Sziasztok!
Hát nem egyszerű az élet a Kispasival... De persze GYÖNYÖRÛ!!!!!!!!
Emléxem, amikor Éva írta, hogy nem tudnak betelni Leoval! Hát mi is így vagyunk Bálinttal! Holnapután lesz 3 hetes..
Annyira imádom (imádjuk)
A Pupák télleg jól lefoglal, de olyan jó érzés, hogy a kezemben tarthatok, vagy csak nézegetem ezt a Kispasit, aki belőlem van!!!!
Hihetetlen az egész..
A Drága hasfájós, ezt nem úsztuk meg! Mást nem eszik még mindig, csak anyatejet. Én meg annyira odafigyelek, hogy mit eszek, akkor is teker a pocija.
Roz Drága!
Hogy is van az a három betűből álló masszirozás??? Mert nem emléxem, és nem nagyon van időm visszakeresgélni..
Egyébként a kórházban is tanítottak egy hastornázós módot, de lehet, hogy a Tied hatásosabb!
Egyébként Espumisan cseppeket adunk most Bálintnak, de lehet, hogy majd kipróbáljuk az Infacolt is.. Majd meglátjuk. Soxor már az is megnyugtatja, és jobban viseli a gyorsan jövő, és gyorsan el is múló görcsöket, ha egy percre mellrre veszem, aztán már megnyugodva le is tehetem. Egyébként nagyon rendews fiú! Csak amikor dupla, vagy tripla adag kakit nyom a pelóba, akkor aztán repeta van a kajából is rövidke időn belül! Na akkor azért aggódni szoktam, hogy biztosan van-e elég tejcikém még.
Sokat alszik, gyűjti az erőt, hogy minél hamarabb elcsavarhassa a Csajok fejét!
Egyébként ha nekem ne lenne ilyen zűrös a kajálásom, nem is igazán lenne olyan fárasztó ez az első időszak.. Vagyis szerintem fárasztó, de iszonyú erőt ad nekünk, hogy Bálint él, velünk van, és elégedetten mosolyog ránk!
A cukraim már a kórházban kezdtek összeomlani, ezértis engedtek kicsit hamarabb haza bennünket, mint ahogy eredetileg tervben volt. Kórházba nem akarok menni, mert abba beleőrülnék! Most a lényeg, hogy hazaérjenek szabiról a kecskeméti orvosaim, és visszaállhassak arra az inzulin tipusra, amivel elég naponta 3X ennem, és még egy kicsit lehet csúsztatni is az időpontokkal! Félek attól, ha nem lesz itthon Andris (csütörtöktől), és hirtelen rosszul leszek, hogy milyen gyorsan tudok majd tenni a rosszullét ellen. A szoptatástól gyakran leesik a vércukrom. Mondták, hogy az oxitocin is bekavar.. Hát mit mondjak... Nem könnyű. Csak kicsit jobbak lennének a cukraim... Nem aggódnék a baba miatt, mert egyedül kell lennem.. Egyszercsak beállnbak a hormonaim, és akkor már az inzulin sem fog bekavarni remélem..
Most is dupla kajázáson vagyunk túl, és reményeim szerint a mostani erőgyűjtő alvás talán 4 órás is lesz!
Mondtuk a Fiunknak, hogy combra, és karra kéne egy picit még gyúrnia!
Ja, hozzá kell tennem, hogy Papusz fantasztikus apuka! Mos, főz, takarít, FÜRDET!!!! Még tisztába is teszi Bálintkát, csak amikor nagyon telerottyantja a pelust, azzal még nem barátkozott meg..azt mindig bevállalom.
Ott segít, ahol csak tud! Elkészíti a szendvicseimet, sőt ma este (ugye a dupla szopi miatt) még a számba is nyomatta kis katonákban! Hát hihetetlen volt! Õ egy anygyal!!!!
Na ennyit a szószaporításból! remélem mindenki jól van!
Ha esetleg hastekerős ügyben lenne valakinek ötlete, szívesen vennénk!
Pusszancs, és szép estét mindenkinek!
(Télleg nagyon hiányoztok, csakhogy max az olvasásra "jut" általában időm, az írásra már nem.. De majd az idő haladtával..
Bár én csak fogjam be a számat, példa számunkra Roz!!!!!!!
(Most nézegettem a zárónkat megint... Mennyi dokihoz kell még mennünk! Nem semmi.. Fejlődés neurológia, szemészet, ortopédia, szív UH...)
Lassan ha lesz időm, leírom, hogy mi történt a kórházban a majd 4 hetes pályafutásom alatt..
Nagyon nagyot fogtok csalódni, persze kizárólag POZITÍV értelemben!
Leírom az orovosi, etikai, humán hozzá(nk) állásukat az ott dolgozóknak. Az infrastruktúrális lehetőségek miatt pedig védelmemebe is veszem az intézményt, hiszen ezekről a feltételekről nem az ott dolgozó szakgárda tehet!
Ti tudtátok például, hogy a szülészet-nőgyógyászati osztályon nincsenek szakápolók, de még csak segédápolók sem?!?!?! Kizárólag SZÜLÉSZNÕK dolgoznak mindenhol! Én még ilyet nem is hallottam! Túlképzett szakemberek cseréleik a véres lepedőket, és hordják a kajástálcákat... meg ürítik az katéterzsákokat.. Hát ez nem semmi!
Na most télleg megyek!
Pusszancs: Noé és nyöszis Bálint, és persze Papusz