<font color="0077aa">Jó reggelt lányok! (Bár már dél van..)
Nem rég ébredtem fel, hihetetlen, egész nap aludni tudnék, éjjel bezzeg kukorékolok.
Nicika,
köszönöm a szíves invitálást. Jólesik már itt is jelen lenni, még fel sem fogtam...
Annyira kívánom a többi lánynak a másik topikokban, hogy seregestül jöjjenek, bár mi is jó sokan vagyunk - két táblában férünk csak el? Én még nem szeretnék a táblába kerülni, talán babonából. Amíg meg nem lesz az első UH, addig semmiképp. Szóval ha most elmennék, csak megnyomkodná a hasamat? Vagy "fel is nyúlkálna"?
Anita,
igen, megtört a jég mögötted, hogy már nem Te vagy a legfrissebb mami, bár elég nagy az időkülönbség köztünk: Te (7+4), mi újak kb. (4+5/6)
Piri,
Alakul ez, én is kb. márc. közepére időzítettem a bébit. (hihihi) Akkor Neked is Halak jegyű babád lesz.
Lányok, lenne egy csomó kérdésem, ha tudjátok, légyszi válaszoljátok meg...
1.)Én ma vagyok még csak a 4+6-on, de még az égegyadta világon semmit nem érzek. Ha nem csináltam volna a 28. napon tesztet, nem tudnám, hogy terhes vagyok. Nuku émelygés, nuku hányinger, nuku pisilési mánia. Egyedül csak fáradékony vagyok (de hát ki nem az ebben az időben?) és étvágytalan vagyok, meg alvászavaros. Ennyi. Nektek mikor kezdődött a hányinger? Azt mondják, a hányinger az egészséges terhesség jele. Meg vagyok szeppenve, hogy nálam semmi.
Egyelőre ennyi.
Előre is köszi.
Lola</font>