Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sam, próbálom faggatni a férjemet gyerekfogorvos ügyben, de elment futni épp, előtte meg azt mondta,h az összes fogszabályozós orvos gyerekfogorvos is, csak nem mind csinálja. Esetleg a Te fogorvosodat nem kérdezed meg, h vállalja-e? Reggelre igyekszem okosabb lenni, remélem még aktuális lesz! Vagy inkább ne, mert akkor az azt jelentené, h elmúlt a baj, nem fáj a Bogi foga!

Hancikám beájult evés közben, pedig semmit sem evett szinte, mindegy majd megébred, ha megéhezik! Ezt a meleget rosszul viseljük, pedig még csak most jön a java! Ti és a csemeték hogy bírjátok?

Liol, Hanci 10hét+1napos, vagyis 71Kép. A sebész mondta, h nem segít a leragasztás?Én is úgy tudom, h 2-3éves korig nem nyúlnak hozzá, vissza is húzódhat, persze nyilván méretfüggő is. Egy pici Hancinak is van, nem is szabad hogy sokat sírjon Kép! Hú, ez durván magyartalan mondat lett. Bocsi.

Mi lesz a Skálából, h ilyen leárazás van? Majd a MAlomban biztosan lesznek klassz üzletek! Egy gyógynövénybolt lesz, ezt hallottam.

Tényleg hova tűnt mindenki? Napoztatok?

Kép
seriff

hali!

Nem tudom hogy a tejfogakkal kezdenek -e valamit. Eddig csak az a szadista dokink volt.

Seriff!
Apócádat nyugodtan kérdezd meg mert nem fáj a foga csak lyukas és sajna nem ez az egyetlen egy baleset következtében.
Eddig semmit nem csinált a doki csak ezt a delőtti drasztikus letámadást.
Úgyhogy várom a tippeket!!!

A skálából nem tudom mi lesz de nemrég voltunk fenn és a termékek 90 %-án az volt hogy: Made in China
Szóval rohamosan romlik a minőség.

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok csak 1 sorra ma nem is leszek

sam mi a temes térre járunk a béketéri suli meletti tér ott van egy fiatal doki nagyon aranyos és ugy tudom gyerekeket is vállal valamilyen zoltán de tényleg profi teljessen fájdalommentessen csinál mindent mi is visszük hozzá niki gyönyörek foga csak ismerkedni megyünk hogy később ne féljen

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz!
Majd megkeresem a dokit.
Köszönöm a címet.
Tegnap végre aludtunk egyszer kelt fel Hanna kilenckor aludt el és hétkor kelt reggel.
Közben csak kettő után ébredt fel, végre már nem kettőször hanem csak egyszer ébredt.

Ma is mindenki eltűnt?

Kép

Kép
samchee

Tényleg hová lett Mindenki???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

mi kivételesen itt vagyunk! Csodák csodájára mindkét poronty alszik, az éjszakánk is tök jó volt: este 9-től mindkettő aludt. Kamilla reggel 8-ig, Emese is csak 1 körül ébredt először! Bárcsak lenne még ilyen jó éjszakánk!Sam, bizti a hidegfront miatt volt ilyen jó éjszakánk...

Roz, a fogorvosra Nekünk is szükségünk lesz, ismerkedni akarom én is elvinni Kamillát, szerencsére szép fogai vannak.

Még egy képecske Emeséről még a kórházban.
Puszi:

KobudoKép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!!

én vérvételen voltam és kicsit pihiztem is, valamint vendégek jártak nálunk.

Nwm semmi napi termések vannak.

Skála: országosan felvásárolta egy kínai cég.no comment.csak sikerül teljesen kiárusítani az országot.

Fürdőruha:én tavaly szenvedtem ezzel, mert valami különleges egyedit kerestem és az egész várost bejártam:van egy tök jó hely (malommal szemközti oldalt ) Gekko:tuti jó rucik vannak, de kissé drága. La Donna a Könyvtárnál? ott is voltak elég jók és nem őrült drágák is, valamint az északi térfalnál a fodor mellet is láttam egy egész okésat. Amúgy én voltam sportboltokban is, mert ott is vannak jók és 10 alatt is találtam (nem asokat de vannak)

Szép a Marci, de nagyon és a kis szája csókosKép a csajok odáig lesznek.

Köszi az alvóssztorikat: én is azt hallottam, hoyg 6 hónapos korig érdemes 1 szobában aludni vele: viszont én nem szeretném ágyba szoktatni. Nagyon félek attól, hogy elkapatom, aztán nem lesz szívem leszoktatni a jóról.

Nálam is volt már ilyen sztori, hogy az unokaöcsém velem aludt( most már 7,5 éves) és kitúrt: de olyan jó vele aludni(mostanában ha itt van már külön alszunk, nehogy megrúgjon)de olyan jó amikor éjszaka odabújik a jó illatával és beleszuszog az arcomba.

na puszika: holnapra ebédötlet:egyszerűt és gyorsat, mert nem bírok sokáig állniKép

KépKép
KépKép
bepa77

SAM-nek!

Fogorvos tipp: Dr. Kristofóri Helga, Wesselényi u.4. Tel: 30 9786-621
Specialitása a gyermekfogászat. Nekem a közeli rokonaim is hozzá járnak és ők nagyon szeretik (én nem ismerem)

KépKép
KépKép
nana09

Nagyon szépen köszönöm az orvos tippeket.
Iszonyat meleg van ma.
Még jó hogy nálunk a házban hűvös az idő.
De most a melegnek tudható be hogy nem nagyon írtok?

Kobudo!
Hogy sikerült a képet feltenni?
Nagyon tündéri a picike.
Örülök hogy ilyen jót tudtál pihenni. Nekünk is jó volt az éjszaka, de már nagyon várom hogy ne ébredjen fel éjszaka.....

írjatok!!!!

Kép

Kép
samchee

Sam!

meleg: bent a házban jó az idő 25 fok körül.kicsit kidugtam az orrom 1-2 között majd megpusztultam. Délelőt a vérvétel elég hamar lement így 8-9 között jó nagyot sétáltam. Nem volt rossz ötlet, mert napközben nem bírnám-bírom ezt a forróságot.
A baba is így van, mert kint nem mocorog de a hűvösben szinte meg sem áll....

KépKép
KépKép
bepa77

Hali!

Lassan most elviselhetőbb az idő.
És pedig ennél még csak melegebbet mondd.
Hanna sem akar aludni Bogi is szenved.

Mindenki napozik?
Merre vagytok?

Bepa!
Hogy viseled a vérvételt?
Én nagyon utáltam mert rosszul vagyok a tűtől és ráadásul mindíg megszúrtak vagy 2-3-szor mire sikerült.
A gyerek oltásokat sem bírom túl jól de muszály.

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Sam, igazából már kaptál jó ötleteket, többet a férjem sem tudott mondani. Én is nagyon kész voltam a múltkor,amikor Hanci szája görbült lefelé oltáskor! És még hány ilyen lesz?!Kép

Iszonyú meleg volt ma, mi még nem voltunk kint, idebent 28 fok van, ez elviselhetőbbnek tűnt, de a következő kajcsi után talán útra kelünk. Hanci ma a "szokásos" menetend szerint 1/4 10-ig aludt, közben egyszer (fél6) evett, aztán 11körül aludt egy órát, aztán a kövekező 2 evés között csak felet, most meg kis megszakításokkal ugyan, de több,mint 1órája nyomja. Sztem minndjárt ébred, és éhes lesz!Kép Néha, a semmiből ébred sírva,vagy ordítva, mint amikor vki rosszat álmodik.Ilyenkor azon gondolkozunk, vajon egy ilyen ártatlanság mi rosszat látott, ami álmaiban visszatér?

Kob, Emese nagyon cuki, de hogy viseli ezt a meleget?

Bepa, asszem több vérvétel már nem lesz!Kép

Kép
seriff

Hali!

Sam: szerencsére nem írtózom a vértől, sőt a vérvételtől sem.Jók a vénáim is (dudorosak, hiába hiztamKépAz nem zavar ha engem vizsgálnak meg ilyenek, de azt ÚTÁLNI fogom ha a kisfiam szurkálják. Jobban fáj nkem ha egy gyereket látok sírni, mintha nekem csinálnák azt.

Seriff: igen ez az utcsó.azért nem élveztem, szóval örülök neki.

Faktumban jártatok már?
(még most is meleg van, de szerintem most azért már talán az ablakokat is ki lehet nyitni)

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok!

Nagyon meleg van ez most kibírhatatlan.
Bogi szenved idebenn mert ki sem tudott menni.
Hanna pedig alig alig aludt valamit mert neki is melege volt.
Pedig nekünk vályog házunk van ami sztem elég hűvös.
Nem tudom azoka babák mit csinálnak akik mondjuk a negyediken lakik.

Bepa!
Én voltam már a Faktumban.Nagyon jó dolgok vannak. Nagyon szépek, nagy a váaszték viszonylag de sztem egy picit drága.
de megéri megnézni.

Kép

Kép
samchee

A férjem segített. Kicsit megkésve, néhány kép a nyaralásról.

KépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Én egy majdnem 32 hetes kismama vagyok Kecskemétről. Roz23 (Jozica) hívott a chat-ről, hogy nézzek be hozzátok. Egy ideje olvasgatlak Benneteket, pár embert (orvosokat, védőnőt pl.) ismerek is azok közül, akikről írtatok.
És megcsodáltam a szép babákat is!

Szép napot mindenkinek!
balim

Sziasztok!

Régen írtam már Nektek!
Remélem, hogy jól vagytok! Bár az olvasottak alapján igen. Kép

Kobudo, nagyon tündéri a kicsi Emese! Kép

Nana, ti is milyen kis helyes család vagytok! Kép Szépek a képek nagyon! Irigyellek, én most még a baba születése előtt úgy elmentem volna nyaralni valahova, de majd a kis bütyökkel pár év múlva... Kép

Balim, üdvözlünk körünkben! Kép Itt fogsz szülni, igaz? Kinél? Kislányod vagy kisfiad lesz, tudod már?
Lehet, hogy együtt fogunk szülni? Bepa, Te, Melissza és én szinte egy idősek vagyunk. Mennyi idősek is vagytok pontosan lányok?
Mi Zsófival most vagyunk 32+3. Kép

Voltunk mi is a Faktumban, de egy kicsit sokalltuk az árakat... Ágy+pelenkázó+kókuszmatrac+ágynemű kijött 80.ezerből.... Kép nem kevés...

Minoék remélem jól vannak, mostanában nem jelentkeztek. Kép

Rozi, Te hol jársz ma?

Többiek?

Lili
birolili

Szia Balim!

Üdv köztünk! Írj magadról vagy bármiről.... kicsit kihaltunk mostanában.

Ha publikus, neked ki az orvosod? Kisfiut vagy kislányt vártok? Első baba?

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Szia Lili!

Hogy viseled a nagy meleget?

Pesten Megatoys-ba vagy Brendon-ba voltatok már?
Persze csak akkor érdemes felmenni, ha sok mindent veszel.

Én szinte mindent ezeken a helyeken vettem meg és összeségében jóval olcsobban kijöttem.

A B...-ba pl. most is van Akcióban kiságy, ágynemü...az elöbb néztem meg
Szerintem nézz szét a honlapon, hátha ....

KépKép
KépKép
nana09

Esetleg ismerösötök nem megy Ausztria felé.
Az osztrák nagyáruházakba, már 100 Euroért van kiságy teljes felszereltséggel. Ágy, matrac, teljes ágynemü...minden.

Mi összel megyünk, mert gyerek cipő, ruha, autósülés... mind fele annyi mint itthon, de az nektek már késön lesz. Szegény kis Zsófinak addigra már kell a kis kuckó Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Igen, itt szülök majd Kecskeméten, immár harmadszor (és utoljára). Van két kisfiam (3,5 és 5,5 évesek). Ha minden igaz most kislányt várunk, de én csak akkor hiszem el, ha megszületik. Igazából nem terveztünk több babát, ő egy kis életművész, hogy a pocakomba került. Most már persze nagyon örülünk neki, bár én félek, hogyan fogom bírni három ilen kicsivel. Nem vagyok már mai csirke.

Dokim ugyanaz maradt (Szabó Gábor), én meg vagyok vele elégedve. Holnap leszek 32 hetes és holnap megyek hozzá harmadszor.

Nekünk szerencsére nem kell semmit beszerezni, mert mindenünk megvan az előző gyerkőcöktől. Bár éppen a kiságyat kellett most egy kicsit felújítani.

Most hirtelen ennyi,

Balim
balim

Sziasztok!

Bocs, hogy megint ilyen soká és ilyen keveset írok. Csak átfutottam az oldalt, még mindig nagy a lemaradásom. Sok a munka a felújításnál, vásárolgatás, tervezés, pénzügyek - nagyon lefáraszt. Kitölti a teljes napom. És kicsit gyenge is vagyok, bizonytalanabb, mint azelőtt. Ma rosszul aludtam, és csak a szobában fekszem, így is a kipurcanás határán vagyok. Remélem nem tart soká a hőség. Babuci befordult, jó nagy, néha alig kapok levegőt, ha keresztbe áll (szerencsére ezt napközben ritkán csinálja). És lassan össze kéne pakolni a cuccainkat is a költözéshez. Remélem minden meglesz időre.

Szülésfelkészítő mikor van a kórházban?

Babákhoz gratulálok!

Kép
Kép
melissza

Sziasztok , Balim után én is szeretnék e-kis csapathoz tartozni , én is figyelem egy pár hete már a társalgót. Én 36 hetes kismama vagyok és valószinű hogy nem huzom már ki a 40. hétig . Egy pár Anyukával Apukával már én is beszélgettem innen , pl Samchee- val , msn-en szoktunk beszélgetni , SBeáéékal pedig majdhogynem szomszédok vagyunk .
Gratulálok a pici babákhoz és sok egészséget kivánok nekik.
Kecsoné

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szia Kecsone!

Mi újság felétek? Nálatok ugye két kislány van? Összefutottunk már párszor a chat-en. Most mit vártok: kisfiút vagy kislányt? Mi lesz a neve? Ki a dokid?

Én már egyre nehezebben birom, pedig nincs is nay pocakom. Most behúzódtam a házba és itt próbálom átvészelni ezt a meleget. Gyerekeim nagymamáznak még két napig, addig nagyon jó dolgom van.

Írj pár sort magatokról, ha tudsz,
Balim
balim

Szia Balim , párszor kerestelek már chaten de mindig elkerüljük egymást ott láttam a profilodban hogy babát vártok, gratulálok .
köszönjük jol vagyunk de a meleg most az ellenségem . Jól emlékszel 2 kislányunk van és ha minden igaz akkor most is csajszi lesz. Kazacsay Lászlóhoz járok de amilyen mákom van bizti akkor szülök amikor szabin lesz .
Kati

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szia Kecsone!

Mostabában járok többet a chat-re, mert eddig dolgoztam. Tavaly június óta, akkor volt a kisebbik 2 év 4 hónapos. Munka mellett nem nagyon volt időm csetelni. Most viszont egy hónapja már nem dolgozom, így feljutok néha. Amennyire a fiúk engedik.

Gratula a babához. Örültök, hogy kislány, igaz? Ez olyan érdekes, hogy két fiú után általában lányt akarnak, míg két lány után inkább újra kislányt. Nálatok is így van? Van valami titkuk a kiscsajoknak. Na majd remélem megtudom én is.

És ha a dokid szabin lesz, akkor kihez irányít? Jársz már NST-re? Csajok várják a tesót?

balim
balim

Sziasztok!

Üdv a társalgón Balim És Kecsone!
Nagyon örülök nektek és remélem jólm érzitek magatokat itt.

nana!
Igy a képeket látva nagyon irigyellek. Még jobban mint eddig.
Na de már nekem is csak kettő és fél hét van a nyaralásig.
Annyira várom és félek nem fogjuk jól érezni magunk.

Melissza!
A szülésfelkészítő három hétfő délután van.
De azt hiszem minden hó elején indul sztem nem árt felhívnod le ne maradjatk mert akkor várnotok kell egy hónapot.
A kórházban a szülőszobáknál kell keresni Miklós Mártát.

Lili!
Remélem jól vagy te is .
Biztosan megvisel a meleg mint minden embert és pláne a kismamákat.
Vigyázz magatokra.
És sztem jövőre már mehettek a picivel nyaralni nem kell pár év.

Mindenki vigyázzon magára ebben a hőségben.
Kitartás vasárnapra már hűvösebbet mondd.

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Nana, nem voltunk a Megatoysban, meg Brendonban, sok cuccot kaptunk, és szinte csak a kiságyat, meg a babakocsit kellett újonnan megvennünk. KépHallottam Ausztiáról is, hogy milyen jó áraik vannak, de nem volt időnk kimenni, költözködtünk, én államvizsgáztam...most pedig már megvan szinte minden.
Nagyon örültünk, hogy sok cuccot kaptunk, mert kicsit féltem, hogy nagyon drága lesz összeszedni mindent. Még hátra vannak az apróságot a babának, meg nekem a kórházban, de azokat pár óra alatt el lehet intézni. Majd megveszem őket a jövő héten. Kiságy felállítást várjuk, férjem nem egy műszaki zseni Kép , ezért már vagy 2hete itt áll a kiságy a dobozban, várja az asztalost. Kép Kép Én is várom, mert azon méregetni szeretnék pár dolgot.
Babaruha mosás van még hátra...szóval ilyen apróságok! Kép

Kecsoné, üdvözöllek itt a topicban. Kép De jó, hogy már a 3.babátokat várjátok! Mi is nagy családot szeretnénk, aztán majd meglátjuk, hogy alakul... Kép Milyen a nagy család? Gondolom sok munka, és energia, de megéri, nem?
Minden esetre elkezdtük időben... Én még jó fiatal vagyok.... Kép

Melissza, szülésfelkészítő aug.1-én lesz. Onnantól 3hétfő. Mi megyünk apával és az egyik kismama társammal. Kép Ne hajtsd magad túl, nem tesz jót! Pihenj nagyon sokat! A baba mellett lehetsz aktív még. Kép Mikor költözködtök? Még szülés előtt?

Továbi szép délutánt mindenkinek!

Még este bekukkantok.
birolili

Szia Sam Kép, köszönöm, jól vagyunk, főztem, de nagyon melegem van, úgyhogy megyek is veszek egy hideg vizes zuhanyt. Babó is nagyon érzi a meleget, rengeteget mocorog. Kép Szinte fáj, úgy tud mocorogni. Kép

Ti hogy vagytok?
birolili

SAM!

Miért félsz hogy nem fogjátok jól érezni magatokat?
Vagy csak amiatt van hogy nagyon-nagyon várod, nagy hangsulyt fektetsz rá és félsz hogy a végén vmi csalodás ér?

KépKép
KépKép
nana09

Többiek!!!!!!!!
Hol vagytok már napok óta????
Nekem komolyan hiányoztok!

KépKép
KépKép
nana09

Oh Nanna ezt nem kellett volna... 35 fokban ilyen fényképekkel sokkolni az embert. Kép Jó kis nyaralás lehetett.

Sza Balim és Szomszédasszony (Kecsoné)! Kép Már hárman képviseljük a hunyadivárost!

Ez a meleg borzasztó. Lilla tegnap egész nap aludt annyira kivolt, persze este meg fickándozott, mert nem volt álmos Kép

ausztriáról (Bécs előtti Metro) Én is hallottam. A pelenka is jó áron van, és ha hozol egy kartonnal egyszerre, akkor szinte az út ára már meg is van. A többi cucc már csak ráadás.

Mi lehet minoval, syg-el?

KépKép
KépKép
sbea

Én is MINO-t és SYG-et hiányolom a leginkább. Õk már olyan rég nem jelentkeztek. Biztos megy a poporázás. Ebben a melegben minden baby nagyon szenved. és ők még olyan kis tehetetlenek....
BEA te akkor még elég szerencsés voltál tegnap, hogy Lilla birt napközben aludni.

KépKép
KépKép
nana09

Nana!

Igen épp attól félek, hogy annyira várom már hogy menjünk és már türelmetlen vagyok.
Éppen ez miatt félek tőle hogy nem fog jól sikerülni.
Meg mi nem csak négyen megyünk hanem hatan.
Hanna keresztszüleivel.
És a keresztanyuka nem épp a konyhai zsenialitásáról híres és mondhatni lusti egy kicsit.
És mivel önellátó nyaralás lesz tartok tőle hogy ugyan úgy mint itthon minden rám szakad.
Így már nem is bizti hogy olyan jó lesz és nem bosszantom fel magam néha.
Meg nem tudom Hanna mennyire fogadja el a környezetet, bár a nyaraló minden babás kellékkel fel van szerelve és szabad kezet kaptunk a tulajtól hogy úgyy csináljunk mindent ahogyan itthon van, hogy a babának minél jobb legyen.

Lili!
Köszi mi jól vagyunk csak a csajok már elolvadnak.
Iszonyat ez az idő, pedig én eddig nem igazán vettem fel de most nem bírom.
És nyugi meg lesz az ágy is időben .
Pihenj és egyél sok-sok gyümit.

sam

Kép

Kép
samchee

Hali!

Megint én vagyok.
Hát lányok soha ne tapasztaljátok meg azt az érzést amit ma a lányom okozott nekem.
Most benn a kádban pancsizott és kérte, hogy menjek be babázni.
Hozzá kell tennem hogy előtte játszottunk és már minden türelmem és kedvem el ment tőle. Nem mentegetőzök mert én is hibás vagyok.
Mivel mondtam hogy nem játszok vele elkezdett hisztizni tudja hogy ez a végső amivel ki tud akasztani.
Mondtam neki hogy ha abba hagyta majd beszélünk és ahogy jöttem ki a fürdő szobából a fejemhez vágta üvöltve hogy te vagy a világ legrosszabb anyukája.
Abban a pillanatban a szívem szakadt ketté és elkezdett ömleni a könnyem.
Persze ő meg a kádban sírt és valamiket motyogott amiket nem értettem de nem akartam bemenni úgy hogy látja hogy sírok.
Utána ő kijött a fürdőből és akkor még pityergett és jött be hozzám.
Nem mert először szólni csak utána amikor már megnyugodott akkor kjért bocsánatot és mondta hogy nekem te vagy a világ legjobb anyukája.
A kis szeme még akkor is könnyes volt és teljesen komolyan gondolta amit mondott.
Mostmár szent a béke de akkor egy világ omlott össze úgy éreztem.

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

csak nagyon röviden Kép

először is üdv az ujjaknak (akiket én már ismeerk Kép )
érezzétek itt jól magatokat
és üdv a lassan 3 gyerekes családok sorában Kép

mino irt ma 1 sms-t jól vannak csak bálintot megviseli a meleg

én nem tudtam viszaolvasni csak láttam az uj neveket de mennem is kell most talán holnap több időm lesz

áki sztrájkol 2 teljes napja jobb cici ügyileg nem fogadja el nagyon fáj hiába fejem szúr meleg... szerintem begyuladt rettenetessen fáj
puszika holnap jövök legalábbis remélem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

SAM!

Én sajna már átéltem hasonlot. A kisfiam álmos, hisztis,... állapotában közölte velem. "Másik anyukát akarok". 2,5 éves!

Nekem is nagyon rosszul esett. Én nem sirtam, de látta rajta hogy megbántott. 2 percre rá odajött és azt mondta "csak vicceltem, hogy másik anyukát akajok".
Igazából tudom hogy még pici és hogy Õ még nem tudja milyen sulya van az ilyen kijelentéseinek. Erről persze oldalakat lehetne irni, hogy miért mondanak ilyeneket....Szerintem ez hozzátartozik az egészséges lelki fejlődésükhöz,de ezzel biztos sokan nem értenek egyet

KépKép
KépKép
nana09

Kösz az infókat a felkészítőről. Úgy tűnik, a mai napot lassacskán csak átvészeltük. Már elég nehéz a hasam, meg a baba is nyom, hol itt, hol ott. A meleget meg máskor sem igazán bírtam elviselni. Férjem és apósom felújítja a lakást, amit vettünk. Én inkább csak beszerzőutakra járok, meg belekotyogok a munkájukba. Ezen a héten mindketten szabin vannak, most jól haladnak. Remélem a hét végén oda tudunk végre költözni. Nem muszáj mindent rögtön odacipelnünk, eddig is anyósék házában laktunk, ezután is lesz itt saját szobánk (és tárolóhelyünk).

Lili, pontosan hova kell menni, és hány órára hétfőn? Mindenképpen megyek én is, a következőig már nem biztos, hogy kihúzom. Sokan, akik ismernek, kérdezik a szüleimet, hogy megvan-e már a baba, mert látták, hogy akkora a pocakom. A boltokban is hitetlenkednek, meg a kedvenc szövegem: "biztos, hogy csak egyedül van?"

Kép
Kép
melissza

Nana!

Biztos hogy van abban igazság amit mondtál.
Hiszen így utólag elgondolkodva a dolgon így tanulják meg hogy amit mondanak annak súlya van. És gondolkodni kell mielőtt mondanak valamit.
Csak az a baj hogy Bogi már tudatában volt annak amit mondott és tudta hogy ezzel megbánt.
Na de mostmár szent a béke és ez a lényeg.

Melissza!
Kitartás már nem sok van.
Most panaszkodunk hogy milyen meleg van télen meg vágyakozunk hogy miért nincs nyári hőség...........
A felkészítőre vigyed apát mindenképp.
Az első alkalom kb. egy órás a második nekünkfél óra volt, a harmadik meg szintén egy.

Kép

Kép
samchee

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

MERRE VAGYTOK?

Kép

Kép
samchee

sziasztok

na végre végig tudtam mindent olvasni
iszonyat ez a hőség

merre jártok ????
sam
hát nálunk 1 szer volt ilyen hogy niki azt mondta menj innen nem szertlek csak apát hát azt hittem a szívem szakad meg én is bőgtem annyira rosszul esett nagyon nehéz ez

mennem kell mert csajok nyúznak
nem nagyon akarok kimenni velük anniyra meleg van

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

üdv az újaknak és a régieknek.
Nem semmi két nap termését végigolvasniKép))

Én vagy nagyon stapabíró vagyok vagy körülöttem nincs meleg, de én elviselem ezt az időt. Regnap 5-9 ig még barackot is szedtem. (mert még mindig van, de már a végénél járunk) Hiperaktív kismamák is vannak.
Én azzal bíztatom magam, ha sokat mozgok akkor könnyen fogok szülni:erősítsetek meg ebben a hitembenKép

Melissza! én is úgy tudom aug. 1-én lesz du. 14.30-tól felkészítő.Sajna helyügyieg nem vagyok felvilágosítva csak annyit mondtak a kórházban 103-as helység.(gőzöm nincs az merre van)

Annyira sajnálom a babákat, hogy ilyen meleg van. Nekik még hőháztatrtásuk se nagyon van, nem is csodálom, hogy az apróbabások nem nagyon fordulnak elő a fórumon.

Puszika
Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Üdv mindenkinek ebben a melegben! Bár én nem panaszkodom, ki sem teszem a lábam ebben a melegben. Mondjuk éppen ma délután kell mennem a dokimhoz. Remélem minden rendben lesz!

Holnaptól egészen jövő vasárnapig nyaralunk lent a Balatonon. Egy barátnőmék nyaralójában leszünk a déli parton. Ma még este össze kell pakolnom, aztán uccu neki.

Én is megkaptam már, hogy nem szeretnek a fiúk. Valószínű ez a fejlődésükkel jár. Én mindig azt szoktam mondani válaszként, hogy kár, mert én viszont nagyon-nagyon szeretem őket. Ezt követően egyből ők is rávágják, hogy ők is nagyon. Szerintem csak feszegetik a határokat és figyelik, hogy milyen reakciót váltanak ki belőlünk ezáltal. Nem szabad magunkra venni, mert ők sem gondolják komolyan. De ez csak az én véleményem.

Szülsfelkészítő szerintem az első emeleten, ha a lifttel szemben állunk a jobb oldalon található. Ki is van azt hiszem írva.

Lányok, nem tudjátok, hogy szükséges-e a házassági anyakönyvi kivonat megújítása (300 napnál régebbbi. Én nem vettem fel a férjem nevét, és be kell mutatni a ház. anykvi kivonatot, hogy a gyerek a férjem nevére kerüljön. Frissen szültek, nálatok hogyan volt?

Kitartász kívánok babáknak és mamáknak, állítólag vasárnaptól enyhül az idő. Én nagyon ebben reménykedem.

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a babákra!
balim

balim jó nyaralást nektek Képvigyázz nagyon magadra egyébként szerintem ne félj hogy nem fogsz birni a 3 gyerköccel szerintem nem vészes minden csak beosztás kérdése meg nálatok a nagyobbik fiúcska azért már jol boldogul egyedül nem nálunk niki 3,5 éves adri 20 hónapos áki meg 4 nálunk is inkább a kát kicsivel van dolig niki már teljessen önálló mikor a kicsik alszanak mindent félre teszek és csak vele játszom ugyhogy abszout nem szeved anyahiányt sem meg mindjárt itt a szeptember és az ovi és ugy azért már nekem is könnyebb lesz

bepa nagyon vigyázz magadra bár én is hoiperaktívkismami voltam de azért meg ne ártson bár mindenki érzi és tudja a határait Kép

többiek merrre jártok ??????????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok !

Hogy birjátok a meleget,nálunk csak a szenvedés megy , Enikő egy orát szenvedett mikorra elaludt , pedig 5-10 perc alatt aludni szokott , Domika meg , már nem tud magával mit kezdeni csak hevesen tiltakozik a delelés ellen , pedig látszik rajta hogy álmos ilyenkor teljesen össze van szűkűlve a szeme .

Balim
Kicsit irigykedek , de jo nyaralást kivánok Nektek érezzétek jol magatokat. Hova mentek a Balcsin-? Most jo meleg már a viz is .

SBeáék
Olyan mintha nem is a szomszédban laknátok , nem is látni benneteket , vagy élvezitek a hűvös szobát?

Kép
Kép
Kép
kecsone

ezt le kell irnom annyira tetszett

ma jött a bádogos barátnőjével (egyébként a barátaink csak most dolgozni jött hozzánk a srác )
na szóval
niki odaálla srác elé károly hogy hívják a barátnőd mondja neki hogy rita erre niki és a másikat Kép

kicsit kikerekedett a szemük mire megmagyaráztam a csajnak hogy nem a károly jár ide idegen nőkkel csak niki kérdez néha furákat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

üdv az újaknak, járjatok sűrűn errefelé!

Nálunk egészen jól telnek a napok a hőségben, remélem nincs más baja pici Emesének, csak szereti a meleget. Az éjszaka ugyanis 10 után csak reggel 5-kor ébredt, azóta is szinte csak enni kel fel, szundít. Kamilla viszont csiripel, most egy kis benti pihenőn vagyunk, egyébként pancsolunk az udvaron.

Sam, nem irigyellek ezért a szituért, de talán Balimnak igaza van, feszegetik a határokat. Kamilla inkább csak a "menj innen-eket" gyakorolja, akkor is látszik, hiyg nem igazán gondolja komolyan, mert amikor elmegyek, akkor van csak igazán sírás.

Melissa, én is kaptam ilyen jó kis megjegyzéseket, hogy biztosan ketten vannak, meg hogy olyan fiús a pocakom, meghogy már biztosan napokon belül szülök. Nem érdemes vele foglalkozni, mert csak feleslegesen idegesíted magad, én odáig mentem, hogy -bár biztos volt, hogy lány lesz- fiúnéven is komolyan gondolkodtunk pár nappal a szülés előtt, és amikor kicsusszant pici Emese, az volt az első kérdésem, hogy most akkor fiú vagy lány?
Persze aranyosak is az ilyen beszélgetések, segítenek lelkileg ráhangolódni a szülésre. Szerintem.

No, vasalok egy kicsit, azt is muszáj...

Pusz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Balim, tényleg, nagyon jó nyaralást, biztosan jól fog esni!

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Biztosan igazatok van abban hogy csak a határokat próbálgatja.
Csak egy kicsit meglepő az hogy ilyeneket mondd.

Balim!
Jó nyaralást érezzétek jól magatok. Vigyázz magadra.

Roz!
Az én lányom a neveket keveri.
Amikor kijött Hanna keresztapja (akinek Andi a menyasszonya) Bogi kérdezett valéamit a lánytól Adrinak hyvta.
Na ebből lett nagy kavarodás, magyarázkodás.........

Kobudo!
Neked még van kedved ebben a melegben vasalni?

Hát azért jó lenne ha egy pár fokkal hűvösebb lenne.

Kép

Kép
samchee

Hali!

Hát ma dögmeleg van. Kibírhatatlan. Egész nap a szobábban dekkolunk. Kecsóné! Tegnap voltunk kint 6 körül,d e csak Ivettékig jutottunk. Ott beszélgettünk.
Lilla ma nagyon nyügis. Tegnap,m meg tegnapelőtt csak aludt, de ezt az időt már Õ sem bírja.

Lili!
Ezt a képet neked rakom fel. így szereltük mi az ágyat. (Ha gondolod segítünk neketek is):

Nagy a tanácstalanság

Kép

Azért elkészült

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?