Jó reggelt!
De jó, ilyen sokan készülük Erdélye
Mely, igen, én voltam már párszor, Csenge születése előtt sokszor kétszer is egy évben, nagyon szeretünk oda járni, Anyukám onnan jött ide férjhez, így sok rokonunk él ott.
Mi is Székelyudvarhelyre járunk és Homoródfürdőre, aztán onnan mindenfelé kirándulni.
Mely, gratulálok a bébihez, örülök, hogy nálatok is lesz kistesó. Ti fiút, vagy kislányt vártok?
Szisz, én is olvastam a 2004-es tavaszi topicot, de én sem írtam oda, viszont nagyon megkedveltem az ottani csapatot. Kár, hogy már máshova írnak..
Trallala, Ti merre készültök kirándulni majd Erdélyben? Én még most is bizonytalan vagyok abban, hogy neki merjek-e vágni, egész nap hányingerem van, nagyon megvisel, nem tudom, bírnám-e a hosszú, kanyargós utat. Fehérvártól kb. 10 óra szokott lenni az út, ha nem kell sokat várni a határon.
Mely, Ti végül is jöttök Magyarországra? Úgy emlékszem,hogy készültetek.
Tünde, én most a rosszullét miatt mondom azt, hogy többször ezt nem bírnám végig csinálni, így ha lesz is harmadik bébi, csak akkor,amikor már nagyobbak lesznek a tesók. Egyébként nekem Csengével szerencsém volt, az elején is, jó baba volt, imádtam Vele lenni már a kezdetekkor is,a szülés is gyors és aránylag könnyű volt.Az mondjuk tény, hogy nagyon izgulatm minden egyes tisztábatevésnél, fürdetésnél, köldöktisztításkor, stb. hogy mindent jól csinálok-e, szóval a másodiknál már biztosan rutinosabbak leszünk.
Már nem fogok frászt kapni, hogy vajon miért sír, már tudni fogom, hogy lehet megnyugtatni, nem kell idegeskedni folyton.
Sajnos már nem fogok tudni sokáig írni a topicra, mert aug. 1-jén elköltözünk, pár hónapig a szüleimhez, amíg felújítjuk az új házat. A szüleimnél pedig nem lesz net, úgyhogy jó sokáig nem tudok majd írni. Néha azért majd megpróbálok netközelbe jutni és olvasni, de nem ígérem, hogy gyakran tudok majd írni