Sziasztok!
Lányok, szegények, mindenki "felkavaródott" ettől a tanácskéréstől....
Remélem nem azt gondoljátok, hogy én nem szeretnék a babámmal lenni az elejétől kezdve.... ez felháborító tud lenni, ha valaki ki szeretné pihenni a történteket? na mindegy, nem tudom, hogy ki hogy értett, de nem jól, az biztos... csak egyszerű tanácsot kértem...
Én nem ítélek el senkit amiatt, hogy nem abban volt, még én sem tudom igazán eldönteni, hogy melyik lenne a legalkalmasabb Zsófinak és nekem. De Zsófinak mindenképpen a rooming in lenne az előnyösebb, azt tudom, és ha nem vállalnám, az egy kicsit önző dolognak tűnik.... dehát itthon lesz még mit tanulnom, ellátni....stb. nem azt írtam, hogy nem szeretnék a babámmal együtt lenni az elejétől kezdve, minden vágyam az, hogy megszokjon, velem legyen, de azért a nőnek is vannak határai, a szülés nagyon nagy sokk... Én egy kicsit úgy érzem, hogy regenerálódnom kell majd az után, hogy mennyi minden fog történni velem.
Nem tudom, hogy értetek-e.
De ha mondjuk oda kérem magam, akkor még átkérhetem magam, ha úgy adódik? Na, majd ezt még átgondolom...
Liolga, pont tegnap gondoltam Rád, hogy milyen régen voltál már! Grtaulálok én is Marcihoz! Nagyon szép kis legény!!!
Roz, olyan furcsa ilyet hallani, hogy 8óra alvás milyen jó volt...
Én most nem is tudom kevesebbel elképzelni....
de majd megtudom, ha itt lesz Zsófi drága.
Megvolt a látogatás, nagyon jól éreztük magunkat, a könyvet elfelejtettem megemlíteni Móninak. Bocsánat! Grilleztünk, sütöttünk, beszélgettünk, ittunk - persze nem alkoholt - ... jó volt nagyon.
Kobudo, kérünk képeket! Pici Emese biztosan gyönyörű!
Szép délutánt mindenkinek!
Lili+Zsófi