Sziasztok,
Sajnalom, hogy a sapkas megoldas nem elerheto otthon. Itt is megoszlanak a velemenyek rola, van aki azt allitja (orvos), hogy anelkul is kinovi a baba, viszont vannak szulok, akik allitjak, hogy nem. Az biztos, hogy minel elobb kell elkezdeni a terapiat, igy annal tobb az esely.
MIt csinaltok a gyogytornan? Marmint milyenfajta gyakorlatokat? Biztos a legjobbat nyujtjak, es tudjak a modjat, hogy ezt a ellapulast kigyogyitsak sisak nelkul is.
Az ismerosom is ugy sirta ki a "sisakot",mire az o orvosa odahivott meg masik 2-3 dokit a rendeloben (akikkel egyutt dolgozott) es mindannyian ajanlottak a szakorvost es most mar szep a gyerek feje.. Ja, amugy a sapkarol egy ujsagban olvasott, es vitte magaval az ujsagot is.
Szerintem mindenkeppen probaljatok ki a tornaztatast, ahogy fentebb irtam. Minden etetes utan. A masik is hasznos, mellefekudtok es egyutt probaljatok a fejeteket felemelni nagyon hasznos, persze ugy hogy a babuci magatol probalgassa. Vegulis allitolag a nyakuk el van merevedve, "gemberedve", igy ez fellazitja. Ez miatt a gemberedettseg miatt nem akarjak arra az iranyba forditani, amely kenyelmetlen.
Nem akarok okoskodonak latszani, csak sokat hallottam errol az ismerosom leven, remelem jo neven veszitek