Sziasztok!
Jó sokat írtatok, mióta nem voltam, de napközben nem tudtam a géphez jönni, estére meg teljesen kifáradtam.
Voltunk tegnap dokinál ill. uh-on (vittem a lányomat is, akit nem nagyon hozott izgalomba, hogy végre láthatja a tesóját). Szóval a mensi szerint 6 hetes terhes lennék, de az uh szerint még csak 4 (?) Azt mondta az uh-os, hogy ez vszeg azért van, mert szoptatok és ilyenkor össze-vissza van a ciklus és emiatt később estem teherbe. 4 hét múlva kell visszamennem, akkor már fognak tudni egy várható születési dátumot mondani. Egyébként minden o.k., jó helyen van a Picúrkám.
Kajálással kapcs. én azt vettem észre, hogy majdnem minden kajcsi után szörnyen fáj a gyomrom. Nem tudom, mi ez? Pedig nem eszem zsírosat vagy ilyesmi. Hányingerem még nincs, remélem nem is lesz, nem hiányzik.
Lola!
Sztem fontos, hogy a dokival meglegyen az összhang. A terhesség alatt is és a szülés közben is, meg kell tudni bízni benne feltétel nélkül, különben egy aggódás lesz az egész hátralévő idő. Mi a Jánoskórháztól gyalog 10 percre lakunk, mégis egy MÁV-os dokinénim van. Először kicsit tartózkodó és fura, de aztán vhogy ráhangolódik az ember és rájön, hogy tök jó fej, laza orvos. Nekem csak jó tapasztalatom van vele kapcs. idáig.
Ami miatt fel sem merült bennem, hogy a Jánosan szüljek, hogy gátvádelemmel akartam szülni, ami az informálódásaim szerint a J.-ban nem igazán bevett szokás. Azt pedig nem akaram, hogy csak azért szabdalják szét az alsó ferájamat, mert első szülésnél így kell. És jól döntöttem, mert úgy sikerült minden, ahogy elterveztem.
Nicika!
Tényleg szép nagy a pocid
Biztos, hogy csak 9 hetes a Babód?
Platipus!
Sajnálom a babódat. Nem mondták, hogy mitől ment el a szívhang vagy nem is volt? Bocsi a hülye kérdésekért. Mindenesetre örüljetek az egészséges Babókának, szurkolok, hogy ne legyen semmi gond.
Aranyosak a babás mérőszalagok
Ja alvás! Én aludnék, mint a tej, de engem a lányom nem hagy. Ma éjjel is 3-szor riadóztatott, alig látok a fáradtságtól, de napközen nem tudok aludni, mert utána még holdkórosab leszek és betársul mellé egy jó kis fejfájás is.
na abbahagyom, mert hosszú lett...
MSE