Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

most már mindent sokkal lassabban csinálok, így ma van először időm elolvasni Benneteket.
Cserkeszőlőn egyébként azért is volt tök jó, mert ugye nagyon meleg volt, és én az árnyékban, meg szaladgálás közben is össze tudtam szedni szép kis barna színem, ami ugye a +16 kilóhoz most roppant jól esik. Mármint a lelkemnek.
Kamilla persze tegnap óta nem alszik délután, remélem ez csak átmeneti, mert nagyon kipurcanok, ha sokáig így megy, most viszont szép csöndben eszegeti a sárgadinnyét a teraszon... Nagyon édesek tudnak szerintem is lenni, ha látja, hogy mérges vagyok valamiért rá, mindig kérdezgeti, hogy Anya, nem vagy haragos? Ilyenkor igyekszik a kedvemre tenni, tegnap pl., megmaszírozta a lábam, tudja, hogy azt nagyon szeretem.

Nana, azt hiszem Te kérdezted, hogy miért Szeged. Mivel mindketten szegediek vagyunk (4 éve lakunk Kecskeméten), az ottani kórházat jobban ismerem, már Kamilla is ott született, no meg szimpibb is a légkör ott. Csütörtökön leköltözünk Anyáékhoz Kamillával, Apa itt marad, dolgozni, majd csak akkor jön, ha elindult valami. Remélem oda is ér Szegedre időben. Így járok oda NST-re, választottam szülésznőt, terhesgondozásra pedig ide jártam Kecskemétre. Szóval kicsit bonyi, bízom benne, hogy jól sül el minden. Kamilla 2 héttel hamarabb született, így már minden nap rimánkodom pici Emesének, hogy bírja ki, ameddig le nem megyünk Szegedre.

Roz,
hát eddig sem volt semmi, amit a 3 poronttyal véghezvittél, de ez a felújításos dolog ez a csúcs! Úgy látszik, Ti minden "jóból" részesültök.. Irigyellek a kitartásodért, bár azt hiszem, ezt már írtad, hogy Te a gyereknevelésben éled ki magad. Megnéztem a fotóalbumotkat, gyönyörűek a gyerekeitek!

Sbea, Kamillának tegnap a felrakott képetek volt a kedvence, fél óráig kellett nézegetni Lillát és Beát...

Sam, átérzem, hogy csak egy ideig jó "kölcsönadni" a gyereket, addig, amíg nem kezd el hiányozni a nyafizása.

Minoval mi lehet vajon? Remélem egyre jobban vannak!

Syg, Seriff, a nyűgösség biztos a melegnek tudható be! (Vagy fogjuk rá...)

Puszi, megyek vasalni Kép
Kobudo 37+1

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

Éva, néztem az Aktívot, de nem láttam RobitKép. Este nálunk is volt "kicsi" hiszti, biztos volt vmi a levegőben, d.u. meg itt sétáltunk a ház előtt, az árnyékos szellőben, na de csak 6 után.Hát a fürdéssel, nem tudom mit csinálj, biztos hülyeséget kérdezek, de nem túl meleg-hideg-sok-kevés a víz?

Hanci meg biztos búvár lesz, örökké tekergeti a fejét a vízben, tegnap meg nyelt is egy kortyot, jól meg is ijedtek mindketten ApávalKép. Amúgy is ha fent van, egy pillanatra sem áll le, vmilye mindig mozogKép.

Minoékkal mi lehet vajon?

Hogy elszaladt az idő, Kobudo is már mindjárt szül!

Bea, jól áll Lillácska sapija!Kép Sajnálom, h ilyen sok műtétre lesz szükség, de kitartás!!!!

Nana, most is nagyon jó Hancival, és nekem is mindenki ezt a 3-4 hónapos kort emlegetiKép! Most is akkorákat tud már mosolyogni!Kép

Megyek, mert megunta az egyedüllétet!Kép

Kép
seriff

Syg!
Én is csak arra tudok tippelni hogy meleg vagy hideg a viz (legalábbis neki), illetve nem lehet hogy túl fáradt vagy éhes már a fürcsi ideje alatt? (persze igaza van Seriffnek biztos hülyeségeket kérdezünk)

Nálunk nem volt sírás, ugyhogy nem igazán tudom.
Mi 4 hónapos korától babaúszásra is jártunk és nagyon szerette.

Mi a Szechenyi új részébe lakunk, ahol a lakóparkok épültek.

Még ....
Hazaért a férjem, mennünk kell kunát váltani, pénteken írány HORVÁTORSZÁG!!!!!!!!!!!!!

Késöbb folytatom

KépKép
KépKép
nana09

Hali !

Hát ez a tegnap esti nyügi nálunk is lezajlott. Már elég régen volt hasonlóra példa, de nem akart elaludni, plusz mostanában visszaszokott arra, hogy 2-3 között felkel, és nem akar tovább aludni. Ez péntek óta megy így. nem tudjuk miért, de akkor volt az oltása, és még előtte mondta Bea egyik barátnője, hogy több ismerősének is megváltozott oltáskor a baba alvásrendje. Ebben lehet valami?

Bea köszöni a bókokat, és az együttérzéseket is.
Lili!
Én is ezt mondtam Beának, hogy más gyerekekkel is előfordul hasonló eset, de Õket ez nem igazán zavarja, mert Õk már így tanulnak meg mindent.

Sam!

Nálatok megy a cumi dolog? Lillácska nem igazán vehető rá, hogy azzal játszon. Bár nem is baj ez, de néha jó lenne ha lefoglalná magát egy kicsit vele.

Seriff!
szerintünk ez a fürdésnél sírás nemsokára el fog múlni. Liila is így kezdte, de ma már akkor sír, ha kivesszük a vízbőlKép

Minoról és Bálintról semmi hír? Senki nem tud konkrétumot?

Sziasztok KépKépKépKépKépKép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ja !
Roz köszi a felajánlást, de a védőnéni ma megadta a Mariann számát. Jövő héten megyünk hozzá.

KépKép
KépKép
sbea

Orsi, ő látta magát, én nem láttam őt. De csak egy pillanatra, amikor a parkos képeket mutatták.
A Bestben viszont benne volt az egyik képen.
Mi is este szoktunk sétálni, baromira féltem a naptól. Olyan érzékeny bőre van még.
Fürdésnél nem hideg-meleg a víz, mindig megmérem -magamban nem bízok, csak a hőmérőben. Lehet, hogy kevés a víz, de még nem lehet több a köldöke miatt, bár sztem már zárva van. Majd csüt-ön megmondja az orvos, lehet-e már vízbe tenni.
Az lehet, hogy éhes már, mert mindig csak zabálni akar, de ha meg felébresztem a fürdés miatt korábban, akkor meg az a baja. Na mindegy, akkor bőgünk tovább.

Nana, akkor nem is lakunk messze egymástól. Mi a Márc. 15-ön lakunk a MobilCenter mellett.

Leo fél4 óta alszik. Ennyit még nem is aludt sosem nappal.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Egy kérdésem van!
Ismeri valaki Bán dokit?
A Bagoly utcán van rendelése.
Kiderült hogy vinni kell hozzá Hannát mert csípőficam gyanúja van.
A zárón rajta volt de mivel csak nemrég töltötte be a kettő hónapot most lehet elvinni. Úgy látszik hiába való volt a torna.

Ha valaki ismeri vagy tud róla valamit írja meg!

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok

beáék
gyönyörű lillácska olyan édi kis kerek husika lehet mire cuppanóst adni neki Kép

sam
én nem ismerem

hüp-hüp én meg szomorú vagyok lehet hogy le kell tennünk áki szobájárol majd mesélek

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Nana, irigyellek, tavaly mi is Horváto-ban voltunk, akkor semmi baja nem volt Kamillának (mármint betegség, bár tele voltunk gyógyszerrel...). Annnyira jó volt, majd jövő szept-ben tervezzük megint menni. Akkor már két poronttyal. Nem tudom, írtad-e, hogy mikor indultok? Mármint napszakban. Nagyon bevűlt Nekünk, hogy kb. este 10-kor indultunk, és reggel 8-ra Krk-ön voltunk. Igaz, mi elég fáradtak voltunk, de Kamilla végig aludta visszafelé is az utat.

Roz,
mi lett a bővítésetekkel? Most hány szobátok van? Ez a ház ugye nem Hetényben van, csak a telketek, jól emlékszem?

Sam, én mintha hallottam volna a dokiról, Õ ugye a gyereksebész? Nem voltunk nála, csak ismerősök.

Sygnum,
Nekem sincs tippem, mindig imádta a fürdést, mi is jártunk aztán babaúszásra.

Lili,
pihizzél Te is, egyébként nem volt olyan vészes ilyen idősen nyaralni, a komplett kórházi cuccom nálam volt, legfeljebb onnan mentem volna a kórházba Kép Kép
Minoról nincs híred? Én múlt pénteken beszéltem vele.

No, megyek pihizni egyet, most raktam le Kamillát.

Pusz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt Mindenkinek!

Kobudo!
Mi is éjjel megyünk, elsősorban mi is pont a gyerköc miatt (reméljük végig alszik), másodsorban mivel szombati turnus váltással megyünk, napközben oriásiak a dugok (főleg most az autopálya rengeteg fizetőkapuja miatt).
Mi egy kicsit délebre, Közép Dalmáciába, Sibenik mellett leszünk.
Egy kérdés: amikor kiértetek tudtatok piheni valahol vagy útközben hosszabb időre megmertettek állni?

Sam és Bea!
Nagyon édesek a picurjaitok. Bea ne izguljatok nem lesz semmi baj. Lilla gyönyörű, egészséges és erős kisbaba!

Syg!
Összel (ha esetleg még itt laktok) már mehetünk együtt játszótérre. A kis Leo már biztos nagyon élvezni fogja...
Két kedves ismerösöm is hasonló területen dolgozik mint te, lehet hogy ismered is őket.
Az egyikük konduktor (nem hiszem hogy igy kell helyesen irni), amikor Dani pár honapos volt "megvizsgálta", mondta hogy nagyon erős kis lábai vannak, korán fog mászni, állni, járni.... és igaza lett. Õ "tiltotta" meg hogy valaha is vegyünk neki ilyen bolygójárót vagy micsodát (nem tudom mi a neve), bár egyébként sem akartam ,de azóta mindenkinek mondom nehogy vegyen.

Roz,
Mi történt? leállt a házbővités?

Ja és Mindenki akinek már vannak hasonlo tapasztalatai. SOS! Tegnap a Dani (életében elöször) megütött egy kislányt akivel együtt szokott játszani,azt a játékot akarta amellyel a kislány játszott. Nagyon-nagyon elkeseredtem, hisz még nem csinált ilyet.
Persze sokak szerint ez normális, hozzátartozik az egészséges szociális fejlődéséhez...
De engem nagyon bántott. Aztán persze oda ment bocsánatot kérni, ölelgette...
Reggel amikor felébredt azzal kezdte hogy soha többet nem csinál ilyet, nem bántja az Annát, nem veszi el a játékot. Mindezt magától én ma még sem emlitettem neki
MIT CSINÁLJAK VELE HA ESETLEG MÁSKOR IS ÜT???

Bár sajnos ezt látja a többi gyerektől is (akik nagyrészére még a mamájuk sem szól rá, ha ilyet csinálnak)

Üdv,
nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, hát nem ez volt a legjobb éjszakánk!
A 10 órás kajcsi után sehogy sem bírt elaludni, cska vmikor 1/2 1 magasságában, de nem akart újra enni, aztán 1/2 6-ig húzta, aztán 1/2 órát aludt, most egy kicsit megint. Pedig tegnap órát lehetett volna igazítani hozzá, pont 3óránként éhezett meg.

Éva!BOLDOG SZÜLINAPOT!
Fürdésre nincs több, jobb tipp, lehet, h egyszerűen csak nem szereti annyira a vizetKép. Gondolom, már mindent bevetettetek. Na, hátha anyós megvette a Bestet, majd megnézem Robit!
Micsoda hírességeket ismer!

Lili, tényleg pihenj amennyit csak tudsz! Meleg is van, dobd Magad hanyatt, rakd fel a lábaidat, és álmodozz!

Kob, ki a dokid Szegeden? Én is odajártam egyetemre, és szerettem nagyon a várost, sehol(na jó, Soltvadkerten talán) olyan fini fagyi nincs, mint ott!

Roz, miért kell lemondani Áki szobájáról?

Bea, kedves vagy, de nálunk csendes fürdés van, és már utána sem sírunk, sőt Hanci önként nyitja a száját a Vigantolhoz is! Bár nem tőlem kérdezted, de nálunk meg elő sem vettük még a cumit, még bírjuk, h ha sír dajkáljuk, ringatjuk, stb (persze, mert még kicsi, nem tudom ha 1-2 kg-val nehezebb lesz, mit csinálunk, tisztára megizmosodik a karunkKép)Lillácska királylány mekkora rucikat hord?

Nana, írigyellek a tengerpart miatt, de jövőre mi is megyünk!Ti hova jártatok babaúszásra?

Sam, biztosan be fogja utalni a doki csípőUH-ra, amit jó lenne mielőbb, mert ha tényleg gyanús,akkor el kellene kezdeni a kezelést!

Kép
seriff

Kedves Syg!
Seriff nagyon figyelmes én meg nagyon szánom-bánom, de tegnap fel sem fogtam mikor is van holnap...???!!!

Szóval én is kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT és MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!!!

Seriff,
Mi Lakitelekre jártunk babauszásra, nagy élmény volt, csak aztán sajna - pont amikor már eljutottunk a merülésekhez - abba kellett hagyni.

Syg, még az jutott eszembe hogy a fürcsinél ki fogja a picurt?

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Mino írt nekem tegnap sms-t: "Kérlek nyugtasd meg a lányokat, ma valamikor leülök a gép elé - ez tegnap volt - és kicsit írok! Hiányoztok, de az összes erömet Bálint vitézre összpontosítom! Vasárnap óta felgyorsultak a kis Harcos körül az események. Szótfogadott maminak, már gép nélkül lélegzik, és tegnap végre hallhattam sírni. Puszika." Ezt küldi mindenkinek. Remélem, hogy hamarosan tud jönni hozzánk. Kép

beáék, ez sajnos előfordul másnál is, a keresztlányunknak még donga lába is van, ami súlyosabb eset. A szüleinek nahyon nehéz volt, most is gondolkodnak, hogy vállaljanak - e másodikat. Nagyon félnek. Hát én bízom abban, hogy nálunk nem lesz semmi gond. Lehet, hogy öröklődő, de ez sem 100%-os. Kép

Megígérem mindenkinek, hogy pihenek, egyébként muszály, kezd egy kicsit dagadni a lábam, fáradékonyabb vagyok. A pihi az nagyon jó, legalább Zsófi babával többet tudok beszélgetni. Nagyon nagyokat rúg már. Imádom. Igaz, múltkor nagyon belefúrta a kis lábacskáját a szeméremcsontomba. Na, könyörögtem neki, hogy vegye ki. Nem volt kellemes. Kép De nagyon imádom, amikor mocorog. Kép

Nana, én is irigyellek a tengerpart miatt! Kép Én is mennék. De majd két év múlva... Kép Nana, szerintem az jó jel, ha a fiad saját maga érzett rá, hogy nem jót tett, és még nagyon meg is bánta. Ennek örülhetsz szerintem. Biztosan jól van nevelve.

Éva, én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked!!!! Kép Teljen nagyon jól ez a napod! Kép

Kobudo, majd írjál nekünk minden fejleményről! Kép

Puszilok mindenkit! Szép napot nektek, bár biztosan nagyon meleg lesz megint. Kép A hűvös szobába kell maradni. Kép

Még nem találtunk kiságyat, nagyon drága minden. Annyira nem is tudom, hoyg milyet lenne érdemes venni. Ami átalakítható, ami mellett egyből van pelenkézó is, vagy csak sima kiságyat... ???????? Tényleg nem tudom. De majd megálmodom.... Kép A Faktumban tényleg nagyon jó ágyak vannak, megnéztük. 80.000 lenne pelenkázóval és minden felszereléssel együtt a kiságy. Kép Az nagyon húzós.....

Lili (28+3)
birolili

Lili!

Kiságy kérdéshez.
Nekünk is Faktumos van (csak mi még Pesten vettük, akkor még nem volt Kecskeméten)
Én nem bántam meg.Sőt!
Nekünk olyan van ami átalakitos. Kiságynak is masszivabb volt mint egy "sima", nagyon praktikus volt a közel lévő pelenkázó rész, a rengeteg rakodofelület (plusz hogy jó magas. az én 180 cm-es magasságomhoz ez is nagyon fontos volt)
Lassan egy éve már "át van alakitva" és nekünk igy is nagyon bevált. Dani első pillanattól kezdve imádta az ágyat, lehet hozzá venn "leesésgátlót", nem kell új matrac, mert a babaágyas matrachoz csak a toldást kell megvenni.
Ráadásul a pelenkázó részből kialakult polcos kis szekrényeket imádja a Dani. Az ő kis magaságához pont megfelelő méretüek, igy nagyon jókat szokott játszani a tetejükön (és önálloan ki-be pakolhatja a játékait)
Én csak ajánlani tudom.

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Szaisztok!

Először is: BOLDOG SZÜLINAPOT ÉVA !!

Tiszta irigyek lettünk a tengerpartra. Nekünk idén csak egy 4 napos Balatoni túra jut majd. Tavaly Mi is Krk-n voltunk Baskan. Tuti heely volt. Azelőtt meg Rab szigeten nyaraltunk. Az még jobb volt. Jövőre vissza is megyünk oda. Látom többen is megyünk majd jövőre Horvátországba. Ha máshol nem majd ott összehozzuk a Babanetes találkozót. Ez a város nagy, hogy összetalálkozzunk ! KépKépKépKépKép

Seriff!
visszaolvasva nem neked akartam írni a fürdetést, hanem Syg-nek. Elvétettem a címzéstKép

Lillácska még ma csak aludt. Meg este is. Gondolom nyomja ez a meleg. Most majd felkeltjük és megzabálju7k a húsios kis combjait. KépKépKép

Most indulunk Pestre. Klassz kis idő van.

KépKép
KépKép
sbea

egy pár kép arról ahová megyünk
<!--attachment: solaris_1-237120.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*45.8**solaris+1%2ebmp --><center><pre>
Kép
solaris 1.bmp (45.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: solaris_2-237121.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*45.8**solaris+2%2ebmp --><center><pre>
Kép
solaris 2.bmp (45.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

és Daninak...
<!--attachment: solaris_3-237122.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*45.8**solaris+3%2ebmp --><center><pre>
Kép
solaris 3.bmp (45.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Bocsássátok meg nekem... csak már annyira várom...

nana

KépKép
KépKép
nana09

Igazából nem igy akartam, csak hát ugy tünik nem vagyok ...
Szóval nem tudom máskor hogy sikerült ugy berakni hogy a kép itt látszodjon???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Beszéltem Noéval, már sokkal jobban van, a hangja is kiegyensúlyozottabb volt, azt mondta, hogy túl vannak a lelki megrázkódtatáson. Most már etetheti Bálintot, holnap kap egy ágyat a 3.emeleten, ugyanúgy, mint az egészségews kisbabáknál. Talán jövő hét közepén hazaengedik őket. Örültem, hogy felhívott, nagyon jó volt hallani a hangját. A kis Bálint szépen erősödik. Kép Kép Kép

Sbeáék, meséljetek, hogy mi volt Pesten!

Nana, ez piszokság! Kép Annyira vágyom egy kis kikapcsolódásra...

Kimamák, nektek is volt olyan, hogy egyszer nagyon boldogok voltatok, egyszer pedig annyira nem volt kedvetek semmihez? Ez normális? Engem idegesít, hogy megint ilyen hangulatingadozásban vagyok... Ha nem kell csinálni semmit, az a baj, ha kell, az a baj.... Szóval ez természetes? Nyugtassatok meg, mert olyan rossz így. Azt gondolom, hogy én vagyok a nyafka.... Kép

További szép napot!

Lili
birolili

A legfontsabbat elfelejtettem: Noémi mindenkit puszil, és nagyon hiányzik mindenki neki! Kép akart írni a Babanetre, de sajnos valamiért nem jött be nekik este 9órakor. Ezért ez elmaradt, de sokat gondol minenkire és reméli, hogy mindenkivel minden rendben van. Babócákat is puszilja. Kép

A kikapcsolódást nem arra értettem, hogy pihenni, hanem.... egy kicsit félek ettől az egésztől.... Ez is természetes? Ne haragudjatok, hogy ennyi kérdést tettem fel egyszerre...
birolili

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szülinapi gratulációkat!

Õszintén szólva voltam már jobban is, ma egy kicsit besokaltam.

Fürdetést mindketten próbáltuk, nálam volt egy sírásmentes, de több azóta sem.

Viszont éjjel 6 órát aludt Manó, most meg az volt a bajom, hogy biztos kiszáradt -mert olyan puha a kutacsa- és ezért aluszékony. Szóval vmi mindig van.
Ma meg megkínáltuk vízzel, erre lehányt. Én meg bőgtem.
Néha olyan érzésem van, hogy mindent szarul csinálok és elegem van az egészből.

Minót puszilom, ha beszél vele vki, és nagyon örülök, hogy erősödnek! Remélem tényleg nemsokára hazamehetnek!

Lili, ez a hangulatváltozás dolog teljesen "normális". Én is kínlódtam/ok miatta.

Sam, Bán doki hirtelen nem ugrik be (nem traumatológus véletlenül?), de én Kovács Gyulának mutattam meg a csípőjét az ortopédián.

Nana, játszótérben benne vagyok, bár Leo nem fog tudni még játszani akkor.
"Bolygójárót" én sem fogok venni, sztem sincs semmi értelme. Bár nekem volt, jó korán tanultam meg járni és semmi bajom nem lett tőle -csak vagy 100* felborultam-, de én sem tartom jónak.

Ja! Van még1 problémánk. Megint nem megy a szopi, de most azért, mert amikor már nem olyan éhes, meg gondolom el is fárad, akkor nem tudja nyelni a tejet és elkezd ordítani (rossz esetben félrenyel). Még szeretne enni, de az ordítás miatt nem tud. Én ilyenkor lepasszolom Robinak és lefejem a tejcsit ameddig csak jön, aztán visszateszem őt a cicire. És itt a gond. Újra jön a tejleadó reflex és újra nem tud enni, hiába fejtem. Van vmi ötletetek?

Megyek, hátha ki tudom kapcsolni az agyam, amíg itthon van a párom.

Éva

Kép
sygnum

Megjöttünk!
Nem volt sok értelme felmenni Pestre. Bea kb. 1 hónapja felhívta őket, hogy időpontot kérjen. Pontosan elmondta mi a gond, adták az időpontot, erre ma bemegyünk az ortopédiára és a doki mondja, hogy ez nem az Õ területe. A kézsebész meg szabin van és csak ősszel lehet majd hozzá menni. Na nem baj legalább a csípőjét UH megnézték. Szerencsére azzal nincs gond. Szóval ennyi. El is döntöttük, hogy Szegedre fogunk járni. Addig marad a torna.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Lili, a hormonok még csak szülés után zazítanak be igazánKép!

Éva, Te meg ne aggódj, 6 óra alvás=nem evéstől nem szárad ki egy baba semKép És ahogy egy ismerős mondta"magától egy gyerek sem hal éhen".Bízz Magadban, és hidd el, hogy jól csinálod!És örülj, h éjjel 6órát alszik, hidd el, sokaknak ez az álma, ez még nem aluszékonyság!

Bea, sajnálom, h feleslegesen mentetek fel Bp-re!

Remélem, h Bálintot is lassan hazaengedik!

Jó éjt mindenkinek, hátha ez az eső vmit hűtötta levegőn!

Kép
seriff

Sziasztok!
Sbea!
Nagyon sajnálom, hogy potyára mentetek fewl Pestre! Ez nagy szemétség, hogy ennyire nem foglalkoznak az ember idejével és persze gondolom bíztatok benne hátha jó hírekkel jöttök haza.

Sygnum!
Először is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Tudom, hogy nehéz de először is próbálj megnyugodni. A baba megérzi ha nyugtalan vagy és azt ő is átveszi.
Mennyi időnként eteted?
Kínáld meg 2-2.5 óránként, mert vannak olyan babaák akik ritkábban igénylik a szopit és akkor nagyon mohosan esznek. És evés közben beszélgessetek nálunk ez bevált. Ha úgy gondolod hogy tele szívta magát vedd el tőle, mert ők sok esetben csak megnyugvásként tartják a cicit a szájban de a tej autómatikusan folyik ha sok van.
Fürdetésre csak annyit, hogy próbáljátok meg a ti kádatokban úgy hogy eggyütt fürdessz vele.
Hanna imádja. De elsődleges a nyugalom.

Lili!
Amit a hangulatról írtál az teljesen normális dolog. Van akinél jobban van úgy hogy kevésbé tör elő. A kedvetlenség és társai természetes dolgok én is hasonló voltam nemrég. Szóval nyugodj meg nem te vagy nyafka!!!
És pihenj sokat.

Nana!
Megvan még az a nagy bőrönd?:-))))
A képeket látva.....
Ugye azért legalább gondolsz majd ránk?

Minónak nagyon örülök! Végre fellélegezhet szegénykém!

sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok

először is nagyon -nagyon sok boldog szülinapot syg Kép

mino
kitartás már nincs sok hátraKép

nálunk ma káosz a köbön niki aki elvileg nem is lehetne lázas az epilepszia miatt 39,4 es lázzal ébred és hányt egyből rohangáltam mint póka falon hűtőfürdő borogatás kúp semmi nem vitte le kimentünk avarga dokinőhöz egyből injekció ettől egész nap aludt seduxen b6 meg lázcsillapító kombináció most kezdt ébredezni egy falatot sem evett még ma Kép de hogy ne legy egyszerű az élet mire rendelőbe értünk adri is belázasodott ja nikihez még annyit hogy dkinő le volt döbbenve hogy a háziorvosunk nem irt ki nekünk lázgörcs estén adható zselét ( erről idáig én sem tudtam ) mindig kérdeztem a házidokinkat elég germicid c oh persze hát nem az. na ennyit a házidokinkró :-/

szóval mandulagyulladásuk van nikit nagyon kiütötte adri délután azért már játszott egy kicsit e niki teljessen kivan remélem áki nem kapja el most ennyire volt időm megyek ápolgatni sziasztok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

egy utolsó beköszönés, szerintem legközelebb már csak osztódva tudok írni, Szegeden nincs netünk.

Először is: Noénak nagyon szurkolunk, ha Bálint már tud szopizni vagy máshogyan kap anyatejcsit, nagyon hamar erőre kap.

Syg: nagyon boldog szülinapot kívánunk Mi is Neked. Van/volt nagy ünneplés? Vagy legalább egy kicsike?

Roz: sajnálom a porontyokat, szörnyű látni őket, amikor szenvednek, lázasok. Nem tudom, Te hogy vagy Vele, ahogy egyre nőnek szerencsére egyre jobban meg lehet velük beszélni a gyógyiszedést. Nálatok nem így van? Honnan szedték össze a mandulagyulát?

SBea, mi az itteni ortopédián jártunk úgy tavaly, hogy beutalót szereztem, szabit vettem ki, majd közölték a kórházban, hogy időpontot is kellett volna kérni. Időpontot 1 hónapra tudtak adni, addigra elévült a beutaló, és ráadásul akkor költözködtünk. Így kihagytuk az ellenőrzést...
Egyébkétn sajna ez a pesti eset,de legalább megpróbáltátok.

Nana, Horvátország nagyon jó, a képek is igézőek. nem álltunk meg egyébként sehol, végig vezettünk felváltva, amíg az egyikünk vezetett, a másik pihent. Egyébként nem tudom, hogy tervezitek, de mi visszafelé a magyar oldalon autópályán jöttünk, és az sokkal jobb volt, mint át a Dunántúlon az úttalan-utakon.

Seriff, terhesgondozásra ide jártam a fiatal Nyrádyhoz, Szegeden csak szülésznőt választottam, valszeg az ügyeletes orvosnál fogk szülni. Kamillával lejártam annnak idején Sári Tamáshoz, de most nem tudtam megoldani. Remélem így is olyan lesz a szülés, ahogyan szeretném. Elsősorban a gátmetszést szeretném megúszni, a szülésznő ebben sokat tud segíteni.

Lili,
Nekünk is az átalakítós Faktumos ágyunk van, nagyon szeretem. Bár én mintha a neten valahol 45-50 ezer körül láttam volna. Igazt, ehhez hozzájön a matrac, és szerintem több nem is igazán kell, a fejvédő, baldachin még jó, de ágyneműt szerintem még ne vegyetek. Így jött ki a 80 ezer? Mert az egy kicsit soknak tűnt.
A hangulatingadozás teljesen normális, sőt, hogy megnyugtassalak ez csak fokozódik, ahogy közeleg az időtök. A végén mindenen elsírtam magam, pedig nem vagyok egy mimóza Kép

Ma volt a védőnénink látogatóban, hát, nem sok tanácsot fogok Tőle kapni, úgy érzem, 1/2 órára beugrottak, és hozott pár ismertetőt.

Holnap pakolunk, aztán ebéd után viharzunk Szegere, Lilinek írok majd sms-t, ha valami van. Már csak a ma éjszakát kell kibírnunk.

Puszi Mindenkinek:

Kobudo 37+2

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt Mindenkinek!

Sziasztok Beáék!
Ma reggel jött a megvilágosodás mekorra h... vagyok.
Szóval van egy kedves ismerösöm (egy nagyon jó barátom közvetlen rokona) aki sebész, kéz-specialista és állitolag fiatal kora ellenére már nagy szaktekintélynek örvend. Kecskeméti, de nagyon sokat dolgozik Pesten, Szegeden. Ha gondoljatok nagyon szívesen segitek összehozni egy találkozot vele. Mindenféleképpen javaslom hogy több orvosnak mutassátok meg Lilla kezecskéjét, mielött bármibe belevágtok. (személyes tapasztalat)

Kedves Syg!
A hasfájossággal hogy álltok? Nem lehet hogy az keseriti meg a kis Leo (és a te) életét? Szerintem a kolika mindennél rosszabb!

Lili!
Teljesen természetes amiket érzel. Nekem az furcsa egy kicsit amikor valakinek nincsenek ambivalens érzései a szüléssel kapcsolatban. azért valljuk be, a világ legnagyobb csodája azért nem egy egyszerü dolog. Csak azon ne kezd sokkolni magad hogy hogy kezdödik, mi lesz.... mindenki mást mond és lehet hogy nálad teljesen másként lesz.
Engem az utolso hónapban már mindennel beparáztattak és nálam minden másképp zajlott le.

Persze igy a tapasztalat birtokában sokkal könnyebb.

Nana

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok
beszéltem minoval alakulnak ma már poróbálnak szopizni ma megy vissza kórháézba befekdni bálinthoz 3. emeletre bár azt hiszem ezt lilike is irta már a jövöhéten reméli jöhetnek haza

beáék
sajnálomezt a pest dolgot ha szegeddelmeg vagytok elégedv akkor ne vigyétek máshova kitartás nektek is biztos nem lesz egyszerű szegény lillácska

syg.
irtad a gátsebet meg turutyit a sebem nekem is nagyon sokáig fájt kb .4 hétig és közben fel is fáztam egyszer ugyhogy még több trutyi volt meg hasfájás erre nincse valami homeos bogyesz? ugy tudom gátseb gyógyulásra van bogyó nagyon szimpi volt varga dokinő és nagyon kedves mintha nem is doki lett volna hanem egy aggódó anya simogatta nikit beszélgetet vele nyugtatta nagy kedves
fürcsi nálunk is áki sokat sirt de olyan 6 hetes kora körül el emlult

lili
szerintem is tök normális a hangulta változás

kob
nagyon vigyázzatok az uton és gyors könnyű szülést várjuk a híreket Kép
honnan szedtk össze passz mer gyerek közlben sem nagyon voltunk csak niki anyóstól általában betegen jön haza Kép

sam
fogyi megy ? hogy állsz vele

seriff
nem irigyellek az éjszkátokért nálunk szerencsére áki 2 napja este 8 és 1/2 10 között elalszik és reggel 4-5-6 ig húzza vagy most biztos érzi hogy a többieknek szüksége van anyára Kép

meissza
jól vagytok pocak ,lakás ,hitel ...hogy álltok ?

nálunk a helyzet sajnos változatlan niki alszik kúpot szirupot gyógyit kapja néha kikucskál iszik aztán szunyál is tovább adrika már jobban van ő ma már evett is
nagyon agóom nikiért rettenetes igy látni ha valaki azt mondaná nekem hogy soha többet nem lesznek betegek a gyerekeim az életemet adnám érte nagyon fáj hogy nikit igy kell látnom

megyek megprobálok nikinek valamit kotyvasztani hátha eszik az előbb kilesett a szemén Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, ma éjjel szupi volt, fürdés után még aludt HAnci 3/4 órát, 10-kor evett, és utána 1/4 6-ig szundított, most meg a teraszon nyomja, megyek is kihasználom, és takarítok!

pusszantás

Éva, mi volt a dokinál?

Kép
seriff

Sziasztok!

Bea, sajnos ismered az eü-t. De azért néha nem értem az embereket.

Orsi, én pont fordítva gondoltam, hogy azért alszik sokat, mert kezd kiszáradni. Nem értem, miért van picit besüppedve a kutacsa. Du. megkérdezem a doktornőt. Egyébként biztos nincs baja, mert minden mást uúgy csinál.
Úgy néz ki, hogy éjjelente beállt 1 ébredésre. Végre.
Tegnap nem bőgött fürdéskor! Apa ügyes volt.

Sam, akkor etetem, amikor kéri. Ha óránként, akkor óránként, ha 3 óránként, akkor úgy. Ezt ő dönti el. Egyébként gyakran eszik, naponta 10-12*.
Az együttfürdést már alig várom, eddig nem lehetett a köldöke miatt vízbe tenni. Remélem ma azt mondja a dokinő, h minden OK és mehet a vízbe.

Roz, remélem jobban vannak a lányok! Örülök, hogy a doktornő "bevált". Átmentetek hozzá, most már ő a háziorvosotok? Tényleg ilyen simizős, volt, mikor a kezemben fogtam Leot és úgy vizsgálta. Látszik, h máshogy áll a dolgokhoz.
Trutyi már nem sok, csak én nagyon rosszul viselem a betétet, nagyon idegesít. A gátsebre meg szedtem a bogyót, de már meguntam. Vele is és nélküle is szar.

Kobudo, ünneplés most elmaradt, szombaton akartuk tartani, de sajnos egy temetés lett belőle. Tegnap csak sok-sok puszikát kaptam ünneplésként. A lányomtól meg hisztit. De estére minden OK lett.
Szorítok Nektek, reméljük megúszod a gátmetszést is és minden rendben fog menni!

Nana, nem veszem észre, h fájna a hasa. A cicvel van baja, bár érdekes, h éjjel úgy megevett 120 g-ot, h egy szót sem szólt. Nem értem nappal mi a gond. Már most reggel is elkezdte, de ez nem volt még olyan vészes. Közben olvastam, h a bimbóudvart a szája alatt és fölött picit be kell nyomni és az akadályozza kicsit a tejfolyást. Kipróbáltuk, vmit segít, de még mindig túl gyors.

Teszek még fel képeket az albumba.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!!!

Ezer éve nem jártam itt, lehet nem is emlékeztek rámKép

Látom a csapat régebbi tagjai már mind túl vannak a szülés megpróbáltatásain.

Gratulálok mindenkinek!
Gyönyörűek a babák és remélem mind nagyon egészséges is!

Puszi
G

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok, hát sokkal nem hűlt le a levegő, sajnosKép.
Roz, remélem gyorsan meggyógyultok, és Áki tényleg nem kapja el!

Kép
seriff

Hali!

Nana !
Köszönjük a felajánlást. Összehozhatjuk a találkozót. Sietni nem kell vele, amikor a dokinak jó akkor beszélünk.

Syg!
Jók a képek. Nálunk is apa szokott együtt szunyókálni Lillával.

Majd még jövünk.
Sziasztok !

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok!

mi történt? nincs itt ma senki?

köldök rendben, mehet a fürdés, de hiába engedtünk több vizet, mégis sírt. apa még nem "vállalta" az együttfürdést én meg még nem fürödhetek. sajna.

éjjel megint 3* evett, az alvás meg nem ment. 1 óra alvás, 1 óra ébrenlét. jó fárasztó ez így.

a szopik megint bőgéssel végződtek éjjel.

reggel szépen evett, aztán jött egy 20 perces csuklás, ami után rámhányta a megevett tej felét. pedig nem tettem le őt. én megint kiakadtam, mert úgy sajnálom őt ilyenkor. 1 óra múlva megint evett, azóta nem merem letenni, itt lóg rajtam a kendőben. jól kezdődik ez a nap is.

remélem ti jobban vagytok!

éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Pár óra és indulunk!

Vigyázzatok a picurokra és a pocaklakókra egyaránt!!!

Bálint-babának további erösödést(ha vki beszél Mino-mamával)

ÜDV MINDENKINEK!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hazaértünk a nyaralásból. Nagyon jó volt, bár a meleg és a párás levegő miatt nem voltam éppen csúcsformában (na meg a poci se mellékes és én is újra fáradékonyabb kezdek lenni). Autóval kirándultunk Sopron-Kőszeg-Fertőd környékén, és az osztrák oldalon. Egy napot Bécsben töltöttünk. Még lubickolni is volt lehetőségem, mert a szállóban van egy kis privát élményfürdő, fedett helyen, így még a nap sem ért. Tiszta, kevés látogatóval (a többi szállóvendég inkább a termálvizes strandra ment). De nekem elég is volt, bizonytalannak éreztem magam a vízben... erről jut eszembe:

Éva, sok boldog születésnapot! Persze nem ez ugrott be, hanem: egyik ismerősünknél szintén végig sírós volt a fürdés, épp ki akarták dobni a kiskádat (hátha a nagyban jobb lesz), de... A kiskád olyan kiképzésű volt, hogy a bébi hátát tartja (lehet csúszásgátlónak szivacsot is tenni bele) és kipróbálták, hogy mi van, ha beleteszik, és nem fogják közben. És megszűnt a sírás! Kiderült, hogy a baba a bizonytalanság miatt sírt, nem volt elég a szülő támasztó karja, jobban esett, ha a szilárd talapzathoz-oldalhoz ért. Lehet, hogy Leo kicsi még hozzá, de kevés vízben szerintem meg lehet próbálni...

Lili, nekem is rémlett, hogy láttam a Neten akciós kombi kiságyat. Pesti cím, de itt megnézheted: http://www.babaholmiolcson.hu/ Kiságyak, bútorok vagy Akciós termékek címszó alatt megtalálod, és most csak 31.500Ft. Nekem is kéne innen akciós kókuszmatrac. A MegaToysban néztem, 16-25.000Ft (120×60as). Ezt azért sokallanám érte, pedig jó lenne. Ha felmentek valamikor - szólj! Egyébként kombi vagy sima ágy, attól függően érdemes választani, hogy mennyi ideig akarod használni, mikor szeretnétek másik babát (pl felesleges kombi, ha úgyis gyorsan jön a váltás, vehettek gyerekágyat a nagyobbnak, a kicsi meg örökli a bababútort). A baldachinról viszont azt olvastam, hogy inkább aranyos, mint hasznos, csak némi árnyékoló szerepe van. Persze szeptemberi (őszi-téli) babánál kérdéses, hogy szükség van-e árnyékolásra...

Roz, remélem mielőbb felépülnek a lányok!

Minoéknak továbbra is szorítok. Várom az újabb híreket!

Nana, jó utazást!

Kép
Kép
melissza

Szia Melissza!

Neked is kitartás a meleghez, a pocihoz...

Syg,
Nekem is az volt a tippem, hogy lehet hogy Leo nem érzi elég biztonságban magát vagy már esetleg érzi rajtatok hogy feszültebbek vagytok a fürcsi miatt. A "kisnyavajások" mindent megéreznek.

Dani is épp ordit, szerintem érzi rajtunk hogy az indulás miatt ingerültebbek vagyunk.

Már csak fél óra és megyünk!!!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Hali!
Nana!
Jó nyaralást! Irigykedünk...

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez a tegnapi este, meg ez a mai nap elég húzós volt. 1,30-4,30 között nem aludt semmit Lilla, majd 6-tól egész nap sírt. Most tettük le egy kicsit.

Lili!
Mi holnap megyünk fel a Kikaba szétnézni. Háloszobabútort akarunk venni majd. Megnézzük nektek a babaágy árakat is, vagy ha gondoljátok fel is jöhettek velünk. Befértek a kocsiba. Gondoljátok meg! Kép

Minoról-Bálintról van új hír?

KépKép
KépKép
sbea

Melissza!
Mi a Szil-Coop melletti bababoltban vettük a matracunkat. Ott mintha olcsóbb lett volna. Legalábbis úgy emlékszem. Megnézzük holnap azt is.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Köszönjük szépen Beáék a felajánlást, nagyon aranyosak vagytok Kép, de mi holnap Dunaföldváron és Dunaújvárosban látogatjuk meg a baba üzleteket. Nagyon jó áron voltak az interneten fent baba ágyak és még egy csomó cucc. Egyébként is solti származásúak vagyunk, megyünk haza a szülőkhöz, így összekötjük a kellemeset a hasznossal. Kép Lehet, hogy mindent meg is veszünk holnap, vagyis a nagyja dolgokat. kb. 32., 33.hétre el szeretnék készülni a baba dolgaival.
melissza, ha érdekelnek az árak, megtudom mondani Nektek! A kókuszmatrac tudom, hogy 8990,- tól vannak Földváron. A mérettől függ azt hiszem. érdekel? Majd vasárnap este beszámolok, hogy mi volt, mit sikerült vennünk. Apa annyira kezd besokallni, hogy ennyi minden kell a babának... Hát, nem kis mulatság sem pénzben, sem felelősségben, ahogy benneteket is olvaslak....... Kép

De azért Beáék, ha megnézitek, az árakat leírjátok nekünk? Megköszönnénk. Kép

Na és persze az interneten is folyamatosan nézegetem a használt ágyakat, hátha találunk jót, jó áron. De eddig a jókat elvitték már. Kép Vagy csak mi vagyunk ennyire nagy igényűek? A babót úgysem az fogja érdekelni, hogy miben és hol van, hanem hogy a szüleivel legyen csendben, nyugalomban. Nem ez számít? Õ még nem tudja értékelni a sok holmit.... Kép

Szegény kicsi babócák, nagyon nehéz lehet nekik ez a sok front váltás. Az mi Zsófink is érzi, mert tegnap és ma nagyon eleven volt. Olyanokat vúlázott Kép, apa nevezi így ha sokat mocorog, hogy majdnem kinyomta néhol a pocakomat. Kép Tegnap még egy csúcsot is csinált, apa nagyon megijedt, kemény volt, és kis simogatásra puha lett. De fura alakja volt nagyon az biztos. Kép

Nana, jó nyaralást, bár már biztosan nem vagy gép közelben. Kép

Jövő hézten megyünk 4d-re, a Bérczi Ildikóhoz. Volt valaki nála? Ez a kötelező 28-30hetes uh már. Több szem, többet lát, megnézetjük a Bérczivel is, hogy minden rendben van-e. Bár én nagyon remélem, hogy igen. Annyira gyorsan telnek a hetek, én nem szeretném. Kép Olyan jó, hogy itt bent mocorog. Kép

Jó éjt nektek, fel a fejjel kismamák. Azt mondják, hogy az első fél év nehéz, aztán könnyebb lesz. Majd én is nyilatkozom szeptemberben, hogy érzem magam.... Kép

Lili (28+5)
birolili

Sziasztok!MINo-papa
Vasárnapóta döglött volt a net mindenkitöl elnézést,hogy nem jelentkeztünk.
Köszi mindenkinek,hogy ennyit gondoltok ránk,JÓLESIK!!!
BÁLINT-VITÉZEM vasárnap ota önállo,gépnélküli harcos.Hétfö óta kap anyatejet,elöször 10g-ot/szopi ami mára 50g lett.Nagyon összeszedte magát,SOKAN drukkoltak neki.Nojcsika,alias MAMUSZ bentvan a BABIVAL.3 oránként jár át hozzá a másik épületbe,emiatt már nagyon fáradt de örülünk,hogy ijen ügyes a picur.
Ugynézki jövöhéten hazaérnek
Megprobálok képet felrakni.

KépKép
mino

Kép

KépKép
mino

Milyen csöpp Bálint baba! Kép
Gratulálunk Nektek, és nagyon sok erőt, kitartást kívánunk!
Puszilom Noémit! Kép
birolili

Minó!
Gratulálunk Nektek Bálint babához, nagyon szép picúr. Szívből örülök neki, hogy már egyedül eszik és elég sokat.
Kitartás nektek és bízzatok benne hogy haza jöttök. Itthon már minden jobb lesz!!!
Puszi Noéminek!

sam

Kép

Kép
samchee

Hűűűűűűűűűűűűűűű de szép BABA !

Hol vagytok? Bár ha jobban belegondolok? Mino-kórház, Melissza-úton a tengerhez (vagy már ott), Kobudo-szeged, Lili-solt (üdvözlöm a Lencsés Sanyit meg a Zentai Kristófot ha véletlen ismeritek őket Solton). Tehát marad: Seriff,Syg, Nana, Roz 23, Sam(már szólt ma), Sbea(most szólunk)

Lili!
Nem sokat vesztettetek a Kikaval. Normális gyerekágyat szinte nem is láttunk. Ami úgy ki is nézett volna az meg került vagy 60000 Forintba. Az összes ágy dekor bútor volt. Az meg tudjuk milyen tartós Kép Amúgy egy pár képet itt találtok ágyakról : www.kika.hu/termekek/
Nem érdemes oda menni ez ügyben. Mi se találtunk rendes háloszobaszekrényt, mert ami megfelelt, az szintén dekor bútor lett volna, ami még nem olyan nagy baj, mert Mi azért tudtunk volna rá vigyázni, de csak juhar színben volt, és az nem igazán megy a fenyő bútorokhoz. Mindegy majd valahol máshol nézünk. Időnk van még rá. Majd csak szeptember-október körül szeretnénk Lillát a saját szobájába költöztetni.

Elég pocsék volt ma az idő. Lilla még nem alszik. Amúgy ma egész nap jóKislány volt. Más most nem jut eszembe.

Jóccakát ! KépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mino és Mino-Papa, Bálint babáért össze fognak itt veszni a csajok!
Örülök, hogy jobban vagytok, hogy megy a szopi. Reméljük hamarosan nagyon erős kis fickó lesz belőle és mehettek haza!

Melissza, Nana, nekünk is olyan kádunk van, amiben nem kellene tartani. Kipróbáltuk így is, úgy is. Sztem vagy volt vmi rossz élménye a fürdéssel vagy egyszerűen nem szereti.

Nana, remélem jó utatok volt és nagyot fogtok pihenni vagy éppen játszani, szórakozni.

Lili, mi a Megatoysban vettünk kókuszmatracot kuponakcióval 5000-ért. Érdemes nézegetni az akciókat, néhány dolog nagyon megéri.
Most utólag azt mondom, hogy nem kellett volna se ágyat, se matracot venni, mert úgysem alszik benne. Ma is a mi ágyunkban aludt.

Az elmúlt 2 nap nagyon fárasztó volt nálunk. Péntek du. összesen fél órát aludt, estére én is s ő is teljesen kivoltunk.
Tegnap meg egész nap óránként szopott. Fél óra kajálás, fél óra alvás -a fele a kezemben, vagy máséban, a másik felében le lehetett tenni-, így telt az egész nap. Estére kipurcantunk, de szegényke nem tudta mi a baja, így csak sírt és sírt.
Azt hittem, éjjel ezek után aludni fog, erre fél 1-kor, fél 4, fél5, fél6-kor enni kért. Már azt gondoltam, nincs elég tej, azért eszik ilyen gyakran, de az ut. evést lemértem és 70 g-ot evett 5 perc alatt.
Nem értem ezt a gyereket, egy kis zabagép. Még jó, hogy nem fájdul meg a pocija.

Reménykedek, hogy ma nyugisabb lesz.

Tegnap egyébként mi is a szülőknél voltunk, így végre nem nekem kellett dajkálni egész nap.

Orsi, csak nem Hanna is nyűgös és nem hagy Téged írni? Vagy Ti is elutaztatok?

Éva

Kép
sygnum

sziasztok Kép

először is mino-papa gyönyörü ez a kisfickó Kép remélem minnél hamarább otthon lesztek Kép

mi mostmár jól vagyunk niki 2 napig aludt aztán mikor felébred még összeesett anyira legyengült és fogyott 2 kilót ugyhogymost egy súlyban van adrival Kép 11 kg nagyon sovány az összes bordája kivan és medencecsontja is nagyon vacakul néz ki adri jobban tul esett a dolgon áki kop-kop eddig még nem kapta el bár tegnap meg ma alig evett

jaj mennem is kell mert nagyon rázenditett

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, remélem niki gyorsan hízik majd egy kicsit!

Kép
sygnum

Sziasztok!
Nálunk minden rendben, bár a kevéstejem szindróma időnként engem is elér, főleg ha fél óra elteltével a vállamon cuppog, na de 2perc múlva meg beájul.Igaz mostanság du nem alszik már olyan nagyokat, meg délelőtt is csak 1/2-1 órát max. De éjjel 10-1/4 11-4-5-1/2 5-ig szundít, aztán eszik, és alszik tovább reggelig még 2-2.5órát!
Éva, én úgy tudom, h amit meg akarnak enni annak a 80%-t az első 5percben elfogyasztják. Na de én sem 5-10 percig szoptatom.
Fog még Leo az ágyában aludni, hidd el!
Néhány napon belül kezdik a tetőt a szomszédban!Kép

Mino, Bálint nagyon kis édes baba, és hihetetlenül sok haja van! Hamar utoléri majd a csajainkat meglátjátok!

Roz, Nikinek gyorsan tarts egy hízókúrát!

Kép
seriff

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk. Kép

Voltunk Solton, nagyon jó volt, kaptunk megint sok kis babarucit, annyira édesek, és áganeműt is vettünk neki Dunaújban. baldachint nem vettünk, sokan mondták, hogy felesleges... Kiságyat megrendeltük Földváron, kombi ágyat veszünk, utána átalakítható, de inkább az volt a meggyőző, hogy stabil ágy. tetszett nekem is és kispapinak is. Kép Végre találtunk egy jót és még jó áron is volt. Kép Jövő hétre meglesz, hozzuk haza.

Bee papa, ismerjük a Lencsés Sanyikát és a Zentai Kristófot. Nővéremmel egyidősek, egy évfolyamba jártak. Nekem egyébként valahonnan nagyon ismerős voltál Zsolti apa. De még mindig nem tudom, hogy honnan. Kép Te honnan ismered a fiúkat?

Lányok, nagyon sokat mocorog Zsófi. Biztosan ő is érzi a frontokat. Kép Szinte már fáj úgy helyezkedik. Néha nagyon ki tudja magát tolni. Csúcsosra, és keményre. Kép De olyan megnyugtató, hogy mocorog. Jól érzi magát legalább. Kép

Roz, jobbulást kívánok nektek! Kép Szegény Niki. Kép

Sygnum, mi nem szeretnénk odaszoktatni a babót a mi ágyunkba. Ez határozott célunk, semmi mást nem terveztünk el előre, de ezt az egyet szeretnénk betartani. Fél éves kora körül pedig saját kis kuckóba szeretnénk tenni. Lehet, hogy lesz belőle több hónap, majd meglátjuk.

Jó éjt mindenkinek! Holnap jövök újra. Ma nagyon elfáradtam, egy jót szeretnék aludni.

Lili (29+0) + Zsófi
birolili

sziasztok Kép

talán most lesz pár percem irni Kép
áki az ölemben szunyál adri a kisányban niki meg még mesekönyvet nézeget

na szóval

igaz ti ezt már nem olvassátok nana de jó utat és szép időt és jó nyaralást Kép

kob.szintén nem olvasasa már de neki is jó utat gyors szülést és siessetek haza Kép

beák
milyen kicsi a világ tök szupi lenne ha pont nana találna nektek egy jó sebész Kép lillácska hogy birja meleget ? sokat vagytok kint szeret babakocsizni?mekora már ?
milyen jellegű bútort kerestek arra nem gondoltatok hogy inkább csináltatotok nálunk is az iroasztalt az ágyakat és mi szobámkban lévő szekrényen kívül csináltattunk minden sokkal olcsobb és ami a lényeg olyan mint amit miakarunk 100% ig méretben is minden szupi szóval nekünk bejött

syg.
hogy sikerült a szülinapid volt nagy dinom .dánom vagy csak 3asban csendesen? Kép
a kiságyat annó én sem bijjaztam niki még most is köztünk alszik annyi külömbséggel hogy nem a kis édes tejes száját szagolom meg a csendes suszogását hanem a horkolását meg azt hogy 100 szor belémrúg elveszi a takaróm kitúr a helyemről.... de még sem tudom miszoktatni magunk mllől imádom azt ahogy ezeket műveli bár néha már fárasztó adrival könnyebb dolgom volt ő utált köztünk lenni és utálja ha alvás közben bárki megzavarja csak és kizárolga egyedül csendben tud aludni egy légy zümmentésére is ébred ákikámnak meg mindegy hol alszik de a kezemben kell elaludnia ehez ragazkodik aztán ha leteszem akkor már mindegy hol folytatja csak jó be legyen bugyolálva puha takaróval Kép

lili
hát igen apák nem mindig bijjazák a vásárolgatást nálunk apjuk mindent az utolsó pillanatra halasztott volna a baldahin szerintem sem tul fontos dolog nekünk azért volt mert adri mapközben is félhomályban alsik és ez egy kicsit leárnyákol .Sok mindent kell még megvennetek ? butorok akkor most megleszek babakocsi.... van már ?
vagy azt majd később? miért nem nézel át a www.babaszoba.hu ra ott van használt adok veszek oldal jó dolgokat ki lehet fogni
Kép

seriff
ne aggódj tejcsi miatt arra gondolj mindig hog ynem aludna ekkorákat ha éhes lenne Kép
napközben akkor sem alszik jobban ha esetleg sétáltok egyett babakocsival vagy nem szeret kocsizni ? ákinak is volt egy ilyen időszaka hogy abszolut nem vagy csak nagyon keveset aludt napközben most ugy alszik hogy délelőtt egy 1/2 órát aztán délután az udvar 3-3,5 órát maj beáll ne aggódj Kép

sam
hogy birsz a csajokkal és fogyi hogy megy mi lett a házzal meg az uttal mit mondtak az önkormányzatnál?

nálunk minden rendben van mostmár a köműves dolgozik egynelőre műhelyt csinálja most variálás van mert ohova bőviteni szertnénk ott régen ilettve mmost is van még épület elég rossz álapotban azt bontanánk le és építenénk de szomszéd variál mert az edigginél 20 cm magasabb tető kerülne fel és hogy az neki ugy nem jó mert a barackfáján nem érnek be gyümölcsöő !!?? jó duma na mindegy apa megprobálja még rábeszni hogy irja alá a papir halkan megjegyzem szerintem pénzt akar na de azt lesheti hogy lehetenek ilyenek az emberek most én is kezdjek el neki nyavajogni hogy 1 méteren belül a hátsófalunktól ne rakjon már barackfát na mindegy majd csak összejön nagyon jó lenne én most a másik szomszéd is variál mert ugye a város nak ezen a rész ugy vannak a házak hogy eg ytelken 2 külön álló ház és hogy éppitsünk a két ház közé egy 2 méteres beton keritést mert neki nincs magánélte csak az a baj ezzel hogy akor mi sem a gárázsba nem tudnánk bejárni meg egy 1 méteres folyósót hagyna nekünk a fal melett ahol bejárhatnánk
oh miért nincs már vagy 5-6 millánk és huznnánk ki épitkezni ott a szomszédot is távcsővel látnám megvagyunk áldva

na fel i ébred ákikám Kép és egyből vigyorog ug imádomKép
majd még belesek sziasztokKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?