Sziasztok Édeseim!
Nagyon hiányoztatok!
Ma vagyunk 2 hetesek, és hazaérkeztünk! Egy hatalmas cicizés után, kicsit nyűgösködve,éppen alszik Bálint Vitéz, a nagy harcos! Ebben a szörnyű időben lehet valami, mert soha nem volt még nyűgös..
Ugye elnézitek nekem, hogy kicsit hosszadalmas lesz, mire nagyjából vissza olvasgatlak benneteket...
De azért ha tudok, közben írogatok ezt-azt..
Bálint a születés óta sokat alakult, szépült, babásodott!
Azt nem gondoltam, hogy nagy sötétbarna hajjal fog születni...szentül hittem hogy vöröske lesz..
Bálintka nagyon nagy beteg volt, de hihetetlen, hogy ilyen hatalmas ereje van!!!! Mindenki csodálkozott rajta, hogy ennyire gyorsan stabilizálódott. Tényleg egy csoda ez a gyermek!!!!!
Egyre szebb fiú, már babásodnak a vonásai, nem olyan koraszülöttes kinézetű..
Tejci van, remélem elég is lesz, bár nagyon megküzdöttem, hogy legyen.. Az Avent -Izis mellszívó egy kincs, a Laktoherb tejszaporító gyógytea szintén, de a legnagyobb kincs egy szülésznő keze volt, aki az egy éjszaka alatt bedurrant lázas melleimet kifejte!
A kórházban mindenki csodálatos volt, informatív, alapos, humánus! A pár hét alatt minden emeleten feküdtem, és orvososk, szülésznők egyaránt mindenhol érdeklődtek rólunk!
Azt gondolom, hogy tökéletesebb ellátást sehol nem kaphattunk volna! Örülök, hogy nem az ismeretlen SOTÉ-t választottam végül!
Rengeteg mesélnivalóm lesz, csak győzzétek olvasni! Persze, és én is győzzem leírni..
Remélem nagyon jól vagytok kivétel nélkül! Papuszt nagyon boldoggá tettétek a drukkjaitokkal, a kedves, bíztató szavakkal, és hogy mindig valami kedves hírt hozhatott felőletek nekem a kórházba!
Igazi jóbarátként izgultatok értünk, amit nagyon köszön kicsiny családunk!
Millió puszi nektek:
Bálint Gazda, Papusz, és Noémi