Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez az őrült szél kiakasztó. Nem tudunk kimenni egy fél órára sem mert annyira fúj.

Seriff!
Nekem Korányi volt az orvosom de Isten óvjon tőle mindenkit.Mosatmár nem csodálkozok hogy mindíg alig voltak a magán rendelésein és szinte soha nem kellett várni.
Nyugodj meg nem minden oltás ilyen.Nálunk Hanna hősiesen bírta mindet nem voilt láz hiszti semmi. Max este egy pici nyűgi. Mi túl vagyunk a három hóson mostrmár csqak kettő van és utána egy ideig pihi.

Nana!
Semmi gond hogy elfelejtetted!
Nem emlékezhet az ember mindenre amit mondanak neki.
Örülök hogy nemsokára ti is elkezditek a kistesó projektet. Kiscsajt vagy kisfiút szeretnél?

Lányok!!
Kettő kérdésem lenne.
Hol lehet normális áron fürdőruhát venni ahol mondjuk nem két darab a választék?
Nem tudtok egy jó és olcsó tervezőt?
Tavasszal épül a gyerekszobánk és ideje lenne a papírokat megcsinálni.
Köszönöm.

sam

Kép

Kép
samchee

A természet csodálatos! Az ember ezeket mind, mind elfelejti, mintahogyan a szülés gyötrelmeit is. Hisz, különben nem akarnák második, meg harmadik, meg ... gyermeket. Illetve a sok gyönyörüség és boldogság amit a manok okoznak feletetik el (azthiszem)

Szóval ne félj! Igaz minden nap hoz majd valami újat, esetleg kellemetlen perceket, (féltve jegyzem meg, órákat) és minden nap hoz majd vmi új csodát, amitől nagyon boldog leszel és rögtön elolvad a szíved.

KépKép
KépKép
nana09

Sam!

KISLÁNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kis Alizt, már Danit is annak vártam, szegényt amig nem tudtam meg hogy fiú, állandóan Lizinek hivtam.

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

nana
én is meg apa is még ákit is kislánynak serettük volna Kép de igy is nagyon jó Kép

seriff h
nálunk mid 3 gyerek másként reagált a szurikra niki teljessen tünetmentes volt adri csak nyügi áki meg minden lázas nyügi és nem aludt

sam
a számot nem felejtettem el elkérni csak apa tudja a számát és tegnap csak annyira láttam hogy elhozta a kislányt (petrát) utánna irány ki az udvarra és este 10 kor jött be ma ha hazajön is egyből elkérenm Kép

a hülye szél miatt bent rekedtünk ugy hordha port egy kis sóliszt gyurmát rögtönöztem paparikával kakakaó porram ,ge mandula aromával zöldet festünk rajzolunk elvagyunk olyan jól elvannak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Nem is tudom honnan van ennyi ötleted hogy mit csináljanak a csajok.
Miket szoktatok még csinálni?
Márcsak mert Bogit nem tudom lekötni és egyedül nem tud játszani nekem meg nem mindíg van kedvem.
Tudom ez nem kedv kérdése, de már egy ponton túl az agyamra meg az álandó pónizás meg babázás.
Szóval ha tudsz valami hasonlót mint ez a sógyurma akkor vevő vagyok minden ilyen ötletre.
Ez liszt, só víz meg szinező anyag ugye?
A telefonszámot azt hittem nem olvastad azért kérdeztem még rá.
Egyébként ha válalnék harmadikat lehet én is kiscsajt szeretnék.

Nana!
Én Bogi után is kislányt szerettem volna és így ez nagyon jó hogy Hanna jött nekünk. Harmadikra is inkább lányt mint fiút.
Mindenki azt mondta hogy én lányos anyuka vagyok és apa is megmondta hogy ő csak lányt tud.
De ha netán az is fiú lesz nálad akkor sem szabad szomorúnak lenni hisz van lehetőség még arra hogy kiscsajt összehozzatok.

jA! HA VALAKI AKAR LAKÁST VENNI A SZÉCHÉNYIBEN AKKOR VAN ELADÓ!

SAM

Kép

Kép
samchee

Sam, bár rég jártam ott, de a Könyvtárral szemben, talán La Donna az üzlet neve, van elég nagy fürdőruci választék!

Kép
seriff

Sziasztok Drága Csajok!
Meg pesrsze Apucik és Babucik! Kép Kép Kép

A gépem szarakodik, a netem is, a Kispasit megviselik kemélnyen a frontok, rólam már nem is beszélve!

Épp most készítem a fotóalbumot!
Keressétek: "Mino és csodája" címen.

Remélem nem szarkodik itt velem tovább a gépm és a netem is megjavul valamelyest...

Jó lett volna mostanában tanácsot kérni Tőletek, és nagyon sok élményt megosztani Veletek!
Hiszen annyi minden történik nap, mint nap!!!

Ma vagyunk 4!!!!! hetesek! (ja és tegnap születtünk volna..) Elértük az itthon töltött 2 hét alatt, hogy már 3 kg felett vagyunk!!!! Kép Kép Kép

Na most befejezem az albumot! remélem a Csajaitok buknak a fiatalabb Kispasikra! Kép Kép Kép Kép Kép

Egyébként Bálint Gazda remekül van, csak néha az éjszakák kriminálisak a frontok, és a hirtelen jövő hasgörcsök miatt..
A szív Uh jó lett. Még a szív sövényen nem záródott teljesen a lyuk, és van némi szívzörejünk is, de majd elmúlik. 1 év múlva kontroll. Jövőhéten kedden megyünk a pesti fődokibácsimhoz szemészetre, bevállalta, hogy megvizsgűlja Bálintot! Kép Kép

Személyesen mindenkihez intézek majd pár sort, de mennem kell enni.. Utána etetni..
Ha technika nem szenyázik velem, tényleg jövök még ma!
Ja és ha Bálint is úgy akarja... Kép

Millió pusszancs Nektek!
Noé

KépKép
mino

Már megint nem tudok több képet feltenni...
Most vajon kinél van a hiba?!?! Kép Kép

KépKép
mino

alszik a banda egy része niki és petra meg kint homokozik én meg "mosogatok" látjátok Kép

sam
ötletem vannak bőven igazán nálunk a niki pont az ilyen nem köti le a baba ők csak kint az udvaon ténfereg bicajozik homokozik pancsol meg oda cuccolunk ki mi sóliszt gyurmázunk temperával szóktam szinezni d emost nem volt itthon ezért jött az ötlet hogy mait itthon találok azzal szinezek de bejött és teljesen "bababarát" Kép
festeni szoktunk kirakózni memória kártyázni ugy hogy felfelé forditjuk összekeverjük és magkeressük a párokat álltalában az állatossal jtszunk és akkor mondja is melyik milyen állat de apa már kezdi elrontani a mesékkel és mesefgurás kártyákkal Kép van egy kis háza nikinek bútorokkal azzal játszunk kiskonyhája adtam neki száraztésztát babaot... azzal főzünk igazán itt egy a lényeg mindengy mit játszotok csak ne azzal foglalkozz hogy hu utánna mennyit kell pakolni mert én régen itt rontottam el de ezen már tulléptem
olyan furcsa most petra is mondja ur isten mennyit kell majd pakolni hu lehet ám majd aztalt törölni meg na ezt lássa meg apa gondolom ezeket hallja otthon nálunk nincs ilyen normális keretek között játék a köbön
hu mennem kell felébredt adri

Kép

Kép

Kép
roz23

gyorsan még megnéztük adrival az albumot mino fantasztikus gyönyörű bálint baba Kép milyen picur Képadrinak is tetszett Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino,
Gyönyörű baba a kis Bálint!

Bocs, most ennyi! Kicsit...elsirtam magam....

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Még nem volt időm végigolvasni mindent, ami nekem kimaradt. Csak Lili rémtörténetét futottam át. Pont ma megyek én is az ifjú Nyirádyhoz. Hm. Én sose tudom, mit csináljak. Bepa, ha te is ma mész, nem találkozunk? Engem 3/4 6ra hívott. Amúgy tényleg elég laza, és az én fogalmaim szerint rendes is (pl emlékszik arra, amit mondtam már neki, amit pl a Tankóról nem lehet elmondani, hiába akkora fejes). Nem tudom, lehet-e jól választani. Szabó Gáborról én is jókat hallottam. De szerintem mindenki igyekszik rendes lenni, ha fizetnek neki. Ha meg nem, lehet, úgy gondolja, hogy mért ő lássa el, ha amúgy meg máshoz jár. Persze ez nem helyes, sőt, nagyon sz*r, hogy így van. Én nem is fogadnék orvost, ha be merném vállalni, de félek, hogy egy utolsó senkinek néznének, mert ilyen a rendszer.

Gabi, te mikor mész ma?

Ja, hétfőn voltam 30 hetes UHn, 1774 gramm a "kicsi" babám, én meg + 12,5 kilónál tartok.

Kép
Kép
melissza

Én totál beijedtem megint. Lehet, hogy rossz választás volt Nyirády? Tisztára kivagyok. Lehet még 2 hónappal a szülés előtt váltani? (Pont ma akartam konkrétan megkérni.) És mi lesz, ha máshoz megyek, aztán meg vele futok össze a kórházban? Egy barátnőm a Kazacsay dokit ajánlotta nagyon. Semmi nem tud símán menni.

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Kép
Kép
melissza

Szia Melissza!

Én ugyanebben a cipőben jártam mint te (egészen tegnapig) Csak én könnyebb helyzetben vagyok, mert még nincs kis pocaklakóm.

Tegnap végre döntöttem és nagy kő esett le a szívemről. Én dr. Szabó Gábort választottam (egyébként is nála voltam csak a nagykörösi dokim óta) Róla még csak jót hallottam és soha semmi rosszat.

Kazacsay-ról én hallottam rosszakat, de ki tudja ezt???

Én egyébként hozzájártam kötelező terhesgondozásra, ahol persze nem volt vizsgálat, meg... de velem teljesen normális volt.

KépKép
KépKép
nana09

Melissza, a Kis Nyírády nagyon jó szakember, aztán emberileg meg azokkal is nagyon jó, akik hozzá járnak. ne ijesszen meg az én történetem, nem is volt rémtörténet, csak egy kicsit első hatás alatt írtam... Kép szóval szerintem akik hozzá járnak, biznak benne, és ez kell. Kép Ne aggódj. Ha eddig vele voltál, akkor nem lehet gond. Szerintem most már ne válts.
Gratulálok a bébid máreteihez! Nekünk is ekkora volt 30hetesen. Kép
Én egyébként Nagy Károlyhoz járok, őt is csak ajánlani tudom. A Pusztairól is jókat hallottam... De szerintem ne válts már.

Mino, gyönyörűek a képek, jó kezekben van, úgy látom. Kép Nagyon sok -sok szeretetet kap Mamusztól és Papusztól. Kép Ezért fejlődik ilyen ragyogóan! Köszönöm a nyugtató telefont is, nagyon jól esett. Te egy angyal vagy! Kép Mindenkire jut időd a kicsi mellett. Kép

Mi jól vagyunk, pihengetek...

Nana, akkor már nemsokára jöhet a nagy "bevetés"? Várod már, igaz? Ú, azt olvastam, hogy agyilag is nagyon kell "akarni", "befogadó állapotban" kell lenni egy babához. Érdekes, mert nálunk pont akkor jött, amikor már olyan sokat beszéltünk róla, szinte vágyakozva beszéltünk róla... Kép És megérezte a kis büdös..... Kép Kép Kép
Azóta is itt mocorog a pocakomban. Kép

További szép napot! Puszi nektek!
És Melissza, ne hezitálj!!!!!! Kép Tuti rendes lesz Veled!!!!!!
birolili

Lili,
Örülök hogy már megnyugottál!
Érzödik a soraidon hogy kicsit már sikerült túltenni magad az eseten.

Egy Babára szerintem mindennél, de mindennél jobban kell vágyni! Nekem valahogy ez a normális és nem az a felfogás hogy "hát ez az élet rendje..."
persze ez is igaz.

Én Kb. 18 éves koromtól vágytam rá, de jöttek az iskolák, aztán karrier... És hát eddig, illetve 27 éves koromig birtam, akkora már nagyon szenvedtem a hiányától. És nálunk is igy volt az első hónapban, amikor elhatároztuk hogy Õ kell mindennél jobban nekünk, megfogant és ennyi

KépKép
KépKép
nana09

Köszke a kedves szavakat Bálinthoz!!
Föleg, hogy egy kisméretű Hölgy, mint Adrika is elismerően nyilatkozott Róla!
Nana, Te egy tündér vagy... Kép Kép

Kobudóval nemrég beszéltem, most értek haza, Kecskemétre! Éppen egyik cicjéből Emese fejezte be a kajcsit, és a másikból Kamillka kezdett csemegézni! Kép
Remekül vannak mind a négyen! A szülése gyors, könnyű, remekbeszabott volt! De erről Õ majd úgyis írni fog!
(A fenti mondat Lilkének szól főleg, mert elsőbabás, és kis betoji..Hát itt a bátorítás! Egy gyermek világrajövetele lehet ilyen is! Kép Kép Kép Kép )

Olvasom Melissát, meg Lilre gondolva... Amióta csatlakoztunk a csapathoz, mennyi Csipetke meglett már, és a többiek is már fél lépéssel a cél előtt toporognak...
(Persze és van akiben még csak gondolat a második babóka Kép Kép

Roz Drága, tudom, rettentően hanyagollak téged is... Pedig sok nehéz helyzetben mellettem álltál! Megpróbálok legalább 2naponta feljönni, vagy ha valami baj van, akkor üzenek, legalább telcsin keresztül!

Lillától ki vagyok akadva, milyen hatalmas lyány! Kép Kép Kép
Seriff-Hanna:
Bálint közölte, hogy bele van zúgva, mert Õ is motoros pasi!!!! Imádja a motoros csajokat!
(Nemhiába van odáig a szüleiért ennyire...Kép Kép Kép Kép Kép

Szamcsi-Hanna és Bogika: a Ti képeitekete is megskubeltam, és bombázóak a csajok! Lelkileg meg majdcsak beálltok! Bogi is nagyobb lesz, és talán könnyebben feldolgozza amikor nemet mondassz neki! Vagy az apja átveréseit..

Éva-Leóka: Nézzek be a fényképalbumba? Vannak új képeitek? (Megsúgom, az "1 óránként éhes vagyok" szitut megpróbálta eljátszani Bálint Gazda is, de egy nap után feladta.. Nagy örömünkre!)

Bapa:
Mit is írjak... Isteni a barack, de túl ne hajts magad! Nem igényled a több pihenést?? A tüdővészed csak nem akar javulni?
Ja, és KisNyirádi ide vagy oda, remekbe szabottak voltak a soraid, és szerintem Lilke is megnyugodott már egy kicsit! (egyet értettem mindennel amit leírtál)

Rendszeres kórház-látogatóként csak annyit mondhatok, hogy ügyeletben senki nem szeret "más orvos" páciensével foglalkozni, kivéve ha tényleg probléma van, és időben, valóban segítségre van szükség! Ez így van minden szakterületen, nemcsak a szülészeten!)
A KisNyirádinak valszleg szar napja volt, és gondolom 1000X is megbánta, a viselkedését!!

A paraszolvencia ügyben; azért még előfordul ám olyan szülész-nőgyógyász, aki lóvé nélkül (vagy akármilyen csekély összeg mellett is), lelkiismeretes, és számíthatsz rá!! Én ismerek ilyeneket! Kép Kép Kép

Bár, én is a világ minden javait odaadtam volna, hogy megmentsék a Kisfiamat, és persze engem is, de nem volt rá szükség! Mindenki remekül tette a dolgát, és miután megvolt a nagy esemény, a lelki utógondozás sem maradt el! A tudtom nélkül is érdeklődtek a szülésznők, orvosok a koszülött intenzíven, hogy van az én édes Kisfiam! Sőőőőőőőt, volt aki meglátogatott a gyermekágyas osztályon is! Vagy a folyosókon, udvaron megállítottak, és kérdezték, hogy mi a helyzet velünk!
Szóval a pénz... Én nyugdíjas vagyok, a férjem aki melózik látástól mikulásig, hogy mindenünk meglegyen. Tudtuk, hogy a 6 orvost nem tudjuk úgy finanszírozni anyagilag, ahogy szeretnénk! De mindenki nagyon lelkiismeretes volt, és nem várták el a honoráriumot, vagy nagyon megköszönték, soha nem kevesellték amit kaptak, és ugyanolyan maradt a kapcsolat!
Ezek a dokik nagyon szarul keresnek, pedig hihetetlen szaktudásuk, és klinikai tapasztalatuk, és felelősségük van! És mindegyik megtudott maradni HUMÁNUSNAK, együttérzőnek!
(Vagy talán én ezt így jól kifogtam?!?!? Kép Kép Kép Kép Kép

És még nem beszélve azon emberekről, akik körbevettek a kórházban! Mindenki drukkolt! Még a takarítónénik is!

Több mint 4 hete voltam bent, és megjártam minden emeletet! Amikor már csak azért voltam bent a nőgyógyászaton (2. em.), hogy 2 óránként át tudjak járni a fiamhoz ellátni a koraszülött osztályra, az ügyeletes orvosok, még az oszt. vezető főorv. is mindig megkérdezte, hogy vagyunk, mi a helyzet a Kicsivel!
Szóval ha megtehetném sokkal több honoráriumot adnék államilag ezeknek az embereknek, mint ahogy külföldön is elismerik a magyar szakemberek tudását, és honorálják!
(Ezért van a paraszolv... és szerintem mi, betegek is sokat rontunk a helyzeten..)

Ecsetelés befejezve..

PusszancsKép

KépKép
mino

Melissa!

Most látom, a KAZACSAYT ajánlották! Hozzám fordulhatsz bizalommal ez ügyben! Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Hali!!!

Melissza:
elméletileg 6 után kéne mennem, de sajna lehet elmarad, mert apa BarckozikKép én meg nem vezetek egyedül... Szóval lehet nem talizinkKép
Nos én Kazacsaynak fiát tanítottam de apucival sajna nem találkoztam, vszont van egy kolleganőm Õ csak jókat mond, bár azt is hallottam nem nagyon vesz részt szülés ill.. terhességben. (nem magyaros amit írtam de most nem jön össze ez a fogalmazgatás)
Én nem fogok váltani, mert amit a Lili írt az úgy van.Mivel én hozzá járok (fizetetk mint a katonatiszt) ezért normális. Szerintem velünk is ez lenne ha egy másik orvoshoz mennénk az ügyeletre.De komolyan, más osztályokon is ez van, ha fizetsz jó vagy,ha nem akkor le vagy ejtve. Én nem hiszem, hogy el kéne ítélnünk, biztos emberbúl van Õ is és tuti rossz napja volt. Bár akkor sem korrekt a bánásmós, én sem vagyok tökéletes: ezt azért írom, mert mint tanár sajnos én sem vagyok mindig a toppon és lehet, hogy megbántok gyerekeket, vagy szülőket pedig nem akarok.
Remélem nem bántok meg senkit ezekkel a szavakkal, csak én most (mivel nem én voltam Lili helyében ) objktíven nézem a dolgokat.
Velem eddig nagyon rendes volt és ha eddig bíztam benne akkor eztán is fogok !

Lili, ugye nem haragszol amit írtam?

A torna, hát igazolást nem kérték, de tuti kell. Inkább várj az orvos megérkezéséig, amúgy utána is mehetsz ha azt moindja nem gond. 2 alaklom is jobb, mint a semmi szerintem.

Mino!

De jó hogy írtál. hiányoztál ám.
Bálint egy Isteni pasi, remélem az enyém is ilyen csudacuki leszKépÉs akkor a két pasi majd harcolhat a csajokértKép

Apás szülés ügyben ki tud segíteni????? SOS

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa

Apás szülés ügyben szerintem Sygnum lenne nagyon illetékes! Vagy a kórházban a felkészítőn...?!?

Hát igen.. A most született Bébik, csupa lányok! Bálintnak kell még egy haver! (Bocsi az idősebb pasiknak...Áki, és a többiek..)

Az összes dokiról lehet jókat, és rosszakat hallani, ez alapján nem tudunk objektíven ítélni! Spec, én 11 éve járok a Kacsához, és az én várandóságomnál ugye elég nehéz dolgokkal kellett szembenézni. Meg is kérdeztem, hogy biztos benne, hogy bevállal, vagy megyek a SOTE-re! Mindent átdumáltunk, plussz még az osztvezető főorvossal (Dr. Szabó László -ő a szemüveges-meddősségis-nagyon humánus doki) is átbeszéltem a lehetőségeket, és nagyon jól döntöttem, hogy nem a SOTÉT választottam!
Kazacsay tökéletes volt!
Ha meg egyszerre több asszonya szül, vagy épp császára is van, vagy más műtétje, vagy az onkoradiológiáról kell átrohannia... Ezért lehetett olyat hallani Róla, hogy nem vesz részt szülésben. De ez csak ebben a formában fordulhatott elő, mert imádja a terheseit, nagyon családcentrikus, és anyatej mániás, és jó vele szülni (ismerősök, barátok is ezt mondják), vagy császározni..hm.. Kép Kép
Ja, és nem utolsósorban: gyönyörűen metsz!!! Nagyon szép, és kicsi a császáros hegem! Kép Kép Kép

Melissza
Orvosváltás meg szerintem sem szükséges! Tényleg jó szakember a Nyirádi, és amit Lilke leírt, az úgy van! Ja és persze amit Bepa!!!
Bízz magadban, és ha nem ér valami kellemetlen, rossz élmény a dokiddal kapcsolatban, és eddig rendes volt Veled, kár más melett döntened!
Gondold át mégegyszer!

Na lassan etetés megint, a tejcim is elindult..

KépKép
mino

Ja, és Mino még annyit: én nem bírtam sose a fenekemen ülni sokáig, persze vannak percek amikor azt mondom, na most elég.
Szerencsémre minden szépen alakul, és nem vagyok egy nyávogós csajszi. A tűdővész elmúlóban, bár még nem tökéletes de már nem fuldoklok, csak napi 2-7 köhögési sokk kap el, azzal meg elvagyok. Inkább a lábam visel meg, de ha valaki sokat van talpon ne csodálkozzon ezen. Amikor délelőtt hazaérek pihizek (fekve) de nem bírom sokáig. Valószínű bennem nem is Benedek-baba van, hanem egy nagy elem ami hajt előre...csak néha fel kell raknom tölteniKép A kisfiam a legfontosabb persze (na meg az apukája,ja és az unokaöcsém a kis édesKép)és ha érzem hogy elfáradok, vagy a babának nem jó a dolog abbahagyom amit addig tettem. SZerintem pihenhetek 1,5 hónapot bőven még unni is fogom, mert barack már csak 2 hétig van.

Puszi Nektek ( a Bálint babóca pocijára is)

KépKép
KépKép
bepa77

Megint én....

Sygnumon ! segítesz? apás szülés ügyben...

Senki másnál nem volt vállalkozó erre az apucijelölt? Én a páromat le se bírnám beszélniKép

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, az én férjem is bent volt.
Mi a kérdésed?

Kép
seriff

Bálint csuda édes, nekem a böfizik Apán című kép tetszik, ahol inkább alszanak mindkettenKép! Mino, Áki ám nem sokkal öregebb, mint mi!Kép Ti motoroztok?

Kép
seriff

Sziasztok!

Erről az orvos dologról csak annyit hogy mindenkinek vannak tapasztalatai és olyan dolgai amiket hallott.
Persze sztem minden dokinak is megvan az az ember aki szimpatikus neki és van aki nem.
Ez így van és így is lesz.
Hiába nem szimpi nekem egy doki ha más csak jókat tud róla.
Szóval ez szerintem mindenki maga dönti el mit akar és kiről mi a véleménye.
Mindenkinek más ember a szimpi és más emberről gondolkodik úgy hogy nem menne hozzá.........
Hú ebbe belebonyolódtam abba is hagyom.

Bepa!
Én három hónapja szültem, voltunk felkészítőn és apás szülés volt kérdezz nyugodtan.
Még ma jövök és válaszolok.

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép
mino
ne érezd magad miattam rosszul tudom én hogy nem egyszerű azt az időt amit rám forditanál inkább pihenj sokat Kép örülök nagyon ha hallok rólatok de ne azon fillóz hogy most ezzel megbántasz engem hogyha nem irsz vagy nem jelentkezel Kép
és mégegyszer tündéri bálintusz Kép

elvitték a pótcsemetém aranyos volt de most ugy érzem ennyi elég volt igazán csak az az egy baj van vele ha szeretne valamit vagy ha mondok valamit azt azonnal szeretné nem 1 nem 2 perc mulva hanem rögtön kicsit elfáradtam napok óta ömlik a könny a szememből ákinak meg ma folyt a füle ugyhogy holnap doki
most ennyi is mert rettentő sok dolgom van és nagyon fáradt vagyok
pedig mindenkinek akartam irni Kép

puszika holnapig

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Csuda klasszak a Bálintgazdás képek. Lassan Mi is összedobhatnánk már egy albumotKép

Apás szülésre Én is itt vagyok. Kérdezhetsz nyugodtan.

Hát Lili mit mondjak... Bosszantó lehetet az egész. Akkor Én most írok egy másik sztorit ami akkor történt amikor Mi szültünk. Ezt ha nem látom, hallom nem hiszem el. Volt egy kismama aki 27 órán át vajúdott (annyit volt bent a szülőszobán. Járkált, nyújtózkodott, néha kinézett, hányt stb.), mire felvitték császározni. Nem volt fogadott orvosuk. Apuka kint várt az előtérben. Kijött az ügyeletes doki (sajnos annyira másra koncentráltam ott, hogy nem jegyeztem meg a neét. Igazából nem is olvastam el a névtábláját, pedig szívesen közzétenném), és azt mondta neki, hogy 50000 Forintért megszüli a kisbabát. A csávó majdnem képen törölte... Látszott rajta, hogy nem jómódú familiából származik. Szerintetek van összefüggés a 27 órás küzködés meg a para elmaradás között? Ennyi.Kép

Lilla ma semmit nem akart enni. El fog fogyni a Lelekem Kép
Voltunk Ma tapétanézésen(Faktum). Hát vannak árak. Szerencsére nem nagy szba lesz, így a végösszeg sem rázós.
Roz!
Mi csak egy közfalat szedünk ki két kis szoba közt, és így lesz egy 9 négyzetméteres kis helyisége Lillának. Nem nagy munka, de már éppen kezdtük rendesen belakni a házat, és most lehet új bútorokat meg satöbbit venni, mert ebben a két szobácskában tároltuk a ruhákat, régi lepukkant szekrényekben.

KépKép
KépKép
sbea

beáék itt a praktiker melett van egy tapétabolt nem mtudom a nevét de rengeteg tapétájuk van jó kis babaszobá is meg a buszpálya udvar ahol van van egy belső építészeti bolt ott is jók vannak meg a ahogy mentek ki a szil-coop hoz ott is van egy tapéta üzlet mi ezekben voltuk mondjuk nekünk csak egy macis csik lett a baba szopbában végül apum lebeszélt róla ( ő festő ) azt monda hogy a gyerekszobába nem jó tapéta mert a gyerek hamar tönkretszi nem éri meg ebben mondjuk igaza lett mert nálunk 1 méteres csíkban tiszta maszat minden az ajtók a radiátorokl...de én azért sajnálom mert nekem jobban teszett volna a tapéta de majd ha már tudnak rá vigyázni akkor a padlószönyeggel is igy voltunk vettünk egy olcsóbbat és milyen jól tettük mert ha áki is felnő a veszélyes hulladékok között köt ki a szényeg ez a szönyegen nem is tudom mi nem volt még Kép hiába tisztitószerezem elég vacakul néz már ki
beék én azt hittem ti társas házba laktok bár azt a környéket nem nagyon ismerem

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jó sokat írtatok ám! Kép

Bepa, nem haragszom egyááltalán, én is tanító hallgató voltam, ez pont jó példa erre, amit írtál, mert ott is olyan nehéz mindig mindenkivel szépen és jól bánni... Tudom, beláttam, és megnyugodtam. Kép Legközelebb szerencsésebb leszek, vagy sem..... De az biztos... Kép
Beáék, ez szörnyű ez a sztori. Undorító, de ez van. Fogadott orvos nélkül nem szabad neki menni a szülésnek szerintem.

Mino, jó, hogy ma ilyen sokat itt tudtál lenni, örül mindenki úgy látom.

Éváék régen nem jelentkeztek már. Kép

Apás szülés történeteket és is szívesen hallgatok, mert mi is arra készülünk... Kép Meséljétek el, hogy milyen volt, légysziiiiii. Kép Zsolti apuka, Te szoktál úgyis írogatni itt nekünk, "don't hesitate", írj le mindent, érzésekkel együtt, persze, ha nem titkos. Kép
Seriff, rátok is kíváncsiak vagyunk, ti is leírjátok? Igazából kérdezni nem tudok, mert nem tudom, hogy mit lehetne, apa nem tervez előre, nem szeret előre aggódni, és ő eldöntötte, hogy bejön, de arra nem gondol, hogy mi lesz ott, jön minden magától azt mondja... Kép

Beáék, ez a fotóalbum nektek is jól jönne....úgy látom van elég képetek hozzá... Kép A Praktiker melletti tapétabolt az Irisz, jó tapétáik vannak tényleg.

Roz, pihenj sokat, gondolom jól kimerültél... Kép

Még annyi mindent akartam írni, de majd holnap, mert elfelejtettem. Kép

Jó éjszakát mindnkinek!

Ja, és nagyon örülök Kobudoéknak!!!!!!!!!!! Kép

Lili+Zsófi (31+3)
birolili

sziazstok Kép

seriff
na hogy aludtatok hanna hercegnő nincs már az oltás hatása alatt ??

kobodu
amint tudsz irj nagyon kiváncsiak vagyunk és várunk sok -sok képet is Kép

melissza
mi volt dokinál mindent rendben talált ?

lili
apásszülésről én már egyszer irtam Kép nekink csak 1 volt de mi más eset vagyunk mert apánk halvérű és mindig elájunlni készült de ha nem lett volna ilyen akor tök jó lett volna hogy ott van jó valakinek a kezét fogniKép

syg.
leo baba bizti popit rázat azért nem érsz rá Kép irj hogy mi van veletek Kép

mino
jó volna minden nap enyit tudnál jöni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hát, csak elmentem dokihoz. De nem lett jobb. Közölte, hogy 3 hét múlva menjek, mert utána "kiveszi a szabadságát", és mikor kérdeztem, bizony nem biztatott, hogy a megadott időpontra visszaér. Kép Lehet, hogy ezt már valami égi jelnek kéne felfognom? Amúgy minden rendben. Csak ez az őrlődés nem hiányzik...

Tapéta ügyben: nem nagy a választék, de nagyon jó áron lehet kapni tapétákat a kiskörúton, a Kuty (kuti) butiknál az út túloldalán, van ott egy kis boltocska is. Mi ott vettünk nyuszisat. Nagyon aranyos, nem tudom, most mi a kínálat.

Ha végre utólértem magam, rendesen írok.

Kép
Kép
melissza

Sziasztok!

Roz, köszi a kérdést, az alvás visszatért a régi mederbe, sőt, mintha átbillent volna vhová, mert 6-kor evett a drágám, és 3/4 7óta szundít, úgyhogy én is csak félórája keltem fel, kopácsolás ide vagy oda.Kép És most nem tudom, h tényleg nem ehetek barackot, mert attól pukkantott óriásiakat tegnap-tegnapelőtt, vagy a füstlitől Kép. Már nem bírtam tovább tegnap és ittam egy capuccionot, meg ma is, eddi nem volt gond-kopkopkop.

Bea, hihetetlen ez a sztori, én annyira naív vagyok ebben a tekintetben, h ilyet el sem tudok képzelni, ill. meg sem fordul a fejemben, h ilyen létezik, és mindig ledöbbenek.

Lili, hát a mi apás szülésünk az úgy volt, h nem jártunk felkészítőre, a férjem nem igazán ér rá kora délutánonként, meg aztán a kismamatornán mesélték a csajok, h milyen, így én sem erőltettem. De fogorvos, és az egyetemen volt szülészet gyakorlat, és talán látott is szülést. A doki azt mondta, bejöhet-sztem ez egyébként rajta múlik. Hozzáteszem, annyira nem akart bejönni-talán pont azért mert már látott ilyet-de mondtam, h nekem lenne jó, ha foghatnám a kezét, lenne kihez szólnom, stb. Úgyhogy bejött, és én szorítottam a kezét-ami elfehéredett, meg amikor hányingerem volt, keresett egy vesetálat. Igazából mást nem nagyon tudott tenni, és később azt mondta, h azért az nem volt olyan jó, amikor látta, h mennyire fáj, és néztem Rá nagy szemekkel, és Õ nem tudott segíteni.Persze, csodálatos érzés volt, amikor Hancit meglátta. Viszont a köldökzsinór elvágását sem élvezte, egy csúszós vastag dolgot, egy életlennek tűnő ollóval.... Ja, és amikor a Lidocaint adták a gátmetszés előtt, na akkor nézett utoljára középre...
Nekem nagyon jó volt, h Õ bent volt, és ezt tudta, és ezért jött beKép! És nem bánta meg, azt mondja.
Különben sztem ez is mindenkinél más és más!

Szeretem ezt az időt, igaz, h nem lehet kimenni,amikor esik, de legalább nincs 28 fok idbent.

Kép
seriff

nahát, milyen sokat írtam

Kép
seriff

seriff
ennek örülök hogy hanci nem keveredet meg nagyonKép
az eső én imádom ezt a z időt ákit ilyankor is kiviszem ráteszem a babakocsira az esővédőt míg eltologatom utánna betolom a terraszra leveszem az esővédőt ráteszek egy függönyt hogy nehogy valami bogár rászáljon és olyanokat alszik az eső kopogásától talán hogy csak na Kép tegnap is szokásához híven jó fiú volt csak este aludt el nehezen olyan 10 óra felé reggel 7 kor kelt és utána 12-1/2 5 ig aludt szóval egy kis tündi és utánna 10 órakkor aludt el este 3 kor evett és 7 ig aludt megint Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

hát itthon vagyunk végre, immár négyesben, nagyon vártam már erre.
Emese éppen szunyókál, egy nagy evés után. (Most éppen Kamilla jelentkezett szopizni, így nemsokára jövök.)
Jól vagyunk, a szülés csodás volt, Babuci is jól vislete a kórházi létet, megúsztam a gátmetszést is, 3 óra múlva törökülésben szoptattam!!!

Bővebben is megírok mindent, és lassan vissza is olvasom a fejleményeket, addig is puszi Mindenkinek:

Kobudo és Emese (5 napos)

Kép

Kép
kobudo

Szia Kobudo! Végre itt vagytok! Ha lesz időd, mesélj el mindent! Addig is puszikáld meg a talpacskáját Emesének!KépKépKép

Hancikám még mindig alszik, pedig én it zajongok-letörölgettem-már egy órája.Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Kobudo, nagyon örülök, hogy itthon vagytok és hogy jól vagytok!!! Kép Kép
Írj többet, ha lesz időd, és tegyél képeket is légysziiiii, nem vagyok ám telhetetlen, csak kíváncsi. Kép Hogy tudtál gátvédelemmel szülni? Hogy csináltad?

Seriff, érzetekről is írjál, légyszi. Hogy érezte magát a férjed? Mit mondott utána? Megérte bent lenni? Persze, hülye kérdés, hiszen a saját gyereke születésénél jó, ha ott van, persze, hogy büszke... Kép

Ma jön a nővérem, főzünk, sütünk.... Majd még jövök. Puszi nektek!
birolili

Kobudó!
Nagyon örülök hogy itthon vagytok és minden rendben van:
Nagy -nagy gratula nektek és jó egészséget!!!
Várjuk a képeket és az élménybeszámolót.

Apás szülés!
Mi jártunk felkészítőre ami nekem nem sok újat mondott de apának igen.
Még ha nem is tanultunk sokat a szülőszobát és a babarészt megnézte és már nem volt idegen neki.
A szülés nagyon jó volt. Reggel kezdődött fél nyolckor burokrepesztés infúzió....
Akkor még apa nem volt benn csak a végén ért be. A szülőszobán a papásban voltunk ami ezerszer kényelmesebb mint a többi.Kettesben csak mi és a születendő babánk.
Nekem sokat segített mert elvonta a figyelmem a fájásról és lélegzett velem. Fogta a kezem igaz néha a fájásnál én nem szorítottam de ő majd eltörte az enyémKép
Nagyon izgatott volt alig akart elmenni mellőlem.
Látszott a szemén az a csodálkozás hogy mit tesz meg egy nő azért hogy babájuk legyen.
Sok ismerősöm volt apás szülésen de az apák nem nagyon beszélnek utána az érzéseikről.
Tamás amiben csak tudott segített és amikor már oda jutottunk hogy jön a baba a fejem mellé állt mert előzőleg megbeszéltük hogy nem megy a lábamhoz.
Segített előre hajolni és folyamatosan dicsért amikor pihenni tudtam.
Amikor Hanna megszületett felbvette videóra egy pár pillanatot és amikor végzett láttam a szemén hogy könnyes.....
Megfogtam Hannát és amikor egymásra néztünk mindent láttam a szemében.
Ment Hannával amig engem rendbe tettek és amikor vissza jött még mindíg könnyes volt a szeme.
Igazából nem sokat beszéltünk róla mert csak annyit mondd mindíg hogy fantasztikus volt ...
De szerintem egy férfi nem igazán tud megnyílni annyira hogy ezeket az érzéseket elmondja, legalább is ő nem ilyen.
De a szemében mindent láttam.................

Na erről ennyit.
A csajok meg voltak őrülve tegnap. Este 11 kor még nem akartak aludni.
Nem tudom mi van velük. Remélem ez nem marad így sokáig.

Még ma jövök!

sam

Kép

Kép
samchee

Apás szüléssel kapcsolatban még csak annyit, hogy apa azon kívül hogy nagyon fantasztikusnak látta még azt szokta mondani, hogy amíg Hanna a pocimban volt igaz simizte meg szerette de csak az enyém volt.
Ez az első olyan pillanat ahol ő is bekapcsolódhat a baba életébe és ezt nem akarta elszalasztani.Ez a baba-papa kapcsolat első igazi pillanata.
És szerintem ez meghatározó mind a kettő számára.

sam

Kép

Kép
samchee

kobodu nagyon örülök nektek és gratulálok kicsi emeséhez és várjuk a fotókat

sam . szó szerint könnyeket csaltál a szemembe Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kobudo!!!
Végre otthon a család! Gratula a babához és a szüléshez, meg mindenhez! A képeket m,eg én is várom.

Lányok én olyan jót könnyeztem azon amit Sam írt, huh. Én is valami ilyesmit várok a dologtól, bár kicsit félek, hogy megijesztem a párom vagy nagyon mogorva leszek.

Apás szülés:
-kérdések: vajúdás és szülés alatt végig bent lehet (gondolom komplikációnál kiküldik)
-megmutatják a szülőszobát a felkkészítőn?
-nincs útban a papa, vagy nem mutatják ezt ki?
-ájuláskor(apáénál) mit csinálnak vele (ez főleg Roznak szólKép
-légzésgyakorlatot ott is mutatnak?apucinak is?
-"aktívan" részt vesz ? bár erre mintha sam utalt volna a vesetállal.
Ja, és a hányás szüléskor mindenkinél megvolt? mert én eddig elkerültem szerencsére ezt a terhességi problémát (és utálom is).
Nos és hiába mondták, hogy kell lélegezni mi van ha fájás közben nem jut eszembe?
Bocs, csak közeleg a napKépés ...

Melissza! mégis voltam dokinál, én voltam tegnap az utolsó: nekem is mondta ezt az augusztus végét, de nem lenne az neked korai szülés.
Mintha 30-31 hetes lennél, vagy rossza a memóriám? Mert akkor szept közepén kéne szülni (nekem akkor kellene, bár majd a baba aldönti meddig akar maradni)
Amúgy minden ok, volt?Nekem csak jókat mondott dokibácsink (mert eddig faros volt) és most már lefelé van a buksijaKép

pusz

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok, na mi meg ma voltunk a 6hetes, igaz 10-re sikeredett kontrollon. Minden okés.
Bepa, nálunk végig bent lehetett Apa, nem volt útban, mivel nem álltak végig mellettem sem a doki, sem a szülésznő, légzésről annyit, h én is elfelejtettem a pihegőt, de a dokim mondta, h ilyenkor szokták, és tényleg könnyebb lett, ja és nem hánytam, csak hányingerem volt, de azt mondta a szülésznő ez jó,mert 3ujjnyi tágasságot jelent, és igaza is volt, a vizsgálat szerint. Most röviden ennyi, mert mennem kellKép.

Kép
seriff

bepa
az igazság az hogy ő mikor vajudtam akkor ájult el először a folyosón akkor két fájásközt felpofoztam azt mondta birja tovább hát nem igy lett bent a szülésnél meg a nővérke ránázett és monta hogy menjen ki mert őnekik 1 nincs idejük felmosni 2 ha elesik beverheti a fejét és szebészet éppen nincs a korházban Kép ugyhogy finálé előtt 1 percel kiment de mikor becsukta az ajtót kint volt adrincs erőt gyüjtött vissza jött egyébként halkan megjegyzem mi sem voltunk közössen felkészítőn de bengedték ugy voltak vele bizti hogy az előzőnél biztos bent volt látot már ilyet hát nemaz előzönél sem volt bent ákinál meg már ugy tudtuk hogy reggel 6 ra fl kell mennem eljött felkísért aztán hazaküldtem ugy érezetm most nem lesz erőm pofozgatni meg teltház is volt a szülőszobán a dokinőm neek velem együtt volt egy másik szülése is 9,05 perckor bujt ki a kisfiúcska nekünk áki meg 9,10 kor pottyant ki szó szerint csak átnyult a függönyön elkapni ákit Kép

megyek mert a csajok kiszöktek

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagyon jól esik, hogy tetszik nektek az amit írtam.

Bepa!
Vajúdás és szülés alatt nyugodtan benn lehet az apa sőt még örülnek is neki mert akkor nekik csak a vizsgálatokat kell megcsinálni és a lélekkel az apa foglalkozik.
A felkészítőn megmutatják a szülőszobát és ott mindent hol öltözhet az apa stb és az újszülött részre is bementek.
Mint írtam örülnek neki ha benn van az apa. A vizsgálatoknál is benn lehet de mi úgy beszéltük, hogy akkor ki megy. És miondenről tájékoztatják őt is.
Ájulás nálunk nem volt, de előtte egyen az apa és akkor elkerülhető.
Légzésgyakorlatot nem mutatnak, de a szülőszobán megmutatják ha kéred. Én sem tudtam és kérés nélkül mutatta a szülésznő.
Nekem nem kellett vesetál, de apa aktív volt vizezte a szám a száradás miatt, beszélt hozzám stb...
Nem feltétlenül van szüléskor hányás nálam egyiknél sem volt.
A légzés néha nehéz mert legszivesebben egy nagyot vennél de nem fogod elfelejteni hogyan kell.

Röviden ennyi, ha valami kérdésed van szivesen válaszolok.

sam

Kép

Kép
samchee

Kedves tapasztalt anyukák!

Azért ezek a sorok megnyugatattak. már nem is félekKép egy kicsit sem...na jó egy picurit. De kezdem úgy érezni, hogy nem leszek egyedül, és ha nektek azért ilyen jók a tapasztalaitok akkor nem lehet nagy gáz. huh, akár már el is indulnék (csak a bab még maradni akar és maradjon is, mert van még 9 heteKép

Roz! Többiek!!!

csajszikat, kis pasit/kat nem viseli meg ez a változékony időjárás????
bár olvasom, hogy van amelyik baba nagyon jól alszik valamelyik meg sehogyse

Pusz

KépKép
KépKép
bepa77

bepa
nálunk a csajok elég nyügik és hisztisek most az időjárára fogom Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hát nálunk a csajok nem nyűgik de azt Írtam is hogy nem akartak aludni.
Én az időnek tudom be.

Még jövök!

Kép

Kép
samchee

Ó, lányok, nagyon szépek ezek az apás szüléses sztorik... Kép Remélem, hogy én is ilyen élményekkel jövök haza a kórházból... Kép
Az tényleg igaz, hogy az anya ilyenkor minden csúnyát mondhat a férjére? Minden kijön a száján? De nem szabad felvenni, nem igaz? Nálatok volt ilyen? Ez szinte egy eksztázis, nem? Az anya és a baba újjászületése... Kép

Na, kinek mi erről a véleménye?

Ma nagyon finit készítettünk a nővéremmel. Cukkini torta volt, isteni lett. Ez a 3.fogás volt a többi is jól sikerült... Kép Nagyon elfáradtam, kicist már nehéz ott állni, a pocak is egyre súlyosabbnak tűnik... Hát igen, ahogy növekszik őnagysága... Kép Kép

Szép estét Nektek! Megyek, lepihenek egy kicsit.

Lili+Zsófi
birolili

Sziasztok!

Leo-baba állandóan pocit rázat, így nem nagyon van időm leülni (ülni nem jó, állni sem, vele csak járkálni lehet).
Ma egyébként nagyon jó kislány volt, egész nap csak vigyorgott, beszélgetett, még nem is hallottuk az igazi hangját. Na meg magához képest elég sokat aludt, du. 15-20 perceket szokott aludni, ma meg aludt egyszer 1 órát, aztán meg 1,5 órát - természetesen rajtam, a hintaszékben. Ma először tudtunk a párommal együtt enni, amióta megszületett. Eddig vmelyikünknek mindig dajkálgatnia kellett őt.
Remélem megússzuk az esti nyűgösséget is.

Bepa, Lili, a kórházban történő vajúdásról nem tudok írni, mert én itthon vajúdtam - szerencsére. Feküdtem a fürdőkádban és a párom masszírozta a derekam. Szerintem szuper volt. Nem szidtam őt, eszembe sem jutott, tul.képpen ő fel sem fogta, h nemsokára megszületik Leona.
8 cm-es méhszájjal mentünk be a kórházba, innen a további vajúdás még kb. fél óra volt. Aztán jött a kitolás.
Kitolás alatt fogta a kezem, fejem, lábam, biztatott, mondta, h látja a buksiját... Nagyon sokat jelentett.
Velem egyébként ott volt a nővérem is. Egyikük sem volt tanfolyamon, nem is kérdezték tőlük, nem voltak útban, nem küldték ki őket.
Páromnak esze ágában sem volt rosszul lenni, pedig nem bírja a vért s a fájdalmat. Mindent végignézett, a metszést, a varrást, közölte a dokival, h elégedett a varrással. Számolta, h megvan-e minden, amit beraktak (tamponok). Teljesen meglepődtem rajta.
Érzelmek: el volt varázsolva. Azt mondta, sokkal jobb ott lenni, mint a folyosón várni. Azt nem is bírta volna ki szerintem. Egy pillanatig nem érezte magát rosszul. Izgult persze, de nem félt, nem undorodott semmitől...
És nem változott utána sem semmi. Szokták mondani, h "megundorodik" a férfi a nőtől, ha ott van a szülésen. Hát semmi ilyen nem történt. Én saját magamat nem tudtam/tudom elfogadni, ő az, aki vígasztal. Sőt! A névválasztásban nem értettünk egyet, most a szülés után azt mondta, hogy a 2. legyen Blanka, mert megérdemli az anya, h ő válasszon nevet.
Szóval semmi-semmi rossz tapasztalat a részéről a szülés érzelmi és fizikai történéseiről.
Én meg még most is minden hétfőn arra gondolok, h mi is történt ilyenkor. És abszolút + értelemben. Alig várom a következő szülést, remélem, az teljesen tökéletes lesz, nem lesz ilyen gond a kitolással. De így is egy csoda volt az egész, semmi szörnyűségről, vagy szenvedésről nem tudok írni.

Hányingerem volt, de nem hánytam. Sztem azért, mert nem feküdtem. De lehet, h csak én gondolom így.

Kobudo, gratulálok Emeséhez! Remélem minden úgy sikerült, ahogy szeretted volna!

Puszi Mindenkinek!

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Ma egésznap nem voltam itthon.Itt-ott beleolvastam amit irtataok (kicsit SOK)

Lili, Bepa
Nekem semmi, de semmi rosszat nem jutott eszembe mondani se a férjemnek, se másnak. Az az igazság én meg se mukkantam végig, azt olvastam a babának nagyon rossz a sivitozó anyuka, így én minden gyötrelmem ellenére kibirtam.... Dicsértek is állandoan az orvosok, növérek, szülésznők, bár nem sokat fogtam fel belőle.

Az apa aktiv részvételéről annyit, hogy az én férjemet megkérte az orvos "SEGITSE KINYOMNI A BABÁT". A férjem az orvossal együtt nyomta a pocakom (ennek a pocak nyomásnak én nagyon ellenére vagyok) De Õ teljesen odavolt. Azóta is mindenkinek elmeséli hogy segitett ő világra jönni a kisfiának. Ja és persze a köldökzsinor elvágását is rábizták, ami szintén nagy csodát jelentett neki. EGyébként irtozik minden vértől, szagtól..

De ott nem zavarta (és nem is látott semmi olyat)

Feljött a családom. Késöbb még jövök

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?