Sziasztok!
Remka!
Akkor először is elnézést, amikor sokan írtok egyszerre, akkor csak futólag nézem át az üziket, más dologról beszéltem, bocsi.
Én is tudom, milyen, mikor csak te vagy a gyerekkel, és biztos pont akkor történik valami. Sajna, a közelmúltban én is megtapasztaltam. Mit kaptatok a torkára? Hogy viseli a betegséget? Nyűgösebb, mint szokott?
Jobbulást neki! Megy már az MSN-ezés?
Erika!
Szerintem is lehet abban valami, amit Reni mondott, (hogy fájhat valamilye esetleg) mert szerintem ilyen pici korban még elég sok alvásra lenne szüksége. De ne aggódj, ha bármi problémája is van, ki fogja nőni.
Lola!
Köszi szépen a választ a bilis-szűkítős kérdésre, akkor majd én is bevetem próba képen a játékos bilinmarasztalós trükköt!
Majd leírom, hogy bejött e.
Azzal én is tisztában vagyok, hogy lesz egy jópárszor becsurgás, meg bekakk, de egyszer el kell kezdeni. Ha később kezdeném el átszoktatni a bilire, akkor is ez lenne.
És megkérdezhetném, hogy kb. mennyibe kerül a lépcsős szűkítő, és hogy hol lehet kapni?
Ja, amúgy az alvás-dolgoban kicsit féreértettél, én arra gondoltam, hogy mikor régebben kettesben voltak itthon a fiúk, akkor még a Gergő elég sokat aludt, és általában bármikor.
Most már csak egyszer alszik napközben, ebéd után kb. 2-3 órát.
Igen, az anyósom elég jó fej, és elég fiatalos, (korban is) bár csak időnként lehet számítani rá, de néha úgy érzem, hogy lányaként szeret, aztán meg azt érzem, hogy nem érdekli, mi van velünk. Jelenleg az utóbbi a helyzet.
A szüleimről azért nem írtam ide eddig, (és valószínűleg nem is fogok) mert elváltak 7 éves koromban, apu nevelt fel minket a tesómmal. Anyu nem is látogatott minket, csak az első évben. Együtt él egy roma pasival (kb. 20 évvel fiatalabb, mit az anyám), aki rendszeresen veri, van tőle egy gyereke, talán 7 éves körül lehet. Szóval anyu nem kíváncsi rám már egész kiskorom óta. A Gergőt egyszer látta kb. 5 percre, mikor még a kórházban voltunk akkor jött látogatni.
Apuval sokáig éltem együtt Bánhidán, aztán "beszerzett" egy nőt, aki az elején kedves volt velem is, meg a nővéremmel is, aztán egyszer csak előjött az igazi énje, mikor már hozzánk költözött.
Röviden. Egyszer apu adott nekem pénzt, hogy menjek fel Pestre a picra, és vegyek magamnak ruhákat. Aztán, mikor én suliban voltam, apu meg dolgozott, a Zsuzska pengével összevagdosta az új ruháimat, hogy ne tudjam hordani őket. Én mikor megláttam, mi történt, nem akartam elhinni, és egyből felhívtam aput a munkahelyén, de ő nem akart hinni nekem. Aztán megértette, hogy nekem nem lenne okom a saját ruhámmal ilyet tenni. Pesze nem kaptam pénzt másik ruhákat venni.
Aztán még a nappaliból is kizárt a Zsuzska szó szerint, mikor nem volt otthon, elvitte az ajtó kulcsát magával, hogy ne tudjak bemenni. Biztos tőlem féltette a cuccait. Egy csomószor mondta, hogy megloptam, aztán az "eltűnt" tárgyait apu találta meg itt-ott eldugva a lakásban.
Borzasztó volt egy ilyen emberrel együtt lakni. Egy jó párszor össze volt pakolva a cucca, hogy elköltözik, de a végén mindig kitalált valamit, hogy maradhasson.
Végül együtt költöztek el, mikor én még középsulis voltam. De az sem volt jó, mert akkor csak havonta kaptam egy kis pénzt,mert csak akkor jött apu szóval arról ne is beszéljünk.
Jelenleg Győrben laknak albérletben, mert apu ott dolgozik. Apu csak 3-4 havonta jön Tatabányára látogatóba, de akkor is alig látom, mert akkor járja körbe a családot (tesómék, mami, meg mi), de minderre csak pár órája van, mert otthon ellenőrzés, hogy hol volt.
Szóval ezért nem írok, és valószínűleg nem is fogok róluk írni.
Ja, és ezer bocsi, attól, aki erre nem kíváncsi, és azért is mert elég hosszú lett, de rövidebben nem tudtam leírni, és még bőven lenne mesélni valóm, de szerintem már ez is sok.
Reni!
A hajam nem természetesen göndör, sőt, már egyenesedik kifelé. Eddigi életem folyamán 2-szer volt dauerolva, utoljára 3 éve, azóta is maradt benne pici göndörség, de már unom. Alapban nekem tök egyenes a hajam.
Melíroztatni szeretnél? Hát, igazából én sem tudom, hogy belekerülhet e a festékből valami káros anyag az anyatejbe, bár nem hiszem. Én is csak arról hallottam, hogy kismamaként már nem javasolják a festést a baba miatt.
Én holnap du. megyek fodrászhoz. Már éppen itt az ideje. Én is melíron gondolkodom, mert a fodrász sem tud mit kezdeni a göndörséggel, csak unom, és valahogy szeretném feldobni. Bár kicsit tartok a délutántól, mert ennél a fodrásznál még nem voltam. Az anyósom ajánlotta. Majd, ha lesz időm, holnap leírom, hogy sikerültem.
Csajok!
Azt hittem, csak nekem vannak csíkjaim, de akkor ezek szerint még sem. Mondjuk ez nem vígasztal. Tisztában vagyok azzal, hogy eltűnni nem fognak, arra voltam kíváncsi, tudtok e valami jó kis halványító módszert, vagy krémet.
Ja, és tudja valaki, hová érdemes elmennem fürdőruhát nézni? Egyberészes kéne (a csíkok, meg a hasam miatt). Mégis megyünk augusztusban pár napra a Balcsira.
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Melinda