Köszke a kedves szavakat Bálinthoz!!
Föleg, hogy egy kisméretű Hölgy, mint Adrika is elismerően nyilatkozott Róla!
Nana, Te egy tündér vagy...
Kobudóval nemrég beszéltem, most értek haza, Kecskemétre! Éppen egyik cicjéből Emese fejezte be a kajcsit, és a másikból Kamillka kezdett csemegézni!
Remekül vannak mind a négyen! A szülése gyors, könnyű, remekbeszabott volt! De erről Õ majd úgyis írni fog!
(A fenti mondat Lilkének szól főleg, mert elsőbabás, és kis betoji..Hát itt a bátorítás! Egy gyermek világrajövetele lehet ilyen is!
)
Olvasom Melissát, meg Lilre gondolva... Amióta csatlakoztunk a csapathoz, mennyi Csipetke meglett már, és a többiek is már fél lépéssel a cél előtt toporognak...
(Persze és van akiben még csak gondolat a második babóka
Roz Drága, tudom, rettentően hanyagollak téged is... Pedig sok nehéz helyzetben mellettem álltál! Megpróbálok legalább 2naponta feljönni, vagy ha valami baj van, akkor üzenek, legalább telcsin keresztül!
Lillától ki vagyok akadva, milyen hatalmas lyány!
Seriff-Hanna:
Bálint közölte, hogy bele van zúgva, mert Õ is motoros pasi!!!! Imádja a motoros csajokat!
(Nemhiába van odáig a szüleiért ennyire...
Szamcsi-Hanna és Bogika: a Ti képeitekete is megskubeltam, és bombázóak a csajok! Lelkileg meg majdcsak beálltok! Bogi is nagyobb lesz, és talán könnyebben feldolgozza amikor nemet mondassz neki! Vagy az apja átveréseit..
Éva-Leóka: Nézzek be a fényképalbumba? Vannak új képeitek? (Megsúgom, az "1 óránként éhes vagyok" szitut megpróbálta eljátszani Bálint Gazda is, de egy nap után feladta.. Nagy örömünkre!)
Bapa:
Mit is írjak... Isteni a barack, de túl ne hajts magad! Nem igényled a több pihenést?? A tüdővészed csak nem akar javulni?
Ja, és KisNyirádi ide vagy oda, remekbe szabottak voltak a soraid, és szerintem Lilke is megnyugodott már egy kicsit! (egyet értettem mindennel amit leírtál)
Rendszeres kórház-látogatóként csak annyit mondhatok, hogy ügyeletben senki nem szeret "más orvos" páciensével foglalkozni, kivéve ha tényleg probléma van, és időben, valóban segítségre van szükség! Ez így van minden szakterületen, nemcsak a szülészeten!)
A KisNyirádinak valszleg szar napja volt, és gondolom 1000X is megbánta, a viselkedését!!
A paraszolvencia ügyben; azért még előfordul ám olyan szülész-nőgyógyász, aki lóvé nélkül (vagy akármilyen csekély összeg mellett is), lelkiismeretes, és számíthatsz rá!! Én ismerek ilyeneket!
Bár, én is a világ minden javait odaadtam volna, hogy megmentsék a Kisfiamat, és persze engem is, de nem volt rá szükség! Mindenki remekül tette a dolgát, és miután megvolt a nagy esemény, a lelki utógondozás sem maradt el! A tudtom nélkül is érdeklődtek a szülésznők, orvosok a koszülött intenzíven, hogy van az én édes Kisfiam! Sőőőőőőőt, volt aki meglátogatott a gyermekágyas osztályon is! Vagy a folyosókon, udvaron megállítottak, és kérdezték, hogy mi a helyzet velünk!
Szóval a pénz... Én nyugdíjas vagyok, a férjem aki melózik látástól mikulásig, hogy mindenünk meglegyen. Tudtuk, hogy a 6 orvost nem tudjuk úgy finanszírozni anyagilag, ahogy szeretnénk! De mindenki nagyon lelkiismeretes volt, és nem várták el a honoráriumot, vagy nagyon megköszönték, soha nem kevesellték amit kaptak, és ugyanolyan maradt a kapcsolat!
Ezek a dokik nagyon szarul keresnek, pedig hihetetlen szaktudásuk, és klinikai tapasztalatuk, és felelősségük van! És mindegyik megtudott maradni HUMÁNUSNAK, együttérzőnek!
(Vagy talán én ezt így jól kifogtam?!?!?
És még nem beszélve azon emberekről, akik körbevettek a kórházban! Mindenki drukkolt! Még a takarítónénik is!
Több mint 4 hete voltam bent, és megjártam minden emeletet! Amikor már csak azért voltam bent a nőgyógyászaton (2. em.), hogy 2 óránként át tudjak járni a fiamhoz ellátni a koraszülött osztályra, az ügyeletes orvosok, még az oszt. vezető főorv. is mindig megkérdezte, hogy vagyunk, mi a helyzet a Kicsivel!
Szóval ha megtehetném sokkal több honoráriumot adnék államilag ezeknek az embereknek, mint ahogy külföldön is elismerik a magyar szakemberek tudását, és honorálják!
(Ezért van a paraszolv... és szerintem mi, betegek is sokat rontunk a helyzeten..)
Ecsetelés befejezve..
Pusszancs