Sziasztok!
A keményedésekről: nem természetesek
: itt a bizonyíték:
Tegnap hogy jártam. . . . .
Jó esténk volt. . .
Írtam itt nektek, hogy mennyit ficánkol Zsófi, dudorodik. . . de aztán amikor felálltam, nagyon fájt a hasam, alig bírtam menni, keményedett össze-vissza. . . Irtó kemény volt a hasam. . .
Este fél 8-kor írtam egy üzenetet a dokimnak, hogy mit csináljak, keményedik a pocakom. Õ azt válaszolta vissza: menjenek be az ügyeletre a kórházba. Na, jól megijedtem, visszaírtam: ennyire komoly lenne? Õ: visszahívott és elmondta, hogy az lenne a legbiztosabb, ha bemennénk. Megnyugodnánk. . . Hozzátette, hogy bent is tarthatják. . . Jól megijedtem, csak 10-kor mentünk be, nem akartam, hogy kiröhögjönek, hogy csak ezért jöttem be. . . megvártam, amíg legalább lesz még egy keményedés. . . Hát volt, lefürödtem, aztán mentünk.
Ott az ügyeletes orvos jól lebaszott, hogy mit képzelek, nagyon szépen fogadott. . . .
A bankba is este 10-kor megy el? Itt kell maradnia, hiába, én most itt mit tudok csinálni magával. . . Nekem mostmár nagy felelősségem van magáért, ha bejött. . . . felkeljek, ha bárki idejön este? Miért nem jött délután, ha már érezte előbb is a fájásokat. Fájások? Énnekem fogalmam sem volt arról, hogy ez az volt. . . . . . .
Aztán megvizsgált, még jól lehurrogott egyszer-kétszer, megszólalni nem tudtam, és rákötöttek ctg-re. A babó nagyon érezte a nyugtalanságomat, egyfolytában rúgott, gyorsan vert a szíve. Aztán beszéltem hozzá, és megnyugtattuk egymást. Na, akkor már jó volt.
40percet voltam ezen a gépen, utána megírta a papírt az orvos. Szerencsére fájásokat nem érzékelt a gép. Ha érzékelt volna, akkor baj lett volna, nagy baj. Most Magne B6-ot szedek, most már nincsenek keményedések.
Ja, és mikor kinyitotta a kiskönyvemet és meglátta, hogy a férjem dr. gondolta ügyvéd, kiment neki magyarázkodni, hogy nincs igazam???? A férjem pedig jólnevelt úriember módjára, csak annyit mondott, hogy honnan tudja egy első szülésére készülő nő, hogy ezek a húzódások természetesek, hogy nem csak egy velejárója vagy tényleg komolyak. . .Tudott volna még mondnai mást is, de nem tette, így látta jobbnak. Én sem mondtam semmit, le is nyugodott. A doki erre nem mondott semmit, csak annyit, hogy be kellett volna jönnie. . .
A leletes papírba is mindent beleírt az orvos, nehogy fel tudjuk jelenteni. . . Hogy lehet így végezni a munkáját? Attól retteg, hogy nehogy feljelentsék. . .
Beleírta, hogy csomagot nem hozott, nem akar itt maradni. . . . Nem ez a feladata, hogy ellássa a beteget?
Hát ez történt, ma megyek vissza ctg-re, megnézik megint, nehogy legyenek méhösszehúzódások.
Ez az idő megbolondít teljesen. Ma meg hideg front van... tegnap őrült meleg.... a szívem is kalimpál...
Eddig nem volt semmi bajom a terhességgel, de most azért egy kicsit félek, ne legyen semmi baj. Mondtam Zsófi babának is, hogy még min. 6hetet ki kell bírnia. Remélem kibírja.
Szép napot mindenkinek!
Lili+Zsófi