Sziasztok!
Van egy pár darab kismamaruhám, amelyeket szeretnék eladni, most képet nem tudok feltenni, de igyekezni fogok vele. Addig is:
* C@A-ben vásárolt (Republic Sports) halásznadrág oldalzsebbel, keki színben, 40-es méretben: 3500 Ft (eredeti ára 7xxx Ft volt). Hasrésznél betét + gumival állítható.
* Hasonló színű/fazonú/méretű, nem márkás halászgatyó, 500 Ft. Hasrésznél betét + gumival állítható.
* Apró pepita kockás halászgatyó, Motherhood márkájú, S méret, 500 Ft. Hasrésznél betét.
* La Halle-ban vásárolt (Ligne Maternité) két részes ruha (halásznadrág tunikával, fekete alapszín, fehér csíkkal a széleken), 42-es méret, 5000 Ft. A nadrágban hasrésznél betét + gumival állítható. Eredeti ára 11000 Ft volt.
* Mammystic átkötős, cseresznyepiros, hosszú ujjú blúz, sosem használtam, 40-es méret, 4000 Ft. Eredeti ára 6-7ezer Ft volt.
* C&A-ben vásárolt oldalzsebes, keki színű, oldalzsebes hosszúnadrág (Yessica márkájú), 38-as méret, hasrésznél betét + gumival állítható, 4000 Ft. Eredeti ára 7xxx Ft volt.
Mindegyik darab nagyon jó állapotban van. Mivel nekem tavasszal/nyáron volt nagy pocim, így inkább lezserebb cuccaim voltak, de a hosszúnadrágot, a blúzt, valamint a fekete 2 részes felső tunika részét tudom ajánlani őszre/télre is. Próbálok képeket feltenni hamarosan, addig is lehet érdeklődni a
trombitasandrea@tvnetwork.hu mail címen.
Üdv,
Andi