Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de visszaolvasni nincs időm, viszont kiszúrtam, hogy nem fogy a babás táblaKépKépKép Gratula a friss babásoknak!!!

Csak két képet jöttem feltenni. A születéssztori nem lenne hosszú, ugyanis össz-vissz a kórházi tartózkodásunk másfél óra volt. Beértünk hajnali 3/4 2 -re és 3 órakor megszületett Zsófi babánk. Annyira rövid volt a szülés, hogy fel sem tudtam fogni, hogy szülünk és a fájások sem tűntek drasztikusnak, mert időm sem volt nagyon arra, hogy tudatosodjanakKép

Fürdi után a két csajszi az ölemben aludt el. Fantasztikus és megható érzés volt!!!

Sajna nem tudom miért, de nem tudok képet feltenniKép. Majd még próbálkozom.

pusz
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

CatKép
Ejnye-bejnyeKépKép

JoviKép
Örülök, hogy túl vagytok rajta, és hogy Bélus is megbékélt!Kép
Pihenj sokat, még ha uncsi is!!

KarmenKép
Hát nem volt olcsó, de 5e forinttal olcsóbb volt, mint itt Szegeden!
Én anno bébisintérkedtem, és akkor használtunk hasonlót, én szerettem!Kép

EgcsiKép
Szép neve van az Uradnak!Kép
Le vagyok maradva: hová mentek?

MinyuKép
Nagyon édik a haverok, és nőnek, mint a gomba!Kép

BogárKép
Örülök, hogy jól vagytok!Kép
Képeket várjuk, csak sikerül!Kép

Nekünk jó sz..r napunk volt tegnap, mert Apának ellopták a tárcáját, az összes iratával, bankártyájával, pénzével stb...KépKépKép Ilyen világot élünkKép. Még belegondolni is rossz, hogy mennyi idő és pénz lesz ezeket pótolni!Kép

Pussz!Kép
Zitus
18+1Kép

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép
Hát elég gáz, hogy ellopták a párod tárcáját.Kép Nemcsak a pénz, de az iratok pótlása is elég húzós anyagilag is és idegileg is.Kép
Las Vegasba megyünk, megkaptuk a letelepedési engedélyt.Kép

BogárKép
Nagyon jól hangzik a szülés story, ilyet én is bevállalnék másodikra.Kép Gratulálok és várjuk a képeket.Kép

Tegnap elindultunk az állatkertbe, de annyira szakadt az eső, hogy elmentünk helyette a Corába. Nagyon jól jártunk, mert Nagymama finanszírozta a "kirándulást". Bevásárolt Berci szülinapjára, legalább olyan dolgokat vett amit én is szerettem volna.Kép
Majd még benézek, de úgy látom az időjárás megkegyelmezett, ma eljutunk az állatkertbe.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZitusKép
Szuper a babataliga, na meg az etetőszék is. Nem fogjátok megbánni. Bár rohadt drága a PP, de legalább jó.Kép

Hogy lopták el a párod tárcáját ? Legalább rohadna le a keze a tolvajnak.KépKép

EgcsiKép
Mit kell egy 1 éves gyerkőcnek venni szülire ? Nálunk is közeleg, és nem szeretnénk a rokonságtól a 40. plüss macit megkapni, főleg mert nem is értékelik a pasik.

Cat

Cat
Kép
cateye

EgciKép

AaaaaztaaaKépKépKép
Majd küldj fényképeket, hogy tudjunk nyálat csorgatni!KépKép

CatKép

Én is így vagyok a PP-vel! Annak idején, amikor a kiskrapekra vigyáztam kipróbálhattam a PP kocsit és etetőszéket is, ill. figyelgettem az ismerősök babakocsijait is, és hasonlítgattam. Nálam egyértelműen a PP nyert!Kép

Tárca lopás: A párom sportoló, és mialatt edzett, az öltözőből lopták el.KépKépKép. Elméletileg az öltöző zárt, gyakorlatilag meg...KépKép
Eddig abban bíztunk, hogy hátha eldobta az a szemét a tárcát, miután kivette, ami kellett neki, és ha valaki megtalálná és felhíva minket, akkor legalább a papírok meglennének. de sajna erre már nagyon kicsi az esély.Kép

Na pusszancs!Kép
Zitus
18+2Kép

Kép
Kép
zituska28

Cat: brendonban egesz jo jatekok vannak learazva, pl Megablocks jatekasztal, az szerintem tok jo lenne a gyerekeidnek szulinapra, en is nezegettem Botinak, de nekunk mar van hasonlo. Amugy 14-rol volt 5-re learazva, tegnap meg volt 2, esetleg...Kép

Bogar: gratula megeccer, azert probalkozz a keppel, kivancsi vagyok a nagyhaju kiscsajraKép

Zitus: tarcaKép enyem pasinak is elemeltek egyszer, nagyon sok penzzelKép viszont az iratait eldobtak, es aki megtalalta, felhivta a szomszedot (annak talalta meg a szamat), bar ez meg aznap volt.

JOvi:pihizzelKép

o.
orsoly

CatKép
Nálunk az is szempont, hogy a nem vihetünk magunkkal nagy csomagot, így a kismotor, dömper, építőkocka kilőve. Szerintem ezek is jó ajándékok. Kaptunk ruhát, szandit, Vuk DVD-t(gondolva a jövőre, magyar nyelvű normális rajzfilm nincs kint), Halász Judit CD-t. A pakolgatós játékokat szereti Berci, az öblítős flakon és kupakja nálunk legalább egy negyedórás elfoglaltság.Kép

ZitusKép
Persze, hogy teszek majd fel képeket, rendszeresen fogok netezni, megígérem!Kép
A tolvajnak pedig száradjon le a keze tőből!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zitus! 3 hónapja nekünk is elvitték a lakásból. Nekünk senki nem hozta visszaKép

Minyu! nagyon szépek ezek a babák!!Kép

Végre frissült Orsi albuma, új képek a 9. oldaltól vannak. http://amina.sztar.hu

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Olvasgatok, csak írni nincs nagyon igőm. Gratula a pocaklakókhoz és a már kintlévőknek is!!!KépKép
AlenaKép
Ígértem Botiról képet. Ma lettünk 4 hónaposakKépA kópé már negyedik napja saját szobájában, saját ágyában alszik. Éjszaka egyszer eszik, és 3-4-szer felébred és nyöszörög. Ilyenkor valamelyikünk gyorsan átrongyol, megsimogatja a fejét és már alszik is tovább.Reggel 1/4 7-1/2 7-ig bírja. akkor átviszem közénk, hamizik egy kicsit és alszik még kb. egy jó félórát.
Puszi mindenkinek,
Lujza
KépKép
lujza

OrsolyKép
Köszi a tippet. Felhívom még ma őket, hogy van-e nekik, és szalasztom Zolit. Akkor le is tudnánk a szülijüket.Kép

BogárKép
Várjuk a képeket. Eszter nem féltékeny ?

LujzaKép
Szuper édes Boti!Kép Jó kis husi baba. Mindig irigykedem, ha valakinek még ilyen szép rendezett az ágya. Nálunk már csatatér.KépKép Azért gyere sűrűbben írni, mert csak alszik az a fiú néha.KépKép

MinyuKép
Nagyon helyesek a kispasik. Biztos jó haverok lesznek. Krisztának is gratulálok a szép fiúhoz.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok Kép
A véleményetzeket szeretném kérni babakocsiügyben.
Bolygós kiskerekű vagy fix nagykerekű?
Mi a véleményetek a többfunciós babakocsikról?
Használtátok e amikor már ült a baba, vagy vettetek sportkocsit?
Egyébb jó tanácsot is szívesen fogadnék.
Előre is köszönöm. Kép

Cat Kép
Úgy látszik Arnold fiúkban a nyerő. Kép Nekem is fiam lesz. Kép

Ági
17+4

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Tudod minden "szentnek" magafelé húz a keze.KépKépKép

Egy pár hozzászólással feljebb ZitusKép feltette az új babakocsi szerzeményét, nekem nagyon bejön. Nekem csak Peg Perego babakocsim volt, de mindkettővel meg voltam elégedve. Mindenképpen legyen bolygós, ezekre a jó magyar utakra. Én vettem a fiúknak könnyű kiskocsit 7 hónapos korukban, de csak a súlya miatt, mert a régiben is lehet ülni, sőt néha azt használom most is, mert masszívabb. Nekem bejött a kombinált kocsi, tehát amire a hordozó ráppattintható, mert amikor elaludtak a kocsiban (szinte mindigKép), csak átpattintottam a vázra őket, nem kellett kicibálni a hordozóból.

Cat

Cat
Kép
cateye

Agi: sok mindentol fugg milyen kocsi kell szerintem, merre laksz, jok-e az utak/jardak, kell-e cipelned, stbKép ezeket merlegeld es ugy valasszKép ja es ugy szamolj, hogy kb 1 eves koruktol tuti kell uj kocsi, kis konnyu sport/esernyo/akarmi, abban jobban is ulnek, es kenyelmesebb is tolniKép

o.
orsoly

OrsolyKép
Elfogyott a Megablock cucc sajnosKépKép Szerencsére odatelcsiztem előtte, így nem ugrottunk potyára.

Cat

Cat
Kép
cateye

EgcsiKép
Akkor jó!KépKép

KarmenKép
Emlékszem a Ti lopós sztoritokraKép Nagyon bosszantó dolog ez...Kép

LujzaKép
Boti nagyon édes!Kép
Döbbenek, hogy hogy nőnek a lurkók!!Kép

ÁgiKép
CatKép mindent elmondott, amit én is mondanék!
A 2005/2006 téli babás topikban leírtam részletesen a véleményem erről a kocsiról!Kép

Puszi!Kép
Zitus
18+3

Kép
Kép
zituska28

Ági Kép
én 1 gyerekkel is a BebeConfort mellett döntöttem volna. Váz + minden, ami épppen kell. Szerintem nagyon jól ki lehet használni.
De ugyanilyen puzzle rendszere van a MaxiCosinak is, nekem az is nagyon tetszik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

cat sajnalomKép ha legkozelebb latok valamit majd felhivlak vagy valami (hoho, nem is tudom a szamod szerintem, na majd csereljunk). bar most is csak azert tudtam maszkalni mert itt volt anyos. Ja de amugyis erdemes lehet elneznetek a Brendonba neha, szinte mindig vannak learazva jatekok (most asszem az ossze megablocks, par fp bebijatek, tomyk, fehn cuccok).
orsoly

OrsolyKép
Köszi, ha szólsz. Azért lehet, hogy kimegyek, mert nagy FP fun vagyok, hátha az is van valami jó.
Magánba átdobom a számom, és akkor felírom a Tiédet is. Bár Zoliét tudod, de Õ jobb ha nem tud a vásárolgatásaimról.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

Milyen furi, nekem eszembe nem jutott volna meg babakocsin agyalni vagy 10 hetigKép Amit Orsoly ir tenyleg fontos szempont, nalunk pl. villamos v. busz, utana (Ujpest kp., broahh) kb. 20 lepcsö lefele, ha varosba akar menni az ember, igy elvileg csak könnyu babakocsi jön szoba. A környekbeli setakhoz viszont nem art a jo rugozas, mert a jardak is eleg kulvarosiasakKép
De nekem egyelöre megoldott az ugy, mert örökoltunk egyet a sved-magyar ismeröseinktol (a sluszpoen, hogy itthon vettek a toligat, mert joval olcsobb volt). Nem tom, milyen marka, ha hazakerul aug. vegen, majd jol leiromKép, de Peti azt mondta nagykereku es van hozza mozeskosar is.

Egcsi: remelem is, hogý fox jelentkezni, en ugysem tudom, mi törtent Veled azota, hogy hazajöttelKép A legutobbi emlekem az, hogy a madaraidat probaltad hazatelepiteni, asszem.

Cat: en ugyan nem vagyok vmi jaratos a babaajandekozasban, de azok a tilitolik, amiket Egcsi is emlitett, jok lehetnek. A hugom fiai legalabbis imadtak-imadjakKép

Schöpfis csajok: Biztos, hogy nem leszek nepszeru ettöl a par mondattol, de nem tudom, hogy birtatok elviselni a körulmenyeket?! Tiszta 70-es evek, ami ott van. Lehet, hogy jok a dokik, szep a szulöszoba, de a kortermek borzalmasak. Meg a fizetös is olyan, mint a Margitban a normal szoba.

Alig varom, hogy meglegyen a biopsia eredmenye. Afelöl semmi ketsegem, hogy Belus egeszseges, de a nemet meg mindig nem tudjuk tutiraKép
Most, hogy a Zember elment dolgozni, vegre nincs az a szoros felugyelet, igy kicsit rosszalkodhatokKép Bar Boga allandoan visszaparancsol az agyba-kanapera, de vele könnyebb dolgom vanKép

Pusza:
Jovi
19+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hello babakocsi tesztelo tabor!!! Kép

BogarKép
Tenyleg kuldjel kepet, ha maskepp nem nyomd at mailben valakinek, akit felenged a babanet!!!

SorayaKép, ReditkeKép!!!
Nagy-nagy gratulacio, promlemamentes babasodast es majdan feltekenysegmentes babazast kivanok! Ugy tunik mi kicsit lemaradtunk, na de majd most belehuzunk, most mar Balazs is alszik, mint a mormota, szegeny feje tejerzekeny, ezert volt e renteg kinlodas, stb ejjelente, fajhatott/eghetett a gyomra nagyon, jo sokat szenvedett, mire hulye szulei rajottek a titok nyitjara. Miota nem kap tejtermeket olyan jokat durmol, hogy uri dolgunk van nekunk is (kopp-kopp)

CatKép
Balazs egyik szulinapi ajandeka ilyen felallithato sator volt (2 db egy hernyo alaku atmaszoval kozottuk) az is nagyon bejott, gondolom, ha ketten vannak ra, akkor meg erdekesebb, de egyet+hernyot a nappaliban is szeret Balazs.

EgcsiKép
De jo latni Teged is!!!

Tobbieknek is puszi:
szoszi
szoszi

ÁgiKép
Először is grat-grat a kis tököshöz!Kép
Látom amúgy is előkerült a babakocsi-téma, nekünk BEBE CONFORT 3 kerekűnk van, és többfunkciós, minden megvan hozzá: mózes, sportrész, hordozó.Igaz, baromi sokba került így cakpakk minden, de a következő babának is jó lesz.
Nagyon szuper járgány,bár nem olcsó árfekvésű,de nekem bevált, én még anno Orsitól hallottam erről a márkáról, bár nekik az ikres változat van.Könnyű súlyú, 1 mozdulattal össze tudom csukni és a Modulo Clip rendszer segítségével egy pattintással variálhatom a vázon a hordozót, mózest.(igaz, most már csak a sportrész kellKépKép
Kerék: bolygósítható mellett szavaznék, és abból is a felfújható nagy méret, nekünk ilyen van, mert a füredi "rázós" járdák esetében ez a praktikusKép
OrsiKép
Sűrű elnézést kérünk, de a férjem szombaton képtelen korán kelni, h. a 8.30-as uszi-turnust elérjük, így megint a 9.30-asba értünk oda a jóvoltábólKép
Levi és Máté merültek?Kép
pusz mindenkinek

KépKép
KépKép
kirri

Kép semmi gond.... mi meg egyáltalán nem jutottunk el Kép mert a párom 10ig aludt Kép és egyáltalán nem bírt kikelni Kép
szóval akkor majd jövő szombaton Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

KirriKép
Nem tudom, hogy a Ti kocsitok milyen, de én egy BB Confort Loola-t "vezettem" pár héttel ezelőtt, egy 2 hós babával. Nekem nagyon tetszett, én egy babánál elgondolkodnék ezen is.(majd a következőnélKépKép) Bár az árakat nem ismerem, és az lenne a döntő. Az is igaz viszont, hogy a következőnél lehet, hogy csak használtan vennék, mert már kicsit másképp gondolkodik az ember.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Jaj de örülök, h. a párod nem kelt fel, így nem ment füstbe a talink..KépKép én meg jól összeszidtam az enyémet, h. "most mit gondolhat Orsi, mikor meg lett ígérve, miattad meg lekéssük az uszi-randit".Most szombaton én viszem a vízipókot, és igyekezni fogunk, azt garantálomKép

CatKép
Nekünk a BBC Everest Life Jogger változat van, nagyon imádjuk, de szinte az összes BBC tetszik.
A miénk mindennel együtt 210 körül jött ki, de-ismerve, h. ikres kocsira készültünk anyagilag- a tervezett összeget elköltöttük Joci járgányára.(bár ne kellett volnaKép
A huginak/öcsinek viszont szintén ez lesz a kocsija.
Teszek fel 1 friss képet a tökösünkről, apja szerint itt úgy néz ki, mint egy elégedett kacsaKépKép

KépKép
KépKép
kirri

Most próbálok jobban visszaolvasni, a babák nagyon szépek, friss-kismamiknak gratula.

ZituskaKép
Nagy gratula Boti babához, klasszak a fotók a kiskrapekról és nagyon szép nevet választottatok!
Szalad az idő, lassan félidősek lesztekKépKép
k

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
tündéri ez a pasi.
Apának 3szor szóltam, hogy mennünk kellene, morgott mindig 1t, és aludt tovább... aztán kicsit ideges lettem, és nem szóltam többet Kép

Szuper járgányotok van. Cat Kép a mienk is loola volt, aminek a vázát láttad, mikor egyszer kenguruval mentünk túrkálni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CsajokKép
Mivel kisfiam pénteken elindult és szalad, mint a villám, valamint én egyfolytában émelygek, így csak kutyafuttában reagálok.
Bocs, hogy nem írok mindenkinek, gyönyörűek a bébik.
JoviKép Schöpfis felvetésére mindenképp kell reagálnom.
Az én esetm és álláspontom a következő:
Bálintot csilivili luxuskinézetű kórházban, a Tétényiben szültem. Hiperszuperek a szülőszobák, extrán támogatottak az alternatív szülésfajták (ebből mi semmit nem tudtunk igénybe venni), és tényleg első osztályú a gyermekágy (1-2 ágyas szobák, minden szobához szépen felújított modern zuhanyzó és Wc stb.stb.
De!!! Nincs babaintenzív és bár szakmailag nem értek hozzá, de kérdéses számomra milyen a gyermekorvosi gárda (hiszen kontrollra minket nem oda hívtak vissza a szülés során fellépő problémák miatt, hanem elküldtek a Schöpfibe).
Szóval, én az első szülésem tapasztalatai után úgy döntöttem, hogy már bocsánat, de szarok rá, hogy mennyire szép a szülőszoba, mennyire szép a gyermekágy. Én heteket is kibírok mostohább körülmények között, nekem most már az a fontos, hogy ha ne adj isten valami gond lesz a gyermekemmel a születés során, akkor biztos és jó kezekben legyen és ne kelljen esetleg egy másik kórházba átszállítani.
Én speciel ezért választottam a Schöpfit így másodikra, majd kiderül jó választás volt-e.
Megyek, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

OrsiKép
Ennyire értek a babakocsikhoz, látszik.Kép Én azt hittem, hogy az az ikres kocsid, csak az ikerkapocs nélkük, merthogy a Ti nagy ikreseteket lehet használni egyként is. Jó megfigyelő vagyok mi ?KépKép

JoviKép
Én orvoshoz ragaszkodom és nem kórházhoz. Az számított még nekem, hogy legyen PIC, és az már csak adalék volt, hogy anyatejgyűjtő központ, plussz, hogy a genetikája és a gyerekorvosi részleg is országos hírű. A többi infrastruktúrát leszarom. Én fizetősben voltam, szerintem tűrhető volt, nem a La Meridien, de 2 hetet kibírtam. Meg kibírtam volna többet is, ha kell, a gyerekekért.
Voltam nem fizetősben is bent a méhszájösszevarrásnál, ott csak a fürdőszoba hiánya volt fájó, de a szobatársaság nagyon jó volt.

EditKép
Gratula a járáshoz/szaladáshoz!KépKép

SzösziKép
Hogy jöttetek rá a tejallergiára ? Ez kinőhető ? Mit ehet és mit nem Balázs ?

Hurki merre van ? Nem tud róla senki semmit ? Lehet, hogy Balázs után szaladgál Õ is ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CSak beugrottam jó hírt mondani, !!!! Ilducinak sikerült az első lombikja!!! Zebrás tesztje van, jövő héten kiderül mennyire!!! Olyan szép embrikéi voltak, hogy a dokik nem mertek 2-nél többet visszatenni! Jövö héten lesz UH! Hurrá hurráááá
Erika
hurki

Gratulálunk Ilducinak a zebrához!!! Kép vérvétel nem volt?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ilducinak gratulálok!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gratula IlducinakKép

Hurki: Veletek mizu???

Cat es Edit: tökeletesen osztom ezugyben a velemenyeteket. HA olyan dokim van, akit nem akarok "elhagyni", en is teszek a körulmenyekre. De szvsz biztos sokan vannak (1-et ismerek), akiknek nem tökely a dokijuk ES meg szar körulmenyek között is szulnek a Schöpfiben. Egyebkent szakmailag a legnagyobb gondom, hogy mint "bababarat" kh, az ujszulötteket a lepcsohazon, adott esetben liften szallitjak. Ott ahol mindenki jön-megy, gondolom telen meg nehany takonykoros is maszkal. Szoval engem leginkabb ez döbbentett le, amellett, hogy milyen zsufoltak a kortermek.

Persze, remelem azert nincs harag?KépKép

Jovi+Belus

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
De öri hariKépKép
Egyébként tényleg ott toltam fel a manókat a liftben, de nem voltak sem akkor sem azóta betegek, pedig nem túl nagy súllyal születtek. Edződött az immunrendszerük. A PIC meg a kórház másik felében van.
Ha a nagy kenyeres kocsival viszik a gyerkőcöket, akkor más nem szállhat be a liftbe velük.

Cat

Cat
Kép
cateye

Csajok Kép
jöttem kisírni magam Kép Kép Kép

Levi most este nem volt hajlandó szopizni.... Kép Kép Kép életében először ivott üvegből... kb. 40 grammot.

Van valami ötletetek, hogy mit tegyek? nem értem, mi lehet vele. Eddig 2-3 alkalommal szopizott egy nap, nagy kedvvel... most meg, amit magam felé fordítom elkezd üvölteni, totál torka szakadtából.

Aztán azt sem tudom, hogy most fejjek vagy ne. Máté ugye már csak hajnalban hajlandó valamit nyammogni a cicin, de mennyiséget nem eszik. Ha Levi sem szopik, akkor el fog apadni a tejem....

kicsit magamba zuhantam emiatt Kép én nagyon szerettem szoptatni, és most szar, hogy egyiknek sem kellek már Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Lehet, hogy leválasztja magát, és már nem akar szopizni. Éjjel mi volt ? Meddig bírta a 40 gr-al?
Szerintem fejjél, mert lehet, hogy visszatér még a cicire.

SajnálomKépKépKépKép Így is szoptatási hős vagy, hogy eddig tudtál ikreket szoptatni.

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
KépKép
Nálunk Joci meg a főzi-gyümi kanalas evészetnél ordít néha, fogalmam sincs mitől, elkezdi enni, úgy látom ízlik neki, aztán rátör a hiszti és elkezd visítani.
A legújabb pedig: séta közben nekiáll kukorékoló hangot adni, ami borzasztóan fülsüketítő, de nem sír, csak kurjongat.
Ez megy egy darabig, aztán nekiáll bőgni, általában a séta felénél, így több km-ert kénytelen vagyok ölben vinni.Tegnap muszáj volt egy kengurut venni, mert nem bírom egyszerre tolni a kocsit, uraságát meg fél kézzel vinni.
k
Ui: Ilducinak ismeretlenül is gratulaKépKép

KépKép
KépKép
kirri

Orsi: szerintem is fejjel, meg probalkozz kinalgatni cicivel. Bogi uezt csinalta velem anno, 7 hosan, nagyon kiakadtam en isKép Raadasul ö csak anyatejet kapott addig, igy azt sem tudtam, hova kapjak, mit adjak neki, hogy ehen ne haljonKép En vagy egy hetig fejegettem meg, de nem kellett neki uvegböl sem az anyatejKép Remelem, Levi nem lesz ilyen kis gonosz VeledKép

Puszi:
Jovi
19+4

Ui. Minden Annanak boldog nevnapotKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Cat Kép
éjjel ébredt, és szopott is, de hajnalban nem sokat, legalábbis nem annyit, amennyit szokott.
No, mind1, most amikor nem eszik fejek... aztán majd meglátjuk, mi lesz. Kiváncsi leszek az estére.
(az a rossz az egészbe, hogy már előre gombócban a gyomrom, hogy mi lesz... és ezt tutira érezni fogja ő is. Próbálok nem ezen agyalni)

Kirri Kép
én nem szoktam ilyenkor kivenni őket. Ha ordít, hát ordítson.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, lehet hogy szopisztrájkol. Ne röhögj van ilyen. Fejjél, hogy amikor abbahagyja a sztrájkot és szereten szopizni legyen mit ennie, addig ha lehet inkább kanál vagy pohár, ne szokjon rá a könnyen jövő cumisüvegre. Ja és próbáld elfogadni, hogy már nagyfiú, és nem te nem kellessz neki hanem már nincs akkora szüksége a tejre, milyen jó hogy önálló emberke lett stb (mondom én aki szintén lelkileg paff voltam mikor Balázs lemondott rólam Kép)

Jovi, köszi megvagyunk. Bali nagyon önálló, megy szaladgál, ne is vezessem, néha megmarkolja az ujjam ugyan amig kedve van, aztán megy külön arra amerre ő akar, és ha arra nem mehet (kutya-kutyaszar)akkor hisztike van. Lefekszik de nem üvölt csak eldobja magát. VAgy pl kavicsokat akar enni, nem nyeli le tudom, de akkor is retkes kavicsok az úton. Nem engedem, eldobja magát. Na most akkor nem hagyhatom mgsem fekve az út közepén...szóval néha nem tudom hogyan kéne kezelni az ilye. NAgy csibész ám, mostmár huncutkodik, megyünk lefeküdni és annyit bohóckodik az ágyban, hogy nevetnem kell rajta, aztán együtt nevetünk, szórakoztató gyerek nagyon. JOvi tényleg Béla lesz a neve?

Ilduciról majd tudósítok, meg átadom gratulációkat még nem volt vérvétel sem mégis zebra!Kép
Pusz Erika
hurki

Erika Kép
jóvannna értem én ám, de akkor is azért szokni kell a tudatot, hogy ő is NAGYFIÚ, mint Máté....

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ilducinak megadrukk, hogy jól kapaszkodjanak a babák!KépKépKép

KirriKép
Én sem szedem ki a babakocsiból az üvöltő gyereket, ne szokjon hozzá. Eleinte kicsit szégyelltem a pofámat az utcán, hogy végigszirénázza a gyerek, de ezt is meg lehet szokni.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Hurki: jajj, neeeemKépKép
Ugy kell Neked, ritkan jössz, nem olvastad a sztorijat.Kép

Cat: majd amikor a köziben veri magat sikitva, hogy mer nem veszed meg neki az ingyombingyomot...Az az igazan cikiKép Es az ember asse tudja, mit csinaljon, nyakon cserditse, leöntse egy kis hideg vizzel, hagyja ott??? Es persze melle ne kuldje el a sunyiba az okos tanacsadokatKép

J+B

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ilducinak gratula és sok-sok kapaszkodós energia Kép

Orsi Kép
Elhiszem, hogy rossz érzés, de valahol szerintem sokkal jobb, mint a mi esetünk, hogy nem ő választotta el magát, hanem én nem adtam neki többet. (Bár elég jól viselte, rosszabbra számítottam).
Ismerem a történeteteket és különben is csak nagyon halkan szinte nem is kérdést teszek fel, csak icipicit butuskán gondolkozom hangosan Kép Szóval nekem mindig anyukám sztorija jut eszembe, hogy amikor 4,5 hónapos volt a tesóm (nagy cici bubus) észrevétlenül anyu terhes lett velem és tesóm elfordult a cicitől. Szóval, ha valakinek a babája maga mond le róla, akkor mindig ez jut eszembe Kép Kép Na, nem is szóltam Kép Kép

JoviKép
Innét is örökharagKép Ne butáskodj Kép

HurkiKép
Akarat hiszti ismerős. Csak Bálint még vonyít is a hanyatt vetéshez.
És tényleg nagyon édesek amikor mókáznak/bohóckodnak.

Képzeljétek mióta egyedül megy a kölök, annyira nehezen alszik el. Biztos az lehet, hogy sok az új élmény (már megint). Imád járkálni és sikongat hozzá örömében.
Ami a legviccesebb, hogy a bal kezét mindig a derekához csapja mikor elindul (gondolom azzal egyensúlyoz) és bármi legyen a kezében azt is odaszorítja (értsd zsemledarab, fakanál)

Anyucik, akiknek egy év körüli van/volt a babájukKép
nektek mikor állt át a bébi a napi egyszeri alvásra a kettőről. Én gyanítom, hogy valami ilyesmi is lehet a dologban, mert a délutáni elalvás előtt, van hogy 45 percig nyűglődik.

SzösziKép
Engem is nagyon érdekelne a tejallergia dolog? Hogy jöttek rá? mi volt a tünet stb?

Na lépek.
Puszi,
Edit
7+4 Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
persze-persze álmodozni lehet Kép nekem ez eszembe sem jutott...
de én nem hiszek ebben Kép

a mienkek még 3szor alszanak egy nap... 2velnem bírnék velük.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

3x?
És mennyiket?

Edit
Kép

Kép
reditke

2x1-1.5 óra, meg 1szer .5-1 óra

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit Kép
én átállítottam Martint, mert a 2x-i alvás nagyon nyögvenyelosen ment. Még oké volt, ha reggel 6-kor kelt, de aztán elkezdett tovább aludni, fél 8-8ig, így nem volt értelme déelott 10-kor megint letenni. Úgyhogy fogtam és délelottre bevezettem egy nagy sétát, meg van tízóraizás, eltelik az ido délig (elso napokban nem könnyen, aztán megszokta) akkor ebéd és megy zokszó nélkul aludni. És lenyom egyben 3-4 órát, ami valljuk be, elég jó dolog Kép

Orsi Kép
tipikus szopisztrájk, LLL-esek azt mondják, ezért van hogy sokan abbahagyják a szoptatást ebben a korban, mert azt hiszik, elválasztja magát a baba, pedig csak sztrájkol. Hát nem tudom. Szerintem adj Levinek idot, aztán ha továbbra is ez van, muszáj lesz beletorodni. Lehet h csak a menzeszed fog megjönni, azt érzi, majd meglátod. Mindenesetre ne keseredj el, még bármi lehet Kép

Egcsi Kép
jó hogy írsz megint. Ha Szöszi+Sziszus is jönne többet, összeállna megint az éjszakai muszak Kép

Ilducinak gratula Kép

Kriszta
7+3
soraya

Orsi! Remélem csak átmenetileg sztrájkol Levi!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Reditke!Kép

Az én lányom 10 hónaposan állt át a napi egy alvásra. 2 éves kora után pedig már egyáltalán nem aludt napközben. A mai napig nagyon kevés az alvásigénye!

OrsiKép

Szerintem is lehet hogy csak meg fog jönni, és ezt érzi a baba. Olyankor hígul a tejcske, és gondolom furcsállják az izét, ezért tiltakoznak, "hogy ez nem az amire én gondoltam". Kitartás, lehet hogy tényleg csak átmeneti a dolog!

Akarat hiszti: ezt szerintem meg kell tanulni valamelyest kezelni, másrészt pedig el kell tudni fogadni, hogy bizony ilyen van.... Kép
3 éves kor körül elmúlik!!!!!! -legtöbb gyereknél.

Katie
katie

Sziasztok,

Jovi húga vagyok és az üzenetét szeretném tolmácsolni:

nem tudom, h írta-e, de tegnap is be-begörcsölt, ill. ma többször bekeményedett a pocakja. A saját orvosát nem érte el, így bement a mh.-re (jános kh.) és ott a biztonság kedvéért bent tartották. (az uh. közben is volt egy nagy keményedésKép ) Szerencsére jól vannak mindketten, nem tágult, talán vmi fertőzés lehet, így most ezerrel kapja az infúziót (magnéziummal és AB-val), szigorú ágynyugalom. A dokik szerint min. egy hétig lesz bent, így velem üzent, hogy mi történt.
Üdvözöl mindenkit!

Sziasztok:

Verus

Kép
verus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?