Sziasztok!
Anna, Tunde, udv a topikban tolem is!
Tunde, hat amit irtal a bevandorlasrol alig hiszem el. Ugy erted Mo-t kellett elhagynod a babaddal mert az ugyved elszurta a dolgokat? Hihetetlen.
Eniko,
Nem jarok NY-ba, egyszer voltam de nem kivankozom vissza, biztos igazad van, azert az egy hatalmas omlesztotegely, es sokfele ember van ott. A bevandorloknak azert itt is van mit tanulniuk. Nem akartam en tamadni a magyarokat, elvegre en is az vagyok, nekem csak az a bosszanto hogy az emberek gurcolnek adot fizetnek mindennek rendesen megfizetik az arat es ugy tunik hogy semmit nem kapnak vissza, nem latjak az eredmenyt.
Azert egy tortenet meg kikivankozik belolem nagyon, ne haragudjatok, a legrosszabb elmenyem, ami tukrozi hogy a nagy kapitalizmustol meg messze van az orszag.
Elmentunk a Mammut-ba Pesten, csak ugy, hogy a Jimmy szaladgaljon egy kicsit. Sokan jartak lufival es a Jimmynek nagyon megtetszett, kiderult hogy egy ruhaboltban osztogatjak. Hat bementunk es kerdeztuk hogy kaphatunk e egyet, ott voltak sorban felfujva, harom szolariumozott hasu szokeseg fujta oket. Az egyik mondja hogy sajnos csak torzsvasarloknak jar, de aztan egy idosebb no mondja hogy na jo kaphatunk egyet, erre a fiatal a kezunkbe nyom egy lottyedt lufit ami nem volt felfujva, de csak ugy felkezbol, mert kozben azon szorakoztak hogy az egyiknek a kutyaja hogy kergeti a lufit (amit a kutyanak fujtak fel), es milyen aranyos. A nok teljes extazisban voltak az oromtol, megjegyzem, kozben ha vevok jottek volna magasrol sz...tak volna a fejukre, teljesen a kutyanak eltek. A vegen a kutya kipukkantotta a lufit, ekkor tetofokara hagott a nocik boldogsaga, mi pedig elsetaltunk a lottyedtel. Tehat ha jol ertem felfujt lufi csak torzsvasarloknak es olebeknek jar. Szep nem? Engem ez a mentalitas bosszant fel, Ezt itt nalunk uzlettulajdonosok nem engedik, nem engedhetik meg maguknak. Ezek utan varjak el tolem hogy vasaroljak naluk valamit is????
Na jo tobb rossz elmeny nincs. Imadtam hogy van a polcokon kakaos csiga, turo rudi, kremturo, turos taska. Meg kicsit feltankoltam hazi baracklekvarbol, ami nagyon jol jon most hogy reggelente meg neha rosszul vagyok es olyan jol esik kenyeren, hajnalban...
Kezdunk atallni, Jimmy vegigaludta az ejszakat. Szerencsere apjat is megismerte, es latszott rajta hogy nagyon boldog volt hogy ujra itthon van, az ismeros kornyezetben.
Berni,
suli jovo hetfon kezdodik, en meg vegigcsinalom az elso felevet, talan kihuzom a vizsgakig. De jo neked, akkor te most feltett labbal fogsz tv-t nezni meg olvasni egesz nap, ugye???
En szules elott kb ezt csinaltam, a Birth Day-t neztem minden nap, ferjem nagy bosszusagara.
Megneztem a kepet, mar jo nagy a hasad, es nagyon szep kismama vagy! En ugy josolom hogy kisfiad lesz.
Dokihoz csutortokon megyunk, Evike sokat mozog, foleg estenkent, mar jo erosek a rugasai. Most valahogy el is felejtettem hanyadik ketben vagyok pontosan, kb 21.
Itt olyan szep augusztusi ido van, reggelente az orrunkig sem latunk a kodtol...
Na mentem dolgozni.
Udv,
Ildi