nagyon cukin alszik zenere
Katus
En ugy tudom(bar nem tapasztalat)hogy ilyen kis korkulonbsegnel mint nalatok,azert jo mert meg a nagy is pici,eppen a vilag felfedezeseben tart,ugy no bele hogy mar nem egyedul O van.Az ismerosoknel ez bejott,persze anyuka mega faradt volt honapokig
A legrosszab a 2 és 3 éves kor koruli testver,mert akkor jon az en tudatuk es fejlodik az akaratuk a gyerekeknek es nagy dramakent elik mega dolgot.Ez meg ezert faraszto az anyanak hogy egy hisztis nagy es egy siros picivel egesz nap otthon,plane telen
Szerintem idealis nincs,es a feltekenyseg kijon majd ugyis igy vagy ugy
De ha neked Liza egy nyugodt kislany,akkor nem annyi lesz veszes.
Nalunk az van hogy mar Alex nagyon mondja hogy szeretne kistesot,sot a multkor mar a bolcsiben el is ujsagolta
Persze gratulaltak ezerrel en meg nevettem hogy mihez??
Sosem volt gond hogy az unokatesoit a kezembe fogom,szeretgetem,pedig ez soxor elofordult
Ettol persze nem ringatom magam illuzioba hogy nem lesz feltekeny,de ez a dolgok rendje
Puszi
Kata