Sziasztok,
egy utolsó beköszönés, szerintem legközelebb már csak osztódva tudok írni, Szegeden nincs netünk.
Először is: Noénak nagyon szurkolunk, ha Bálint már tud szopizni vagy máshogyan kap anyatejcsit, nagyon hamar erőre kap.
Syg: nagyon boldog szülinapot kívánunk Mi is Neked. Van/volt nagy ünneplés? Vagy legalább egy kicsike?
Roz: sajnálom a porontyokat, szörnyű látni őket, amikor szenvednek, lázasok. Nem tudom, Te hogy vagy Vele, ahogy egyre nőnek szerencsére egyre jobban meg lehet velük beszélni a gyógyiszedést. Nálatok nem így van? Honnan szedték össze a mandulagyulát?
SBea, mi az itteni ortopédián jártunk úgy tavaly, hogy beutalót szereztem, szabit vettem ki, majd közölték a kórházban, hogy időpontot is kellett volna kérni. Időpontot 1 hónapra tudtak adni, addigra elévült a beutaló, és ráadásul akkor költözködtünk. Így kihagytuk az ellenőrzést...
Egyébkétn sajna ez a pesti eset,de legalább megpróbáltátok.
Nana, Horvátország nagyon jó, a képek is igézőek. nem álltunk meg egyébként sehol, végig vezettünk felváltva, amíg az egyikünk vezetett, a másik pihent. Egyébként nem tudom, hogy tervezitek, de mi visszafelé a magyar oldalon autópályán jöttünk, és az sokkal jobb volt, mint át a Dunántúlon az úttalan-utakon.
Seriff, terhesgondozásra ide jártam a fiatal Nyrádyhoz, Szegeden csak szülésznőt választottam, valszeg az ügyeletes orvosnál fogk szülni. Kamillával lejártam annnak idején Sári Tamáshoz, de most nem tudtam megoldani. Remélem így is olyan lesz a szülés, ahogyan szeretném. Elsősorban a gátmetszést szeretném megúszni, a szülésznő ebben sokat tud segíteni.
Lili,
Nekünk is az átalakítós Faktumos ágyunk van, nagyon szeretem. Bár én mintha a neten valahol 45-50 ezer körül láttam volna. Igazt, ehhez hozzájön a matrac, és szerintem több nem is igazán kell, a fejvédő, baldachin még jó, de ágyneműt szerintem még ne vegyetek. Így jött ki a 80 ezer? Mert az egy kicsit soknak tűnt.
A hangulatingadozás teljesen normális, sőt, hogy megnyugtassalak ez csak fokozódik, ahogy közeleg az időtök. A végén mindenen elsírtam magam, pedig nem vagyok egy mimóza
Ma volt a védőnénink látogatóban, hát, nem sok tanácsot fogok Tőle kapni, úgy érzem, 1/2 órára beugrottak, és hozott pár ismertetőt.
Holnap pakolunk, aztán ebéd után viharzunk Szegere, Lilinek írok majd sms-t, ha valami van. Már csak a ma éjszakát kell kibírnunk.
Puszi Mindenkinek:
Kobudo 37+2