Sziasztok!
Képzeljétek a Viki próbál hasra fordulni csak az egyik keze mindig útban van
)
Lola Szívszaggató a bölcsibe szoktatásos történetetetek,de majd én is biztos fogok sírni,ha elérkezünk ehhez az állomáshoz.
Viki 3 napig egész furcsa volt,mint akit kicseréltek.Férjem szerint az időjárási frontok is megviselték szegénykémet,utálja a szelet meg az esőt.
Ma már hál istennek jobban volt minden téren,talán kezd visszatérni a régi kislányom
)
Bár hajnali fél 3-kor felriadt álmából és elkezdett sírni,úgy mint az elöbb is.
A két hónapos oltásnál semmi probléma nem volt,megkapta a szurit,kicsit sírt,itthon kapott kúpot aztán csak enni kelt fel,átaludta a délutánt meg az éjjel is.
Hogy sikerült a névadótok?Képek is lesznek?
Edit nem irigyeltelek a fiúk sírása miatt,de lehet hogy ők is időjárási frontokra érzékenyek mint a kislányom.
Csak nem a fiúkkal van valami baj,nekik kell a gyógytornász?
Melinda mikor kapnak a babák két oltást egyszerre?
Mi a foglalkozásod?Gyes elött hol dolgoztál?
Kerestem a chaten a szülésed történetét,de nem találtam,szívesen elolvasnám.
Reni Neked is és a többieknek is köszönöm a tanácsokat amikkel segítettetek elviselhetővé tenni ezt a pár napot!
1 kúpot én is beadtam mikor hazajöttünk,így nem lázasodott be.
Anyukám patikában dolgozik és azt mondta,hogy némely babák az oltást 3 nap alatt heverik ki,úgy látszik a Viki is közéjük tartozik
(
Remka köszi szépen,Viki már kezd újra a régi lenni.Ma voltunk anyuéknál és úgy viselkedett mint azelött,gügyögött,nevetgélt,egyszóval minden oké már,hál istennek.
Megpróbálom röviden leírni a szülésem történetét:
2005.03.27-én hajnalban kezdődött 10,majd 5 perces fájásokkal.Mikor az 5 percesek már jó ideje tartottak,lezuhanyoztam és elindultunk a kórházba,ami kb.5 percre van a lakásunktól.
Reggel 6-kor vettek fel az osztályra,szokásos vizsgálatok következtek.Ekkor már 3 perces fájásaim voltak s a nyákdugó is eltávozott.
Megvizsgált az ügyeletes doki,utána lefeküdtem a vajúdóba.Nst-t félóránként néztek,kzben mértem a fájásokat amik egyre erősödtek.
Megkaptam a beöntést,elötte leborotváltak,majd értesítették a fogadott orvosomat.
Férjem addig kint várakozott.
9.30-kor megérkezett a dokim,ő is megvizsgált,majd burkot repesztett.Ezután már felgyorsultak az események,perces fájásaim voltak amik 1 percig tartottak és elég sűrün jöttek.
Labdán vajúdtam mert csak úgy volt kényelmes.
11.30-kor felfektettek a szülőágyra,s megkezdődött a nagy hajrá
)
Kaptam fájáserősítő infúziót,mert azok elkezdtek gyengülni
(
De minden jó,ha jó a vége,a kislányunk 13.10 perckor MEGSZÜLETETT!
Nagyon boldogok voltunk és vagyunk azóta is,hogy egy ilyen gyönyörűség bearanyozza életünket.
Jó éjt mindenkinek,sziasztok:Erika