Sziasztok
Milyen furi, nekem eszembe nem jutott volna meg babakocsin agyalni vagy 10 hetig
Amit Orsoly ir tenyleg fontos szempont, nalunk pl. villamos v. busz, utana (Ujpest kp., broahh) kb. 20 lepcsö lefele, ha varosba akar menni az ember, igy elvileg csak könnyu babakocsi jön szoba. A környekbeli setakhoz viszont nem art a jo rugozas, mert a jardak is eleg kulvarosiasak
De nekem egyelöre megoldott az ugy, mert örökoltunk egyet a sved-magyar ismeröseinktol (a sluszpoen, hogy itthon vettek a toligat, mert joval olcsobb volt). Nem tom, milyen marka, ha hazakerul aug. vegen, majd jol leirom
, de Peti azt mondta nagykereku es van hozza mozeskosar is.
Egcsi: remelem is, hogý fox jelentkezni, en ugysem tudom, mi törtent Veled azota, hogy hazajöttel
A legutobbi emlekem az, hogy a madaraidat probaltad hazatelepiteni, asszem.
Cat: en ugyan nem vagyok vmi jaratos a babaajandekozasban, de azok a tilitolik, amiket Egcsi is emlitett, jok lehetnek. A hugom fiai legalabbis imadtak-imadjak
Schöpfis csajok: Biztos, hogy nem leszek nepszeru ettöl a par mondattol, de nem tudom, hogy birtatok elviselni a körulmenyeket?! Tiszta 70-es evek, ami ott van. Lehet, hogy jok a dokik, szep a szulöszoba, de a kortermek borzalmasak. Meg a fizetös is olyan, mint a Margitban a normal szoba.
Alig varom, hogy meglegyen a biopsia eredmenye. Afelöl semmi ketsegem, hogy Belus egeszseges, de a nemet meg mindig nem tudjuk tutira
Most, hogy a Zember elment dolgozni, vegre nincs az a szoros felugyelet, igy kicsit rosszalkodhatok
Bar Boga allandoan visszaparancsol az agyba-kanapera, de vele könnyebb dolgom van
Pusza:
Jovi
19+3