Új privát üzeneted érkezett!

Hazaértünk!
Gratula Kobudoéknak. Majd írunk.

KépKép
KépKép
sbea

Kép

Azt hittem füdetünk, de Lilla bealudt, majd egy kicsit később jön a locsi-pocsi.
Egész hétvégén a Mamáéknál voltunk. Ott kapta ezt a kis macit is. Nagyon tetszik Neki. Állandóan azt kell csörgetni, rázogatni.
Holnaptól jön majd a feketeleves, mert most két nap alatt megszokta, hogy kézről-kézre jár. Elég lesz visszaszoktatni. Amgy minden Ok volt. Tartott a kis napirendjét a drága. Evett , aludt rendesen. Volt sok látogatója, csodálója.
Mostmár hatalmasakat tud nevetni, szinte vihog. Nagyon édes ilyenkor.
Egy hét múlva leszünk 3 hónaposak. Akkor megkapja a szurit és egy héttel később már lehet menni az SZTK-ba a babaúszásra. 1500 Ft-ba kerül egy foglalkozás (asszem fél óra) A refiben már megszünt a pancsi.
Jövő héten is lesz elég elintéznivaló: torna, keresztelő elindítása, fülkilövés (jaj-jaj-jajKép)

Bepa! Hol árulod az őszibarackot? Venni kéne egy pár kilót, mert 3,5-4 hónapos korától már azt is akarunk neki adni (meg magunknak isKép). Azt mondják azzal kell elkezdeni a gyümölcsözést, mert a bélnek az a legjobb. utána jöhet az alma, meg a többi pépes dolog.

Orsi!
Lassan nálatok is be fog állni az alvás. Lilla a 2 hónapos oltás előtt már szépen aludt, utána egy hétig kicsit meg volt "zavarodva" a rend, de mostmár talán (kopp-kopp-kopp) visszaállt.

Sam! Szépek a csajszik.
Syg! Legközelebb majd bátrabban köszönünk is. Egymás mellett megyünk el és nem is beszéltünk. Jól elvagyunk Kép

Mino! Nincs még elég délután? Azt mondtad írni fogsz plusssssssssz képet is raksz. KépKép

Sziasztok!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mi is hazaérkeztünk Soltról, a szülőktől, nagyon jó volt, kikapcsolódtunk.... ettünk... mindenki visszaszámláslásba kezdett.... Kép mennyi is van még???? Már csak 7-8hét? Gyorsan el fog telni... Kép Már mi is ezen gondolkodtunk...
Apa nagfyon megkomolyodott ebben a 7hónapban.... Õ is készül, mint én? Érdekes..... Kép

Na, megyek aludni, holnap jövök...

Kobudo nekem is írt, de sajnos nem voltam gép közelbe, hoyg meg tudjam nektek írni. Nagyon örültem, hyog minden rendben ment, és hogy egészségesek... Kép Kép

Gyönyörűek a képek!
Ez a Lilla baba egyre gyönyörűbb, királylány.... Kép

Puszi mindenkinek!

Lili+Zsófi (31+0)
birolili

sziasztok Kép

beáék
gyönyörű ez a lilla baba de nekem még mindig a falmer rucis kép a tuti azon a képen gyönyörű és nagyon jól áll neki ez a ruci Képhol csináltatkátok a füllövést ? és a keresztelőtők hol lesz ?

lili
hu már csak 8 hét hogy telik az idő a kiságy nem érkezett még meg ?

most megyek is mert mától nekem kell főzni és fogalmam sincs hogy mit csináljak meg hogy Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Tündérkém 90 fokban elfordulva alszik az ágyában, sztem nemsokára felébred és nem tud előre menni és ezen behergeli majd magátKép! Édes volt ma éjjel is, 10után kicsivel aludt el, 6 előtt párral ébredt, aztán evés, köhögés, alvás.

Bea, köszi a bíztatást, h beáll az alvása, remélem igazatok lesz, és nappal is fog 1-2 órát aludni, mert ahogy tesóm elment már nem voltak hosszú szundik. Mondjuk tegnap iszonyú meleg volt, Ti hogy bírtátok? Vagy akkor még utaztatok a légkondis autóban? Gyönyörű a csajszi!
Tényleg, nekem egy ismerős azt mondta, h 2hónaposan-tudom az már elmúlt, de lehet, h később is- a védőnő lyukasztott fület. Mondjuk mi sm próbáltukKép.

Lili, már rendeltetek ágyat? Mert most dobtak be egy Kikolos szórólapot, macis 2 heverővé alakítható ágy 26ezer, a Petőfi S utcán van, a kispiacnál. Pihenj amennyit csak tudsz, h a végét is bírd!

Bepa, barira én is vevő lennék!

Roz, milyen volt a fürdés?

Kép
seriff

seriff igazán semmilyen csajok élvezték mi meg ákival a pléden küzdöttünk a széllel meg a hangyákkal de leglább nem itthon voltunk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jó reggelt!
Megvan már a kiságy, köszönjük, hoyg szóltál seriff! Kép Aranyos vagy! Kép Pelenkázóval együtt van az ágy, Földváron rendeltük, még nincs összerakva, itt hon van már. Már szeretném, ha összeállítanák, mert akkor mindent tudnék most már mosni, vasalni, lehet, hogy még mondjuk korai lenne, de olyan jó lenne már készülődni a picuri érkezésére... A doki 1héttel előbbi, a védőnő 2héttel előbbi jövetelt jósol Zsófi lányunknak.. Kép Hát apa szept. 4-ét mondta... Kép Majd meglátjuk. Õ tudni fogja, hogy mikor kell jönnie. Kép

Most jöttem meg a védőnőtől, minden rendben, igaz, talált fehérjét a vizeletemben, ami nem jelent jót, a vérnyomásom tökéletes... Pihennem kell többet. Kicsit szúrt is tegnap a pocakom, keményedik is, nem volt még ilyen... remélem nem bajt jelent. Nektek is voltak ilenek? De a súlomat tartom, így még mindig csak +11kiló. Nagyon örülök neki, nem szeretnék +15fölé menni. Azt simán le tudnám dolgozni. Kép

Szép napot, még jövök ma.
Mi nagyon nem bírjuk ezt a meleget, inkább bent hűsölünk a szobában... Kép Gondolom a babók is küzdenek ezzel a meleggel.
birolili

Hali!

Seriff!
Nagyon jó neked hogy a babód ekkorákat alszik éjszaka.
Hanna még mindíg kétszer kel enniIgaz ő este 22-8-ig alszik. Hogy szokattad rá?
Hanna szerencsére napközben is alszik van egy -két nagyobb alvása és sok 15 perces.

Bea!
Remélem minden rendi lesz Lilla kezével.
Írtad hogy 3-4 hónaposan lehet adni neki barit.Ez igy igaz de Hanna nem szereti. Valamiért a picik jobban fogékonyak még a zö9ldség ízeire. Répa. Borsó....
Nem akarok beleszólni csak nálam ez vált be.

Roz!
Tegnap mi is voltunk kinn de 1.5 óra múlva be kellett jönni mert annyira fújt a szél hogy kibírhatatlan.
Figyi! Nektek mennyibe került megterveztetni a bővítést?

Lili!
Nagyon jól tetted hogy kipihentétek magatokat. Most pihizzél amíg lehet.
A vizesedés miatt én nekem is volt olyan hogy fehérje volt a vizeletben de egy bizonyos pontig az normális.
Amikor a hasad keményedik az teljesen normális. Van akinek hamarabb van akinek később kezdődik el. Egy folyamat ami felkészíti a méhedet a szülésre.
Pihenj sokat!!!

sam

Kép

Kép
samchee

hát lili te fantasztikusan ügyi vagy ugye tudod hogy ez vagy egyből mind lemegy vagy max 2-3 kiló marad ez szuper Kép

sam hát még nem számltam mindent össze de az szertintem ugy mindenestől 900000 ezer forint körül lesz anyagok mester de ebben még nincs beene az ablak az 65000 ft a radiátor 15000 körül és az egyéb holmik mint szőnyeg egy szekrény lámpák.... a mester napi 4500 ft ért dolgozik egyébként

ez a levelet még 1/2 12 kor keztem el irni azóta tul vagyunk az ebéden meg egy két megprobáltatáson ma minden borult repült az asztalról áki nyügi ugyanis a két pici első fogacskája elkezedtt elindulni a napfény és finiom falatok feléKép

én kivagyok ez a nyügi tányér repülés mindenapos de ma valhogy rosszul birom biztos most van az a nap amit lili is kész feladom nem csinálom tovább Kép mindjárt keresek egy kis boldogsághormon kilónővelő csokikát adok a csajomnak egy mesekönyvet mertt itt karattyol folyamatossan egy játéktelfeonba és ultrahangra jelentkezik be Kép ákikám meg elaudt a himbi-limbi játék alatt egy szó nélkül a játszószönyegen kis drága a mosogépem is leállt ugyhogy megyekek is majd még belesek puszik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Sam, én nem szoktattam rá, egyszerűen amikor hazajöttünk, és elmúlt az "első néhány napos hajnali háromkor kipattan a szemem és nézelődök" c. program, azóta így alszik éjjel, időnként be-becsúszik egy későbbi lefekvés, ill. elalvás. Mi 1/2 9-kor fürdetünk, mert akkora biztos, h mindig hazaér Apa is, utána még egy evés, és akkor így 5-6 között ébred újra enni, aztán ma pl. 1/2 10-ig aludt vissza, sőt kopkopkop most is aludt egy órát! Most ébred, jön a tejcsi!

Lili, nekem nem igazán voltak ilyen keményedések, vagy csak nem vettem észreKép? De ezek normálisak, ahogy Sam is írta!

Kép
seriff

Roz!
És mennyibe került a terveztetés? Ki csinálta?
Ákinak jöün a foga????
Bocs hogy ennyit kérdek de mi jövőre csináljuk a gyerekszobát.

Nem tudja valaki hogy ez a szocpol dolog hogyan működik?

sam

Kép

Kép
samchee

sam
nálunk minden gyereknek hamar kijöttek fogai nikinek 3,5 hósan már 2 foga volt utánna 2 HETENTE követte ujabb 2 fogacska 1 évessen az összes 20 fogacskája meg volt adrinak szintén megvan már az összes fogacskája leglábissa multkor miko belémharpott ugy számoltam még 1 hét mulva is lábamon Kép

bocsi elirtam az melett amit kérdeztés tervezést egy ismerősünk csinálta baráti alapon az engedélyeket is ő intézte az összes olyan 200000 körül volt de nem emlékeszem pontossan csak arra hogy apa minig csak a bankba jár és a pénzt hordja ki hozzátezsem nem nag az a szoba 3,5m *3 m szóval nem is tudom megéri e hogy elköltünk rá ennyi pénz

Kép

Kép

Kép
roz23

sam
egyébként nálunka mozgát is hamar kezték a lányok adri pl augusztus 25. tette meg az első lépését és decmberi 30 szültett

Kép

Kép

Kép
roz23

még annyit akartam irni hogy ebben az árban az is benne volt hogy bontásra engedélyt kértünk mert ugy ot volt egy rég épület tehát tervezéés bontás épités de tervezésért nem tudommenyit számolt fel a srác mert ismerős és egy végső árat mondott amiben már benne voltak az engedély bár én ezt a összeget nem tartom soknak ugyhogy gondolom nem vagy csak nagyon kevést pénzt számolt fel magának

Kép

Kép

Kép
roz23

És nem tuod Hogy a szocpol hogyan működik? Feltételek stb......

sam

Kép

Kép
samchee

sam nem mert mi nem vagyunk házasok de azt tudom hogy talán 30 éves korig jár na ebből is kicsusznánk mert apa már 31 éves de az önkormányzatnál bizti tudják vagy keress rá itt a neten googalba ird be biztos egy csomo adatot kidob

Kép

Kép

Kép
roz23

no drágáim ez tényleg nem az én napom mindig mikor szombatonként nincsenek ithon a lánykáim legyártom arikámnak a rizs ,dio,kokusz mandula-tejcsijét mikor mi van itthon erre ma az egészet kiboritottam neki láttam hát a következ adagnak amiigy a csajok mellett képtelenség mert elég hosszadalmas dolog de azért jobb ithon csinálni mert finimabb tartalmasabb mint a bolt és olcsóbb is már majdnem kész voltam vele mikor áki megunta az egyedül létet és míg bemetem érte a szobába adri kiboritotta at egészet most kezdhetek mindent előről UTÁLOM !! de persze mindent adriért Kép megyek is kezdem előről Kép lasan elfogy az alapanyagom Kép
és még egyedül is maradtam ma az irogatással

Kép

Kép

Kép
roz23

KépKép
KépKép
sbea

na et még gyorsan leirom ahogy kikapcsolt a monitor és felálltam mondja niki na gyere anya mert ez a kis butus kiboriotott megint mindent kezdjünk ujra dolgozni Kép aztán jön utánunk adrika mondja neki niki látod látod kis butám mit csináltál megint takarithatjuk a kupit Kép
hát lehet rájuk haragudni Kép és mivel adrira is ment egy kicsi még niki "át is öltöztette" egy bugyót cserélt rajta de majd megpukkadtam a röhögéstől ahogy adta fel rá és dum,ált ne ficánkolj állj fel jó mostmár mehetsz és még a popijára is rá ütött finiman hogy na menj Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Ezt most csak Neked ROZ:KépKépKépKépKép
Kép

A fülkilövést a Bem utca sarkán csináltatjuk (mi még nem hallottuk, hogy avédőnéni is csinálja), a keresztelőt meg a Nagytemplonban szeretnénk tartani, de azt hallottuk ott sok a macera. Lehet, hogy a refibe lesz. Az meg pénzes...

Sam!
Ez nem beleszólás amit írtál, csak tapasztalat. Mindenki mást szeret. Lehet hogy beválik az őszibarack, de ha nem akkkor persze nem fogjuk erőltetni, jöhet a zöldség. Bár Én nem pártolom a vegetáriánizmust. Húst-hússal Kép

Lilla ma még nem akart aludni. Mivel megy ez a GYERMEK? Duracellel?Kép

Lehetséges, hogy nálunk is jön a fog 12 hetesen? Egy hete annyira folyik Lilla nyála, hogy az csoda, sőt az ínyét is lökögeti a nyelvével.

Nálunk kb. 1 hónap múlva indul a babaszoba projekt. Csak házon belüli átalakítás lesz, de azzal is lesz cécó. Egy éve volt teljesen kimeszelve meg minden. Most lehet újra kezdeni. Kép

KépKép
KépKép
sbea

beáék köszi a képet ezen még tündéribb lillácsak Kép egyébként az előzöt lementettem Kép meg irigyeltétek a cécot tőlünk ??!Kép Kép
mit csináltok a lilla hercegnő szobájával?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hát borzalmas éjszakánk volt.
Hanna óránként kelt és háromtól ötig fenn karatyolt. Nagyon rossz volt de sztem a meleg az oka. Bogi sem tudott elaludni csak tíz után.
Pedig nekünk hüsi vályog házunk van de ez kibírhatatlan volt.
Kinyitottam két ablakot hogy majd kereszthuzat lesz hát ez nem jött be.
Egyáltalán nem volt légmozgás.

Roz!
Ha megkérlek elküldenéd annak a tervezőnek a zsámát?

Bea!
Hanna is nagyon nyálas volt meg még az most is de sztem neki nem a foga jön.
Nagyon jó az a csajszi akit ajánlottatok fülkilövésre. Nekünk már nemsoká lejár a hat hét hogy ki lehet cserélni. Apa szerint benne kellene hagyxni hogy nehogy kikapja a másikat.

Írjatok ma sokat-sokat

sam

Kép

Kép
samchee

sam itt is nyügi a köbön csak sirnak a gyerekek mgyek is

többiek hol vagytok seriff syg. nana bepa melissza meenta merre jártok???????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, megjöttünk az első oltásról, csak kicsi sírás volt hazáig, aztán tejcsi, most meg alvás, emélem, később is így marad!
Végre rakok fel képet!Mostmár tudom, hogyan kell, sajna nem vagyok 1 szgépzseniKép!
Lillácska csudapofi!KépKép

Kép
seriff

Sziasztok!

A keményedésekről: nem természetesek Kép : itt a bizonyíték:
Tegnap hogy jártam. . . . .

Jó esténk volt. . .
Írtam itt nektek, hogy mennyit ficánkol Zsófi, dudorodik. . . de aztán amikor felálltam, nagyon fájt a hasam, alig bírtam menni, keményedett össze-vissza. . . Irtó kemény volt a hasam. . .
Este fél 8-kor írtam egy üzenetet a dokimnak, hogy mit csináljak, keményedik a pocakom. Õ azt válaszolta vissza: menjenek be az ügyeletre a kórházba. Na, jól megijedtem, visszaírtam: ennyire komoly lenne? Õ: visszahívott és elmondta, hogy az lenne a legbiztosabb, ha bemennénk. Megnyugodnánk. . . Hozzátette, hogy bent is tarthatják. . . Jól megijedtem, csak 10-kor mentünk be, nem akartam, hogy kiröhögjönek, hogy csak ezért jöttem be. . . megvártam, amíg legalább lesz még egy keményedés. . . Hát volt, lefürödtem, aztán mentünk.
Ott az ügyeletes orvos jól lebaszott, hogy mit képzelek, nagyon szépen fogadott. . . .
A bankba is este 10-kor megy el? Itt kell maradnia, hiába, én most itt mit tudok csinálni magával. . . Nekem mostmár nagy felelősségem van magáért, ha bejött. . . . felkeljek, ha bárki idejön este? Miért nem jött délután, ha már érezte előbb is a fájásokat. Fájások? Énnekem fogalmam sem volt arról, hogy ez az volt. . . . . . .
Aztán megvizsgált, még jól lehurrogott egyszer-kétszer, megszólalni nem tudtam, és rákötöttek ctg-re. A babó nagyon érezte a nyugtalanságomat, egyfolytában rúgott, gyorsan vert a szíve. Aztán beszéltem hozzá, és megnyugtattuk egymást. Na, akkor már jó volt.
40percet voltam ezen a gépen, utána megírta a papírt az orvos. Szerencsére fájásokat nem érzékelt a gép. Ha érzékelt volna, akkor baj lett volna, nagy baj. Most Magne B6-ot szedek, most már nincsenek keményedések.
Ja, és mikor kinyitotta a kiskönyvemet és meglátta, hogy a férjem dr. gondolta ügyvéd, kiment neki magyarázkodni, hogy nincs igazam???? A férjem pedig jólnevelt úriember módjára, csak annyit mondott, hogy honnan tudja egy első szülésére készülő nő, hogy ezek a húzódások természetesek, hogy nem csak egy velejárója vagy tényleg komolyak. . .Tudott volna még mondnai mást is, de nem tette, így látta jobbnak. Én sem mondtam semmit, le is nyugodott. A doki erre nem mondott semmit, csak annyit, hogy be kellett volna jönnie. . .
A leletes papírba is mindent beleírt az orvos, nehogy fel tudjuk jelenteni. . . Hogy lehet így végezni a munkáját? Attól retteg, hogy nehogy feljelentsék. . .
Beleírta, hogy csomagot nem hozott, nem akar itt maradni. . . . Nem ez a feladata, hogy ellássa a beteget?

Hát ez történt, ma megyek vissza ctg-re, megnézik megint, nehogy legyenek méhösszehúzódások.

Ez az idő megbolondít teljesen. Ma meg hideg front van... tegnap őrült meleg.... a szívem is kalimpál...
Eddig nem volt semmi bajom a terhességgel, de most azért egy kicsit félek, ne legyen semmi baj. Mondtam Zsófi babának is, hogy még min. 6hetet ki kell bírnia. Remélem kibírja.

Szép napot mindenkinek!

Lili+Zsófi
birolili

Jó reggelt Mindenkinek!

Lili,
A keményedések lehetnek természetesek (mint ahogy értelmeztem, ezek is azok voltak) az orvosi hozzáálást nem méltatnám, nem szeretnék csúnya szavakat használni.

Nekem a 18. héttől keményedett a hasam, kaptam rá gyógyszert (amit mint utólag kiderült nem szabadott volna), meg Magne B6-ot szintén és ennyi. Az én orvosom nem csinált nagy ügyet belőle (mint ahogy általában túlzásba vitte a "nem aggódást")

Én megértelek! Engem is mindig nagyon megijjeszrtettek ezek a keményedések.

Ne aggódj, nem lesz semmi baj! A végén még én is túlhordtam és nagyon erős, makk egészséges kisbabám lett.

Syg és minden nyügi kisbabával "szenvedő" anyuka!

Probáltátok már a komoly zenét, amikor nyügös a picuri?

KépKép
KépKép
nana09

Kisbabát várni tényleg nagyon-nagyon más állapot!!!
És erre én csak nemrég jöttem rá ugy igazán.

Hogy öszinte legyek én a szülés után és az azt követő 1-1,5 évben nem igazán vágytam megint erre az állapotra, annak ellenére hogy 2. meg 3. babát már akkor is nagyon szerettem volna.

Nekem úgy tünik ennyi idő kellett.
Most már mindennél jobban szeretném ha újra babát várnék!!! ugyanannyira mint ahogy az elsőt is vártam.

Örülök neki hogy vártam eddig!!!

KépKép
KépKép
nana09

seriff fantasztikus hanci-panci már mekkor gyönyörűséges Kép

lili nagyob sajnálom hogy igy jártál én fiatal Nyirády dokival jártam igy mikor adrit szültem meg egy másik fiatal alcsony szemüveges dokival ők is ugyan igy viselkedtek a szemüvegse dokival 33. héten találkoztam az ügyeleten hasonlóan viselkedett a kis nyirády meg ott hagyott szülés közben azt mondt én most mit csináljak mindjárt itt a doktornő a nővérke meg kiabált uttánna jöjjön már vissza itt a baba ...
sajnos gondolom ez az este most nagyon meijesztett ne félj minden rendben lesz nyugodj meg és felejtsd el ezt a esetetcsak nyugodtan és elitéletek nélkül menj a kórházban mert ha félsz az babaónak sem jó nagyon jól teted hogy beszéltél zsófy babával ne aggódj nyugodj meg és pihenj nagyon nagyon sokat nagyon szorítok neked hogy ne legyen semmi baj Kép egyébként milyen doki a férjed a lehet hogy már irtad de emlékeszem persze csak ha nem titkosKép

megyek popot rázni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili!
Nekem mindíg azt mondta a doki hogy ezek teljesen normális dolgok.
Mármint a keményedés. Én sem akarok az orvosokról csúnyát mondani de engem a szülőszobáról fájásokkal küldött vissza az elsőre mert nem erősödtek.
De nekem már vajudó fájásaim voltakKép
Nyugodj meg első babánál senki sem tudja mit kell várnia;)

Majd még jövök.
Ha a jelecskék nem sikerültek bocsi!
sam

Kép

Kép
samchee

Roz, a fiatal Nyirády volt az ügyeletes..... Kép Jól ráéreztél....
birolili

Már épp meg akartam köszönni Roz, hogy hála hozzászolásodnak biztos nem a Nyirády-nál akarok szülni, pedig gondolkodtam rajta hogy őt válasszam.

Lili te végképp megerősitettél. Én köszönönöm, te probáld elfelejteni a tegnap estét, tudom könnyü mondani...

Jól felhalmozták neked... ijedtség, megalázás, félelem, bizonytalanság, féltés...
Sajna biztos lesz pár nap mig teljesen megnyugszol.

Én pedig ha minden jól megy Szabó főorvost kérem meg segitsen majd világrahozni 2. gyermekem.

(legalább már ezen nem kell tovább

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nem tudom ki hogy van ezzel a doki témával.
Szerintem minden doki csak a pénzre hajt.
Ha elfogadtok tőlem egy tanácsot akkor Korányinál se szüljetek.
Pár nap híján mind a ketten ottmaradtunk volna.
Amíg a pénzt adtuk neki tök aranyos volt mire a főorvos mondta neki hogy meg kell indítani azt meg nem akarta.
De még jó hogy a főorvos elrendelte nem tudom mi lett volna.....

Nana!
Nem igazán áradoztál még a nyaralásról...
Képek?
Milyen fura hogy az ember annyira várja egy hét eltelik és utána megint egy évet kell várnia.
Nekem még három hét durván. Nagyon sok idő.
Kissrácod?

Seriff!Beáék! Mino!
Syg!Bepa!MIndenki!
HOL VAGYTOK?

sam

Kép

Kép
samchee

Sam, mi már reggel bejelentkeztünk, és képet is tettem fel!Kép Azóta kicsit dajkálgatom a kis Hercegnőt, mert biztosan fájdogál a lába, vagy csak nyűgi az oltás miatt.

Nana, melyik Szabó főo-t? Lászlót vagy Gábort?

Lili, sajnálom, h így bánt Veled, mást inkább nem is mondok.
Hátha jó kedvre derít, teszekk fel egy régebbi képet!Kép

Kép
seriff

seriff jaj de édes Kép ugy birom az ilyen képeket igy még kisebbnek tünnek Kép

tegyél hidegvizse borogatást a lábra az jót tesz ? láz nincs kúpot irt ki a doki vagy szirupot?,

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
Válasz: Gábor
Esetleg vélemény?

Nagyon édes ez a kép! Is!
Õ Hanna-papa?

Csak mert ez nagyon jellemző a férfiakra. Az egyik ismerösöm a pár hetes lányát már az off-road autójával fényképezte és az én édes kis férjem is már horgászni vitte a 4 hónapos kisfiát.

KépKép
KépKép
nana09

Roz, borogatás lábán(borsó zokniban, zsepibenKép), lázkúp az asztalon, van mindenünk, az előbb felsírt, megpuszikáltam, Schubert altatót játszó zenélőmacit felhúztam, most alszik. Néhány napja(2) rájöttem, h ha nem megyek be az első nyikkra, akkor visszaalszik. Lehet, h eddig is több, mint félórákat aludt volna, ha nem kapom ki rögtön? Vagy csak most jött el az ideje? Mindegy, jó így!

Nana, nekem Õ az orvosom, azért is kérdeztem. Én nagyon kedvelem, nagyon rendes volt, meg minden, de hozzáteszem, Õ sem az a túlaggódó típus. Attól függ persze, kinek mire van szüksége, meg az is igaz, h kollégaként (nem nagyképűségből írom) biztosan máshogy bánt velem, mintha nem az lennék.
Igen, Õ a Drága férjem.Kép

Kép
seriff

Seriff, köszönöm hogy válaszoltál. Nekem nem is kell hogy aggodjon, sőt az csak megijesztene, csak figyeljen oda rám, illetve a baba jelzéseire és ne hagyja figyelmen kivül a panaszaimat, mintahogy azt az elözö orvosom tette (sajna mint utolag kiderült jogosak voltak a félelmeim)

Sam,
A nyaralásról szívesen tennék fel képeket, de már fogalmam sincs máskor hogy sikerült ide feltennem
Áradozni nem akarok, ne fájditsam senki szívét.
És tényleg borzalmas mennyit vártam rá és 1 hét és vége és minden a régi és megint várhatok évekig és gyüjthetem a kis pénzt rá (mert nem 2 filléres kis mulatság volt, pedig csak egy hét)
El is határoztam nem fogok ekkora jelentőséget tulajdonitani a késöbbi nyaralásainknak!

Amikor hazajöttünk 1 hétig elég rossz kedvem is volt, az tartja bennem a lelket hogy még augusztusba mi is megyünk 1 hetet Balcsira és az is majdnem olyan jó tud lenni mint az Adria, csak legyen jó idő! Nektek is!!! Ti akkor kb. elöttünk egy héttel mentek

Ki ne pancsoljátok ám az összes vizet a Balatonból!

KépKép
KépKép
nana09

seriff Kép
ezt egyébként én is észre vettem sőt ha felébred akkor sem megyek rögtön oda csak ha "hív" egy pár napja az ujjacskájára is rátalát és sokszor mikor felébred egy jó 20 percet elmolyol játszik a takarójával nézelődik forgolódik dumál de van mikor egyből sir akkor éhes szokott leni általában vagy csak engem akar Kép
a szabó gaábor a fekete hajú bajszos aki a meddőségin is szokott lenni?? őt isemrem ő csinálta nekem ezt cvs vizsgálatot 16. héten hasfalon kerestül vett mintát őt rendesnek találtam adri imádta ezt a zenélő forgót arra aludt mindig el csak aztán mikor fel tudott állni egyszer lerántotta és eltörte
tegyél fel sok sok képet és magadról is miért nem nyittok egy albumot és oda könnyebb feltenni a képeket nagyobb méretüt is fel lehet tenni mint ide nem kell vele görcsölni kicsinyítgetni

nana
tényleg neketk nincsennek nyaralós képeitek? hülye kérdés volt biztos vannak máshogy kérdezem teszel fel képeket a nyaralásról

sam egyébként nekem a lányok pont forditva voltakezzel a hozzátápláláás dolggal imádtáka barackot szilvát sütötőköt és paradicsomot bár ők a mai napig mindent megesznek nálunk ami nem fogyott azok a tejpépek vltak az valami miatt egyikük sem szerette pedig szeintem olyan finomak szerintem attól hiztam meg mert baromi sok kalória van benne és én mindig megettem amit meghagytak Kép
egyébként most voltunk dokinál irt ki ákinak rizs és szentjánoskenyérmag pépet 4 hós kortól lehet adni ilyen griz sűrűsségű és azt kaphatja lehet hogy egyett bevezetek neki vacsorára végül is az tápszernek felel meg csak laktatóbb adrika is azt kapná tápszer helytt ha elfogadná de ő nem szereti

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hát akkor Nyirády Úrról ennyit? Úgy látom másnak sincs jobb tapasztalata vele kapcsolatban.....
Igen, a megaláztatás, a kiszolgáltatotság... minden együtt.... Párom pedig már azt modja, hogy miért nem tudom elfelejteni, ne beszéljek róla... Na jó, igaza van valahol, de ezek emberi dolgok...
Ma voltam megint nst-n ott reggel találkoztam a dokimmal, egyből azzal fogadott, hogy hallottam jól lebaszták? Én mondtam, igen, nem is kicsit... Aztán nem szólt semmit, kérdezte, hogy voltam-e már nst-n, bevitt és az eredménnyel meg kellett várnom. Mindig meg kell az orvost várni az eredménnyel? Az elég jó, mert 1órát vártam rá. Serif, köszi a képet, tényleg jobb kedvem lett tőle, boldog vagyok, tudom, hgy nekünk is lesz nemsokára egy ilyen kis csöppünk. Kép Kép

Apa azt mondta, hogy ő is ki tudta volna osztani a dokit, de csak az volt a lényeg, hogy mi jól vagyunk-e, őt más nem érdekelte, és nem is akarta idegelni magát, de nagyon sajnált, mert hallotta, hogy még bent is osztotta a fejemet... Kép

Na, de most már abba hagyom tényleg.

Nana, tegyél fel képeket, légysziiiii, nyugodtan áradozz róla, én is oda képzeltem magam, amikor írtál róla, hogy milyen jó volt.
Mikor szeretnétek újból pici babát? Hogy már ennyire erős benned a vágy? Kép

Többiek jól eltűntek....

Puszi nektek!
Remélem, hogy Bálint Gazda szépen erősödik, és Emese is jól van... Kép
birolili

sziasztok

hát .... nem tudom mennyi időm lesz rátok mert a apa ma elment bevásárolni és egy kölcsön gyerekkel jött vissza Kép aki itt lesz 2 napig

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Seriff!
Bocsika igazad van te már voltál reggel.
Néha már azt sem tudom kikicsodaKép
Szerintem is tündéri ez a kép.
Tegyél fel még sok-sok ilyet.

Nana!
Mi 13-dikán megyünk de nyugi nem fogjuk kipancsolni a Balcsiból a vizet mert a Velencei-tóhoz megyünk.
Már nagyon várom.Kezdem össze írni listán amiket vinni kell és beszerezni.
De szerintem lehet így még rosszabbKépKép

Nálam a Szabó doki parancsolt a fogadott orvosomra hogy indítsa meg a szülést szóval neki köszönhetem hogy Hanna egészséges, mert a dokim csak pö....t és nem akarta megindítani pedig Hannának tahikard volt a szive és nagyon nem jó a szívhangja.
A végén szüléskor derült ki hogy a méhlepény el volt halva.
Szóval ha várunk egy két napot ahogy a dokim mondta nem tudom mi lenne..........

Roz!
Légyszives küld el nekem a tervező számát!Persze csak akkor ha nem gond.:D
Írjatok

Kép

Kép
samchee

Roz, Neki nem elég a Ti 3 csemetétek? Hol lehet gyerkőcöt kölcsönözni?Kép

Lili, igen mindig meg kell várni a dokidat az eredménnyel, de legközelebb amikor mondja, h mikor legyen a köv. nst, akkor kérdezd meg, h aznap ő kb. mikor ér rá, és úgy kérj újabb időpontot, h ne kelljen Rá várnod! Nálunk ez bevált, én mindig reggel 1/4 8-ra, vagy 1x 3/4 8-ra kértem időpontot, és így még a reggeli referáló előtt vagy akkor 1x utána meg is tudtam mutatni, és kész is voltam aznapra 8.15-kor.

Kép
seriff

Szevasztok Lányok!

Bocs az eltűnésért, de látom nagy volt a termés

először is: a kisbabák csopdaszépek, de nem sorolom fel mindet mert valakit kihagyok és akkor rosszul érezném magam.

Lili! és a Többiek
Én már írtam a "kis" Nyírádyhoz járok, vagyis Õ az orvosom. Nem szeretnék vitatkozni, de velem eddig korrekt volt bár néha kicsit mintha könnyelmű lett volna. nekem is van már 4 hete (26. héttől) keményedés, de első ijedtség után megnéztem a neten meg utánaolvastam és amúgy is volt nálam egy nagy adag magnézium (30 dobozKépés rögtön elkezdtem szedni. Én csak annyit mondanék Neked Drága Lili, ha valami riasztót tapasztalsz menj a kórházba és tök mindegy ki van ott mutasd meg magad. Inkább toljanak le, minthogy nagy baj legyen. És ne vedd fel ezeket, mert sajnos ezen nem lehet változtatni.Nagyon sajnálom, hogy ilyen kellemetlen bántó stb. volt ez a kórházi látogatásod, de ettől szerintem rosszabb is lehet. Ne haragudj, hogy ilyet írik , deén már megjöttem ebből, és próbálok túlleni az ilyeneke,mert ha ezen hergeled magad az zsófi babának se jó. A lényeg minden ok (kb.) és pár hét és már a kinti Zsófi babáért kell izgulni.
Nekem is van keményedésem (pedig eszem a Mg-ot), kevés a vasam azt is szedek, 7 hete hogy köhögök (bár az antibiotikum most már helyrerak) és nagyon dagi a lábam, meg én nem 11 hanem 15 kg-híztam és mostantól kenyérmentesen eszek mindent. Ezt vállaltuk és örülünk Neki igaz?Kép Azért nagyon szeretlek, csak bíztatni akarlak ezekkel a szavakkal.
És milyen frankó lesz ha a kiságyban már ott fekszik a babaKép
No problem
(na azért én sem vagyok mindig ilyen optimistaKép
Lili! Akkor nem voltál tornán? mehetsz még vagy az orvosod mit mond? mert én jövő héten elnézek arra

Nos hol áruljuk a barackot (amúgy van kajszi, őszi és nektarin is) Mindenhol kivéve Kecsón (nagyon alacsony ott az ára és nem érdemes bajlódni Vele) Szarvas, Szentes, Kunszentmárton és Kiskunfélegyháza. Holnap Tiszaföldvárra megyünk. Amúgy ez a barackszezon nagyon jó, mert sok gyümölcsöt ehetek ingyen és bérmentveKép

NST és stb. mikor esedékes?Mert Nekem még nem mondtak ilyet!Vagy mégis linkóci a dokim????

Megyek, mert fáradt avgyok és holnap is korán kezdek...
Jó éjt mindenkinek

(ha valami fontos témát átugrottam bocsika, de ennyire tellet tőlem ma)

Ja és holnap megyek a Nyírádyhoz mert kellKép

Puszi

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

seriff ő lelécelt rám hárul a 4 gyerek Kép
d már nagylány 8 éves jól elvannak a lányokkal Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sam,
Bocs!!!! Most már emlékszem hogy a Velencei-tóhoz mentek! (még a házat is megnéztem amit korábban irtál honlapon)

Lili,
Már csak pár hét tabletta-mentesség van hátra és jöhet a PROBÁLKOZÁS! A képeinket le kell kicsinyiteni de igérem igyekszem mielöbb felrakni belöle.

Roz,
Csodálatom, mindennapi "teljesitményedért" egyre csak növekszik

Bálint-babáról ill. mamáról már én is szívesen hallanék és nagyon örülnék a beigért képeknek végre.

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
KépKép
nana09

Bepa, köszönöm amit írtál, persze, biztosan azzal a ki hozzá jár, azzal nagyon rendes, de nekem nem sikerült belopnia magát a szívembe. Kép Kívánom, hogy jól sikerüljön Neked is minden. Kép Ha már ő a fogadott orvosod, akkor biztosan nem fogja lekiabálni a hajadat, mint nekem... egyébként régen én is jókat hallottam róla, mint szakember mondtak róla jókat. Emberileg meg most egy kicsit beleláttam. Bár lehet hogy fáradt volt....
Na, nem is ragozom tovább.

Nem tudom, hogy menjek-e tornára, az orvosom szabadságon lesz, és csak aug.10után lesz elérhető. Kell tőle igazolás, lehet, hogy nem kockáztatoma tornát. Nehogy valami baj legyen. Mindig csak tervezgettem a tornát, de mindig valami miatt elmaradt... Egész terhességem alatt elmaradt... Kép majd a következővel. Akkor remélem nem költözünk, nem államvizsgázok, és nem fogok betojni a keményedésektől..... Kép A második gyereknél már lazábban veszi az ember a dolgokat, tudja, hogy mire számítson.... Kép

Roz, Neked nem elég 3gyerek? Nem vagy semmi palánta. Mindig irigyeltelek a kitartásodért.... Kép Ja, a férjem jogi doki. Nem írtam az előbbi levelemben.

Jó éjt nektek!

Puszi: Lili+Zsófi
birolili

sziasztok Kép

képzeléjtek még minednki alszik reggel mikor kinyitottam a szemem és ránéztem az órára nem akrartam elhinni hogy 7 óra és még mindenki alszik Kép olyan édessek Kép

lili
egyébként ez tényleg igy van az uncsitesóm is áradozott hogy fogta kezét vajudáson .... de ez szerintem azért mert ugye pénzelték érte de ez akkor is szemétség hogy ha valaki meg csak ugy bemegy azzal milyen szenya nem tudom azzal hogy viselkedik akinek nincs fogadott orvosa és az ügyeleti napján jön szülni hazaküldi?!

na megyek mert fel ijesztette adrikát az ács a stillelKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, az oltás kissé megzavarta az éjszakai alvsunkat, de az is lehet,h a barack vagy a füstli volt a hibásKép! Igazából nem hasfájós a Drágám, de tegnap úgy tekergett, mint még soha ( az elmúlt 65 napbanKép). Roz, a Szabó Gábor nem fekete, barna, inkább világos, és nem Õ a meddőségis.

Roz, mi 6-kor éktelen kopácsolásra ébredtünk, a zsalut verték le a szomszéd házró, szerencsére Hanci 3 méterrel távolabb alszik, így Õ bírta 7-ig, igaz csak 1-kor aludt el rendesen.
Csajok, nyugtassatok meg, h nem lesz minden oltás után ilyen, és hogy csak 1éjszakás volt! Én már úgy el vagyok kényeztetve ezzel az átalszom az éjjelt Hercegnővel, h nem szeretném, ha ez változna!

Lili, tényleg próbáld meg elfelejteni, és nyugodj meg, az jó lesz mindkettőtöknek!

Sam, Neked ki volt az orvosod? Lehet, h már írtad, nem emlékszem bocsi!

Képzeljétek, a férjem kapott egy csomó ökölnyi gyönyörű barackot pont aznap amikor itt sóhajtoztunk Bepáék barackjáért!

Na pusszantás

Kép
seriff

Jó reggelt Mindenkinek!

Seriff,
Ezt sajna senki nem tudhatja, mikor hogyan fog reagálni a kis Hanna az oltásokra.
Minden baba más és más. Az én kis Danim az oltásokra SEHOGY nem reagált. Se nyügi, se láz, még hőemelkedés se, viszont nagyon hasfájos volt és a fogzás...! Ezzel még nem is akarlak rémisztgetni

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ne is mond, már előre félek ezektől. Tudtam én ezt eddig is, de hát mindig reménykedik az ember! Kép

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?