Új privát üzeneted érkezett!

Én azok közé az anyukák közé tartozom, aki szeretne újra jó kondiba kerülni, ki szeretne mozdulni itthonról, de nem tudja kire bízni a picit.
Biztos léteznek ilyen helyek Bp.-en, talán itt a XI. ker.-ben is.Aki hallott ilyenről, esetleg eljár és tapasztalatból tud ajánlani, csak rajta.
Előre is köszi!
Adrienn
Adrienn
 


Szia Adrienn !

Több lehetőséged is van:
1. Szakszervezetek Fővárosi Műv. Háza /XI. Fehérvári út/ keddi és csütörtöki napokon,de telefonon /203-3868/ többet tudnak.
2. VSzM /XI. Fehérvári út 120./ itt is kedd és csütörtök a nyerő nap, de telefonálni ide is érdemes /206-1269/.
3. Budafok-Tétény Műv. Ház /XXII. Campona mellett/ babaúszás, szombaton egész nap lehet menni, 3 hónapos kórtól 3 évesig. Mi a fiammal ezt a mozgást választottuk. A fiam most 15 hónapos és nagyon élvezi.

Ani
Náfrádiné Tóth Anita
 


Tud valaki segíteni abban, hogy esetleg a IX. kerületben létezik-e baba-mama torna? Vagy legalább a belvárosban???
Köszi
Márti
mrakusz@freemail.hu
Névtelen
 

 
 

Szia Márti!
Én az Aktív szülés Program baba-mama (szülés utáninak hívják) tornájára járok a lányaimmal, és imádjuk. Ez a Soroksári úti Megatoys mellett van, itt a kezdőoldalron találsz róla info-t.
Sára
Sára
 


Anita!
A Vszm-ben te mikor hallottál baba-mama tornáról? mert én három éve jártam, de az ugy tudom, másfél éve megszünt. Vagy azota ujra inditották? Én is 11. kerületi vagyok és nagyon jó lenne egy ilyen helyre eljárni, csak sajnos az alvás miatt a FMH nekünk nem jó időpontban van(3-4-ig délután. )
Köszi
Móni
Adrienn Te a kerület melyik részén laksz?
Moncsi
 


Szia Móni!

Én jelenleg a TORNÁSZDA Szépségházba járok (1118 Bp Rétköz 1. tel. 309-7790). Itt hétfőn és csütörtökön 10-11-ig van baba-mama torna.

Üdv
Zsuzsa
Zsu
 


KLányok,

Valaki nem tud valamit a X, XIV, XVI vagy XVII kerületben? Minden Budán van? Én a X-ben lakom, a XVI-ban dolgozok és a közelben kellene valami..
Előre is köszi,
évike
Évike
 


Sziasztok!

Sopronból írok!Van ebben a városban isvalamilyan baba-mama klub féleség,ahol "sorstársakkal" lehetne dumcsizni?Vagy marad az orvosi rendelõ váróterme , mint ismerkedési terep?!
Úgy látom minden Budapestre összpontosul!Vagy mégsem?
Köszi: B. Kata
Névtelen
 


Sziasztok!
Tud valaki a XIV.,XV.,XVI.,XVII. ker.-ben baba-mama tornat?
Esetleg egyeb hasznos elfoglaltsagot?
katalin
katalin
 


KISMAMA HASTÁNC TANFOLYAMOT indít a József krt.-on és a Westend-el szemben a Váci utón a Karnevál Táncegyesület. Bővebb információ a www.tanctanfolyam.hu internetes oldalon, illetve a 420-9386-os telefonszámon.


Kedves mamák és babák!
Kismama és baba-mama jóga indul az Újpalotai Közösségi Házban 2005. márciusában. Felvilágosítás és jelentkezés: 410-0836 (Simon Patrícia), illetve bővebb információ olvasható a www.ujpalotainfo.hu oldalon.
 


Sziasztok!
Kismama és babás jógát csak a II. kerületben tudok, de ez is biztos érdekel valakit.
A Bimbó út elején van az Asram Jógaközpont, ahol majdnem minden nap van ilyen foglalkozás. Közel van a Mechwart ligeti 4-6 villamoshoz. Info: www.jogakozpont.hu vagy 0620-552-6564
 
 


kismama jóga és terhestorna is van a MAMAVÁR-ban,illetve játszószoba megörzéssel (óvónős),amíg Anya tornázik!

Bővebben:
www.mamavar.hu
aja
 
 


Sziasztok! Tud valaki baba-mama tornáról az VI-VII. kerületben? Az V. vagy a VIII. is jó lenne.
tarka
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: