Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Lili!
Én a Sanyikát meg a Kristófot a Katona gimiből ismerem. Egy évfolyamba jártam velük, csak külön osztályba. Amúgy itt tanultam a Kertészetin. Lehet hogy innen vagyok ismerős.
Ez az ágybaszoktatásos dolog jó. Mi se akartuk hogy köztünk aludjon de egy párszor muszáj volt befogadni estére, sőt mostmár reggel 6-6,30 kor amikor ébred és eszik, akkor csak ott tud visszaaludni. Mi is fél évesen szeretnénk külön szobába tenni. Reméljük Lillácska sem fog ellenkezni ez ellenKép

Roz!
A meleget elég nehezen viseli Lilla, de amikor volt ez a hidegfront akkor akkorákat aludt hogy csuda. az jó lenne ha Nana tudna nekünk egy jó orvost hozni, bár a szegedi Simóka dokival sincs semmi gond. Nagyon szimpatikus, rendes doki. Mi igazából azért nem szeretnénk méretre bútort csináltatni, mert még nem tudjuk mddig leszünk itt, és mikor megyünk át egy másik házba. Igazából fenyő bútorokat szeretnénk, mert már szinte minden az a hálószobában, meg azt tovább is lehet vinni.
A szomszédokról meg ne is beszéljünk Roz. Azokkal mi is megvagyunk áldva de rendesen.

Azt még gyorsan el akarom mondani, hogy tegnap voltunk a középkori étteremben, a apiac mellett. Na azt senkinek nem ajánlom. Az árak borzasztóak, a kiszolgálás pocsék és akkor a kahjáról még nem is írtam. Nyers és mócsingos volt as hús, ráadásul nem is hozták ki rendesen a megrendelt kaját. Borzasztó volt...

Lilla szólít. Pá

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Egy pár napig nem voltam, mert kitört rajtam a depresszió.
Elgondolkodtam hogy mit kell egy nőnek feladni és szülés után mikről kell lemondani ezek egy kicsit lehangoltak.
Biztos vagyok benne, hogy a munkahelyemen kivívott tiszteletet már nem fogom megkapni ha vissza megyek dolizni, a súlyom is bánt, a terhességi csíkok, stb....
meg sajna az ilyen dolgok bántanak nagyon, hogy apa elmegy a haverjához és isznak egy sört...kettőt...
Ne értsétek félre nem az a bajom hohy elmegy és iszik mert ez ritka dolog, hanem irigylem hogy van kihez.
Akikről eddig azt hittem hogy igaz barátnők felém sem néznek. Mivel én nem tudok menni bulizni vagy bár hová lassan már felém sem néznek, találtak új barátnőket és kész.
Igazából nem kellene bánkódnom miatta, de rosszul esik nagyon. Nincs akivel megbeszéljem a gondjaim, örömöm ....
Szóval meglehetősen magam alatt voltam.

Egyébként a csajok jól vannak, Hanna három lesz pénteken. Bogi sikeresen hazajött, teljesen kicserélve, szótlan,hisztis........
Szóval nevelhetem vissza.
Apával minden oké, pénteken vettünk egy digi fényképezőt, úgyhogy nem kímélek senkit és fényképáradat lesz!!!!

Ma még jövök!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Sam, sztem az ilyenek lehet, h nem igazi barátnők, de lehet, h még csak nem nőttek fel a "feladathoz". Próbáltad Õket hívni Magatokhoz?
Ne légy depis, süt a Nap, egyél csokit!Kép

Vicces, a mi kicsi HAncink meg egyenesen utálja a nagy ágyat, ha hétvégén reggel beviszem, evés után oda magunk közé, 2-3 perc és sír, felveszem elhallgat, pedig mindketten ot vagyunk mellette, odabújunk.Kép Hát Õ ilyen, különben kezdettől fogva a saját ágyában, a saját szobájában alszik.
Tegnap voltunk a gyerekorovosnál, és azt mondta minden okés, kicsit ehetne többet, mert egyik héten 10-12 dkg-t hízik, a másikon 15-16-t, és ált. 15-20-t kéne, de eljesen egészséges, csak valszeg kicsit lusta, és nem szívja ki az utolsó mililitereket, na és persze lemozogja, mert ha ébren van, folyamatosan jár keze-lába, feje. De péntek óta megint hízott vagy 10 dkg-t, így sztem nem lesz gond, de tömöm a vitamint és nyelem az ásványvizet szorgalmasan! Amúgy nem is a tápszer lenne a következő, hanem a Béres csepp, szóval ez volt.

Roz, Niki jobban van már? Mármint hízott kicsit?

Minoék vajon mikor jöhetnek haza?

Éva jól vagytok?

Sbea?

Lili kipihented Magad? Sok minden hiányzik még?

Szép napotmindenkinek!

Kép
seriff

Sziasztok!

Sam, én is ettől féle, már most, hát igen, ez rám jellemző, hogy előre féljek.... nem szabad belegondolni, nézd a természetet, figyeld a madarakat.. Ja, és mi is itt vagyunk! Ez az internet ezért jó, ide bármikor jöhetsz, beszégetni, panaszkodni... Kép

Seriff, olyan kis drága lehet ez a kicsi lány! Kép Teszel fel megint róla képeket? Apának is meg szoktam mutogatni őket, és teljesen elgondolja, hogy milyen lesz, ha itt lesz velünk is a Zsófi baba. Igaz, még mindig felfoghatatlan, de majd lassacskán már menni fog. Kép
Még sok cucc kell, a kórházi csomagomhoz szinte minden, a babónak megvan a kiságya, babkocsija, ágyneműje, rengeteg ruhája, hordozója, mellszívó. Nem is tudom, hogy mi van még, de tudom, hogy egészen jól állunk, férjem szerint így is nagyon előre járunk. De ki tudja, mikor szeretne világra jönni Zsófi? Mindenre fel kell készülni, igaz, én annak örülnék, ha 40.hétig bent maradna... Kép

Ti mikor kezdtétek el a sterilizálást, babaruha mosást? Mikor érdemes ezeket megtenni? A kórházi csomagomat fogom legelőször összepakolni.

Tudjátok mit akartam megkérdezni már régen? Azt, hogy most hogy már megszülettek a babók, volt olyan cucc, amit felesleges volt megvenni? Amit nem használtatok? A kórházi csomagba mit kell feltétlenül becsomagolni?

Éváék jól vannak? Melisszáék? Régen jelentkeztek.

Vidám napot nektek! Kép Kép
birolili

Beáék, mi is voltunk régen a középkori éttemremben! De akkor nagyon jó volt, jó sokat adtak, fincsi is volt.... Ennyire nem figyelnek már? Akkor nem lehetett sok vendégük, igaz? Lassan már be is zárhatnak, ha így végzik a dolgukat... Kép
birolili

helló

sam, én is besokaltam a hétvégén. a deresszió engem sem kímél. kis szarosom óránként eszik, közben vagy rajtam alszik, vagy ébren van. így én semmit nem tudok csinálni, se enni, se aludni, de még pisilni sem. éjjel szokott aludni 3-3,5 órát egyben, aztán még egyszer 2-t és a következő ébredéstől kezdődik az óránkénti cirkusz a szopival.
csíkok, löttyedt bőr engem is nagyon zavarnak. most még a dermatitisem is előjött a hétvégi cirkuszok után, így a képem is nagyon jól néz ki. nadrágok még mindig nem jönnek rám, ruhában nem merek sehova elindulni, mert mi van ha enni akar, a ruhát nem húzhatom fel a nyakamig, nem is tudok mit felvenni. teljesen megértelek.

bea, középkoriban régen voltunk már, de akkor még nagyon jó volt. a kiszolgálással sem volt gond, a kaja meg nagyon jó volt. mi a polgári esküvőnk után is ott voltunk kajálni.

orsi, leonak is egyfolytában jár keze-lába. ma reggel hülyéskedtünk robival, h össze kéne kötözni a lábait. ezért sem értem, hogy hogy nem fárad el. reggel egy nagypárnán feküdt, ami egy kicsit ferdén állt, hát addig kapálózott, amíg a hasáról a hátára fordult. csak lestem. oké, ferdén volt a párna, de akkor is.
hanci majdcsak megnő. ti sem vagytok nagydarabok, neki miért kellene annak lenni.

lili, nekünk nincs olyan, amit nem használtunk, az ágyat is használjuk, csak ritkán. mi vagyunk az ágya.
kórházi csomag: nem is tudom, mi az, ami feltétlenül kell. hálós bugyi nekem nagyon jó volt, wc-ülőkepapír, nedves wc-papír, egy kispárna-jobb volt azzal fogni picurt az elején, vagy szoptatásnál itt-ott kitámasztani vele-, fürdős papucs. most más nem jut eszembe. meg ha roomingba akarsz menni, akkor popsitörlő.

roz, remélem a lányok jobban vannak!

éva

Kép
sygnum

sziazstok csajok csajok ne legyetek depik szerintetek az én hasam hogy néz ki utálom én is sőt apjuknak már meglebbentetem a palszikázást de ráérek még vle megszabadulok a plusz 10000 kilómtól aztán majd az is eljön Kép

csajaim jobban vannak niki ma már egész jól evett a meg voltunk vérvételen alig tutam lefogni vann benne erő Kép azt mondta vérvételen sacika hogy a csontjára vannak tapadva az erek olyan sovány Képna de két szurásból csak össze hoztunk most viszem a GÓg boknőhöz allergi avizsgálatra 5000 ft lesz adritis elviszem mert szerintem nem csak tej-szóója allergiás mert mindig tiszta ekcéma

felébred máki megyek pussz és csak moolyogni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Most már egy kicsit pozitívabban látom a világot.
A kislányom rámmosolygott és Bogikám is nagyon ügyi volt még eddig .

Seriff!
Sokszor próbáltam elhívni őket, de nem sok sikerrel, úgyhogy lemondtam róla.
Csak azt nem tudom mi lesz mert az egyik a keresztszülő.
Csokit inkább nem eszek a fogyózás miatt. Egy pár napig igysem tartottam be, de azért köszi.
Hanci hogy van?
A súlygyarapodás miatt ne aggódj mert nekem mindíg azt mondta a doki hogy 10-12 deka egy héten bőven megfelel.

Bea!
Mi is voltunk a középkoriban kb négy hónapja de akkor még türhető volt. Lehet hogy az óta megváltoztak dolgok. Lilla hogy van?

Lili!
Szerintem a babának a dolgokat egy hónappal előtte bőven elég előkészíteni. Nekem is úgy volt mosva-vasalva a szekrényben. Amiben haza hoztuk az is elkészítve és le volt takarva fóliával az esetleges por miatt.
A kórházba csak a legszükségesebbeket vidd.
Evőeszközök, pohár, tisztálkodó holmik, több törölköző, két papucs...
de ha van ilyen kismama csomagban kapott szülésfelkészítős könyved abban minden benne van és nem hagysz otthon semmit. Egyébként az iratok a legszükségesebbek.
Amit mi feleslegesem vettünk az a mellszívó mert sztem kézzel a legjobb. Mivel Hanna második baba mi nem sok feles dolgot vettünk. Arra viszont emlékszem, hogy Bogival egy darab réklit nem használtam sem pólyát sem a mózes kosarat.
A kórházi cuccokról tényleg jó leírást kapsz abból a könyvből. Ha neked nincs meg szivesen leírom.

Sygnum!
Nagyon sajnálom, hogy a picikéd ennyire nem hagy pihenni. De ez is nemsokára el fog múlni. Nálunk Hanna ha nem alszik akkor is csendben elnézelődik az ágyon ha megunja az egyedül létet akkor szól de egyébként nagyon jó baba. Még eddig öt órát nem sírt összesen. Van egy álványos játéka és az órákra le tudja kötni.
Bár minden baba különböző.

Roz!
Örülök, hogy a csajok ennyire jól vannak. Ákival mi újság?
Oltást megkapta?
Hát a fogyókúra megyeget de vannak olyan napok amikor botlok egy kicsit de már annyira nem érdekel hogy ki mit mondd rám.
Az önkormányzatnál nem voltunk mert nem volt az a pasi akiezzel foglalkozik, de majd írom a fejleményeket ha érdekel.

Üdv!
sam

Kép

Kép
samchee

Hali!
Hát ez az, hogy Én is csak jókathallottam aközépkori éttermről. De egész más volt most. Nem voltak középkori ruhás felszolgálók például, hanem egy csajszi, akinek fontosabb volt az sms írás az szolgál ki sima utcai ruhában. A kaja meg borzasztó lassan készült el. Igaz hogy rá van írva az étlapra, hogy türeklmesen várjunk, de azért nem 3 órát kellett volna ott ülni, arról nem is beszélve hogy én is és a bátyám is rosszul éreztük magunkat este, és nema túlzabálástól. a lányoknak nem volt semmi bajk, mert ők meg sem bírták enni a kaját. Szerintem tulajdonos váltás lehetett és az tette be a kaput náluk.

Lillácska jól van. Most éppen alszik. Ez ritka dolog mert egész nap rajtunk szokott csüngeni. Hátha rászokik a délutáni pihire.

A mellszívó nálunk is felesleges volt.

Kép

Na fel is kelt a királylány. Pá

KépKép
KépKép
sbea

Lili, amit még nem írtak a többiek, és nekem bevált, az a vatta+géz, a Tena betét helyett, nekem sokkal kényelmesebb volt, nem birizgálta a varratokat!

Éva, biztos, h mindig éhes?Óránként? Ne csüggedj, minden nappal könnyebb lesz! A du-k nálunk is hasonlóan telnek, szinte csak rajtam alszik, ha alszik.De az "Egyszer egy királyfi" mindig bejönKép, kop-kop-kop.
Sztem sem kevés, amiket hízik, és a doki sem ijedt vagy ijesztett meg.

Sam, mióta van Hannádnak az a játéka?

Lillácska gyönyörű!

most ennyi

Kép
seriff

nekünk is van ákinak baby tornázoja és ő is imádja még nikinek vettük de annyira tönkrement hogy most vennünk kelett másikat 3000 ft körül volt és ő is órákig képes eljátszani vele minnél szinesebb annál jobb szerintem téényleg egy kincs

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Seriff!
Hannának május óta van meg a játék a Faktum bababoltban vettük. A miénk zenél ez 6000 forint volt. A másik fajta nem zenélős az pedig 5000 volt. Az alföld alatt is van ott nem tudom milyen.
Eleinte nem sok mindent kezdett vele, de mostmár nézegeti és eleinte amikor megkapta( 6 hetesen) csak véletlenül lökte meg és csodálkozott hogy csörög. Mostmár ez tudatos hogy elindítja a kezét és meglöki mert tetszik neki hogy csörög.
Szines formás és sokáig nézegeti, szerintem megérte megvenni hiszen ez az egyetlen játék amit ők még segítségnélkül tudnak használni.
Szerintem nagyon jó játék.
Megpróbálom feltenni a képet róla.

samKép

Kép

Kép
samchee

sam nekünk ilyen van van egy játéknagykeres ismim ő szokott néha ilyeneket is hozni a miénk nem zenél és igy volt 3000 ft pár száz forint
hupsz adri most pottyantott a szényegre megyek takaritani

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, köszi az infot, akkor asszem mostmár mi is veszünk ilyet, akkor 7.5 hetesen érdemes lesz!

most mennem kell, mert megtapos ez a Drága Tündér

Kép
seriff

Sziasztok!

Lányok tanácsot kérnék tőletek.
Párom nem rég levelet kapott attól a lánytól akivel előttem szeretett volna összejönni.
A csaj nem jól van a pasijával és most felkereste apát ilyen : Mi újság veled? témával.
Most emilben beszélgetnek és apa ilyet írt neki, hogy mivel annak idején a csaj komoly pasit keresett "szivesen vállaltam volna"
Ez állt apa válaszában bunkó módon elolvastam pedig nem szokásom. Annyira rosszul esik ez a mondat.
Szerintetek mit csináljak?

sam

Kép

Kép
samchee

Sam, nem tudok jó tanácsot adni. Téged választott, és van egy gyönyörű Hannátok, szerintem csak ez számít! Ne olvasd el, és amiről nem tudsz, az nem is fáj!

Többiek hol vagytok?

Kép
seriff

sziasztok Kép

hu de rossz idővan ma ez szél már fája fejem na mindeyg
mákikám bealudta fotelban nikikém meg az ölemben a drágám Kép

sam
én ebben ebben nem tdok segiteni d seriffnek igaza van amit nem tudsz az nem fáj meg nézd azt hogy veled van és van egy közös gyerköcötök és ez fonots dolog

seriff
Hanci hogy birja ezt vacak időt éjszakáitok jobbak már napközben mit csinál nézelődik vagy bajkáltatja popsiját ? babkocsizni szeret sokat zoktatok menni

többiek merre vagytok ??

vajon minóék hazajöhetnek végre ?? valaki ujhirt róluk?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, délután nem igazán akaródzik az ágyában aludni, de a vállamon már 2-3x5 percet aludt, ha ilyenkor elindulnánk a babakocsival aludna, de ebben a szélben meg nem igazán merek. Így most gügyörészik az ágyában, de mindjárt megunja, és akkor követelni fog. Az éjjelek teljesen jók, tegnap 1/4 10-kor elaludt, így 1/2 4-ig , aztán evett, és 4-7-ig még szundizott, de nappal nem igazán alszik 1/2 óráknál többet, még babakocsiban sem. Ez normális?
Megyek is, mert kezdi behergelni Magát!

Kép
seriff

Mégiscsak elaludt, horkolt a vállamon.Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, olyan édes lehet, ahogy ott alszik a válladon Pacuhanci! Kép
Én is már nagyon várom, hoyg itt legyen velünk. Kép

Minoékról nem tudok sajnos új infót, ma akarok neki sms-t küldeni. Roz, Te nem küldtél neki mostanában? Be is szerettem volna menni hozzá, mondta, hogy menjek, de a mai napom is főzéssel telt el. Egész 10 - 4-ig ott voltam, mire elmosogattam, és megint kellene mosogatnom. De nincs hozzá kedvem... Kép

Na, megyek, pihenek és nekivetem magam... Kép

Lili
birolili

Sziasztok Édeseim!

Nagyon hiányoztatok!

Ma vagyunk 2 hetesek, és hazaérkeztünk! Egy hatalmas cicizés után, kicsit nyűgösködve,éppen alszik Bálint Vitéz, a nagy harcos! Ebben a szörnyű időben lehet valami, mert soha nem volt még nyűgös..
Ugye elnézitek nekem, hogy kicsit hosszadalmas lesz, mire nagyjából vissza olvasgatlak benneteket...

De azért ha tudok, közben írogatok ezt-azt..

Bálint a születés óta sokat alakult, szépült, babásodott!
Azt nem gondoltam, hogy nagy sötétbarna hajjal fog születni...szentül hittem hogy vöröske lesz..
Kép Kép

Bálintka nagyon nagy beteg volt, de hihetetlen, hogy ilyen hatalmas ereje van!!!! Mindenki csodálkozott rajta, hogy ennyire gyorsan stabilizálódott. Tényleg egy csoda ez a gyermek!!!!!
Egyre szebb fiú, már babásodnak a vonásai, nem olyan koraszülöttes kinézetű..
Tejci van, remélem elég is lesz, bár nagyon megküzdöttem, hogy legyen.. Az Avent -Izis mellszívó egy kincs, a Laktoherb tejszaporító gyógytea szintén, de a legnagyobb kincs egy szülésznő keze volt, aki az egy éjszaka alatt bedurrant lázas melleimet kifejte!
A kórházban mindenki csodálatos volt, informatív, alapos, humánus! A pár hét alatt minden emeleten feküdtem, és orvososk, szülésznők egyaránt mindenhol érdeklődtek rólunk!
Azt gondolom, hogy tökéletesebb ellátást sehol nem kaphattunk volna! Örülök, hogy nem az ismeretlen SOTÉ-t választottam végül!
Rengeteg mesélnivalóm lesz, csak győzzétek olvasni! Persze, és én is győzzem leírni..

Remélem nagyon jól vagytok kivétel nélkül! Papuszt nagyon boldoggá tettétek a drukkjaitokkal, a kedves, bíztató szavakkal, és hogy mindig valami kedves hírt hozhatott felőletek nekem a kórházba!

Igazi jóbarátként izgultatok értünk, amit nagyon köszön kicsiny családunk!

Millió puszi nektek:
Bálint Gazda, Papusz, és Noémi
Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok !

Üdv itthon Bálint+Mino! írjál csak nyugodtan sokat. Képeket is lőhetnél fel a netre ! Kép

Ma Lilla egy kis tündérkirálylányt játszik. Még egy hangja sem volt. Mosolygott, tévézett, szunyókált. Voltunk városban sok helyen. Nem nyűgösködött, hanem figyelgetett a babaülésből. Most is lefeküdt már aludni. Mondjuk az biztos, hogy ez még nem a végleges. Majd a Jóban-rosszban után felébred. Mostanában valamiért azt kihagyja és csak barátok köztöt nézKép

Ez a bébijátszó tényleg jó, bár Lilla még nem élvezi annyira. Nézegeti egy ideig, aztán megunja. Majd még pár hét és akkor már biztos fogja nagy erővel lökdösni a csörgőket.

KépKép
KépKép
sbea

Noémi!

Akkor mostmár így "személyesen" is szeretnék nagyom-nagyon-nagyon gratulálok nektek!!!!
Örülök, hogy végre itthon vagytok és minden rendben.
Féltünk, hogy mi lesz és egymást kérdezgettük, ki mit tud.
Örülök hogy végre jól vagytok és itthon nyugalomban nevelhetitek Bálintot!
Sok-sok egészséget!!!

Seriff!
ez teljesen normális dolog. Hanna is egész éjszaka alszik egyszer eszi és napközben alig alig. Összesen talán egy órát. Sztem ez normális.

Sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok most a PAPUSZ kéoviseli az ujjaimat.
Úgy tünik BÁLINTBABA olyannyira rákapott a cicire,hogy a legjobb ízűt onnan szippantja.Az üvegből az anyatej már nemjol csúszik.Igazi FÉRFI, csak a cicin jár az esze.Már azt gondoltuk,hogy a sok korházi cumisüvegből való evés és a tápszer miatt nemfog kelleni a kispasinak a cicistej.De nagyon gyorsan megtanulta és tetszik neki,hogy meg kell dolgozni a kajáért.Úgynézki,hogy 3-oránként ohajtja degeszre enni magát.50 és80g kőzőtt eszik.
Most épp a MAMUSZ tenyerébe trottyantott úgyhogy megyünk tisztábarakni!
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
mino

sziasztok Kép

mino és bálintusz ujra a csapadban de már külön-külön szuper nagyom vártunk már benneteket szeretnénk sok-sok- sok és még több fotot a kiskukacosról Kép
milló pusz én megyek mert százezer a dolgom csak valahogy megint ráéreztem hogy olvasnom kell Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok lányok!!!
Talán emlékeztek még rám, kb. 3 hónappal ezelőtt párszor én is hozzászóltam az itt elhangzottakhoz. Szóval azóta látom zajlanak az eseményekKép. Gratula a frissen születetteknek és szüleiknek. Valamint kitartás azoknak akik még mindig "egyben vannak". Nekem is van még egy kis udőm hátra , de lassan megkezdődik a visszaszámlálásKép. Azért remélem a kislánnyommal tovább birom mint 36 hét.
Üdv mindenkinek: Meenta+ Luca (35+2)
meenta

sziasztok Kép

meenta üdv ujra csapatban Kép

mino na milyen volt az első közös éjszaka?????????

megyek is mert csajok nyúznak

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mino, nagyon, de nagyon, végtelenül örülök Nektek! Kép Kép Kép Kép
Rettentő sokat gondoltunk Rátok, és agyon izgultuk magunkat! Mi lehet Veletek?????? Kép De a szülők szeretete és a sok gondoskodás meghozta a gyümölcsét... Kép Kép Tudtam!!!!!!!!! Borzasztóan örülök Nektek!!!!!
Kérünk még képeket Bálint Gazdáról! Szeretnénk a Kis Harcost látni! Kép Egyre többször és sűrűbben... Kép

Mi jól vagyunk, holnap együnk megkuksizni a kis csajt, Bérczihez megyünk 4d-re, kérek a kis pofijáról fényképet, azt fogom nézegetni mostmár amíg meg nem születik. Aztán meg az igazi pofit nézegetjük... Kép Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora lehet most. Szerintetek hány centis lehet most? 30-35biztos, nem? Már érzem, hoyg nehezen fészkelődik. Minden kis mocorgását érzem. Kép

Beáék, jó hamar rászokik a kiscsaj a "jó" műsorokra... Kép Édes ez a baba. Kép

Puszi nektek, ma még jövök, hátha Minóék írnak valami újat Bálint Gazdáról. Kép

Lili + Zsófi (29+4)
birolili

Sikerült lekicsinyíteni egy képet, felteszem nektek. Még nem láttatok. Kép

Kép

Õ Zsófi pocak és Lili anya Kép
birolili

Sziasztok!

Végre-végre, hazaértetek Mino és Bálint! NAgyon ügyes kisfiatok van ám, h ilyen jól eszik, ilyen sokat! Ki lett végül a gyerekorvosotok? Mikor megy ki? Örülök, h Te is +élményekkel jöttél haza a kórházból!

Lili, látom van ám pocakod Neked is, és csini vagy nagyon! Mindenképp számolj be holnap az UH-ról!

Sam, megnyugodtál? Akkor jó, ha ez így rendben van, ez az alvás dolog, most épp(kop-kop-kop) elszunnyadt a vállamon, bepróbálkoztam az ágyával, és még nem adott jelet, h felébredt volna!Kép
Kisdrága már tegnap elérte a +17 dkg-t, így holnap estig(amikor a hivatalos mérés van) még akár 20 is lehet belőle!Kép Soha többet nem eszek borsólevest, egész tegnap rotyogott tőle!Kép Meg ilyen Hohes c-ket sem iszok, mert attól meg bef...-ik, marad a víz és a tea.

Éva, mi van Veletek? Leo?

Szia Meenta! Nagyon cuki neve lesz a kislányotoknak!

Bepa, Te megint eltűntél?

Vajon Kobudo egyben van még, vagy kicsi Emese névnapját már együtt ünnepelték?

Roz! Hogy vannak a csemeték? Kicsit talán kellemesebb az idő! Nektek olyan medencétek van, aminek az alja is felfújható?

Kép
seriff

sziasztok Kép

lili
nagyon csinike vagy szép nagy a pocid már hány cm ?

seriff
én is bettem valamelyik nap borsó levesből segény ákikám kivolt az alváshoz csak annyit hogy szerintem normális főlg ebben a áltozó időjárásban áki is most kezd bállni alvás terén este 9 körül alszik el általában 12 és 4 kor ébred bár 12 órás már 2 szer kimaradt 8 kor kel reggel és utánna olyan 10 körül alszik vissza akkor 12 ig és utánna olyan délután 4 körül még szundizik egy 1/2 órát szerintem ez igy már jó lesz pár hó és be áll a déli nagy alvásra szerintem de ki tudja adri az kb 5 hós volt mikor már délben csak 3 órát és annyi .
köszi jól vannak niki nem akar enni még a vitacolan hatására sem most hozatok neki valami alo verás cucott hátha az hat olyan kis cérnalány na mindegy majd csak megindul és ma öömet szerzek neki jön a kis vivi barátnéja együtt születtek együtt voltak a koraszülöttön és most bölcsikébe is együt jártak már nagyon várja anyucija éppen mondta hogy vivi már 17 KG gyönyörű kiscsaj csak kicsit akaratos és rettenetessen okos ügyes kiscsaj szeretem ha itt vannak nikit mindig ugy feldobja Kép
mostanában nem agyon ismerek nikire amióta beteg volt roszkedvű fáradékony az este begörcsölt a lába nagyon irt alig birtam kimaszirozni neki nagyon aggódom érte
most viszont szuper lett az eeg je igy Bense dokinő már csak 1 esti gyógyit hagyott neki és 4 hónap mulva az is el lehetne hagyni remélem hogy tényleg kinővi az epilepszziát kicsit gyotsnak tünik nekem ez a gyógyi leállás de biztos a doki tudja vagy legalábbis remélem ilyenkor mindig ugy féltem
medence hu már rengeteg fajta volt de nap széteszi szinte egy nyár alatt szerintem nem érdemes túl drágát venni most olyanunk van amink lehet feltenni tetőt de ez egy hulladék 6000 ft volt 2 hét mulva leégette a nap a tépőzárakat és tetőtőt ugy kellett rákötözni hát mit mondjak gyönyörű volt most ráadásul a valamelyik csaj belement szadival és a fölső gyürit kiszurta szandi csatja ugyhogy mostmár csak 1 gyürünyi viz fér bele jövöre már ez sem használható tavaj ilyen csúszdás pálmafás csodánk volt de az meg rengeteg helyet foglalt el és az is kidurrant meg volt már ez az 1000 ft os tescos 3 gyűrűs kék medencénk abba meg a kuty ugrott bele és hasitotta ki körme most megbeszéltük apaával hogy nem fogunk jövőre venni felfujhatót hnem ezt a műanyag kagyló alakút ami praktikerben... szokott lenni egyik felébe homok másikba viz tehető azt könnyebb is tisztán tartani meg amig a csajok nem tudnak uszni ez tökéletes mert itt csak arra használják a medencét hogy kirohasszák a virágjaimat Kép mindig locsolnak Kép

a ez megint kiregényre sikerült Kép bocsika Kép igyekszem visszafogni magam de nekem ti vagytok a külvilág Kép

na puszika még belesek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Mindeig eltűnök, mert kicsit kívülállónak érzem magam. Nem mintha nem a legjobb fej kismamák lennének itt, scak nem szoktam minden nap a gép elé üni.
De Seriffnek köszönhetően erőt kaptam.
Nagyon szépek vagytok Lili és a hasi is, és rettentően bolgod vagyok a jó hírektől.
Én kissé le voltam lombozódva, mert kb.5 hete köhögök és voltam már sok helyen,de semmit nem tudnak mondani. Így a 3. antibiotikumos kúrámat nyomom, ami remélem már hatásos lesz.
A drága pici Benedekem (merthogy ez a neve) sokat mozog a pociban, és eddig minden ok volt.
Most vagyok 29 hetes.
Puszi mindenkinek és MINDEN ANYUKÁNAK JÓÓÓÓ babákat kívánok.

KépKép
KépKép
bepa77

bepa ne érezd magad kívülállónak mindenkinek örülünk Kép csak köhögsz vagy valamo más baj ios van természetes dolgokal nemprobálkoztál az antib. kívűl gyógyteák homeos bogyesz...bepa te chatről is eltüntél leglábis én nem látlak

meenta te is irj
meséljeek megvan már babóknak minden ?

többiek merre jártok ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Oks, innentől aktív tag leszekKép
Köhögök , orrfújás, mint egy kis frankó nátha.
Homeopátiással sajna 5 hét alatt semmi változás, teáztam, kamilláztam,és a gyógyszertárban is csak Sinupret szirupot adtak: de no siker.Így a Nyírádi doktor úr javaslatára már elmentem az Izsáki úti tüdő-ambulanciára és ott mondták, hogy ezzel sikerülnie kell. Nem panaszkodok, mert más baj nincs csak ez a köhi. Szinte már megszoktam.

Segítséget kérek minden tapasztalt anyukajelölttől, és anyukától: hol érdemes bevásárolni a babának? Mindenre gondolok a kiságytól a cumiig.
A fűrészfogas vagy a szalag alatt néztem egy boltot, na meg a multiknál, de nem tetszett egyik sem.

Köszike

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Hali!

Ma voltunk a gyógytornásznál (Locskai Mariann). Nagyon aranyos volt. Azt mondta, hogy sokat kell majd tornáztatni a kis kezét, plusz meg kell próbálni egy kis kesztyűszerű dolgot csináltatni, hogy ne mindig ökölbe szorítsa a beteg kis kezét a Drága.

Lili!
Lassan megismerjük a szomszédunkat. Legalább képről. Vicces, hogy még nem futottunk össze, mert tegnapelőtt is kísérleteztünk a házatok előtt, de csak a kocsit láttuk. Maid egyszer összejönKép

Bepa!
Én továbbra is esküszöm a a fűrészfogasnál lévő Kikolra. Tegnap Mi is benéztünk csak úgy, és akkor ott nem volt kiállítva az összes babaágy, de prospektusban benne voltak. A mienkről valahol ha visszaolvasol találsz képet. Most 26000 ft-ba kerül, és tömör fenyő, azonkívül két darab heverővé lehet később átállítani.
Bea is nagyon köhögött a 30. hét körül, és neki semmivel nem múlt el. Egyszer csak kb a 35. hét körül abbamaradt. Nem tudni mit volt az.

Vajon mi lehet Kobudoékkal?
Mino képeket lécci, lécci, lécci. Többiek is rakhatnának fel képeket, mert szinte mindig csak a Mi képeinkkel van tele az oldal Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Szépek vagunk, igaz? Pici Zsófi baba... Kép

Bepa, mi is 29hetesek vagyunk, vagyis 29+4. Kép Itt fogsz szülni K.méten? Kinél?

Lehet, hogy Kobudo is megszült? Azt mondta, hogy ír egy sms-t, ha lesz valami. Majd lehet hogy én írok neki. Kép

Ma látogattam egy édes kis 1hónapos babát. Kép Nagyon aranyos volt, de láttam, hogy felköthetem a gatyámat. Anyuka néhol jól kétségbe volt sve, hogymi a baja, miért sír... Na, jó ez így túlzás, mert tudta, hogymi van, mit kell tennie, csak szegény.... na jó, nem sajnálom, mert én sem fogom szeretni, ha sajnálnak...
Kaptam tőle necc bugyit. Bizarul néz ki... Kép

Jó éjt mindenkiek, legyetek jók, holnap beszámolok,hogy van a kiscsajunk. Kép

Lili + Zsófi (29+4)
birolili

Egyszerre küldtük a levelet... Kép

Nagyon gyönyörű ez a babó! Kép Annyit szoktam benne gyönyörködni! Apa is itt ül mellettem, és nézi, neki is nagyon tetszik... Mindig megmutatom neki a Lilla babát. Többiek, ti is tegyetek fel képeket, jó? Holnap én is felteszem Zsófikánk új fotóját. Ha el nem felejetek kérni, mert úgy szoktam járni. Kép

Jó éjt!
birolili

Ja, és Beáék, ha a kocsi itthon van, akkor mi is... Kép Úgyhogy nyugodtan gyertek egyszer be! Akár este 9-ig is! Fent vagyunk. (Nem tudom, hoyg mikor sétáltok erre, azért írtam. Bár nem hiszem, hogyeste 9-kor... Kép )
birolili

Sziasztok.
Rólunk annyit, hogy már alig várom , hogy végre a karomban tarthassam az én kicsi lányomat.Már az egész család tűkön ül és "totózik" , hogy mikor is búlyik már ki végre Luca. A kisfiam aki 3,5 éves minden nap elmondja, hogy mennyire várja a kishugát. Szóval én már lázban égek és várom a csodálatos pillanatot.Remélem azért Luca nem siet majd annyira mint a bátyja, és 36 hétnél tovább marad pocaklakó.

Cukik a babák akiknek a fotóit feltettétek.

Roz23! igen nekünk minden meg van már ami kell egy baba fogadására. Már kb, 2 hónapja be van állítva a kiságy is a helyére.
Igaz , hogy annó teljesen semleges ruhákat vásároltam Szilárdnak, mondván: hátha a következő baby kislány leszKép..... méis alig van van pár ruci amit Lucára is rá tudok majd adni, mivel Szili Februári, most meg tombol a kánikula.

Üdv mindenkinek :Meenta + Luca
(35+3)
meenta

Sziasztok!

Igencsak volt forgalom a mai napon!!!
Rólunk csak annyit hogy tegnap a Bán doki annyit mondott hpgy el kell vinni Hannát röntgenre.
De ezzel meg kell várni amíg négy hónapos lesz.
Ma vettünk neki terpesz pelenkát de valami iszonyat kényelmetlen lehet neki.

Bepa! Meenta!
Üdv ismét a csapatban. Örülök neki hogy bővülünk és igy mindíg van kiért aggódni.
Bepa!
A vásárlásról csak annyit, hogy pénztárca válogatja. A Faktum bababoltban vannak nagyon szépek és ott lehet rendelni is. De ha megkerestek egy jó asztalost és megtervezitek meg is lehet csináltatni.
Mi leginkább a még szükséges dolgokat a multikban vettük meg.

Roz!
Esznek már a gyerkőcök? Koburól tudsz valamit?

Birolili!
Igazán szép pocakod van. Ahogy nézegettem majdnem elkezdtem irigyelni. Nem is híztál sokat szerintem. Már csak abból kiindulva hogy sok kismama rengeteget szed fel. Közzéjük tartoztam én is.

Sbea!
Nagyon tündérien alszik a picúrkád!
Örülök hogy jót tudott mondani a doki. De az nem az volt akit Nana mondott?

És egy kép a lányokról!!!KépKép

Kép

Kép
samchee

Jó reggelt!

Lili!
Mi kb. olyan 4-6 között szoktunk sétálgatni, mert akkor már hűvösebb az idő, bár mostanában inkább a városba megyünk, mert egy jó fagyi sohasem árt.Kép Legközelebb ha arra járunk és ott a kocsi akkor majd csöngetünk.

Meenta!
Ez nálunk is így volt. Már legalább másfél hónappal a baba előtt fel volt állítva a kiságy, meg a pelenkázó, meg minden, és le volt takarva hogy ne szállja a por. Sose lehet tudni mikor akar jönni a kiscsillag.

Sam4
Te sem panaszkodhatsz, mert ahogy nézem elég jó súlyban van a kisHanna. Ez a terpeszpelenka biztos hogy elég kényelmetlen. Én sem szeretném...Kép
Ez a doki még nem az volt akit Nana ajánlott.
Ti már megkaptátok az oltást? Most állítólag van egy új szer, amit nem támogat a TB, viszont a gyerek nem lázasodik be tőle, és nem csomósodik be a kis lába. Igaz hogy 12-13000 forint körül van az ára. Valaki tud erről valami konkrétat?

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok, az nem a 4hós oltás?

Tényleg Bea, Sam, Roz! A 2hós oltás után volt vmi zűr? Csakhogy mire számítsak 19-én?

Képzeljétek, tegnap átléptük a bűvös 4kg-t, sőt 10 g-vel meg is haladtukKép!És du aludt 2órát egyben!

Sam, nagyon kis cuki Hannád van!
És Bogid is nagyon szép kislány!

Bocs, most mennem kell,mad még jövök!

Kép
seriff

Sziasztok!

Sam, én is híztam azért jócskán, de a doki utasítására hetente 2x tartok gyümölcsnapot és szerencsére nagyon jól megállt és az arcpuffadásom is eltűnt, vagyis nagyon jó hatással volt a szervezetemre a gyümölcsnap, ami pont ma van. De már nem is érzem, hogy gyümölcsnap, annyira belejöttem. Igazából nem is nagyon tudok enni már, tele vagyok pár falattól. A gyümölcs is telít, biztosan ezért nem érzem. Bár azért a végére tuti feljön 15-17 kiló. Most a 30.héten 11plusznál járunk. Nem kevés, de lett ez volna több is, ha nincs a gyüminap.
Gyönyörűek a lányaid! Kép

Seriff, gratulálok nektek, hogy ilyen szépen gyarapodtok! Kép Képet is kérünk... Kép

Éva és Leo eltűntek... Kép Mi lehet velük?

Hát, a kiságyunk nekünk is fel lesz állítva 2héten belül, majd nézegetjük, a babakocsi is már régóta megvan, tologatjuk egy kicsit mindennap, mintha lenne benne valaki... Kép, a kórházi csomagom is nemsokára kész lesz, ki tudja.... Bár én nagyon örülnék, ha 40.hétig vagy a 38.-ig bent maradna... Kép De ő érzi, hogy mikor kell jönnie....

Szép és derűs napot nektek!

Ma megyünk mozizni... Kép Kép Kép

Lili + Zsófi
birolili

Helló!

Lili!
Mekkorák vagytok, nagyon kíváncsivá tettél, mert én sem lehetek nagyon lemaradvaKép
Nyírádi Tamás doktorbácsi az orvosom és remélem sikerül nála is szülni. azt ígérte aug. végén megy nyaralni én meg szept. 21-re vagyok kiírva.
Elméletileg itt szülök Kecskeméten. (vagyis ott, mert én kissé odébb lakok)
Sbea! Köszi az infót, akkor a katalógust is megnézem majd, mert én csak beléptem nézelődni kb. 2 hónapja, akkor még nem akartam vásárolni. Lassan már időszerű lesz, bár én babonás vagyok ebben, és lehet az utsó pillanatra hagyok mindent kivéve 1-2 fontosat.
A babátok valami gyönyörű (ezzel kellet volna kezdeni). Először én is kislánykában reménykedtem, de a kisfiam is fantasztikus baba lesz Kép

Samchee! A Te lányaidról is csak szépeket lehet mondaniKép

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok
sam
gyönyörüek a csajok milyen ksi hölgyemény bogi édes Képhanna is gyönyörű

beáék
lillácska és ruhája igy kerek nagyon édes Kép

seriff
nálunk nem volt gond az oltással adrinál ige ő lázasodott és nyugi volt áki csak aludt egy nagyon t utánna most jön a 4 hós jövőhéten

ja erről az otásról még soha nem hallotam

lili
mi volt uh mértek súlyát babucinak minden rendben van gondolom majd mesélj hogy mi volt kivácsi vagyok nagyon Kép

többiek ??
mino
gondolom élvezi Bálint gazdát saz együtt létet

syg.
veletek mizujs megint nem hagy időt manócska
bekapcsolódni??

Kép

Kép

Kép
roz23

Bocs, csak egy beugrás:

Kobudót tegnap felhívtam, még egyben vannak, és remekül! Ma lesz NST-je, de az előző is csak jóslófájásokat mutatott. 1 újjnyira már egy hónapja nyitva volt, de nem aggodtak miatta.

Most ennyi hirtelen, Bálint Gazda megjött a tejbárból, most nekem kell tápolnom, mert baj lesz!

Pusszancs

Képeket is lövöldözzük hamarosan..

KépKép
mino

Sziasztok itt MINO-PAPA!
Rakok fel képeket,de ezek csak korházasak.Az itthoniak még nincsenek letöltve.Probálom időrendi sorrendben.Kép

KépKép
mino

Kép

KépKép
mino

Az előbbi még az inkubátorban,aztán ANYA karjában.Kép

KépKép
mino

minoék édes ez a csöpp fiúcska de rossz igy csövekkel látniKép de már szerncsére jól van Kép sok puszsz nektek Kép

beáék már kérdezni akartam mikor mentek marianhoz lillácskával tesómék i sjárnak 2500 ft egy alkalom és 1 óra hosszáig tart vagy lehete hogy már jártok csak figyelmetlen vagyok
akkor bocsika

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?