Sziasztok
Hu micsoda termes van itt miota nem jottem
Orulok, hogy bovul a tarsasag
Dori
Igy gondolom en is hogy ahogy,latom jobb ha az elejen feltekeny es kiadja a merget a nagyobb teso.A korosztalyos topicban latom hogy akinel nem volt zur ott most vagy koromragas,vagy alavaszavar jelentkezik
PErsze ez nem kivansag musor ,meg meg nem is aktualis
Konyhabutor kesz?Ido megvolt hozza
Hajad??
Nalunk mar 2 het tarta bolcs iszunet,eddig vagy en vagy a neni vigyazott ra,most elszor eleteben egy hetet anyueknal nyaral a batyam azonos koru kisfiaval
Hat eleg fura volt otthagyni,de ez van.Igy a jovo heten minden este kirugunk a hambol
3 ev utan
Zsuzsa
Udv itt.Szoval a csaszirol magarol mar irtak a lanyok,meghat neked egy kicst mas mivel altatni fognak.
En megmondom oszinten nem sokat ereztem,sot az epiduralas sem fajt,azt hitte mailyen borzalmas lesz de nem
Hat igen amikor a labad pakoljak es nme erzed az szinten remiszto amde szerencsere mulando
A kisfiad nagyon cuki
Es latom Ti is a kis korkulonbseg hivei vagytok
A dokidat sajnos nem ismerem.
Nekem nem volt fogadott szulesznom,az ugyeletes maximalisan kedves volt.Sot Dori megkerdezte nekem hogy nem is igen kell csaszihoz(ez volt a dokim velemenye is )Nekem spontan indult a baba
De a korhazi gyakoralt az hogy nem varnak amig beindul hanem a betoltott 39.heten megcsinaljak a mutetet.En is probaltam alkudozni,de nme lehetett,aztan az elet es Alex megoldottak
Az osztalyrol mar olvashattal az en velemenyemet is,eltunni nem tunt el semmim,nagyon kedves es normalis szobatarsnokkel voltam korulveve
Semmi felszerelest nem kell vinni,,ertem a popsitorlot pelekat,mert minent adnak sot a kezdo csomagban is lesz
Egyebkent ha apuka ne mtud ott lenni a csaszinal,miert nem hivod anyuakdat vagy testver,baratno???Talan az kozvetlenebb
Angi
Kisfiad tunderi
Na ez volt mas ahhoz kepest amikor en szuletm 2002-ban.Hogy 6 ora utan mar mehetsz a babhoz,vagyis tolata ferjed.Akkor mivel Alex 11.45-kor szuletett este fel sem kelhettem csak masnap reggel.MEg allitolag mar kulon orzo van az intenzives a csaszarosoknak.Tenyelg nagyon kedvesek ott a noverek
Na megyek mert eldolok a faradtsagtol...
kataa