Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Aggódom Beáék miatt, régen nem jelentkeztek be. Kép Ugye nincs gond?

Mi kipihentük magunkat, jót aludtam még délelőtt, aztán Jakó cuki és sok-sok séta. Nagyon jól esett, mert már kezd elmacskásodni a lábam. Kép Kisétáltam haza a Hunyadiig. Jó kör volt... Kép

Roz, Te még mindig nagyon aktív vagy. Nap, mint nap. Van olyan nap amikor feladod? nem csinálom, nem érdekel? Bár nem teheted meg 3gyerekkel....

Seriff, biztosan a levegőben volt valami, mert én is alig tudtam aludni. Mitől?

Sam, kitartás, tudom, könnyű mondani... Miért borított ki a kicsi Bogi?

Puszi mindenkinek! Szép estét!

Lili+Zsófi
birolili

Kép

Hello! Kép

Minden OK!
Mi is megvagyunk. Mostanában elég összefüggőek a napok. Lillácska nem sok időt hagy pihenni. Este meg már nincs erőnk írni. Ezek a frontok teljesen megzavarták az alvókáját. Alig lehet esténként lefektetni. Eddig mindig 9-kor aludt, most meg 22,00-22,30 körül fekszik le és 1,30-2 körül már tornázik a kiságyában. Most is csak egy perc idő van.
Holnap megyünk kézminta vételre, hogy megcsinálják Lillának a kis sínt a kezére, amitartja az ujjait, hogy ne csak ökölbe legyenek. Utána gyógytornász.

Lili! Boldog névnapot! Utolsóként. Pihenj sokat, későbbre tartogasd az ébrenlétet! Kép

Syg!
Ma Titeket láttunk a Tescoban? Férjed nagyon ismerős volt, sőt még biccentettünk is egymás felé. A babahordozót egyből kiszúrtuk, mert az már a képeken is tetszett.
Roz!
Asszem Mi inkább megvesszük ezt az újfajta oltást. Nektek nem tanácsolta a doki?

Seriff!
Lillának igazából nem tetszik ez az idő. Alszik is, meg nem is. Nyűgös ettől a sok fronttól.

Tegnap először kezdett el játszani azzal a csörgös,lükdösős játékával. Egy darabig nagyon élvezte, mejd kimerült a jókedv és jött a sírásKép

Most gyorsan ennyi.

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép

lili
persze hogy van olyan nap mikor kiborulok és azt mondom hogy elég aztán bőgök egy sort a fürdőben telelszem magam piros mogyorós étcsikival és kezdődhet minden előről Kép
most kicsit kibuktam vagyis nem kibuktam csak nemesik jól valami na akkor már leirom bár nems zokásom panaszkodni az anyósommék minden hétvégén menek az ország több pontjára fürdeni egy ilyen gazadaköri ösznépi buli mindig busszal mennek most 7végén is mennek idetelefonlt az uramnak hétfőn hogy hány főre foglaljon ülöhelyet de még mielőtt bármit is mondhatot volna ugy folytatta hogy rozika picurral ugysem jön ( pedig még mikor kisebb is volt ákos akko ris elmentem mindig ákinak is jó volt egésznap a levegőn volt ugy hogy reggel 8 kor mikor indultuk az esti hazaindulásik aludt a babakocsiban ) adrikának meg tul sok szerinte az egész nap és csak 1 felnőtnek és a nikinek foglala helyet niki a kiskedvenc persze erről nem a gyerek tehet de nekem nagyon roszzul esik hogy adrit soha nem viszi ki magával és mikor jön nem hoz neki semmit mert "nem tudja " mit ehet pedig én nagyon precizen kigyüjtötem a netről at allergiáról egy csomó anyagot összefoglaltam leirtam kinyomtatam és csináltam egy listát többek kérésre hogy miket ehet ha estleg valaki elviszi vagy mennék hozzájuk és mindenki kapott egy fénymásolt példányt köztük ő is és még sem "tudja " most meg strand ügy engem nem zavar csak adrit sajnálom sokmindeből kimard igy is értem itt a csoki , fagyi..... én probálok mindet kitalálni helyettesiteni de mindent képtelenség ő meg még tetézi is azzal hogy neki nem hoz semmit mindig mondom akkor hozon gyümit az eheti és imádja is de soha nem hoz na mindegy most jól kipanszkodtam magam és lehiggadtam de ilyenkor adrit nagyon sajnálom tudom hogy egész nap a nikit fogja hivni meg az apját már előre sajnálom szegényt szivem szerint azt mondanám hogy akkor senki nem megy sehova de anyós már beoltotta nikit a strandal ő meg már napok óta készül rá nem tudom mit csináljak persze tudom ugy is az lesz ők mennek mi maradunk és hiába találok ki minden szupi dolgot adrincsnak biztos egész nap nyüglődik majd Kép

na jól rátok zúditottam pedig nem akartam

bocsika Kép
kösz hogy meghallgatatok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Helló!

Roz:Te olyan aranyos vagyKép sajnálom, hogy ennyire "szemét" volt most az anyós,de legalább van. Nekem és férjemnek sem él már az anyukája, sőt nekem szinte senki a családból így kicsit nehéz. de azt megértem hogy kiborít egy-egy ilyen dolog.
Lakitelekenlakok és Nyírádi Tamás az orvosom. Eddig minden ok a dokibácsival, de ki tudja...
Én nem panaszkodok, mert minden normális a babavárás alatt. Sajna még mindig köhizek, bár sokkal jobb. Az én Benedekem most is nagyon aktív baba, és nagyon rendes gyerekKép
Néha ugyan nehéz az éjszaka, pisilés sokszor, de van amikor semmi és jókat alszok. A szülés a felkészítés óta annyira nem aggaszt, bár majd kiderülKép

Lili!

Baba méreteit sajna még 1-2 hétig nem tudom elétek tárni, mivel nem voltam orvosnál, se UH mostanában. Szerintem fejlődik rendesen, mert már mindenhol gyerek van.
A terhestorna nagyon jól esett,pedig én már 3 hete nem dolgozok mégis kikapcsolt. Légzésgyakorlat, keringésjavítás kis torna, de nagyon laza és meditációs gyakorlat. Tök jó!Bár én egy kicsit furán érzem magam a kismamák között, ne kérdezd miért....

Bea! Olyan gyönyörű ez a baba és a neve is passzol HozzáKép Hogy viseli a pici a megpróbáltatásokat?
Te mikor leszel szülésközelben? Rooming in-en gondolkodtál???Mennyi idős most?

Jó éjt mindenkinek,nagy alvást és semmi aggódástKép

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Roz, sajnálom nagyon, hogy ilyen az anyósod. Férjed nem beszél vele, hogy nem így kellene, és hogy a gyerekeknek sem olyan jó ez amit csinál? Tényleg szemétség így megkülönböztetni az unokákat. Kép Sajnállak.
De azért még akkor is rengeteg energiád van, az tuti. Kép

Beáék, gyönyörű ez a kis Lilla baba. Kép Örülök, hoyg bejelentkeztetek, hogy hallunk rólatok is. Kép Írjatok sűrűbben, ha tudtok. Kép

Bepa, mikor kezdtél el járni terhes tornára? mert nekem most lenne időm, de ez még nincs későn? Be lehet még ilyenkor is kapcsolódni? Most jót tenne az izületeimnek. Eddig nem éreztem, hyog kellene, de most nagyon jól esne. Te hova jársz? Mehetnénk akár együtt is.
Seriff, Te gyógytornász vagy, igaz? Szerinted 30hetesen el lehet még kezdeni a tornát?

Üdv. mindenkinek, ma még jövök.
Roz, kitartást!

Lili+Zsófi
birolili

Lili!

Én is a héten voltam először, de aki tartja Anita azt mondta 16 hetes kortól bármikor. Szerintem bármikor kezded csak jót tesz. Most voltam ugye először a Nyíri úton kedd 16.30-tól. Kissé nehezen találtam meg a helyszínt,de szerencsére később kezdtek, mert volt egy picuri lányka akinek csípőficama van és kicsit tornáztatták. Hasfájós baba így azt is bemutatta aAnita, hogyan kell fogni és masszírozni apicuri pocakját, hogy könyebben pukizzon.

Olyan kellemeset csalódtam, mert felhívott a védőnő, hogy hogy vagyok...nem semmi..Kép

Gondolom a jóidő miatt mindenki kint van, nem úgy mint én aki élvezi a hűstKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Dögmeleg van, hogy bírjátok pocakosok?

Lili, Éva a gyógytornász, de sztem nyugodtan el kezdhetsz tornázni most is, sosem késő, és pl. én tényleg használtam az ott tanult légzéstechnikát! Bármikor be lehet kapcsolódni, mert uazok a gyakorlatok vannak mindig!

Roz, számolj magadban vagy ezerig és elszáll a bosszúd, elhiszem, h rossz érzés, h az egyik lányoddal kivételeznek.

Sbea, gondoltam, h Lillának sem tetszik az idő, mert Hanci is elég nyűgös!Kép

mennem kell, mert kitapossa a b...t a kis 60napos

Kép
seriff

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek, rendesen visszaolvasni nincs időm, sajnos.
Múlt héten testileg-lelkileg kipurcantam, azóta amikor csak lehet pihenek. Leona még mindig 1-1,5 óránként szopik, kézben alszik, letenni alig lehet. Éjjel van 4 óra kajaszünet, de aztán kezdődik újra.
A szopival is kínlódtunk, mert túl sok volt a tej, nem bírt vele, de most már sikerült egy kicsit apasztani.
Már ketten is alig bírjuk, a párom is kiakadt a múlt héten egy kicsit.
Ma rájöttem, h zenére egész gyorsan elalszik és még le is lehet tenni - a földre. Az ágya és a mi ágyunk sem jó neki.

Elszóltam magam, felébredt.

Bea, voltunk tegnap Tescoban.

Orsi, nem tudod mennyi a csípőiz-ben a vápatetőszög? Leonak határérték alatt van, de nem tudom, mennyivel. Fizikálisan meg semmi baja.

Lili, tornát elkezdeni sosem késő.

Éva

Kép
sygnum

Hali!

Ma voltunk gyógytornán és méretvételen. A tornát még nem kedvelte meg a Drága, de a méretvétel már tetszett neki.Kép

hétvégén nem leszünk. Megyünk debrecenbe holnap regel. űMajd vasárnap vagy hétfőn leszünk. Addig jók legyetek!

KépKép
KépKép
sbea

Hali!

Nem irigylem a kis anyukákat. Kissé félek hogyan fogom én is bírni a nemalvást, mert nálam ez egy fontos dolog. Majd lesz valami.

Éva!!!
A baba szépséges és ha nem hazudnak nagyot az ismerőseim akkor ez 3-4 hónap alatt lemegy...kitartás Neked! De ugye azért élvezed is néha az anyaságot?Kép

G

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, persze, h élvezem. Néha még mindig elsírom magam a boldogságtól, amikor ránézek. Azért is szeretném minden időmet vele és pihenéssel tölteni (abból is ő profitál, ha pihenni tudok). Azért néha, ha engedi be fogok nézni.
Az alvás nekem is mindig fontos volt, 9 óra alvás után éreztem jól magam. Most egyébként megváltozott az, ahogy alszok. Általában ahogy leér a fejem, már alszok is és vhogy máshogy, mint eddig, mert rövid alvás után is néha úgy érzem, mintha órákat aludtam volna. Csak ahhoz a rövid alváshoz is nehéz hozzájutni.

Megyek is aludni. Leo persze még ébren van, 3 óra óta. De "végre" nem nálam.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Bepa, nem mehetenék el Veled a következő alkalomra tornázni? Nagyon kellene a lábaimnak, meg mindenemnek...

Sygnum, nem tudok mit mondani, kitartást, bár tudom, hyog könnyű mondani... Én is ettől félek egy kicsit.... Biztosan ennek is vége lesz nemsokára...

Beáék, jó utat Debrecenbe, vigyázzatok magatokra!

Jó éjt mindenkinek!

Lili+Zsófi
birolili

Éva csak gyorsan leírom, mert aztán mennem kell szórakoztatni a hercegnőt!
A csontos vápatetőszög (alfa) több, mint 60 fok, a porcos (béta) kevesebb, mint 55 fok. 3 hónapos korig norm. fejlődési variáció: alfa 50-59 fok, béta több, mint 55. Itt egy UH-s táblázat előttem, ha még bővebben is érdekel, odaadom a könyvet.
Remélem, h mielőbb elmúlik Leonak ez a nyűgi időszaka! Hanci is most nyűglődik, mert a reggeli kajcsi után nem aludt a megszokott 2-3 órát, csak 3/4-t, így persze, h most megy a műsor. Tegnap meg egész d.u ment a hasa Kép. Õt láthatóan nem zavarta, de én borzasztóan sajnáltam.
Pihenj amennyit csak tudsz!

Mindenkinek szép napot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Hazajöttünk! Minden szuper volt, csak nagyon kevés! Rossz kedvem is volt napokig az "itthonléttől". 3 éve vártam ezt a nyaralást és vége...

Probáltam minél többet visszaolvasni, több kevesebb sikerrel

Bálint-babának nagyon-nagyon örülök hogy túl van a nehezén és hogy már otthon éli kisbaba életét.
Kint is gondoltam rá és reménykedtem minden ok.
Ja és szerintem gyönyörű baba és egyátalán nem volt "koraszülöttes".

Sam,
Minden ok? Láttom mostanában tényleg keveset irsz!

Syg,
Annyira sajnálom hogy ... szóval hogy már kivagy. Az alváshiány volt az én legnagyobb ellenségem is, pedig én éjjel "csak" egyszer keltem etetni. Az 1-1.5 órás etetés nappal nagyon kimeritő lehet és hogy Leo ilyen keveset alszik.
Ha kell egy kis popsirázás, szivesen segítek. Nekem már ugyis hiányzik!
És a fürcsivel miujság???

Kedves Többiek nektek is szerettem volna irni, de felébredt az én Nagyfiam, igy mennem kell!

Majd jövök!

Kitartás és Üdv Mindenkinek!!!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, Hancikám-aki ma 2hónapos- ma nappal semmit sem akar aludni, 15 és 20 perc volt összesen a mai szundi.
Gondolom a front és a meleg miatt lehet. Többiek Nálatok is ez a gond? Ezért nem írtok?

Nana, mi ezért a kevéske nyaralásért is írigyeltünk!KépKépKép Mesélhetnél, h mi jót csináltatok a messzi távolban!

Vajon Kobudoék még egyben vannak?

Kép
seriff

Ja! én is szemtelenségnek éreztem a panaszkodásomat hogy "jaj de kevés volt"...Bocsi!!!

Tényleg minden szuper volt. Jó időnk volt, a hotel szép volt (a kajával néha voltak gondjaim)
Nagyon gyerekcentrikus helyen voltunk. volt játszószoba (ahol mondjuk nem voltunk, mert jó idő volt) Volt egy nagy, nagyon klassz játszótér és pár méterenként több kisebb. Minden este voltak animácios játékok és még MINI disco is, mi csak 2szer voltunk, de a férjemmel halálra nevettük magunkat azon hogy hogy táncol a mi 2,5 éves nagyfiunk.

Legtöbb időt a tengerparton töltöttük, találtunk kristálytiszta, kavicsos, sekély öblöket, ahol már jó langyos volt a viz és Dani hihetetlenül élvezte a lubickolást és összeségében mindent.

Kicsit felborult a napirendje, korán kelt, késön feküdt, este 10 kor még szabadon bohockodhatott amit persze nagyon élvezett. Napközben aludt "ahol tudott", néha autóban, néha a kavicsokon a tengerparton a hüs árnyékba.(ez nálunk azért nagyszám, mert mi elég kötött napirend szerint neveltük eddig.
Születésétől kezdve tiszteletbe tartottuk az ő alvási és evési időpontjait és ahoz igazitva csináltunk mindent. A mi "első" gyerekdoki bácsink mindig azt mondta a babáknak a legfontosabb a nyugalom és a megszokás! kb. mindig ugyanakkor egyen, aludjon stb.
Bocs a kitérőért!

Szóval! Voltunk Splitben, komppal Brac-szigetén, kagylot gyüjtöttünk Murter-szigetén, esti bazárban Vodicén, halászfalvakban órákig néztük ahogy Dani "megigazgatja" a kikötött hajokat, bejártuk Sibenik szük kis sikátorait és rengeteget fagyiztunk.

A müemlék csodáló városnézéseket most kihagytuk, mert Dani még nagyon unta volna. És MOST MINDEN RÓLA SZÓLT!!!
Az egész nyaralást ugy szerveztük hogy neki a legjobb legyen.

Hát "röviden" ennyi. Dani már folyamatosan "Anázik".

Ja még gyorsan annyit akartam kérdezni hogy Hanna-baba amikor ilyen keveset alszik napközben mit csinál? el van nyugiban vagy nyüszizik?

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Hali Mindenkinek!

Pár napig nem nagyon volt kedvem írni, egy picit magam alatt voltam.
Ma itt volt a Babanet-es barátnőm.
Eleinte csak chateltünk utána elkezdtünk msn-ezni.
Annyira jól össze ismerkedtünk, hogy ma eljöttelk Pestről.
Nagyon furi volt de jó.
Rengeteget beszélgettünk és a gyerekek meg hatalmasat játszottak at udvaron.

Ti mentek a Babanet találkozóra?
Még ma lehet hogy jövök!

Üdv itthon Nana!
sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

hu de rossz volt ez a 2 nap nélkületek Kép
feltörték az étkezőmket ( tavaly volt ujra metlakizvKép )
és igy mamánál dekkoltunk napközben csak estére jöttünk haza
tegnap meg ma holnap én maradok gyerekek mennek mert takaritok kupi a köbön

látom mindenki "jól " van
nana
örülök hogy jól telet a nyaralás már éppen kérdezni akartam a többiektől hogy ti mikor is jöttök haza Kép
mesélj még már teljessen oda képzeltem magam csak csengettek hogy hu-hu ébresztő Kép

seriff syg
nem irigyellek benneteket ezért a sok nyügiért nekem adrikám volt ilyen és garantálom ha első bebám lett volna nem lett volna több gyerekem Kép egész nap nem sirt hanem üvöltött keveset aludt mikor fent volt csak SIRT
most viszont megfogtam az isten lábát idáig ákival egy szupi baba de nem idegesitelek ezzel benneteket Kép

sam
ki volt nálad a csetről???
nekem is van egy csomo barátnőm onnan telefonozunk skypen beszélünk rucikat csereberélünk...
de itt még nem volt és mi sem voltunk még senkinél

lili
ma jobban tudtál aludni? zsófibaba hagyott?

többiek merre jártok ?????
bepa meenta melsszia megint eltüntetek

hu megyek takaritok egy kicsit már ugy utálom ráadásul most meg a vizes vágta át a fejünket 2 napja igéri hogy jön milyen emberek vannak na mindegy biztos én nem vagyok elég határozott ha ráboritom az asztalt akkor bizti kijön ha taplón beszélek akkor meg tuti hogy kijön de kedven megkérdezem mikor jönn akkor otthon marad bekaphatja(bocsi Kép )

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

nem tűntem el, csak melóztamKép

Nana!!! nagyon irigyellek, bár én nem mertem volna fürdeni (saját hülyeségem, de az a tuti ha nem fürcsizek akkor nem kapok el semmit) így 30 hetesenKép

Lili!!
Torna, miért is neKép csak most nem tudom megmondani, hogy kedden megyek-e. Kicsit sok a meló (barackszezon van és nekünk van bőven: megyünk vele piacra)szóval még ezt kifundálom és lebeszéljük!
Hol is laksz? Kecsón vagy mellette?

Roz!
Ari vagy, hogy hiányoztunk...és Áki egy angyal!?
Kicsit sűrű volt ez a nap, így csak ennyi voltam...
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Roz!
Harivera volt nálunk.
Lehet hogy te nem csíped annyira vagy nem tudom hogy viszonyulsz hozzá. Mi sokat beszélgettünk msn-en és sokkal másabb ha megnyílik az embernek. Nagyon jó hogy itt voltak hozta a három fiát is és tök jól elvoltak a srácok a csajszikkal.

Örülök neki hogy kialakult közöttünk a barátság.
Remélem egyszer veletek is talizhatok!!!

sam

Kép

Kép
samchee

ja de buta vagyok éljen , 2 hós a kis Hanci gratula Kép

sam
ismerem de még soha nem beszéltünk chaten csak olvasm amiket ir a közösben igazán igy nem tudok véleményt alkotni róla Kép biztos aranyos

Kép

Kép

Kép
roz23

Kép csodálkoztam miért nem engedi hogy elküldjem az üzit nem 23 -at hanem 32 őt irtam bizti annyinak érzem magam nem is rosszul mondom 100 nak érzem magam de 32 nek nézek ki Kép
most röhögök rajta d már nem sokáig Kép
egyébként ez nálunk tényleg igy van apjuk aki 31 éves sziát köszönek én aki 23 nekem meg csókolomot :-/ na mindegy egyszer még én is keszek szép Kép vagy nem ??!!

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj mégvalami igérem utolsó Kép
bepa de ugy te már nem mászol fára meg ilyen cifra dolgok bára kismamik csodákra képessek milyen barackotok van ?? hova szoktál menni piacra vele korán kelsz akkor ugye ? meddig csinálod még bírod pocakkal ?bár tudom aterhessé nem betegség de azért vigyázz magatokra aztán a ládkat ne emelgesd Képna megyek mert a csajom akinek már rég ágyban lene helye még a hófehérkét olvastatná megyek elegetet teszek hátha bealszik Kép

még annyi nana ezzel a rendszerességel nagyon egyett értek bár nálunk csak niki nem alszikel 8 kor adrikát 8 kor rakom le ákikát is akkor fogom később de mivel még mind a kettőnek én kellek ezért ő 1/2 9 kor általában alszik nikike olyan mint az apja 9-10 között alszik el de napközben ugyan az a menet mindenkinek 8 kor reggeli 10 kor tizórai 1/2 12 kor ebéd alvás uzsi játzsás este 6 ig vacsi még egykis játék fürcsi és alvás ez minden nap igy van

na mostmár tényleg puszantás holnap meg ha jövök zavarjatok el mert anyucim elviszi lánykáimat én meg százezer takaritok és NEM ide pötyögök Kép bár ezt ugy sem tudom megállni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

A mai nap egész jó volt, de. aludt, du. viszont nem, csak séta közben.
Ennyit még sosem "beszélgetett" és mosolygott, mint ma. Teljesen elolvadtam tőle.
Este viszont jött a szokásos nyűgösség fürdés után. Gondolom mindig kimerül, met nem alszik és túl sok az élmény.

Itt egy fürcsis kép, remélem sikerül feltölteni.

Éva

Kép
sygnum

Nem sikerült, de az albumba betettem.

Kép
sygnum

Hát Roz, nem tudom nálunk mikor lesz már vmi rendszer. Már nagyon vágyok rá, de nem sikerül semmit kialakítani.

Orsi, nem fejeztem be a hasmenéses dolgot. Szóval a 2004 júniusi Kismamában olvastam egy cikket (itt a neten) a túl sok tejről (nekem az volt és Leo nem bírt vele) és ott írták, h az első tejnek magas a laktóz tartalma, ami hasmenést okozhat. Ráadásul híg, gyorsan tele lesz a poci, viszont nem lakik jól, ezért gyorsan újra enni akar. És nem jut el így a zsírban és fehérjében gazdag hátsó tejhez, ezért lelassul a fejlődés.
Nem tudom, Te hogy állsz tejügyileg, de nálunk pontosan ez kezdődött. Hasmenése lett. Akkor kezdtem el, hogy 4-5 órán keresztül mindig uarra a cicre tettem rá, így csak eljutott a hátsó tejig. 2 nap alatt rendeződött a széklete.
Na meg azonnal abbahagytam a fejést, csak ha nagyon tele van, akkor fejek le 10-20 ml, hogy ne gyulladjon be. Sőt, még homeobogyóval is apasztanom kellett. Most már nagjából rendben vagyunk.
Ez viszont csak akkor igaz, ha túl sok a tej.

És boldog szülinapot Hannának, eszembe is jutott du., hogy ő ma 2 hónapos.

Nana, popórázásban elkél a segítség. Az egyik kezemen a csuklóm, a másikon meg a könyököm purcant ki. A hétvégén szerencsére itt lesz a nővérem, aki meg van bolondulva Leoért, ilyenkor meg sem kapom őt, csak ha cici kell neki. Ki is fogom használni, pihenek a hétvégén.
Fürcsit most már nagyon élvezi az apjával.

Éva

Kép
sygnum

syg
egyszerűen gyönyörű ez a kiscsaj csodaszép és olyan jó hogyhallunk rólatok is Kép
tegyél még fel képeket ja még annyi hogy szerintem már olyan sokat nőt Leona kisasszony Kép
nálatok ki fürdet te vagy apa? vagy ki mikor vállalkozik a hatalmas feladatra ne félj pár hét és elfelejtitek ez nyügi időszakot Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

syg egyszerre irtuk a levelet ugyhogy választ is kaptam a fürcsis kérdésre Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jó hétvégét mindenkinek!
Csak hétfőn jövök legközelebb, megyünk szülői, otthoni kosztra... Kép Jó lesz nagyon. Várom. Otthon mindig olyan jó, együtt a nagy család, eszünk, nevetünk.... Kép

Szép napokat Nektek!

Kobudoval mi lehet?????

Lili+Zsófi (30+6)
birolili

Sziasztok,

Éva, igazából 2 napig volt ez a hasmenés, és az esti tejcsi után is volt, de aztán pontban 10kor elaludt, és reggel 6.20-kor ébredt. Különben kb 3óránként éhezik meg, úgyhogy asszem ez nem uaz a probléma. Én már rég nem fejek,meguntam.

Mindenkinek köszi a köszöntést!

MA nekem is jön a nővérem Kép.
A szomszéd kiscsajok meg sivalkodnak!

Most megyek, hercegnő unatkozik.

Roz, asszem Te kérdezted, h mit csinál, ha nem alszik, nem nyüszög, ha az ölemben van, vagy nézelődik az autósülésében, szóval elvan, csak néha megunja, vagy elfárad, olyankor kicsit sír,
de amint felveszem és rázom a popót, megnyugszik.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz, mindkettőnkkel fürdik, csak én eddig ugye nem nagyon fürödhettem. Na meg amikor kivesszük cicre kell tenni és azt csak én tudom. Annyira jól érzi magát a vízben, hogy most már az a baj, ha kivesszük. És nagyon szeret meztelenül lenni, mindig akkor kezdődik az esti nyűgi, mikor felöltöztetem.

Orsi, de jó lenne, ha Leo hajlandó lenne az ölemből nézelődni. De vele csak állni, sétálgatni lehet. Akkora bicepseim lesznek, mint egy testépítőnek.

Ma sajnos 2* ébredt éjjel, de azt hiszem, az elsőnél elaludt a cicin és nem lakott jól, ezért volt a 2. ébredés 1 óra múlva.

Éva

Kép
sygnum

Hahó Mamik, Papik, Kisbabák!!!!

Mielőtt bármit olvasnék, most érkezett az sms!!!!

Drága Kobudónak MA 10:25-KOR MEGSZÜLETETT EMESe LÁNYA, AKI 3550 gr SÚLYÚ, ÉS 56 cm MAGAS!!!!!!!!!!!

Szívből gratulálunk Nekik!!!!!!!

Délután jövök, és írok, meg persze néhány képet is felteszek Bálint Gazdáról, hogy lássátok, nem túloztam... A csajok már most elkezdhetik az érte való "döglést"!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

(nem is vagyok elfogult...)

KépKép
mino

Kobudonak gratulálok Emeséhez! Remélem minden úgy sikerült, ahogy szerette volna!

Mino,össze fog veszni ez a sok lány a Kishercegen. Csak győzzön majd válogatni!

Éva

Kép
sygnum

Ismertek Valter nevű embert? Valter névnap van ma, én ezt így magyarul leírva még nem láttam.

Kép
sygnum

Helló!!!

Végre megvan eza őici is. gratula Kobudónak!

Roz!

Nem mászok fára, sőt nem is emelgetek, csak segítgetek. Emelgetésből megjöttem 2 napja, így a kisujjam sem nagyon mozgatom. Korán kelés nem gáz, én szeretem, amúgy meg délután lehet pihizni. mondjuk ez tegnap nem jött össze be is dagadt a lábam, de többször ilyen nem leszKép

Megyek és megnézem azt a Bálintot mennyire sármosKép
pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Mino!

Fotóalbumban van képetek? vagy csak ide illesztesz be?

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

hatalmas gratula kobodunka és pici emesének Kép remélem jól vannak Kép

mino én már keztem aggódni értetek ide sem irtál fel sem vetted a telcsit de most már megnyugodtam Kép lehet hogy csak tul rámenős voltam Kép
mmegyek mert megfogadtam hogy ma nem pötyögök Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok Lányok!

Először is millió gratula Kobudonak!
És rengeteg jó kívánság Emesének!
Végre ez a picike is megvan. Már kezdtem aggódni, hogy mi lehet velük.
MÉG EGYSZER MILLIÓ PUSZI!!!!!

Lányok megadná valaki nekem Kobudó számát egy sms erejéig?

Reggel úgy voltam vele még nem írok hisz ma hétvége van és múlt héten is rozzal irogattunk egymásnak. Erre nagyon fellendült a levelezés szerencsére.

Roz!
Hogy a manóba van neked energiád irogatni, gyerekezni, házimunkázni és stb.....
Arról nem is beszélve hogy mindíg van miről írnod....
Én nagyon sokszor elhatározom, hogy írok és mire végig olvasom nem is igazán tudok mit....
Irigyellek.

Sygnum!
Ne aggódj az esti öltözési nyűg miatt.
Az én Hannám is nyűgizik néha pláne amikor már nagyon éheske.

Minó!
Hannácska várja a képet Bálint Gazdáról!!!!

Roz!
Ákiról is!!!

Puszi nektek majd jövök!

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Ismét én zargatlak titeket.
Tiszta hülye vagyok, mert az előbb panaszkodok hogy nincs mit írni és nem is látok a szememtől.
Hanna kitartóan ül az ölemben fogja az egyik újam és szopizza a karom meg nézi a gépet.

Nem is írtam nektek hogy napok óta nyúl tárgyakért és tudatosan meg is fogja.
Elkezdte átvenni a másik kezébe vagyis próbálkozik vele.
És már napok óta erősen próbálgat megfordulni és hatalmas nyögések közepette reggel (igaz pici segítséggel) végre sikerült neki. Nagyon elégedett volt magával.
Csak akkor jött neki a felismerés: Hogyan tovább?

Bogikám is meglepett ma délután!
Lerajzolt engem, egy házikót, ami életer legelső házikója volt és egy fát meg virágot.Nagyon tetszett és nagyon büszke vagyok rá
, hogy ilyen klasszat rajzolt.

Na most rátok árasztottam a történteket, és most teszek fel két képet ha engedi.
Az egyiken Hanna eszik, ami miatt sokan elitélnek hogy három ésfél hós és etetem néha. Nem elég a tejcsim és én nem szeretném tápszerezni.

samKépKép

Kép

Kép
samchee

sam

gyönyörűek a lányok bogi kész kis hölgy egyszerűen csodaszép hanna is gyönyörű ezt a hogy is csinálomot én sem tudom jövök megyek ma is 9 adag msni valóm volt pesrze nagyrészét át kellet csutakolni vanissel kis is száritotta kezem nagyon tisza vörös de ilyenkor jön velem áki mindenhova csajok mamánál ha mosogatok akor az étkezőben van ha mosok a hordozóban velem fürdőben teregteünk az udvaron ja és elmondanám hoy ma 9-1 ig aludt napközben igy könnyű Kép

én képet még ujabbat nem tudok rakni mert kölcsön szoktunk kérni egydigit gépet egy havertól 1 hónapban egysze és akkor rengeteget csinálok majd most megint elkérjük mert jövöhéten 4 hós a kis mákos Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

azt elfelejtettem irni az előbb hogy most s alszik máki kint az udvaron Kép de ez egyébként ugy van hogy mikor ohajt ott vagyok neki ma például mikor mosgattam nyügösködött felevvetm bejöttünka szobába táncizunkegyett egyet egy jó számra jó táncos és még a lábamra sem lép Kép utánna vivtunk egy puszicsatát a pocakjára lábicskora összeviszza aztán folytattam a mosogatást Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Te nem próbáltad még etetni Ákit?
Vagy nem is akarod még mert inkább betartod a papírformát?

Sam

Kép

Kép
samchee

sam
én betartom mivel áki is tejallergiás nála is fennál más allergiára való hajlam igy minnél később akarok bevezetni neki mindet 3 éves kora alat pedig semmi tejterméket nem kap majd remélem kinővi

Kép

Kép

Kép
roz23

egyébként én is sokat irigykedem ám rátok a sok-sok tejcsi miatt nekem sajna egyre kevesebb pedig ha tudnátok mennyit küdök érte és ákina is ez lenne a legjobbKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Nekem Boginál is ez volt. Eleinte ömlött és nem tudtam vele mit csinálni, és utánna beállt.
Csak jött az ötödik hónap és egyszer csak elapadt.
Tudom hogy Hannával is ez lesz, és ezért próbálok új ízeket bevezetni neki.
Nem sürgetem mert még azért van tejcsi csak este már kell neki hamival pótolni.
Mire elapad-bár hozzá teszem mindent megteszek hogy ne így legyen-addigra már fog tudni enni. Most is olyan kis édes amikor próbálgat esetlenül a szájában tartani egy kanál hamit és lenyelni.
Nem szeretném ha Hannának tápszer kellene, nem igazán vannak jó emlékeim róla.
Keresztfiam szörnyen nézett ki tőle. De ez persze mindenkinek a saját döntése hogy mit ad a babának márha egyáltalán dönthet.
Ha a kezdetektől nem lenne tejem én is azt adtam volna neki bármennyire is szertem vagy nem.
A te eseted pedig totál érthető.

sam

Kép

Kép
samchee

jó reggeltKép

sam fejed is a tejcsid? szedsz vagy iszol valami tejcsiszaportot?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Amikor időm van akkor lefejem szopi után bár nem tudom minek mikor Hanna kiszürcsöli mindd.
Tejszaporítót is ittam de az a tea nem használ semmit sőt sztem még kevesebb lett a tej tőle.
Meg a gyógyszert-ban kaptam valami vitamint és azt szedem de hol a hatása?
És te?
Sztem ma is ketten beszélgetünk.....

sam

Kép

Kép
samchee

sam hát igen 2 esben maradtunk Képsebaj bár én sem leszek sokáig tudod ma mentek apájéék strandolni nikivel cserkeszőlőre és mivel márnem birtam idegekkel hogy vajon mi lehet az én kis csibémmel felhivtam a barátnőm jön 1/2 1 kor és utánnuk megyünk adrival és ákival Kép
én a homeos urticát szedtem meg a laktot ittam fejés hát...hiába fejem nem sok sikerül azt mondta a szpois tanácsadó hogy szerinte fölöslegessek ezek a bogyók teák nem lesz jobb ha baba nem inditja el rendessen a tejcsit a bogyó nem fogja igy most abba hagytam nem vettem észre azéta változást de azt tudom hogy most kevesebbet fáj áki hasa már kitapasztaltam hogy miktől fáj a pocija ha én eszem banánt étcsokit... tehát fogós dolgokat akkor neki is fáj a hasija és szorulása is lesz a tejről nem is beszélve ugy én is teljessen tejmentessen eszem de ha esetleg becsúszott 1 joghurt akor kínok a köbön ugyhogy abszolut beszüntettem ezt is

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Nem maradtok kettesben Kép!
Az én kis Tündérem, este 10 kor elaludt, már a második éjjel volt így, egy "szó" nélkül, és 1/4 6-ig bírta, aztán meg 3/4 6-1/2 9-ig. Most persze fent van, és nézgelődik! NA a múlt heti +24 dkg-ból, erre a hét végére +12 lett csak, mivel csüt. péntek ment a Drága hasa, 4 ill 3x, tegnap már csak 2x. Remélem, így csökken , és ma csak 1x lesz. Olyan vicces, mindig nagy, messzemenő következtetéseket próbálok levonni, ha már vmi két napig úgy volt, akkor az mostantól mindig úgy is lesz. Aztán csak rájövök, h nem. Ez vicces. Tegnap pl. napközben is tök jól aludt, biztos Tesókám hatására!
Én is úgy tudom, h a teának, madártejnek, stb. annyi a tejszaporító hatása, h folyadékok.

Most meg tündérien itt ül, és markolássza a kezét meg rúgkapál!

Roz, Ákinak még nem múlt el a hasfájós korszaka?

Sam, már tegnap is láttam, gyönyörűek a lányaid! Bogin már most látszik, h mennyire veszélyes lesz a pasikra!Kép

Szép napot mindenkinek!

Roz, jó strandolást!

Kép
seriff

ja már annyiszor akartam irni syg nem isemrek valtert és igazad van ez igy magyarul leirva tényleg elég furi

seriff
nagyon ügyi Hanci legállább éjszaka jól alszik egyébként akár hiszed akár nem nálunk pont forditotta hatás hogy ha lahol vagyiunk vagy valaki jön áki nem hajlandó aludni mikor anyucimhoz i átmegyünk midgig ugy megyekk hogy tudom kb mikor kell aludni és akkor indulunk hogy a babalocsiban elaludjon azalatt a 6 perces séta alatt és utánna aludjon mert ha ugy megyünk hogy már aludt vagy esetleg alváshoz készül lehet olyan fáradt hogy szemét alig tudja nyitva tartani mégsem alszik
a hasfájás még nem mult el de szerintem ez a tápszetől van de mostmár lassacskán bizom benne hogy elmaradt bár nagyon vigyázom hogy mit eszem de ha esetleg becsúszik egy túró rudi annak meg van a hatása mert ugye tejtermék és ilyen pici korban a tejallergia hasfájással kiütéssel hasmenéssel és sok felső léguti megbetégedéssel jár ugyhogy mostmár a lassan nekem isfigyelnem kell még aaz adalék anyagokra is értem itt tejcsoki krékerek ropi....

na meg is jött a barátnőm indulunk puszika Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?