Új privát üzeneted érkezett!

Bogáréknak gratulálunk!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én is csatlakozom a Bogáréknak gratuláló tömeghez Kép

És akkor szokásos heti kérdéssorom következik:
1. Mikortól érdemes a babáknak fogkrémmel rendesen fogat mosni?
2. Ikrek esetében csak szülés után derül ki, hogy egy vagy 2 petéjűek (persze ha egyneműek csak akkor kérdés)?
3. Mit tanácsoltok mit tegyek? Helyzet: Bálint este 1/2 9 -9től alszik reggel 5-ig vagy 6-ig, amikor is irdatlan éhes üvöltéssel ébred. Ilyenkor szoktam megszoptatni, miközben általában visszaaludt idáig és aztán még szunyáltunk 1-2 vagy nagy ritkán volt, hogy 3 órát. Az utóbbi időben csak rángatja a cicit (szerintem elfogyott a tejem) és nem alszik vissza, viszont éhesen kiabál tovább. Ha ilyenkor megetetem, utána már nem alszik el, pedig irtó álmos. Ez a hajnali kelés meg baromi korán van nekem. Van valakinek valami jó tippje? Minden megoldás érdekel, max pár naponta újat próbálunk ki.

Köszönöm,
Edit, akinek ma reggel óta irdatlan hányingere van és csodálkozik rajta nagyon, mert ilyet még nem tapasztalt.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép

1. mi gyerekfogorvosunk szerint akkortól, mikor a rágók kint vannak. Csak nagyon pici kell a fogkefére, az esti fogmosás a fontosabb. Sokan eskusznek az elmex-re.
2. én úgy tudom, esetleg látszódhat az elején uh-n, h 1 v 2 méhlepény van
3. tápszer uvegbol v csorösbol a sötét szobában?

hányinger Kép

Kriszta
soraya

KrisztaKép
Köszönöm.
Kipróbáljuk.

Dobok fel ide is pár képet, mert mindig elfelejtem.

Itt az Eiffel toronyban apja és fia jól érzi magát a 3 órás sorbanállás után:
Kép

Ez egy szörnyű bizonyítéka annak, hogy gyermekszemmel Párizs nem túl izgalmas:
Kép

És itt kicsifiam élvezi, ahogy apája a lábát csókolgatja:
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Dr Métneki Júlia: Ikrek könyve c. művet vedd meg. Nagyon jól leírja az ikrek fogantatását, és ez 1-2 petéjű lehetőségeket, na meg még sok ikres tanácsot. Kicsit bonyolultabb a dolog, mint az ember hinné. Az tiszta sor, ha két neműek, akkor két petéjűek. Ha egyneműek és egy burokban vannak és 1 lepényük van, akkor 1petéjűek. Ha 2 burokban vannak attól még lehetnek egy petéjűek is, és kettők is. Néha a lepények ki is takarják egymást, ebből szokták tévesen hinni, hogy egy petéjűek, azt hiszem Orsinál volt ilyen az elején.

Nálunk 2 burok és két lepény volt, Õket tuti kétpetéjűeknek mondták. Van olyan lány az ikres fórumon, hogy már 6 hónaposak az ikrei, de nem tudják, hogy 1 v. 2 petéjűek a fiúk. Szerintem egy, mert nagyon hasonlítanak.

Nálunk is kelnek a fiúk 1/2 6-kor enni, és visszaalszanak. Ezt úgy értük el, hogy én felkelek 1/2 6 előtt 5 percel, és mindkettőt félálomban, félhomályban cumisüvegből táppal megetetem. Így tuti visszaalszanak.KépKép Az a lényeg, hogy Te hamarabb kelj fel mint Bálint.

Cat

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
Cat Kép tutin leírt mindent. Nálunk már nagyon korai terhességnél fuzionált lepény alakult ki (ikreknél olyan 20 hét körül szokott ez létrejönni a hely szűke miatt, de nálunk már a 12. heti 4Dsen ilyen volt), ezért hitték sokáig, hogy egypetéjűek... de aztán egyszer Győrffi doki megtalálta a másik lepényt is, ami máshol tapadt, csak a tapadás felületét a gyerek mindig kitakarta. Innentől valószínűsíthető volt, hogy 2petéjűek.
Szóval a lényeg. 2 lepény, 2 burok... még nem jelenti, hogy 2petéjűek az ikrek, lehetnek 1petéjűek is, a szétválás időpontjától függ, hogy hány lepény ill. burok alakul ki. Minél később történik az osztódás, annál kevesebb ilyen képződmény keletkezik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Bogáréknak nagy gratula!!!!!!!! Sok boldogságot és sok tejcit!KépKépKép

EditKép
Nagyon klasszak a párizsi képek! Édes kiskölyök Bálint baba! Olyan dögönyöznivaló!Kép

ZitusKép
Ha erre jársz, üzenem, hogy tegnap is volt migrénes rohamom, ez már a 3. mióta babás vagyok, rendesen évi kettő van max. Hát én is a 10% vagyok ezek szerint.

Pussssz
K.
19+3
shaloya

Na végre elökerültemKép Férjem nagy cirkuszt csinált Axeleronál hogy nem helyezik még mindig át a netet, erre ma bekötötték. Költözésen is tul vagyunk. Orsi jol érzi magát itt, anyuék meg amugy is sokat játszanak vele. Szinte egész nap velük vagyunk, nem huzodunk külön, bár megtehetnénk. Sokat nött Orsi, na nem hizottKép de megnyult. Most még vékonyabbnak tünik. Étvágya a régi, sokszor szinte semmiket eszik, de köszöni jol érzi magát igyKép

Bogáréknak gratulálok!

Edit! szuper lehetett Párizs! Bálint meg tüneményes kissrác!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bogáréknak naaagy gratula! Nagyon belejöttek ebbe a szülés-dologba!Kép

Edit:Bálint gyönyörű!Valószínüleg nem sokmindenre fog emlékezni PárizsbólKép Rókakomaűzők: sósmogyoró, gyömbéres bármi (teába kis gyömbért szórsz), mentatea, sós keksz.

Orsi: mobilodon próbáltalak elérni - nem sikerült. Megadnál valami aktuális elérhetőséget gmail-es címemre?

Virág+Bercibaba
14+1

KépKép
virág33

Bogáréknak hatalmas gratula!

Vandának is megszületett a babája, a 2005. nyári babásoknál olvastam (a családineten), de most nem találom a hozzászolást, igy pontosabb adatokat nem tudok irni)

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

VirágKép
Köszi. Muszáj lesz valamit alkalmaznom, mert ma reggel óta most érzem magam úgy-ahogy.
Semmit nem bírtam egész nap enni, csak 3 db őszibarackot és kb 6 liter ásványvizet.
Mindent megkívántam, aztán mire a számhoz ért volna, már öklendeztem tőle.
Azért kora délután magamba tápláltam egy fél tányér főzeléket, de visszanézett. Bocs.

Bálint valami tündér volt. Mivel csak vizszintesben tudtam meglenni egész nap, így leterítettem egy plédet a földre, azon fetrengtem, ő meg mint egy kis tündér eljátszogatott mellettem szinte egész nap. Nem ismertem rá.
Plusz délelőtt és délután is aludt 2,5-2,5 órát.
Meg is mértem a lázát, hátha betg, de kutya baja-koppkopp.

Ami viszont nagyon-nagyon ciki, hogy nem bírom apa illatát.
Vandáéknak is gratulaKép

Lányok: Bálint tegnap volt 11 hónapos, már csak napi 1x szopizik, hajnalban. Mivel sajnos úgy érzem kellemetlen a szoptatás (pedig hogy szerettem) és szerintem tejecske is alig van, szeretnék leállni vele.
Tanácsot kérnék, hogy milyen tápszert javasoltok.

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

Mi is hazaértünk a nyaraldából, minden nagyon klassz volt, de valahogy most jobban élvezem ezt a 20 fok körüli hőmérsékletet, mint a 40-etKép

Bogárnak nagy gratula!KépKép

Virág: Berci??? Én is azt szerettem volna, de a féjemnek csak így tetszik, becézve, Bertalannak már nem. Kép

Edit: uhh, ez gázKép (mmint apa-illat..). Sok ötletem nekem nincs róka ellen, nekem sem volt soha, max. émelygés.

Orsi: mégegyszer köszönöm az övterelőt, nagyon frankó volt a hosszú útonKép

Kicsit rólam, rólunk: Nem igazán lett jó az AFP-m, ill. az alsó határon van, de a béta Hcg 2,5szöröse a normálnak. Leküzdöttem a beteges félelmemet az amniocentezissel kapcsolatban. Ma este befekszem a Schöpf-Méreibe és holnap megszúrnak. Igazából pont annyi az esélye a vetélésnek, mint amennyi annak, hogy beteg a baba. Bár az UH-k szerint egészséges, nem látszik Down-osnak, de szeretnénk mindannyian megnyugodni. Így "csak" 2 hét aggódás következik, szemben a 20 héttel, ami a szülésig van (remélem). Gondoljatok rám holnapKép

Puszi:
Jovi+Béluska
18+5

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Nagyon szorítunk. Minden rendben lesz.

CatKép KrisztaKép
Köszönöm a hajnali etetős ötleteket. igaz nem sikerült előbb felébrednem mint ahogy ő ébredt, de cumisüveg tetejét levágtam (mert egyébként nem tudja használni) és tejpépet kapott. beszívott pár perc alatt 200 ml-t, ra egy fél deci vizet, aztán visszatettem az ágyába (még ébren volt) és egy mukk nélkül visszaaludt. Ez így jó lesz továbbra is Kép

Viszont úgy érzem mégsem fogyott el a tejem, mert mivel a ma reggeli szopi már elmaradt, így most feszülgetek.
Van valami jó tanácsotok, mit csináljak, hogy ne legyen mellgyulladás meg láz meg ilyenek belőle?
Sajnos szoptatni már azért nem akarok, mert iszonyú érzékeny lett a cicim (valszeg a terhességtől) és rettentően zavar a dolog. Nem gondoltam, hogy idáig jutok, hogy egy éves kora előtt abbahagyom, de úgy érzem muszáj, mert az egyikünknek sem jó szerintem, ha a meghitt együttlétet az én idegességem és feszengésem tönkreteszi.

Rókakoma: egész éjjel kajával álmodtam és hajnal öt óta eszem, most koppkopp, de úgy tűnik nincs gond.

Na megyek, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
JoviKép
Szomorú, hogy meg kell tenni, de gondolj arra, ezzel megnyugszol. Ha érdekel, sok kismamának alacsony az AFP magas b-hCG-vel, és semmi baja a babának. Nagyon drukkolok. Eredmény mikor lesz?
Feküdj folyamatosan 3 napig. Akkor semmi baj nem lesz.

K.
19+4
shaloya

Reditke!

Épp csak egy kicsit fejj le, hogy ne feszüljön!
Pár nap alatt elmúlik.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszi BesztiKép
eddig mikor leálltam 1-1 napi szopiról, akkor azt vettem észre hogy kb 3 nap alatt követte a mellem az igényeket. Gondoltam most is elviselem pár napig, hogy feszül, de félek ez valami más lesz, mert ugye itt végső leállás van. vagy rosszul gondolom?

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!

Nem lesz más.KépKép Ugyanúgy pár nap alatt elmúlik. Követi az igényeket, ami mostantól az, hogy nem kell több.
Viszont nem kell megijedni, ha még a későbbiekben is "marad" tej a melledben (már nem fog feszülni, csak ha megnyomnád (amit ne tegyél, ha nem muszáj), akkor még jönne belőle), a teljes leállás pár napnál sokkal hosszabb. Ezért is mondják, hogy akár 30 nappal a szoptatás befejezése után is újra lehet kezdeni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszönöm szépen.

Edit
Kép

Kép
reditke

Bogár!Kép

Gratulálunk mi is!KépKépKép

Edi és Zoli
edi

JoviKép
Drukkolok ezerrel! Nem lesz semmi gond, ne izgulj. Ki csinálja ?

EdiKép
Mi van veletek ? Olyan régen jelentkeztél!

ReditkeKép
Nagyon édes Bálint. Túl mély nyomokat nem fog benne hagyni Párizs.Kép Tényleg nagyon sokat eszik! (a reggelije alapján íromKép)

KarmenKép
Jó, hogy van netetek!

KrissiKép
Érzel már magzatmozgást ? A nevet eldöntöttétek már ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!!!Kép

Mi is hazaértünk, csokibarnán, nagyon klassz volt minden!Kép

Reditke!!!Kép)KépKép

Könnyes szemmel olvastam anno a 2004-as csodasztoritKépKépKép, és most itt a következő!!!KépKépKép
GRATULÁLOK!!!!
Vigyázz nagyon mindannyiótokra!!Kép

BogárKép, VandaKép

Gratula Nektek a babákhoz!!KépKép
Sok boldogságot, és sok tejcit kívánok!!Kép

KrissiKép

Mostanra rájöttem, hogy én is a 10 százalékot erősítem...Kép De most abban reménykedem, hogy a szülés után elmúlik! Ha mégsem, akkor a köv. terhességel ...és így továbbKép

JovikaKép

Gondolok Rátok ezerrel!
Minden rendben lesz, meglátod!Kép Pihenj utána sokat!

Voltunk a Megatoysban, megvettük a babakocsit, mózeskosarat, etetőszéket, bébiőrt - és így spóroltunk kb. 50000 Ft-ot!Kép
Nagyon nem mindegy!!

Ééés, a végére hagytam a nagy hírt:
voltunk 4D-n, és én is a fiús anyukák táborát erősítem - Botondunk lesz!!KépKépKép
Ugyanennyire boldogok lennénk akkor is, ha kislány lenne - szóval tök mindegy - de olllyan jó érzés tudni!!KépKép

Boti baba a mozit szinte teljes egészébem végig aludta (az anyjára ütöttKép), alig bírtuk megmozgatni kicsit, de azért így is nagy élmény volt! Nem tudok betelni a kisfiammal!!KépKépNa persze az apukája sem!!Kép

Teszek fel képeket:

KépKép

Pussz!Kép

Zitus és Boti babaKép
17+5

Kép
Kép
zituska28

VirágKép
Írtam levelet a g-mailra!!!!

Bogár, VandaKép

Nagyon sok puszit küldünk a babákhoz!!KépKép

ZituskaKép
Gratula a kis tököshöz. A Botond szuper név!Kép

JoviKép
Minden rendben lesz, a b-hcg nekem is majdnem 3-szorosa lett az Afp-nek (0,9-2,9,) a genetikus szerint ezt az utro okozza. Te is használtál?

Bea
36+0

Bea
regibeus

Vanda SMS-e a nyári babásoktól július 18-án:
Füleky Péter Ádám megszületett ma 11:28-kor császárral, 3400 grammal és 52 cm-el!!

GRATULÁLUNK!

Cat

Cat
Kép
cateye

Csajok, köszi a drukkokat, ránk férKép

Cat: Ferenczi dr. fogja csinálni, jókat hallottam róla.

Beus: nem használtam utrot, de a 11. heti Istenhegyis vérvételnél is 2,1 volt, most 0,9- 2,5 A bétaHCG javára.

Érdekes, szinte egyáltalán nem izgulok. Remélem estére még hazaengednek.
Jövő hét elején jelentkezem, puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Zitus!

Írtam Neked mailt!
Bogi
bogi1975

Sziasztok!
VandaKép
Neked is nagy gratula a kisfiúhoz! sok boldogságot, jó egészséget!

ZitusKép
Tündéri kissrác ez a Botond baba! Újabb tököskeKép

BeusKép
Izgulsz már??? Jó dolga lesz a lányodnak ennyi pasi között! Meg Bogár lányainak isKép

CatKép
Igen, egész nap mocorog a kis drágaKép Most három név van a tarsolyban: Zoárd, Csongor, Zalán, az angolszász/walesiek közül: Reese, Leo, Maximilian (bár ez utóbbi izé, nem nagyonKép )
Papus nagyon ráizgult még a Tasra, állandóan így hívja a gyermekét. Anyósom szerint is Tas, merthogy könnyen kiejthető. NekikKép

K.

Ja még azt akartam kérdezni, hogy van tapasztalat a Graco babakocsik terén? 25 ezerért kínálnak használtat.
shaloya

ShaloyaKép

Mostanság kezdek belegondolni, hogy már nincs sok hátra a szülésig. De szerintem a férjem már jobban izgul, nekem valahogy még mindig olyan hihetetlen ez az egészKép
Amúgy jó dolguk van mostanság a kiscsajoknak itt a neten...

Mi Graco-t vettünk, mert a hugomnak is az volt, és megkaptuk tőlük az autósülést- a kettő ui.kompatibilis. Nekem az ő Gracojuk is nagyon tetszett, könnyen fordítható, a vacak utakon is nagyon egyenletesen ment. Mi a Voyagert vettük, ez még egyelőre nincs nagyon beavatva, de már kipróbáltam, és ez is nagyon jónak tűnik.
Amúgy most a Graco Voyager 21.000 újonnan a Megatoysban. (2 funkciós, ebben nincs autósülés)

VirágKép

Megkaptad a levelet?

Bea
36+0

Bea
regibeus

Köszi BeaKép
Nem is tudtam, hogy újonnan is aránylag elérhető áron van. Azt gondoltam egy normális babakocsi úgy 50 ezernél kezdődik. Mondjuk jó lenne hozzá autósülés. Pofára nagyon szép kis járgány, na akkor még nézelődöm.

Egy hónap, talán annyi se, és a kezedben tarthatod a kiscsajt! De izgiKép

Lányok, én most elmegyek nyaralni, mindenkinek kellemes időtöltést, babázást és babavárást.

Pusssssssssssssz
K.
19+4
shaloya

Vandáéknak nagy gratula!!!! Kép

Edit Kép
mi meg megint egyutt szulunk?? Kép

Kriszta
6+4 Kép dobog a szíve és jól van Kép
soraya

KrisztaKép

Nem hiszem el Kép
De jó, de jó!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
aki már rég tudta Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép
Én csak néha olvasgatok, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni Kép KRISZTA!!!! GRATULÁLOK!!!!! Kép

Hatalmas gratula Bogárnak és Vandának is Kép és Reditke pocaklakóinak is KépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

KrisztaKép
Szuper hír! Nagyon örülök neki! Ügyesek voltatok!KépKép
Lassan jöhetne Leone, mert kell az új tábla.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CsajokKép
Tápszer ügyben nem tudtok tanácsot adni?
Egyáltalán szükség van tápszerre Bálintnak, ha 11 hónapos múlt és abbahagytuk a szopit vagy jó az, ha reggel tejpépet kap cici helyett?

KrisztaKép
Te kis elhallgatósKép
Jól beszólsz, hogy én hogy bekaptam a legyet, aztán tessék kiderül a turpisság Kép Kép Kép
Én tök hülye vagyok, elfelejtettem hogyan kell számolni a baba korát.
Június 3-án volt meg utoljára, úgyhogy szerintem ma 6+6 vagyok, mert ugye az nem számít hogy hány napos volt a ciklusom. Vagy hülyéket beszélek?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
akkor nagyon egyutt vagyunk, mert nekem júni 4 Kép Nekem 28 napos a ciklusom, ezzel márc 10 a kiírás, ma vagyok 6+5. Sztem te 6+6 ill ha hosszabb volt a ciklusod akkor lehet módosítani.
De jóóóó ez Kép

Tápszer: márkát nem tudok, mi Nan nevut adunnk ami Nestle, nem tudom otthon milyenek vannak. A lényeg h meg kell legyen a fél liter tejtermék/nap, de ez lehet joghurt/tejpép/tápszer bármi. Vagy ha nincs meg ennyi és nem megy a tápszer, akkor a védonom szerint kalcium tablettát érdemes adni, de ezt dokival meg kell beszélni.

Edit Kép Cat Kép Orsikám Kép Sziszus Kép
köszi a gratulákat!

Kriszta
soraya

EditkeKép
Nekem azt mondta a támadónéni és a doktornéni is, hogy naponta 400 gr tápszert igyanak meg a kölkök 2 éves korukig. Illetve ez lehet anyatej is (már akinek van), és lehet tej is 1 éves kor után (már aki akar adni).

Cat

Cat
Kép
cateye

KrisztaKép CatKép

És ez lehet olyan sima tápszer, amit a hiperben megveszek?
Szerintetek?

Edit
Kép

Kép
reditke

EditkeKép
Szerintem lehet. Végül is a fehérje és a kalcium miatt írják elő a tápszert 2 éves korig, és ez ugyanúgy a bolti tápiban is benne van. De miért nem iratsz még fel jó sokat a dokinénitekkel ? Amíg nincs Bálint 12 hós, addig felírják,(még van pár hetetek) utánna meg vannak mindenféle trükkök, érted?KépKép Ha csak reggel és este kell neki, akkor nem kell sok.

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi. Az lesz. Holnap felhívom a védőnénit és ő irat fel nekem. Mindig így csináljuk a tejpéppel is. Õ átugrik a dokihoz, irat fel, majd a receptet bedobja a posta ládámba mert állandóan erre jön-megy.
Köszönöm.
Mondjuk azt nem tudom melyik fog neki bejönni, de a tejpépből bejött a milupa vaníliás, úgyhogy lehet hogy tápiból is megpróbáljuk a milupát.

Edit
6+6 (ha már egyszer Kriszta szerint is ennyi az annyi)

Edit
Kép

Kép
reditke

Kriszta
Nagyon nagy gratulaKépKépKéphú hogy beindultak itt a dolgok...

Lányok, ma voltam a Schöpfben, és találkoztam Bogárral. Megnéztem Zsófi babát is, üzeni: mindketten jól vannak. Zsófi gyönyörű, koromfekete hajú, nagy baba,jó étvágya van, zabálnivalóan néz ki. Szerintem Bogárra fog hasonlítani. Bogár szerint olyan, mint egy kis szumó birkózó, nagyon édi. Tejci is van szerencsére. Azt ígérte, amint tud, jön, és beszámol.

Bea
36+1

Bea
regibeus

Kriszta!Kép

Nagy gratula!!!!KépKépKép
De jó, ennyi kismama!!KépKép

BeusKép, KrissiKép

Boti baba köszöni a dicséreteket!KépKép

Puszi!
Zitus
17+6Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

Biztos sokan vannak itt akik még régről emlékeznek rám,nos jó hírem van!Kép Kisbabánk lesz és dec.21-re vagyunk kiírva!Kép17 hetesek vagyunk,de nem tudom pontosan követni, olyan furin számolnak a dokik.Nemrég derült ki,hogy pont egy héttel számoltam el eddig magam!
Már megvolt a 16hetes vérvétel,aug.3-án derül ki,hogy milyen lett!Júli 4-én az UH-n 92mm-es volt Pötyi,persze ebben nincs benne a lábicója!Elég nagy a pocim,de nem aggódom,mindenkinél máshogy vannak ezek a dolgok!Kép
Cateye!
Megnéztem a képeket Rólatok:nagyon klassz fiaid vannak,és szupi kis család a TiétekKépNem a kék a kedvenc színed véletlen? Azt szeretném kérdezni, hogy tudjátok-e,hogy hol lehet nagy méretű,fonott mózeskosarat kapni?
Mail címem:mamacs2000@yahoo.com. Ide írjatok plz,ha van kedvetek! KépEzt sűrűbben nézem,mint a társalgót.
Mindenkinek nagy gratula a kicsikhez,és nagyon jó egészséget kívánok!

Puszi:
Mamacs
mamacs

Sziasztok, csak kapkodom a fejem a sok babás-pocakos hiren...Mindenkinek gratula, kinek mihezKépKép (mellesleg igy jár az, aki alig jár erre, aztán seggre ül a sok jó hirtölKép)

Nálunk is zabagép lakik, Danim csúcsokat dönget hizásban, másfél kg-t kapott fel egy hónap alatt, igy már több,mint 5 kg a drága...Esküszöm nem pumpálom, csak anyatejen él, na de azt kétóránként igényli.
Ádám is jól vette az akadályt, elöször megkergült, aztán lenyugodott,most már tök jól eljátszik magában, ha én Danit szoptatom.
Szóval kistesóvárók, én azt mondom, a 22 hónap már nem vészes korkülönbségKép

NA,megyek,még egy kép az én tripla-toka-no-neck Danimról:
Kép

És egy Ádámról:
Kép

Barbi

Kép
Kép
barbi

BarbiKép
Hát ne semmi a Hurka Gyurkád!KépKép És Ádám is hatalmas fiú lett. Ha jól emlékszem Õ sem a pehelysúlyban indult, és mára teljesen kialakult.

BeaKép
Nem kezdtél el parázni Bogárt látva? Hamarosan Te is ott leszel a pici Csengével. Gondolom Bogár már rutinos kismama, van mit tanulni tőle.KépKép

ZitusKép
Gratula Botond babához! Akkor Apa gondolom a fellegekben jár. Már fiús színű dolgokat vettetek a Megatoysban, vagy semlegest ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Igen, Apuci hihetetlenül boldogKépKép, de azt mondja ugyanilyen happy lenne, ha kiscsaj lenne, akkor is!Kép
De gondolom, azért a szíve mélyén...Kép

A takarók, amiket vettünk, meg az etetőszék semleges, a kocsi végülis fiúsnak mondható, mert kék!Kép
Rucikat nem vettünk, mert kaptunk nagyon sokat - azok zömében fiúsak!Kép
Ebben az albumban megnézhetitek, hogy milyen kocsit és etetőszéket vettünk!
Na meg van ott egy-két kép a nyaralásról is!Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6397

Ma voltam védőnéninél, és tökéletes lett az AFP-m!Kép
Igaz, nem stresszeltem magam rajta, de azért nagyon örülök neki!Kép

Jovi!Kép

Mi újság?? Remélem, hamarosan jelentkezel!Kép

Pussz!Kép
Zitus
18+0

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

VandaKép
Gratulálok!Kép

ReditkeKép
Berci HIPP-3-as tápszert eszik mióta nem szopizik.Kép

SorayaKép
Nagyon nagy gratula!Kép Lehet, hogy nekünk is bele kéne húznunk a babagyártásba.Kép
Majd jövő nyáron, addig irigykedem.Kép Nem fogunk unatkozni addig sem, visszazökkenünk a nyüzsibe Vegasban.Kép

MamacsKép
Gratula a Babócához!Kép

BarbiKép
Látszik Dani Babán, hogy nem éhezteted.Kép

ZitusKép
Gratula Botond Babához. Tetszik a név, a férjecskémet is így hívják.Kép

Rólunk: Jól vagyunk, egy hónap múlva indulunk!KépAddig rokonlátogatás orrvérzésig, most egy pár évig nem látjuk egymást.Kép Egyesek nem nagyon fognak hiányozni.Holnap megyünk az állatkertbe, kíváncsi vagyok, nem voltam ott vagy húsz éve.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZitusKép
Én vagyok a hunyó, mert elfelejtettem megírni, hogy Jovi túl van a szúráson, és azt írta, hogy nem volt rosszabb egy fogfúrásnál. Sajnos Bélus háborgott utánna, de most biztos kap egy kis kényeztetést, azért nem jelentkezik Bélus anya.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Mamacs,Kriszta,Vanda! Gratulálok nektek!!

Barbi! tokával igy gyönyörü!!!

Zitus! nagyon klassz az etetöszék és a babakocsi is, jo drága lehetettKép Nekünk kölcsönbe volt állitható magasságú, sose volt rá szükségünk. Van egy sima kinyitható is, én még jobban is szerettem. De lehet van akinek mégis emez a praktikus

Jovival semmi gond nem lesz, pihenjen!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hahó!

Hüüü, gratu a kismamiknak, pocaknövesztöknek és a frissen babázóknak Kép

Jöttem egy képpel:

Kép

bal oldalt Nándorom, jobb oldalt Bkriszta Ákosa
Pusza mindenkinek
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

SziasztokKép

TuleltemKép Belus a szuras utan vagy fel oran at a pocakom jobb also "sarkaba" volt kucorodva, de aztan megbekelt, bar csokit nem tudtam kuldeni neki, Cat tanacsa ellenere semKép
Azota itthon szigoru fekves, baromira unom, de nem engednek felkelni. A Zuram foz, mos, bevasarol, sot meg a regi notebookjat is ideszerelte nekemKép

Bogar Zsofija tenyleg gyonyoru, hihetetlen mennyisegu haja vanKép

Gratula az osszes legybekaponakKép

Puszi:
Jovi+Belus
19+1

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: