Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk uh-ról, nagyon jól van őnagysága, olyan jó volt látni. Kép Kár, hoy csak 38hetesen kell menni következőleg, vagy majd csak élőben? Kép

Hallottuk a kicsi szívét is, nagyon jó volt. A vízben milyen más lehet minden neki. Kép

1744gramm a drágánk, és 83mm-es a BPD-je. Azt mondta Bérczi, hogy nem kicsi baba. Kép Csak tudjam megszülni.
Hason feküdt, úgyhogy nem sokáig tudtunk benne gyönyörködni, eltakarta magár. Azért egy fotót megengedett:

Kép

itt van a gyönyörűségünk, pont nyitva van a szeme. Kép

Lili
birolili

Mino, köszönjük a képeket, és örülünk, hogy ilyen gyorsan sikerült a gépeket elhagynia Bálint Gazdának. Kép

Puszillak bennetek és vigyázz magatokra!! Kép

Örülök Kobudonak is, hogy még jól vannak. Gondolom várja már, bármikor jöhet Emese. Kép

Az én dokim, Nagy Károly, pont júliusban és októberben megy el szabadságra. Örültem neki, a szülésemen ott lesz. Annyira gyorsan telnek a hetek, de ez a kép után egyre jobban várom, hoyg itt legyen velünk. És egyre jobban el tudom képzelni, hogy milyen lesz, ha ő itt lesz. Kép

Puszilok mindenkit!

Lili + Zsófi
birolili

Hali!

Szépek a képek! KépKépKépKépKép

Nálunk a 2 hónapos oltás nem volt gáz, de az alvásritmusa felborult Lillának. Ezt már leírtam régebben.
A három hónapos oltás helyett van ez az új amiről írtam, űPersze megvan a régi is.

Roz!
Tegnap voltunk Mariannál. Le is írtam mi volt. Nemfigyelsz ?KépKépKépKép Tesódéknál mi a gond?

Kobudonak mondja már meg valaki lécci, hogy drukkolunk neki és Emesének!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Ma Hanna megkóstolta a borsó pürét és nagyon ízlett neki.
Egyébként nem történt semmi különös.

Sbea!
Nem hallottam még erről az új oltásról. A két hónaposan nem volt semmi extra se láz semmi, de majd hétfőn kapja a másikat. Remélem akkor sem lesz semmi gond. Bogi egyiket sem érezte és nem is lázasodott be.

Seriff!
A két hónapos oltáson Hanna egy picikét sírt de egyébként semmi különös nem volt. Sem láz se semmi baj. Ne félj tőle nem lesz gond!!!
Gratulálok a négy kiló eléréséhez!
Csak így tovább!

Birolili!
Nem sok az amit eddig híztál az első baba után még sok lemegy. Nálam Bogival 14 kiló ment le szülés után, Hannával meg közel annyi maradt rajtam. Sajna. Én nem tudtam betartani a gyüminapokat mert mindíg éhes voltam na de majd lemegy az is.
Nagyon édi a bébike. Gondolom nagy öröm volt látni.

Minó!
Minden tiszteletem a tiétek.
Nagyon rossz lehetett így látni a pici fiatok.
Szerencsére mostmár minden oké és végre otthon lehettek nyugalomban.
Egy kis idő és semmi sem fog látszani rajta és felzárkózik a csajok mellé.
Majd nagy barátok lesznek Ákival.

Ti is kaptatok ilyen e-mailt, hogy mennyire fáradtak a babák?
Bárki is küldte nagyon édesek.

sam

Kép

Kép
samchee

beáék Kép az agyam mint a szita bocsika tényleg hát olvastam is Kép hüle-hüle -hüle Kép
tesóméknál az a gond hogy 17 hós a kislányuk és semmit nem csinál nem mászik mem áll nem ül fel csak ha felültetik... a háziorvos nem küldte időben őket kivizsgálásokra azt mondta lusta baba pedig a marian és más gyógytorni szerint is oxigén hiányossan született azért nem fejlődik de amióta marianhoz járnak nagyon sokat fejlődőtt

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok Kép

mi ez a nagy csend mindenki pihen alszik ?!

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Én már benéztem ma de még nem volt forgalom, úgyhogy nem is írtam.
Nembaj Roz beszélgessünk:-)

Tegnap éjszaka katasztrófa volt.
Hanna jól alszik de a nagylányom az kikészít.
Óránként ébred és rémeket lát, nem tudom mi van vele.Szerintem a meséktől már butaságokat képzel.

Hanna nem igazán akarja elviselni a terpesz pelót még mindíg, egy órát használja egyet pihen.
Remélem azért ez is használ valamit.

Egyenlőre ennyi.

Tessék mindenkinek felébredni!!!

sam

Kép

Kép
samchee

sam
képzeld nálunk is volt ilyen bár niki nem a meséket nézi nálunk abszolut nem megy a tv napközben vagy csak ilyen national g. spektru... és egyszer volt egy krokodilos film aznap este sikitva ébred hogy anya feljön az ágyra sárkány (krokodil) vidd innen ... na azőta abszolt nem kapcsolok be tv mikor itt vannak gyrekek megy a zene olvasunk mesét de nyista tv

Kép

Kép

Kép
roz23

sam
nálatok apa ilyenkor 7végén is dolgozik ? csajok mit csinálnak
képzeljétek ma kölcsöna dtam mamánaka csajokat áki egész nap nyügi volt alig találta fel megát szerintem hiányoznak neki a csajok mama nemsokára hozza őket ugyan vissza kivácsi leszek akkor is nyügösködik e majd ha csajokat meglátjaKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Úgy látszik ma magunkra maradtunk.
Nem szoktak a lányok több időt tölteni a mamánál?
Bár mondjuk nem a legjobb megoldás mert Bogi is ott volt egy hétig és amikor haza jött nem ismertem rá és két nap múlva majd meg vesztem annyira csönd volt.
Ha itthon van azt kívánom bárcsak elvinné a mama egy kicsit most meg úgy vagyok vele, hogy jó helyen van itthon.
Apa most ma nem dolizik. Egyébként a Freudenbergnél van és ott hat napos munkarend van. Ha hét közbenpihenős akkor szombaton dolgozik.
Ezt a levelet úgy írom, hogy Bogi ujjaival.
A csajok nem csinálnak ma semmi különöset. Bogi a non-stopp scooby doo nézi a tvben, Hanna átment az apjával apóshoz.
Hú pont ez a 100-adik üzim.

Ma még jövök!
Írj nekem sokat.
sam

Kép

Kép
samchee

sam
sokat vannak a mamánál de csak 1-2 órát merta mama is dolgozik még igaz most szüet van mert a kalpka utcai oviban dolgozik és most 4 hét szabija van nem akarom leterhelni mert 2 gyerek már sok neki is szeritem meg most mig szabin van főz nekünk is ezt most olyan jól jön Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Tegnap itt voltak Anyukámék azért nem írtam, pénteken meg tesómék. Hanci egyik nap sem akart többet aludni 3xfélóránál, így pénteken a fürdés után el is aludt evés nélkül, 1/4 10-1/4 6-ig, aztán evett és még visszaaludt 1/2 10-ig, de utána megint csak ilyen kicsiket aludt, de tegnap fürdés után még evett, és 1/2 6-ig aludt, most ébredezik megint.

Sam, hogyhogy nem kellett hamarabb mennetek Hanna csípőjével dokihoz? Amikor még lehetett volna UH-t csinálni? Tornáztasd is sokat!
majd még lehet,h jövök

Kép
seriff

sziasztok!

Nálunk nincs semmi érdekes.
Hanna elmúlt három hónapos, Bogi tiszta hiszti, utálom ezt a rossz időt.
Tegnap el szerettünk volna menni valahová, de addig gondolkodtunk rajta amíg beborult és nem trudtunk menni sehová.

Nincs valami jó ötletetek délutáni kikapcsolódásnak?

Seriff!
Nekünk a házidoki mondta hogy meg kell várni ezt a kort mert a Bán Gyula nem fogad újszülött babákat. Nem tudom miért, de nagyon megnyugtatóan tudta a dolgát.
Minden peló cserénél nagy torna van és egyre többet van rajta a terpesz peló is.

Írjatok már nekem valami jó süti recit!!!

Roz!
Nem csodálkozok, hogy jól esik ha főznek. Én néha két gyerek közzül nem tudom hová kapjak, bár ez szerencsére elég ritka. Három mellett .....
Pedig még mi is szeretnénk egyet.
Te maradsz majd otthon hiv. anyának nem?
Az most mennyit kap?

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,
végül csak kiderült az égKép!

Sztem egy gyermek mellett is bele lehet veszni a tennivalókba, nemhogy 2 és 3 mellett!

Lili, már napok óta akartam Neked írni, hogy igen van olyan (elég sokszor), h nem tudom mit is tehetnék még, h Hancinak jó legyen, meg mi a jó, ha felveszem, ha leteszem vagy mi. Nem is kétségbeesés ez, csak tudomány ide vagy oda, soha sem fogjuk tudni, mi is jár az Õ kis buksijukban!
A mi kis Drágánk szereti ha rázzuk a popóját, de lehet, h más babszem nem, szóval nem lesz azért egyszerű, és sosem szabad elkeseredni, egyszer csak megtanulnak beszélni!
mennem kell

Kép
seriff

sziasztokKép
jó kis zuhé volt gyorsan bemenekítettem gyerekeketKép
tennivalókról csak annyit hogy én ezt ugy oldom meg hogy be van osztva a nap a gyerekeknek is van egy kis napirendjük ha ez betartódik akkor nincs gáz nekem álltalában mosogatni valóval vannak gondjaim igaz mosogatni is utálok de ha oda figyelek és nem halmozom fel akkor nincs gond általában én ugy szoktam hogy reggel 6-7 között kel áki őt megetetem mig molyol az ágyban kajcsi után elkészitem a reggelit a többieknak elteszem az esti cuccokkat törölközök áki kádját álványát.... 8 köül kelnek a csajok regeliznek öltözködés összepakolás irány az udvar ott vagyon kb 1/2 12 ig ott 10 től 12 ig alszik áki 11 körül én bejövök elkészitem az ebédet a láyoknak melgités terités... 1/2 12 kor kajcsi adri utánna szunyál kb 2 órát addig mi nikivel mosogatunk ákit ettünk mikor adri felkel irány ujból az uddvar onnantól kezdve szinte csak az udvaron vagyunk ott uzsizunk 6 körül vacsi utánna udvar 7-8 között van mostmárfürdés mert a csajokt nem lehet az udvarról beráncigálni adri 8 kor alszik niki még apázik áki cicizik és szunyál ez szinte minden nap igy van miután áki elaludt én még mosgatok tápit csinálok .... egyszóval ha beosztom a napot akor nem is olyan gáz akkor kell ujra variálnom ha már anyum nem tud nekünk főzni de szerintem akkor este fogok megfőzni napközben mikor áki alszik nagyjából megcsinálom adolgaim a nyagyobb dolgokat szombatra hagyom mikor nincsenek a csajok

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok mi van ma hol vagytok ????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz!
Mi oltáson voltunk és még most tudtam helyre állítani a rendet itthon.
Én inkább úgy kérdezném :csajok mi van hol vagytok napok óta?
Egyébként minden oké.
Hannának egy nyikkja sem volt oltás alatt és után. Most nem rég volt egy nagyon nagy sírás nem tudom mi okból. Nagyon megrémített.
A lányom apja már megint felidegesített. Egy újabb igéret az ezerből ami nincs betartva.
Neked a lányok szoktak játékért hisztizni?
Bogi ma kapott egy játék pónit és abban volt egy papír hogy még milyenek vannak. Erre kiverte a raplit hogy neki még milyeneket vegyek.
alig bírtam leállítani hogy ez nem így működik.
Azt hiszem mára végem van, ráadásul apa délutános.............jaaajj nekem

Ha tudok még jövök ma de már nem panaszkodni. Bocsi

sam

Kép

Kép
samchee

sam
nálunk nincs játékért hiszti még boltban sem mikor megyünk mondom nekik hogy mindenki 1-1 választ aztán nincs varia az van még soha nem volt idáig ilyen szerencsére kop-kop
mi holnap megyünk szurimra 3 hóst még most kapja mert nem volt a dokink
játékal igaz mi ugy állunk hogy dunát lehetne rkeszteni vanak ezek az összecsukható szines rekeszek abból van 4 az tömve van meg van 8 "kis" kosár a kis kosár olyan 30*20cm és 20 cm mély szóval az sem kicsi meg egy szekrény mesekönyv rengeteg kismotor bicikli nyavaja én sajna olyan vagyok mint egy gyerek valami játék megtetszik megveszem a gyerekeknek Kép vagy magamnak ??!! hm mostmár nem is tudom Kép
megyek áki hivat pusszatás

Kép

Kép

Kép
roz23

hahó!!!!!!!!!!!!
mi van erre senki nem ir hol vagytok uncsi egyedül levelzni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

roz!

hát én senki vagyok?
Az a baj az én csajomnál hogy nem tudja értékelni azt amit kap.
Szóval kezd ma is kiakasztani.
kapott egy pónit 5000-ért ilyen plüss meg öltöztethető fésülhető. a minimaxon látta erre most bevágta a hisztit hogy neki nem is ez kell.
hát kiakadtam.
megyek mert hanna nyűgi

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, csak vhogy mindig az van, ha bekapcsolom a gépet, felébred Hercegnő! Most is mintha ébredezne, még nem rohanok be, hátha visszaalszikKép!
Aszem nem fog mégsem.

Éváékat tegnap láttam itt kint, de nem beszéltünk, Leoka növöget, és épp Éva nővére rázta a popókáját!
Épp ezért akartam már régebben tanácsolni Lilinek, h edze a hátát, az enyém estére eléggé elfárad.

Mino, hogy telnek a dolgos hétköznapok? Bálint gazda teljesen lefoglal, igaz?!

most mennem kell

Kép
seriff

Sziasztok!

Hát nem egyszerű az élet a Kispasival... De persze GYÖNYÖRÛ!!!!!!!!
Emléxem, amikor Éva írta, hogy nem tudnak betelni Leoval! Hát mi is így vagyunk Bálinttal! Holnapután lesz 3 hetes..
Annyira imádom (imádjuk) Kép Kép Kép Kép
A Pupák télleg jól lefoglal, de olyan jó érzés, hogy a kezemben tarthatok, vagy csak nézegetem ezt a Kispasit, aki belőlem van!!!!
Hihetetlen az egész..
A Drága hasfájós, ezt nem úsztuk meg! Mást nem eszik még mindig, csak anyatejet. Én meg annyira odafigyelek, hogy mit eszek, akkor is teker a pocija. Kép
Roz Drága!
Hogy is van az a három betűből álló masszirozás??? Mert nem emléxem, és nem nagyon van időm visszakeresgélni..
Egyébként a kórházban is tanítottak egy hastornázós módot, de lehet, hogy a Tied hatásosabb!
Egyébként Espumisan cseppeket adunk most Bálintnak, de lehet, hogy majd kipróbáljuk az Infacolt is.. Majd meglátjuk. Soxor már az is megnyugtatja, és jobban viseli a gyorsan jövő, és gyorsan el is múló görcsöket, ha egy percre mellrre veszem, aztán már megnyugodva le is tehetem. Egyébként nagyon rendews fiú! Csak amikor dupla, vagy tripla adag kakit nyom a pelóba, akkor aztán repeta van a kajából is rövidke időn belül! Na akkor azért aggódni szoktam, hogy biztosan van-e elég tejcikém még. Kép
Sokat alszik, gyűjti az erőt, hogy minél hamarabb elcsavarhassa a Csajok fejét! Kép Kép Kép
Egyébként ha nekem ne lenne ilyen zűrös a kajálásom, nem is igazán lenne olyan fárasztó ez az első időszak.. Vagyis szerintem fárasztó, de iszonyú erőt ad nekünk, hogy Bálint él, velünk van, és elégedetten mosolyog ránk!
A cukraim már a kórházban kezdtek összeomlani, ezértis engedtek kicsit hamarabb haza bennünket, mint ahogy eredetileg tervben volt. Kórházba nem akarok menni, mert abba beleőrülnék! Most a lényeg, hogy hazaérjenek szabiról a kecskeméti orvosaim, és visszaállhassak arra az inzulin tipusra, amivel elég naponta 3X ennem, és még egy kicsit lehet csúsztatni is az időpontokkal! Félek attól, ha nem lesz itthon Andris (csütörtöktől), és hirtelen rosszul leszek, hogy milyen gyorsan tudok majd tenni a rosszullét ellen. A szoptatástól gyakran leesik a vércukrom. Mondták, hogy az oxitocin is bekavar.. Hát mit mondjak... Nem könnyű. Csak kicsit jobbak lennének a cukraim... Nem aggódnék a baba miatt, mert egyedül kell lennem.. Egyszercsak beállnbak a hormonaim, és akkor már az inzulin sem fog bekavarni remélem..

Most is dupla kajázáson vagyunk túl, és reményeim szerint a mostani erőgyűjtő alvás talán 4 órás is lesz! Kép Kép Kép
Mondtuk a Fiunknak, hogy combra, és karra kéne egy picit még gyúrnia! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ja, hozzá kell tennem, hogy Papusz fantasztikus apuka! Mos, főz, takarít, FÜRDET!!!! Még tisztába is teszi Bálintkát, csak amikor nagyon telerottyantja a pelust, azzal még nem barátkozott meg..azt mindig bevállalom. Kép Kép
Ott segít, ahol csak tud! Elkészíti a szendvicseimet, sőt ma este (ugye a dupla szopi miatt) még a számba is nyomatta kis katonákban! Hát hihetetlen volt! Õ egy anygyal!!!! Kép Kép Kép Kép

Na ennyit a szószaporításból! remélem mindenki jól van!
Ha esetleg hastekerős ügyben lenne valakinek ötlete, szívesen vennénk!

Pusszancs, és szép estét mindenkinek!

(Télleg nagyon hiányoztok, csakhogy max az olvasásra "jut" általában időm, az írásra már nem.. De majd az idő haladtával..
Bár én csak fogjam be a számat, példa számunkra Roz!!!!!!!

(Most nézegettem a zárónkat megint... Mennyi dokihoz kell még mennünk! Nem semmi.. Fejlődés neurológia, szemészet, ortopédia, szív UH...)

Lassan ha lesz időm, leírom, hogy mi történt a kórházban a majd 4 hetes pályafutásom alatt..
Nagyon nagyot fogtok csalódni, persze kizárólag POZITÍV értelemben! Kép Kép Kép Kép
Leírom az orovosi, etikai, humán hozzá(nk) állásukat az ott dolgozóknak. Az infrastruktúrális lehetőségek miatt pedig védelmemebe is veszem az intézményt, hiszen ezekről a feltételekről nem az ott dolgozó szakgárda tehet!
Ti tudtátok például, hogy a szülészet-nőgyógyászati osztályon nincsenek szakápolók, de még csak segédápolók sem?!?!?! Kizárólag SZÜLÉSZNÕK dolgoznak mindenhol! Én még ilyet nem is hallottam! Túlképzett szakemberek cseréleik a véres lepedőket, és hordják a kajástálcákat... meg ürítik az katéterzsákokat.. Hát ez nem semmi!
Na most télleg megyek!

Pusszancs: Noé és nyöszis Bálint, és persze Papusz Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Minó!
Hát akárhogy is vesszük ez azért extra méretű levél volt.
Örülök neki hogy a Bálinttal minden rendben van.
Igazán megnyugodhatsz, nem lesz semmi gond még akkor sem ha apócád vissza megy dolizni.
Semmi másra nem szabad koncentrálni csak a babucira, még akkor is ha hegyekben áll a mosatlan.
És ha bárki elmegy látogatóba hidd el meg lehet kérni őket bizonyos dolgokra hogy csinálják meg hiszen érthető!
Nekem mikor Bogi született anyósom főzött két hétig. Igaz ennyi volt az össz segítség.
Hannával még ennyi sem.
Szóval ne idegeskedj minden rendben lesz, jön ösztönösen.
Ha tudsz azért írj!
Ja és köszi az e-mailt nagyon édesek a képek.

Lili!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
remélem minden rendben veled és a picilakóddal.

Üdv nektek
sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

először is sam nem ugy értetem bocsi ha félre érthető volt csak 2 szer csak én irtam de ezt nem ragozom bocsánat ha bántot irtam Kép mégegyszer ne hari Kép

mino
de jó rollatok hallani ha érekel van egy nagyon-nayon szupi könyvecském erről a masziról papuszt küld el érte ha gondolod abban van nyugtató maszázs is de pocimaszit ide is leirom neked
ILD=Imádlak Lelkem Drágaságom Kép
I jobb oldalon felfelé huzol egyett a pocakon folytatod köldök fölöt és le ez az L és végül az egészet egy nagy körrel zárod be köldök körül és mindig oramutatóval megegyezző irányban ezt most röviden irtam le de remélem érthetően

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Semmi baj nem esett rosszul tudom hogyan értetted.
A csajokkal minden oké?
Mit csináltok ebben a kutya időben?
Tényleg rajtad sok maradt szülés után? Lehet hogy már kérdeztem.
Csak nyugtatom magam. Fel kellett függeszteni a fogyit mert kezdett kevés lenni a tejcsi.
Írsz nekem egy fincsi kaja recit?
Valami különlegeset.
Vagy az e-mailemre is átküldheted:-))
Persze csak ha nem gáz.
samchee@freemail.hu

Remélem minden okés veletek.
Képzeld Hanna nagyon lusti lett.Ha hason van nem akarja emelni a fejét csak mászni akar egy huzamban. Rengeteget beszél és vigyorog.
Tegnap mérték éps 5620g 58cm elég szépen nődögél.
Áki hol tart? Láttam a képeiteken hogy ő már ügyesen tartja a fejét hason.
Bár egy Adonisznak.........

Írj ha tudsz! sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Mino, ez aztán tényleg levél volt a javából! Épp akartam is írni Neked, h micsoda egy hosszú combú kisfiatok van, nagyon édes!Kép Hihetetlen, h már 3hetes! Nálunk is voltak ilyen extra adag trotyik, így már nem iszom sem rostos üdítőt, sem Fitolac teát.

Lili, BOLDOG NÉVNAPOT utólag is!

Én édes kis Hancim beszélget az ágyában, lehet, h aludt volna még, de a szomszédban ácsolnak, így aztán jár a fűrész és a kalapács 1/2 7 óta, na de majdcsak befejezik, hamar!

Most mennem is kell, mert már nem szórakoztatja, h nem válaszol senki a gügyögéséreKép!

szép napot mindenkinek!

Kép
seriff

Sziasztok!
A tegnapi levél szerintem tele volt helyesírási, és egyéb hibákkal, mert írtam, mint a gép! Kép Bocsesz miatta..

Most leginkább jellemzőm lesz, hogy ritkán írok, de akkor nagyot! Kép Kép
(Szerintem már elszoktatok a kisregényeimtől..De hátha megbocsájtható lesz, ha megint rákezdek..)
Rostos leveket eddig sem ittam, most sem igazán. Azaz, csak elvétve.. De délután az uzsonnám csak gyümölcs lehet. De nemhiszem, hogy ettől trottyantott ekkorát a Kispasi.. Mikor milyen jön ki belőle... Már épp amikor aggódom a kaki hiánytól, akkor izzít be egy óriásit! Na ilyenkor nagy a boldogság, és a megkönnyebbülés. Ja és persze igény van az mihamarabi tejcici pótlásra..
Nem aggaszt az egész, csak ne hallanám néha azt az éles sikolyt, amikor végig fut a pocakjában a görcs! Húúúúúúúúúúúúú... Attól totál készek vagyunk! Annyira rosszul esik nekünk is, rettenetesen sajnáljuk olyankor Bálintot!
Aztán már megismertem a "hisztis" kiabálásást is, bár háll a jóistennek, csak nagyon ritkán teszi, és a hangja is nagyon helyes a Kisfiamnak.
Az alvása szerintem azért remek, mert az első pillanattól kezdve gépek és emberek vették körül. Ezért nem irritálják a zajok. Ha aludni óhajt az Úrfi, akkor alszik, és punk-tum. Szólhat a tv, vagy telefonálhat Papusz a nagyothalló kollégájával, vagy Mamusz pötyöghet a számítógpen, vagy beszélgethetünk is mellette, nincs gondja vele. Remélem nem marad emléke a sok csipogó gépről, meg a szaladgáló klumpákról.
Hopp...
Ébredezik a Csodagyerek, a tejecském meg épp elkezdett csepegni! Összhangban vagyunk asszem.... Kép Kép Kép Kép

Mi van a többiekkel? Samchee és Roz jókat dumálnak, néha Orsi is belibben...De a többiek?!? Már vége a hétvégének...

Na pusszancs, mert cici-kérés van folyamatban!
Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is. Eddig csak olvasgattam, pihiztem, ma gyümölcsnapozok. Már észre sem veszem, annyira jól esik. Érdekes... Pedig csak a legjobbakat eszem, ami ilyenkor ajánlatos.

Mindenki ki volt akadva, hogy ne tartsak gyümölcsnapot, mert árt a babának, aztán meg tegnap voltunk dokinál, és jól beijesztett, hogy hát, ha ilyen ütemben nő Zsófi, akkor lehet, hogy nem tudom megszülni természetes úton. Kép Ezt hallva majdnem rosszul lettem, de szerencsére nem... Megnyugtatott, hogy a lányoknál azért van egy stagnálási idő, lehet, hogy az alatt visszafogja magát a fejlődésben. Lehet, hogy "csak" 3kiló 70lesz, nem 4 vagya fölött. De hogy miért nő ennyire? Férjem is kicsi, én sem nőttem hatalmasra... Nem értem. Na mindegy, majd meglátjuk. Azt mondta a doki, hogy azért mindenképpen természetes úton indulunk neki, aztán lehet, hogy majd maga könyörög nekem, hogy császározzon meg. Mondta kedvesen nekem. Kép Nem is szeretnék bele gondolni a szülésbe. Még egyenlőre. Lehet, hogy már augusztus végén, szeptember elején meglesz a babóca. Ha így fejlődik. Méretei alapján már 31hetes vagyok. Örülök neki, hogy ilyen jól érzi magát. Kép Kint is remélem ilyen jól fog fejlődni. Kép

Minoék, nagyon jó hallani felőletek! Kép Az biztos, hogy sok aggódással jár a pici baba. Elég a tejem, jól csinálom... annyira gyorsan itt lesz nekem is minden... Kép Váérom is és félek is tőle egy kicsit. Úgy érzem, hoyg kevés volt ez az idő a felkészülésre, bár ha ösztönösen jön minden.... amiben bízom... Úgy érzem, hogy nem tudok semmit, mi lesz velem???? Nyugtassatok meg, hogy ti is éreztetek így annó még.

Seriff, köszönöm a névnapi köszöntést! Kép

Voltak a szüleim itt K.méten,ők is megköszöntöttek, nagyon örültem nekik. Kép

Szép napot nektek, még jövök valamikor.

Lili+Zsófi
birolili

Lili, még most is van ilyen érzés! Megnyugtattalak?Kép
Nekem is mondta a dokim, még a szülés elején,ill. egy órávala burokrepesztés után, h nem szoktak így mosolyogni már ilyenkor a nők, aztán 1/2 óra múlva közölte, na ez az a pillantás "amikor már majd megöl a szemével" ez az igazi, a következő pedig a császárért könyörgő nézés lesz! Kép
Ne izgulj, szépen meg fog születni Zsófi, és a végeredmény a lényeg!

Tényleg Mino, a cukraidon kívül Veled minden rendben van? A sebed, stb? Ortopédiára gyerekorvos utal be, ott döntik el, h kell-e csípő UH, de időben menjetek, mert 3 hó után inkább RTG-eneznek! Ja, és be akartam menni ugrani Hozzád a 6hetes kontrollomkor, de szabira ment a dokim, így az elmaradt és csak jövő héten megyek Hozzá.

Sam, nem épp 3hónaposak vagytok, és a következő fejlődési ugráshoz értetek, és azért kevesebb a tejcsi? Azt mondják néhány nap és ez helyreáll!

Éva, mi újság Veletek? Kicsi Leo teljesen lefoglal?

Kép
seriff

sziasztokKép

de jó végre mindenki csak be libben és irogat Kép

mi megjöttünk a 3 hós oltásról a kis drágámnek egy hangja sem volt csak mikor szurtak egy kisebb száj görbi ( ilyenkor olyan tündéri )
( ja máskor is ) Kép

lili
bocsika el is feljtetem irni hogy nagyon sok boldog névnapot Kép
és ne aggódj nekem a legrosszabb ezért volt ákit megszülnni mert tudtam hogy csütörtökön reggel 6 órakor ha tetszik hanem inditják de ha csak magától elindul nincs időd gondolkolkodni hogy hu vajon hogy lesz ... akkor csak arra koncentrálsz hogy a babával egymásra hangolodjatok
na remélem ez nem egy ujabb idegesítő bölcsesség volt tölem Kép

seriff
hanci jól van a ti utcátok föld ut vagy beton tudtok ilyen vacak időben sétálni menni vagy dagonya a köbön? én nem nagyon tudom belöni ezt a környéket ahol ti laktok biztos a sok itthon léttől de kezdek el hülyülni tők iq 0 leszek mire letelik ákival is 3 év Kép

sam
kilókkal hogy állok hát van bőven mino megmondhatja Kép
az az igazság hogy sohasem voltam cérnalány egyszer 58 kg voltam az a magaságomhoz pont jó volt szerintem de az már hu de régen volt most éppen a nagyon sokadig x emet taposom nagyon szertenék fogyozni de türelmetlen vagyok ha nem látszik meg egyből akkor abbahagyom nálam inkább a nem evésről és az össze-vissza bekapok egy falatot-ról kellene leszoknom de 3 gyerek mellett ez az egy amire nincs időm mert kaja közben 100* ugrok valamiért vagy tea borul ki vagy kaja tányérostól a földre vagy "én nem ezt szeretnék enni " duma szóval ez nálam szinte lehetetlen és mikor 10 órakkor végre szunyál mind leülök szép nyugissan és eszek persze ez a leg "károsabb" egyszóval el vagyok én látva bőven plusz kilókkal egy 20-as minium kéne fogyna de legjobb 25 kiló lenne szerintem apjuk szerint nem de nagyon rámférne néha mikor apjuk is cseszeget hogy anya hol a régi alakod mindig mondom az uj alatt Kép aztán békén hagy de azért vígasztal hogy majd lemegy meghát csak 3 gyereket szültem 3 év alatt Kép

mino
hé nem érvényes ám az iromiromahogycsakbirom stilus az enyém Kép
egyébként jól vagytok babaázol sokat bizti én is egyszerüen nem tudok betelni ákival meg persze a csajokkal sokszoreste mikor már mindenki alszik és mielött lefekszem mindig körbe járom őket betakarom meg puszilom és kicsit megállok kikapcsolok és csak nézem őket olya szépek ahogy szuszognak az illatuk ezt nem lehet leirni de mostmár te is tudod ugy milyen csodás egyszerüen tökéletessek a babák és gyerekek Kép (szerintem Kép)

na megyek mert még az uramnak most gyártom a hamis marcipán golyóit Kép néha be be kapok egyett belőle Kép meg adrikám is teszik neki a szine Kép
puszika mindekinek

töbiekk irjatok !!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
roz23

ja mégvalami sokszor mikor nem enged be ttiteket a rendesz akkor csak nyomjatok egy f5 bilentyűt frissiteni kell és áltlában egyből bejön

sam nem feljettettem el a recit de még nem volt idő bár kajcsiban nincs igazán receptem mert mindig én találok ki valamit kreálok érzésre főzők bár most még 2 hétog ugy sem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Talán már kezd fellendülni a társalgó?

Lili!
Örülök hogy jól vagy és én sem felejtettem el a névnapod!:-)))
Hidd al minden ösztönösen fog jönni nem lessz semmi gond.Lehet hogy a vizsgálat sem tökéletes mert Hannát is 4 kiló felett saccolta a doki és 3600 volt. Ne félj minden oké lesz .

hanna az ölemben van és nagy on tetzszik neki a gomb ezt péld ául eggyütt írtuk
tetszik neki hogy nyomkodta

még jövök sam

Kép

Kép
samchee

Bocs Sam, hogy Neked elfelejtettem megköszönni, tényleg Te voltál előbb aki felköszöntött.... Kép De inkább úgy írom, hogy mindenkinek köszönöm a felköszöntést!

Most keltem, nagyon ramaty idő van, én sem vagyok valami túl jóól, babó nagyon csendben van ma, szinte nem is mocorog. Majd megdögönyözöm, hogy mocorogjon egy kicsit... Kép

Fájnak az izületeim, nyúlik a szeméremcsontom, és lépni is nehézkes... dehát ha pihenek, akkor jobb.

Roz, nálatok aztán zajlik az élet! Kép
birolili

lili
ha estleg majd 39 hét körül már nagyon eleged van és oszódnál gyere el egy fél napra hozzánk üj le és nézz végig egy napot garantáltan beidul a szülésed a sok izgő mozgó néptől Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj még annyi ma az oltáson a védőnénik azt mondta hogy olyan 5-6 hósank néz ki áki olyan értelmes ki bukija van Kép
mondtam neki hogy nézze megy egyszer mikor csak éz ki a fejéből és csöpög a nyála a semmibe akkor mit mond hány hónapo Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

mino megtaláltam amit még egszer beáéknak irtam a masziról lehet hogy ott még értelmesebb voltam Kép
puszika látjátok hogy rá érek hogy a picurom alszik a csajok meg játszanak ez ám a Kánaán Kép vajon meddig tart ??!!

még esetleg megtehettek hogy az orramutató járásával megeggyezően simized picur pocakját vagy hason fekteted vagy az ugynevezett I-L-D (Imádlak-Lelkem -Drágaságom)maszirozást használod ez nekünk nagyon bejött annó adrika volt rettenetessen hasfájós a maszit ugy kell csinálni hogy ezeket a "betűke" rajzolod babuci pocakjára ez ugy néz ki hogy hogy a hasfal bal oldalán felfelé huzzol egyett(ez az I betű) aztán folytatod egy visszintes vonallal ahas felsőrészén majd jobra le (ez az L betű) majd ugy nagy mozdulattal teszel kört ( ez a D betű) ezt ha lazán finoman egy pár percig csinálod könnyebben kimennek a buborékok a pocakjából lehet hogy hülyén hangzik de nagyon sokat segitett nekünk hanagyobb lesz akkor esetleg testápolóval is csinálhatjátok jó meleg kézzel nagyon megnyugtató és még az is nagyon megnyugtató a hasfájós babucinak ha fűrdés után jó meleg szóbában meztelenűl egy kicsit átmaszirozod mert a sok hasfájástól fezsült és azt is sirhat kicsit ellazítod sokkal jobb lesz probáljátok ki nekünk nagyon bejött remélem tudok ezzel segíten nálunk házidoki 6 hetes kor előtt semmi cseppett nem irt ugyhogy mi ezzel "kezelgettük" csöppemet és bejött
jaj már enyi az idő huzok is majd leirom ami elszállt mégegyszer, később.

Kép

Kép

Kép
roz23

ákikám csak belázasodott itt csücsül az ölemben popijában egy kúppal

mino bálintnak mennyi a súllya?
jol elbeszélgetek itt magammal Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

egy nagyon gyors bejelentkezés, egy internet kávézóban ülünk Szegeden, még egyben... Ez az utolsó hetünk, lassan megindul pici Emese is, csak már nagyon fárasztó várni szegénykére. Egyébként minden okés, fájások semmi, a szívhangja jó, türelmes vagyok...

Puszi Mindenkinek, Lili, utólag is boldog névnapot, remélem mindenki jól van, nem sikerül most sem végigolvasnom mindent.
Noémi, nagyon édes Bálint, a Ti képeiteket gyorsan megtaláltam, remélem erősödtök.

Sziasztok:
Kobudo 39+1

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, már írtam egy tök hosszút, de elszálltKép!

Mino, biztos elkerülte a figyelmem, de végül ki lett a gyermekorvosotok?

Roz, köszi jól vagyunk, HAnci ma végre du aludt egy nagyot, kb. 2.5 órát. Ez egy betonos út, csak járda nincs, na de azt meg ugye a lakóknak kell építeni, ill. kellett volna. Ez az az út, amelyiken a 11 busz jár, amikor lefordul a Hetényi útról. Te hol dolgoztál előtte?

Kobudo, szia, örültünk, h hallottunk Felőled is!

Bea, Ti hogy vagytok?Lillácskának tetszik ez az idő?

Kép
seriff

seriff
mostmár tudom Kép melyik az az ut Kép

én tanuló a pota meletti kis iroszerben voltam saja most tulajdonos váltás volt de mindig az volt az álmom hogy oda megy vissza dolgozni ez az én helyem az élet az emberek és papir Kép és ott legalább szakmailag is lehetett fejlődni
mikor végeztem a sulival még vissza jártam nyaranta melózni utánna pigmentben dolgoztam 1 évig apával ott jöttünk össze ő volt a górém Kép
aztán a belvárosi parfümériába az megszünt és végül a budai uton az omv kútnál onnan jötttem gyesre Kép de minden álmom egy jól felszerelt saját papirbolt lenne ez az életem a sok kütyü a márkás tollak a tevező asztalok ezért szeretném elvégezni a gazdasági főiskola szakoktató nanári szakát hogy ezt tanithassam a régi oktatom zerint erre a szakmára születtem de én is ugy érzem hogy ez a nekemvalo Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mekkora a forgalom, gondoloma rossz idő miattKép
Sajna megint kissé lemaradtam így először bepótolok:
Lili! Boldog névnapot!(utolsóként, de nagy szeretettelKép

Roz!
Megáll az eszem, milyen türelmes anyuka vagy. És kiegyensúlyozoztt. Vagyis nagyon úgy tűnikKép Szeretném ha a példaképem lennélKép Amúgy Te főzöl ennyi babóca mellett mindig? Vagy csak melegíteni kell? Én már attól is parázok, hogy az első picurom mellett mennyi időm lesz egyebekre.

Rászántem magam és elmentem a Nyíri kórházba a szülésfelkészítésre: olyan jó volt az egy óra kikapcsolódás.
Azt hiszem ezt a pár alkalmat ( ha Benedekem is úgy akarja 10 hetet még) kihasználom. Tiszta felfrissülés volt.
Az én fiam imádja ezt az időt (vagy engemKép de annyit mozog a pocimban, hogy ihaj-csuhaj.Lassan megint UH-ra kell mennem és remélem már olyan híreket is kapok, hogy befordult, mert eddig érdekes pozícióban feküdt.

Friss anyukák,(de nem olyan friss anyukák is) ha van időtök meséljetek picit, mi is a szülés rendje az izsáki úton. Mert tök analfabéte vagyok ebből is , és ahogy a Lili írta " Úgy érzem, hoyg kevés volt ez az idő a felkészülésre, bár ha ösztönösen jön minden.... "

előre is kösz mindent, bocs ha hosszú voltam
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Ma szörnyen rosszul aludtam, nem is tudok már vagy 3óta aludni... Majd délután bepótolom... Kép

Fájnak nagyon az izületeim, a szeméremcsontom, forgolódom csak, nyúlik mindenem. Nektek is voltak ilyen tüneteitek? Oldalról oldalra forgok, aztán hason, aztán előlről, hátha jobb lesz... de nem... Kép
Na és azon jár egyfolytában az agyam, hoyg mit kell még megvennem a babónak, és magamnak a kórházba... Nehogy valamit elfelejtsek. Így aztán csupa öröm az alvás... Kép Bár akinek pár hetes a picije, az mindennap átéli a nem alvást... Kép Úgyhogy nem is panaszkodom... Majd belejövök én is... Kép

Bepa, majd írd meg a babócád méreteit, kíváncsi vagyok. Kép Majdnem találkoztunk a szülésfelkésítőn, mert mi is a mostanira akartunk menni, csak anyukámék jöttek, meg orvoshoz mentem 4órára. Jó volt? Mi volt most az első előadáson? Kispapa is Veled volt? Apásszülést terveztek? Mi majd csak így aug. 1-jén fogunk menni. Remélem belefér. Kép
Ja, amúgy köszönöm még mindig a köszöntést mindenkinek így utólag is, jól esik nagyon, hogy gondoltok rám. Kép Kép

Sbeáék hol vagytok? Régen néztetek be hozzánk. Nincs semmi gon, ugye? Kép

Kobudo, örülök, hogy még ilyen jól bírjátok magatokat Emesével! Kép Jó hallani rólad is! Írd meg, ha megszületett a kicsi, jó? Kép

Valamikor ma még jövök, puszi!
birolili

jó reggel Kép

hu ez az oltás megdolgoztatptt minket ákival az este hiába adtam neki kúpot 3 óra mulva 39,2 volt a láz gyügi -gyügi-gyügi a lábacsjkája is nagyon fájt pedig beborogattam és de aztán nagy nehezen 10 kor elludt és szerintem ha a hülyeszomszéd hülye kutyája nem kezdett volna el ugyatni 1/2 6 kor még most is aluda de ugy fe ijedt szegénykém pedig már szoltunk neki hogy kössék el az ablak alól a kutyát mert adri is fél ha elkezd ugatni vagy a házhátuljára ugrál de hiába a tüzépes meg szivetnek minket 2 napja kőmuvesk csak tékát tisztinatk mert hiába vijuk fel őket hogy hétfőn reggel 6 ra igérték az anyagot apjuk azt mondta ha ma sem hozzá bemegy és visszakéri a pénzt és elmegy egy másik helyre rólunk ennyi Kép

kob
de jó hogy irtál sokat gondolok rátok hogy mi lhet veletek hogy vagytok... mejd csak osztódtok ne aggódj minden rendben lesz vigyázz magatokra Kép

bepa
most 4 hétig phim van anyucim szabin van és ő főz és még át is hozza bár nem lakik messze a műkert sétányon mi meg a praktiker mögött de hiányozni fog ha nem lesz sokkszor megfordul már fejemben hogy hozatok kajcsit de abból csk turkálás lenne a családom részéről meghát ugye adrika tej és szója allergiája miatt sem lehet te hogy bírodd a pocakosságot ne aggódj a szülésen nem szabad én olyanyira nem foglalkoztam annó nikinél a szüléssel hogy mikor olvastam könyvket akkor ezen a részen teljessen átugrottam de a mai napig sem lennék képes végignézni egy szülés szemtől szemben pedig már tul vagyok 3 -on te csak arra koncentrálj hogy babocával egymásra hongolódjatok és ha beindul a szülés kapcsolj ki minden külvilági dolgot csk te és baba
nekem niki nem volt nehéz s zülés adri kemény volt és másokkal ellentétben engem apa sokkolot mert hátköztudott hogy halvérü lépten nyomon feléredett és el akart ájuni a finálé előtt ki is jött Kép és rossz volt hogy nem tudtam ráhangolodni szülésre hanem azt kellett fiyelni apa mikor zuha össze és mibe töri össze magát esés közben Kép ákinál már nem követtem el ezt a hibát mikor megrepeszteték a burkot hazaküldtam de mire hazaért már biciklizhetet is vissza Kép
ti merre laktok ?

lili
ha este nem is tudsz aludni akkor napközben minden képpen pihenj nagyon fontos legyen enegriád és lény kipihent szüléshez
ez későbre is érvényes mikor csak majd baba alszik te is pihenj le a házimunka meg fog várni Kép
beszéltem móinkámmal jövöhéttől szabin lesz mondtam neki hogy most jöjjön el felék mert utánna jön a zsófibaba és ránk megint nem lesz ideje Kép

többiek hol vagytok hogy vagytok semmi hir senkiről beáék syg. sam. mino meenta

Kép

Kép

Kép
roz23

Szegény piciket hogy megviseli ez a szuri... Kép
Remélem, hogy azért ma jobbat fog tudni aludni Áki.
Móka nagyon sokat dolgozik elfárad, nincs mostanában rám ideje, de remélem majd lesz valamikor. Az új barátja is leköti most nagyon. Kép

Én tényleg pihenni fogok, eddig nem volt gondom a terhességgel, de most kicsit tényleg terhes... Kép Pedig annyit mocorog Zsófi, és pont nincs jó kedvem... lelkiismeret furdalásom van emiatt egy kicsit. Kép

Na, szép napot, ha tudok, még benézek. Kép
birolili

sziasztok Kép
hát ma nem sok időm lesz irogatni Kép meg belesni ugyanis anyós megdobott egy láda meggyel és málnát is le kell szednem abból szeruintem szörpöt csinálok a meggyet még nem tudom a fagyóm tele van üvegem nincs már elfogyott de lehet hogy abból ivolevet csinálok nem tudomm vagy az összesből adri kedvenecett meggyes piskótát Kép hu de nincs kkedvem pedig most ezzel foglalkozni megyek is mert soha em végzek
puszika

Kép

Kép

Kép
roz23

ügyi vagyok végeztem a meggyel végül a fagyóban kötött ki kicsit szétnéztem és kivettem 1-2 dolgot igy let hely de a kezem tiszta piri niki mindig sikongat hu anya vérzik a kezed Kép kisbéka már csak málna van csajok előszerettel szedik niki ügyessen adri meg mindent szed zöldet pirosat Kép áki meg szunyál kis ügyikéim Kép
irjatok sokat hogy legyen mit olvasnom

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

bizonyára vmi volt a levegőben tegnap, mert Hanci nagyon nehezen aludt el,a pelusa meg nem bírta az összes pisit tartani, így szegényke 5-kor felébredt, és a hálózsákja, lepedője is átázott, de aztán 9-ig szundizott.

Roz, írigyellek a meggy és a málna miatt! Tényleg Te így a szoptatás alatt eszel málnát, mint aprómagvas gyümölcsöt?

Bepa, hát sztem egy idő után mindent el tudsz majd végezni, ccsak tényleg rá kell jönni, h minden házimunka megvár, az első a bébi! Nekem ez volt kicsit nehéz, elfogadni, meg főleg felismerni, h nem lesz rögtön elmosogatva, kimosva és vasalva stb. Eléggé rendszeres voltam előtte. A szülés miatt se aggódj, minden megy majd magától. Ki a dokid? Lehet, h már írtad, csak nem emlékszem.
bocsesz mennem kell

Kép
seriff

seriff
hát az igazság az hogy elcsábultam egy kis málnára de kár volt Kép nem csak bébike miatt henem az én epém sem birta ugyhogy két napig olyan gyomorgörcsöm volt hogy alig tudtam lábra állni ákinak is fájt a ha hasa tőle de most csináltam szöpöt már kétszer is az ittam azzal nem volt gond

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Bejelentkezek már én is egy kicsit. Mostanában hanyagolom az írást, egyszerűen nincs hozzá kedvem. Délelőtt apa itthon van délután meg egyedül vagyok a csajokkal.
Így egyedül a fürdetés is tortúra.
Ilyenkor veszi észre az ember fia mennyit segít apa itthon.
Hannácska jól van őt nem viselte meg az oltás. Volt egy pici nyűgi de nem komoly.
Bogi viszont annál akaratosabb. Nemrég volt egy nagy vitánk már ott tartottam hogy rácsapok a fenekére.
De végül is megúszta egy kis hideg vizes lenyugtatással.
Néha addig feszíti a húrt hogy készen vagyopk tőle, hisztizik szenved apróságokon.
Nagyon elronthattam a nevelést.
Na jó ennyi panasz elég belőlem nektek.
Megyek etetni.

sam

Kép

Kép
samchee

sam ne légy ideges türelem tudom könnyű mondani nikivel sem könnyű néha nemsokára itt az ovi és akkor meg hiányozni fog Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?